| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-10, 18:42 | |
| Mindeközben biztosra vesszük, hogy be fog futni a srác, amire egyébként van is esélye, de én még mindig inkább arra tenném a pénzem, hogy megbukik Németországban. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-10, 15:41 | |
| azért immobile sorsát szerintem keményen befolyásolta tevez szétrúgása és egyáltalán, immobile hozzáállása a juventushoz. ő a saját fészkébe szart.
egyébként tényleg tipikus a sorsa. alapvetően betegesen vonzódom a saját nevelésű játékosokhoz, és ha nem róla lenne szó, biztos zokognék is, hogy miért a dortmundban (miért nem a juventusban) fut be karriert. | |
|
| |
.bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-10, 15:13 | |
| - _Tyler írta:
- immobile kapcsán nekem az a szemlélet érdekes, hogy miközben egyetlen olasz élcsapatban sincs helye, addig megveszi európa egyik legjobb csapata, az olaszok pedig a 37 éves drogbát próbálják megszerezni, illetve kukáznak a realmadrid cserejátékosaiból
ez már inkább beteges, mint érdekes. | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-10, 12:53 | |
| immobile kapcsán nekem az a szemlélet érdekes, hogy miközben egyetlen olasz élcsapatban sincs helye, addig megveszi európa egyik legjobb csapata, az olaszok pedig a 37 éves drogbát próbálják megszerezni, illetve kukáznak a realmadrid cserejátékosaiból | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-10, 11:59 | |
| állítólag a bayern 33 milliót ajánlott benatiáért, amit a roma visszautasított. szerintem benatia kurvajó, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy kiszorítaná bonuccit vagy chiellinit. értük miért nem ajánlgat senki 30 milliókat?! bonuccit el is engedném ilyesmi összegért, főleg, ha jövőre 4 védővel állunk fel. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-10, 11:45 | |
| - s4tch írta:
- szerintem llorentét is el fogjuk adni, és a helyére jön kölcsönben morata, ill. még egy évre kölcsönben osvaldo.
immobile nem csak pénzügyi kérdés volt. eleve nem akart a csávó itt játszani, cairóval is nehéz lett volna megegyezni, és vélhetően conte sem ragaszkodott hozzá. Immobile abszolút nem passzol a mostani taktikája. Neki kell a terület és a kiszolgálás, egy reaktív kontracsapat passzol hozzá, mint amilyen a Dortmund is, nalunk a mostani labdatartós, passzolgatós, védőkkel háttal állós játék nem feküdne neki. Szóval ha meg is vettük volna nalunk valószínűleg csak szenvedett volna, mivel Conte alaptaktikaja a labdabirtoklason nyugszik. Emiatt tartom jó döntésnek (feltéve hogy egy ideig Conte lesz az edző, vagy legalábbis a következő edzoink is ezt a felfogást képviselik majd). | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-10, 09:24 | |
| szerintem llorentét is el fogjuk adni, és a helyére jön kölcsönben morata, ill. még egy évre kölcsönben osvaldo.
immobile nem csak pénzügyi kérdés volt. eleve nem akart a csávó itt játszani, cairóval is nehéz lett volna megegyezni, és vélhetően conte sem ragaszkodott hozzá. | |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-10, 09:04 | |
| - s4tch írta:
- immobilét anyagi okokból el kellett engedni. adott egy játékos, aki a könyvekben 1,3 milliós értéken szerepelt, és kaptunk érte mondjuk 9+bónuszokat, ez jelen helyzetben kb. kihagyhatatlan. nem úgy a csapatból: ki kellett volna érte fizetni ezt a 9 milliót a torinónak (és minimum megajánlani a dortmund által kínált pénzt), pedig nem nélkülözhetetlen a csávó. a padra teljesen fölösleges ilyen játékos, akinek tényleg játszani kell az első csapatban. a kezdőbe meg nem fér oda, ez azért elég egyértelmű. ráadásul többször lenyilatkozta, hogy nincs kedve a juventusban játszani. én örülök, hogy elmegy a bajnokságból, annak viszont nem, hogy a vb előtt adtuk el. szerintem erős tornája lehet, többet is érhetett volna pár hónap múlva. a dortmund jó vásárt csinált vele, a juve örül a pénznek, a játékos örül, hogy egy remek klubhoz kerül, mi kell még.
én inkább úgy közelítem meg az ügyet, hogy szinte a semmiből lett 8-9 millánk sanchez törzsére. ő fontosabb igazolás, mint immobile lett volna. Szerintem meg Llorentet kellett volna eladni. Az árából kijött volna Sanchez, Immobiléért kipengettük volna a Toro-nak a 9 millát és akkor anyagilag is jobban jövünk ki és a támadórészleg is meg lett volna oldva. Egyébként meg az a véleményem, hogy Immobile eladása mögött nem pénzügyi okokat kell keresni. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-09, 21:23 | |
| félreértettetek, kis barátaim. engem nem az zavar, hogy elment, hanem ahogyan elengedtük.
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-09, 19:25 | |
| Osztom s4tch véleményét. Sohasem volt erős kötelék közte és a Juve között, aki inkább játszott volna Nápolyban, az ennyiért nyugodtan menjen. Ja, egyik madridos ismerősöm tegnap tényként közölte, hogy megvettük Moratát 30 milláért, majdnem lefordultam a székről... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-09, 15:05 | |
| immobilét anyagi okokból el kellett engedni. adott egy játékos, aki a könyvekben 1,3 milliós értéken szerepelt, és kaptunk érte mondjuk 9+bónuszokat, ez jelen helyzetben kb. kihagyhatatlan. nem úgy a csapatból: ki kellett volna érte fizetni ezt a 9 milliót a torinónak (és minimum megajánlani a dortmund által kínált pénzt), pedig nem nélkülözhetetlen a csávó. a padra teljesen fölösleges ilyen játékos, akinek tényleg játszani kell az első csapatban. a kezdőbe meg nem fér oda, ez azért elég egyértelmű. ráadásul többször lenyilatkozta, hogy nincs kedve a juventusban játszani. én örülök, hogy elmegy a bajnokságból, annak viszont nem, hogy a vb előtt adtuk el. szerintem erős tornája lehet, többet is érhetett volna pár hónap múlva. a dortmund jó vásárt csinált vele, a juve örül a pénznek, a játékos örül, hogy egy remek klubhoz kerül, mi kell még.
én inkább úgy közelítem meg az ügyet, hogy szinte a semmiből lett 8-9 millánk sanchez törzsére. ő fontosabb igazolás, mint immobile lett volna. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-09, 11:15 | |
| na, ki lesz az első, aki elküldi a vezetőséget a picsába? vagy mondogassuk, hogy úgyis égés lesz a vébén és a germánoknál? számomra nem az a legszomorúbb, hogy nevetséges összegért igazolt el egy fiatal játékos, hanem az a közöny, ami az egész átigazolást végigkisérte (közben pedig moratákkal meg drogbákkal dobálózunk? kérem.) _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-08, 21:51 | |
| - mbence írta:
- mourinho egy majom, nem kell neki. igaz, hogy kétszer több gólt lött, mint a csatárai összesen. simán hoznám a kis drogbát
17 éves kora óta sunázom. Amellett, hogy batár még robbanékony és ügyes is. Viszont gyanítom, hogy csak púderezés ez az egész, hogy jobb feltételeket csikarjanak ki (mondjuk 21 évesen az évi 2.4 milla azért kissé odabasz), a Chelseanek pont egy ilyen centerre lenne szüksége (és nekünk is - hiába botrányos a 66.5% passing). | |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-08, 17:59 | |
| Látom nem maradtam le semmiről 1 hét offline mód alatt sem. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-08, 11:25 | |
| - zetterberg40 írta:
- Egyre több helyen írják, hogy Llorente vihető, piacon van.
Off: Rakitics a Barcelona játékosa lett.
Szerk: Azt meg mondanom sem kell, hogy sokkal inkább Lukaku, mint Morata. Ég és föld a két fiatal, de Mourinho csak úgy biztosan nem engedi el. mourinho egy majom, nem kell neki. igaz, hogy kétszer több gólt lött, mint a csatárai összesen. simán hoznám a kis drogbát _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-06, 09:02 | |
| Egyre több helyen írják, hogy Llorente vihető, piacon van.
Off: Rakitics a Barcelona játékosa lett.
Szerk: Azt meg mondanom sem kell, hogy sokkal inkább Lukaku, mint Morata. Ég és föld a két fiatal, de Mourinho csak úgy biztosan nem engedi el. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-04, 14:13 | |
| Közben szintén PSG: Menez és Alex a pirosfeketékhez készülnek, szerintem nem lesznek sokkal beljebb velük. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-04, 13:50 | |
| ha valakinek illúziói lettek volna az ffp-vel kapcsolatban: a psg-t úgy megrázta a 60 millás büntetés, hogy állítólag 75 milliót ajánlottak a chelsea-nek hazardért, és a játékosnak nettó 15 milliós fizetést kínálnak. | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-03, 22:09 | |
| Pontos Rodriguez beadás a bal oldalról, a másik oldalon Lichtsteiner érkezik, aki megelőzve a védőt a kapuba fejel. Svájc ezzel a góllal vezet Peru ellen. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-01, 19:09 | |
| http://transfermarkt.de/von-wegen-bdquo-nur-ein-junge-ldquo-ndash-das-ist-der-neue-bvb-star/view/news/161492
eléggé bíznak a kolbászzabálók a mi fiúnkban. kár, hogy csak ők. amúgy utánpótlásban elég erősek vagyunk csatárposzton, nem nagyon fogom hiányolni a fiút. (vidalt annál inkább hiányolnám) _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-06-01, 11:38 | |
| Nem adnám el. Azok közé tartozok, aki bízott benne az érkezésekor. Azt tudtam, hogy miután majd egy évet nem játszatták, ezért nagyon fog küzdeni, akarni, azt meg csak reméltem, hogy így be fog válni: nagyon fontos gólokat szerzett. Az pedig, hogy baszk -lévén mert én partiumi vagyok-, csak hab a tortán. | |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-31, 21:28 | |
| Csak akkor adnám el, ha Conte azt mondja. Ha jövőre is hasonló lesz a taktika/felállás, akkor nem adnám, bár tény, hogy gazdaságilag nagy üzlet lenne. Ha jövőre is kell egy ilyen stílusú játékos, akkor szerintem nincs értelme azért eladni, hogy valaki mást vegyünk helyette. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 19:54 | |
| - EsztéNégy írta:
- Kövezzetek meg, Nándit én még 20-ért is simán eladnám, bírom a búráját de nem tartom kiemelkedő tudású játékosnak.
Pont ezt akartam írni, ahogy olvastam vissza a kommenteket. A Pogba/Vidal szintű fogásokat meg kell tartani, a Llorente féle bizniszeket meg rövid távon beváltani kessre. Az Immobile/2 + Llorente + selejtezés pénzzel megtámogatott büdzséből már kijön az a 3-4 kezdőjátékos akikre szükségünk van plusz néhány minőségi squad player. Továbbá nem bánnám, ha 1-2 fiatal tehetségnek valódi lehetőséget adnánk. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 19:06 | |
| nándi olyasmi, mint feliciano lopez teniszezőnek: jó fizikum, maximális szorgalom, közepes tehetség. ja, és mindkettő rettentő jóképű.
nándi nagyon kellett ehhez a bajnoki címhez. talán a legtöbb pontot ő hozta a csapatnak.
na ezt meg is nézem mindjárt. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 13:05 | |
| Kövezzetek meg, Nándit én még 20-ért is simán eladnám, bírom a búráját de nem tartom kiemelkedő tudású játékosnak. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 11:42 | |
| be kell rakni/építeni csatárnak!!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 10:53 | |
| muniain nem csatár, hanem bal futó és épp ellenkezője Nándinak: alacsonyan van a súlypontja, robbanékony, gyors, baromira technikás és elképesztően jól lát a pályán. Nándortól teljesen függetlenül jöhetne, simán. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 10:47 | |
| - s4tch írta:
tényleg, nándit eladnátok 30 milláért? Simán,ha jön helyette Iker Muniain!!!Tapasztalatlanabb,de nagy kedvencem,technikás,jól lő,és fiatal!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 10:29 | |
| - s4tch írta:
- vagy a bayern. vagy valamelyik spanyol.
tényleg, nándit eladnátok 30 milláért? nincs az az isten. remélem idén ciro volt/lesz a vezéráldozat _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 08:18 | |
| vagy a bayern. vagy valamelyik spanyol.
tényleg, nándit eladnátok 30 milláért? | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-05-30, 07:51 | |
| cuadradóról álmodozni épp olyan, mint tavaly ilyenkor joveticről. hamarosan elviszi egy PL csapat _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
|
| |
| Bevásárlóközpont | |
|