| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Hétf. Júl. 28, 2014 7:27 am | |
| mai gds: vidal ügynöke jön torinóba, hozza a mu 60 millás ajánlatát. vidal maradna, de csak ha megkapja az angolok által is ajánlott 8 milliós fizetést.
menjen. csak tudnám, kivel pótoljuk. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szomb. Júl. 26, 2014 10:51 am | |
| - laac írta:
- Miért akarja minden JUVEntino eladni Vidalt/itt a fórumon mindenképp/???????????????????
Sztem sehova nem fog menni,miért tenné szeret itt lenni családostul stb...!Ha el akart volna menni a pénz miatt már tavaly itthagyhatott volna! Imádom a csávót, de ebben a naptári évben alig akadt kiemelkedő meccse, és a közepes teljesítmény is inkább jellemző volt rá, mint a jó. Lenyilatkozta, hogy ő a világ legjobb középpályása, ami azóta már csapaton belül is megbukott, mert egy 21 éves taknyos letaszította a trónjáról. Reálisan nézve vagy most szakítunk rajta egy óriásit, vagy addig tartjuk itt, amíg teljesen ki nem ég, és mondták már előttem, hogy az ő játékstílusa mellett lehet nem lesz már túl sok ideje világklasszis szinten. Persze az is lehet, hogy a sérülése miatt nem volt 100%-os, ezt nyilván nem tudhatjuk, de ki fog derülni szerintem decemberig, akár nálunk, akár Angliában. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szomb. Júl. 26, 2014 9:32 am | |
| - Krisz írta:
- Én valami 9-11ről hallottam.
Először kölcsönről (1,5m) + opcióról (11m) + Sörensenről (3,5m) volt szó. Sörensen azonban nem akart Udinébe kerülni, így a klub hivatalos közleménye szerint végül 1,5 millióba kerül az egy év kölcsön, jövő ilyenkor 14 millióért fogjuk megvenni, 2020-ig pedig további 1,5 millió meghatározott célok elérésével. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szomb. Júl. 26, 2014 12:56 am | |
| - zetterberg40 írta:
- 15,5-17 millióért már nem is olcsó igazolás. Szerintem nem a padra igazolták.
Szerk: Vagyok annyira köcsög, hogy megjegyezzem, hallegri még egy falusi csapatot sem tud megverni az első meccsén. Én valami 9-11ről hallottam. | |
|
| |
laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 11:23 pm | |
| Miért akarja minden JUVEntino eladni Vidalt/itt a fórumon mindenképp/??????????????????? Sztem sehova nem fog menni,miért tenné szeret itt lenni családostul stb...!Ha el akart volna menni a pénz miatt már tavaly itthagyhatott volna! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 10:18 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 8:58 pm | |
| 15,5-17 millióért már nem is olcsó igazolás. Szerintem nem a padra igazolták.
Szerk: Vagyok annyira köcsög, hogy megjegyezzem, hallegri még egy falusi csapatot sem tud megverni az első meccsén. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 7:35 pm | |
| Most, hogy nézem az adatlapját, lehet kipróbálnám két csatár mögött 4312-ben. Én is örülök neki alapvetően, ha még Romulo is jönne, akkor valószínűleg elköszönünk Arturotól, mert eléggé telített lesz a középpályánk. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 6:20 pm | |
| - EsztéNégy írta:
- Pereyra hivatalos... örülünk?
Én örülök neki mindenképp, idén pont az ilyen multifunkciós mindenhol bevethető középpályások hiánya miatt seggelte szét magát a középpályánk tavaszra. A whoscored lapja elég impresszív, fiatal még bármi lehet belőle ráadásul minimális kockázatot jelentő összegért jön kölcsönbe a végösszeg sem elszállt. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 2:44 pm | |
| Pereyra hivatalos... örülünk? _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 10:20 am | |
| Madridban összehozzák a CR-James-Bale, mögötte Kroos-Vidal sort? Anyám, ezek még mindig azt hiszik, hogy ez a járható út, jó sokat nyertek úgyis az elmúlt 10 évben... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 8:42 am | |
| | |
|
| |
virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Pént. Júl. 25, 2014 8:12 am | |
| - s4tch írta:
- http://www.football-italia.net/52580/vidal-im-not-going-manchester
Tehát máshova igazol. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Csüt. Júl. 24, 2014 11:17 pm | |
| http://www.football-italia.net/52580/vidal-im-not-going-manchester | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Csüt. Júl. 24, 2014 2:36 pm | |
| - EsztéNégy írta:
- Valami szerencsétlen = Marrone?
pl. vagy Rossi | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Csüt. Júl. 24, 2014 2:13 pm | |
| Valami szerencsétlen = Marrone? _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Csüt. Júl. 24, 2014 1:47 pm | |
| Pogba(Pereyra) Asamoah(Marchisio) Pirlo (valami szerencsétlen) Vidal(Romulo) | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Csüt. Júl. 24, 2014 12:20 pm | |
| Romulo emlékeim szerint nem azt mondta, hogy nincs formában, hanem azt, hogy nem 100%-ig egészséges, így nem fog tudni teljesen Prandelli rendelkezésére állni. Amúgy én bírnám, hga ide jönne, szerintem nagyon jó kis játékos. Nem fiatalodunk vele, de talán hosszabb ideig használható lenne, mint Arturo. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Csüt. Júl. 24, 2014 10:54 am | |
| nekem meggyőződésem, hogy elviszik. egy chilei lap már valami 80 milliós liverpooli ajánlatról írt, ami nyilván hülyeség, de úgy tűnik, több klubnak is szüksége lenne rá. az angolok pénzzel sem állnak rosszul, vidal buzi kétértelmű nyilatkozatokat tesz, tipikus forgatókönyv átigazolások előtt. amúgy ha viszik, vigyék mihamarabb, hogy legyen idő nélküle készülni.
a napokban felröppent, hogy a középpályára romulo érkezhet. nekem két tag tetszett a hellasból: iturbe és romulo. igazából vidal light a csávó: lőtt 6 gólt, kiosztott 8 gólpasszt (ez a kanadain erősebb, mint iturbe), emellett bőven vállalhatóak a védekező mutatói, és egész pontosan passzol. van olasz útlevele, majdnem kiment a vébére, de érdekes módon saját maga mondta prandellinek, hogy nincs a legjobb formában - ez mondjuk elég fura, marchisiótól ilyet sosem hallunk. no mindegy, a lényeg, hogy romulót már akkor szerettem volna a csapatban látni, amikor fel sem merült vidal távozása. 8 millás árról írnak a lapok, dimarzio szerint előrehaladottak a tárgyalások.
már csak egy 10 millás roma-féle ajánlat hiányzik, hogy teljes legyen a kép. sabatini tényleg a legdurvább moggit idézi, most pl. az astori-lazio ügyet fúrta meg elég keményen.
ja, és az albán-svájci megint kimondta a j-betűs szót: http://www.transfermarkt.de/shaqiri-heizt-wechselgeruchte-an-bdquo-juventus-eine-option-ldquo-/view/news/166859 azt mondjuk nem vágom, hogy illeszkedne hallegri szélsőmentes világába. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 10:21 pm | |
| Annyi érv van már Vidal maradása és távozása mellett, hogy már csak mérsékelten érdekel, mi lesz a sorsa. Bízom benne, hogy így vagy úgy, de jól járunk, a jövő évi szerepléstől úgysem várok túl jót Hallegri miatt, tök mindegy, hogy van-e Vidal. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 9:29 pm | |
| https://twitter.com/JamieJackson___/statuses/489123137226035200
guardiannál dolgozik a tag, nem a tuttosportnál | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 4:13 pm | |
| - juventute írta:
- Hmm...
http://164.177.157.12/img/graphics/2492.jpg bizony, erről írt már korábban egy rövidet asszem a canalejuve szerkesztője, valami "lehet, hogy 20 milláért olcsó volt?" felültéssel. marha jó statjai vannak a srácnak. itt is van: http://www.canalejuve.it/news/alvaro-morata-e-se-20-milioni-fossero-pochi-128173 | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 2:26 pm | |
| ezzel azt akarod kifejezni, hogy griezmann elférne? egyetértünk. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
juventute Labdaszedő
| |
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 10:59 am | |
| - mbence írta:
- guarin egyáltalán nem rossz játékos. ostoba, de nem rossz. kíváncsi lennék, egy conte-típusú edző mit hoz ki belőle.
ostoba, tehát önző, nem csapatjátékos, fegyelmezetlen, összjátékra korlátozottan alkalmas. ezen kívül nem védekezik, és nem akkora zsugás, hogy kiemelkedő támadó középpályásnak nevezhessük. viszont jó teste van, mérsékelten jóképű, és kibaszott nagyot rúg a labdába. utóbbi leírás az egyetemi évfolyamtársaimra is igaz volt, nyolc közé jutottunk az egyetemi fotballkupában. guarin egy jó képességű senki. nem véletlen, hogy az épkézláb játékosokon 20-30 millákat kaszáló porto alig 10 milláért lazán elengedte az izéhez, ott meg alig várják a szurkolók, hogy távozzon. ja, és ez egy gyenge izé. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 9:46 am | |
| - mbence írta:
- véleményem és pesszimizmusom nem engednek nagyon álmok tengerében lubickolni. sákiri jó zsugás, fiatal és kiemelkedő volt a vb-n, a szerződése sem jár le.
nem lesz olcsó, nem lesz juve játékos Számomra az a meglepő, hogy a legtöbb helyen azt írják, 20 millió körüli összegért mozdítható. Iturbe árához képest kevésnek tűnik, persze nyilván az albán fizetési igénye magasabb lehet. | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 9:43 am | |
| - zetterberg40 írta:
- _Tyler írta:
- Vidal esetleges eladásával ugyanaz a baj, mint Conte utódlásával. egyikük sem pótolhatatlan, de ahogy Allegri szerződtetése Conte után egy szar döntés, úgy én attól tartok, hogy egy Guarinnal vagy hasonló kaliberrel akarnák pótolni a világ egyik legjobb box-to-box játékosát, ami egy vicc. + erősen benne van a pakliban, hogy miközben Özilekért 50 milliót fizetnek, a német töröknél egymilliószor jobb játékos Vidalért 40-45 milliót elfogadna a Juve, ami megint csak elfogadhatatlan
Szerinted ki tudná megfelelően pótolni Vidalt? Nem kötekedésből, de nekem nem ugrik be senki. Minőségi helyettes azon a poszton 30 millió alatt szerintem nincs.
Ezt a Pereyrát sem ismerem, de jolly jokerként emlegetik. nem feltétlenül pótlásra gondoltam, hanem olyasmi üzletre, mint amit Moggi csinált Nedved és Inzaghi eladásakor. ha tudnám, hogy nem az erősen középszerű Guarint, Astorit, a vérgyenge Abatét vagy hasonló játékosokat veszünk, hanem már bizonyított klasszisjátékosokat, akkor tőlem mehet vidal is, a sajtóhírek alapján úgyis mehetnékje van. csak mondjuk vegyük úgy le a manchesterieket, amennyire csak lehetséges | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 9:22 am | |
| guarin egyáltalán nem rossz játékos. ostoba, de nem rossz. kíváncsi lennék, egy conte-típusú edző mit hoz ki belőle. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 9:19 am | |
| véleményem és pesszimizmusom nem engednek nagyon álmok tengerében lubickolni. sákiri jó zsugás, fiatal és kiemelkedő volt a vb-n, a szerződése sem jár le. nem lesz olcsó, nem lesz juve játékos _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Szer. Júl. 23, 2014 12:14 am | |
| Napi Shaqiri:
Juventus hasn’t given up on acquiring Shaqiri. Today their sporting director Fabio Paratici met with the intermediaries in the deal, it was an initial discussion that went well. In the next few days Juventus could meet with the brother/agent of the Swiss winger to try to push forward the negotiation. Shaqiri is on his way out at Bayern, Juventus could be his next destination. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont Kedd Júl. 22, 2014 8:34 pm | |
| - _Tyler írta:
- Vidal esetleges eladásával ugyanaz a baj, mint Conte utódlásával. egyikük sem pótolhatatlan, de ahogy Allegri szerződtetése Conte után egy szar döntés, úgy én attól tartok, hogy egy Guarinnal vagy hasonló kaliberrel akarnák pótolni a világ egyik legjobb box-to-box játékosát, ami egy vicc. + erősen benne van a pakliban, hogy miközben Özilekért 50 milliót fizetnek, a német töröknél egymilliószor jobb játékos Vidalért 40-45 milliót elfogadna a Juve, ami megint csak elfogadhatatlan
Szerinted ki tudná megfelelően pótolni Vidalt? Nem kötekedésből, de nekem nem ugrik be senki. Minőségi helyettes azon a poszton 30 millió alatt szerintem nincs. Ezt a Pereyrát sem ismerem, de jolly jokerként emlegetik. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
|
| |
| Bevásárlóközpont | |
|