Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+18
_DREAM_
simoon
laac
tjunior
juventute
virracocha
mbence
rakkenroll
.bb.
kilopo
exchaby
EsztéNégy
juve 1974
_Tyler
cortamelasombra
s4tch
zetterberg40
Krisz
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-17, 16:54

Állítólag De Sciglio elhagyná a Milánt, amennyiben Seedorf marad az edző jövőre is. Én tuti hoznám, mindkét szélen tud védőt játszani, megalapozhatná a négy védős játékrendszert.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-16, 22:33

ogbonna valóban nem balbekk, viszont conte ha beveti, akkor vagy teljesen középen, bonucci helyén teszi, vagy a védelem bal oldalán, chiellini helyén. utóbbiból tippelem, hogy szerintem ogbonnát is kitolná simán bal szélre, ahogy 4 védős felállásban chiellinivel is megcsinálta.

4 védős rendszerben nem kell wingback. ha rájön conte, milyen gecijó belső középpályás kwadcsi, akkor olyan ember sem kell.

szélső védő és támadó szélső mindenképp érkezzen.
http://bianconeri.taccs.hu
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-16, 18:37

ogbi nem balbunkó, kasa pedig nem wingback. erre a két posztra jönne két minőségi zsugabubus, én már elégedett lennék

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-16, 16:35

s4tch írta:
ogbonnából és caceresből nem lesz belső védő a négyes rendszerben. szerintem ogbonnát tennénk ki bal szélre, licht lenne a jobb hátvéd, caceres meg conténál egyértelműen egy joker csereember. középre barzagli egyre idősebb, szerintem neki max. 1 éve van ezen az évi 35-40 meccses szinten. chiellini és bonu mögé nem árt egy rendes védő. paletta erre fasza lenne.

azzal mondjuk egyetértek, hogy inkább szélső védő kellene.

Pedig Ogbonna kb annyira elvetélt ötlet szélsővédőként mint Giorgio volt. Szerintem ő középre lett szánva, és mire a 4 védős rendszer lesz az elsődleges felállásunk lesz is helye Barza helyén. Egyelőre viszont Olaszországban működik a 3-5-2, nincs ok a váltásra - nem is hiszem, hogy Conte változtatni fog -, ebben az esetben meg lényegében ugyanaz a helyzet mint a 4 védős rendszernél (2 helyre pályázik 3 ember vs 3 helyre pályázik 4 ember). Caceres meg nem való középső védőnek. Mostanában tisztességes teljesítményt nyújt, de jellemzően bármikor képes elkövetni balfasz hibákat, ami egy középső védőnél elfogadhatatlan, szerintem megérné inkább valamelyik szélen erőltetni (mondjuk a balon ha már ott vékonyak vagyunk).

Van 4 echte középső védőnk és két jollynk (Caceres, Peluso), még 1 csak lom lenne. Van néhány prioritás, de ettől eltekintve szerintem nincs szükségünk keret mélyítésre. Inkább keret átalakításra van szükség, azaz ki kell dobálni azokat akik csak lomnak vannak, tehát Conte inkább maga áll be mint, hogy becserélje őket és olyan második vonalat összehozni akikkel bátran mer rotálni. Pl Giaccherini és Pepe típusú játékosok nagyon hiányoztak idén.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-16, 12:17

ogbonnából és caceresből nem lesz belső védő a négyes rendszerben. szerintem ogbonnát tennénk ki bal szélre, licht lenne a jobb hátvéd, caceres meg conténál egyértelműen egy joker csereember. középre barzagli egyre idősebb, szerintem neki max. 1 éve van ezen az évi 35-40 meccses szinten. chiellini és bonu mögé nem árt egy rendes védő. paletta erre fasza lenne.

azzal mondjuk egyetértek, hogy inkább szélső védő kellene.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-16, 12:05

s4tch írta:
mai gazzetta:
- osvaldót nem vesszük meg (nem meglepő, durva ára lenne, ehhez képest még semmit nem mutatott), viszont marotta meghosszabbítaná a kölcsönt
- 4-3-3-hoz ill. 4-2-3-1-hez keresünk embereket. lista: nani, alexis sanchez, di natale (???), cerci, gabbiadini, berardi, immobile
- védőt is veszünk a nyáron, most épp paletta és ranocchia került elő

palettát sunáznám, ranocchia viszont amilyen ígéretesen indult (szerintem tehetségesebb, mint bonucci), annyira nem volt képes kiegyensúlyozottan teljesíteni.

a támadók közül alexis egyértelműen jöhetne, a közös tulajdonú fiúkból azt kell mérlegelni, mennyi pénzt lehet kiszedni. immobile állítólag kell a dortmundnak, az azért nem rossz lehetőség sem a játékosnak, sem a torónak, sem a juventusnak.

paletta szerintem egyáltalán nem kell: Bonucci, Chiellini, Barzagli, Ogbonna és Caceres is jobbak nála (de biztosan nem rosszabb egyikük sem), ebből játszana 2-3 a 4 védős rendszerben. érthetetlen dolog lenne újabb középső védőt venni (nyilván a parma meg is kérné az árát), miközben nincs balhátvédünk és szélsőink
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-16, 11:26

s4tch írta:
mai gazzetta:
- osvaldót nem vesszük meg (nem meglepő, durva ára lenne, ehhez képest még semmit nem mutatott), viszont marotta meghosszabbítaná a kölcsönt
- 4-3-3-hoz ill. 4-2-3-1-hez keresünk embereket. lista: nani, alexis sanchez, di natale (???), cerci, gabbiadini, berardi, immobile

palettát sunáznám, ranocchia viszont amilyen ígéretesen indult (szerintem tehetségesebb, mint bonucci), annyira nem volt képes kiegyensúlyozottan teljesíteni.

a támadók közül alexis egyértelműen jöhetne, a közös tulajdonú fiúkból azt kell mérlegelni, mennyi pénzt lehet kiszedni. immobile állítólag kell a dortmundnak, az azért nem rossz lehetőség sem a játékosnak, sem a torónak, sem a juventusnak.
Kérdés miből illetve inkább kiből lesz erre pénz? Gondolom Pogbából.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-16, 09:16

mai gazzetta:

mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-12, 18:06

vagy sznájder

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-12, 13:24

s4tch írta:
szóval kell egy csatár, aki megbízhatóan fossa a gólokat, függetlenül attól, ki az ellenfél.

Jöhet Drogba olcsóért és csókolom.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-12, 12:27

kezdem úgy érezni, hogy a nyáron csatárt is kéne venni, nem csak eladni a vucs-q duót, és hozni 1-2 süldőt az immobile, berardi vonalból. mindezt egyetlen okból: tevez 5 éve nem lőtt gólt európai kupameccsen, pedig minden szezonban játszott nemzetközi meccseket. mondjuk a lyon ellen inkább peches volt, de ettől függetlenül vannak játékosok (messin és c-n kívül is), akik a bl-ben és az el-ben is rendszeresen betalálnak. nálunk egy jó formában lévő vidalnak tökmindegy, ki az ellenfél, de mondjuk llorente is hatékonyabb volt a real ellen, mint karcsika.

szóval kell egy csatár, aki megbízhatóan fossa a gólokat, függetlenül attól, ki az ellenfél.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-04, 15:04

na, újra beindult az arsenal-vucsinics pletyka, ezúttal 12 milliónál tartunk, állítólag ennyi wenger ajánlata. alkudjuk le 10-re, hogy hihetőbb legyen, és ammen.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-02, 12:51

laac írta:
Ennyit a barcaról!:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-a-barcelonat-kizartak-ket-atigazolasi-idoszakbol-2326165

laligapoli
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: nincs   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-04-02, 12:43

Ennyit a barcaról!:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-a-barcelonat-kizartak-ket-atigazolasi-idoszakbol-2326165

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-29, 15:54

Benítez, a gentleman

Igazából csak az elejét olvastam el, de Benítez a 20 pont különbséget azzal magyarázza, hogy nekünk több pénzünk van (300 millás bevétel) és így könnyű... Mindezt úgy, hogy nyáron elvertek 100 millát, megkapta azokat a játékosokat akiket kért, olyanra formálta a csapatot amilyenre akarta. A legszánalmasabb dolgok egyike amikor valaki nem képes emelt fővel veszíteni. Megtalálták a kukások az imidzsükhöz passzoló edzőt, egyre csak magasodik a szeméthalom...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-29, 12:10

jackie_d írta:
laac írta:
Goal.com szerint a nyáron a Galatát elhagyó Drogba ügynöke felvette a JUVEval a kapcsolatot esetleges átigazolás véget!!Drogba  nagy játékos csak lenne 10 évvel fiatalabb!!

én meghalok ha leigazoljuk

Mi a gondod vele? Tény, hogy van egy raklapnyi csatárunk, plusz még egy raklap nagyon ígéretes fiatalunk szerte Olaszországban, de nekem Drogba A center a Marseilles éve óta. Fizikális szempontból még mindig egy benga néger, az esetleges lassulását meg elbírja a Serie A.
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-29, 11:02

goal.com

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-29, 09:31

laac írta:
Goal.com szerint a nyáron a Galatát elhagyó Drogba ügynöke felvette a JUVEval a kapcsolatot esetleges átigazolás véget!!Drogba  nagy játékos csak lenne 10 évvel fiatalabb!!

én meghalok ha leigazoljuk
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-29, 08:56

Goal.com szerint a nyáron a Galatát elhagyó Drogba ügynöke felvette a JUVEval a kapcsolatot esetleges átigazolás véget!!Drogba nagy játékos csak lenne 10 évvel fiatalabb!!

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-28, 15:44

Én nem örülnék kifejezetten, ha Pogba elhagyná a csapatot, de szerintem előrébb lennénk, ha az árából jönne mondjuk Griezmann és a 21 éves srác, akit a kobra most Pirlo helyettesének képzel el hosszú távon, meg lehetne erősíteni mondjuk jobb oldalon is. Kvadcsi tökéletes negyedik ember lenne az alap MVP középpályás sor mögé, plusz lenne ugye a fiatal srác. Balra lenne egy Griezmann, jobbra is hoznék valakit Licht helyére, mert szerintem gyakrabban van már szar meccse, mint átlag feletti. Mondjuk Candreva, esetleg? A Lazionak úgyis kell Q, meg lehetne egyezni...

Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-28, 11:11

EsztéNégy írta:
Én mintha azt is olvastam volna korábban, hogy Oscart adnák Pogbáért cserébe a ruszkik. Ügyes gyerek, de enyhén túl van értékelve, én Lucast jobb játékosnak tartom nála, tehát őt vagy Verrattit kéne hozni, gondolom te is utóbbira gondoltál... vagy Kroost aprópénzért. Smile

az ajaxot és a sociedadot is kifosztanám olcsópénzből, már teljesen lemondtam verrattiról.
sőt, úgy istenigazából csak egy balbekk és egy bal kp kellene és jók vagyunk. kasát szivesen nézném a középpálya tengelyében

EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-28, 11:06

Én mintha azt is olvastam volna korábban, hogy Oscart adnák Pogbáért cserébe a ruszkik. Ügyes gyerek, de enyhén túl van értékelve, én Lucast jobb játékosnak tartom nála, tehát őt vagy Verrattit kéne hozni, gondolom te is utóbbira gondoltál... vagy Kroost aprópénzért. Smile

Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-28, 08:28

van persiért megőrültem volna, de most azt mondom maradjon ott, ahol van.

reggeli kávé és briós mellé: a p$g oscart akarja a cselszkijtől. értitek, miért érdekes

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-09, 11:06

Vasárnapi eszement kacsa:

http://football-italia.net/46196/van-persie-desperate-join-juve
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-07, 17:14

Conte állítólag Candrevat akarja. Készül a 433/4231, Candreva logikus lépésnek tűnik mellesleg talán az egyik leginkább alulértékelt játékos a ligában és a Lazioval szerintem nem lesz olyan nehéz bizniszelni.
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-07, 14:09

exchaby írta:
cortamelasombra írta:
Mivel mostanában nem nagyon követtem az eseményeket, ezért ez egy komoly kérdés, nem ér kiröhögni.
Hány csatárunknak kell távoznia a nyáron ahoz, hogy lerakjuk a 19 milliót az asztalra Osvaldoért?

sok lesz az a 19. örülök h lelkes de  19milliónyira nem vagyok elájulva tőle, se a bajnoki se pl a tegnapi produkciója nem volt arra elég

Ráadásul ez a fene nagy lelkesedés nagyrészt a közelgő VB-nek tudható be, viszont tény, hogy nem mozog rosszul, a kicsibe egyenesen szerelmes és szerintem Tevezt sem rúgná ki az ágyából, no meg a Stonest is csippantja... 15-ért jöhet.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-06, 21:55

cortamelasombra írta:
Mivel mostanában nem nagyon követtem az eseményeket, ezért ez egy komoly kérdés, nem ér kiröhögni.
Hány csatárunknak kell távoznia a nyáron ahoz, hogy lerakjuk a 19 milliót az asztalra Osvaldoért?

sok lesz az a 19. örülök h lelkes de 19milliónyira nem vagyok elájulva tőle, se a bajnoki se pl a tegnapi produkciója nem volt arra elég

Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-06, 21:28

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-03-05, 21:30

http://www.vecchiasignora.com/topic/265119-marotta-avvistato-a-madrid-blitz-in-spagna-anche-per-il-mercato-il-dg-ho-fatto-visita-al-real-madrid/

marotta a skynak: ma meglátogattam a realt, és ha tárgyaltam volna velük pogbáról és vidalról, akkor sem mondanám el maguknak.

de szép is ez sunny 
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-02-27, 19:07

matuidi meg kurvára betett a félszeműnek, szóval emlékezzetek szavaimra június végén, amikor bejelentjük a ménez-transzfert. amúgy már kiszerettem a paliból, szóval csak ilyen egymilliós (fizetésű) ballasztként tudnám elképzelni

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2014-02-27, 16:42

s4tch írta:
http://video.gazzetta.it/bayern-monaco-mandzukic-mette-ko-schweinsteiger/2ff3890c-9fb8-11e3-9d3f-64323c594760

kell nekünk ez a mandzukic gyerek?  affraid sunny 

Rég volt igazi favágónk Montero óta. Giorgio sem üti azt a szintet Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
24 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: