Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-14, 15:56 | |
| - tjunior írta:
- rakkenroll írta:
- Az nem is lenne baj, ha nem erőltetné Conte a Bonu-Barza-Chiellini védőhármast, nagyon bizonytalanok egy ideje, ezért lenne jó beépíteni Ogbit is mielőbb, jónak tűnik (volt egy-két meccse, amikor amellett, hogy jól helyezkedett, szerelt, még az indításai is pazarok voltak, és még igencsak fiatal), szélsőjáték pedig már bizony Nedved óta nagyon hiányzik (meg egy német!!... bár Lichti majdnem az..), ez is igaz.
Ogbonnát inkább leépíteni kellene, mint felépíteni. 26 éves, egyáltalán nem olyan fiatal. Most még jó áron el lehet passzolni. Az ő posztján ez nem kor! Játszatnám legalább 8-10 meccsen át folyamatosan (Bonu sokkal több esélyt kapott, Chiellini dettó, pedig sokkal szarabbul mozogtak, mozognak mostanában, Barza a legstabilabb, viszont ő már tényleg nem mai csirke, és egyre többet sérült már a folyamatos terheléstől), hátha! | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-14, 15:37 | |
| Én semmiképpen sem szeretnék a csapatomba egy Hulkot. Annak idején talán vitte volna a Chelsea is, de nem véletlen, hogy oda került ahova, és azóta sem kell senkinek.
Pont Paulinhót emlegetik a lapok, mint Vidal-utódot, s azért ebből is látszik, hogy mi lehet a mi szintünk igazolások terén.
Ha már annyit emlegettem itt a ManU-t, érdekesség hogy a 2015/16-os szezontól ők is Adidasra váltanak. Eléggé durva különbséget mutat a két szerződés anyagi szempontból. A Juve hat éven át évi 30 millió eurót (garantált rész + merchandising), míg a ManU tíz éven át évi 75 millió fontot (csak a garantált rész, ebben nincs benne a merchandising) kap majd az Adidastól. Eléggé kemény, de már csak ennek fényében sem csoda, hogy az elit csapatokkal nem tudunk versenyezni. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 21:07 | |
| - EsztéNégy írta:
- Hulk elment a játékostemető orosz bajnokságba, ha komoly helyre megy, ma Robben szinten nyomná szerintem. Onnan egyedül Willian-t mentette ki gyorsan Abra, csak ő meg keveset játszik, mert a Chelseanek három csapatra elegendő szélsője van. Fred viszont hulladék, mint ahogy a komplett brazil középpálya, ezért is óriási vicc, hogy egyes lapok szerint Artúrt Paulinhoval pótolnánk...
Szerintem egyáltalán nem hulladék a brazil középpálya csak kontár modon volt összerakva. Paulinhoert mondjuk egy fél zacskó tottyadt borsót nem adnék, de pl Ramires, Fernandinho, Oscar fasza játékosok. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 20:46 | |
| Hulk elment a játékostemető orosz bajnokságba, ha komoly helyre megy, ma Robben szinten nyomná szerintem. Onnan egyedül Willian-t mentette ki gyorsan Abra, csak ő meg keveset játszik, mert a Chelseanek három csapatra elegendő szélsője van. Fred viszont hulladék, mint ahogy a komplett brazil középpálya, ezért is óriási vicc, hogy egyes lapok szerint Artúrt Paulinhoval pótolnánk... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 19:05 | |
| - zetterberg40 írta:
- Morata feldolgozhatatlanul nagy vicc, de ezt már írtam is. Iturbéval kapcsolatban legyen igazad.
A Zenit nem vehető komolyan. A vb jól megmutatta, mennyire nevetségesen gyenge játékos Hulk. Fred-szint. Azért ez kicsit erős, a Fred szintre egy Marek Penksa is megsértődne. Jogosan. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 18:26 | |
| Morata feldolgozhatatlanul nagy vicc, de ezt már írtam is. Iturbéval kapcsolatban legyen igazad.
A Zenit nem vehető komolyan. A vb jól megmutatta, mennyire nevetségesen gyenge játékos Hulk. Fred-szint. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 17:59 | |
| morata úgy olvastam, 18 milla lesz. így is erősen túlárazott, rengeteg pénz ez egy semmit nem bizonyított, ránézésre nem is irgalmatlan tehetséges gyerekért, de mégsem 30. iturbe szintén erősen értékén felül fog elmenni, érte mondjuk egy 20-as nem lenne sok. kurvajó zsugás, lelkes, gyors, hajtós, erőszakos gyerek, szerintem vele jól járunk, ha végül itt köt ki. elnézve a mostani árakat, vidal és pogba is vastagon 60+ milliós játékosok. hulk volt 55, bazmeg. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 17:43 | |
| A Pogbás sztori kamu volt, mint ahogy egyelőre Vidalért sem érkezett hivatalos ajánlat. Vidalt én is jobban csípem, de a kora miatt szerintem idén ő fog távozni. Írtak már egyszer arról, hogy a játékstílusa miatt hamar el fog használódni, ezért a vezetőség most adná el, amíg a legtöbbet adnak érte. Másrészt a játékos szempontjából megközelítve, ő most kötheti az utolsó nagy szerződését, és másutt az itteni fizetését röhögve megduplázzák. Ahogy írtam, nekem ezzel nincs bajom, de akkor tényleg 50+ millióért menjen. Megjegyzem, Yaya Touré folyamatosan hisztizik a Citynél, így nem lepődnék meg, ha Arturo rövid időn belül ott is képbe kerülne.
Pogbát talán 1-2 évig még itt lehet tartani fizetésemeléssel, valamint azzal, hogy ha Vidal megy, rá még nagyobb szerep és felelősség hárulhat. Ráadásul ez idő alatt az ő értéke nagyobb mértékben emelkedhet, mint Vidalé.
Ez a (tőlünk) szokatlan, hirtelen nagy költekezés is számomra azt vetíti előre, hogy valaki sok pénzért menni fog. Iturbe esetében már 27+2 millióról cikkeznek, mivel az Atlético Madrid is beszállt a küzdelembe és nem sajnálnák rá a pénzt, így emelni kell az ajánlatot. Ugyan bevételi oldalon már összejött némi pénz (Immobile 9m, Zaza 7.5m, Vucsinics 6.3m), de ez csak kb. Moratára lesz elég...
Számunkra tényleg a fiatalok felkutatása lehet a járható út, mint ahogy érkezett Vidal, Pogba és most Coman. Ezen kívül azok a korosabb játékosok, akik az elitnek már nem kellenek (Tevez), vagy nem hosszabbítják meg a lejáró szerződésüket (Llorente). | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 17:12 | |
| Pogbától amúgy sem állna távol a Chelsea, repülőn nyomta a Football Managert, és oda igazolta le magát benne (aminek mondjuk nem feltétlenül kell túl sok jelentőséget tulajdonítani, de mégis). Ha meg már választani kell, hogy Vidal out vagy Pogba out, nekem simán az utóbbi, megszabadulnánk a cigány ügynökétől is. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 16:58 | |
| a minap épp azt nyilatkozta, hogy ki ne szeretne a mu-ban játszani.
pogbát meg londonban kapták le fotósok, állítólag a cselszki adna érte 75 milliót. a david luizért kapott, röhejesen eltúlzott 50 milliót alig kellene kipótolniuk.
valamelyiket jó lenne még 1-2 évig megtartani, bár gyakorlatilag lehetetlen küldetés, amikor a pénzeszsákok egyszerűen megduplázzák, megtriplázzák a fizetésüket. mindegy, ez van. a '90-es években az olasz klubok szórták a pénzt, és senki nem sajnálta a psg-t, mikor fossá vertük őket. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 14:13 | |
| - EsztéNégy írta:
- Nekem Vidal a szívem csücske, előbb válnék meg Pogbától vagy akár Marchisiotól, mint tőle. Arról nem is beszélve, hogy a 30 milla fontban is nevetséges ajánlat, ő a posztján simán világklasszis (ellenben például egy David Luizzal, aki meg 40 milla volt ugye). Persze ha nagyon el akar menni, akkor muszáj elengedni, de óriásit csalódnék benne.
A szerződéshosszabbítási herce-hurca alatt azért kiderült, hogy bármit is nyilatkozik, azért elsősorban ő is egy zsoldos, nem is lehet kárhoztatni érte. Jelentősen megemelt fizetésért csak plusz 1 évet volt hajlandó aláírni, ami nálam azt jelenti, hogy a következő hosszabbításért már olyan fizetést akar amit a Juve nem biztosíthat neki. Szerintem legkésőbb jövő nyáron eligazol, de lehet még idén. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 13:29 | |
| Nekem Vidal a szívem csücske, előbb válnék meg Pogbától vagy akár Marchisiotól, mint tőle. Arról nem is beszélve, hogy a 30 milla fontban is nevetséges ajánlat, ő a posztján simán világklasszis (ellenben például egy David Luizzal, aki meg 40 milla volt ugye). Persze ha nagyon el akar menni, akkor muszáj elengedni, de óriásit csalódnék benne. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 13:05 | |
| Ez a 3-3-4 tényleg elképzelhetetlennek tűnik, másrészt ez a 4-3-3 is egyelőre csak az újságírók agyszüleménye. Én továbbra is 3-5-2-re számítok, elvétve a 4-3-3-ra.
Szerintem Vidal távozni fog, de ha erre valóban sor kerül, akkor legyünk pofátlanok. Ha Herrerára, Shawra van 30 millió font, akkor Artúr 50+ és kész.
Barzagli ha jól emlékszem a szezon első 2-3 hónapját kihagyja. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 10:30 | |
| Mondjuk a 334 szinte elképzelhetetlen, akkor tényleg nem lehet labdát veszíteni, mert minden második kontra után kukázhatja ki a lasztit Buffon a hálóból. Iturbe és Morata viszonylag drágán jönnének, de náluk idősebb, kész játékost támadó poszton lehetetlen megszerezni ennyiért, mert sorba állnak a pénzes klubbok. Előrelépni meg szerintem fiatalokkal lehet, tehát még mindig inkább próbálnám meg Moratát mint adott esetben Drogbát. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-13, 09:24 | |
| kwadcsi szerintem 4-3-3-ban is sokat fog játszani: pogba vagy vidal helyén.
A hozzászólást s4tch összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-07-13, 16:54-kor. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-11, 16:19 | |
| - rakkenroll írta:
- Az nem is lenne baj, ha nem erőltetné Conte a Bonu-Barza-Chiellini védőhármast, nagyon bizonytalanok egy ideje, ezért lenne jó beépíteni Ogbit is mielőbb, jónak tűnik (volt egy-két meccse, amikor amellett, hogy jól helyezkedett, szerelt, még az indításai is pazarok voltak, és még igencsak fiatal), szélsőjáték pedig már bizony Nedved óta nagyon hiányzik (meg egy német!!... bár Lichti majdnem az..), ez is igaz.
Ogbonnát inkább leépíteni kellene, mint felépíteni. 26 éves, egyáltalán nem olyan fiatal. Most még jó áron el lehet passzolni. | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-11, 12:40 | |
| Az nem is lenne baj, ha nem erőltetné Conte a Bonu-Barza-Chiellini védőhármast, nagyon bizonytalanok egy ideje, ezért lenne jó beépíteni Ogbit is mielőbb, jónak tűnik (volt egy-két meccse, amikor amellett, hogy jól helyezkedett, szerelt, még az indításai is pazarok voltak, és még igencsak fiatal), szélsőjáték pedig már bizony Nedved óta nagyon hiányzik (meg egy német!!... bár Lichti majdnem az..), ez is igaz. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-11, 10:29 | |
| - rakkenroll írta:
- Conte nem szereti a cseleket, egyrészt ő sem volt egy nagy cselgép, másrészt túlságosan fél a labdavesztés utáni kontráktól, ezért van az is szerintem, hogy a szélsők és a kp-ok nagyon sokszor (szinte mindig) választják a vissza- vagy oldalpasszt, elsősorban ugye Pirlót keresve. Én a védelmet tenném elsődlegesen rendbe (egyéni hibák tömkelege, 1-2 kontra az ellenféltől: gól vagy gólhelyzet), illetve sürgősen rámennék Buffon utódjának keresésére.
Az eléggé világos, hogy következő szezonban 4 védős felállást akarunk, legalábbis részben mindenképp, ehhez pedig szélsők kellenek. Egy szélsőnél pedig minimális követelmény, hogy egy az egyben meg tudjon verni védőket, ehhez pedig két dolog kell: cselezés és gyorsaság. Nyilvánvaló, hogy ezen főskillek mellett nagyon fontos a beadás, illetve aki összjátékban, labdatartásban nem elég jó az Contenél nem fog sokat játszani. Szerintem nem Conte félelmei miatt egysíkú a széljáték, hanem amiatt, hogy a szélső embereink (Lichti és Asamoah) nem szélsők. Lichti nem egy cselgép és nem egy Beckham, Asamoah meg egy védekező középpályás szélre kipakolva, jó megindulásai vannak, az egyetlen cselét sokszor jól adja elő, de ő se nagyon tud beadni. A védelembe középre van Barzagli/Bonucci/Chiellini/Caceres/Ogbonna 2 ill. 3 helyre, széleken van egy Licht/Isla/Caceres/Padoin és egy Kwadcsi/Evra/Giorgio. Mennyiségben és minőségben is megvagyunk, innentől kezdve ez már nem hiánypótlás hanem minőségi fejlesztés. Szélsőink viszont egyáltalán nincsenek, ezért is logikus hogy kicsapunk 25öt Iturbere, mellé ott van Pogba 2, 1-1 szélső szerintem még kellene ehhez a felálláshoz, de egyébként Pasquatot is visszavettük és Tevez is indulhat éppen szélről, kérdés, hogy miként tekint rájuk Conte. Coman könnyen mehet kölcsönbe (ne!) vagy a primaveraba (se!), Pasquato nem igazán tudott kiemelkedőt alkotni miután körbejárta Italiat, Tevezt meg inkább középre tenném. Buffonnal 2 évet hosszabbítottunk, aligha most fogjuk leigazolni az utódját (bár ki tudja, nem tudom Lealival mik a tervek, én mindenesetre sunázom). | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-11, 09:27 | |
| Conte nem szereti a cseleket, egyrészt ő sem volt egy nagy cselgép, másrészt túlságosan fél a labdavesztés utáni kontráktól, ezért van az is szerintem, hogy a szélsők és a kp-ok nagyon sokszor (szinte mindig) választják a vissza- vagy oldalpasszt, elsősorban ugye Pirlót keresve. Én a védelmet tenném elsődlegesen rendbe (egyéni hibák tömkelege, 1-2 kontra az ellenféltől: gól vagy gólhelyzet), illetve sürgősen rámennék Buffon utódjának keresésére. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-10, 23:42 | |
| - .bb. írta:
Nem is tudom, nem ájultam el.
Kicsit drága, de egy gyors jól cselező szélső. Ez utóbbi tény, a passzpontossag, passzok száma, gólok, asszisztok szama statisztika. Ebből én nem jelenteném ki kategorikusan, hogy nem tud es nem szeret passzolni, mert ez sokban függ a csapata játékától, es a rá szabott feladatokból. Milyen játékot játszott a Verona? Nekem fogalmam sincs perpillanat, de ha pl egy reaktív kontrazos játékot akkor logikus a keves passz. A masik dolog, hogy Bonuccinak vagy 15-20%ot tutira javult a passzponzossaga Conte alatt. Nincs okom azt feltételezni az utóbbi évek szakmai munkája alapján, hogy Marotta és Conte olyan játékost vesz meg aki nem illik a csapat játékához (passzok, fegyelem) ÉS emellett potenciál sincs benne a fejlődéshez. Az utolsó ilyen talán Elia volt, de egyrészt vele hozzáállásbeli problémák voltak, masreszt nem 25ert vettük. Bizakodó vagyok, és az alapján amit láttam belőle ügyes gyereknek tűnik. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-10, 23:19 | |
| - .bb. írta:
- ...
Ráadásul ha passzol, akkor sem valami pontosan. A whoscored 73,3%-ot ír. Közben Alexis Sanchez az Arsenalé 42,5 millió euróért. | |
| | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Iturbe scout 2014-07-10, 22:25 | |
| Az egyik ismerősöm kérdezte, hogy mit szólok Iturbe vélt leigazolásához. Annyit tudtam mondani, hogy: úgy hallottam nem rossz játékos. Szégyenemben kezdésnek átböngésztem a transfermark-ot: Iturbe elsősorban jobb szélső (26 meccsen játszott a jobb oldalon), de lehet balszélső vagy trequartista is. Bal lábas, tehát lényegében egy inverted wingerrel van dolgunk. A transfermarkt 20 évesen 5 millió euróra taksálta, majd 20 millió lett az értéke veronai karrrierje alatt 21 éves korára. 33 meccsen 8 gólt szerzett és 5 asszisztott adott. Csak 4 sárgát kapott, pirosat pedig egyáltalán nem. Sérült 2011ben volt utoljára. Átnyergelve a whoscored-ra. Nos, a whoscored szerint csak 4 gólpasszt adott, de a 8 gólt azért ők is megadják. 7.31es ratingje a szezon végén a 23. helyet érte neki (Cuadrado lett az első, Pogba a második, aztán Chiellini, Tevez, Pirlo ). Amiben kiemelkedő a statja, az a cselezések, amiből viszont sokkal többet várnék az a key passess. A kulcspasszokat tekintve csak a 64. a tavalyi szezon alapján (1.2 keypass meccsenként). Remélem azért nem egy sima cselgépet akarunk venni, ennél én sokkal több összejátékot várnék. Amit az outsideoftheboot megjegyez: Iturbe jobb lábbal csak a buszra száll. A fiatal argentine szereti mélyen megszerezni a labdát és rávezetni az ellenfél védelmére. Kiemelkedő a gyorsasága. A jobb oldalról megindulva gyakran cselez a bal lábára, hogy kapura tudjon lőni. Állítólag kicsit önző (mondjuk passzolni nem nagyon passzol, az már kiderült). Nem is tudom, nem ájultam el. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-10, 10:56 | |
| A jelenlegi állás szerint az Iturbe/Morata kettősnek nagyot kell domborítania a következő években, mert a Juve anyagi szintjén rettentően sok pénzbe kerülnek majd. Előbbi 25+2 millió körül lesz, utóbbi 18+2.
Szerk:
off
Mandzukic hivatalosan az Atlético Madrid játékosa. A transfermarkt szerint kb. 22 millió volt az ára. Morata 18-22 körül fog érkezni. Zongorázni lehet a különbséget a két játékos között. Röhejes, hogy ennyit fizetünk érte.
on | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-07, 20:11 | |
| - mbence írta:
- vladimir hivatalos. nem emlékszem pontosan, valaki világosítson fel: primaverába, vagy a felnőtt kerethez csapják?
Nem olvastam ezzel kapcsolatosan semmit, de szerintem felnőtt, hacsak nem megy kölcsönbe valahova. A hírek szerint közelednek az álláspontok a Morata-ügyben. A klub 18 milliót fizetne, a Real 22-t kér, s jelenleg a visszavásárlási opció körül megy a vita. Nagyon gáz... | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-07, 13:48 | |
| vladimir hivatalos. nem emlékszem pontosan, valaki világosítson fel: primaverába, vagy a felnőtt kerethez csapják? _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-07, 13:47 | |
| állítólag ha nem jön össze iturbe, akkor nani vagy ibarbo a célpont. remélem, utóbbi csak egy vicc, nála a primaverából találomra felhozott játékos is jobb lenne. amúgy a vb alapján továbbra sem értem, conte mit lát guarinban
A hozzászólást _Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-07-07, 14:02-kor. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-07, 09:09 | |
| Szerintem a bal bekk problémát megint a lehető legköltséghatékonyabban akarjuk megoldani. Evra neve folyamatosan tartja magát, és talán LVG sem marasztalná mindenképpen, hiszen könnyen lehet, hogy Shaw mellé visz magával egy hollandot arra a posztra.
Rojo nevét párszor megszellőztették az olasz lapok, de Rodríguez tényleg esélytelen.
Vidalt is nagyon nehéz lesz itt tartani. A ManU kinézte magának, Di Marzio szerint felvették a kapcsolatot Marottáékkal, de hivatalos ajánlatot még nem tettek (tehát nem igaz az az 50 millió + Nani), mondván nem akarjuk eladni. Az viszont biztos, hogy Manchesterben pénzből nincs hiány, s biztosan van az a pénz, amiért eladná a klub, illetve Vidal fejét is megbolondíthatják.
Szerk: Mandorlini szavai Iturbéról eléggé arra utalnak, hogy itt tényleg biznisz lesz és érkezik.
http://football-italia.net/51710/mandorlini-iturbe-formula-1-car | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-07, 09:06 | |
| - mbence írta:
- időszűke miatt nem tudtam sajnos alaposan megnézni, hogy nyílt-e párbeszéd máshol vucskó távozásával kapcsolatban (ez esetben bocsánat), csak annyit akartam megjegyezni, hogy a kis szarházi nagyon fog hiányozni nekem.
iturbéval kapcsolatban: kissé szkeptikus vagyok, nem érzem, hogy egy vidalnyi pénzt kellene adni érte, miközben az összehasonlítás alapja távozófélben (?) van. úgy összességében is, sokkal szivesebben hallanék bal védőkről híreket. mondjuk davide santont és/vagy jetro willemst csipolnám nagyon úgy tűnik, hogy evra érkezik. a nyár elején azért volt a szerződéshosszabbítása, mert a unitednek opciója volt rá, amivel persze éltek is, nehogy ingyen távozzon. most, hogy megvették shaw-t, evra jó eséllyel kispadra szorulna. nekem egyáltalán nem fog hiányozni vucsinics, sőt, már tavaly el kellett volna adni, amikor még jobb áron értékesíthető volt, de így sem rossz iturbe: hasonló az én problémám is: miért kellene 20 millió euró feletti összeget fizetni egy nemzetközi szinten semmit sem bizonyított játékosért, akinek még a serie a-s statjai sem nagyon kiemelkedőek? nekem olyan lenne az ő sok milliós leigazolása, mint amikor az angol klubok egymás között sok csillióért veszik a vb-ken, eb-ken leégő nullákat (lásd lallana - liverpool, muhahaha). a jelenlegi pletykák alapján iturbe lehet marotta legdrágább igazolása zárásként annyit mondanék el, hogy mélységesen felháborít, hogy a real madridnak van pofája a semmirekellő moratát 30 millióra tartani, ennél csak a a felháborítóbb, hogy marottáék nem röhögték ki őket. lehet, hogy nem lesz rossz játékos a srácból, de hogy 8-10 milliónál (és itt már igen nagyvonalú voltam) többet nem nagyon ér, az is biztos | |
| | | virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-07, 08:40 | |
| A vb-n mutatott teljesítménye alapján az argentin Rojo sem lenne rossz. Aki viszont még feltűnt nekem, az a mexikói Layún. Iszonyatosan sokat dolgozott és futott, 3-5-2-ben is használható. Kicsit Lichtire emlékeztet a játéka. Persze Ricardo Rodriguez is jöhetne. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-04, 17:52 | |
| időszűke miatt nem tudtam sajnos alaposan megnézni, hogy nyílt-e párbeszéd máshol vucskó távozásával kapcsolatban (ez esetben bocsánat), csak annyit akartam megjegyezni, hogy a kis szarházi nagyon fog hiányozni nekem.
iturbéval kapcsolatban: kissé szkeptikus vagyok, nem érzem, hogy egy vidalnyi pénzt kellene adni érte, miközben az összehasonlítás alapja távozófélben (?) van. úgy összességében is, sokkal szivesebben hallanék bal védőkről híreket. mondjuk davide santont és/vagy jetro willemst csipolnám _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-07-04, 16:57 | |
| iturbe ügyben legújabb morzsa: azért hezitál a verona, mert sogliano (a hellas marottája) jövőre megy a milanhoz, és már most nem akar nekik keresztbe tenni. állítólag marotta fontolgatja, hogy átnyúl a feje fölött, és közvetlenül az elnökkel tárgyal.
olaszos. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|