Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+18_DREAM_ simoon laac tjunior juventute virracocha mbence rakkenroll .bb. kilopo exchaby EsztéNégy juve 1974 _Tyler cortamelasombra s4tch zetterberg40 Krisz 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-27, 16:42 | |
| | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-27, 16:30 | |
| http://video.gazzetta.it/bayern-monaco-mandzukic-mette-ko-schweinsteiger/2ff3890c-9fb8-11e3-9d3f-64323c594760 kell nekünk ez a mandzukic gyerek? | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-23, 19:57 | |
| https://i.servimg.com/u/f55/18/63/85/40/img_0611.jpg imádom ezt az országot, azért keményen sztárság van itt. lehet hogy Messzi a bajnok de Marcsi mindjárt utoléri!!! GYAKA _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-21, 13:59 | |
| - mbence írta:
- tjunior írta:
oké de ki lenne a balszélső? Tevez? és a törpi. simán. legjobb példa erre insigne (és esetleg callejon), aki semmivel sem jobb játékos gionál, mégis remek szezont fut a napolival Igen ez is egy lehetséges verzió, Giovinconak feküdve a 4-3-3, jobban végig gondolva lehet azért csak jobbszélsőkkel hoznak szóba minket (Berardi, Iturbe, Lucas, Cuadrado, Cerci,) mert a baloldalt házon belül is megoldhatjuk | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-21, 10:37 | |
| callejon és insigne pont annyival jobbak giovincónál, amennyivel többet játszanak. erőszakosak, elnyomhatatlanok, bátrak, tele vannak önbizalommal. ja, és callejon egészen jól védekezik. amúgy a zsugával egyik sem ügyesebb, a rúgótechnikájuk sem jobb, egyszerűen fejben jobban ott vannak a szeren. giovincónak egy agymosás vagy egy új edző, új csapat kéne. nem rossz focista ő, csak ebben a formában korlátozottan használható.
tevez meglepően sakál volt szélen, akár a real elleni meccsekre gondolunk, akár a római, lazio elleni bajnokira, amikor emberhátrányban tulajdonképp ő zárt vissza a középpályára. zseniális a faszi, jóval sokoldalúbb, mint amilyennek eddig láttam. jobb lábas, bal oldalról csodásan tudna indulni, csak a lövőereje hiányzik ahhoz, hogy extra szélső legyen. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-21, 10:21 | |
| - tjunior írta:
- s4tch írta:
- állítólag a psg verratti mellett lucas mourát is odaadná pogbáért. elég jó szélső a brazil, pepénél ezerszer hatékonyabb, vele nyugodtan át lehetne állni kompromisszummentes 4-3-3-ra. mondjuk még egy balbekk kéne, de az röhögve kijön peluso, q és vuc árából.
oké de ki lenne a balszélső? Tevez? és a törpi. simán. legjobb példa erre insigne (és esetleg callejon), aki semmivel sem jobb játékos gionál, mégis remek szezont fut a napolival _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-21, 09:57 | |
| - s4tch írta:
- állítólag a psg verratti mellett lucas mourát is odaadná pogbáért. elég jó szélső a brazil, pepénél ezerszer hatékonyabb, vele nyugodtan át lehetne állni kompromisszummentes 4-3-3-ra. mondjuk még egy balbekk kéne, de az röhögve kijön peluso, q és vuc árából.
oké de ki lenne a balszélső? Tevez? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-21, 09:50 | |
| állítólag a psg verratti mellett lucas mourát is odaadná pogbáért. elég jó szélső a brazil, pepénél ezerszer hatékonyabb, vele nyugodtan át lehetne állni kompromisszummentes 4-3-3-ra. mondjuk még egy balbekk kéne, de az röhögve kijön peluso, q és vuc árából. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-15, 17:37 | |
| |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| | | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-15, 13:19 | |
| vicces, de azzal járnánk a legjobban ha a vb első meccsén eltörne paul lába... ennek tessék szurkolni |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-15, 13:01 | |
| sóher geci vagyok, de pogbának megadnám a sztárfizetést. ha a psg 7-et kínál, akkor legyen 7. egyszerű a matek: ingyen jött, 30 millát lazán érne a juvénak is. ezt a 30 milliót 4 évre szétosztva meg is kapjuk, a 4 éves időtartamra mennyivel lehet megemelni a fizetését ahhoz, hogy kb. annyiba kerüljön a klubnak, mint egy 30 millás, 4-5 milliót kereső játékos. jobbat úgysem találunk ennyiért.
másik matek: higuain 5,5 milliót keres, 5 évre írt alá, 37 millióba került. nettó 5,5 millió bruttó kb. 11, ez 5 évre 55, erre rájön a vételár, 92-nél tartunk bónuszok nélkül. ehhez képest egy 4 évig 8 millát kereső pogba is "csak" bő 60. ja, és már itt játszik 2 éve, ami ehhez képest elenyésző összegbe került. úgyhogy szerintem tartsuk meg. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-15, 12:15 | |
| ha hosszabbít, azzal járunk jól, ha eladjuk 70 millióért, akkor meg azzal. persze mindenki szeretné, ha 15 év múlva 2 aranylabdával és BL győzelemmel a háta mögött búcsúzna, de én azt mondom, nem járunk rosszul ígyse, úgyse.
/Ha raiola telefonszáma eltűnne a központi nyilvántartásból, már azzal elégedett lennék/ _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-15, 11:35 | |
| - mbence írta:
- tjunior írta:
vagyis nem fog szerződést hosszabbítani, maximum ha valami óriási leégés lesz a VB neki, de ezt nehezen képzelem el Lassan azon kell gondolkodni, hogy kit vegyünk az árából, Verratti adott, de én megkérdezném a Rómat Strooman áráról is. nem feltétlenül azt jelenti. egy jó vb-vel igen magas fizetést tud kiharcolni raiola, ennyi az egész. ezt is jelentheti, de én pesszimista vagyok, már így is 4-4,5 millióról szólnak a hírek, nyilván találgatás a jó része, de már ez a fizetés is a fájdalomküszöbnél van nálunk, a PSGnél meg.... Raiolanak az az érdeke hogy minél többször eladja a védencét, ha hosszabbít azzal mit nyer? adunk neki 1-2 milliót? ha meg eladatja velünk Pogbát 50-60-70ért a többszöröse esik le neki, Pogba klubhűségében nem lehet bízni, nem is várhatjuk el tőle nincs túl sok adu a kezünkben | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-15, 10:27 | |
| - mbence írta:
- nem feltétlenül azt jelenti. egy jó vb-vel igen magas fizetést tud kiharcolni raiola, ennyi az egész.
Pontosan. Nekem is ez ugrott be elsőre. Egyébként Verratti nem könnyű eset. Jól játszik, a PSG is ragaszkodik hozzá és most már PSG-s pizsije is volt gyerekkorában: | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-15, 09:55 | |
| - tjunior írta:
- s4tch írta:
- a tuttosport szerint (igen, tudom...) pogbának tovább csúszik a szerződéshosszabbítása, és csak a vb után fog aláírni.
kibaszott raiola érti a dolgát. vagyis nem fog szerződést hosszabbítani, maximum ha valami óriási leégés lesz a VB neki, de ezt nehezen képzelem el Lassan azon kell gondolkodni, hogy kit vegyünk az árából, Verratti adott, de én megkérdezném a Rómat Strooman áráról is. nem feltétlenül azt jelenti. egy jó vb-vel igen magas fizetést tud kiharcolni raiola, ennyi az egész. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-15, 08:40 | |
| - s4tch írta:
- a tuttosport szerint (igen, tudom...) pogbának tovább csúszik a szerződéshosszabbítása, és csak a vb után fog aláírni.
kibaszott raiola érti a dolgát. vagyis nem fog szerződést hosszabbítani, maximum ha valami óriási leégés lesz a VB neki, de ezt nehezen képzelem el Lassan azon kell gondolkodni, hogy kit vegyünk az árából, Verratti adott, de én megkérdezném a Rómat Strooman áráról is. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-14, 15:21 | |
| a tuttosport szerint (igen, tudom...) pogbának tovább csúszik a szerződéshosszabbítása, és csak a vb után fog aláírni.
kibaszott raiola érti a dolgát. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-12, 14:45 | |
| Én amúgy már Moyes felbukkanásakor is azt sejtettem, hogy Caceres lehet egy célpontja. Pont előtte volt egy Manu - Spurs meccs, ahol éppen úgy sikerült kiszopni otthon, hogy mindkét gólt az aktuális jobbekről kapták (Smalling asszem, és Valencia), szóval az ott kegyetlenül hiányposzt, főleg, mivel Rafael is csak nyomokban hozza tavalyi formáját. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-12, 12:58 | |
| úgy értettem, hogy berardiért jöhet egy olyan magas ajánlat, amit a sass és a juve is röhögve elfogadnak. a milan-meccs után nagy volt körülötte a hype, akkor 18-20 milliókról is lehetett olvasni. azóta mondjuk nem volt egyetlen jó meccse sem...
állítólag cacerest vinné a mu. a helyében lépnék, lazán kezdő lenne. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-10, 18:47 | |
| - s4tch írta:
- nem kizárt, hogy berardit elviszi valami angol csapat a nyáron. ha marottásat játszunk, akkor nem árt több embert is kinézni.
amúgy megrögzött olasz párti vagyok, szívesen néznék akár egy buffon - barza, bonu, chiellini - padoin, marchisio, pirlo, marrone, peluso - giovinco, berardi csapatot is, akkor is, ha ezzel a kezdővel a scudettóra esély se lenne. a bl-győztes juvéból hirtelen 3 légióst tudnék mondani (deschamps, jugovics, paulo sousa), nem bánnám, ha most is hasonló összetételű lenne a keret. ha most is 3 légióssal kéne lenyomni az évadot, akkor vidalt, forrestet és pogbát tartanám meg. elég szar ügy, hogy mondjuk tevez, llorente vagy kwadcsi helyett sem tudnánk tisztességes olasz alternatívát kiállítani. Berardinak a fele a mienk, őt nem lehet csak úgy elvinni. Ha meg kell valamelyikük akkor pont ebből az okból kifolyólag jóval olcsóbban megússzuk. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-10, 13:54 | |
| nem kizárt, hogy berardit elviszi valami angol csapat a nyáron. ha marottásat játszunk, akkor nem árt több embert is kinézni.
amúgy megrögzött olasz párti vagyok, szívesen néznék akár egy buffon - barza, bonu, chiellini - padoin, marchisio, pirlo, marrone, peluso - giovinco, berardi csapatot is, akkor is, ha ezzel a kezdővel a scudettóra esély se lenne. a bl-győztes juvéból hirtelen 3 légióst tudnék mondani (deschamps, jugovics, paulo sousa), nem bánnám, ha most is hasonló összetételű lenne a keret. ha most is 3 légióssal kéne lenyomni az évadot, akkor vidalt, forrestet és pogbát tartanám meg. elég szar ügy, hogy mondjuk tevez, llorente vagy kwadcsi helyett sem tudnánk tisztességes olasz alternatívát kiállítani. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-10, 13:51 | |
| - s4tch írta:
- http://www.tuttojuve.com/calciomercato/iturbe-io-alla-juve-nessuno-direbbe-no-a-la-squadra-pia-forte-d-italia-176695
felőlem jöhet. romulo szintén. javítsatok ki ha tévedek de Iturbe kb ugyanaz a poszt mint Berardi, jó kis játékos de akkor meg minek? Romuloval kapcsolatban meg a Fiorentinával kellene egyezkedni, na az se lenne egy egyszerű menet. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-10, 12:18 | |
| http://www.tuttojuve.com/calciomercato/iturbe-io-alla-juve-nessuno-direbbe-no-a-la-squadra-pia-forte-d-italia-176695
felőlem jöhet. romulo szintén. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-06, 11:15 | |
| nyáron elhoznám a ménez&matuidi duót, télen pedig felajánlanám őket verrattiért _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-01, 22:47 | |
| - s4tch írta:
- 19 millát nem nagyon adunk érte. ha jól is teljesít, és meg is akarjuk venni, legfeljebb visszaküldjük, és elkezdünk alkudozni az áráról, ahogy pl. a galata csinálta melóval.
Remélem júniusban elfelejtjük. Van olyan balhés semmirekellő féreg akinek ez elnézhető, mert annyira penge (pl Zlatan), de Drogo nem ilyen. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-01, 22:27 | |
| 19 millát nem nagyon adunk érte. ha jól is teljesít, és meg is akarjuk venni, legfeljebb visszaküldjük, és elkezdünk alkudozni az áráról, ahogy pl. a galata csinálta melóval. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-01, 17:51 | |
| - .bb. írta:
- Osvaldo értéke mitől nőtt 4 millióval a nyári átigazolás óta?
ha a fizetése csökken 3 millióról 1,1-re, az szerepet játszhat abban, hogy az ára felmegy 19re?
15 millió fontért ment el, 19 millió euró az opció értéke, ez nagyjából megegyezik. az már más kérdés, miért nem változott az ára a fizetésével kb arányosan gyanítom egyébként azért nem ment az alkudozás, mert csak féléves kölcsönvételben gondolkodnak juventuséknál _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-01, 14:55 | |
| Osvaldo értéke mitől nőtt 4 millióval a nyári átigazolás óta?
ha a fizetése csökken 3 millióról 1,1-re, az szerepet játszhat abban, hogy az ára felmegy 19re?
| |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-02-01, 10:43 | |
| Osvaldo érkezése különösen érdekes annak fényében, hogy csatár nem távozott. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2014-01-31, 21:22 | |
| - mbence írta:
- és az én kurva anyámat, ha szurkolónak hívom magam
nyugi van | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|