a zárójeles megjegyzést én írtam, a gazzetta nem minősíti a 18 gólt. szerintem rengeteg, főleg úgy, hogy a bajnokságban a genoa-meccstől a hazai roma-verésig összesen 1 gólt kapott a csapat 10 meccsen, az utolsó 4 találkozón meg benyaltuk hatot.
egyébként elsőre ijesztőnek tűnhet, hogy chiellini és barzagli is egyszerre sérült meg, így lehet, hogy a chievo ellen caceres, bonucci, ogbonna hármassal állunk ki. a livorno ellen caceres, vidal, chiellini kezdett, szóval emiatt nem aggódnék. koncentráció kérdése az egész, peluso, ogbonna, vagy akár padoin is képes jól védekezni.
jó azért azt a 10 meccsen 1 gólt kapni dolgot ne vegyük alapnak, az is egy olyan szélsőség mint 4 meccsen 6ot kapni, csak az egyik pozitív a másik meg negatív, ettől a 12 meccses győzelmi sorozattól megint nagy lett az arc, Pogba flegmáskodik, Vidal szórakozik, a védelem nem koncentrál eléggé, remélem Gomez Taleb ugyanúgy pozitív irányba lökte a csapatot mint ősszel Rossi
a zárójeles megjegyzést én írtam, a gazzetta nem minősíti a 18 gólt. szerintem rengeteg, főleg úgy, hogy a bajnokságban a genoa-meccstől a hazai roma-verésig összesen 1 gólt kapott a csapat 10 meccsen, az utolsó 4 találkozón meg benyaltuk hatot.
egyébként elsőre ijesztőnek tűnhet, hogy chiellini és barzagli is egyszerre sérült meg, így lehet, hogy a chievo ellen caceres, bonucci, ogbonna hármassal állunk ki. a livorno ellen caceres, vidal, chiellini kezdett, szóval emiatt nem aggódnék. koncentráció kérdése az egész, peluso, ogbonna, vagy akár padoin is képes jól védekezni.
- a harmadik bekezdést a gazzetta állította össze, és érdekes számok vannak benne: a 18 kapott gólból (ami egyébként kurvasok, 2 éve egész évben kaptunk 20-at) hetet is állított labdás helyzet után kapta a csapat, ebből hatot január-februárban: kettőt a samp ellen, 1-1 a cagliari és az izé ellen, majd megint kettő veronában. utoljára a roma ellen nem kapott gólt a csapat bajnokin, viszont utoljára akkor játszott együtt a barzagli, bonucci, chiellini hármas. a gazzetta szerint a kulcsjátékosok túlterheltek, 11 játékos van 1000 perc fölött a bajnokságban, a sérülés miatt sokat kihagyó licht van még 1000 közelében, aztán hosszú szünet: islának van 667 perce, caceresnek már csak 387. (a részletes adatok kiolvashatók a cikkből.) ez tényleg érdekes fejtegetés, ami felvet egy kérdést: tényleg ennyire szarok-e a cserejátékosok, vagy egyszerűen nincsenek játékban? hajlok az utóbbira.
nem olyan borzasztó az a 18 kapott gólt, mint azt a gazzetta beállítja (meg bujkál bennem a kisördög, hogy próbálják mindenhogy kizökkenteni a csapatot ügyek kreálásával) ha megnézzük a Conte éra szezonjait a 23. forduló után a következőt látjuk 13/14 56-18 +38 13/12 48-16 +32 12/11 34-14 +20 nyilván nem egy pozitív dolog, hogy 4 góllal többet kaptunk 23 meccsen, de nem is világvége, simán bevállalható a +22 rúgott gól miatt
a rotálás, illetve inkább annak hiánya viszont szembetűnő
- conte megjegyezte, hogy nem kell a flikkflakk, nem akar több sarokkal eladott labdát látni (ez mondjuk pont vidal volt)
Ebben 83%ban igaza van, de nem szabad a vasszigort sem túlzásba vinni. Fásultak lehetnek a játékosok, megnyomoríthatja őket.
s4tch írta:
- a harmadik bekezdést a gazzetta állította össze, és érdekes számok vannak benne: a 18 kapott gólból (ami egyébként kurvasok, 2 éve egész évben kaptunk 20-at) hetet is állított labdás helyzet után kapta a csapat, ebből hatot január-februárban: kettőt a samp ellen, 1-1 a cagliari és az izé ellen, majd megint kettő veronában. utoljára a roma ellen nem kapott gólt a csapat bajnokin, viszont utoljára akkor játszott együtt a barzagli, bonucci, chiellini hármas. a gazzetta szerint a kulcsjátékosok túlterheltek, 11 játékos van 1000 perc fölött a bajnokságban, a sérülés miatt sokat kihagyó licht van még 1000 közelében, aztán hosszú szünet: islának van 667 perce, caceresnek már csak 387. (a részletes adatok kiolvashatók a cikkből.) ez tényleg érdekes fejtegetés, ami felvet egy kérdést: tényleg ennyire szarok-e a cserejátékosok, vagy egyszerűen nincsenek játékban? hajlok az utóbbira.
Abban a 20 gólos szezonban kicsit más volt a játék képe. Ott szinte minden meccsen ezerrel pressingeltünk, megtehettük, csak a bajnokság volt. Persze nem kaptunk annyi gólt pontrúgásból, ez nyílván szopóág idén. A rotáció érthetetlen, a könnyebb meccseket bőven lehoznánk a cserékkel is, Chiellini múltkori izomfáradásos félidei cseréje eléggé intő jel. Ogbonna és Caceres is bőven kezdő lenne a Napoliban vagy a Romaban is, a milanói hulladékokról nem is beszélve. Középpályán mondjuk kb csak Marcsi van, akit bedobnék ha már Kwadcsi balra van szegezve, ezért is fért volna el bőven Nainggolan vagy Guarín, de őt középen bárhova be lehet tenni így ott is lehetne simán rotálni. Contenek nyilván van ez a berögzült mindig győzni kell mentalitása (vagy gőgje, nézőpont kérdése) ezért mindig a legjobbakat játszatja, de ezzel is vigyázni kell, mert elfogynak a lábak a legjobbak alól aztán maradnak a demotivált játékon kívüli emberek. Egyébként ez a dolog eléggé visszás, emlékszem amikor szezon előtt röhögve nyilatkozta, hogy 5 csatár kell minimum, milyen hülye kérdés ez, erre csak 2-t játszat...
a gazzettás írás röviden: - conte szerint még jó, hogy a 94. percben kaptuk a gólt, máskülönben ki is kaptunk volna - hétfőn a pihenőnap terhére vezényelt conte edzést, ezt lehet tudni már pár napja. marotta, paratici és nedved is megjelent az edzésen, ami azért nem hétköznapi - conte leginkább pogbára akadt ki, hanyagnak és figyelmetlennek tartja a hétvégi játékát - conte megjegyezte, hogy nem kell a flikkflakk, nem akar több sarokkal eladott labdát látni (ez mondjuk pont vidal volt)
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
"Il Nostro Calcio A Juventus-nál nem szaroznak: a Sky Sport értesülései szerint a holnapi naptól Quagliarellát hivatalosan is kizárják a keretből, és kizárólag a felnőttcsapattól külön végezheti a szezon végéig az edzéseket. Teszik ezt állítólag ügynöke tegnapi nyilatkozata miatt, amit olvashattatok is. Kétségtelenül megérte ragaszkodnia Torinóhoz."
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
érdemes nézni a rómaiak hisztijét. görögországban a pálya közelébe nem mentek volna. a nyávogásuktól függetlenül ilyen pályán nem engednék focimeccset játszani.
update: már be is fejezték
ahah higany! nézi valaki? aki nem látta, annak kötelező:
https://www.youtube.com/watch?v=JwM6rqY-M3w
értitek, ő megy a vb-re, tevez nem
Én annyira nem bánom hogy nem Tevez lábát törik szilánkosra. Amúgy Tevez milyen csatárok miatt nem fér be a keretbe?
én sem, remélem a juventus kötődésú válogatottak hamar kipottyannak. amúgy: messi, agüero, lavezzi, palacio, pastore, lamela, higuain és milito mind az apacs előtt vannak sabella listáján