Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Nyári sörmeccsek | |
|
+26vektra simoon DartagnanX Malloy buktar sneco7 torinojuve bombahoppa Petike007 LeRoi10 CsT laac Tankcsapda .bb. tjunior virracocha s4tch rakkenroll zetterberg40 mbence exchaby kilopo Krisz _DREAM_ _Tyler EsztéNégy 30 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-19, 14:54 | |
| A Kebabos dolog kezd már kurvára felbaszni. Basszus ez az ember belső kp ként 5-ből 4 meccset hoz le 0-0-0-ás stattal meg 10 labdaérintésekkel, persze néha belebucizik a labdába és gól lesz, de akkor is, lassú mint a dög, nem tud egyből passzolni mindezt atomnagy fizuért, ráadásul most ott tartunk, hogy miatta eladunk inkább valaki mást, mert ő a kutyának sem kell. Két dolgot remélem a hal kibaszása után, egy, hogí nem lesz lelakva a fél keret, kettő, hogy az utódja nem lesz szerelmes a törökbe, hát úgy tűnik az egyik nem jött be. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-19, 09:55 | |
| - CsT írta:
- Én viszont most az összes előkészületi meccset láttam, a Triesztit kivéve. Ami látszik, hogy próbáljuk az eddiginél többet birtokolni és járatni a labdát, elől gyors és rövid passzokkal operálni. Viszont a hosszú és mélységi indítások gyakorlatilag eltűntek ezzel sajnos Pjancsit egy ide-oda labdát tologató "Jorginho"-vá butítottuk + ugye a csicskától is elvesszük azt az 1 dolgot, amiben talán még jó volt. A felkészülési meccsek minden egyes percét ugyanabban a 4-3-3-ban fociztuk le, annyi volt a variáció, hogy elől sima 9-es (Pig) vagy false9 (Dybala) volt. Mandzsut a szélen, Pjancsit a védelem előtt használta csak a bagós.
Sarri szerint sokkal többet kellene előrefelé védekezni, hát ebből én semmit nem látok, mivel labdát birtokolunk ezért kontráink se nagyon vannak, mondjuk azok tavaly se voltak.
Ami a keretet illeti, Sarrinak nyugodtan le lehet butítani egy 22-es keretet úgy, hogy minden pozícióra jusson 2 ember, nem igazán lesz szükség sokoldalú játékosokra, ritka lesz, hogy valaki is eltérő poszton szerepeljen eltérő formációra pedig abszolút nem számítok.
Ami aggályos, hogy Roncinak már most valami izomproblémája van.
Ami a mercatót illeti látszik, hogy érkezési oldal megvan, az eladási meg egy katyvasz...nem igazán sikerült eladni azokat akiket szerettünk volna így most azokat fogjuk akiket el lehet.
Pellegrinivel kapcsolatban továbbra is a Cagliariba való kölcsönadást emlegetik, apropó a Cagliarinak elég fasza kp-je lesz a Rog,Nainggolnan,Nandez trióval. Ja, nekem új info, hogy Pelle is a pizzás csapatát erősíti.
A kp-ről jelenleg Imrét tippelik távozónak, mert Sarri sem ragaszkodik hozzá és érdeklődés is van iránta. Őszinte leszek, inkább ő menjen mint Bekúr (ha már a alibikirály a maradás mellett döntött )
Ruganival kapcsolatban van Barcás szál, ami elsőre azért elég viccesen hangzik, sőt másodikra is. Gondolom majd simán kölcsönadjuk valami középcsapathoz.
Viszont kettejük távozásával csak 4 CB-ben bevethető emberünk maradna, ami ismerve Cselló sérülékenységét kurvára nem életbiztosítás.
Perin és Pjaca pedig maradnak amíg teljesen fel nem épülnek és majd akkor keresünk nekik csapatot Paratici szerint.
Dibcsit szerintem a jó teljesítménye miatt már annyira nem áruljuk, így talán megússzuk a patkányt. Ja a napokban volt egy olyan elmebeteg konteó miszerint Dzeko---> Inda, Icardi-->Napoli, Milik---> Róma körforgás lesz, de ezt Dzeko a tegnapi hosszabbításával felülírta.
Én valami ilyesmire számítok.
Az előrefelé védekezés Pjancsi problémáját pont meg is oldaná. Ha a kapuhoz közelebb szereznénk labdákat akkor ő is közelebb kerülne a kapuhoz (a magasra tolt védelmi vonallal amúgy is alapból feljebb kerül a vedelem előtt játszva, Bonucci dettó), ez pedig esszenciális neki, tavaly se volt számottevő hosszú labdája, feljebb viszont több lehetőseg van a magicre. Ramzi egészségesen Európaban az egyik legjobb a támadó harmadban szerzett labdák terén és csak a sörmeccseket nézve Rabiot is jól nyomta a magasan pressingelést. Persze mindez megy a kukába ha Khedira játszik Ramzi helyett. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-19, 09:16 | |
| Én viszont most az összes előkészületi meccset láttam, a Triesztit kivéve. Ami látszik, hogy próbáljuk az eddiginél többet birtokolni és járatni a labdát, elől gyors és rövid passzokkal operálni. Viszont a hosszú és mélységi indítások gyakorlatilag eltűntek ezzel sajnos Pjancsit egy ide-oda labdát tologató "Jorginho"-vá butítottuk + ugye a csicskától is elvesszük azt az 1 dolgot, amiben talán még jó volt. A felkészülési meccsek minden egyes percét ugyanabban a 4-3-3-ban fociztuk le, annyi volt a variáció, hogy elől sima 9-es (Pig) vagy false9 (Dybala) volt. Mandzsut a szélen, Pjancsit a védelem előtt használta csak a bagós. Sarri szerint sokkal többet kellene előrefelé védekezni, hát ebből én semmit nem látok, mivel labdát birtokolunk ezért kontráink se nagyon vannak, mondjuk azok tavaly se voltak. Ami a keretet illeti, Sarrinak nyugodtan le lehet butítani egy 22-es keretet úgy, hogy minden pozícióra jusson 2 ember, nem igazán lesz szükség sokoldalú játékosokra, ritka lesz, hogy valaki is eltérő poszton szerepeljen eltérő formációra pedig abszolút nem számítok. Ami aggályos, hogy Roncinak már most valami izomproblémája van. Ami a mercatót illeti látszik, hogy érkezési oldal megvan, az eladási meg egy katyvasz...nem igazán sikerült eladni azokat akiket szerettünk volna így most azokat fogjuk akiket el lehet. Pellegrinivel kapcsolatban továbbra is a Cagliariba való kölcsönadást emlegetik, apropó a Cagliarinak elég fasza kp-je lesz a Rog,Nainggolnan,Nandez trióval. Ja, nekem új info, hogy Pelle is a pizzás csapatát erősíti. A kp-ről jelenleg Imrét tippelik távozónak, mert Sarri sem ragaszkodik hozzá és érdeklődés is van iránta. Őszinte leszek, inkább ő menjen mint Bekúr (ha már a alibikirály a maradás mellett döntött ) Ruganival kapcsolatban van Barcás szál, ami elsőre azért elég viccesen hangzik, sőt másodikra is. Gondolom majd simán kölcsönadjuk valami középcsapathoz. Viszont kettejük távozásával csak 4 CB-ben bevethető emberünk maradna, ami ismerve Cselló sérülékenységét kurvára nem életbiztosítás. Perin és Pjaca pedig maradnak amíg teljesen fel nem épülnek és majd akkor keresünk nekik csapatot Paratici szerint. Dibcsit szerintem a jó teljesítménye miatt már annyira nem áruljuk, így talán megússzuk a patkányt. Ja a napokban volt egy olyan elmebeteg konteó miszerint Dzeko---> Inda, Icardi-->Napoli, Milik---> Róma körforgás lesz, de ezt Dzeko a tegnapi hosszabbításával felülírta. Én valami ilyesmire számítok. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-18, 23:04 | |
| Én túl sokat nem tudtam nézni a felkészülési meccsekből, így zanzásítva mik a megállapítások laikus szemmel? Én kicsit kevésnek érzem, hogy játszottunk 6 meccset, ebből egy házon belül, egy a Triestina ellen, illetve egy koreai csapat elleni meccs. Új edző mellett nem kellett volna kicsit többet meccselni? Dybala most akkor kvázi bejátszotta magát false ninenak a kezdőbe? Higuaínért nincs vevő, Mandzukic nem kell már a Bayernnek sem, Dybala meg lassan lekerül a transfer listről, a keret továbbra is túl bő. Ebből kölcsönadások lesznek, meg potom pénzért elengedések, és 24-25 fős keret, sértődés a BL-kimaradás miatt, stb. | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-18, 19:22 | |
| - Petike007 írta:
Ha ezzel elértük, hogy Dybusz ne lankadt kolbászként lézengjen, hanem játszani akarjon, már simán megérte. Képességek alapján a false 9 illik hozzá a legjobban. Sarri azt akarja vele csinálni olyan szellemben ami fekszik is neki. Ezek után ha idén se mutat semmi kiemelkedőt akkor simán el kell adni nyáron bármennyiért. Ha meg bejön neki az élet, akkor sunshine happiness mindenkinek. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-18, 17:20 | |
| - CsT írta:
- Dibcsi forgatja a kést rendesen Paraticiben, csak így tovább.
Ha ezzel elértük, hogy Dybusz ne lankadt kolbászként lézengjen, hanem játszani akarjon, már simán megérte. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-18, 14:41 | |
| Dibcsi forgatja a kést rendesen Paraticiben, csak így tovább. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-18, 10:00 | |
| ha ezt a gólt a BL-ban lövi, Puskás díj | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-17, 21:54 | |
| Egyre közeledik a felkészülés vége és még mindig kezdő. Nem hiszem el, komolyan. Persze ha kiderül, hogy ő egy Vidalba oltott Pirlo és végigtolja a szezont elit módon, akkor egy szavam sem lesz. De ezt nehezen tudom elhinni. Azt hittem Be'kúr lesz Sarri új Jorginhoja és Pjanic/Ramsey a mi Hamsikunk, de az uruguayi nagyon el van tűnve. Dybala tényleg úgy néz ki, mint akit akarata ellenére árulnak és bizonyítani szeretne. Az ilyen Dybalát az istenért se adjunk el. | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-17, 20:50 | |
| Costa hatalmas kedvvel játszik. Szerintem idén nagyon nagyot fog dobbantani. Rabiot is jó igazolás lesz. | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-14, 20:46 | |
| - CsT írta:
- Demiral a primaverásokat is üti-vágja. Imádom a palit!
Manzsu és Turbán szerelemgyereke. Akit Montero nevelt fel. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-14, 17:28 | |
| Demiral a primaverásokat is üti-vágja. Imádom a palit! Sőt gólt is szerzett, igaz rossza kapuba, de a gól az gól! | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-13, 07:01 | |
| - s4tch írta:
én attól tartok, hogy le fogjuk igazolni azt a patkányt. PM a fiókban _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 22:37 | |
| - CsT írta:
- Demiral minden balhéban benne van. Már most imádom!
Dettó Majd ha egy parázs meccsen Girogioval játszanak együtt Turbánnal kéz a kézben. De szép is lesz... <3 Bernicica óta nem éreztem ilyen vonzalmat új igazolás iránt. Forza! | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 22:35 | |
| - CsT írta:
- A statisztikát elvittük, a meccset meg az ellenfél. Igazából teljesen olyan érzésem volt mintha egy Napoli meccset néznék, pár szép rövid passz, semmi eredmény. Nálam továbbra is #SarriOut
Ami pozitív az Costa játékkedve és cselei, meg Rabiot labdabiztossága (ami már akkor Can és Matyi fölé emeli ha semmit nem csinál a meccsen).
De igazából az összes felkészülési meccsen ugyanazt a felállást és játékot (nagyjából többet és rövidebbeket passzolunk de igazából jelenleg mindegy ki a CF, mert egy kurva labda nem jut el hozzá) nyújtottuk. 4-3-3, Pjancsi a védelem előtt...stb. Nekem uncsi lesz ez a szezon.
Nyilván felkészülési meccsek alapján NE...de de Ligt eddig olyan mint valami primaverából felhozott 17 éves, kurva nagy szarvashibái vannak amiből rendszeresen gólt is kapunk, Bernátot továbbra sem tudom hova tenni, minden labdaérintésén látszik, hogy minőségi fodbalista, de 10-ből 9 megoldása szar.
Az, hogy Pellegrinit 1 perce se tettük be, szépen beárazta! Nem láttam a meccset, csak a kölyök két gólját. Egyrészt akármennyire nem mérvadó ez a meccs és teljesítmény a srác skilljei és flowja tagadhatatlanok, szerintem bőven megérte az árát és egyszer majd rekord összegért fog klubot váltani. Másrészt kicsit azért csalódás, hogy de Ligt ennyire fogalmatlan. Értem én, hogy ez egy process és hogy garantáltan sokkal jobb lesz, de én alapból többet vártam. A harmadik pedig, hogy teljesen mindegy hogy a fos milyen árnyalatában játszottunk, Allegrinek is fél szezonok kellettek hogy összerakja a csapatot, Sarrinak meg ezen felül még azokat is át kell programoznia akik Allegrinél a helyükön voltak bármennyire is szétbarmolták a keretét. Emellett pedig a vereségekből lehet a legtöbbet tanulni ami a felkészülési időszak lényege alapvetően. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 22:27 | |
| "Our problem is that we don’t have home grown players in the club, we only have one. So our squad in the UCL will be 22 players with 3 goalkeepers and this puts us in difficulty because the market will perhaps lead us to make choices that we would not like to make." - Sarri | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 22:02 | |
| Nálam jobban szerintem senkin sincs rajta a cifra Sarri miatt, de ezzel a mai meccsel sok gond nem volt. Az eredmény még teljesen lényegtelen, a játék meg az akarat szolid volt. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 20:02 | |
| A statisztikát elvittük, a meccset meg az ellenfél. Igazából teljesen olyan érzésem volt mintha egy Napoli meccset néznék, pár szép rövid passz, semmi eredmény. Nálam továbbra is #SarriOut Ami pozitív az Costa játékkedve és cselei, meg Rabiot labdabiztossága (ami már akkor Can és Matyi fölé emeli ha semmit nem csinál a meccsen). De igazából az összes felkészülési meccsen ugyanazt a felállást és játékot (nagyjából többet és rövidebbeket passzolunk de igazából jelenleg mindegy ki a CF, mert egy kurva labda nem jut el hozzá) nyújtottuk. 4-3-3, Pjancsi a védelem előtt...stb. Nekem uncsi lesz ez a szezon. Nyilván felkészülési meccsek alapján NE...de de Ligt eddig olyan mint valami primaverából felhozott 17 éves, kurva nagy szarvashibái vannak amiből rendszeresen gólt is kapunk, Bernátot továbbra sem tudom hova tenni, minden labdaérintésén látszik, hogy minőségi fodbalista, de 10-ből 9 megoldása szar. Az, hogy Pellegrinit 1 perce se tettük be, szépen beárazta! | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 20:01 | |
| Nem néztem a meccset, vállalható volt a játék vagy a szokásos Hallegris labdatoszás ment? _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 19:51 | |
| Dcosta mekkora patkány a mindenségit neki!!A ligti felix párharc szép volt! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 19:46 | |
| Demiral minden balhéban benne van. Már most imádom! | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 19:19 | |
| Nem nézem, de gondolok Rátok! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 18:44 | |
| felix elég jó vételnek tűnik. az is érdekes, hogy eddig alapvetően szélsőt játszott, most meg középcsatár, és mennyire megy neki a góllövés.
nálunk costa és szandi is kellemes meglepetés. csak nehogy elfogyjanak szeptemberre. de ligtnek még kell idő...
rabiot viszont nagyjából hibátlan abban, amit vállal.
nekem ez a stream megy: http://f1livegp.net/soccer/4k.html itt van még több: https://www.soccerstreams100.com/atletico-madrid-vs-juventus-live-stream/ | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 18:37 | |
| | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 18:31 | |
| | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 18:26 | |
| sarrinak esély sincs,h normálisan öltözőn fel,ez a mackó nagyon szar,persze ha megnyer mindent leszarom!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-10, 17:18 | |
| Keresd a hibát a kezdőben! Erdinger Dunkel! Egészségetekre! | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-08, 13:40 | |
| - s4tch írta:
én attól tartok, hogy le fogjuk igazolni azt a patkányt. Tegyük fel Paratici nemcsak FM buzi, de egy igazi spíler is. Amiért gondolom: Konkrétan állandóan mi voltunk a sajtóban a nyáron. Ki megy ki jön, hosszú saga minden ami kell. A végén eddig nagyon rossz húzás nem volt. Dani a lilaló nálam nem rosszabb mint Kanca, és Sándorral is címzetes spanok. A többi meg ugye rendben van. Namármost Dybusz lehet sosem volt eladó, de jól be lehetett etetni vele mindenkit. Legalább írtak rólunk. (Agnelli nagyon nem szeretné, ha elmenne ezt többször is kijelentette. És eddig úgy látom bárki bármit mond Agnelli fújja a passzát szelet) Lókukit felsrófoltuk és Icardit is rájuk rohasztjuk. Beppe olyan torkost kap, ha így marad, hogy csak öröm nézni. Conte is leszophatja saját magát, mert megkapta az éttermét, csak nem bírja kifizetni a számlát. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-08, 12:07 | |
| - Krisz írta:
- ...és az ínterre rohasztotta Icardit...
én attól tartok, hogy le fogjuk igazolni azt a patkányt. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-08, 11:08 | |
| Kíváncsian várom mennyi lesz a fizuja, amiatt lesz majd igazán eladhatatlan ha nem válik be. | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-08, 11:01 | |
| - Petike007 írta:
65 + bónuszok. Az nagyjából 80-ra jön ki. Úgy hogy a felét nem éri. Nem olyan rossz az. +1 Az angolok 80at írnak. Hacsak Icardi nem megy a másik irányba, akkor mission accomplished és Paratici röhög a markában, hogy felverte Lukaku árát (ne legyen kétségünk afelől, hogy bármennyire is 85 ért árulta a MU bármelyik érdeklődő a feléről indított alsó hangon és sanszosan el is adták volna 50 körül) és az ínterre rohasztotta Icardit, mivel Anglián kívül kb nincs potenciális klub amelyiknek kell egy center és meg tudja adni neki a fizetését. Innentől kb az a kérdés hogy mi leigazoljuk-e vagy sem. Ha igen akkor Paratici hatalmas lúzer, a vezetőségben meg káosz uralkodik - ha el KELL adni mert kell a plusvalenza és 5 játékost amúgy se tudunk nevezni, emellett van 4 kozepcsatarunk, akkor még egy csatár leigazolására nincs racionális magyarázat, szvsz a Ken dealt is nagyon nehezen lehet pozitívan indokolni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek | |
| |
| | | | Nyári sörmeccsek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|