| Nyári sörmeccsek | |
|
+26vektra simoon DartagnanX Malloy buktar sneco7 torinojuve bombahoppa Petike007 LeRoi10 CsT laac Tankcsapda .bb. tjunior virracocha s4tch rakkenroll zetterberg40 mbence exchaby kilopo Krisz _DREAM_ _Tyler EsztéNégy 30 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
torinojuve
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-31, 14:48 | |
| A 2. Félidő 4-3-3 volt már, mert Sztyuáni volt a 3. Kp. de szegénykém él még mindig csak sír a labda. De Sciglion meglátszik hogy most érkezett, ahogy a többieken is. Jóú lesz ez | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-31, 09:21 | |
| - _Tyler írta:
- Nekem tegnap Pjanic, Marchisio és Cuadrado játéka kifejezetten tetszett. Malac még nagyon nem érzi a játékot, Dybalának pedig egyrészt tényleg közelebb kellene játszania a kapuhoz, másrészt pedig több önbizalom kellene belé, hogy meg merjen indulni, rá merje vinni a védőkre a labdát. Barzagli sajnos továbbra is bizonytalannak tűnik, De Sciglio pedig teljesen beszart fejjel játszott, olyan volt, mintha egy ifijátékos került volna fel a nagycsapathoz. Lichti sajnos újra megmutatta,, hogy nem nagyon lehet már rá építeni. Pinsoglio nagyot védett az első tizenegyesnél, de attól függetlenül is rendben lévőnek tűnik. Costának is voltak jó felvillanásai.
A második félidő egyébként tragikomédia volt, olyan, mintha az ovis gyerekek közé bedobtak volna egy labdát, hogy rohangáljanak utána, és rúgjanak bele, hadd menjen, amerre állnak. Én még Szandit hozzácsapnám "tetszett" csoporthoz. Piggy olyan mint aki a starndon focizik a haverokkal. Egyébként az első félidőben több jó labdakihozatalunk volt. A második félidő második fele tényleg káosz volt, és inkább hajazott egy 4-3-3-ra. | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-31, 08:55 | |
| Nekem tegnap Pjanic, Marchisio és Cuadrado játéka kifejezetten tetszett. Malac még nagyon nem érzi a játékot, Dybalának pedig egyrészt tényleg közelebb kellene játszania a kapuhoz, másrészt pedig több önbizalom kellene belé, hogy meg merjen indulni, rá merje vinni a védőkre a labdát. Barzagli sajnos továbbra is bizonytalannak tűnik, De Sciglio pedig teljesen beszart fejjel játszott, olyan volt, mintha egy ifijátékos került volna fel a nagycsapathoz. Lichti sajnos újra megmutatta,, hogy nem nagyon lehet már rá építeni. Pinsoglio nagyot védett az első tizenegyesnél, de attól függetlenül is rendben lévőnek tűnik. Costának is voltak jó felvillanásai. A második félidő egyébként tragikomédia volt, olyan, mintha az ovis gyerekek közé bedobtak volna egy labdát, hogy rohangáljanak utána, és rúgjanak bele, hadd menjen, amerre állnak. | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-31, 08:48 | |
| - Petike007 írta:
- Dybcsinek nem jó, ha ilyen kicseszett messze van a kaputól. Ügyes technikás, jól lő ballal, de nem gyors, és ez tegnap is látszott.
Kíváncsian várom az idei szezonját, de szerintem ez a 4231 még mindig nem fekszik neki. Ellenben ez a Cengiz gyerek (ha már Dybcsi párhuzamot vonnak) nekem igencsak robbanékonynak és gyorsnak tűnt. | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-31, 08:21 | |
| - CsT írta:
- Nekem Ben eddig színtelen-szagtalan, gyakorlatilag egyetlen momentum sem maradt meg belőle a 3 meccsen. A jobb bekk poszt aggasztó, Lichti vakon van,De Sciglio meg fullba nyomta tegnap is alibit, amellett, hogy két orbitális helyezkedési hibája is volt. Duglasz biztatóbb volt mint az első meccsen. Cselló a lényegtelen meccseken ilyen begombázós üzemmódban szokta tolni. Marcsi eddig viszont tényleg pozitívum.
Decsijjón én nem az alibit láttam, inkább még fingja nincsen a csapatról. Ki jön, merre megy, ezek az automatizmusok hiányoznak belőle. Ha az önbizalma rendbe jön, még mindig tartom, hogy a legjobb igazolásaink egyike lesz. Malactól kb minden elpattant tegnap. Dybcsinek nem jó, ha ilyen kicseszett messze van a kaputól. Ügyes technikás, jól lő ballal, de nem gyors, és ez tegnap is látszott. A lényeg, hogy sérülés nélkül lehoztuk és pozitív élmény volta csapatnak. Marci a középpályás igazolásunk, csíp rúg harap és még jól is játssza meg a bogyót. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-31, 06:44 | |
| Nekem Ben eddig színtelen-szagtalan, gyakorlatilag egyetlen momentum sem maradt meg belőle a 3 meccsen. A jobb bekk poszt aggasztó, Lichti vakon van,De Sciglio meg fullba nyomta tegnap is alibit, amellett, hogy két orbitális helyezkedési hibája is volt. Duglasz biztatóbb volt mint az első meccsen. Cselló a lényegtelen meccseken ilyen begombázós üzemmódban szokta tolni. Marcsi eddig viszont tényleg pozitívum. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-31, 06:04 | |
| Marcsi ha tudja tartani a tegnapi szintet emelt tempón (mert lássuk be azért tegnap egyik csapat se pörgette a játékot túlságosan), akkor mindenképp előrébb lép Khediránál nálam. Bentancur nekem tetszett, jól tartotta meg a labdát és nyugodtan osztotta le, mint Pjancsi. Keanen látszott a tehetség, de baromi nyers még, az, hogy mikor kell cselezni, meghúzni, megtartani vagy passzolni totálisan nincs meg neki. A mostani tumultus mellett elől én lehet kölcsön adnám inkább. Ami még szembetűnő volt, az Chiellini bizonytalansága, lehet ez csak a szezon eleje, de azon se lepődnék meg ha Bonucci nélkül kevesebb lenne. Az is biztos hogy Allegrinek lesz dolga megint, hogy belője a csapatot - kiváltképp a támadó 4est. Én elvárnám, hogy Bernát és Costa kiszoritsa Mandzut, tegnap viszont nagyon messze voltak ettől. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-31, 00:05 | |
| aztakurva a kisgyerek mit védett!!! |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-30, 23:30 | |
| Jó látni, hogy Strootman még mindig egy buta fasz. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-30, 23:23 | |
| Lichti aranyom minden egyes pályán töltött perccel bizonyítja, hogy nem szabadna már rá számítani idén. Sajnálom, de ez van. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-30, 22:42 | |
| A gólt megelőző buildup nagyon pofás volt Gigitől indulva. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-30, 22:40 | |
| No Good! Marcsi átment rohamnégerbe, már vagy 3 szerzett labdája van félóra alatt | |
|
| |
Guest Vendég
| |
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-30, 22:39 | |
| Mandzubaba _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-30, 22:03 | |
| - zetterberg40 írta:
- Bő fél óra múlva meccs.
Gigi - DS, Benácia, Rugó, Szandi - Marcsi, Pjancsika - Pumukli, Dybcsi, Mandzu - Malac Mandzu helyett Lemina kezd a kommentátor szerint, de a kommentátor a hülye! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-30, 21:28 | |
| Bő fél óra múlva meccs.
Gigi - DS, Benácia, Rugó, Szandi - Marcsi, Pjancsika - Pumukli, Dybcsi, Mandzu - Malac | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-29, 17:30 | |
| - LeRoi10 írta:
Jól tolta? 17 éves olasz srác, 12 éves kora óta Juve játékos. Cassatához és Marcihoz hasonlítják folyamatosan. Kean mellett a legnagyobb potenciálú akadémistának tartották tavaly. köszi. sajna nem emlékszem, csak fura volt a neve... |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 20:26 | |
| - jackie_d írta:
- ki a fene ez a caligara???
az egyik tevez gyerek, vagy ki? Jól tolta? 17 éves olasz srác, 12 éves kora óta Juve játékos. Cassatához és Marcihoz hasonlítják folyamatosan. Kean mellett a legnagyobb potenciálú akadémistának tartották tavaly. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 10:37 | |
| - Petike007 írta:
- Benatia meg nekem eddig nem volt meggyőző.
Az elmúlt szezont baromi jól kezdte, de a sérülése óta én azt látom, hogy amint minimális nyomás alá kerül, borzasztóan bizonytalan, szemmel láthatóan csokizik. A Bayern-ben nagyrészt ugyanez jellemezte (pedig emlékszem én még arra, amikor a Romaban brutálisan jó volt), úgyhogy nem tudom mi lesz, ha tényleg jönnek a szokásos sérülések Chiellininél, Barzaglinál, ráadásul ugye ő maga is inkább a porcelánfajtából való. Én jelenleg azt remélem, alapesetben Chiellini-Rugani kettős lesz a nyerő Allegrinél. Marcsi szerintem jó szezonnak néz elébe. Azért a tavalyi szezon még a felépülés jegyében telt, idén már egy jó felkészüléssel a lábaiban terhelhetőbb lesz. Az az első gól | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 10:29 | |
| Oké ez csak 2 sörmeccs eddig, de Benácia csak nekem tűnik tetű lassúnak? és legtöbbször favágó módjára csak belebasz egyet a labdába.
Dybcsinek viszont minden labdaérintését ováció övezte, rá kell építeni a brand-ot! | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 10:13 | |
| Megnéztem a meccs hosszú összefoglalóját.
Pozitívum: -A nézők ki lettek szolgálva -Marci pici lelke rendben lesz -Kean baszott jó kis játékos lesz -Dybcsinek volt kedve játszani
Negatívum: -Védekezés totál csubakka volt
Vélemény:
A védekezést Calma össze tudja (?) rántani, de lehet igaza van Csellónak,hogy ez így karcsú lesz középen. Barza Maci már többet lesz sérütl, mint egészséges, Cselló szintén. Benatia meg nekem eddig nem volt meggyőző.
A jobb szélső védelemmel még mindig nem tudom hogy ez végleges megoldás e Decsijjó és Lichti. Ha igen ott sem lesz kerek a történet. Pumuklit el sem tudom/akarom képzelni jobb bunkóban. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 06:49 | |
| Pinsoglio kurva nagyokat védett, Mandragora balfasz belső védőnek, Marcsi , DM és RB kell! Azért örülök, hogy nyertünk az arabok ellen, a végén felvehettünk volna egységesen egy Coman mezt :DD Buzi PéEsGÉ!!! | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 06:08 | |
| Jól láttam, hogy Mandragora volt ritka balfasz mindkétszer középen? A főnököm ma nincs bent, lehet megnézem a teljes meccset | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 05:03 | |
| na jóéjt buzikáim |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 05:02 | |
| remélem az espn közvetítéséből valamennyire átment, hogy mennyire más szemmel nézik itt a focit.. |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 05:00 | |
| vége, egész jó kis meccs volt, szép megoldásokkal/gólokkal, sztárokkal, helyzetekkel, nagy védésekkel a gyakran pocsék játék nem érdekes, az összefoglalókban látott szituációk láthatók voltak élőben a helyi közönség biztosan jól szórakozott |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:54 | |
| marcsi bebaszta középre... speaker: "kíváló tizi, pont amilyet marchisio-tól várhatunk" |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:53 | |
| |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:46 | |
| |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:43 | |
| közben a kisgyerek nagyot védett |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:41 | |
| az uber jóvoltából megtudhattuk, hogy a 40 milláért igazolt bernardeschi a siker záloga! |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek | |
| |
|
| |
| Nyári sörmeccsek | |
|