Pjaca eddig kiválóan pótolja Ronaldót, minden támadást megakaszt és a fölösleges biciklik is mennek!
Petike007, LeRoi10 and bombahoppa like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2021-07-24, 18:38
CsT írta:
Na találtam egy ilyet: https://www.youtube.com/watch?v=b7R13qDdNJI
Captain Rugani!
Vezetünk is egy faszig kijátszott góllal, de ami a legjobban hiányzott az a "kappanhang"
Én is fülesben nézem, imádom. MISTER Emiatt nem bánnám ha nem lennének nézők
CsT and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2021-07-24, 18:12
Na találtam egy ilyet: https://www.youtube.com/watch?v=b7R13qDdNJI
Captain Rugani!
Vezetünk is egy faszig kijátszott góllal, de ami a legjobban hiányzott az a "kappanhang"
LeRoi10 and bombahoppa like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2021-07-24, 18:08
CsT írta:
Ha valaki tud linket a Cesena elleni buziskodáshoz az lökjön bátran egy linket. Bár gondolom nem lesz nagy nyüzsgés itt hiszen mindenki a PRIDE-on van!
Kezdőt már találtam:
Perin, De Sciglio, Dragusin, Rugani, De Winter, McKennie, Ranocchia, Miretti, Soulé, Pjaca, Correia
Frabotta, Fagioli és Di Pardo is fegyelmi okok miatt maradt ki (elkéstek), Pellegrinit és Dybala pihen, Arthur sérült.
CsT and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2021-07-24, 17:37
Ha valaki tud linket a Cesena elleni buziskodáshoz az lökjön bátran egy linket. Bár gondolom nem lesz nagy nyüzsgés itt hiszen mindenki a PRIDE-on van!
Kezdőt már találtam:
Perin, De Sciglio, Dragusin, Rugani, De Winter, McKennie, Ranocchia, Miretti, Soulé, Pjaca, Correia
LeRoi10 and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 20:09
tjunior írta:
Pellegrini tipikusan olyan a védőnek tűnik aki csak védekezni nem tud. Kicsit nekem Cancelo feelingem van vele kapcsolatban.
DS viszont se támadni se védekezni nem tud, tehát ő még így is erősítés lehet!
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 18:21
Pellegrini tipikusan olyan a védőnek tűnik aki csak védekezni nem tud. Kicsit nekem Cancelo feelingem van vele kapcsolatban.
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 18:11
nekem Kulu játéka nem tetszett, többet vártam tőle, a gól előtti összjáték jó volt, de biztos lesz még jobb is.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 16:42
Krisz írta:
Én komplett lemaradtam a meccsről a lehalt Juve server és a köcsög céges firewall miatt.
Milyenek voltak az újak (Orrszőr, Kula, Pellegrini, Megkeni) és a csikók (Nicolussi főleg)?
Az amcsi abszolút Vidal feeling. Dinamikus, odabasz ha kell és a labda se sír nála, Kulu már most jobban kijött összjátékban Roncival mint Dibcsi valaha is
A többieket én nem láttam, de az összefoglaló alapján úgy tűnt Pellegrini is sokat volt játékban.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 15:38
Én komplett lemaradtam a meccsről a lehalt Juve server és a köcsög céges firewall miatt.
Milyenek voltak az újak (Orrszőr, Kula, Pellegrini, Megkeni) és a csikók (Nicolussi főleg)?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 13:43
Nekem a második félidő kimaradt, mert pont akkor jött az autószerelő, hogy a fasz üsse ki a szemét.
A játékstílus tetszett, nem buzizzuk fölöslegesen a labdát, hanem egyből próbálunk támadást építeni.
Pár ijesztő jel is volt azért, Csellót párszor nagyon megfutották, Bonuccsit meg bármelyik padovai simán kicselezte 1vs1-ben.
Pirlo: "We are trying different ideas. In the first half we tried with a four-man defence that became three. While in the second half we remained with the three fixed behind and with the three in front. So we are trying more solutions.... We still have a week to prepare. The team needs to have enthusiasm. The guys are getting used to the new type of work, they have fun and this is the most important thing, to start over. We have a long season ahead and now we will have time and opportunity to all work together. I'm the Juventus coach so it's normal that whoever comes here has to win. I thank John (Elkann) for his words and it's always nice to have these endorsements of esteem. I know I have to win, but I was like that as a player and I will be as a coach too." [Sky]
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 12:37
Jó volt ez, és láthatóan ezen a szinten csatárt sem kell igazolnunk.
_________________ a televizenyős düggönypakli
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 12:34
Portán a 20 éves 35nek nézel ki cula.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 12:27
Mar el is felejtettem, hogy Pjaca nálunk can. Viszont nem rossz kis játékos. Remelem Szundi fel tudja épiteni.
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 12:11
tjunior írta:
Rugani a csk.
Buffon nem lehet, ő csak tavaly jött.
Petike007 likes this post
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 12:10
Ezt Pjaca nevet hallottam már vhol.
Petike007 likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 12:07
Rugani a csk.
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 12:04
Petike007 írta:
Kula és CR gyönyörű gólt hozott össze.
Kenő és Rabbi gépállat. Remzi nekem továbbra is csubakka. 4-3-3 védekezésben 4-4-2 hibrid amit játszunk.
Kulturált focit nyomunk. Nekem tetszik.
Az első félidőben rádió üzemmódban nyomtam, az alapján Kula gépállat, többet hallottam a nevét, mint eddig Khediráét összesen. Mire Ramszesz hiábavalóságát leokéztam volna, belebotlott a gólba. DC szépet aszisztált.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 12:01
tjunior írta:
Csak megállapítottam. Remélem Giorgio összeszedi magát, mert 5-6 éve lehet, hogy világszínvonalon működött a BBC, most viszont ehhez a felálláshoz nagyon megörgedett Chiello.
A másik két rokkanttal megleszünk darabra fiatalon, s üdén Bonucci körül + Rugani, Danilo. Conte Juveja sokkal jobban elő volt készítve a mercaton, mégis szezon közben váltott 3 védőre és tisztult le úgy a játék. Meglátjuk mit ér ez majd élesben, illetve mi lesz full kerettel.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 11:44
Petike007 írta:
Az adidasnál a kábszi túlszaladt egy pöppet.
Lehet nincs tegista viszont a játékunk folyamatos. Nekem nem hiányzik Pjancika togyogása. Kenő dinamikus letámadás modern foci van kéremszépen. Ramszesz mehetne vissza Írországba.
Csak megállapítottam. Remélem Giorgio összeszedi magát, mert 5-6 éve lehet, hogy világszínvonalon működött a BBC, most viszont ehhez a felálláshoz nagyon megörgedett Chiello.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 11:39
tjunior írta:
Igazából arra voltam kíváncsi Pirlo hogy ordibálja végig a meccset, csak sajnos nem mutattak belőle kb semmit. Az biztos, hogy regista nincs, na most hogy ez kényszer vagy elképzelés az jó kérdés. Mindenképp üdítő, hogy Pirló keveri a meccsen a kártyákat, persze ennek sincs túl sok jelentősége egy ilyen meccsen, de na. A mezzel kapcsolatban csak annyi vigasztal, hogy hiába ronda, járhattunk volna rosszabbul is, lásd. MU, az Adidasnál kicsit túlgondják már a dolgokat,
Az adidasnál a kábszi túlszaladt egy pöppet.
Lehet nincs tegista viszont a játékunk folyamatos. Nekem nem hiányzik Pjancika togyogása. Kenő dinamikus letámadás modern foci van kéremszépen. Ramszesz mehetne vissza Írországba.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 11:34
Igazából arra voltam kíváncsi Pirlo hogy ordibálja végig a meccset, csak sajnos nem mutattak belőle kb semmit. Az biztos, hogy regista nincs, na most hogy ez kényszer vagy elképzelés az jó kérdés. Mindenképp üdítő, hogy Pirló keveri a meccsen a kártyákat, persze ennek sincs túl sok jelentősége egy ilyen meccsen, de na. A mezzel kapcsolatban csak annyi vigasztal, hogy hiába ronda, járhattunk volna rosszabbul is, lásd. MU, az Adidasnál kicsit túlgondják már a dolgokat,
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 11:26
CsT írta:
A félidő második felére viszont támadásban 3-5-2, Danilo a jobb oldali belső védő.
Viszont tényleg jó játékot játszunk. Ilyen a SArriball?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 11:15
Petike007 írta:
Kenő és Rabbi gépállat. Remzi nekem továbbra is csubakka. 4-3-3 védekezésben 4-4-2 hibrid amit játszunk.
A félidő második felére viszont támadásban 3-5-2, Danilo a jobb oldali belső védő.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 11:03
Kulu assziszt, Ronci gól!
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2020-09-13, 11:02
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-27, 15:28
s4tch írta:
én attól tartok, hogy le fogjuk igazolni azt a patkányt.
Sarri meg közben tüdőgyuszit kapott. Ha nem a mi edzőnk lenne azt mondom mit várunk egy láncdohányos 60 éves embertől. Viszont mivel a mi edzőnk így ez nagy gond.
Allegri beugrik erre a pár meccsre? Most úgyis ráér.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-19, 16:48
CsT írta:
A Kebabos dolog kezd már kurvára felbaszni. Basszus ez az ember belső kp ként 5-ből 4 meccset hoz le 0-0-0-ás stattal meg 10 labdaérintésekkel, persze néha belebucizik a labdába és gól lesz, de akkor is, lassú mint a dög, nem tud egyből passzolni mindezt atomnagy fizuért, ráadásul most ott tartunk, hogy miatta eladunk inkább valaki mást, mert ő a kutyának sem kell.
Két dolgot remélem a hal kibaszása után, egy, hogí nem lesz lelakva a fél keret, kettő, hogy az utódja nem lesz szerelmes a törökbe, hát úgy tűnik az egyik nem jött be.
A Kebabos dolog kezd már kurvára felbaszni. Basszus ez az ember belső kp ként 5-ből 4 meccset hoz le 0-0-0-ás stattal meg 10 labdaérintésekkel, persze néha belebucizik a labdába és gól lesz, de akkor is, lassú mint a dög, nem tud egyből passzolni mindezt atomnagy fizuért, ráadásul most ott tartunk, hogy miatta eladunk inkább valaki mást, mert ő a kutyának sem kell.
Két dolgot remélem a hal kibaszása után, egy, hogí nem lesz lelakva a fél keret, kettő, hogy az utódja nem lesz szerelmes a törökbe, hát úgy tűnik az egyik nem jött be.
Hát nem igazán. És nem lennék meglepve, ha a szezon elején Ramsey helyett ő fog kezdeni, és legalább addig a kezdőben ragad, amíg a walesi játékba nem lendül. Olyan edzőnél is lesz helye, akinek totálisan ellentétesek az elképzelései azzal, amibe Khedira elférne, és mégis, Mourinho, Löw és Allegri után Sarrit is meggyőzte az alkalmasságáról. Valamit nagyon nem veszünk mi észre az ő teljesítményében, de ne kérdezd, hogy mit, mert fogalmam sincs.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2019-08-19, 14:54