Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Nyári sörmeccsek | |
|
+26vektra simoon DartagnanX Malloy buktar sneco7 torinojuve bombahoppa Petike007 LeRoi10 CsT laac Tankcsapda .bb. tjunior virracocha s4tch rakkenroll zetterberg40 mbence exchaby kilopo Krisz _DREAM_ _Tyler EsztéNégy 30 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:41 | |
| az uber jóvoltából megtudhattuk, hogy a 40 milláért igazolt bernardeschi a siker záloga! |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:34 | |
| a kapuscsere kapcsán megtudhattuk hogy pavarotti jobban énekli az olasz himnuszt mint buffon, valamint hogy a profi sportolók minden nap keményen edzenek... |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:30 | |
| pinsiglio(???) gigi helyett
közben rincon labdával együtt is lefutotta dani alvest |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:28 | |
| a franciák kapust cseréltek (areola le), marcsi egyből be is baszta az új kapusnak! assist: kéjn 2-1 |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:27 | |
| ki a fene ez a caligara??? az egyik tevez gyerek, vagy ki? |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:25 | |
| ez a kéjn kurva jó lesz ha egyszer megtanul focizni |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:23 | |
| gigi védett egy nagyot, amiről gyorsan kiderült hogy az ally szponzorálta... omg... |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:19 | |
| 1-1 ilyen gólt szopni, vazze... |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:18 | |
| egy újabb felolvasott heineken és uber reklám előtt megtudhattuk, hogy kean nevét "kéjn"-nek kell ejteni, a speaker még kétszer le is betűzte... ilyeneket mond még: "di maria irányt váltott" "nem konzizsztensen passzol" stb...
közben a gall kapus megint mentett utána meg buffon is |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 04:06 | |
| aztakurva, majdnem superbowl méretű half-time show van! juve mezben reppel a helyi kisgrofó |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 03:52 | |
| csak szidni kellett!!! 1-0 |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 03:49 | |
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 03:45 | |
| helyesbítek: kurva jó a gallok kapusa |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 03:38 | |
| jó a gallok kapusa, szeretném gigi-t is így pörögni látni |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 03:32 | |
| "alex sandro passzol dybalának, igyál heineikent mert az jó, dybala lő, mellé"... kurva jó dybala-t meg dübálá-nak ejti, a második szótagon a hangsúllyal... |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-27, 03:23 | |
| jó a meccs, csak kicsit furcsa, hogy a speaker reklámokat olvas be közben... |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-25, 20:18 | |
| A Csecs, Flash, Ruga trió nem utazik Miamiba a Psg elleni meccsre. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-25, 15:38 | |
| |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-25, 12:27 | |
| | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-25, 12:19 | |
| Eszembe jutott ma egy sörmeccs, amit élőben volt szerencsém látni. Kb. 25 (?) éve. Fáy utca, Vasas-Fradi barátságos. A végeredmény 7-7. Na ott ki volt szolgálva a közönség. Nem szakadt meg senki. Dollármilliók sem mozogtak. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 21:04 | |
| fáj leírni, de krisz-nek kivételesen igaza van az itteniek egyszerűen látni akarják élőben az espn által rájuk tukmált sztárokat az eredmény/játék másodlagos, a többség úgysem nagyon ért hozzá este meg megnézik az egészet mégegyszer a pub-ban, erősen kiszínezett kommentárral szóval igazából a minőség nem annyira fontos, mint a jelenlét ázsia szinte ugyanez megvesznek minden szart, ami nyugati és fennmaradnak hajnalig hogy élőben nézzék a meccseket de a játék ott sem annyira fontons, elég ha "az utóbbi 3 bl-döntőből kettőn játszó" csapat hozzájuk látogat sokkal inkább az egyénekről szól a foci a tipikus szurkolónak, mintsem a csapat(játék)ról nézz meg valami hülye japán focis rajzfilmet, szerintem egyből érthetőbb lesz sz'al röviden: jelen kell lenni, picit mutatni a sztárokból, a többit meg hozzáteszi a média |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 11:29 | |
| - Krisz írta:
Te most konkrétan a divatdrukker vonalról beszélsz, de ezeket szerintem legalább annyira meg lehet fogni a gálajátékkal (itt most nem egy sörmeccsre gondolok, hanem alapvető stílusra), mint az eredményekkel. Nekem az egyik volt osztálytársam minden évben arra a csapatra verte aki BLt nyert. Egyik évben Pool drukker volt, a másikban Sporting (talán valami UEFA kupa vitézkedés volt), aztán Milan, stb stb. A lényeg hogy szerintem egy sörmeccs nem sokat számít inkább csak egy pipa az action planenen egy átlagos task mellett. A drukkerek 80% legalább divatdrukker. Nekünk is van állítólag világszinten 300 millió szurkolónk, abból vagy 250 divat szerintem. | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 10:59 | |
| - Petike007 írta:
A kínai és az amcsi drukkert is a látvány érdekli. Ha pénz akarunk csinálni, ezt kell kiszolgálni. Márpedig pénz akarnánk csinálni, csak nem látom hogyan. Te most konkrétan a divatdrukker vonalról beszélsz, de ezeket szerintem legalább annyira meg lehet fogni a gálajátékkal (itt most nem egy sörmeccsre gondolok, hanem alapvető stílusra), mint az eredményekkel. Nekem az egyik volt osztálytársam minden évben arra a csapatra verte aki BLt nyert. Egyik évben Pool drukker volt, a másikban Sporting (talán valami UEFA kupa vitézkedés volt), aztán Milan, stb stb. A lényeg hogy szerintem egy sörmeccs nem sokat számít inkább csak egy pipa az action planenen egy átlagos task mellett. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 10:37 | |
| - Krisz írta:
Nem értek egyet. Szerintem az MLSen szocializalodott átlag amcsinak ez is nyálcsorgatós. A lényeg hogy a sztarjaink zöme pályára lépjen - pipa, legyen egy kis nyálverés (Dybala vs Busquets kötő - pipa). Egy átlag amerikai más szemmel néz egy soccer meccset, mint egy európai, már csak a válogatottjuk totál pragmatikus stílusából is gondolom, hogy aki valamennyire is értő szemmel néz egy meccset az értékel egy fegyelmezett védekezést. Aki meg total divatdrukker, annak tokmindegy mit csinalunk, neki messzicéronáldó kell, ronaldinho csel és/vagy a lényeg hogy legyen sör meg hot dog és tudjon eleget selfiezni. A kínai és az amcsi drukkert is a látvány érdekli. Ha pénz akarunk csinálni, ezt kell kiszolgálni. Márpedig pénz akarnánk csinálni, csak nem látom hogyan. | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 10:34 | |
| - Petike007 írta:
300-400 Dodóért minimum, hogy kiszolgáljuk a nézőket. Ez ugyanúgy a brand építés része kell, hogy legyen. Nem Asamoázunk, hanem a legjobbakat küldjük fel. Látványos izgalmas meccsre megyünk rá, és meghalunk a szépségben. Mert ez kell a népnek.
Aki ennyit kipenget egy meccsért, és ezt kapja, amit produkáltunk az akkorát csalódik, mint a ház. Mi vagyunk a legolaszabb csapat egy olyan országban haknizunk, ahol rengeteg olasz él aki büszke a gyökereire. Ezt ziccer kihagyni.
Nyilván, mi ezt nem így gondoljuk, szarunk bele, és mindezt büszkén. Nem értek egyet. Szerintem az MLSen szocializalodott átlag amcsinak ez is nyálcsorgatós. A lényeg hogy a sztarjaink zöme pályára lépjen - pipa, legyen egy kis nyálverés (Dybala vs Busquets kötő - pipa). Egy átlag amerikai más szemmel néz egy soccer meccset, mint egy európai, már csak a válogatottjuk totál pragmatikus stílusából is gondolom, hogy aki valamennyire is értő szemmel néz egy meccset az értékel egy fegyelmezett védekezést. Aki meg total divatdrukker, annak tokmindegy mit csinalunk, neki messzicéronáldó kell, ronaldinho csel és/vagy a lényeg hogy legyen sör meg hot dog és tudjon eleget selfiezni. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 09:58 | |
| - Petike007 írta:
300-400 Dodóért minimum, hogy kiszolgáljuk a nézőket. Ez ugyanúgy a brand építés része kell, hogy legyen. Nem Asamoázunk, hanem a legjobbakat küldjük fel. Látványos izgalmas meccsre megyünk rá, és meghalunk a szépségben. Mert ez kell a népnek.
Aki ennyit kipenget egy meccsért, és ezt kapja, amit produkáltunk az akkorát csalódik, mint a ház. Mi vagyunk a legolaszabb csapat egy olyan országban haknizunk, ahol rengeteg olasz él aki büszke a gyökereire. Ezt ziccer kihagyni.
Nyilván, mi ezt nem így gondoljuk, szarunk bele, és mindezt büszkén. A mi csapatunk nem igazán alkalmas a gálázásra. Egy amerikai kisgyerek ilyen meccsből valszeg arra emlékszik csak, hogy pl Neymár kicselezett 5 védőt és nem arra, hogy XY milyen fegyelmezetten játszott...Mi ezeket a meccseket inkább felkészülésinek tekintjük mint gálának. Sok szurkolót nem szereztünk ezzel a produkcióval az biztos. | |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 09:52 | |
| - jackie_d írta:
a nyári bohóckodás értelme, hogy az itteni szurkolók is láthassák a csapatot élőben olyan mint amikor az nfl átküld két fos csapatot európába, oszt' teltházas meccset játszanak ez a jenkik bl döntője, láthatják a fiúkat a saját szemükkel az éredklődés amúgy hatalmas, sikerült is feltornázni normális jegyek árát olyan 300-400 usd környékére... Az nfl meccsek tétmeccsek ezek meg nem. A mondjuk a New England átjönne egy sörmeccsre Európába és Brady vagy Gronkowski lesérülne hosszú időre szerintem annyira nem lenne boldogok. Teljese más kávéház a kettő. Mint írtam, nem vitatom, hogy hasznosak ezek a meccsek is, de azért tartsuk már szem előtt a prioritásokat. A szurkolókat azzal szolgáljuk ki elsősorban ha megnyerjük a szuperkupát 3 hét múlva nem azzal hogy vérkomolyan vesszük az International Champions Cup-ot. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 09:39 | |
| - jackie_d írta:
a nyári bohóckodás értelme, hogy az itteni szurkolók is láthassák a csapatot élőben olyan mint amikor az nfl átküld két fos csapatot európába, oszt' teltházas meccset játszanak ez a jenkik bl döntője, láthatják a fiúkat a saját szemükkel az éredklődés amúgy hatalmas, sikerült is feltornázni normális jegyek árát olyan 300-400 usd környékére... 300-400 Dodóért minimum, hogy kiszolgáljuk a nézőket. Ez ugyanúgy a brand építés része kell, hogy legyen. Nem Asamoázunk, hanem a legjobbakat küldjük fel. Látványos izgalmas meccsre megyünk rá, és meghalunk a szépségben. Mert ez kell a népnek. Aki ennyit kipenget egy meccsért, és ezt kapja, amit produkáltunk az akkorát csalódik, mint a ház. Mi vagyunk a legolaszabb csapat egy olyan országban haknizunk, ahol rengeteg olasz él aki büszke a gyökereire. Ezt ziccer kihagyni. Nyilván, mi ezt nem így gondoljuk, szarunk bele, és mindezt büszkén. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-24, 07:35 | |
| - tjunior írta:
A Juventus akkor épít brandet ha sikeres, címeket nyer vagy legalább harcol értük. Biztos hasznosak ezek a nyári bohóckodások, nem vitatom, de most őszintén, a mostani BL menetelésünk 100* több szurkolót szerzett mint ez az International Champions Cup. Sőt a aug 13. esetleges szuperkupa győzelem is sokkal többet hozhat a konyhára mint ez. A felkészülést meg ne rendeljük már alá a nyári sörmeccseknek. a nyári bohóckodás értelme, hogy az itteni szurkolók is láthassák a csapatot élőben olyan mint amikor az nfl átküld két fos csapatot európába, oszt' teltházas meccset játszanak ez a jenkik bl döntője, láthatják a fiúkat a saját szemükkel az éredklődés amúgy hatalmas, sikerült is feltornázni normális jegyek árát olyan 300-400 usd környékére... |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-23, 21:22 | |
| - LeRoi10 írta:
Éjjel szándékosan az ESPN-en néztem a meccset. Alább, a meccs közben írtam is a kommentátorok véleményéről. Nem tudom láttad-e a meccset, de szégyenteljes volt az első 60 perc. Tudom, hogy edzőmeccs, szarnék is bele, tisztában vagyok vele, hogy mire való, azt is tudom, hogy mi hagyományosan lagymatagan állunk bele, és ez így jó is. De akkor maradjunk otthon és játszunk a Marseille-jel meg az Atalantával. Ne hangoztassuk, hogy brandet építünk, piacért megyünk Amerikába, mert ez így katasztrófa volt. Hatalmas öngól. Aki most először látott minket focizni, azt hiszi a Juventus egy beszari, védekező, játéknélküli csapat. Ha neadjIsten még az idei BL döntő is megnézték, azzal sem vagyunk előbbre. A kommentátorok azzal vezették fel a meccset, hogy 2 éve kiszoptunk a Barcától a BL döntőben, és immáron rekorderek vagyunk a 7 vesztes döntővel... Hogyhogy Neymar és Messi is futott, harcolt, nyerni, játszani akart? Ők is most tértek vissza a nyaralásról, nekik már nem is kéne bizonyítaniuk. Ők hajtottak, mi meg próbáltunk nem 5 gólt kapni. Erről szólt az első 60 perc. A Juventus akkor épít brandet ha sikeres, címeket nyer vagy legalább harcol értük. Biztos hasznosak ezek a nyári bohóckodások, nem vitatom, de most őszintén, a mostani BL menetelésünk 100* több szurkolót szerzett mint ez az International Champions Cup. Sőt a aug 13. esetleges szuperkupa győzelem is sokkal többet hozhat a konyhára mint ez. A felkészülést meg ne rendeljük már alá a nyári sörmeccseknek. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2017-07-23, 20:01 | |
| - tjunior írta:
Kicsit már túl van tolva ez a brandépítés. Brandet nem júliusban kell építeni hanem a szezonban, főleg tavasszal. Éjjel szándékosan az ESPN-en néztem a meccset. Alább, a meccs közben írtam is a kommentátorok véleményéről. Nem tudom láttad-e a meccset, de szégyenteljes volt az első 60 perc. Tudom, hogy edzőmeccs, szarnék is bele, tisztában vagyok vele, hogy mire való, azt is tudom, hogy mi hagyományosan lagymatagan állunk bele, és ez így jó is. De akkor maradjunk otthon és játszunk a Marseille-jel meg az Atalantával. Ne hangoztassuk, hogy brandet építünk, piacért megyünk Amerikába, mert ez így katasztrófa volt. Hatalmas öngól. Aki most először látott minket focizni, azt hiszi a Juventus egy beszari, védekező, játéknélküli csapat. Ha neadjIsten még az idei BL döntő is megnézték, azzal sem vagyunk előbbre. A kommentátorok azzal vezették fel a meccset, hogy 2 éve kiszoptunk a Barcától a BL döntőben, és immáron rekorderek vagyunk a 7 vesztes döntővel... Hogyhogy Neymar és Messi is futott, harcolt, nyerni, játszani akart? Ők is most tértek vissza a nyaralásról, nekik már nem is kéne bizonyítaniuk. Ők hajtottak, mi meg próbáltunk nem 5 gólt kapni. Erről szólt az első 60 perc. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek | |
| |
| | | | Nyári sörmeccsek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|