Vissza minden, a sajtó megint csak csemegézett a teljes mondandójából. My bad.
Jövő szezonban bekövetkező változások a bajnokságban: - aug 19-én kezdődik, május 26-án ér véget a szezon - Szuperkupa döntő a bajnoki rajt előtt egy héttel, aug 12-én (helyszín később dől el) - lesz amolyan angolos karácsonyi forduló dec 22-én, 26-án, 30-án, majd ezt követően téli szünet jan 20-ig - a nyári mercato a bajnoki rajt előtti napon zárul (aug 18.) - a téli mercato hasonlóképpen mint a nyári, a januári rajt előtt egy nappal zárul (jan 19.)
Vissza minden, a sajtó megint csak csemegézett a teljes mondandójából. My bad.
Jövő szezonban bekövetkező változások a bajnokságban: - aug 19-én kezdődik, május 26-án ér véget a szezon - Szuperkupa döntő a bajnoki rajt előtt egy héttel, aug 12-én (helyszín később dől el) - lesz amolyan angolos karácsonyi forduló dec 22-én, 26-án, 30-án, majd ezt követően téli szünet jan 20-ig - a nyári mercato a bajnoki rajt előtti napon zárul (aug 18.) - a téli mercato hasonlóképpen mint a nyári, a januári rajt előtt egy nappal zárul (jan 19.)
Tragikus, hogy ez történt. 31 éves élsportoló, hihetetlen... Szimpatikus játékos volt egyébként, R.I.P. Buffon reakciójától kicsit könnybe lábadt a szemem, szép búcsú.
Saponara is nagyon megindító üzenetet írt: https://www.football-italia.net/118086/saponara-come-back-astori
Ellenben danialves egy tölhő barom. Sikerült megfognia a dolog lényegét... Vagy csak szerintem utal világi suttyóságra a reakciója?
Tragikus, hogy ez történt. 31 éves élsportoló, hihetetlen... Szimpatikus játékos volt egyébként, R.I.P. Buffon reakciójától kicsit könnybe lábadt a szemem, szép búcsú.
Alig fél éven belül már a második ember lép le a klub megfigyelői hálózatának éléről. Ribalta még a nyáron ment Manchesterbe, most pedig a helyére kinevezett Longoria távozik - a Valencianál lesz sportigazgató. Ismét házon belüli pótlás várható: Matteo Tognozzit léptetik elő, aki korábban a Zenitnél, Hamburgnál és a Leverkusennél dolgozott megfigyelőként.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Nekem eddig picit csalódás a sorozat, legjobban talán az öltözői, félidei jelentek hiányoznak, viszont túl sok benne a meccs és sajtó jelenet, amelyek egyébként is láthatóak voltak.
Én nagyjából erre számítottam. Ad is plusz betekintést a kulisszák mögé, meg nem is. NHL rajongóként hozzászoktam már (24/7, Road to Winter Classic), hogy túl sokat, pontosabban fogalmazva igazán lényeges, öltözőajtó mögötti dolgokat nem tár egyetlen klub, franchise sem a nyilvánosság elé.
Ezzel kapcsolatos cikk:
Juventus and All Blacks turn to TV shows to win fans https://www.theguardian.com/football/2018/feb/19/juventus-and-all-blacks-turn-to-tv-shows-to-win-fans?CMP=share_btn_tw
Nekem eddig picit csalódás a sorozat, legjobban talán az öltözői, félidei jelentek hiányoznak, viszont túl sok benne a meccs és sajtó jelenet, amelyek egyébként is láthatóak voltak.
Eddig nagyon profi az egész. Az első részre volt időm.
Látszik, hogy a klub elkezdi tolni a marketinget, ami azért is pofás, mert ebben volt a legnagyobb lemaradásunk. Higany szimpatikus srác Pjancsika pedig Best Dad Evör.
Ami nagyon tetszett Agnelli beszédje. Lejött, hogy egy karizmatikus vezető, szerintem az öreg fentről büszke lehet Andreára.
Az első hónap ingyenes a Netflixen, nem igaz? Legalábbis tavaly év végén még úgy volt. A hónap végén pedig simán lemondható volt, fizetés nélkül.
Ehhez kapcsolódóan: https://twitter.com/scarinziluca/status/964934574286540801
Eddig nagyon profi az egész. Az első részre volt időm.
Látszik, hogy a klub elkezdi tolni a marketinget, ami azért is pofás, mert ebben volt a legnagyobb lemaradásunk. Higany szimpatikus srác Pjancsika pedig Best Dad Evör.
Ami nagyon tetszett Agnelli beszédje. Lejött, hogy egy karizmatikus vezető, szerintem az öreg fentről büszke lehet Andreára.