Jelen pillanatban nagyon úgy néz ki, hogy a MU nem ér be BL helyre. Pogba jól elment a világ legjobb csapatába EL címet védeni
Az EL-t ha behúzzák, az automatikusan BL főtábla, bár remélem jól elveri őket az Ajax a döntőben. Nagyon kemény, hogy mennyire mélyen van amúgy az angol foci (és nem csak az MU), elképesztő pénzeket költenek és szerintem a mi csapatunk kezdőjében több nemzetközi klasszis van kis túlzással, mint az egész PL-ben...
A Monaco közben szépen leadja a francia kupát. Érthető döntés, de ugyanakkor már ki is tűnik egy hatalmas különbség köztünk és köztük: Ők nem igazi bajnokok. Általában nincs jó vége ha valaki tartalékol, nehogy 3 szék közé üljenek Persze így is lehet esélyük, nem kell őket leírni, de a legjobb PSG ellen azért sok esélyt nem adok nekik.
Jardim előre megmondta, hogy tartalékolni fog, bár ilyen mértékű takaréklángra szerintem senki sem számított. Raggit és Germaint leszámítva csupa olyan arcot dobott be mezőnyben, akik 19-21 év közöttiek és az eddigi játékpercük nem haladta meg a 300 percet, de leginkább még a 100-at sem. Nem viccelt.
Napi Felipe Melo: https://twitter.com/khaledalnouss1/status/857545069326368769
A Monaco közben szépen leadja a francia kupát. Érthető döntés, de ugyanakkor már ki is tűnik egy hatalmas különbség köztünk és köztük: Ők nem igazi bajnokok. Általában nincs jó vége ha valaki tartalékol, nehogy 3 szék közé üljenek Persze így is lehet esélyük, nem kell őket leírni, de a legjobb PSG ellen azért sok esélyt nem adok nekik.
Igen, erre a történetre gondoltam, plusz ehhez kapcsolódóan különösen arra a részre, amit tegnap a RUJ posztolt fb-on. Időközben azonban kiderült, hogy az olasz sajtó Conte nyilatkozatát megint teljesen kiforgatta, félrefordította. Ez esetben mea culpa, Antonio!
Szerk: Ja és egy kis Allegri - https://medium.com/@Nico_OMorales/mutaforma-massimiliano-allegris-masterclass-94a928c65e59
Conte nem egy egyszerű eset, ezt tudjuk, de én sosem fogok rá haragudni, mondjon vagy tegyen bármit.
Conte és Allegri között az a különbség, hogy utóbbi már a nyilatkozatok megtétele előtt is azon gondolkodik, hogy mit kellene mondani. Nem tudnék mondani olyan edzőt, aki jobban tudná kezelni a médiát, mint Allegri. Contenak nem az első eset, amikor okosabb is lehetett volna, elég a 10 eurós gondolatát feleleveníteni, vagy azt, hogy simán edzősködne Milánó kék-fekete felében is. Ez megint egy odaszúrás volt, bármennyire is korrigált később valamelyest. Mindenesetre szomorú, hogy az innen való távozása még most is keserűséget kelt benne.
Szerintem inkább arra gondol, hogy edzői karrierje csúcsa lenne, ha bajnokságot nyerne a kékekkel, mert hogy a PL-t megnyerni milyen irtózatosan nehéz.
Igen, erre a történetre gondoltam, plusz ehhez kapcsolódóan különösen arra a részre, amit tegnap a RUJ posztolt fb-on. Időközben azonban kiderült, hogy az olasz sajtó Conte nyilatkozatát megint teljesen kiforgatta, félrefordította. Ez esetben mea culpa, Antonio!
Szerk: Ja és egy kis Allegri - https://medium.com/@Nico_OMorales/mutaforma-massimiliano-allegris-masterclass-94a928c65e59
Nem tudom melyikre gondolsz, ez pl nekem nagyon tetszett:
„Az MU nagyobb győzni akarással, nagyobb motivációval játszott, ilyen egyszerű. Ebben az esetben az edző a hibás, mert nem volt képes megfelelő koncentrációra bírni a csapatát, nem tudta felpörgetni a játékosokat – fogalmazott Conte, aki visszautalt a Crystal Palace elleni hazai 2–1-es bukásra. – Két teljesen különböző meccset veszítettünk el. A Palace ellen nem érdemeltünk vereséget, a United ellen igen. Nem futballoztunk jól. A szezonból innentől hat döntő van hátra. Nyílt a bajnoki címért folyó harc, 50 százalék az esélyünk a végső sikerre, ahogy a Spursnek is."
Szerintem inkább arra gondol, hogy edzői karrierje csúcsa lenne, ha bajnokságot nyerne a kékekkel, mert hogy a PL-t megnyerni milyen irtózatosan nehéz.
Conte nyilatkozata megvan? Durván megy át zsoldosba.
Nem tudom melyikre gondolsz, ez pl nekem nagyon tetszett:
„Az MU nagyobb győzni akarással, nagyobb motivációval játszott, ilyen egyszerű. Ebben az esetben az edző a hibás, mert nem volt képes megfelelő koncentrációra bírni a csapatát, nem tudta felpörgetni a játékosokat – fogalmazott Conte, aki visszautalt a Crystal Palace elleni hazai 2–1-es bukásra. – Két teljesen különböző meccset veszítettünk el. A Palace ellen nem érdemeltünk vereséget, a United ellen igen. Nem futballoztunk jól. A szezonból innentől hat döntő van hátra. Nyílt a bajnoki címért folyó harc, 50 százalék az esélyünk a végső sikerre, ahogy a Spursnek is."
Állítólag Pogba nagyon drukkol a csapatnak, hogy meglegyen a triplázás, és sajnálja, hogy nem lehet a részese
Barzamaci szerint a Juve egy nagy család, aki el is igazol, ugyanúgy szorít a zebrának a későbbiekben. Ebben azért lehet valami, elvégre Vidal is kiejtette idén a legnagyobb BL-riválisunkat
én csípem zlatant, sajnálom a sérülését. ezzel gyakorlatilag vége a csávónak, 37 évesen már nem fogja szétszakítani magát, legfeljebb elmegy az mls-be bójának.
a mu-t viszont nem sajnálom. kicsinyes szarjankó vagyok, nem örülnék neki, ha pogbának idén bármi sikerben lenne része.
Nem tudom igazából melyik topicba illene: Zlatan térdsérülése elég komoly (annak is nézett ki, nem értem hogyan tudott lesétálni), a hírek szerint 8-9 hónap kihagyás vár rá. A legjobb esetben is már a 37. évében lesz visszatérésekor. Vége a karrierjének? Mindig is kiváncsi voltam ki hogyan viszonyul hozzá, mint volt Juve játékos. Szóval ki mit gondol Zlatanról?
Régen nagyon rühelltem, de neki nem volt akkora kötődése a klubhoz, hogy elvárható lett volna a maradása, viszont rendre tisztelettel beszélt a Juventusról. Vidal és Pogba tanulhattak volna tőle nyilatkozni, még ha ők sem elsősorban a volt csapatukat sározták, hanem körbenyalták az újat. Én sajnálom, mert rettentően egyedi játékstílusa van, és kora ellenére még mindig az elit részét képezi. Most lehet, hogy bajba került a ManU, én nem is bánnám, mert ilyen eszméletlen költekezést elég nehezen lehet jó szemmel nézni.
Nem tudom igazából melyik topicba illene: Zlatan térdsérülése elég komoly (annak is nézett ki, nem értem hogyan tudott lesétálni), a hírek szerint 8-9 hónap kihagyás vár rá. A legjobb esetben is már a 37. évében lesz visszatérésekor. Vége a karrierjének? Mindig is kiváncsi voltam ki hogyan viszonyul hozzá, mint volt Juve játékos. Szóval ki mit gondol Zlatanról?
Zseni a csávó, egyébként pedig hidegen hagy. Egész pályafutása alatt egy zsoldos volt, de ő legalább sosem tagadta ezt.
Olvastátok már: https://www.facebook.com/groups/1442047632478422/permalink/1686798784669971/?comment_id=1687033311313185¬if_t=group_comment_reply¬if_id=1491647925472604 Ha van biztos info,oszátok légyszí!!!
sajnos kurvára nincs időm utánaolvasni a sztorinak, de azért bedobom ide, dumáljunk róla, hátha valaki jól informált. valahogy így néz ki a sztori:
agnellit a figc eljárás alá vonta, mert állítólag találkozott ultrákkal: http://www.football-italia.net/99866/figc-juventus-met-ultras
agnelli tartott egy sajtótájékoztatót, amin abszurdnak nevezte a vádakat: http://www.football-italia.net/99849/agnelli-disciplinary-action-unacceptable
erre talán előkerült egy egyelőre kétes hitelességű lehallgatási jegyzőkönyv, amiben agnelli arról is beszélget, hogy az egyik ultra embereket ölt: http://www.football-italia.net/100067/juventus-wiretaps-raise-questions
kigyűjtöttem pár olasz nyelvű cikket, amihez sajnos hozzá kéne látni, hogy meg is értsem őket, de a lényeg valami olyasmi lehet, hogy a tavalyi maffiaperben kb. 5000 oldalnyi anyagból semmi terhelő nem derült ki akár agnellire, akár a klubra nézve, tehát a civil ügyészség békén is hagyta a klubot és az elnököt is, viszont a figc kapaszkodik valamibe, amiről nem tudom egyelőre, hogy micsoda. annyi biztosnak tűnik (és ezt talán a klub is elismerte), hogy több jegyet adott el a juventus az ultráknak, ami a beléptetési szabályok miatt lehet érdekes. az számomra kérdéses, hogy ez hogyan kötődik a szurkolók büntetettségéhez (melyik klubelnök kér erkölcsi bizonyítványt a szurkolóktól?), ahhoz, hogy kivel találkozik agnelli, és ahhoz, hogy milyen lehetséges büntetésre számíthat a klub és az elnök. utóbbiról itt írnak olaszul: http://www.juventibus.com/deferimento-rischi-juve/
ha valaki átlátja a helyzetet, ne tartsa magában az infókat.
Anti-Mafia Evidence Against Andrea Agnelli DOES NOT EXIST
Nagyon összeszedet kis cikk,a csapatunk meghurcolása óta megtett rögös útról (gazdaságilag)
Ami kemény: -nekünk van a legnagyobb meccsbevételünk (kb kétszer annyi, mint a riválisoknak). Stadiont kell építeni mindenhol nincs mese. -a milány több kereskedelmi bevétellel rendelkezik, mint mi. Ezért jóság a nemzetközi brand építés. Jó úton járunk. (ebben aktív szerepe volt Berlu nemiéletének, szerintem mi Lapo-val jóval jobbak lehetünk) -a kereskedelmi bevételek folyamatosan emelkednek, ami jóság (ebben voltunk a leginkább lemaradva a szép új logo hatásai amikor kijönnek lenyomunk mindenkit) -és ami a legnagyobb öröm, az izé csicska