Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+25Malloy Tankcsapda Petike007 zetterberg40 DartagnanX CsT LeRoi10 _DREAM_ fktgbr _Tyler .bb. sneco7 elnastra simoon bombahoppa Krisz s4tch tjunior EsztéNégy rakkenroll mbence exchaby laac kilopo virracocha 29 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-26, 08:53 | |
| Nekem kicsit az a félelmem, hogy érzek egy erős bosszúvágyat ebben a Beppe izé lovestoryban. Nálunk Marrotta csak egy fogaskerék volt a gépezetben, indában viszont inni fogják minden szavát (hogy hogyan nem kell faszt szopni 7 évig ). Persze sok összetevős a dolog, hogy hogyan érhet utol minket ez a horda, pl: - jobb igazolások (vele nyilván eltűnnek az ilyen pénznyelő Gabigól, Dalbert féle hulladékigazolások, a keretük jó azért egy komolyabb irányítóval igencsak erősek lennének), - jobb edző (simán összejöhet nekik Simeone a nyáron), - pénz (ami van dögivel a vágottszeműnek és nyilván ha lát eredményt akkor még többet tehet bele) - a Juve gyengítése (ami elsőre furán hangzik, de Beppe nyilván tudhat távlati célokat, igazolásokat, amelyet ha megakadályozni nem is, de megnehezíteni meg tud) Szóval ő tényleg csak 1 tag a sokból, de gyakorlatilag mindenbe lesz beleszólása és nyilván súlya is lesz a szavának. Én max akkor bocsátok meg neki, ha mondjuk jövőre elviszi innen 20 misiért Khedirát. Illetve ha kamu az egész vagy csak beépített embernek küldjük! | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-26, 03:02 | |
| - s4tch írta:
én eddig semmit nem vállaltam el úgy, hogy nem volt a szívügyem (illetve ahogy kiderült, hogy másért dolgozom, mint amit eredetileg vállaltam, azonnal felálltam) Itt azért ketté kell választani a projektet meg a céget. Én nem a cégért dolgozom, azért egy ujjamat nem mozdítanám, ahogy ők se értem, saját cégen kívül szerintem nem is tudnék 100%ban a cégért dolgozni sehol. Ez amúgy ok-okozat, ha őket nem érdeklem akkor engem miért érdekeljen a cég, mint minden kapcsolat itt is egyensúlyra van szükség. A projekt már egészen más téma, az hogy egy komplett foci VB összes stadionjának a megvalósításában vagyok kulcsfigura hatalmas dolog számomra, még akkor is ha rengeteg a hullámvölgy. Ha nem lett volna ez a nemes cél, akkor sanszosan váltottam volna már rég. Viszont azt is érdemes megvizsgálni Marottánál, hogy milyen indíttatásból lépett le a Sampból és jött hozzánk. Nagy valószínűséggel nem a csapat szeretete motiválta, hanem a karrier - pozíció, pénz, kihívás, azaz feljebb lépett. Ezek alapján akkor miért jön szóba a hűség? Ez egy munka elsősorban. Vannak olyan kollégáim (sajnos a főnököm is ilyen), hogy egy dekát nem érdekli a foci, a projekthez semmi szentimentális kötődése nincs. Neki ez egy rakat pénz, egy nagy projekt/lépés a karrierjében, kihívás. Ha Marottát nem vezérelték szentimentális tényezők amikor idejött de vérprofiként/corporate drone tolta a szekeret, majd miután kimaxolták a potenciálját egyszerűen kirakták, akkor neki miért kellene szentimentalis indokok miatt következő helyet választania? Karrier szempontból Olaszországon belül nincs opciója csak az ínter. Miért írná felül egy sanszosan alaptalan "klubhűség", azt hogy itt a család, 60 évesen totál más közeg, éghajlat lenne egy London, stb? Amúgy én kicsit be is rágnék a klubra, ahol toltam volna a szekeret tovább, de a klub kivágott a kukába. Egyébként én most baromira objektíven szemlélem a dolgokat, mert személy szerint előbb mennék csövezni, mint az ínterbe. Na mindegy, mások vagyunk | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-26, 00:11 | |
| - Krisz írta:
- Egyébként ez a munkaerőpiac téma lehet saját lelki problémám, 5-5 év két lelketlen multinál ahol az alkalmazott csak egy szám plusz empátiát ad a melósok felé és elvesz a korpörésöntől. Majd egyszer egy pszichológusnak elsírom.
szerintem ebből fakad leginkább az, hogy nem értünk egyet egy csomó dologban, legyen szó asamoah-ról, az "objektív szurkolóról" vagy marottáról. lehet, hogy te magadból indulsz ki, és azt gondolod, marottának és a többieknek ez csak egy meló, és feltehetően igazad is van. én meg magamból indulok ki, én eddig semmit nem vállaltam el úgy, hogy nem volt a szívügyem (illetve ahogy kiderült, hogy másért dolgozom, mint amit eredetileg vállaltam, azonnal felálltam), és ezt várnám el főleg egy olyan valakitől, aki egy futballkubot képviselt a legmagasabb szinten 8 éven keresztül. én nem tudnék aláírni egy olyan munkáltatóhoz, amelyik a szívügyem eltörlésén mesterkedett, és természetesnek tartanám, hogy marotta se fogadjon el pénzt azoktól a mocsadékoktól. ez nyilván naiv és idealista hozzáállás. én meg ezt mesélem el egyszer egy pszichológusnak. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-25, 23:46 | |
| - s4tch írta:
marotta nem egy könyvet olvasott el a juventusról, hanem ő maga volt a juventus fél agya 8 évig. persze értem én, hogy agnelli kapcsolatrendszere, döntései, a család hatalma, a klubtörténelem, a létesítmények, a klub bevételei, a szurkolótábor nem mennek marottával, de így is túl sokat kap vele az izé.
pedig? én sem írtam ezzel ellenkezőt. egyszerűen ha rajtam múlna, semmilyen szinten nem erősíteném pont az izét. erősödjön csak az olasz foci a két római csapaton vagy a kukásokon keresztül, az izé meg porladjon el, vagy dagonyázzon a középszerűségben. én a calciopoli óta bármelyik nem kieső helyet is sajnálom tőlük. Szerintem Marotta inkább fogaskerék mint maga a Juventus, nekem sokkal inkább Agnelli Juventusanak tűnik, az ő víziója. Egy ilyen háttérből irányító főnök nélkül lehet más utat járt volna be. Igazából csak azt akarom mondani, hogy az amit magával tud vinni az ínterhez, az nem olyan nagy jelentőségű mint azt első körben írtad. Amúgy ja, én is úgy vagyok az ínterrel mint te, megszüntetném a csapatot az univerzumban és minden párhuzamos univerzumban, de nyilván ez nem fog megtörténni, mert vannak sutyerákok akik szeretik a csapatot (én komolyan ha objektíven próbálom szemlélni akkor se tudok érveket mondani hogy egy szűz szurkolónak mi tetszhet meg bennük). Nekem nem sokat számít hogy 2. vagy 15. helyen végeznek, 2-3 év múlva senki nem emlékszik majd rá. Az, hogy nem nyernek semmit/mögöttünk végeznek ami örömet okoz. Nyilván nem fogok tapsolni neki hogy odament, de emiatt nem koncolom fel. Az meg garantált hogy egy rossz szava nem lesz soha a csapat felé. Egyébként ez a munkaerőpiac téma lehet saját lelki problémám, 5-5 év két lelketlen multinál ahol az alkalmazott csak egy szám plusz empátiát ad a melósok felé és elvesz a korpörésöntől. Majd egyszer egy pszichológusnak elsírom. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-25, 21:53 | |
| - Krisz írta:
- ...Pl Ray Dalio az egyik legsikeresebb hedgefund menedzser/tulaj/milliárdos gyakorlatilag mindent leír a könyvében arról hogyan működik a cég. Ezt hiába veszem alapul, ha csinálni akarok egy olyan céget mint az övé...
...az én véleményem pedig az, hogy ez nem jelent annyit hogy komoly veszélyt jelentsen a hegemóniánkra... marotta nem egy könyvet olvasott el a juventusról, hanem ő maga volt a juventus fél agya 8 évig. persze értem én, hogy agnelli kapcsolatrendszere, döntései, a család hatalma, a klubtörténelem, a létesítmények, a klub bevételei, a szurkolótábor nem mennek marottával, de így is túl sokat kap vele az izé. pedig? én sem írtam ezzel ellenkezőt. egyszerűen ha rajtam múlna, semmilyen szinten nem erősíteném pont az izét. erősödjön csak az olasz foci a két római csapaton vagy a kukásokon keresztül, az izé meg porladjon el, vagy dagonyázzon a középszerűségben. én a calciopoli óta bármelyik nem kieső helyet is sajnálom tőlük. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-25, 18:57 | |
| - s4tch írta:
ez két külön téma szerintem: marotta nem kell tovább, illetve marotta az izénél folytatja.
az elsővel kapcsolatban: az teljesen érthető, hogy ha nem egy irányba húznak a kulcsemberek, akkor váltani kell. agnelli kemény faszi, a rendelkezésre álló pletykák alapján ő a vízióját tekintve jóval agresszívabb, mint marotta, így előbb-utóbb elkerülhetetlen volt a fiatalítás. meglátjuk, hová vezet ez a "legyen a juve a világ legnagyobb klubja" célkitűzés.
marotta az izénél: egy pénzzel kitömött klubot fog vezetni, aminek a növekedését csak az ffp korlátozza, és az elmútnyócév minden tapasztalatát átviszi hozzájuk. abban is biztos vagyok, hogy a board egy ideig szabad kezet fog neki adni, és nem néhány kínai fogja neki tollba mondani a teendőit. marotta mindent tud a juventusról, az itteni munkamódszerekről, szabályokról, kiválasztási folyamatról, ügynökök és játékosok igényeiről, 2 kiváló edzőről, és az izénél fog dolgozni, mit kell egyáltalán magyarázni azon, hogy ez miért probléma?
azt meg egy szóval nem mondtam, hogy oda lesz így a teljes versenyelőnyünk. a történelem, az agnelli család, az ország legnagyobb szurkolótábora a juventus oldalán állt a klubtörténelem során nagyjából végig, és így sem volt még olyan évtized, amelyikben 5-nél több bajnoki címet nyert a klub.
a 7 bajnoki címhez kellett a két milánói klub pénzügyi és vezetői válsága is. már a milan 2011-es bajnoki címe is elsősorban annak volt köszönhető, hogy az izé elbalfaszkodta a generációváltást - rá egy évre pedig a sérülésektől tizedelt milant némi szerencsével sikerült legyőzni, a milant pedig kiárusították. az a szakadék, ami most van a mezőny és a juve között, többek között annak is köszönhető, hogy igazából két profin menedzselt klub van olaszországban, csak a napolinak nincs annyi pénze. hát, most már lesz 3 profi klub, ráadásul a suning meglehetősen tele is van. Az hogy Agnelli non-compete nélkül elengedte, egyenlő azzal, hogy Marotta az ínternél vagy bármely más klubnál folytatja. Én nem tudom, hogy lehet szétválasztani a kettőt. Az egyedülálló vállalati kultúra az amit baromi nehéz másolni és ennél ráadásul döntő szerepe van a kulcsembereknek (Marotta, Pararici, Agnelli család) is. Pl Ray Dalio az egyik legsikeresebb hedgefund menedzser/tulaj/milliárdos gyakorlatilag mindent leír a könyvében arról hogyan működik a cég. Ezt hiába veszem alapul, ha csinálni akarok egy olyan céget mint az övé, mert maga a softwarek, a doksik, stb, azaz a kézzel fogható dolgok nincsenek meg. Lehet hogy Marotta ismeri az egészet mint a tenyerét, az más kérdés hogy ezzel mit ér egy teljesen más közegben (megint csak: egy személy a vállalatban, egy szavazat a boardban, én kötve hiszem, hogy a Suning csukott szemmel tolja majd a pénzt), szerintem a kézzel fogható dolgok és a többi kulcsember nélkül max egy gyengébb verziót tud kialakítani, egy aligha rövid idő alatt. Rengeteg dolognál döntő a klub identitása is. Azt meg sehogy se lehet másolni, főleg úgy, hogy ez az identitás nálunk úgy sziklaszilárd, hogy gyakorlatilag az Agnelli család tükörképe. A Manchester City is fel lett pumpálva az arab pénzéből, elvitték a Barca sportigazgatóját, Guardiola az edző, eddig viszont azon kívül, hogy döntő tényező lett a csapat a bajnokságban különösebb dominanciát nem tudtak kialakítani. 10 szezonból 3 bajnoki cím a mérleg az arab óta. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a következő évtizedben nem fog az ínter 7 bajnoki címet nyerni, ha egyáltalán egyet is, mert ennek a kulcsa nem Marotta, nem az Agnelli pénz (lásd Juve John Elkann alatt), hanem Andrea Agnelli. Ezen a poszton egy beancounter Suning group van az ínternél. Summa summarum, abban nem értünk egyet, hogy ki a köcsög, abban egyetértünk, hogy Marotta egy szervezettebb klubbá tudja tenni a csürhét, az én véleményem pedig az, hogy ez nem jelent annyit hogy komoly veszélyt jelentsen a hegemóniánkra. Csak a bajnokság lesz tőle erősebb, a bajnoki címért folyó harc kiélezettebb - bár a franc se tudja, Roncival új szintre léptünk, ha ezt tudjuk tartani hosszabb távon (azaz leigazolni az új CRt 25 évesen), akkor más ligában vagyunk mint Marotta és az ínter (ami elvileg, Agnelli szerint nem Marotta szintje). | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-25, 13:33 | |
| - Krisz írta:
- Igazából a vita tárgya az volt hogy köcsög Marotta az ínterbe megy, én meg inkább azon vitatkoznék, hogy ha már ez bánt minket akkor miért nem köcsög Agnelli, amiért kirakta/elengedte. De ha meg őt ez nem érdekli akkor minket miért kéne hogy zavarjon?
ez két külön téma szerintem: marotta nem kell tovább, illetve marotta az izénél folytatja. az elsővel kapcsolatban: az teljesen érthető, hogy ha nem egy irányba húznak a kulcsemberek, akkor váltani kell. agnelli kemény faszi, a rendelkezésre álló pletykák alapján ő a vízióját tekintve jóval agresszívabb, mint marotta, így előbb-utóbb elkerülhetetlen volt a fiatalítás. meglátjuk, hová vezet ez a "legyen a juve a világ legnagyobb klubja" célkitűzés. marotta az izénél: egy pénzzel kitömött klubot fog vezetni, aminek a növekedését csak az ffp korlátozza, és az elmútnyócév minden tapasztalatát átviszi hozzájuk. abban is biztos vagyok, hogy a board egy ideig szabad kezet fog neki adni, és nem néhány kínai fogja neki tollba mondani a teendőit. marotta mindent tud a juventusról, az itteni munkamódszerekről, szabályokról, kiválasztási folyamatról, ügynökök és játékosok igényeiről, 2 kiváló edzőről, és az izénél fog dolgozni, mit kell egyáltalán magyarázni azon, hogy ez miért probléma? azt meg egy szóval nem mondtam, hogy oda lesz így a teljes versenyelőnyünk. a történelem, az agnelli család, az ország legnagyobb szurkolótábora a juventus oldalán állt a klubtörténelem során nagyjából végig, és így sem volt még olyan évtized, amelyikben 5-nél több bajnoki címet nyert a klub. a 7 bajnoki címhez kellett a két milánói klub pénzügyi és vezetői válsága is. már a milan 2011-es bajnoki címe is elsősorban annak volt köszönhető, hogy az izé elbalfaszkodta a generációváltást - rá egy évre pedig a sérülésektől tizedelt milant némi szerencsével sikerült legyőzni, a milant pedig kiárusították. az a szakadék, ami most van a mezőny és a juve között, többek között annak is köszönhető, hogy igazából két profin menedzselt klub van olaszországban, csak a napolinak nincs annyi pénze. hát, most már lesz 3 profi klub, ráadásul a suning meglehetősen tele is van. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 17:53 | |
| - CsT írta:
- Tényleg kár lenne újrafutni az asamoah-s köröket, de nálam mindenki patkány aki Juventusból indába megy, legyen az klubikon vagy egy nincstelen takarító! Szerintem az "összezörrenés" egyértelmű oka a malac, akit Beppe élete igazolásának nevezett, Agnelli meg egyszerűen kibaszta Roni érkezésével, így gondolom Beppe rájött mennyit ér a szava/munkája. Nehéz belelátni, hogy mennek ezek a dolgok (titoktartás ügyileg) de az semmiképpen sem jó, hogy ezek tetvek ezzel olyan infók birtokába is juthatnak, amelyhez eddig nem.
Azért nem hiszem, hogy Marotta a spanyol viaszt találná fel ott, ami az "infokat" illeti. Arról van szó, hogy a mostaninál jobb rendszert fog tudni valószínűleg kiépíteni az ínternél. A 7 bajnoki címhez meg szerintem ehhez több tényező/kulcsfigura kell. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 17:14 | |
| Tényleg kár lenne újrafutni az asamoah-s köröket, de nálam mindenki patkány aki Juventusból indába megy, legyen az klubikon vagy egy nincstelen takarító! Szerintem az "összezörrenés" egyértelmű oka a malac, akit Beppe élete igazolásának nevezett, Agnelli meg egyszerűen kibaszta Roni érkezésével, így gondolom Beppe rájött mennyit ér a szava/munkája. Nehéz belelátni, hogy mennek ezek a dolgok (titoktartás ügyileg) de az semmiképpen sem jó, hogy ezek tetvek ezzel olyan infók birtokába is juthatnak, amelyhez eddig nem. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 16:31 | |
| - s4tch írta:
momblano szerint már alá is írt.
persze, tartsuk szem előtt az érdekeit. menjen rómába, manchesterbe, barcelonába, vagy akár a napolihoz, ahová csak szeretne. egy klub van, amelyik nálam 2006 óta feketelistás. ha nálad/nálatok más a helyzet, engem az sem zavar.
ja, igen: az izé és a lúzerség egyrészt hagyomány, másrészt szervezeti kérdés. náluk is addig volt őrületes a kupleráj, míg le nem tisztultak a tulajdonosi kérdések. tavaly azért jutottak be a bl-be, mert nem baszták ki spallettit egy gyenge hónap után, mint ahogy azt egy évvel korábban megtették piolival. ha marotta visz oda egy csipetnyi győztes, profi szemléletet, azzal lendít rajtuk évi 5-6 pontot. visz oda még néhány jó játékost, az újabb néhány pont. az ilyenek jelentik a versenyelőnyünket, nem a bevétel. az agnelli-család tulajdonában lévő klub bő évszázad alatt nyert 29 bajnoki címet. a marotta-agnelli vezetés keze alatt lévő meg 8 év alatt hetet. marotta profi, az egyik legjobb a szakmájában, szerintem őrültség átengedni az izének. persze agnelli knows, meg minden, de én egyáltalán nem örülök ennek. Most akkor know-howról vagy döntésekről van szó? Mert az általad említett döntéseket szerintem a board hozza, ahol Marotta csak egy szavazat lesz. Szerintem a versenyelőny a profi menedzsment mellett a szinergia volt Agnelli-Marotta-Paratici (+Allegri) között. Ezek közül csak Marotta lesz ott. Ha Marotta elkezd kukázni random játékosokat a csürhének ahhoz azért megint csak kell(ene) egy Allegri (típusú edző) aki úgy csavarja a formációt hogy bármilyen random játékos be legyen építve. Nem tudom, Spaletti nem biztos hogy ilyen, Conte pl erre full alkalmatlan. Nyilván én is úgy gondolom, hogy jobbak lesznek egy olyan remek menedzserrel mint Marotta, de ez szerintem közel sem azonos a 7 bajnoki címet és 2 BL döntőt hozó versenyelőnnyel. Igazából a vita tárgya az volt hogy köcsög Marotta az ínterbe megy, én meg inkább azon vitatkoznék, hogy ha már ez bánt minket akkor miért nem köcsög Agnelli, amiért kirakta/elengedte. De ha meg őt ez nem érdekli akkor minket miért kéne hogy zavarjon? Ha az új CEOval még jobbak leszünk, akkor megmarad a versenyelőny, max nőni nem fog tovább. Ha meg ez az egész Roncis kurvulós projekt bedől akkor az tényleg Agnelli sara és lehet őt utálni. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 15:38 | |
| - Krisz írta:
- ...én sem örülnék neki ha Mordorba menne...
momblano szerint már alá is írt. persze, tartsuk szem előtt az érdekeit. menjen rómába, manchesterbe, barcelonába, vagy akár a napolihoz, ahová csak szeretne. egy klub van, amelyik nálam 2006 óta feketelistás. ha nálad/nálatok más a helyzet, engem az sem zavar. ja, igen: az izé és a lúzerség egyrészt hagyomány, másrészt szervezeti kérdés. náluk is addig volt őrületes a kupleráj, míg le nem tisztultak a tulajdonosi kérdések. tavaly azért jutottak be a bl-be, mert nem baszták ki spallettit egy gyenge hónap után, mint ahogy azt egy évvel korábban megtették piolival. ha marotta visz oda egy csipetnyi győztes, profi szemléletet, azzal lendít rajtuk évi 5-6 pontot. visz oda még néhány jó játékost, az újabb néhány pont. az ilyenek jelentik a versenyelőnyünket, nem a bevétel. az agnelli-család tulajdonában lévő klub bő évszázad alatt nyert 29 bajnoki címet. a marotta-agnelli vezetés keze alatt lévő meg 8 év alatt hetet. marotta profi, az egyik legjobb a szakmájában, szerintem őrültség átengedni az izének. persze agnelli knows, meg minden, de én egyáltalán nem örülök ennek. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 15:34 | |
| Csatlakoznék Kriszhez, nem gondolom, hogy Marrottara bármilyen oka lehetne a szurkolóknak neheztelni. Ha úgy akart volna a Zinterhez menni, hogy mi is számítunk rá, akkor Marrotta hibázott volna, de Agnelli kirakta a vezetőségből, innentől kezdve a Kobra azt csinál, amit akar. Szerintem az a fajta lojalitás, ami egyoldalúan a klubot emeli minden fölé, kicsit egysíkú gondolat, bár az én álláspontom is csak annyiban tér el, hogy ha a klub sem ragaszkodik valakihez, akkor nem lehet pofátlan húzást elkövetni. Asamoah esete annyival árnyaltabb volt, hogy szerettük volna cserének megtartani, amibe ő nem ment bele, és szerintem tiszta sor volt felőle, hogy a játéklehetőség reményében a tulajdonképpeni legerősebb opciót választotta. Marrotta esetében viszont nem lehet eltörölni azokat az éveket, amelyek során sorra hozta a jobbnál jobb játékosokat a klubhoz zömében olcsón. Ha Agnelli azt akarta volna, hogy maradjon, akkor egy perc alatt megegyeztek volna a folytatásról. El kell ismerni, a projektünk az első évekhez képest jelentősen átalakult, nem túl humánus megoldások vannak, mindent az eredményesség érdekében alárendelnek a vezetők. Az olaszosítás törölve, a csapategység mindenek felett félig-meddig törölve, a játékosok feláldozhatók, ha a projekt adott pillanatban úgy kívánja, sőt, a vezetőség tagjai sem érezhetik magukat biztonságban (ez talán egy darabig múlt idő). A klubhűség nem alapfeltétel, elvégre két klubikont engedtünk el most nyáron.
Ami pozitívum, hogy a klub dönti el, ki megy és ki marad, és már a játékosok döntési joga korántsem korlátlan. Marrotta humánus politikája eltűnt, de már Marrotta távozása előtt. Nekem az az érzésem, hogy ő nem akart erre a vonalra rálépni, és ezért kellett mennie. Ha meg egy másik olasz klubot akar felfuttatni, akkor jó munkát neki, sok sikert viszont nem kívánnék hozzá, mert hát nem a szívem csücske a következő állomáshelye. Ha nem is most, a következő évben az első számú kihívóink lesznek. A Milannak egy normális edzőre van szükség, a Napoli nem elég erős, a Roma nem elég erős, ők lehetnek a riválisok.
És még valami: Marrotta elvileg januártól munkába állhat, amihez kell(ett) Agnelli hozzájárulása is, egyébként jövő nyárig várnia kellene / kellett volna. Ha ebbe Agnelli belement, akkor másnak se legyen fenntartása szerintem. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 15:30 | |
| - s4tch írta:
- ha már mindenképp erőltetjük ezeket a versenypiaci párhuzamokat, és elvonatkoztatunk attól, hogy a sport máshogy működik (legalábbis vagy 100 évig máshogy működött), mint bármelyik másik ágazat, mikor látunk mercedes executive-okat a bmw-nél? titkokat visz magával, know-how-t visz magával, rendszert, workflow-t, jogi, könyvelési gyakorlatot, kapcsolatrendszert és kiválasztási technikát. röviden: elveszi a versenyelőnyünk egy részét. tapsoljunk neki.
Ne tapsoljunk neki, én sem örülnék neki ha Mordorba menne, de ha valamennyire empatikusak vagyunk Marotta felé, akkor az ő érdekeit nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Ami a BMWt meg a Mercit illeti, én biztos vagyok benne hogy van a szerződésükben valamilyen non-compete, ami egyébként meglepő, hogy Marottánál nincs. Egyébként Agnelli ennek teljes tudatában rakta ki szóval... Ami a versenyelőnyünk elvesztését illeti, én nem gondolom, hogy ez olyan egyszerű dolog. Az ínter azért örök lúzer, mert nem könyvel elég jól és választja ki a játékosokat? Szerintem a keretükkel nincs gond, a kínaiak tolják bele a pénzt, egy 3 évvel ezelőtti Juve aligha lenne papíron szignifikánsan erősebb mint a mostani ínter. A különbség sokkal inkább ott keresendő, hogy az egyik kínai kézben van a másik meg az Agnelli család kezében. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 15:13 | |
| ha már mindenképp erőltetjük ezeket a versenypiaci párhuzamokat, és elvonatkoztatunk attól, hogy a sport máshogy működik (legalábbis vagy 100 évig máshogy működött), mint bármelyik másik ágazat, mikor látunk mercedes executive-okat a bmw-nél? titkokat visz magával, know-how-t visz magával, rendszert, workflow-t, jogi, könyvelési gyakorlatot, kapcsolatrendszert és kiválasztási technikát. röviden: elveszi a versenyelőnyünk egy részét. tapsoljunk neki. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 15:00 | |
| - s4tch írta:
- marotta az izébe tart. ugyanazt gondolom vele kapcsolatban is, mint amit kwadcsi esetében már leírtam.
Szeretnék elkerülni egy múltkorihoz hasonló vitát, emellett én továbbra is a munkaerő szabad mozgását támogatom. Azaz, továbbra is úgy gondolom hogy a munkáltató feladata a munkaerő számára biztosítani azokat a feltételeket (megfelelő légkör, project, lélekgondozás, pénz) ami miatt a munkaerő a cégnél akar maradni. Ha ezzel nem is teljesen értesz egyet és elvárod, hogy ezeket bármikor felülírja a klubhűség, tehát Asamoahnak a mi szerződés ajánlatunkat kellett volna elfogadni az ínterével szemben, most arról beszélünk, hogy a klubot a mostani magasságba repítő és frissen legjobb sports executivenak választott Marotta szolgálataira egyszerűen nem tartottunk továbbra igényt. Tehát neki munkanélküliként klubhűség okán vissza kéne utasítania az íntert? Arról beszélünk, hogy ő simán nyomta volna tovább, erre Agnelli tulajdonképpen totál váratlanul kirakta és akkor most ő ezek ellenére ne menjen az ínterbe? Ez a lojalitás dolog nem csak egyoldalúan kell hogy működjön... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-23, 11:26 | |
| marotta az izébe tart. ugyanazt gondolom vele kapcsolatban is, mint amit kwadcsi esetében már leírtam. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-14, 09:26 | |
| https://m.calciomercato.com/en/news/ronaldo-refuses-to-pay-alleged-rape-victim-again-87325 utolsó bekezdés... ezeknek nincs semmi a kezükben. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-11, 19:02 | |
| Amíg nem ítélik 5 év letöltendőre, addig a klubnak teljes mellszélességgel mögötte kell állnia, minden más spekulációra adna okot. Remélem már vágják le a lófejeket! | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-11, 17:57 | |
| Nem tudom mi lesz a vége Ronci ügyeinek, de ha nagyon rosszul jön ki belőle (? vajon mi lehet a legrosszabb..? ) akkor nem minden idők legnagyobb igazolása lesz a klubnak hanem a legnagyobb bukta.
Remélem Agnelli most is olyan tökös lesz mint amikor ki kell baszni a klublegendákat a klubtól mint a macskát szarni. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-10, 21:49 | |
| https://www.calciomercato.com/en/news/from-portugal-real-madrid-forced-ronaldo-to-pay-alleged-rape-vic-53242 | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-10, 16:42 | |
| - s4tch írta:
.... --------------------
ez jópofa: http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2018/236/en/
a juve egyébként 2,47-en áll, nem sokkal a top20-on kívül, olaszországban pedig a 4., a napoli, roma, lazio trió mögött. jelen pillanatban a hajukra kenhetik a stabilitást, tudom, az nevet, aki a végén a jó oldalon van, de a real/bajor vonalon érik az edzőváltás végre egy rangsor, ahol olaszhonban csak a negyedikek vagyunk _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-10, 16:01 | |
| Most olvastam, hogy állítólag CR már télen szólt az ügynökeinek, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Juventusszal, tavasszal meg is történt a találkozó Agnellivel, így Perez mikor szokásosan az utolsó pillanatban tett egy kedvezőbb ajánlatot -miután egy éven át szívatta a szerződés hosszabbítással-, Ronci csak annyit mondott, már a szavát adta... nekem ez tetszik! Durván bombázzák most CR-t, remélem Agnellinek is van némi befolyása, szükség lesz rá. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-10, 15:14 | |
| - Krisz írta:
- Ronci bojkott - Margit boszorkányüldözés
Ha már múltkor előkerült a konteo téma, akkor itt egy cukker. ami ronaldo körül folyik, az erősen emlékeztet titkosszolgálati játszmákra. már csak az időzítés miatt is felvethető, hogy perez van a ronaldo körüli furcsaságok mögött. ezen kívül tudjuk, hogy perez és cr viszonya megromlott, a real simán odadobta ronaldót a spanyol adóhatóságoknak, nevetséges fizetésemelést akartak neki adni, és az ő szintjén szinte sértéssel felérő összegért passzolták volna át manchesterbe. perez egy rohadék, ez sem újdonság. kíváncsi vagyok, mikor bukkannak fel felvételek ronaldo öltözői viselkedéséről, kurvázásokról és hasonlókról. a gyerek a pályán halálos és nem sokat lehet ellene tenni, úgyhogy megpróbálják a pályán kívül kicsinálni. mi meg állunk, mint a lakodalmi fasz, és pislogunk. amíg agnelli meg nem erősödik az uefán belül, addig nehéz lesz ilyen helyzetekre felkészülten reagálni. -------------------- ez jópofa: http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2018/236/en/ a juve egyébként 2,47-en áll, nem sokkal a top20-on kívül, olaszországban pedig a 4., a napoli, roma, lazio trió mögött. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-10, 11:40 | |
| Ronci bojkott - Margit boszorkányüldözés
Ha már múltkor előkerült a konteo téma, akkor itt egy cukker. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-09, 12:57 | |
| Az új borító is megérkezett | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-08, 15:08 | |
| "Ronaldo has shown in recent months his great professionalism and dedication, which is appreciated by everyone at Juventus.The events allegedly dating back to almost 10 years ago do not change this opinion, which is shared by anyone who has come into contact with this great champion."Ezt posztolta a klub Instán. Ez alapján úgy tűnik, hogy eléggé brutálisan beálltunk Roni mögé. Szerintem kommunikációs szempontból nagyon szerencsétlenül van megfogalmazva. Ha 10 éve volt, akkor már nem is rossz dolog a nemi erőszak? Plusz attól, h erőszakol, attól ő még hatalmas bajnok marad? WTF? Lehetett volna Ronit támogatni úgy is, hogy kicsit okosabban fogalmazunk, elvégre elég érzékeny témáról beszélünk.Félreértések elkerülése végett, nyilván nem azt mondom, hogy tényleg megtette. Erről egyikünknek sem lehet fogalma sem és sose tudjuk meg az igazságot. De szerintem a klub ezt most rosszul kezelte.Kicsit most úgy tűnik, h ha ez a dolog még sokáig elhúzódik, akkor az a megfontolás, h Roni brandjét hívjuk segítségül, h a sajátunkat építsük, akár fordítva is elsülhet. Szerencsére a pályán nagyon jó a srác | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-06, 12:06 | |
| Szerintem mi Juve szurkolók a calciopoli miatt alapból több konteót gyártunk mint kellene amikor szeretett csapatunkról van szó. Egyébként néha a legmagasabban lévő embereknek is a legpitiánerebb bosszú okozza a legnagyobb örömet. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-06, 10:42 | |
| - Krisz írta:
Pont ezért nevetséges ez a conteo. Szerintem alábecsülöd az emberi hülyeséget. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-06, 09:29 | |
| - tjunior írta:
Ha elfogadjuk a konteót akkor itt egyrészt felesleges azt felvetni, hogy mit nyer vele. Valószínű itt egyéni sérelmek lehetnek a háttérben. Revansot vesz Roncin. Másrészt ezzel a revanassal megmutatja a következő ronaldonak, hogy ki a legnagyobb kakas a szemétdombon. Vele nem lehet packázni. Pont ezért nevetséges ez a conteo. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-06, 09:23 | |
| - Krisz írta:
- Most komolyan, srácok? Mit nyer vele Perez ha Roncit besározzák? Semmit. Visszamegy gólt verni a Realba? Nem. Simán megtehette volna hogy nem adja el, lehet ment volna a hiszti, de amekkora profi Ronci ez nem látszott volna meg a teljesítményén.
Kamu az egész, gondolom valamelyik szennylap dobta be a sztorit. Ha elfogadjuk a konteót akkor itt egyrészt felesleges azt felvetni, hogy mit nyer vele. Valószínű itt egyéni sérelmek lehetnek a háttérben. Revansot vesz Roncin. Másrészt ezzel a revanassal megmutatja a következő ronaldonak, hogy ki a legnagyobb kakas a szemétdombon. Vele nem lehet packázni. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-10-06, 08:31 | |
| mit nyer perez? erőt demonstrál, és ideális esetben gyengíti az egyik legnagyobb riválist. innentől évekig lehet mondani, hogy gyere a realba, mi meg tudunk védeni, ellentétben a digókkal.
kamu a sztori? sajnos nem, és a spiegel sem épp bulvár.
elmegy bírósági szakaszig? nem valószínű.
tegnap estek 20%-ot a juve részvényei, ronaldo eltűnt az ea sports honlapjáról. alig várom, hogy a las vegasi rendőrség lezárja az ügyet, és a civil case is lezáruljon. ez az egész rettenetesen szar a klubnak és ronaldónak is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
| | | | Mindenféle pletykák, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|