Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
LeRoi10
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 14:21

zetterberg40 írta:
https://mobile.twitter.com/romeoagresti/status/885088348364210176

https://mobile.twitter.com/romeoagresti/status/885089314534764545

Oltári szívás, ha igaz.
Ha jól értem az orvosi miatt csak kölcsön vennénk? Mit lehet találni egy orvosin ami nem annyira komoly, hogy lemondasz a játékosról de nem is akarod megvenni? Úgy, hogy Schick az elmúlt 2 évben 5 meccset hygott ki sérülés miatt. A Sampban a  13. forduló óta minden meccsen pályán volt, ebből a 25-ből 11-et pedig végig játszott és pont a szezon végén volt a legjobb formában és játszott a legtöbbet. És ez az egész balhé 3 héttel az orvosi után... Érthetetlen...

Nem tudom mennyire kamu, de  azt írják a Samp nem érti az egészet mert már mindent aláírtak...
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 14:11

Azért a nap pletykája mégiscsak ez: Bonu=Romagnoli+desíjó+cash
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 14:06

https://mobile.twitter.com/romeoagresti/status/885088348364210176

https://mobile.twitter.com/romeoagresti/status/885089314534764545

Oltári szívás, ha igaz.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 13:36

s4tch írta:

szerencsére annyira azért nem tévedhetetlen: tavaly meggyőződése volt, hogy pogba marad. viszont hetekkel azelőtt megírta, hogy egy neves dél-amerikai csatár lakást keres torinóban, mielőtt a higany-sztori egyáltalán felmerült az újságokban.

Aláírom, de nagyon nagy pontossággal hozza az infókat. Januárban előre mondta Caldarát és Rincónt, most Costát, illetve Bernátot is biztosra veszi, ha jól láttam.

Remélhetőleg Csikk ügyben csak valami minimális gáz van, mint mondjuk Kessie milánói orvosiján.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 12:50

zetterberg40 írta:
Bazmeeeg, az gáz, mert a csávó kb tévedhetetlen Sad

szerencsére annyira azért nem tévedhetetlen: tavaly meggyőződése volt, hogy pogba marad. viszont hetekkel azelőtt megírta, hogy egy neves dél-amerikai csatár lakást keres torinóban, mielőtt a higany-sztori egyáltalán felmerült az újságokban.
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 12:35

zetterberg40 írta:

Én őt sajnálnám a legjobban a velünk kapcsolatban felmerült kb 30 névből.....

Azt meg nem csodálom, hogy Ancelotti nem bírta Kosztát Very Happy

Bevásárlóközpont - Page 7 Giphy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 11:28

zetterberg40 írta:

Lehet, hogy Csikk nő. Ez lehet a legvalószínűbb indok.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 11:23

s4tch írta:
nekem is az volt az első gondolatom, hogy csak valamelyik firkász kavarja a szart, de az imént írt a jól értesült bankár csávó, és ő is aggódik, állítólag az orvosi vizsgálat nem ment rendben.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 11:16

tjunior írta:

Letudta az orvosit aztán elment nyaralni. Valamelyik szarkavarónak, jelen esetben Di MArzionak, feltűnt hogy 3 hete orvosin volt, de sehol a bejelentés...hmmm jó alapanyag egy kis hazudozásra...rászállunk, kell a clickbait tartalom.
Azért valami lehet a háttérben, ha rendben lett volna minden már bejelentettük volna.  Vagy az orvosin vagy a klubok között valami problem van, persze ettől még lehet a mi játékosunk, de valami nem fasza és amíg egyik fél sem nyilatkozik, addig a sajtó írja a saját hülyeségeit.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 11:14

nekem is az volt az első gondolatom, hogy csak valamelyik firkász kavarja a szart, de az imént írt a jól értesült bankár csávó, és ő is aggódik, állítólag az orvosi vizsgálat nem ment rendben.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 08:24

zetterberg40 írta:
Ez a Csikk pletyka nyugtalanító. Tartok tőle, hogy valami gond tényleg lehet a háttérben.
Letudta az orvosit aztán elment nyaralni. Valamelyik szarkavarónak, jelen esetben Di MArzionak, feltűnt hogy 3 hete orvosin volt, de sehol a bejelentés...hmmm jó alapanyag egy kis hazudozásra...rászállunk, kell a clickbait tartalom.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 07:25

Ez a Csikk pletyka nyugtalanító. Tartok tőle, hogy valami gond tényleg lehet a háttérben.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 06:53

LeRoi10 írta:

Flash logó. Twitteren #dctheflash hashtaggel csapatta ki. Gondolom arra utal, hogy milyen kurva gyors vagy nem tudom. Mindenesetre én Cuadradót nem féltem tőle, szerintem inkább Dybala szophatja meg ott középen vagy tolódhat ki a szélre.
Valahogy én is középen látom inkább, szélen lófaszt se tudna hozni abból a melóból amit Cuad vagy Mandzu tud. Majd ő játszik az idegenbeli meccseken, azokon Dibcsi úgyis felesleges. Smile

Valaki azért nyilatkozhatna már a klub részéről a Schick ügyről vagy a lemondott Mexikói útról...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-12, 00:51

Az újságok most bedobták hogy a Schick üzlet bedőlhet... bántóan nem tudják mivel kitölteni az újságot, mondjuk ez a szarakodás tényleg kezd kicsit nyugtalanító lenni.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 23:46

Most ettől a 46 milliótól tekintsünk el egy kicsit, ugyanis erre a mercatora csak 6 milliós tétel vonatkozik, és most bizonyos értelemben rövid távon is kell gondolkodni. Ezzel megteremtették a lehetőséget egy adott posztra a tervezettnél nagyobb mérvű igazolásra, és a Dani Alves távozásával keletkezett tervszerűtlen mercatot talán újra a megfelelő mederbe sodorták. Én nem bánnám, ha jönne még valaki, és Cuadrado távozna, most jó pénzt lehetne akasztani a távozásából, később erre nem lesz lehetőség. Ha Costa hozza az első müncheni évét, akkor már erősebbek vagyunk.

Ez a fajta engedékenység a Bayerntől meglepő volt egészen Jamesig. Érdemes boncolgatni ezt a két transzfert. Mi jól járhatunk, ha Costa kihozza magából a tudása legjavát, és a vételár kifizetése csak később történik meg, ami most nagyon fontos, főleg, hogy képesek voltak tavaly Higuaínért ennyi pénzt kiadni, amit ebben a szezonban még nagyon is nyögünk. De inkább az érdekelne, miért engedte el ilyen kedvező feltételekkel, de inkább ennyire veszteségesen Jamest? Erős a gyanúm, hogy terveznek még valamit ezzel, vagy a Bayernnél kopogtatnak, vagy nálunk is akár, elvégre nekik is köszönhetjük a kölcsönvételi lehetőséget.

Viszont nincs minden rendben, sajnos a mexikói út lemondása az első konkrét jel erre. Valószínűleg azért mondhatták le, mert nagyon messze vagyunk a kész kerettől, és gondolom, Allegri szerette volna beépíteni az újakat akár már az elejétől kezdve. Nagyon ki volt találva a felkészülés, elegendő meccsszám, komoly ellenfelek, reklámértéke lesz, most az első része kiesett. Még legalább két, de inkább három játékosra lenne szükség, és sietni kell most már ezzel.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 22:48

zetterberg40 írta:
https://mobile.twitter.com/juventusfc/status/884870615727001600

Tampa Bay szurkoló, vagy mi a péló az a címer a hajába borotválva? Neki volt kiszőkítve a feje nemrég, vagy rosszul emlékszem? Megvan a polippótló.
Flash logó. Twitteren #dctheflash hashtaggel csapatta ki. Gondolom arra utal, hogy milyen kurva gyors vagy nem tudom. Mindenesetre én Cuadradót nem féltem tőle, szerintem inkább Dybala szophatja meg ott középen vagy tolódhat ki a szélre.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 22:32

https://mobile.twitter.com/juventusfc/status/884870615727001600

Tampa Bay szurkoló, vagy mi a péló az a címer a hajába borotválva? Neki volt kiszőkítve a feje nemrég, vagy rosszul emlékszem? Megvan a polippótló.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 22:29

Közben új jelölt a DM posztra a tuttónál. Danilo de nem a reálos hanem a portós. Izmos,néger, def statjai annyira nem jók.....
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 22:02

Oké, bevallom férfiasan hogy a BL döntő második félidejében elvesztettem a fonalat, és az eddig hírek se segítenek hogy megtaláljam. Nem nagyon látom a koncepciót, szerintem k.ra a középpálya közepét kellene megerősíteni valami izomagyú állattal. ehelyett idehozunk egy brazil cselgépet, akit én amúgy kimondottan nagy spílernek tartok, csak nem látom hogy most ezt hova, minek, miért, stb.

Egy jó Pogba+Vidal duóért most sok mindenre képesek lennénk úgy érzem..
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 21:53

Douglas Costa leszállt Torinóban, holnap orvosi. Hivatalos infó nincs, de Agresti és a többiek továbbra is 6+40 milliós kötelező opcióról írnak. Abban van eltérés, hogy a 40 milliót 2 vagy 1 részletben kell-e fizetni.
Most már csak annyit tehetünk, hogy szurukolunk neki és bízunk benne, hogy 2 év múlva röhögve fizetjük ki a pénzt!
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 20:10

zetterberg40 írta:

Szerintem is. Sokkal fontosabb lenne letolni ezt a két meccset akár Z csapattal is, mint mondjuk a Wembleyben nyomulni a Tottenham ellen.
Miért is lett lemondva? A hivatalos doksiban annyit írnak, hogy átszervezések történtek a 'hivatalos meccsekre való tekintettel'. Mert mi változott hirtelen? Mindenesetre elég geci dolog volt 1 héttel előtte lemondani. A sopercoppát már május vége óta tudjuk, a Spurs meccs is már le van kötve 2-3 hete, az amcsi meccsek pedig már tavasz óta.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 19:51

Krisz írta:

Na ez konkretan blama, leginkább azért mert Agnelli a gecironda logo bankettjén azt magyarázta, hogy Juve mezt akar adni minden mexikóvárosi kölyökre, mert erre a piacra van esélyünk. Elég baljós előjelei vannak ennek a szezonnak.

Szerintem is. Sokkal fontosabb lenne letolni ezt a két meccset akár Z csapattal is, mint mondjuk a Wembleyben nyomulni a Tottenham ellen.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 19:30

Costa sztorihoz érdekes adatokat bogarásztam.

A srác klasszisokkal jobb produkciót kezdőként, mint csereként. Több sikeres csel, passz lövés és szerelés van a neve mellett, amikor bizalmat kapott, mint amikor nem. 

Hamburgban nem kapott bizalmat az osztárkoktól. Nem volt motivált. Itt kiemelt szerepet szán neki a klub, szerintem szárnyalni fog. 

Védekezés statok pro és kontra, Robben sem szaggatja szét magát, mégsem áll bele senki.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 19:22

LeRoi10 írta:
Na bassza meg! Azt írják Dani Alves még a héten aláírhat a PSG-hez, ha ez igaz Marotta 1 héten belül kétszer csinál lúzert magából, a tavalyi PSG-s eseményeket figyelembe véve. Főleg ha még így majd 15 milliónál többet kiadunk Matuidire.
Alvesnek a kurva anyját, végül mégiscsak a zsét választja a kihívás meg a csodált edző helyett. Tényleg megéri lojálisnak lenni a játékoshoz, még jó, hogy nem az Ellenség-hez ment....
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 19:18

Na bassza meg! Azt írják Dani Alves még a héten aláírhat a PSG-hez, ha ez igaz Marotta 1 héten belül kétszer csinál lúzert magából, a tavalyi PSG-s eseményeket figyelembe véve. Főleg ha még így majd 15 milliónál többet kiadunk Matuidire.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 18:59

LeRoi10 írta:

Persze, én úgy értettem, hogy Marottáék eddigi munkájának nem sok eredménye van. És arra sem lehet fogni, hogy az eladásokon dolgozott volna. 46 millióért Costát, várhatóan 45-50 millióért Bernardeschi, 30 milliós Schick 25 milliós kivásárlási árral nem kiemelkedően jó üzletek, ilyen feltételekkel bárkinek odaadnák őket szerintem.  

Moggi papa 80. szülinapján elmondta, hogy ő úgy tudja Keita már aláírt, jövőre ingyen csatlakozik hozzánk.

hát igen: costát és bernardeschit secco is megszerezné ennyiért. közben meg a tőlünk kapott pénzen a bayern csinál egy brutál minőségi cserét (szerintem ezzel a costa-james cserével mi vagyunk az átigazolási időszak hülyéi, münchenben nagyon röhöghetnek rajtunk), fabinhót meg lehet, hogy elviszi az atletico madrid.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 18:54

zetterberg40 írta:
...Mi lesz 2 év múlva? Akkor majd 10-et kér majd? Vicc.

az a gond, hogy az már marotta hatásköre lesz Very Happy nem lepne meg, ha jövőre letennénk érte a kivásárlási árát.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 18:44

Ja és az egészen elképesztő, hogy az alig 18 éves Donnarumma 6 milliót fog keresni. 2021-ig hosszabbított.

Nálunk pont Costa fizuja lesz annyi, és még ha nem is örülök különösebben neki, azért ő többet tett már az ilyen szintű fizetésért. Mi lesz 2 év múlva? Akkor majd 10-et kér majd? Vicc.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 18:44

zetterberg40 írta:
Közben a klub bejelentette, hogy elmarad a két mexikói meccs.

http://www.juventus.com/en/news/news/2017/juventus-trip-to-mexico-cancelled.php

Na ez konkretan blama, leginkább azért mert Agnelli a gecironda logo bankettjén azt magyarázta, hogy Juve mezt akar adni minden mexikóvárosi kölyökre, mert erre a piacra van esélyünk. Elég baljós előjelei vannak ennek a szezonnak.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 18:40

s4tch írta:

hmm, szerintem nagyon nem. leali a görögöknél valami minősíthetetlenül szar volt. én nem mennék neki úgy az idénynek, hogy a ~40 éves kapus az egyetlen épkézláb opció.

ugyanez vonatkozik a jobb hátvédre is: lichti, cuadrado, barza, vagy akár de sciglio is csak cserejátékosok lehetnek egy olyan csapatban, amelyik két bl-döntőt játszott 3 éven belül.

Szerintem a cserekapus olyan mint az utasbiztositas, többnyire nincs rá szükség ha meg igen akkor baromira örülsz hogy kötöttél, ettől függetlenül ha van valami gikszer az adott nyaralás már úgy is kuka (pl. az én libanoni daredevil csapvíz ivás + 3 nap magzatpózom). Egy cserekapus úgy sem lesz az a szint mint az első (ha igen akkor az már eleve gáz), az hogy ki melegiti a padot meg tökmindegy, ha meg nagyon kaka a helyzet télen lehet szart lapátolni.

Ok, lichti, cuadrado, barza, vagy akár de sciglio is csak cserejátékosok lehetnek egy olyan csapatban, amelyik két bl-döntőt játszott 3 éven belül, de ki van most a piacon aki jobb és mozdítható? Igazolhatunk ide megint egy Rincon féle B D kategóriát, de azzal nem vagyunk előrébb csak fejfájás lesz belőle később amikor az egyik opció az aprópénz a másik meg a lelátó - ezekkel amúgy meg sokkal inkább az a fájó hogy a primaverasoktól veszi el a helyet.
DS ha nem táltosodik meg akkor maximum lesz belőle egy jó csereember, de pl Ringó csak a helyet a fogja.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2017-07-11, 18:31

Közben a klub bejelentette, hogy elmarad a két mexikói meccs.

http://www.juventus.com/en/news/news/2017/juventus-trip-to-mexico-cancelled.php
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
7 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: