Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
s4tch
Admin

Bevásárlóközpont - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 21:39

10
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 21:25

LeRoi10 írta:
Halljátok?? Very Happy Donnarummát a lengyel milanisták dobálták meg játékpénzzel.... szép... Very Happy
Very Happy Én 18 évesen boldog voltam ha 2 sörre meg egy doboz aranymarbóróba futotta! Smile Viccet félretéve donna mint ember nálam megbukott......
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 21:23

Halljátok?? Very Happy Donnarummát a lengyel milanisták dobálták meg játékpénzzel.... szép... Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 21:19

LeRoi10 írta:

Akkor Isten éltessen! Vaciláltam, hogy pattintsak egy sört, először a gyenge meccs győzködött, de ez volt azaz isteni jel amire már megyek is.Very Happy
cheers cheers
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 21:17

CsT írta:
Na nézzük az U21 U23-at, csak szólok utólagosan szülinapomat ünneplem. 4-5 sör és ugyanennyi szilvapálinka van bennem, amit ma írok azt ne vegyétek komolyan! Smile
Akkor Isten éltessen! Vaciláltam, hogy pattintsak egy sört, először a gyenge meccs győzködött, de ez volt azaz isteni jel amire már megyek is.Very Happy
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 21:14

Ha a magas fizu a gond, akkor tényleg át kell állni a Bayern modelljére, elhozni fiatalon a Serie A legnagyobb tehetségeit és behúzni a bajnoki címeket, valamint 3-4 évente BL döntőzni. Én alapból nem értettem, hogy miért nem mi hoztuk el pl. Kessiet, kiváló korban és fizikai állapotban van, szerintem simán előrelépés lett volna Khedirától (persze lehet, hogy tévedek, és befürdik vele a Milan). Ugyanígy hoznám amúgy Schicket és Contit is, egyiküknek sem kellene csillagászati pénzt adni, és valószínűleg egy bemelegítő év után egyikük sem lógna ki a keretből.

Én egy kicsit parázom amúgy, hogy a következő nagy olasz generáció már nem nálunk fogja nyomni. Caldara és Rugani mondjuk pont ellenpélda, de Verratti teljesen esélytelen most már sajnos, Donna dettó, Gagliardiniről lemaradtunk (basszameg de jó lett volna ő is Keddi helyére...), Berardi és Bernardeschi valszeg sohasem lesznek Juve játékosok. Mondjuk Berardit konkrétan nem siratom, de azért lehet benne 3-4 év a legmagasabb szinten.

Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 21:01

Na nézzük az U21 U23-at, csak szólok utólagosan szülinapomat ünneplem. 4-5 sör és ugyanennyi szilvapálinka van bennem, amit ma írok azt ne vegyétek komolyan! Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 20:58

s4tch írta:
az megvan, hogy agricola visszatér, és ő fogja vezetni a j-medicalt?

bazmeg.

Aztakurva....tudom hogy "no politics"....de ez olyan mint újra gyurcsány lenne a miniszterelnök. Sad Sad
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 20:53

CsT írta:
Marrotta megint elkezdett siratni, hogy más klubok nagyobb fizut tudnak adni....meg blablabla... .bezzeg tavaly mi is ki tudtunk adni 100 millát +4 évre évente 7,5 millát a malacért, mi? 
Inkább ki kellene állni és elmondani, hogy ez egy elbaszott üzlet volt, a Bl-t nem nyertük meg vele és kb 2 év múlva 10 milláért majd eligazol a Galaxyba. Sad
Ha ez igaz, akkor nem tudom miért Douglas Costát hajtjuk. Tessék lerakni a pénzt Contiért és Bernardeschiért. Ott van még Schick + még egy középpályás és már meg is lennénk...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 20:08

az megvan, hogy agricola visszatér, és ő fogja vezetni a j-medicalt?

bazmeg.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 19:32

Marrotta megint elkezdett siratni, hogy más klubok nagyobb fizut tudnak adni....meg blablabla... .bezzeg tavaly mi is ki tudtunk adni 100 millát +4 évre évente 7,5 millát a malacért, mi? 
Inkább ki kellene állni és elmondani, hogy ez egy elbaszott üzlet volt, a Bl-t nem nyertük meg vele és kb 2 év múlva 10 milláért majd eligazol a Galaxyba. Sad
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 14:52

LeRoi10 írta:
Még csak június közepe van de én már belefáradtam a pletykákba Very Happy Van itt minden.

Ehhez tavaly se kellett sok. Egyedül az a kérdéses, hogy a tavalyi bullshit léptéket sikerül-e átlépnie az újságoknak. Tippem hogy igen, a De Gea + 210 milla a Ronaldo-Morataért by Tuttosport talan elég is hozzá.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 12:42

Még csak június közepe van de én már belefáradtam a pletykákba Very Happy Van itt minden.

1) Dani Alves --> City, DS jön
2) Ronaldo --> MU ; Dybala, Mbappe --> Real
3) Neto --> Milan; Donnát a kínaiak csak azért sem adják el, üljön a padon. Ennek nem sok értelme lenne mert akkor jövőre csak nevelési kompenzációt kéne érte fizetni. 
4) Cuadrado --> Valencia, Arsenal; Douglas, Bernardeschi jön
5) Bonucci--> Chelsea, Alex Sandro--> Chelsea ?
6) Schick ?
7) A fiatalokkal (Orsolini, Bentancur, Mandragora, Favilli) is össze-vissza kevernek.
Cool N'Zonzi
9) Elvileg Kean aláír 3 évre. Grosso is vinné Bariba, de akér Veronában is kiköthet.

Valaki tudja mi ilyen nagy szám Skriniarban? A mai hírek szerint a Samp elfogadta az Ellenség ajánlatát, ami 17 millió+ Ranocchia + Caprari kölcsön volt. Idáig amikor láttam egy jó, erős felépítésű, suta védőt láttam benne.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 11:37

Megy a lövöldözés Alves ügyében, van olyan vonal is miszerint a vezetőség adta ki az útját a Dybalás nyilatkozat miatt más portálok szerint még mindig szerelmes a filozófusba. Végül is tökmindegy, de nekem elegem van már ebből a sok kalandvágyó buziból akiket leigazolunk, aztán gondolnak egyet és pakolnak is. Marotta meg legyen tökös akasszon rá egy 15 millás árcédulát legalább és ne adja oda szaré-húgyé a Cicinek. Ezzel most megint felborult a mercato tervünk szerintem. Mondjuk ha egy Licht-Desijjó párossal megyünk neki a szezonnak, akkor szerintem mindegy is ki érkezik középre meg szélre.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-18, 09:57

Minden pletykalap azt írja hogy Dani Alves a Citybe megy. Ha emiatt aktivizálnánk magunkat Conti ügyben elfogadnám, de ebből desíjó lesz...
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 20:49

Ha Dani Alves lelép, akkor marad Lichti...akinek egyébként nagyon nem kellene maradnia. Hű, de vékony ez a jobbhátvéd részleg. Nem lennék meglepve, ha rövidesen Sagnat fogják pletykálni, végül is ezzel a cserével nem idősödne tovább a keret. Mondjuk ha ezt esetleg látták volna előre, akkor én Zabaletanak örültem volna a kora ellenére is, a legjobb éveiben azért kifejezetten jól játszott.

Jobbhátvédben gyengülni fogunk, amit Alves produkált tavasszal, nem könnyű pótolni, ezek alapján Contit elvileg most kellene elhozni, de lehet, hogy sokba kerülne. Furcsa lenne elsőre, de be kellene próbálkozni a Realnál egy kölcsön + kötelező opcióval Danilo kapcsán. Nagyon sok választás erre a posztra egyébként valóban nincs. Bellerín esélytelen, Henrichs 30 alatt mozdíthatatlan szerintem, Semedoért biztosan sokat kérne a Benfica, Hysajt szinte biztosan nem adják el nekünk a nápolyiak, Sidibé és Cancelo szintén drága lenne. Akiket esetleg emészthető áron lehetne megszerezni, az Aleix Vidal, bár ő február közepe óta nem játszott. Maradjunk Spanyolországban, és esetleg a Villarealtól Mario Gaspar még egy lehetséges opció lenne, nincs reflektorfényben, stabil kezdő klubjában, biztos megoldás lenne. Még egy esetleges lehetőség lenne (szintén Spanyolországból), Gabriel Mercado. 30 éves ugyan, és bármennyire csak egy szezont húzott le Európában, szintén nem tartanám lutrinak. Középre is tud húzódni egy háromvédős rendszerben, talán a legolcsóbb megoldás lenne.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 20:23

s4tch írta:
ha contit elviszi a milan, mi meg itt maradunk mondjuk de sciglióval, azzal baszott nagy bakot lőnénk.

Sok lehetőség van bakot lőni, pl ha megvesszük Andres Gomest. Egyébként a BL döntő utáni rövid késlekedés után csak beindult a bullshitgenerator.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 18:38

ha contit elviszi a milan, mi meg itt maradunk mondjuk de sciglióval, azzal baszott nagy bakot lőnénk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 17:51

s4tch írta:
n'zonzi és tolisso más játékosok. tolisso a lyonban általában 3 fős középpályában játszott, esetleg hasonló támadó középpályást, mint amit nálunk dybala nyom. a lényeg, hogy neki elsősorban támadó feladatai voltak. n'zonzi meg általában két fős középpályában nyomta, elsősorban védekező feladatokkal. n'zonzi labdatartásban erős, tolisso gyengéje a védekezés, ellenben a támadásokhoz többet tesz hozzá. nem azt mondom, hogy nekünk tolisso nem jött volna jól, inkább azt, hogy vélhetően allegriék izmot szeretnének középre, ennek meg n'zonzi jobban megfelelhet szerintük.

Ez igaz, viszont a mai modern fociban BL-re hajtó csapatnál már nagyon kevés, ha valaki csak izom és semmi technika, dinamika.

Érdekes, hogy Alves-re nem kérdeztek rá az interjú során. Az ő távozása is érdekes lenne, mert jobb hátvéd nem nagyon van terítéken.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 16:36

CsT írta:
Én reggel olvastam egy hasonló interjút Marrotával (bár most már nem találom...), abban Tolissoról is szót ejtett, valami olyasmit, "hogy megvehettük volna, de nem illett bele a megváltozott rendszerünkbe"....hát nem tudom ez mi a faszt jelent, de ha ugyanannyiért megvesszük a 7 évvel idősebb Zonzit azt nem tudom jó üzletként elkönyvelni.
Egyre jobban fáj a malacért kibaszott 100 milla, mert abból most Donna v Verra meglenne. Schick-el remélem már minden le van zsírozva, mert ha az U21-es eb-n felveri az árát és megtetszik valami arabnak akkor bajban leszünk.

igen, így egy évvel a történtek után látszik, hogy mekkora marhaság volt Higuainért bankot robbantani
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 16:23

n'zonzi és tolisso más játékosok. tolisso a lyonban általában 3 fős középpályában játszott, esetleg hasonló támadó középpályást, mint amit nálunk dybala nyom. a lényeg, hogy neki elsősorban támadó feladatai voltak. n'zonzi meg általában két fős középpályában nyomta, elsősorban védekező feladatokkal. n'zonzi labdatartásban erős, tolisso gyengéje a védekezés, ellenben a támadásokhoz többet tesz hozzá. nem azt mondom, hogy nekünk tolisso nem jött volna jól, inkább azt, hogy vélhetően allegriék izmot szeretnének középre, ennek meg n'zonzi jobban megfelelhet szerintük.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 15:58

Én reggel olvastam egy hasonló interjút Marrotával (bár most már nem találom...), abban Tolissoról is szót ejtett, valami olyasmit, "hogy megvehettük volna, de nem illett bele a megváltozott rendszerünkbe"....hát nem tudom ez mi a faszt jelent, de ha ugyanannyiért megvesszük a 7 évvel idősebb Zonzit azt nem tudom jó üzletként elkönyvelni.
Egyre jobban fáj a malacért kibaszott 100 milla, mert abból most Donna v Verra meglenne. Schick-el remélem már minden le van zsírozva, mert ha az U21-es eb-n felveri az árát és megtetszik valami arabnak akkor bajban leszünk.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 12:46

s4tch írta:
http://www.around-j.com/marotta-discusses-donnarumma-alex-sandro-interview/

itt meg marotta gyakorlatilag azt mondja, hogy bár visszautasítottak egy komoly ajánlatot, amit a chelsea tett szandiért, a játékosok sorsa manapság a saját kezükben van. ezek után nyilván érdektelen, hogy neto saját kérésére a piacon van.

Elvileg 60 milliós ajánlatot dobtunk vissza, tartok tőle, ha menni akar, akkor pár millióval többért már mehet. A szélső hátvédek pótlása a legnehezebb feladat, de nem lehetetlen, Mendy vagy Dalbert Henrique jó opciók lehetnének, különösen utóbbit tartanám megfelelőnek, de a legjobb az lenne, ha nem kellene ezen gondolkodni - vagy ha igen, akkor már most jelezze a távozási szándékát.

Érdekes interjú, Marrotta eléggé ködösítve nyilatkozik. Nekem az nem tetszett, hogy a Bonucci-Cuadrado duóra kérdeztek, amikor a Sandro-féle válasz jött. Legfeljebb annyit árulhatott el, hogy minden kicsit is fontos játékosunknak megkérik az árát, egyébként rájuk van bízva a döntés. Netot nem bánom, de a Donna-sztorival várjunk ki szerintem, mert ha Real lesz belőle, Navast érdemes lenne megpróbálni.
Higuaín-mérvű transzferrel ne számoljunk az interjú alapján, bár jobb lett volna, ha ekkora összeget nem rá adunk ki - még ha valahol logikusnak is tűnt a választás. Nem baj ez egyébként, mert lehet okosan is erősíteni (lásd Bayern), csak nekünk még szükség lenne húzóemberre, míg a Bayernnél Gnabryval vagy Sülevel lehetnek türelmesek.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 11:11

http://www.around-j.com/marotta-discusses-donnarumma-alex-sandro-interview/

itt meg marotta gyakorlatilag azt mondja, hogy bár visszautasítottak egy komoly ajánlatot, amit a chelsea tett szandiért, a játékosok sorsa manapság a saját kezükben van. ezek után nyilván érdektelen, hogy neto saját kérésére a piacon van.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-17, 02:36

https://mobile.twitter.com/battlebornok/status/875533429252608001/video/1

Valaki érti mit mond? A cikk szerint hálás, hogy Dani Alvessel egy csapatban focizhatott és sok siker kíván neki a jövőben.... Mi a fasz?! Közben Dani Alves arról beszélt, hogy szeretne még Angliában is játszani, illetve szerinte Dybalanak egy napon el kell hagynia a Juventust, hogy kiteljesedjen. Ezt többször el is mondta neki. Alakulunk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-16, 22:19

CsT írta:

Ő a szlovák csávó akit első meccsén ellenünk kiállítottak a 10.percben? Very Happy

Update: Közben nézem a tótok u21-es meccsét. Ez a Skriniar egy megtermett parasztgyerek, igazi őserő, de rendkívül képzetlen és elég ostoba is, eddig övé a meccs egyetlen sárgája, labdaelrúgásért... Smile
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-16, 21:49

Nagyon szép lenne a Buffon-Donna páros, és utána sem lenne gond kapusposzton. De Raiolaval kapcsolatba kerülni nem szabad. Az az érzésem, hogy Donnarummaval még nagyobbat akar kaszálni, mint amennyit Pogba eladásával nyert. Nem biztos, hogy most, de a következő eladásnál biztosan. De ha ez a kölyök ennyire elszállt magától, hogy 5 milliót kérjen ilyen fiatalon, akkor nem kell. Inkább menjen a Realba, onnan meg hozzuk el Navast. De a PSG is benne van a pakliban az esetében, mindenesetre nem látok sok esélyt rá.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-16, 17:10

zetterberg40 írta:
A tuttojuve-n azt írják, többek között talán azért is fizethet a klub 25 milliónál többet Schickért, mert Skriniarra valamilyen formában opciót szereznek Marottaek.

Ő a szlovák csávó akit első meccsén ellenünk kiállítottak a 10.percben? Very Happy
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-16, 15:32

A tuttojuve-n azt írják, többek között talán azért is fizethet a klub 25 milliónál többet Schickért, mert Skriniarra valamilyen formában opciót szereznek Marottaek.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-16, 12:56

Tehát megvettük Donnát és valószín jön CR... Verratti jó társakat kap,
Maradona ha kimarad ámokot futok
http://windholz.wix.com/windholz
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime2017-06-16, 09:19

Nyilván lehet szidni a pizzást meg a hülyegyerekké vált Dunnát, de azért a Milan már jó előre elköltötte az árat. Smile Kíváncsi vagyok mennyiért kel el. Azért azt nem gondolom, hogy a Reál meg tudná oldani egy évben őt és Mbappét is. A MU-nak csak akkor kell ha De Gea menne, akiért most rohadt sok pénzt kérhetnek! Smile Én a PSG-nél látom őt leginkább, főleg ha Vercsi hozzánk Barcába igazol.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 20 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
20 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: