Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
LeRoi10
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-29, 00:02

Hülye angolok, angol hülyék. 

A Chelsea bármennyire is unszimpatikus csapat, kurva jól teszi-veszik a játékosokat. Ma éppen a 22 éves Nathan Ake-t adták tovább a Bournemouthnak 20 millió font + bónuszért.  Schürrle totális bukta volt, mégis kerestek rajta 10 milliót. David Luizzal oda-vissza hülyét csináltak a PSG-ből. Mi meg elhozunk tőlük egy 18 éves srácot és azóta ott szivatnak a piacon ahol tudnak Very Happy Ramirest 28-ért, Oscart 60 misiért passzolták el kínába. Persze voltak hülyeségeik is, de általánosan elmondható, hogy jó áron képesek számukra teljesen felesleges játékosokat eladni. 

Nem látunk a színfalak mögé, de az kezd aggasztóvá válni, hogy több ellenségünk van a piacon mint amennyi haverunk. Llorentet is fasza volt ingyen odaadni, azért, hogy aztán egy centet se engedjenek Zombi árából...stb..
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 20:53

zetterberg40 írta:
Na jó, a Roma végül kb ingyen kapja Gonalons-t. 5 millió a transzferdíj, amiből idén fizetnek hármat, jövőre kettőt. A fizuja 2,7m lesz, 4 éves szerződés. Beszarás.
A holland gyerekért sem fizettek túlzottan sokat.
Ezt nem tudom, hogy a faszomba csinálták. Most egy kicsit bús panda lettem. Tökéletes lett volna Khedira versenytársának.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 20:42

Na jó, a Roma végül kb ingyen kapja Gonalons-t. 5 millió a transzferdíj, amiből idén fizetnek hármat, jövőre kettőt. A fizuja 2,7m lesz, 4 éves szerződés. Beszarás.
A holland gyerekért sem fizettek túlzottan sokat.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 20:29

zetterberg40 írta:
Cedric vajon mennyibe kerülhet? Angol középcsapat, de pénzük van, és amely a legjobb középhátvédjét 50-60m fontra lőtte be. Cedric Európa bajnok, gondolom 30-at érte is akarnak.

Fizuja is lehet 2,5 milla körül.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 20:29

Én Contiért simán kicsapnám a 25-öt, fiatal,tehetséges,olasz. Mi baj lehet? Smile Danilóra ebből pl egyik sem igaz. Very Happy
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 20:27

Cedric vajon mennyibe kerülhet? Angol középcsapat, de pénzük van, és amely a legjobb középhátvédjét 50-60m fontra lőtte be. Cedric Európa bajnok, gondolom 30-at érte is akarnak.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 20:08

Tankcsapda írta:

Azért Conti egyelőre egyszezonos játékos, rá 25 milliót kiadni kicsit erős lenne. Danilo pedig azért a Realból érkezne, oda ráadásul többért ment. Contit a Serie A-n túl szerintem nem nagyon ismerhetik, jogos, hogy kevesebbet kérnek érte.

Ez a Soares nem lenne rossz szerintem sem. Egy PL-középcsapat kiemelkedő játékosa, az Európa-bajnok portugál válogatott alapembere, ez bőven elég.
Schick is ennyibe kerül. Egyszezonos játékos ára 25 milla jelenleg, a 2.szezonosé (Bernát), 40 millió.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 19:06

Bevásárlóközpont - Page 14 19437310

Berni csak nekünk udvarol. Remélem ez a fotó Marottában is kiegyenesíti a kérdőjelet, mint ahogy egyéb dolgok is kiegyenesedtek  Embarassed
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 18:39

tjunior írta:
Ebben a Danilo sztoriban inkább az bassza a csőröm, hogy rá van (állítólag) 25 millánk? Contira meg nincs?
Ha már feltételünk portugálul beszélő jobbhátvéd kell, inkább ez a Soares gyerek. Nem tudom kicsoda, nem nézek pikt bajnokságot, de a statjai faszák. Nincs agyonsztárolva, szimpi.

Azért Conti egyelőre egyszezonos játékos, rá 25 milliót kiadni kicsit erős lenne. Danilo pedig azért a Realból érkezne, oda ráadásul többért ment. Contit a Serie A-n túl szerintem nem nagyon ismerhetik, jogos, hogy kevesebbet kérnek érte.

Ez a Soares nem lenne rossz szerintem sem. Egy PL-középcsapat kiemelkedő játékosa, az Európa-bajnok portugál válogatott alapembere, ez bőven elég.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 17:42

zetterberg40 írta:

Ezen az Eb-n szerintem ő volt a legjobb az olasz válogatottból, és amúgy megy EDF után a fővárosba. Roma-nevelés, a pizsije is olyan stb.

Most még ezt a Pellegri bizniszt kellene valahogy megfúrni, mert félő, hogy az izé behúzza (vagy talán már meg is történt), pedig hosszútávon inkább bíznék benne mint Kean-ben.

Én úgy tudom a Lómának visszavásárlási opciója is Pellegrinire.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 17:23

zetterberg40 írta:

Ezen az Eb-n szerintem ő volt a legjobb az olasz válogatottból, és amúgy megy EDF után a fővárosba. Roma-nevelés, a pizsije is olyan stb.
 Pellegrinire a Romának visszavásárlási opciója van, nem csak a lómás pizsi miatt teljesen esélytelen, hogy idén Juve játékos legyen. 

CsT írta:
Mindketten szarok, de Danilo legalább drága is! Bevásárlóközpont - Page 14 Icon_smile

DS-t nagyon nem írnám le. Allegri tudja miért szeretné. Emlékszek, amikor a blogon talán Benito írta róla, hogy tiszta Zambrotta a srác. Persze előfordulhatott volna, hogy azóta eltékozolja a tehetségét, de szerintem nála nem erről van szó. Egyszerűen beleolvadt a vesztes Milanba. Szerintem sok máshol gyengébben teljesító, alapból tehetséges játékost képes magábaszippantani egy profibb, győztes öltöző. Ezért is szar mindenféle Serie B-s gyenge közép csapatoktól elvárni, hogy kineveljék a fiatalokat.
DS fizikuma, tehetsége, nemzetközi tapasztalata  elegendő ahhoz, hogy ne bukjon meg nálunk. Mondjuk azért jó lett volna ha a BuziDani még egy évig mentorálja.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 16:27

Ebben a Danilo sztoriban inkább az bassza a csőröm, hogy rá van (állítólag) 25 millánk? Contira meg nincs?
Ha már feltételünk portugálul beszélő jobbhátvéd kell, inkább ez a Soares gyerek. Nem tudom kicsoda, nem nézek pikt bajnokságot, de a statjai faszák. Nincs agyonsztárolva, szimpi.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 16:07

Tankcsapda írta:
Pellegrini lenne a névsorból szerintem a legjobb

Most még ezt a Pellegri bizniszt kellene valahogy megfúrni, mert félő, hogy az izé behúzza (vagy talán már meg is történt), pedig hosszútávon inkább bíznék benne mint Kean-ben.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 15:10

Krisz írta:
Ez a Danilo biznisz talán a legrosszabb opció. Én De Sciglionak is jobban örülnék.

Mindketten szarok, de Danilo legalább drága is! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 14:27

Ez a Danilo biznisz talán a legrosszabb opció. Én De Sciglionak is jobban örülnék.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 12:25

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-20-millio-euroert-erkezhet-a-szabadrugaskiraly-2577411

A Milan közben elhozza Calhanoglu-t.

Oké, hogy költik a Donna dollárt, de mennyivel okosabban, mint ahogy mi tettük. 
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 11:31

tjunior írta:

Szerintem sem Bernáttal fogunk BLt nyerni, viszont kellenek az olasz játékosok. Így is 30 év alatti taljánunk csak Stuani meg Rugani van (meg majd Caldara), baromi kevés. Bernát, Spinazolla, Conti, Pellegrini ( bár neki a hájas az ügynöke...), Meret, Orsolini, Chiesa mind jöhet, nekik talán számítana a klub, nem csak pénzkereseti lehetőség. Lehet nagyon naiv vagyok.

Igen, ezt a vonalat is jó lenne erősíteni, főleg, hogy most az utánpótlás EB-n elődöntőbe jutottak egy erősnek tűnő válogatottal. Pont Pellegrini lenne a névsorból szerintem a legjobb, de én azzal is beérem, ha Caldara, Bernardeschi és Orsolini meghatározó szerepet töltenek be a csapatnál. Egyébként Marrotta is gondolhat ilyenre, azért feltételezem, neki sem tetszik, hogy a Bayern, a Real, a Barca és a PL-élcsapatok vonzóbb lehetőségnek számítanak a játékosoknak, olaszok esetén elkerülhető ez a probléma. De sok olasz nincs, aki elég jó vagy tehetséges lenne, ez a probléma.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 11:27

bernardeschi iszonyú tehetséges, de eddig hullámzó teljesítményt nyújtott. finoman fogalmazva is kockázatos igazolás lenne (lesz).

az olasz vonalat nem szabad elengedni, ez egyértelmű. verratti és gagliardini már elúszott, contival kapcsolatban sem állunk éppen fényesen. meret és spinazzola reális lenne, kár, hogy meret vélhetően nápolyban köt ki.

orsolini állítólag nálunk kezdi meg a felkészülést. kíváncsi vagyok, max mit szól hozzá.

ja, és a gazzetta készített egy ábrát az átlagfizetésekről:
https://twitter.com/ADP1113/status/879966518745989121

nem szúrom be képként, elég bajunk van ez nélkül is pirat
http://bianconeri.taccs.hu
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 10:22

Krisz írta:

A 40 millát én is simán kicsapnám érte főleg a mostani piacon, viszont - és lehet ezzel egyedül vagyok - én nem érzem akkora korszakos játékosnak mint Del Piero volt, vagy akár amilyen Verratti. Persze, baromi jó és ideális a csapatba ráadásul sokoldalú és alapvetően egy okos játékos, viszont az összkép nekem nem üti meg a Verratti (vagy akár Tielemans) mércét, de cáfoljon rám.
Szerintem sem Bernáttal fogunk BLt nyerni, viszont kellenek az olasz játékosok. Így is 30 év alatti taljánunk csak Stuani meg Rugani van (meg majd Caldara), baromi kevés. Bernát, Spinazolla, Conti, Pellegrini ( bár neki a hájas az ügynöke...), Meret, Orsolini, Chiesa mind jöhet, nekik talán számítana a klub, nem csak pénzkereseti lehetőség. Lehet nagyon naiv vagyok.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 09:49

LeRoi10 írta:

Bernit imádom: olasz, fiatal, tehetséges. Két példaképe van elmondása szerint, méghozzá Baggio és Del Piero. Innen Paraticiék nem baszhatják el! Very Happy  Ha Dybalért meghúztuk a  32+8 milliót, Berniért is meg kell a 40+3 milliót. Sőt a 10-es mezt is simán neki adnám. Én amúgysem kerítettem annak nagy feneket, Tevez is simán kiérdemelte, de Berniért szerintem az érzékenyebb szurkolók sem panaszkodnának.

A 40 millát én is simán kicsapnám érte főleg a mostani piacon, viszont - és lehet ezzel egyedül vagyok - én nem érzem akkora korszakos játékosnak mint Del Piero volt, vagy akár amilyen Verratti. Persze, baromi jó és ideális a csapatba ráadásul sokoldalú és alapvetően egy okos játékos, viszont az összkép nekem nem üti meg a Verratti (vagy akár Tielemans) mércét, de cáfoljon rám.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 09:16

CsT írta:
Bernardeschi szerintem tegnap is jól nyomta, mezőnymunkában is nagyon ott volt. Érte inkább odaadnám azt a halom pénzt mint a bőrgatyásért.
Bernit imádom: olasz, fiatal, tehetséges. Két példaképe van elmondása szerint, méghozzá Baggio és Del Piero. Innen Paraticiék nem baszhatják el! Very Happy  Ha Dybalért meghúztuk a  32+8 milliót, Berniért is meg kell a 40+3 milliót. Sőt a 10-es mezt is simán neki adnám. Én amúgysem kerítettem annak nagy feneket, Tevez is simán kiérdemelte, de Berniért szerintem az érzékenyebb szurkolók sem panaszkodnának.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 07:51

zetterberg40 írta:

Matics az angol sajtó szerint csak a harmadikszámú jelöltje volt Műringyónak Dier és Nainggolan után.

Amúgy szerintem Fabinhot is behúzzák.
Akkor Mou vagy átáll a 3 kp-s rendszerre vagy vettek egy min 40 millás csereembert? Very Happy
Amúgy a Matic,Fabinho,Pogab kp karcol, ott az előttük lévőknek sokat nem kell védekezni, akár azt is elbírnák, hogy 3 Messi játsszon előttük. Very Happy
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 07:32

CsT írta:

A Matic sztori érdekes lehet, mert Fabinho felesége tegnap posztolt egy képet a férjéről MU-mezben (aztán persze törölte...annyira imádom az ilyen bulvár sztorikat Very Happy). Ezzel szerintem a Radja-szál el is hal. Csóri tényleg Rómából vonul vissza zero titulival! Very Happy

Matics az angol sajtó szerint csak a harmadikszámú jelöltje volt Műringyónak Dier és Nainggolan után.

Amúgy szerintem Fabinhot is behúzzák.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 06:29

zetterberg40 írta:

Daniloért nagyon meglepő módon a Chelsea is komolyan érdeklődik...

Bakayoko->Chelsea 39,5m euróért
Matics->MU 45,2m euróért

Tök jó csere Chelsea szempontból, a Kante-Bakayoko kettős komoly izmot képvisel majd. Amúgy nincs még egy csapat, amelyik ennyire jól adna el olyanokat, akikre már nincs szüksége. Oscar, De Bruyne, David Luiz, Lukaku (mondjuk őt lehet most veszik vissza horror pénzért), Ramires, Mata, Cuadradoért is jó összeget kaptak, hirtelen ezek jutnak eszembe.

A Matic sztori érdekes lehet, mert Fabinho felesége tegnap posztolt egy képet a férjéről MU-mezben (aztán persze törölte...annyira imádom az ilyen bulvár sztorikat Very Happy). Ezzel szerintem a Radja-szál el is hal. Csóri tényleg Rómából vonul vissza zero titulival! Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 06:20

Danilo kockázatos, 30 milláért vette 3 éve a Margit, ahol semmit nem mutatott és most kb 20-25-ért szeretnék eladni. Ráadásul 3,5 milla körüli fizuja van. Realos ismerőseim tőle szabadulnának meg a legszívesebben, évekig ezt a "pozíciót" Khedira töltötte be a szívükben. Az egyetlen előnye tényleg az lenne, hogy Koszta Jani akkor nem jöhetne.

Bernardeschi szerintem tegnap is jól nyomta, mezőnymunkában is nagyon ott volt. Érte inkább odaadnám azt a halom pénzt mint a bőrgatyásért.

A hozzászólást CsT összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-06-28, 06:40-kor.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 02:54

Tankcsapda írta:
Két fő esélyes van jobbhátvédbe a hírek/pletykák alapján: Danilo és Cedric Soares. Korban tökéletes mindkettő, bármelyikük jönne, pozitívan állnék hozzá.

Daniloért nagyon meglepő módon a Chelsea is komolyan érdeklődik...

Bakayoko->Chelsea 39,5m euróért
Matics->MU 45,2m euróért

Tök jó csere Chelsea szempontból, a Kante-Bakayoko kettős komoly izmot képvisel majd. Amúgy nincs még egy csapat, amelyik ennyire jól adna el olyanokat, akikre már nincs szüksége. Oscar, De Bruyne, David Luiz, Lukaku (mondjuk őt lehet most veszik vissza horror pénzért), Ramires, Mata, Cuadradoért is jó összeget kaptak, hirtelen ezek jutnak eszembe.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 00:52

Tankcsapda írta:
Két fő esélyes van jobbhátvédbe a hírek/pletykák alapján: Danilo és Cedric Soares. Korban tökéletes mindkettő, bármelyikük jönne, pozitívan állnék hozzá.
Danilonak csak azért örülnék, mert akkor D.Costát ki lehetne zárni és rámozdolunk a Berni, Keita kettősre. Más pozitívum hirtelen nem jut eszembe. Bár a Portóban tehetségesnek tűnt. Reméljük csak a Real betegség ütötte ki.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 00:44

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 00:41

LeRoi10 írta:

Véleményem szerint az érdekesebb fiatal kölcsönjátékosaink, akik közül talán 5-6 főnek is reális esélye van arra, hogy Juventus játékosként egyszer pályára lépjen:
Caldara, Tello, Kastanos, Lirola, Donis, Romagna, Spinazzola, Cerri, Vitale, Cassata, Orsolini

És akkor 23 év alatt ott van még Mandragora, Bentancur, Pjaca, Schick és Rugani. Dybala, Stuani, Lemina (bár ő elmegy) 24. Még Keita + Bernardeschi, és már nem is állnánk szarul fiatalokkal.

Nyilván ez egy bő lista, de van miből válogatni. Csak előjön a tipikus olasz betegség, miszerint a fiatalnak érni kell a kezdőhöz. Ha az elején felsoroltakból három az A-keret tagja lesz, akkor már lehet, hogy sokat mondok. Caldara egyértelműen a mélyvízbe lesz dobva (egy EL-szezon után csoda lenne, ha nem), de a többiek közül legfeljebb Lirolanak, Spinazzolanak és Orsolininek lehet reális esélye a későbbiekben bekerülni, plusz még vegyük ide Bentancurt is, én tőle rendkívül sokat várok. Én kíváncsi lennék Donisra, mennyit fejlődött Nizzában, de kétlem, hogy reális esélye lenne a bizonyításra. Pjaca szerintem kap még egy esélyt, Rugani több lehetőséget fog kapni, Mandragora viszont szerintem idővel a kölcsönadogatások után végleg távozni fog.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-28, 00:04

s4tch írta:
segítsetek, meleg barátaim. a napokban, vélhetően a hétvégén olvastam egy írást arról, hogy az európai top bajnokságokban hány igazolt játékosa van a kluboknak. a juve vezeti a listát, de nagyon-nagyon magasan. forrásként a l'équipe rémlik, de ott nem találom a cikket. valaki nem olvasta ugyanezt?
Ha nem szégyelnéd a hetero pornókat, akkor az előzményekben megtalálnád. Very Happy 
Ha meglesz, légy szíves linkeld be, mert engem is érdekelne. Most megnéztem, idén 53 kölcsönjátékosunk volt.Very Happy Találtam egy cikket, miszerint 2015-ben, ez a szám még 64 volt. 

Csak érdekességképpen utánanéztem pár csapatnak a transfermarkton:
Bayern: 2
MU: 6
Barca: 5
Real:  6
PSG:  8
Chelsea: 21
Napoli: 24
Roma: 30

DE MOST FIGYELJTEK:

In September 2013, Martin Samuel wrote in the Daily Mail, "In all, there are 226 players listed as playing for, or having affiliation to, Parma. And this does not include the academy."
     During the club's recent turmoil in Serie A, James Horncastle wrote on ESPNFC, "Scrutiny has fallen on 221 players who were listed as playing or affiliated with Parma at one stage: 30 in the first team, 109 out on loan, 16 at third division Gubbio, 22 at NK Gorica and 44 co-owned with other clubs."

Persze azt is érdemes megjegyezni, hogy a spanyol és német ligákban indíthatnak B csapatot. De szerintem jó kis pénzmozgási lehetőségeket nyit egy ilyen rendszer. Juventus B-vel is lenne ez a szám 35-40 felett, biztos vagyok benne.

Véleményem szerint az érdekesebb fiatal kölcsönjátékosaink, akik közül talán 5-6 főnek is reális esélye van arra, hogy Juventus játékosként egyszer pályára lépjen:
Caldara, Tello, Kastanos, Lirola, Donis, Romagna, Spinazzola, Cerri, Vitale, Cassata, Orsolini

És akkor 23 év alatt ott van még Mandragora, Bentancur, Pjaca, Schick és Rugani. Dybala, Stuani, Lemina (bár ő elmegy) 24. Még Keita + Bernardeschi, és már nem is állnánk szarul fiatalokkal.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2017-06-27, 22:28

Bevásárlóközpont - Page 14 155254500-81f64030-7e39-4c93-8ca3-0c42e16d4f03
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
14 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: