Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
s4tch
CsT
LeRoi10
_Tyler
_DREAM_
laac
kilopo
EsztéNégy
bombahoppa
virracocha
simoon
tjunior
Petike007
sneco7
rakkenroll
exchaby
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-02, 18:24

Az megvan, hogy csak 2016-ban a Serie A klubok összességében 193,3 millió euró jutalékot fizettek ki játékosügynököknek? Ebből majdnem 52 millióval a Juve fizette a legtöbbet. Az izé a második a sorban 23,5 millióval. Nem csodálom, hogy pár hete Marotta felszólalt ebben a kérdésben. Rákényszerülnek a klubok a magas jutalékok fizetésére, ha jobb játékosokat akarnak megszerezni.

Szerk: Az is bődületes, hogy Saúl az Atletivel 9 (!!!) éves új szerződést írt alá 2026-ig. Én még ilyet nem láttam, a max amire emlékszem az a City, Mu által néha alkalmazott 6 éves szerződés volt.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-02, 09:56

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-02, 09:22

zetterberg40 írta:
Eddig papíron abszolút zseni, amit Monchi csinál.

A Milan is brutál jól igazol. Azokat vették meg, akiket kb nekünk kellett volna a Pogba pénzből.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 18:51

Eddig papíron abszolút zseni, amit Monchi csinál.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 18:48

CsT írta:
Ez a Monchi egy emberkereskedő? Rüdiger 38 milla - helyette Moreno 5m
                                              Paredes 27 milla - helyette Pellegrini + Gonalons 15 milla
                                              Salah 45 milla   - helyette Berardi?  scratch 

Ez olyan mint amikor elmész inni fizetsz 2ezressel és 20-asból adnak vissza és hazafelé még le is szopnak...
Monchi cáfolja azt amit Marrotta mindig emleget, miszerint egy igazoláshoz hetek de akár hónapok kellenek. Semmit sem kell elkapkodni, hosszú a nyár, stb... De azért jó lenne már villantani. Vannak hírek miszerint Bernit jövőhéten lezárhatjuk 35+Rincón+5 millió bónuszért. Valamint Daniló ügyében is közel az egyezség a Reallal. Jó lenne ha már nem csak pletykák lennének. Nehogy megint augusztus végén még fussunk valaki után.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 18:16

Ez a Monchi egy emberkereskedő? Rüdiger 38 milla - helyette Moreno 5m
                                              Paredes 27 milla - helyette Pellegrini + Gonalons 15 milla
                                              Salah 45 milla   - helyette Berardi?  scratch 

Ez olyan mint amikor elmész inni fizetsz 2ezressel és 20-asból adnak vissza és hazafelé még le is szopnak...
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 14:13

Állítólag a Betisben játszó Dani Ceballos kivásárlási árát aktiválni szeretnénk, ami 15 millió €.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 12:24

gonalons kibaszott jó igazolás valóban.
http://bianconeri.taccs.hu
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 10:10

Azért ez a Gonalons 5 milláért elég komoly, mi ennyiért Rincont vettünk...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 09:54

DS-t amellett, hogy én nem sokra tartom jelenleg totális pénzkidobásnak érezném. Kezdőnek gyenge, oda jöjjön inkább Danilo, mögé meg ott van ingyen Licht egy évig, aztán jövőre jöhet vissza Lirola. A másik oldalra meg sokkal inkább Spinazzolát hoznám mint DS-t,  persze csak ha Asa a tvázás mellett dönt.

A Matuidi ügyet nevetségesnek érzem. Pár napja olvasni olyanokat, hogy a PSG ráindult Fabinhora, akkor ugye valakinek távozni kell onnan....valszeg Matuidi és ki keres éppen Dm-et? A Juventus. Én ebben kb ennyit látok! Smile
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 09:04

Én nem csodálkoznék, ha Sandro a lehetséges maradását Danilo érkezéséhez (is) kötötte. Ha igen, akkor mindenképpen le kell őt igazolni, meg szerintem egyébként sem lenne ez akkora visszaesés, mint amennyire a Realos teljesítménye mutatja. Nem volt jó a Realban? Nem baj, Torinóban jó lesz, ha jön. Szerintem Sandro pótlását is meg tudnák oldani Marrottaék, bár nagyon kevés lehetőségből gazdálkodhatnának.

Egyébként négy nevet említenek, mint lehetséges érkezőt: Danilo, De Sciglio, Matuidi és Bernardeschi.

Nekem egyedül Matuidi nem tetszik, DS így jöhet, ha Daniloval párban érkezik. Matuidi helyett viszont igazán jöhetne valami fiatalabb alternatíva. Ha legfeljebb 27 lenne, örülnék neki, de 30 évesen nem fogja megváltani a világot. Ha esetleg még pozitívumot kellene keresni, akkor megemlíthető, hogy bármilyen felállásban tudna játszani, neki nem lenne gond a kétfős és a háromfős belső középpálya sem. 15, talán 20 millióért jöhetne. De akkor is, a négy komoly középpályásból csak Pjanic lenne 30 alatti.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 08:38

LeRoi10 írta:

Pellegrinire opciójuk volt, Lóma nevelés. Nem értem mi miért nem használjuk ezt a fajta struktúrát. Ezzel kifejezetten mindenki jól jár, nem hiába használja a Real és neveltette/nevelteti ki Llorentét, Vallejot, Callejónt, Moratát stb... Jó kis pénzkereseti lehetőség lenne az olasz kiscsapatoknak. A Sassol 8,5 milliót keresett rajta 2 év alatt, a Roma pedig 10 millióért kapott egy fasza, fiatal középpályást. WIN-WIN

A Róma BL kiesésében pont az volt a vicces, hogy - ha jól emlékszem - nagyjából pont 30-35 milliót kerestünk rajtuk, ami lényegében Pjanic ára volt Very Happy  

Azt nem akarom elhinni, hogy Manolas-üzletet csak azért nem vitték végig mert euróban kérte a fizuját, nem pedig rubelben. Elég amatőr dolog lenne ebben elhasalni, nem egy megoldhatatlan probléma.

Deulofeut egyre komolyabban emlegetik velünk kapcsolatban, nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon nem szimpi a srác. Remélem nem Berni és közte kell dönteni, hanem Berni mellé keresnek még egy igazi, vérbeli szélsőt. Pjacával ősszel nem lehet, Osolinivel pedig nem fogunk még számolni szerintem.

Németországból pedig Renato Sanchessel kapcsolatban aktívak a firkászok. 2 éves kölcsönnel, opcióval, összesen 30-35 millió körül fasza deal lenne.

Ezt a visszavásárlási opciót én is erőltetném a fiataloknál, legalábbis most már talán lehet ilyet is csinálnunk, mert van 1-2 fiatal. Orsolini, Romagna, Cassata és Mandragora azok, akiknél ki lehetne próbálni, bár mi most inkább a kétéves kölcsönadással operálunk, ami szintén nem egy rossz konstrukció.
Egyébként Pellegrinivel kapcsolatban olyat is olvastam, hogy jókora haszonnal túl akarnak adni rajta. Ha ez így van, és azért ésszerű kereteken belül próbálkoznak, akkor egy próbát megérne. Csak azért is lenne értelme, mert Gonalonst is leigazolták, a szezonkezdet környékére Florenzi is felépül. Sanchesnek is örülnék, bár korábban elvileg már elutasította a lehetőséget.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 08:35

Anastosios Donisért jön némi apró a klub kasszájába: 4 milliót fizet érte a Stuttgart.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 07:22

LeRoi10 írta:

Pellegrinire opciójuk volt, Lóma nevelés. Nem értem mi miért nem használjuk ezt a fajta struktúrát. Ezzel kifejezetten mindenki jól jár, nem hiába használja a Real és neveltette/nevelteti ki Llorentét, Vallejot, Callejónt, Moratát stb... Jó kis pénzkereseti lehetőség lenne az olasz kiscsapatoknak. A Sassol 8,5 milliót keresett rajta 2 év alatt, a Roma pedig 10 millióért kapott egy fasza, fiatal középpályást. WIN-WIN

A Róma BL kiesésében pont az volt a vicces, hogy - ha jól emlékszem - nagyjából pont 30-35 milliót kerestünk rajtuk, ami lényegében Pjanic ára volt Very Happy  

Azt nem akarom elhinni, hogy Manolas-üzletet csak azért nem vitték végig mert euróban kérte a fizuját, nem pedig rubelben. Elég amatőr dolog lenne ebben elhasalni, nem egy megoldhatatlan probléma.

Deulofeut egyre komolyabban emlegetik velünk kapcsolatban, nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon nem szimpi a srác. Remélem nem Berni és közte kell dönteni, hanem Berni mellé keresnek még egy igazi, vérbeli szélsőt. Pjacával ősszel nem lehet, Osolinivel pedig nem fogunk még számolni szerintem.

Németországból pedig Renato Sanchessel kapcsolatban aktívak a firkászok. 2 éves kölcsönnel, opcióval, összesen 30-35 millió körül fasza deal lenne.
Mert ehhez a struktúrához, kellenek tehetséges fiatalok, ami nálunk nincs. Very Happy Lirola talán az egyetlen, aki hasonló konstrukcióban van.

Deulofeu viccnek is rossz, azon kívül, hogy gyors semmi köze a focihoz. A Renato Sanchez vonalat meg őrült nagy kacsának érzem. Egyrészt pár napja ő maga nyilatkozta, hogy maradni szeretne, másrészt úgy tűnik Alonso mellett Javi Martinez is távozhat a Bayern középpályájáról.

Viszont lassan elfogynak a DM jelöltek, ami azért aggaszt. Sad
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-07-01, 00:15

CsT írta:

A Lómának szerintem kell a bevétel a tavalyi BL kiesés miatt (amit ugye nekünk utaltak át Very Happy).

a MU is inkább a cigis ninját vinné Matic helyett.

Viszont az komoly 15 milláért szerezték a Gonalons + Pellegrini párost scratch

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-30, 23:58

zetterberg40 írta:
A Lyon bejelentette, tényleg 5 millióért adják el Gonalons-t a Romanak. Ez hihetetlen.

Monchi amúgy kiárusít? Manolas fronton valami fizetéssel kapcsolatos gebasz ütött be a Zenittel, úgyhogy talán ezért is egyezett meg olyan gyorsan a Chelseavel Rüdiger eladásáról 33+5 millióért.

A Lómának szerintem kell a bevétel a tavalyi BL kiesés miatt (amit ugye nekünk utaltak át Very Happy).

a MU is inkább a cigis ninját vinné Matic helyett.

Viszont az komoly 15 milláért szerezték a Gonalons + Pellegrini párost scratch
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-30, 23:16

A Lyon bejelentette, tényleg 5 millióért adják el Gonalons-t a Romanak. Ez hihetetlen.

Monchi amúgy kiárusít? Manolas fronton valami fizetéssel kapcsolatos gebasz ütött be a Zenittel, úgyhogy talán ezért is egyezett meg olyan gyorsan a Chelseavel Rüdiger eladásáról 33+5 millióért.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-30, 22:28

Nekem nagyon tetszik ez az új, 2. számú mez. A megastore sem lett rossz, szép munka.

https://pbs.twimg.com/media/DDlwOnoXUAE746O.jpg:large
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-30, 15:54

LeRoi10 írta:
Spinazzola azonnali visszatérésének kulcsa Cassata lehet. Nagyon fasza lenne ha Gasperini alatt fejlődhetne a srác. Érdeklődhetnének több fiatal után is.
Utánaküldhetnénk Romagnat is, Lirola jó helyen van. Kb. ennek a triónak van esélye odaérni az első csapathoz pár éven belül a kölcsönjátékosok közül(meg talán a butaarcú Vitalenek, bár amekkora tehetségnek kiáltották ki, ahhoz képest csak vegetál).
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-30, 15:25

Spinazzola azonnali visszatérésének kulcsa Cassata lehet. Nagyon fasza lenne ha Gasperini alatt fejlődhetne a srác. Érdeklődhetnének több fiatal után is.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-30, 07:56

Ha 15M körül el tudnánk hozni, akkor egy próbát megérne, Szandinak lenne végre szexpartnere,  Kosztát meg végleg kihúzhatnánk a listáról. Wink

Mivel Conti fel sem merült (DM szerint pár nap és bejelenti a milán No No ) a többi jelöltől (DS,Darmian,Aurier,Cancelo) meg szívesebben látnám itt talán csak Soarest tenném elé, de ők sztem dupla ennyibe fájna.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 23:12

A tuttojuvén azt írják, Danilo nagyon jönni akar, újból felépítené a formáját. Másrészt Szandival világi spanok, júniusban együtt nyaraltak, tetszene neki, ha ismét együtt nyargalhatnák be a széleket mint Portoban. Ha nem túl drága, egy próbát talán tényleg megérne, csak aztán Szandi is maradjon.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 22:02

Szerintem minden "üzlet" kacsa ami a Juve és a PSG között köttetne. Smile

Di Marzio szerint Asáról tárgyalunk a Galatával, ha menne Spinazzola jöhet vissza, aki új szerződést is kaphat 2022-ig.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 21:57

Tankcsapda írta:
Néhány hírmorzsa:

- Daniloért 15 millió €-t adnánk, a Real 20-at kér, ha tényleg ő az elsődleges célpont, akkor 18 körül meg fogunk állapodni a Reallal.
- Szczesny 16 millióért lehet a miénk, Netoért pedig jelenleg a Valencia tűnik a legesélyesebb kérőnek.
- Sandroért bejelentkezett a PSG is, és állítólag 70 millióért sem adjuk el. A párizsiak Auriert és Matuidit is bevonnák az üzletbe.
Ahogy telnek a napok Daniloval még csak meg is tudnék békélni, Csecsnyi ennyiért nem rossz üzlet, nem is értem miért ilyen olcsó. A SanyiSanyi PSG szál számomra teljes kacsa. Kurzawa sokkal jobb annál, hogy padozzon, előre ott van Di María, Draxler a bal oldalra. Nem látnám sok értelmét. Ha csak nem dobják be Kurzawát inkább a buliba. Ha Sanyi menne, Kurzawa+Ikone+35 misiért nyugodtan mehet is.

Az egyetlen gond az, hogy ilyen nevekkel majd megint csodálkozunk ha 2-3-4 év múlva elvágyódnak. Az is igaz, hogy semmi hivatalos infó nem volt arról, hogy Sanyi eligazolna. Én továbbra is úgy gondolom, hogy majd júliusban hosszabbít.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 21:36

Caprari + 18 milla = Skriniar Very Happy Az ellenség se akar erősebb lenni Smile

Közben nálunk bedobták Deulofeu nevét is....nem szeretem már ezeket a C meg D terveket.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 20:00

Néhány hírmorzsa:

- Daniloért 15 millió €-t adnánk, a Real 20-at kér, ha tényleg ő az elsődleges célpont, akkor 18 körül meg fogunk állapodni a Reallal.
- Szczesny 16 millióért lehet a miénk, Netoért pedig jelenleg a Valencia tűnik a legesélyesebb kérőnek.
- Sandroért bejelentkezett a PSG is, és állítólag 70 millióért sem adjuk el. A párizsiak Auriert és Matuidit is bevonnák az üzletbe.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 10:48

Biztos vagyok benne, hogy a Laziotól fogunk igazolni, csak eddig kizárólag Keitaról volt szó, így szinte elkönyveltem. Az biztos, hogy sértődöttségükben a szerbért komoly összeget fognak elkérni tőlünk, de szerintem sokkal inkább Milinkovic-Savicért tegyük le azt a 40 milliót, mint N'Zonziért. Ismeri az olasz focit is, és szerintem simán játszhatna Pjanic mellett a középpályán.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 08:52

zetterberg40 írta:
Annyira nem bánnám, ha a ma reggeli hírekben felbukkanó Milinkovics-Szavics lenne végül a középpályás igazolás. Abban a gyerekben minden benne van: technika, erő, gyorsaság, fizikum, előre-hátra jó, baromi jó korban van.

Őt én is sunáznám, ő tényleg komplex játékos, kérdés elbírjuk-e Pjanic mellett egy 2 fős középpályán védekezésben.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 08:46

Annyira nem bánnám, ha a ma reggeli hírekben felbukkanó Milinkovics-Szavics lenne végül a középpályás igazolás. Abban a gyerekben minden benne van: technika, erő, gyorsaság, fizikum, előre-hátra jó, baromi jó korban van.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 08:38

Biztos félreolvastam valamit de a milány 20 millára árazta be De Scigliot? Very Happy Very Happy
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime2017-06-29, 00:02

Hülye angolok, angol hülyék. 

A Chelsea bármennyire is unszimpatikus csapat, kurva jól teszi-veszik a játékosokat. Ma éppen a 22 éves Nathan Ake-t adták tovább a Bournemouthnak 20 millió font + bónuszért.  Schürrle totális bukta volt, mégis kerestek rajta 10 milliót. David Luizzal oda-vissza hülyét csináltak a PSG-ből. Mi meg elhozunk tőlük egy 18 éves srácot és azóta ott szivatnak a piacon ahol tudnak Very Happy Ramirest 28-ért, Oscart 60 misiért passzolták el kínába. Persze voltak hülyeségeik is, de általánosan elmondható, hogy jó áron képesek számukra teljesen felesleges játékosokat eladni. 

Nem látunk a színfalak mögé, de az kezd aggasztóvá válni, hogy több ellenségünk van a piacon mint amennyi haverunk. Llorentet is fasza volt ingyen odaadni, azért, hogy aztán egy centet se engedjenek Zombi árából...stb..
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 13 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
13 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: