Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+19Krisz bombahoppa LeRoi10 s4tch Tankcsapda sneco7 torinojuve virracocha Petike007 laac rcb3n21 rakkenroll simoon EsztéNégy exchaby _Tyler kilopo Malloy _DREAM_ 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-29, 23:30 | |
| - Tankcsapda írta:
Csak én érzem azt, hogy legalább Orsolinit visszahozhattuk volna tavaszra? Nincs előrébb azzal, hogy az Atalanta padját koptatja, most gyanítom, hogy még nálunk is több lehetőséget kapna, mivel Allegri azért rotálja a keretet Gasperinivel ellentétben. Cuadrado legalább két hónapra kiesett, Dybala is pár hétig maródi, Pjacat kölcsönadtuk (utólag milyen kár ezért), lehet, nem ártana valaki. És azért egy Politano kicsit kevés, ellenben az érte kifizetendő 25 millió € nagyon is sok lenne érte. Ha jól értettem szó sem volt arról, hogy Orsolini visszatérne, inkább a Bolognába igazolását cáfolta. Vagy legalábbis, hogy továbbadnánk másik csapatnak. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-29, 23:28 | |
| - LeRoi10 írta:
- Marotta:
- Nem kell igazolni, Cuadrado kiesése után sem - Orsolini marad az Atalantában - A sikertelen FIGC elnökválasztásról: "Ez a nap az olasz futball kudarca, egy fekete nap, nem fekete-fehér." Tetszik, ahogy a fekete-fehér (bianconero) szót a győzelem helyett használta
Közben a barátainknak semmi sem akar összejönni: Deulofeu a Watfordhoz került kölcsönbe, Sturridge a WBA-hoz. Csak én érzem azt, hogy legalább Orsolinit visszahozhattuk volna tavaszra? Nincs előrébb azzal, hogy az Atalanta padját koptatja, most gyanítom, hogy még nálunk is több lehetőséget kapna, mivel Allegri azért rotálja a keretet Gasperinivel ellentétben. Cuadrado legalább két hónapra kiesett, Dybala is pár hétig maródi, Pjacat kölcsönadtuk (utólag milyen kár ezért), lehet, nem ártana valaki. És azért egy Politano kicsit kevés, ellenben az érte kifizetendő 25 millió € nagyon is sok lenne érte. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-29, 22:58 | |
| Marotta: - Nem kell igazolni, Cuadrado kiesése után sem - Orsolini marad az Atalantában - A sikertelen FIGC elnökválasztásról: "Ez a nap az olasz futball kudarca, egy fekete nap, nem fekete-fehér." Tetszik, ahogy a fekete-fehér (bianconero) szót a győzelem helyett használta Közben a barátainknak semmi sem akar összejönni: Deulofeu a Watfordhoz került kölcsönbe, Sturridge a WBA-hoz. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-28, 23:21 | |
| A legjobb az lett volna Pellegri kapcsán, ha megszerezzük és kölcsönadjuk másfél évre a Monaconak. Van értelme a kétszezonos kölcsönöknek, csak egyfelől jól kellene alkalmazni (Lirolanak lehetne adni egy esélyt), másfelől érdemes lenne "terjeszkedni". A francia bajnokságban nemcsak a Monaco futtatja fel magas szintre a fiatalokat, a Lyon és a Nice is bőven jó hely lenne két évre. Előbbi most verte meg a Monacot, és a kezdőben hat legfeljebbb 23 éves játékos volt, plusz Fekir is csak 24, valamint becseréltek egy 19 és egy 21 éves játékost. A Nicenél ugyanebben a viszonylatban szintén hatan voltak a kezdőben, és a becseréltek közül a legidősebb 20 éves volt. Szóval szerintem érdemes lenne Franciaország felé megindulni. A PSG-nek egyelőre nem megy még a kölcsönadogatós módszer, ha ebbe akarunk fektetni, akkor csináljuk nagyban, és ne csak olasz csapatokkal kössünk ilyen üzleteket, hanem olyanokkal is, akiknél nagyon komoly fejlődést is elérhet egy-egy játékos. Pl. Keant szerintem simán a Nicenek kölcsönadhatnánk a következő szezonra, ha Allegri nem számol vele a keretben. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-28, 10:34 | |
| - CsT írta:
- Marrotta:
Puli sérülése miatt érdeklődtünk Politano helyzete iránt, de nem valószínű, hogy érkezik. Carrasco nem is volt képben, Darmian is inkább nyári célpont (kérlek ne ). Pellegrivel megvolt a szóbeli megállapodás, aztán jött a Monaco.
Én nem vagyok biztos benne, hogy egy 16 éves gyerek akkor jár jól ha egyből bevágják a nagy csapatba, nálunk is lehetett volna helye hiszen sztem Mandzu vagy nyáron vagy jövőre de elmegy egy kis zsét keresni valamelyik ázsiai pénzmosodába. Úgyhogy én kurvára remélem, hogy eltűnik a süllyesztőben a gyerek! Szerintem meg nem a kor a lényeg, hanem hogy mennyire érett a srác fejben és játékban. Ha elég érett a nagycsapathoz (i.e. elég penge azaz megüti a minimumot és képes kezelni a terhet mentálisan) akkor igenis ott a helye, lásd Donna, Florenzi, Mbappe, Pogba stb. Itt válik el hogy lesz (lehet-e) belőle klasszis vagy sem. Ha látványosan belesül és a folyamatos lehetőség mellett sem teljesít/megreked egy szinten akkor mehet a levesbe. Egyébként erre lenne jó ha Primavera bajnokság helyett a B-ben játszana a tarcsi (mint ahogy a germánoknál, spanyoloknál, stb) - fel lehetne mérni, hogy a primavera ficsúrjai mit érnek a nagyok között, ill. felkészítené őket mentálisan és taktikailag erre a szintre. Ez az egyik fő indok ami miatt az olasz edzők félnek a primaverasokat használni - joggal (totál homály hogy mit érnek valójában, ill. ha meg is van bennük a potenciál, a primavera és a nagycsapat közötti szakadék áthidalását nem akarják élesben bevállalni). Tehát ezzel a nemzeti utánpótlás minősége is nőne - hamar kiderülne hogy élesben mit ér egy játékos, ha besül, akkor a helyén mást ki lehet próbálni és nem 23-24 évesen derülne ez ki, hanem 16-18 évesen. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-28, 10:34 | |
| | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-28, 10:31 | |
| _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-28, 09:56 | |
| Marrotta: Puli sérülése miatt érdeklődtünk Politano helyzete iránt, de nem valószínű, hogy érkezik. Carrasco nem is volt képben, Darmian is inkább nyári célpont (kérlek ne ). Pellegrivel megvolt a szóbeli megállapodás, aztán jött a Monaco. Én nem vagyok biztos benne, hogy egy 16 éves gyerek akkor jár jól ha egyből bevágják a nagy csapatba, nálunk is lehetett volna helye hiszen sztem Mandzu vagy nyáron vagy jövőre de elmegy egy kis zsét keresni valamelyik ázsiai pénzmosodába. Úgyhogy én kurvára remélem, hogy eltűnik a süllyesztőben a gyerek! | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-27, 20:37 | |
| Pellegri amúgy nem akart elmenni a Genoából. Ha már elment, szerintem sokkal jobban jár a Monacóval. Teljes hülyeség lett volna a részéről hozzánk igazolni; két évig otthagyjuk Genovában, majd kölcsönadogatjuk a Serie B-be, vagy valami kiscsapathoz, mint Keant az idén. A Monacónál egyből a felnőtt keretben számolnak vele. Lássuk be, a Juventusban csoda, ha egy fiatal lehetőséget kap. Gondolom, minden 16-17 éves fiatal megszédül, amikor megkeresi a Juve, hogy majd milyen jó lesz, meg milyen sokat tanul, de az igazság az, hogy ha valamire vinni akarja a fiatal, akkor nem a legjobb döntés hozzánk igazolnia. A Juve elsősorban emberkereskedelemben gondolkodik, nem abban, hogy az első csapatnak játékosokat neveljen az utánpótlásból. A hírek szerint eladjuk Lirolát (sassuolo) és Mattiellót (atalanta) is, talán visszavásárlási opcióval. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-27, 16:35 | |
| Lássuk be a karrierje számpontjából jól döntött Pellegri. Itt jó eséllyel elkallódott volna. Hiába óriási tehetség, 16 évesen ezer és egy dolog miatt mehet félre a srác, láttunk már rengeteg ilyet. Sok érte az a 23 milla plusz bónuszok plusz a következő eladás 10%a. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-27, 15:02 | |
| - s4tch írta:
- nem rossz pellegri, de azt lehetetlen megmondani, mi lesz belőle akár 20 évesen. fizikailag sakál, egyelőre ennyit tudunk. 23 milla + bónusz nem kevés egy bizonyított cserecsatárért sem, nemhogy egy 16 éves gyerekért. a monaco egyébként bárkit elad, úgyhogy ha beválik a srác, majd rámegyünk pár év múlva dupla áron.
Csak akkor majd a Psg-vel meg a Cityvel kell küzdeni érte, aztán örök álom marad mint Verratti | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-27, 14:27 | |
| nem rossz pellegri, de azt lehetetlen megmondani, mi lesz belőle akár 20 évesen. fizikailag sakál, egyelőre ennyit tudunk. 23 milla + bónusz nem kevés egy bizonyított cserecsatárért sem, nemhogy egy 16 éves gyerekért. a monaco egyébként bárkit elad, úgyhogy ha beválik a srác, majd rámegyünk pár év múlva dupla áron. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-27, 12:39 | |
| Szerintem az nagyon gáz, hogy egy Monaco legyőzött az átigazolási piacon egy olasz fiatal ügyében. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-27, 11:42 | |
| Ez azért az olasz focinak sem tesz jót. Illetve ez így mégsem igaz, a talán legjobb és a legjobb formában lévő olasz Franciaországban játszik (Verratti és Balotelli). Ami azt illeti, én nem bánnám, ha bevállalnánk a kockázatot utóbbival. Tényleg nagy rizikó, de Allegri nevelési képességeiben lehet bízni. Pellegrire visszatérve: ő ezzel Olaszországba sem fog visszatérni. Illetve ha az egyik "milánói" milliárdos gondol egyet, és majd 100 millióért visszahozza, akkor más a helyzet, de így sok esély nincs rá, nekünk meg végképp nem. Mindegy, nem a világ vége, csak a renoménkat piszkálhatja. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-27, 09:19 | |
| A Monaco jó kis nevelőközpont, és földrajzilag sincs messze Genovától, de szerintem a srácnak is jobbat tett volna ha 2 évig még az apja mellett Genoában nyomja. És Pellegri tényleg megért volna ennyit. Nem baj, majd Kean berobban, elkezdjük rá alapozni a csapatot és 2 év után a pizzás elviszi. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-27, 07:15 | |
| - zetterberg40 írta:
- Pellegrit elvitte a Monaco bónuszokkal együtt 25 millióért. Holnap orvosi.
Azért nem semmi egy 16 éves kölyökért. Nem tudom mennyire penge a srác, de pont az ilyen fiatal olasz dealekre nem kéne sajnálni a pénzt. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-26, 23:23 | |
| Pellegrit elvitte a Monaco bónuszokkal együtt 25 millióért. Holnap orvosi. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-24, 00:15 | |
| - LeRoi10 írta:
És még mindig nincs 17 a srác.... durva.Apuka normális ember, nagyon a helyén tartja a srácot, szerintem nincs nagy kockázat még ebben a 25 millióban sem. Ráadásul azt írják Sturaro is a deal része lehet 12 millió értékben. Meg persze kölcsöniátékosok (Mandragora). Szóval le lesz ez zsírozva... Barella és Kwang-Han is meg lehet még januárban. Ráadásul azt írják Pellegrini is kivásárolható lesz a nyáron 25 misiért. Ha csak nem módosítják a szerződését. Imre is csak 24 éves. Marottáék szépen előre gondolkoznak, de megint ott tartunk, hogy ennyi tehetséget nincs hova tenni és nem lesz belőlük semmi. U21-es érdekes fiatalok: Kean, Mandragora, Orsolini, Romagna, Caligara, Be'kúr, Cassata, Vitale, Del Sole, ?Barella?, ?Han?, Lirola, Rogerio, ?Pellegri? 22 és 26 év közöttiek: Dybala, Berni, Pjaca, Spinazzola, Caldara, Rugani, SanyiSanyi, DS, ?Imre? Pellegrini szerintem meg fogja újítani a szerződését, amit sajnálnék, mert ő az egyik leginkább megfontolandó olasz tehetség. A Roma egyébként is meg kell, hogy váljon a legjobbjaitól, lásd Pjanic vagy Salah esetében, így egyébként reális célpont lehetne idővel, viszont most kellene elhozni, amit szerintem korainak tartanának Marrottaék. De ha Lirolat DS mögé betennék cserének, Caldara és Spina kerettag lenne, már azt lehet mondani, hogy a fiatalításba alaposan belefogott a vezetőség. Canról egyre inkább azt írják, hogy nem jön. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-23, 22:48 | |
| - CsT írta:
- Egyre több helyen olvasni, hogy rámentünk erre a Pelegri gyerekre, 25-30 milla...elég húzós ár, bár kibaszott jó felépítésű.
És még mindig nincs 17 a srác.... durva.Apuka normális ember, nagyon a helyén tartja a srácot, szerintem nincs nagy kockázat még ebben a 25 millióban sem. Ráadásul azt írják Sturaro is a deal része lehet 12 millió értékben. Meg persze kölcsöniátékosok (Mandragora). Szóval le lesz ez zsírozva... Barella és Kwang-Han is meg lehet még januárban. Ráadásul azt írják Pellegrini is kivásárolható lesz a nyáron 25 misiért. Ha csak nem módosítják a szerződését. Imre is csak 24 éves. Marottáék szépen előre gondolkoznak, de megint ott tartunk, hogy ennyi tehetséget nincs hova tenni és nem lesz belőlük semmi. U21-es érdekes fiatalok: Kean, Mandragora, Orsolini, Romagna, Caligara, Be'kúr, Cassata, Vitale, Del Sole, ?Barella?, ?Han?, Lirola, Rogerio, ?Pellegri? 22 és 26 év közöttiek: Dybala, Berni, Pjaca, Spinazzola, Caldara, Rugani, SanyiSanyi, DS, ?Imre? | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-23, 22:21 | |
| Egyre több helyen olvasni, hogy rámentünk erre a Pelegri gyerekre, 25-30 milla...elég húzós ár, bár kibaszott jó felépítésű. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-22, 14:57 | |
| Szerintem itt akkora pénz van és olyan befolyásos emberek vannak pozícióban, hogy én lehetetlennek érzem a korlátozást illetve inkább azt, hogy ezeket ne játsszák ki valamilyen kiskapukon keresztül. Egyébként szerintem a fizetési sapka lenne inkább a megoldás, nem a transzferdíj korlátozás. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-22, 14:42 | |
| - Krisz írta:
- Az UEFA €100M/éves játékostranszfer limitet fontolgat bevezetni. Kiváncsi leszek miféle mutyizást fog ez szülni ha valóban bevezetik
Ha bevezetnék az már nagy előrelépés lenne, de igazán nagyot a salary cappel szólna a dolog. | |
| | | fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-22, 13:39 | |
| - Krisz írta:
- Az UEFA €100M/éves játékostranszfer limitet fontolgat bevezetni. Kiváncsi leszek miféle mutyizást fog ez szülni ha valóban bevezetik
Első ötletem: A játékos a szerződéséből hátralévő időre esedékes fizuját meg kell fizesse előző klubjának --> a transzfer olcsóbb lesz, a játékosok fizetése duplázódni fog. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-22, 13:34 | |
| - Krisz írta:
A loligában nyilván nem lesz hatása, mert ott van kötelező kivásárlási ár, amit a munkavállaló köteles kifizetni, és onnantól szabadon igazolható. Ezért elvileg ha kivásárolsz valakit a szerződéséből a spanyoloknál, az FFP szempontból teljesen nem releváns. Balotelli pletykát közben a calciomercato elég hamar cáfolta azzal, hogy a Juve sem most, sem a későbbiekben nem lesz érdekelt a srácban, még ingyen sem. Ami nekem mondjuk fura, szerintem a képességei alapján még mindig bőven többre hivatott (idén 88 percenként lő gólt, összehasonlításként Higany 130 percenként), mondjuk amennyire fegyelmezhetetlen, nekem sem kéne. Persze tett már csodát a Hal, nem is egyszer, de ez egy elég valószerűtlen transzfer. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-22, 13:30 | |
| Az UEFA €100M/éves játékostranszfer limitet fontolgat bevezetni. Kiváncsi leszek miféle mutyizást fog ez szülni ha valóban bevezetik | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-22, 12:10 | |
| Ki tudja mi lesz itt, a The Sun szerint pl Balotelli nyártól itt folytatja. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-21, 03:35 | |
| Eriksen és Özil azért reális célpont szerintem, mert mindkettő azt a szerepet tudná jól betölteni a csapatban, amire Dybala képtelen: 4231 esetén a Higany mögötti pozíciót. Bár szerintem Özil brutálisan lusta egy Allegrihez, Eriksen viszont bomba igazolás lenne minden szempontból. El kell kenni a szájuk szélét a BEK-ben, aztán meggyőzni, hogy ezért kell ide igazolni _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-20, 22:20 | |
| Állítólag Emersont majdnem megszereztük a sérülése előtt, csak aztán kidőlt. Egyébként tipikusan Contera vallana az Emerson-Dzeko duó, sosem szerette a körberajongott sztárokat, inkább munkásemberekben gondolkodott...habár Dzeko kevésbé az. Emerson azért nem olyan rossz játékos, Kolarovot nem vitték volna oda, ha nem sérül meg ilyen súlyosan. Előző szezonban nagyon is jó statokat nyomott, Sandrotól csak egy fél fokkal volt gyengébb a bajnokságban. Barzagli hosszabbítani fog. Örüljünk? Én nagyon bírom az öreget, de talán őt kellett volna lepasszolni év végén. Bár ha körülbelül 15 meccsen játszik, akkor annyi tehermentesítésre tökéletes megoldás, a mostaninál több szerep nem hárulhat rá. Egyébként érdekes nevek repkedtek itt az utóbbi napokban. Özil, Eriksen, Lewandowski. Utóbbinál mondjuk erősen kétlem, hogy valós lenne az érdeklődés, de nem rossz névsor. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-20, 08:48 | |
| Én föl nem fogom mit látnak ebben a (szintén néger) Emersonban. Amikor láttam általában totál bizonytalan volt, idén meg 15.percet játszott a Spar ellen, szerintem ennyiért bőven kapna jobbat Conte + Alonso mellett szerintem nem sok sót eszik meg a gyerek. A Lómának kell a zsé, Dzekot most lehet utoljára pénzzé tenni, nincs nagy formában idén, ott van a helyére a rekordigazolásnak számító kólás szlovák + Bacuáj is jöhet az üzlet részeként. Ezzel a biznisszel szerintem a picsogósak járnának jobban. Conte szerinem nyáron dobbant úgyhogy szerintem szarik bele, hogy kire verik el a lóvét... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-20, 08:03 | |
| az milyen lenne már, ha a roma télen eladná dzekót és emersont. te jó ég, és én még őket vártam a második helyre. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-19, 23:22 | |
| - LeRoi10 írta:
Én nem tudom felfogni, hogy miért dolgozik az egész Bundesliga a Bayern keze alá. Pedig őket is elvileg utálják arra. Minket meg folyamatosan szopatnak a Lazio, Fior, Samp-féle felső középcsapatok. Az élmezőnyről nem is beszélve.
edit: Agresti szerint 4 csapat tett ajánlatot Sturaroért (Newcastle, Valencia, Genoa, SPAL), illetve a Newcastle Liroláért. De mindet visszautasítottuk, egyikőjük sem eladó. Itt a Schalke nem nagyon szólhatott bele a dolgokba a lejáró szerződés miatt...ettől függetlenül amit írtál, az tény. De Németországban a Bayernnek nagyobb hatalma van, minden német játékos oda akar igazolni, és biztos vagyok benne, ha Goretzkanak a következő évre is lett volna egy szerződése, akkor is a Bayern szerződtette volna nyáron. Plusz a németeken kívül is, aki a Bundesligaban edződik, annak a Bayern a csúcs, lásd Vidal vagy Lewandowski esetét például. Jobb is, hogy nem adjuk el most Sturarot. Cristante vagy Barella most télen biztosan elérhetetlen lenne, az olasz játékosok számát meg azért jó lenne tartani. Habár a Newcastle-Valencia duó ajánlataira kíváncsi lennék. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|