Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+19Krisz bombahoppa LeRoi10 s4tch Tankcsapda sneco7 torinojuve virracocha Petike007 laac rcb3n21 rakkenroll simoon EsztéNégy exchaby _Tyler kilopo Malloy _DREAM_ 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 17:22 | |
| - s4tch írta:
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/sampdoria-romei-juve-nessun-incontro-a-loro-schick-non-interessa-pia-1010392 Ez esetben remélhetőleg Lómát választja, onnan mozdítható lesz legalább. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 17:02 | |
| - zetterberg40 írta:
- Tudom, hogy a tuz-on is ez a vélemény róla, ezzel én nem értek egyet. Messze a legmegbízhatóbb arc, szerintem többségében valós információkat közöl, de ezen nem veszünk össze. Olyan újságíró még amúgy sem született, aki mindig mindent tud és tévedhetetlen. ...
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/sampdoria-romei-juve-nessun-incontro-a-loro-schick-non-interessa-pia-1010392 vagy ez a csávó hazudik, vagy agresti dolgozik légből kapott infókkal. - CsT írta:
- A mai hírek már arról szólnak, hogy Höwedes ára 10-ről 20-ra emelkedet...
leszarom, kell egy jó védő, ő meg az. amikor de sciglio 12m, akkor egy világbajnok, stabil német válogatott nyugodtan legyen 20m. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 16:36 | |
| A mai hírek már arról szólnak, hogy Höwedes ára 10-ről 20-ra emelkedet... | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 16:06 | |
| - LeRoi10 írta:
- André Gomes nincs a Barca meccskeretében, pedig teljesen egészséges. Persze az olasz oldalak máris rákaptak a dologra. Marci sérülése után el is férne, bár pont addigra építené be a hal mire Marci visszatér.
André Gomes = fiatal Khedira, semmirekellő, előbb játszatnám Sturarot. Ha kifogyunk Pjanicból és Mátyásból, akkor játszon Beni. | |
| | | sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 12:12 | |
| - LeRoi10 írta:
- André Gomes nincs a Barca meccskeretében, pedig teljesen egészséges. Persze az olasz oldalak máris rákaptak a dologra. Marci sérülése után el is férne, bár pont addigra építené be a hal mire Marci visszatér.
Hivatalosan valami gyomorbaja van, nem kell túlmisztifikálni. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 12:04 | |
| André Gomes nincs a Barca meccskeretében, pedig teljesen egészséges. Persze az olasz oldalak máris rákaptak a dologra. Marci sérülése után el is férne, bár pont addigra építené be a hal mire Marci visszatér. | |
| | | sneco7 Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 10:14 | |
| - zetterberg40 írta:
- Margóra: egy év alatt oda jutottunk, hogy a polip a nyár végére már "csak" minden idők 4. legdrágább igazolása lesz. Nyálmár ugye 222m, Dembélé 105+40 (ha minden igaz), és a kettő közé valahol félúton még beékelődik Mbappé is.
Innen nézve talán túl olcsón engedtük el,túl hamar. Ha a mai abszurd bejön, akkor 2018 nyarán elég komoly kis kerettel indulnánk, nekem tetszene. Kapusok: 2017-Buffon,Sczesny, 2018-Sczesny,? - Gigi nyugger, valaki jön Védelem:2017-Licht,DS,Ruga,Bena,Chiello,Barza,AS,Asa,Höwi?, 2018:?,DS,Ruga,Calda,DeVrij,Chiello,Höwi?,AS,Spina - Barza Nyugger, Bena repül Kp: 2017-Pjanic,Marci,Bentancour,Khedira,Matuidi,Sturaro, 2018: Pjanic,Marci,Beni,Matuidi,Can,Sturaro - Khedira repül Támadók:201-Cuad,DC,Berna,Dybala,Mandzu,Pjaca,Higuain,Kean, 2018-Keita,DC,Berna,Dybala,Pjaca,Higuain,Kean,Shick - Mandzu,Cuad repül, de még Higuainon is elgondolkodnék És akkor nem beszéltem a kölcsönben lévő fiatalokról,hátha robbant valaki: Mandragora,Orsolini,Romagna, Lirola stb. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 09:56 | |
| Margóra: egy év alatt oda jutottunk, hogy a polip a nyár végére már "csak" minden idők 4. legdrágább igazolása lesz. Nyálmár ugye 222m, Dembélé 105+40 (ha minden igaz), és a kettő közé valahol félúton még beékelődik Mbappé is. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 09:53 | |
| - s4tch írta:
- agresti azért rengeteg baromságot össze tud hordani, de nekem elég lenne, ha ebben az egyben igaza lenne. azt is olvasni schickkel kapcsolatban, hogy szívesen maradna egy évet a sampnál, ha ezzel jövőre csatlakozhatna hozzánk - tehát nem ferrero, hanem schick akarata döntene. ferrero simán eladná már most bárkinek 30 körül, jövő nyáron viszont újra élni fog a 25 millás kivásárlási záradéka...
Tudom, hogy a tuz-on is ez a vélemény róla, ezzel én nem értek egyet. Messze a legmegbízhatóbb arc, szerintem többségében valós információkat közöl, de ezen nem veszünk össze. Olyan újságíró még amúgy sem született, aki mindig mindent tud és tévedhetetlen. Nálam nagyot dobna a mercaton, ha Csikket mégis sikerülne lezsírozni. Én azt gondolom, hogy Keitaval ellentétben ő tényleg klasszis kategória lehet pár éven belül, ha egészséges. (szerk: ugyanazt a 30,5 milliós ajánlatot tette a klub a Samp felé, mint egy hónappal korábban, de ők most már abban a 38-40 milliós sávban kérnek érte, amit az inda és a Lóma ajánlott)
A hozzászólást zetterberg40 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-08-26, 10:09-kor. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 09:03 | |
| #maiAbszurd: Jövőre Emre Can, Keita és De Vrij is ingyen érkezik majd. Baszki, még vége sincs az idei mercatonak de már a jövő évit találgatják | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-26, 01:17 | |
| - sneco7 írta:
- Nem örülök ennek a Höwedes transzfernek, 29 éves(februárban 30) Amolyan Rincón igazolásnak tűnik augusztusban. Nem szeretném,ha emiatt Rugani háttérbe szorulna. Hosszútávon nem megoldás. Ha nem válik be rajtunk ragad. Ha beválik , akkor Rugani,Caldara elől veszi el az időt. Ezt a pénzt inkább Pereirára költeném. Bús panda vagyok az ilyen igazolásoktól. Főleg,ha jövőre úgyis hoznánk De Vrijt is Caldra mellett.
Höwedes azért képvisel olyan szintet, hogy 10 millió €-ért ebben a korban is megérje. Rincón egy olasz középcsapatból érkezett, míg Höwedes világbajnokként és BL-elődöntővel a háta mögött érkezhet. Hosszabb távra Caldara és Rugani lehet megoldás, de 4-5 évre Höwedes is bőven megfelelő lenne, eleinte akár a védelem bármely pontján. Ha nem válik be, akkor eladjuk 5-7 millióért egy német csapatnak, rizikó nincs benne. Én örülnék neki, simán tudná hozni jobbhátvédben azt, amit DS és Lichti, de középen is számíthat rá Allegri. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 22:24 | |
| egy pillanatra elgondolkodtam rajta, minek nekünk ennyi támadó. viszont ha azt nézzük, hogy mandzu már nem fiatal, cuadrado maradásával kapcsolatban már most is rezeg a léc, akkor az ő helyükre keita és schick nem feltétlenül butaság. mondjuk nekem keita nem kéne, arrogáns kis fasznak tűnik, de mit értek én a lovakhoz. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 22:20 | |
| Közben Lotito szerint Keita egy hálátlan fasz. Visszautasított a héten még pár 30+-os ajánlatot, Marotta pedig már a 15 milliós ajánlatunkat is visszavonta... Olyat is olvasni, hogy hajlandó lenne akár januárig is a lelátón ülni. Én még egy kicsit mindig bízok benne, hogy ehhez az egészhez köze van Marottának is és egy félig-meddig megrendezett dologról van szó. Mindenesetre Keita olcsón nagy biznisz lenne, jövőre mindenképpen. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 22:13 | |
| agresti azért rengeteg baromságot össze tud hordani, de nekem elég lenne, ha ebben az egyben igaza lenne. azt is olvasni schickkel kapcsolatban, hogy szívesen maradna egy évet a sampnál, ha ezzel jövőre csatlakozhatna hozzánk - tehát nem ferrero, hanem schick akarata döntene. ferrero simán eladná már most bárkinek 30 körül, jövő nyáron viszont újra élni fog a 25 millás kivásárlási záradéka... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 21:22 | |
| Schickért való harcba beszálltunk Agresti szerint. Sky szerint maradna egy évet a Sampnál, utána jönne. Én ezt azonnal aláírnám. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 20:13 | |
| - CsT írta:
- Marci, bal térd, 3-4 hét
Az ugyanaz a térd, igaz? Hihetetlen:( Höwedes a sokoldalúsága miatt szerintem is jó igazolás lehet, pláne ha igaz az ár, amit emlegetnek. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 12:33 | |
| - CsT írta:
- Marci, bal térd, 3-4 hét
helyében most vonulnék vissza és kezdeném meg a kölyökcsapat edzését | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 11:40 | |
| Marci, bal térd, 3-4 hét | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 10:30 | |
| Höwedes egy abszolute profi igazolás. Nagyon nem lehet mellélőni vele, de ha történetes nem válna be, aprópénzért az ára. Kb olyan igazolás mint a lómának Gonalons. Ha jönne még egy normális középpályás (Stróman/Zombi) akkor a végére igencsak frankó mercatonk lenne. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 10:22 | |
| - sneco7 írta:
- Nem örülök ennek a Höwedes transzfernek, 29 éves(februárban 30) Amolyan Rincón igazolásnak tűnik augusztusban. Nem szeretném,ha emiatt Rugani háttérbe szorulna. Hosszútávon nem megoldás. Ha nem válik be rajtunk ragad. Ha beválik , akkor Rugani,Caldara elől veszi el az időt. Ezt a pénzt inkább Pereirára költeném. Bús panda vagyok az ilyen igazolásoktól. Főleg,ha jövőre úgyis hoznánk De Vrijt is Caldra mellett.
szerintem jó igazolás, jobban belegondolva talán a legfontosabb lehet idén. alves, és főleg bonucci távozása felborított mindent, ehhez képest egyáltalán nem tűnik pánikigazolásnak. a védelem minden pontján bevethető, rutinos, játszott már néhány komoly meccset, fegyelmezett, pontosan passzol. ha jobb hátvédként ügyesebb, mint de sciglio, akkor egyszerre két posztot is megoldhatunk vele: a chiellini, rugani, barza, benatia négyest kiegészítve játszhat belső védőt, illetve akár licht és ds előtt is lehet a jobb bekk rangsorban. és ami szintén fasza lehet benne: simán variálhatjuk vele is a 3 és a 4 védős felállást. a kora miatt nem aggódnék. barza, chiellini és benatia is idősebb nála, illetve a két olasz öreg még bőven 30 fölött is használható. ha 3 évre hozzuk höwedest, simán beválhat ennyi időre. barza lehet, hogy jövőre visszavonul, és szerintem benatia esetében is rezeg a léc, nem biztos, hogy jövő nyáron is itt lesz még. tyli megnézte a statjait, utólagos engedelmével idézem, amit a listára írt: - Idézet :
- megnéztem a statisztikáikat összevetve bonuccsicskával, és:
- kevesebbet passzol, de kb. ugyanazzal a pontossággal (87 és 86%) - több a szerelése és az interceptionja - kevesebb a hosszú átadása, az átlagos passztávolsága is valamivel rövidebb (24 m vs. 21,29) - kb. ugyanannyi a blokkjuk, a tisztázásuk - Höwedes több fejpárbajt nyer - H-nek kevesebb volt a védelmi hibája tavaly - h ellen többet szabálytalankodnak - egy meccsre vetítve kb. ugyanannyi a szabálytalanságuk (abszolút értékben 30-27 Höwedesnek, de ő több játékpercet töltött pályán), ugyanakkor H 7, b csak 4 sárgát kapott szabálytalan szerelésért - Höwedes a védelem bármely pontján bevethető - key passban sokkal jobb bonuccsicska (10 vs. 4) | |
| | | sneco7 Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 09:17 | |
| Nem örülök ennek a Höwedes transzfernek, 29 éves(februárban 30) Amolyan Rincón igazolásnak tűnik augusztusban. Nem szeretném,ha emiatt Rugani háttérbe szorulna. Hosszútávon nem megoldás. Ha nem válik be rajtunk ragad. Ha beválik , akkor Rugani,Caldara elől veszi el az időt. Ezt a pénzt inkább Pereirára költeném. Bús panda vagyok az ilyen igazolásoktól. Főleg,ha jövőre úgyis hoznánk De Vrijt is Caldra mellett. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 08:57 | |
| - CsT írta:
- Höwedes nekem leginkább a válogatottból rémlik, (Bundeszligát tényleg nagyon ritkán nézek) ott többször játszott balhátvédet is, stabil védő, sokoldalú, de szélre szerintem is statikus, mondjuk ha nem hugyozza össze magát a játékoskijáróban akkor már hasznosabb igazolás mint Desijjó. Csak úgy motoszkál az ember fejében, hogy egy Schalkéban miért csak csere? (akik mellesleg 3 belső védővel játszanak, szóval hely lenne neki). Picit félek a németektől, mert némelyikük nagyon besül ha elhagyja a szabadszellemű bundeszligát.
Marrotta hálistennek cáfolta az André Gomes-es pletykát. Howedes a Schalke CSK-ja. Szerintem jelezte a távozási szándékát, ezért nem is játszatták. Ennyike. Barza is mondhatni statikusnak, de klasszis teljesítményt nyújtott, akár szélen, akár középen. Ha Benedikt ezt hozza, már nyertünk vele. A németek kifejezetten jól muzsikálnak olaszban. Ott van Rüdiger, a tősgyökeres stájer, hogy kinőtte magát | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 08:53 | |
| Höwedes nekem leginkább a válogatottból rémlik, (Bundeszligát tényleg nagyon ritkán nézek) ott többször játszott balhátvédet is, stabil védő, sokoldalú, de szélre szerintem is statikus, mondjuk ha nem hugyozza össze magát a játékoskijáróban akkor már hasznosabb igazolás mint Desijjó. Csak úgy motoszkál az ember fejében, hogy egy Schalkéban miért csak csere? (akik mellesleg 3 belső védővel játszanak, szóval hely lenne neki). Picit félek a németektől, mert némelyikük nagyon besül ha elhagyja a szabadszellemű bundeszligát. Marrotta hálistennek cáfolta az André Gomes-es pletykát. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 08:34 | |
| - _DREAM_ írta:
Egy igazán szakmai jellegű hozzászólás fog következni: FIFA-ban gecilassú. Köszönöm a figyelmet. http://www.around-j.com/howedes-agent-juve-wants-player-player-wants-juventus/ Howedes egy kicseszett jó védő. A védelem minden pontján bevethető. Érdekes, hogy a dojcsoktól, mennyire jó játékosokat lehet vásárolni relatív jó áron. Nem is értem miért nem raboljuk le mi is a német ligát, mint a bájern monaco. | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-25, 07:42 | |
| - LeRoi10 írta:
- Agresti azt írja, hogy már csak pár részlet van vissza Höwedes leigazolásához. Ugyanezt írta Pedulla, Di Marzio és a Calciomercato is. Szerintem teljesen rendben van, de véletlenül sem Rugani játékidejének a kárára érkezzen. A rossz hír az, hogy mindenhol megemlítik, hogy ő egy személyben képes megoldani a jobbhátvéd posztot is. Igaz, hogy nem láttam sokat játszani, leginkább csak a német válogatottban de valahogy egy viszonylag statikusabb játékos van a szemem előtt. Majd meglátjuk. Egyébként nagyjából 10 millióért érkezik, ami a mai viszonyok között több mint jó üzlet.
Egy igazán szakmai jellegű hozzászólás fog következni: FIFA-ban gecilassú. Köszönöm a figyelmet. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-24, 23:01 | |
| Agresti azt írja, hogy már csak pár részlet van vissza Höwedes leigazolásához. Ugyanezt írta Pedulla, Di Marzio és a Calciomercato is. Szerintem teljesen rendben van, de véletlenül sem Rugani játékidejének a kárára érkezzen. A rossz hír az, hogy mindenhol megemlítik, hogy ő egy személyben képes megoldani a jobbhátvéd posztot is. Igaz, hogy nem láttam sokat játszani, leginkább csak a német válogatottban de valahogy egy viszonylag statikusabb játékos van a szemem előtt. Majd meglátjuk. Egyébként nagyjából 10 millióért érkezik, ami a mai viszonyok között több mint jó üzlet. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-24, 16:41 | |
| - CsT írta:
- A középpályás garnitúránk szerintem inkább alkalmas a 3kp-s játékhoz mint a 2-höz (mivel nincs izom). Szóval lehetnének előnyei is a 4-3-3-nak. Illetve lehetne váltogatni mindkét felállást. De görcsöljön ezen a hal, ne én!
A középpályás garnitúránk papíron mindenre alkalmas, egyébként meg a kérdés a labdakihozatal akár 3 kpval játszunk akár 2vel. Lehet, hogy ezt jobban meg tudja oldani Allegri 3mal, de muszáj mennie 2vel is, egy laza 100ast elköltöttünk szélsőkre a 4231es rendszerre... | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-24, 15:24 | |
| - EsztéNégy írta:
- Egy apro bibi azert van a 433-mal, hogy nincs benne helye az uj tizesunknek. A Hal kedvence elvileg a 4312, akkor meg Dugulast volt felesleges elhozni...
A karácsonyfás modellben azért tennék vele egy próbát (mármint Dibcsivel), persze ahhoz kellene egy offensive fullback aki bejátssza a jobbszélt (Ricardo Pereira ). Talán közelebb játszhatna a kapuhoz mint a mostani rendszerben. A középpályás garnitúránk szerintem inkább alkalmas a 3kp-s játékhoz mint a 2-höz (mivel nincs izom). Szóval lehetnének előnyei is a 4-3-3-nak. Illetve lehetne váltogatni mindkét felállást. De görcsöljön ezen a hal, ne én! | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-24, 14:56 | |
| Nekem teljesen mindegy ki jön, csak Marcsi maradjon, játsszon és persze maradjon egészséges -s4tchy azért megnyugtatott kicsit. Jelenleg nekem ő meg Mandzsu a fő kedvenc. Ja, és én Pulit is megtartanám, a hozzáállása mindig tetszett, s játszott ő már remekül nemegyszer. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-24, 14:54 | |
| bonucci távozása felborított mindent. ezért keresünk még most is belső középpályást. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2017-08-24, 14:45 | |
| Egy apro bibi azert van a 433-mal, hogy nincs benne helye az uj tizesunknek. A Hal kedvence elvileg a 4312, akkor meg Dugulast volt felesleges elhozni... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|