Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+22Téjlor89 Malloy boric imate juventute _Tyler virracocha _DREAM_ simoon Tankcsapda laac Petike007 EsztéNégy bombahoppa exchaby zetterberg40 kilopo tjunior CsT rakkenroll s4tch LeRoi10 26 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-23, 09:23 | |
| - LeRoi10 írta:
- A chelseanél még mindig tudnak valamit. Morcit ha minden igaz 3+62 millióért veszi kölcsön az Atleticó. emlékeztetésül 66 millióért vették. Persze nem biztos, hogy megveszik, de mintha nem tudnának nagyot bukni senkin.
Tehát más szavakkal, lényegében ez annyit tesz, hogy Morata gólt fog nekünk lőni február 20án. Király. Egyébként a Chelsea sikere a veszteségek minimalizálásában a játékoseladások során abban rejlik, hogy egy bizonyos profilnak megfelelő játékosokat igazolnak. Ezért is van nagy ellenállás a Malac ügyében. Cst kolléga gondolatára reflektálva, egy bukó Malacot a Chelsea se nagyon tudna elbizniszelni. Ezért sincs szó meghunyászkodásról, egyszerűen egy 31 éves 8 milliós fizetésű, pocsék formában lévő demotivált játékosért senki nem akar az asztalra csapni 40-50 millát, mi pedig bármilyen deallel jól járunk. Ja ha már itt tartunk akkor azt is bedobom, hogy ha lesz deal, akkor Darmian lehet Paratici Barzaglija! | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-22, 19:59 | |
| A chelseanél még mindig tudnak valamit. Morcit ha minden igaz 3+62 millióért veszi kölcsön az Atleticó. emlékeztetésül 66 millióért vették. Persze nem biztos, hogy megveszik, de mintha nem tudnának nagyot bukni senkin. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-21, 21:36 | |
| K.P. Boateng Barca. WTF? | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 22:16 | |
| Spina még nem bizonyította, hogy SZAR lenne bekknek, csupán olyan csapatban játszott 2 évet, ahol csak wingback pozíció volt.
Ha nem sérül le, akkor sem kapott volna max 2-3 meccsel többet idén mert őszintén szólva messze van Sándortól tudásban (Darmian, lehet volt sakál egy fél évig, előtte meg (főleg) utána meg nem).
Szóval ha Spinát (aki egy juventino) elküldjük, és hozunk a helyére egy granatát (aki tudásban nincs előtte) az nekem nem jó üzenet.
A malac mindenképp bukó, de, hogy még meg is hunyászkodunk miatta mindenféle ócska csapat előtt....na azt azért ne. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 21:30 | |
| a darmian - spinazzola cserét két dolog indokolhatja. egyrészt spinazzolának játéklehetőség kell, másrészt spina nem balbekk, inkább wingback illetve középpályás, darmian pedig - akár csak ds - mindkét szélen tud védőt játszani. ezen kívül emlékezzünk rá vissza, darmian a torinóban sakál volt. én nem örülök ennek, de nem is tartom katasztrófának.
higany ügye gyászosabbnak néz ki, ha tényleg ennyire szar lesz a chelsea. mondjuk ez marotta sara, nagyjából borítékolható, hogy minusvalenza lesz piggyn. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 21:17 | |
| Ronaldo IDE AKART jönni, ez max Agnelli sikere, hogy előteremtette azt, amit valszeg simán visszafizet a marketingje 2 év alatt. A Kobra egy Godinnal kezdett Mordorba, Paratici egy porcelánlábú brittel itt, eddig nálam 1-0 oda. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 21:08 | |
| - CsT írta:
Nem kijelentő módban mondom, de eddig Paratici verébnek tűnik.....?
Ramsey, Higany, Darmian? Mintha visszahoztuk volna Seccót? Azért bekezdett egy Ronaldoval, mert hiába itt volt még a Kobra, nem az ő érdeme volt, vagy legalábbis nagyon háttérbe került. Szerintem Paraticit a nyári mercato végéig nem érdemes nagyon minősíteni, akkor válik el igazán, mire képes. Mindenesetre Darmian rohadt nagy öngól lenne. Rosszabb, mint De Sciglio, idősebb, mint Spinazzola, előrébb biztosan nem lennénk vele. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 21:02 | |
| - CsT írta:
Nem kijelentő módban mondom, de eddig Paratici verébnek tűnik.....?
Ramsey, Higany, Darmian? Mintha visszahoztuk volna Seccót? A Malacot Marotta se passzolná el jobban (lásd Bonucci-Caldara). A játékosokat meg eddig is ő válogatta, max a szerződés feltételeit lehet esetleg felróni neki. A Ramsey deal semmivel sem tűnik szerencsétlenebbnek mint Marotta biznisze Khediraval. Darmiant én amúgy nem bánnám de az egyelőre pletyka, ahogy Spjnazzola kölcsöne is. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 20:20 | |
| - bombahoppa írta:
Legyen vége a mercatónak mihamarabb, mert kezdek ideges lenni. Nem kijelentő módban mondom, de eddig Paratici verébnek tűnik.....? Ramsey, Higany, Darmian? Mintha visszahoztuk volna Seccót? | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 20:17 | |
| - LeRoi10 írta:
- angol focira verő (hát igen, ilyet is tartunk) haverom forrásai szerint Higanyt olyan feltételekkel fogja kölcsönvenni a Cselzi, hogyha Sarrit esetleg még ebben a naptári évben kirúgják, akkor még véletlenül se kelljen kifizetniük. Tehát a lényeg, hogy a Cselzinél egyáltalán nem bíznak az uruguayiban, csak Sarri kéréseit teljesítik még egyelőre. Jelenleg a 4. helyen állnak 3-3 ponttal az Arsenal és a megtáltosodott MU előtt. Meleg lesz a BL.
Mégis, hogy bíznának olyan valakiben aki ettől a röhejes Arzenáltól is tök simán kikap? | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 19:45 | |
| angol focira verő (hát igen, ilyet is tartunk) haverom forrásai szerint Higanyt olyan feltételekkel fogja kölcsönvenni a Cselzi, hogyha Sarrit esetleg még ebben a naptári évben kirúgják, akkor még véletlenül se kelljen kifizetniük. Tehát a lényeg, hogy a Cselzinél egyáltalán nem bíznak az uruguayiban, csak Sarri kéréseit teljesítik még egyelőre. Jelenleg a 4. helyen állnak 3-3 ponttal az Arsenal és a megtáltosodott MU előtt. Meleg lesz a BL. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 19:43 | |
| - EsztéNégy írta:
- Mai erős pletyi: jön Darmian fél év kölcsön (3m) + vételi opció a szezon végén (8m); Spina ezzel párhuzamosan a teljesen kilátástalan Bolognába kerül kölcsönben.
Legyen vége a mercatónak mihamarabb, mert kezdek ideges lenni. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 19:23 | |
| Mai erős pletyi: jön Darmian fél év kölcsön (3m) + vételi opció a szezon végén (8m); Spina ezzel párhuzamosan a teljesen kilátástalan Bolognába kerül kölcsönben. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 18:37 | |
| - LeRoi10 írta:
- Allegri a mai sajttájon: "Khedira sta bene, sarà il nostro acquisto più importante" Magyarul le sem merem írni. De mindenesetre így legyen!
Facepalm. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-20, 16:28 | |
| Allegri a mai sajttájon: "Khedira sta bene, sarà il nostro acquisto più importante" Magyarul le sem merem írni. De mindenesetre így legyen! | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-19, 16:56 | |
| állítólag 80 milla körül kérne érte a lyon. már nem tudom, hogy mennyi pénze van a juventusnak, de úgy tippelem, a citynek és a barcelonának több van, pláne egy talán kicsit túlértékelt középpályásra. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-19, 16:45 | |
| - LeRoi10 írta:
- Inkább a középpályára jöhetnének a pletykák (Ramseyn túl).
A hírek szerint Paratici a néger Dombitibire (Ndombele Lyonból) veri, aki komoly nyári célpont. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-19, 15:28 | |
| Szerintem Emerson egyáltalán nem rossz játékos, más kérdés, hogy ha ennyire labdába nem rúghat Marcos Alonso mellett (aki egyébként top 5 a posztján...de Sandro azért jobb napjain egy fokkal még jobb, mint ő), annak oka van, és így talán nem is lenne előrelépés Spinahoz képest. Ami viszont Emerson mellett szól, hogy bal lábas, és ez nagyon nem mellékes manapság. Ettől függetlenül szerintem Spina bőven képes megoldani a rá háruló terheket, a másik pedig az, hogy Emersonnal ellentétben rendkívül univerzális játékos, a széle(ke)n mindent bejátszik, így simán lehet alakítani vele 4-4-2-re, 4-2-3-1-re, és akár Sandro előtt is simán játszhatna. Kisebb meccseken persze, mert azért egyik szélső tudását sem tudja egy az egyben pótolni. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-19, 13:59 | |
| - tjunior írta:
Én hosszú távon számolnék Emersonnal. sándor mögé komoly konkurenciának inkább ő lenne a megoldás. Spina azért mégiscsak középpályás, az Atlantában is ott hozta azt a teljesítményt ami miatt visszahoztuk. Ha tényleg lesz valami a gyémántból, squadpalyernek jó lenne de ha marad a mostani elállás igazából nincs posztja a srácnak. Koca bekknek elmegy kupameccsen egy Bologna ellen de azért Sándor hosszútávú tehermentesítésére kevés. Bár Chelsea meccset rég láttam, de nekem a Rómában semmi olyat nem mutatott ami alapján ellenfele lenne Sándornak. Spinából lehetne jó bekket csinálni (mint anno Zambrottából), Maxi meg pont ért az ilyenekhez Spina relatív fiatal, olasz, válogatottnál is számításba vett, (a saját nevelés kártya is ráhúzható) sőt hallani olyat is, hogy igazi Juventino. Én ilyen játékost csak akkor engednék el ha nagyon szar! | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-19, 13:58 | |
| Allegri a coppa után nyilatkozta, hogy Kean és Spina is marad és ez csak akkor változhat ha komoly játékosok érkeznek a posztjukra. Akkor nem tulajdonítottam ennek sok jelentőséget, de ma eljutottunk addig, hogy Emerson mellett már Darmiant is elővették a firkászok. Vajon mi gond lehet Spinával? Mert ha most megszerezzük bármelyikőjüket, akkor neki már nem lesz neki visszaút a csapatba.
Pedig nem ügyetlen. Bár sokat hagyott ki, de egy több mint elfogadható teljesítményt rakott le már egyből a Bologna ellen. Nyár óta a csapattal van, beilleszkedett, juve nevelés, minden álma volt, hogy visszatérhessen. Szerintem a padra egy tökéletes választás. Akárcsak DS a másik oldalon. Inkább a középpályára jöhetnének a pletykák (Ramseyn túl). | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-19, 08:47 | |
| | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-18, 23:56 | |
| - tjunior írta:
Én meg pont azon gondolkoztam, hogy miért nem vonjuk be Emersont a bizniszbe. Ott peremember, SándorSándor mögé megfelelne. Persze ez Spina helyzetétől is függ. Én ennek nem sok értelmét látom, hogy Spinát kölcsönadjuk a Foggiának és helyette elhozzuk Emersont, arra a 3 meccsre amit kb játszana nálunk. Közben van egy olyan szál is, hogy nem lesz biznisz, mert #wearesorich-ék csak kölcsön+opcióval vinnék a bulgárt, Preziosi viszont pont a Higu üzlet miatt nem érzi azt megbízhatónak Atyaég hova süllyedt a milán, de jó ezt látni! | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-18, 20:47 | |
| - CsT írta:
- Tutto szerint a Cselzi nem akar még a kölcsönért se fizetni inkább ideadná félévre az eddig egy meccsen sem kezdő néger Emersont....Agyrém!
Én meg pont azon gondolkoztam, hogy miért nem vonjuk be Emersont a bizniszbe. Ott peremember, SándorSándor mögé megfelelne. Persze ez Spina helyzetétől is függ. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-18, 20:31 | |
| Tutto szerint a Cselzi nem akar még a kölcsönért se fizetni inkább ideadná félévre az eddig egy meccsen sem kezdő néger Emersont....Agyrém! | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-17, 18:23 | |
| - s4tch írta:
most valahogy nem érzem, hogy paratici bárkinek bepucsítana. ha higany be van sózva, és a cselzinek is kell egy csatár, azzal mi csak beljebb vagyunk: a milan fizeti az elmúlt fél évet, a chelsea a következő másfelet, ráadásul úgy hírlik, az opciójuk bizonyos feltételekkel kötelezettség lesz, így ha piggy jól teljesít, akár végleg megszabadulhatunk tőle. azt meg már tudjuk vagy 2,5 éve, hogy higuain iszonyat drága volt a korához képest, így ha sikerül ezt paraticinek minusvalenza nélkül levezényelni, annak csak örülhetünk.
morata meg lássuk be, nem tényező. ha miatta esünk ki az atletivel szemben, akkor azt valószínűleg magunknak keressük. Így mi hogy lennénk beljebb? Fél évre kölcsönveszik, amit egy évvel meghosszabbíthatnak, és NEM FELTÉTLENÜL ÉRVÉNYESÍTENDŐ opciójuk lesz 36 millióért a véglegesítésre. A Milan ugyanezzel az opcióval kötötte meg a szerződést, és nem élt vele, semmi garancia nem lenne arra, hogy majd a Chelsea jószolgálatot tesz nekünk. Arra sincs garancia, hogy Sarri marad az edző további másfél évig, elvégre kiugró eredményeket nem ér el, Contet is kivágták két szezon után egy bajnoki címes debütálást követően. Csak Sarri akarja őt nagyon, ezért is lehetnek ennyire kedvezőtlenek a feltételek. Ha Sarrival - és Higuaínnal - megy a szekér, akkor ennyi kedvezményt tehetnek az edzőnek, ha meg nem, akkor egyikük sem lesz 2020 után a klubnál. Ezzel Sarri a munkáját teszi kockára, mert egy 32,5 éves játékosért elvétve adnak ennyit (oké, Ronaldo, de ő más helyzet). Azt nem értem, miért vagyunk ilyen kedvesek a Milannal. Tavaly eladtuk nekik Bonuccit olyan összegért, aminél 10-15 millóval többet ajánlott más csapat (pont a Chelsea), nyáron Caldarat beáldoztuk Bonu visszahozásáért (aki az egyéves leépülésből próbál visszajönni), és egy kedvezményes kölcsön + nem kötelezően érvényesítendő opcióval odaadtuk nekik Higuaínt. Miért nem adtuk oda nekik úgy, hogy a 36 millát ki kell fizetniük? | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-17, 14:55 | |
| A Milan szerintem jól jár, volt egy motiválatlan, szar teljesítményt nyújtó (lásd Cutronénak több gólja van), túlfizetett és magas díjért kölcsönvett játékosa és mindettől egyszerre megszabadulnak. Szerintem a Piatek üzlet megköttetik mert a Genoa a testvércsapatuk, elég csak a Boateng üzletre gondolni. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-17, 13:34 | |
| - CsT írta:
- ...Így megint csak jót teszünk a milannal (akik halálba cumiztattak a nyáron), meg Sarrival (aki szintén sok jót tett már nekünk).
a milannal nem teszünk jót: vehetnek pénz nélkül egy másik játékost, és 2 hetük van rá. ez akkor sem kellemes feladat, ha egyébként piggy felszabadult bére és kölcsön-díja azért nem kevés. a milannak az sem tesz jót, hogy van egy motiválatlan, drága játékosuk. nem hiszem, hogy így utólag értékelve mi szoptuk meg a higuain-caldara-bonucci dealt. sarri pont nem érdekel, viszont nem bánnám, ha piggynek további másfél évig biztosítva lenne a helye, ráadásul nem a cigánykodó, csóró milannál, hanem egy olyan klubnál, ahol meg is akarják tartani. a bizonyos feltételek esetén beálló vásárlási kötelezettség előnyeit sem hiszem, hogy magyarázni kell. ja, és ezek szerint nem volt gentlemen's agreement a milannal. ha meg volt, az is tanulságos. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-17, 13:11 | |
| - CsT írta:
Én valahogy nem hiszem, hogy ilyen Real/Barca szintű csapat vezetője egyből ugrana ha egy kölcsönadott játékosa (főleg akire már nem számít) bedobná a durcit. Ha egy évre kölcsönadtuk a milannak akkor az miért a mi problémánk, hogy nem érzi ott jól magát? Vegyék meg és adják el ők ha tudják! Miért nekünk kell randigurut játszani a játékos meg 2 másik klub között. Akkor megérteném ha a Cselzi egyből kicsengetné a kért árat, de így? Így megint csak jót teszünk a milannal (akik halálba cumiztattak a nyáron), meg Sarrival (aki szintén sok jót tett már nekünk). Egyet értek, nekem is fura. Főleg akkor, ha tényleg volt egy szóbeli megállapodás a Milannal, h jövő nyáron viszik 36-ért. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-17, 12:54 | |
| - s4tch írta:
most valahogy nem érzem, hogy paratici bárkinek bepucsítana. ha higany be van sózva, és a cselzinek is kell egy csatár, azzal mi csak beljebb vagyunk: a milan fizeti az elmúlt fél évet, a chelsea a következő másfelet, ráadásul úgy hírlik, az opciójuk bizonyos feltételekkel kötelezettség lesz, így ha piggy jól teljesít, akár végleg megszabadulhatunk tőle. azt meg már tudjuk vagy 2,5 éve, hogy higuain iszonyat drága volt a korához képest, így ha sikerül ezt paraticinek minusvalenza nélkül levezényelni, annak csak örülhetünk.
morata meg lássuk be, nem tényező. ha miatta esünk ki az atletivel szemben, akkor azt valószínűleg magunknak keressük. Én valahogy nem hiszem, hogy ilyen Real/Barca szintű csapat vezetője egyből ugrana ha egy kölcsönadott játékosa (főleg akire már nem számít) bedobná a durcit. Ha egy évre kölcsönadtuk a milannak akkor az miért a mi problémánk, hogy nem érzi ott jól magát? Vegyék meg és adják el ők ha tudják! Miért nekünk kell randigurut játszani a játékos meg 2 másik klub között. Akkor megérteném ha a Cselzi egyből kicsengetné a kért árat, de így? Így megint csak jót teszünk a milannal (akik halálba cumiztattak a nyáron), meg Sarrival (aki szintén sok jót tett már nekünk). | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-17, 12:47 | |
| - _DREAM_ írta:
Néztél Milan meccset mostanában? Meg hogy mik a célok, kilátások? Ő belelátott ebbe az egész fosba, szerintem ott kb. mindenki leépül és menekül (lásd Bonu).
Érdekes még hogy vajon mi lesz Morcival ha odaviszik Higit. Nyáron önszántából aláírt oda. Ő nyilatkozta, hogy ott akarták a legjobban, ezért ment oda és nem Londonba. Nem gondolom, hogy bármi változott volna a Milan kilátásait illetően azóta. Szerintem valami más is kell legyen a háttérben. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-01-17, 12:33 | |
| - CsT írta:
- De akkor most mi van? A milány kicsengeti a 18 milla felét? Vagy azt se? Ezért szopattak szanaszét nyáron a csicskával meg Caldarával....
Ez a Cselzi - Higany konstrukció (már ha igaz) egy faszság, ráadásul könnyen lehet, hogy emiatt Morcit kölcsönadják (és most figyelj!!444) az Atleticonak. Ez egy kibaszott nagy öngól lenne, főleg ha Manzsu hosszabb időre dől ki.
Megint az a szitu, hogy rajtunk kívül mindenki diktál (Milan, Higany, Chelsea) mi meg ugrálunk?
Ennél a Ramsey & Higany üzletnél Paratici kicsit olyan mint szűz lány a Brazzers castingon... most valahogy nem érzem, hogy paratici bárkinek bepucsítana. ha higany be van sózva, és a cselzinek is kell egy csatár, azzal mi csak beljebb vagyunk: a milan fizeti az elmúlt fél évet, a chelsea a következő másfelet, ráadásul úgy hírlik, az opciójuk bizonyos feltételekkel kötelezettség lesz, így ha piggy jól teljesít, akár végleg megszabadulhatunk tőle. azt meg már tudjuk vagy 2,5 éve, hogy higuain iszonyat drága volt a korához képest, így ha sikerül ezt paraticinek minusvalenza nélkül levezényelni, annak csak örülhetünk. morata meg lássuk be, nem tényező. ha miatta esünk ki az atletivel szemben, akkor azt valószínűleg magunknak keressük. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|