Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+22
Téjlor89
Malloy
boric
imate
juventute
_Tyler
virracocha
_DREAM_
simoon
Tankcsapda
laac
Petike007
EsztéNégy
bombahoppa
exchaby
zetterberg40
kilopo
tjunior
CsT
rakkenroll
s4tch
LeRoi10
26 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
s4tch
Admin

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-17, 12:33

CsT írta:
De akkor most mi van? A milány kicsengeti a 18 milla felét? Vagy azt se? Ezért szopattak szanaszét nyáron a csicskával meg Caldarával....

Ez a Cselzi - Higany konstrukció (már ha igaz) egy faszság, ráadásul könnyen lehet, hogy emiatt Morcit kölcsönadják (és most figyelj!!444) az Atleticonak. Very Happy Ez egy kibaszott nagy öngól lenne, főleg ha Manzsu hosszabb időre dől ki. 

Megint az a szitu, hogy rajtunk kívül mindenki diktál (Milan, Higany, Chelsea) mi meg ugrálunk?

Ennél a Ramsey & Higany üzletnél Paratici kicsit olyan mint szűz lány a Brazzers castingon...

most valahogy nem érzem, hogy paratici bárkinek bepucsítana. ha higany be van sózva, és a cselzinek is kell egy csatár, azzal mi csak beljebb vagyunk: a milan fizeti az elmúlt fél évet, a chelsea a következő másfelet, ráadásul úgy hírlik, az opciójuk bizonyos feltételekkel kötelezettség lesz, így ha piggy jól teljesít, akár végleg megszabadulhatunk tőle. azt meg már tudjuk vagy 2,5 éve, hogy higuain iszonyat drága volt a korához képest, így ha sikerül ezt paraticinek minusvalenza nélkül levezényelni, annak csak örülhetünk.

morata meg lássuk be, nem tényező. ha miatta esünk ki az atletivel szemben, akkor azt valószínűleg magunknak keressük.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-17, 12:28

Téjlor89 írta:

Akkor pedig az a kérdés, hogy mi baja Higanynak? Olyat is lehet olvasni, h megmondta neki a Milan, h nem akarják nyáron leigazolni. Lehet, h ezek a szerencsétlenek rájöttek, hogy nincs pénzük, vagy nem fér bele az FFP-be? Ki tudja...

De tényleg nagyon érdekelne, mi megy ott.

Ez is izgalmas lesz, h Piateket meg tudják-e csípni és mennyiért. Vele nagyot szakíthatnak, ha nem egy szezonos játékos lesz.
Szerintem Higany pénzét elverték a cigánybajszos brazil gyerekre.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-17, 12:26

Téjlor89 írta:

Akkor pedig az a kérdés, hogy mi baja Higanynak? 

Néztél Milan meccset mostanában? Very Happy Meg hogy mik a célok, kilátások? Ő belelátott ebbe az egész fosba, szerintem ott kb. mindenki leépül és menekül (lásd Bonu). 

Érdekes még hogy vajon mi lesz Morcival ha odaviszik Higit.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-17, 12:25

De akkor most mi van? A milány kicsengeti a 18 milla felét? Vagy azt se? Ezért szopattak szanaszét nyáron a csicskával meg Caldarával....

Ez a Cselzi - Higany konstrukció (már ha igaz) egy faszság, ráadásul könnyen lehet, hogy emiatt Morcit kölcsönadják (és most figyelj!!444) az Atleticonak. Very Happy Ez egy kibaszott nagy öngól lenne, főleg ha Manzsu hosszabb időre dől ki. 

Megint az a szitu, hogy rajtunk kívül mindenki diktál (Milan, Higany, Chelsea) mi meg ugrálunk?

Ennél a Ramsey & Higany üzletnél Paratici kicsit olyan mint szűz lány a Brazzers castingon...
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-17, 12:14

s4tch írta:
nem a milan gondolta meg magát, hanem higuain. igazság szerint ezzel a milan kerül kényszerhelyzetbe: muszáj szerezniük egy csatárt a kezdőbe.

---------------

dembele a spursből kínába igazolt  jocolor
Akkor pedig az a kérdés, hogy mi baja Higanynak? Olyat is lehet olvasni, h megmondta neki a Milan, h nem akarják nyáron leigazolni. Lehet, h ezek a szerencsétlenek rájöttek, hogy nincs pénzük, vagy nem fér bele az FFP-be? Ki tudja...

De tényleg nagyon érdekelne, mi megy ott.

Ez is izgalmas lesz, h Piateket meg tudják-e csípni és mennyiért. Vele nagyot szakíthatnak, ha nem egy szezonos játékos lesz.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-17, 12:04

nem a milan gondolta meg magát, hanem higuain. igazság szerint ezzel a milan kerül kényszerhelyzetbe: muszáj szerezniük egy csatárt a kezdőbe.

---------------

dembele a spursből kínába igazolt  jocolor
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-17, 11:38

LeRoi10 írta:
Higuain a Chelseabe DONE DEAL!

Fél év kölcsön vásárlási opcióval(36 millió ojró). Ha a Chelsea úgy gondolja, akkor még egy évre kölcsönvehetik (??!!??!?).
Ha egy 32 éves játékost kölcsön is vehetnek, akkor mi a fasznak vennék meg?
Nagyon fura ez a Higuain sztori. Érdekelne, hogy mi van a háttérben.

A nyáron arról volt szó, hogy az csak formalitás, hogy kölcsön + opciót tartalmaz az egyezség és jövő nyáron véglegesíti a Milan.

Mi történt azóta? Ha “meggondolták magukat” akkor remélem, hogy soha a kurva életben nem fogunk semmi szolidaritást mutatni irányukba (amire bőven volt példa az elmúlt években). Plusz basszák meg.

Ebből a Chelsea fél + egy év kölcösnből csak akkor jöhetünk ki elfogadhatóan, ha az elkövetkezendő 1.5 évben konzisztensen jó teljesítményt fog nyújtani Piggy. Amúgy visszaadják, aztán megint kezdődik a sztori elölről.

Ez az egész azért borzasztó megalázó a játékosnak, nagyon sajnálom szegényt.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-17, 00:20

Higuain a Chelseabe DONE DEAL!

Fél év kölcsön vásárlási opcióval(36 millió ojró). Ha a Chelsea úgy gondolja, akkor még egy évre kölcsönvehetik (??!!??!?).
Ha egy 32 éves játékost kölcsön is vehetnek, akkor mi a fasznak vennék meg?
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-16, 07:04

Krisz írta:

Lehet hogy Koszta ostoba, de a mostani keretből Roncin kívül egyedül ő az, akinek van sebessége és jól cselez (szerintem Cuadrado bőven megkopott ezen a téren). Idén sokszor az ő lendületével húztuk be a meccset. A kontráink hatékonysága meg nem azért gyenge mert Cuadrado és Koszta is ostoba, hanem az hogy a mozgások nincsenek kidolgozva és begyakorolva, ahogy alapvetően az alap támadásaink se - ez pedig egyértelműen Allegri sara.
Bernátnak és Cuadradonak sincs sok helye ebben a felállásban (Bernát esetleg lehet mezz'ala, ill. Cuadrado meg jobb bunkó), illetve az alapfelállásba nem fér bele a talán a karrierje csúcsán teljesítő Mandzukic.
Most komolyan, ezek helyett én inkább hagynám a picsába Ramzit, elcserélném Dybalat Iscora és vennék a maradékból egy rohamnégert.
Az igazság az, hogy Koszta és Dibcsi nem igazán kompatibilisek egymással. Elég nehéz találni olyan felállást ami mindkettőjüknek jó. A 4-2-3-1 talán az egyetlen ahová beilleszthetők. Viszont azt meg  Pjanicra nem lehet rendesen rászabni. A jelenlegi felállás Costának és Pjanicnak kedvez, Dibcsi meg látványosan szenved (az más kérdés hogy így is sokkal többet játszik). Valakit hármójuk közül el kell adni nyáron.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-16, 00:39

EsztéNégy írta:

Nem deficites az, pont a pénzünknél leszünk a deal végére, ha minden jól alakul.

De könnyen azzá válhat. Most még ez a feltétel, meg úgysem kötelező opció lesz belőle, meg húzódik az eladás, stb. Arra sincs garancia, hogy a 36 milliót tartani fogjuk opcióként, pedig azért a Chelseanek van miből tejelni. És semmi garancia nincs arra, hogy ezt a pénzt megkapjuk érte. Meg én nem vagyok gazdasági szakértő, de hogyan hoztunk vissza belőle 36 milliót (+ a fizetését)?
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-16, 00:19

Tankcsapda írta:
Amúgy mi ez a Higuaín - 18 hónap Chelsea-kölcsön? Ekkora deficites transzfer még nem nagyon volt a futballtörténelem során, remélem, ez csak valami oltári nagy kacsa.

Nem deficites az, pont a pénzünknél leszünk a deal végére, ha minden jól alakul.

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 23:00

Amúgy mi ez a Higuaín - 18 hónap Chelsea-kölcsön? Ekkora deficites transzfer még nem nagyon volt a futballtörténelem során, remélem, ez csak valami oltári nagy kacsa.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 21:31

exchaby írta:

Mensa tagság feltétel?

ez az ostoba osztotta ki a tavalyi szezonban - messzemenőleg - a legtöbb asszisztot
a köpés, ha én dönthetnék már másnap repült volna, nem a roma vagyunk
az hogy mit csinált fél évig, engem nem érdekel (vagy hozzuk vissza Krasicsot)
http://windholz.wix.com/windholz
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 20:14

Costat maximum akkor lenne érdemes eladni, ha csereügyletben kapnánk egy jobb játékost. Egy Pogba-Costa csere ráfizetéssel is jó lenne, de nagyon nincs sok opciónk, ahova a brazilunk egyáltalán menne. Én nem igazán bolygatnám a dolgot, nincs sok értelme. Különben is jól jöhet még, hogy a meglepetés faktor benne van a játékában, ez talán a leginkább rá jellemző a támadószekcióban. Nem tudni, hogy hol tűnik fel a pályán, hogy éppen passzolni, cselezni vagy lőni akar, erre még szükség lehet. Én a támadószekciót eleve nem változtatnám, maximum Cuadradot engedném el, de ő védekezésben nagyon hasznos, és jól jöhet még, hogy jobbhátvédnek is be lehet tenni szükség esetén. Mondjuk éppen az ő helyettesítése nem megoldhatatlan, szerintem Lazaro hasonló játékos, csak közel egy évtizeddel fiatalabb, és valószínűleg nagyon sokba sem kerülne. De annyi biztos, hogy a támadók között szinte mindenki valamiért egyedi, és többletfeladat lenne a pótlásának megoldása.

Ramseyt egyelőre én sem tudom hova tenni, de szerintem hiba lenne a trequartista szerepkörben elképzelni, vagyis inkább nem nem örülnék ennek. Oda egy topjátékos kellene, és ha kihozza magából a maximumot, akkor Dybala ennek megfelelhet szezon végére, de Ramsey soha nem lesz olyan. Lehet, hogy Pjanic váltani akar, és egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a Realba akar menni, logikus lenne őt Modric pótlására kiszemelni, így a háromfős középpályán lehet olyanokkal, akik tudnak védekezni is.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 17:50

Koszta sztorihoz annyit, hogy amikor ideigazolt olvasgattam a Bayern fórumokat. Egyöntetű volt a vélemény, hogy volt egy jó féléve aztán teljesen eltűnt. Na most Kosztának itt is volt egy tényleg remek féléve, azóta semmi. Tavaly 6 gól 13 gólpassz. 0-0. A tavaly tavaszi Kosztát én sem adnám el, az ideit simán. Persze idén is felpöröghet még.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 16:00

simoon írta:
és? így most okosabb lett?  afro

Mensa tagság feltétel?

simoon írta:
nem csapatjátékos vagy csak nincs hozzá esze

Juventus írta:
With two goals and four assists to his name it’s fair to say it’s not been a bad month for Douglas Costa, who in his debut season at the club now has two MVP awards to his name.
“The Flash” had a hand in almost every single match in the month of April providing either a goal or an assist when he stepped onto the pitch

ez az ostoba osztotta ki a tavalyi szezonban - messzemenőleg - a legtöbb asszisztot

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 14:41

CsT írta:
Szerintem 2 fős kp nem sanszos ezzel a kerettel. Én is valami ilyesmit képzelek:

Bevásárlóközpont - Page 3 Lineup10

Viszont akkor Kosztának valóban lefő a kávé.

Lehet hogy Koszta ostoba, de a mostani keretből Roncin kívül egyedül ő az, akinek van sebessége és jól cselez (szerintem Cuadrado bőven megkopott ezen a téren). Idén sokszor az ő lendületével húztuk be a meccset. A kontráink hatékonysága meg nem azért gyenge mert Cuadrado és Koszta is ostoba, hanem az hogy a mozgások nincsenek kidolgozva és begyakorolva, ahogy alapvetően az alap támadásaink se - ez pedig egyértelműen Allegri sara.
Bernátnak és Cuadradonak sincs sok helye ebben a felállásban (Bernát esetleg lehet mezz'ala, ill. Cuadrado meg jobb bunkó), illetve az alapfelállásba nem fér bele a talán a karrierje csúcsán teljesítő Mandzukic.
Most komolyan, ezek helyett én inkább hagynám a picsába Ramzit, elcserélném Dybalat Iscora és vennék a maradékból egy rohamnégert.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 14:14

exchaby írta:

Douglas Costa given January MVP award! 

Douglas Costa wins MVP of the Month for April!
és? így most okosabb lett?  afro

plusz visszaszívódott a szájbaköpése?
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 14:07

simoon írta:
elcserélném szinte bárkire
értem én,hogy gyors és jól cselez, de nem csapatjátékos vagy csak nincs hozzá esze, ezerszer többet ér az aki egy jó csel után nem megrészegülve tol még hatot, hanem leteszi az üresen lévő pajtásának a labdát

Douglas Costa given January MVP award! 

Douglas Costa wins MVP of the Month for April!

Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 13:36

s4tch írta:
costa juvés pályafutása szerintem a köpéssel véget ért. ha mégsem, akkor legalább kiderült, hogy marotta baszta ki vidalt, cacerest és q-t is.
nagyon remélem, hogy kibasszuk (én a köpés után azonnal megtettem volna)
nem való ide aki ilyeneket csinál, no meg sajna seggbuta szegénykém
elcserélném szinte bárkire
értem én,hogy gyors és jól cselez, de nem csapatjátékos vagy csak nincs hozzá esze, ezerszer többet ér az aki egy jó csel után nem megrészegülve tol még hatot, hanem leteszi az üresen lévő pajtásának a labdát
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 11:10

Szerintem 2 fős kp nem sanszos ezzel a kerettel. Én is valami ilyesmit képzelek:

Bevásárlóközpont - Page 3 Lineup10

Viszont akkor Kosztának valóban lefő a kávé.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 08:44

costa juvés pályafutása szerintem a köpéssel véget ért. ha mégsem, akkor legalább kiderült, hogy marotta baszta ki vidalt, cacerest és q-t is.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 07:38

s4tch írta:
van egy olyan érzésem, hogy ramsey nem csak squad playernek jön, hanem egyfajta isco lightként a kezdőbe: allegri kedvence a 4-4-2 gyémánt, ehhez csak egy trequartista hiányzik, ramsey meg pont a középpálya és a csatárok összekötésében és a támadó harmadban adott passzokban erősebb, mint akár pjanic, akár dybala, akár bernardeschi. nincsenek nagy reményeim vele kapcsolatban, szerintem a britek mindig is szarok lesznek más bajnokságokban, de ha allegri és paratici csipázzák...

amúgy agresti nagyjából helyre tette azt is, hogy ramsey csak nyáron érkezik. ennek azért örülök, mert szerintem jelenleg barzagli az egyetlen nélkülözhető játékosa a keretnek, és őt nyilván nem fogjuk sérülten, utolsó féléve előtt visszavonultatni. ti kit basznátok ki a walesi kedvéért?

Talán a gyémánthoz a legalkalmatlanabb a keretünk. Szóval ha az alap felállásunk a Pjanic, Matuidi, Beni, Ramzi - Dybala, CR akkor nem játszik Mandzukic, Can, Bernát, Koszta, Cuadrado. Ha a másik kolléga felállását nézzük, akkor meg Pjanic, Ramzi, Bernát, Mandzu - CR, Dybala és nem játszik Can, Koszta, Cuadrado, Beni, Matuidi illetve a középpályán mindenkit rá lehet fogni a melóra (+Dybala) de amúgy senki se tud védekezni, illetve Mandzukic hagyományos szélsőt/mezzalat kell játsszon. 
Eközben az évek óta 4231re épített keretünkhöz elég lenne 1 db elit rohamnégert venni és a helye is meglenne mindenkinek. Ehelyett mi az ingyen Ramzival rizikózunk, meg halmozzuk az 5-6 millás fizuval padon ücsörgőket. Én egyáltalán nem bánom ha Khedira helyett Ramzi lesz sérült, mert legalább amikor játszik akkor nem lesz láthatatlan, de maga az egész koncepció elbaszott...
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 07:12

s4tch írta:
van egy olyan érzésem, hogy ramsey nem csak squad playernek jön, hanem egyfajta isco lightként a kezdőbe: allegri kedvence a 4-4-2 gyémánt, ehhez csak egy trequartista hiányzik, ramsey meg pont a középpálya és a csatárok összekötésében és a támadó harmadban adott passzokban erősebb, mint akár pjanic, akár dybala, akár bernardeschi. nincsenek nagy reményeim vele kapcsolatban, szerintem a britek mindig is szarok lesznek más bajnokságokban, de ha allegri és paratici csipázzák...

amúgy agresti nagyjából helyre tette azt is, hogy ramsey csak nyáron érkezik. ennek azért örülök, mert szerintem jelenleg barzagli az egyetlen nélkülözhető játékosa a keretnek, és őt nyilván nem fogjuk sérülten, utolsó féléve előtt visszavonultatni. ti kit basznátok ki a walesi kedvéért?
Dibcsinek a  2 csatáros játék fekszik. Ezért mindenképpen érdemes megpróbálni a 4-4-2őt mert ez a jelenlegi helyzet senkinek sem jó. Viszont ha összeállna a Cr-Dybala csatársor Mandzuval és Bernáttal megtámogatva az horzsolna. Koszta viszont rácseszne, de legalább lenne belőle egy kis pénz, mert akkor a kpra minimum 1 ember kellene még Ramsey felül,d e inkább 2.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 06:56

Ha a mostani játékrendszerben gondolkodunk abban nálam egyértelműen Dybcsi helyére kerülne Ramsey. Sad
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-15, 01:05

s4tch írta:
ti kit basznátok ki a walesi kedvéért?

?

monkey

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-14, 23:57

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-14, 22:24

Krisz írta:

Szerintem is, nekünk nem is igazán egy ilyen spílerre van szükségünk (egyébként ott van még Mandragora is ebben a kategóriában), hanem pl s4tch Bodrijára. Viszont ezen gondolat mentén nem tudom minek hozzuk Ramseyt. 
Egyébként a Chelseat nem értem, oké Bakayoko flop, de ott van nekik Kante, Jorginho, Kovács, Loftus-Cheek a fiatal saját kölyök kategóriából, plusz megvették 60 milláért Pulisicet. Amellett, hogy felesleges nekik Barella, én a srác helyében ilyen competition mellett nem nagyon erőltetném az angol órát, ha van egy Juventus mint kérő.
Ramsey azért jön mert ingyen van. Ha a láthatatlan embert lecseréljük rá annyira nem fogok sípolni, bár nekem is elég sok fenntartásom van. Ingyen letudták a kp-t lehet költeni másra. (max valami olasz középszer kellene még akinek jó ha pénzért a padot melegíti és csak 2 havonta játszik)
Benő megy, nem is baj, még pénzt láthatunk belőle. Na itt kéne észnél lenni és nem a túlhypeolt deligtet hajszolni hanem rámenni Milenkovicra amíg fel nem fedezik.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-14, 20:22

Krisz írta:

Szerintem is, nekünk nem is igazán egy ilyen spílerre van szükségünk (egyébként ott van még Mandragora is ebben a kategóriában), hanem pl s4tch Bodrijára. Viszont ezen gondolat mentén nem tudom minek hozzuk Ramseyt. 
Egyébként a Chelseat nem értem, oké Bakayoko flop, de ott van nekik Kante, Jorginho, Kovács, Loftus-Cheek a fiatal saját kölyök kategóriából, plusz megvették 60 milláért Pulisicet. Amellett, hogy felesleges nekik Barella, én a srác helyében ilyen competition mellett nem nagyon erőltetném az angol órát, ha van egy Juventus mint kérő.

Szerintem Barella érdekében el kellene hozni Kantét. Very Happy Ami azt illeti, szerintem a francia tényleg egy jobb csapatot érdemelne, mint a Chelsea, én abszolút nem tartom elérhetetlen kategóriának. Pogba, Eriksen, SMS, Fekir és Depay azok, akik szerintem hasonló cipőben járnak, és egy szintet tudnának még lépni (utóbbiak kettőt is, de megtehetik egyetlen lépésben), és akár egy igazi topklubban is megállnák a helyüket, illetve a holland ligából de Ligt, Frenkie de Jong és Lozano azok, akik talán már most igazolhatnak egyből egy elitklubhoz. Én nem bánnám, ha ebből a halmazból elhoznánk valakit.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-14, 18:49

tjunior írta:

Csak az a gond, hogy már nem a West Hammel kell küzdeni értene hanem pl. a Chelsea-vel, úgy meg nehéz izmozni. Amúgy szerintem Ben Húr jobb nála.

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2019-01-14, 17:40

Krisz írta:

Azért a Cagliarit sokkal inkább le lehet izmozni, mint egy Laziot, illetve nem Lotitoval kell tárgyalni. Én amúgy 30 millát se fizetnék érte (annyit olvastam utoljára), ha meg inkább elmegy egy West Hambe akkor nem is ide való.
Csak az a gond, hogy már nem a West Hammel kell küzdeni értene hanem pl. a Chelsea-vel, úgy meg nehéz izmozni. Amúgy szerintem Ben Húr jobb nála.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
3 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: