Visszatért nogood, remélem félrebassza még Bonuccit párszor az edzőtáborban, csak hogy tudja a helyét a köcsög.
Marione:wub:
Úgy legyen amúgy, ahogy írod.
A Chelsea 80 millióért vett kapust a Bilbaoból Courtois helyére, Kovacsicsot pedig kölcsönveszik a Realból. Engem meglep, hogy elengedi a Real ebben a formában.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-08, 12:25
Visszatért nogood, remélem félrebassza még Bonuccit párszor az edzőtáborban, csak hogy tudja a helyét a köcsög.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-08, 12:16
CsT írta:
Ronaldo az első aki odaér az edzésre és ő az utolsó aki távozik onnan- mondá Duglasz Koszta
Ezen nem lepődöm meg, hatalmas profi a kis kurva, ugyanaz a dedication mint pl Nedvednél.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-08, 11:21
Ronaldo az első aki odaér az edzésre és ő az utolsó aki távozik onnan- mondá Duglasz Koszta
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-08, 04:28
exchaby írta:
nem úgy volt hogy Favili->Genoa lezsírozva? Ma olyan aggasztó híreket olvastam miszerint Stuani nem kell PL-köcsögjeinek (sem) 20ért, aztán majd ő is a Genoában köthet ki kölcsönben
Szikesre száradva szenved a máj.
Szeptember 1. Barba Negra
Blogtalálkozó?
_________________ a televizenyős düggönypakli
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 23:40
Favilli lezsírozva, holnap lesz az orvosija. 5+7 millióért megy.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 23:20
nekem is a középpálya fáj, de hosszú távon nagyon kellett cr7. így most van 2 franchise player is a keretben, ami ezer éve nem fordult elő.
ha caldara maradt volna, nálam egy erős 9-es lett volna a nyár. így is vaskos 8, ritkán lép előre minden poszton a keret.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 23:18
nem úgy volt hogy Favili->Genoa lezsírozva? Ma olyan aggasztó híreket olvastam miszerint Stuani nem kell PL-köcsögjeinek (sem) 20ért, aztán majd ő is a Genoában köthet ki kölcsönben
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 23:05
s4tch írta:
agresti szerint nem veszünk már senkit.
stu, kean, favilli (stb) még távozhatnak, amúgy nagyjából ennyi az idei mercato.
Baromi jól indult ez a mercato (cancelo, perin, can(amíg azt hittem, hogy tényleg INGYEN jön) aztán jött valami megmagyarázhatatlan (céró) amitől először fintorogtam, aztán inkább, lehetőséget láttam benne a vége viszont számomra nagyon keserű lett azzal, hogy visszahoztunk egy áruló gecit, eladtuk a legtehetségesebb fiatal olasz védőt, az is csalódás, hogy szétpucsítottuk magunkat a milány elé és minden úgy történt ahogy ők akarták....ez nagyjából közepesre zárta nálam a mercatót.
BL-t sztem ezzel a kp-val nem nyerünk, de ne legyen igazam.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 22:58
bombahoppa írta:
Már bocs: UNO ittam fél liter bort. DUE két napja ezt blogvita/cicaparádét olvasom EGY HAL HÁROM még sose kötöttem bele senkibe a neten, de az előző pontban idézett blogban megtanultam, hogy kell idézni filozófust, ha az igazán védem. Tehát NÉGY Descartes: Iszom tehát vagyok.
ÖT: Ne keverjük a szezont a faszommal. Ne említsd egy hozzászólásban az izét a CSAPATTAL. Nem összemérhető.
Örömteli, hogy nem csak én iszok egyedül egy unalmas kedd estén!
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-07, 23:06-kor.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 22:46
agresti szerint nem veszünk már senkit.
stu, kean, favilli (stb) még távozhatnak, amúgy nagyjából ennyi az idei mercato.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 22:24
Idézet :
@CsT wrote Re: Mi a pöcsért menne Modrics az Izébe?? ...
Mi a pöcsért jött ide Ronaldo?
Már bocs: UNO ittam fél liter bort. DUE két napja ezt blogvita/cicaparádét olvasom EGY HAL HÁROM még sose kötöttem bele senkibe a neten, de az előző pontban idézett blogban megtanultam, hogy kell idézni filozófust, ha az igazán védem. Tehát NÉGY Descartes: Iszom tehát vagyok.
ÖT: Ne keverjük a szezont a faszommal. Ne említsd egy hozzászólásban az izét a CSAPATTAL. Nem összemérhető.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 22:03
A Fio közleménye szerint van visszavásárlási opciónk Pjacara.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 21:41
_DREAM_ írta:
Sejtettem h fel fog jönni Ronci peldakent, de azert van különbség egyrészt a játékosok között, meg a Juve és az Izé között!
Aztán persze annyi mindent láttunk már..
Stuani nem kell nekik?
Ha nekem valaki azt mondja tavaly, hogy Gigi a P$G kapusa lesz, Céró meg nálunk játszik, sőt visszahozzuk a csicskát.....hát kb az életemben fogadtam volna, hogy nem így lesz.
Stuanival beszoptuk a faszt szerintem 12-14M-ért vitték volna, Beppe 20-at akart érte (egy fogalmatlan vak buziért...)
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 21:30
CsT írta:
Mi a pöcsért jött ide Ronaldo? Én simán kinézem, hogy Modric már eleget látott, nyert Madridban és belevágna valami más kalandba....persze remélem Perez nem így gondolja.
Sejtettem h fel fog jönni Ronci peldakent, de azert van különbség egyrészt a játékosok között, meg a Juve és az Izé között!
Aztán persze annyi mindent láttunk már..
Stuani nem kell nekik?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 21:14
_DREAM_ írta:
Mi a pöcsért menne Modrics az Izébe?? Nem tudom felfogni az ilyen híreket. Főleg egy ilyen VB után..
Mi a pöcsért jött ide Ronaldo? Én simán kinézem, hogy Modric már eleget látott, nyert Madridban és belevágna valami más kalandba....persze remélem Perez nem így gondolja.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 20:59
zetterberg40 írta:
Pjaca visszavásárlási opció nélkül távozott: 2 millióért egy év kölcsön + 20 milliós opció.
Más: Modrics azért hatalmas igazolás lenne az izének.
Mi a pöcsért menne Modrics az Izébe?? Nem tudom felfogni az ilyen híreket. Főleg egy ilyen VB után..
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 20:42
Pjaca visszavásárlási opció nélkül távozott: 2 millióért egy év kölcsön + 20 milliós opció.
Más: Modrics azért hatalmas igazolás lenne az izének.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-07, 00:18
Tankcsapda írta:
Igen, azóta én is olvastam. Viszont elég furcsa, hogy a szerbet még nem adta el a Lazio. Amit Lotito szeretne érte kapni, olyan ajánlat nem fog érkezni, viszont a játékos érdeke a váltás lenne, kinőtte a Laziot.
Lotito érdeke hogy Sergej erősítse a csapatot vagy hogy nagyot kaszáljon rajta. Nem törik különösebben magukat a nagy csapatok érte, szóval Lotito sincs sürgetve. Max Sergej akarhatja nagyon a váltást, de szerintem a VBs teljesítménye alapján kicsit erős hogy kinőtte a Laziot, ezt sanszos hogy ő is érzi, ezért se hisztizik túlságosan. Hacsak a Margit nem veszi meg kétségbeesetten a mercato utolsó napján (mivel mást nem sikerült igazolni), akkor marad a seggén még legalább egy évig.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 23:53
Krisz írta:
Ja, meg Neymaron és Messin... Azért bőven pörög még a bullshit motolla, Leonardo egyből cáfolta is.
Igen, azóta én is olvastam. Viszont elég furcsa, hogy a szerbet még nem adta el a Lazio. Amit Lotito szeretne érte kapni, olyan ajánlat nem fog érkezni, viszont a játékos érdeke a váltás lenne, kinőtte a Laziot.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 23:38
Tankcsapda írta:
És ha nem kötjük az ebet a karóhoz, nem mentek volna bele a szimpla Higuaín-kölcsönvételbe? Nekik valószínűleg teljesen mindegy volt, hogy Bonuccival vagy Caldaraval kezdik az idényt, Bonucci kavart be itt, Higuaínnal erősödnek, ez a konstrukció meg egyszerűen nekik tökéletes. Csak halkan jegyzem meg, Milinkovic-Savic leigazolásán is dolgoznak valami hasonló konstrukció keretében, csak kissé nagyobb tételekkel...
Ja, meg Neymaron és Messin... Azért bőven pörög még a bullshit motolla, Leonardo egyből cáfolta is.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 22:45
CsT írta:
Közvetetten lett a vesztese...el kellett adni a malacot, akiért vissza kellett hozni a patkányt, akit csak Caldaráért adtak....
Jól lenne már megszabadulni (pénzért) Stuanitól mert már csak 11 nap van a mercatóból.
Amúgy lesz még felhozó meccs vagy már csak az egymás elleni buzulás?
Ja és kurvára felbasz, hogy még mindig semmi konkrét infó arról, hogy hol nézhetjük jövőre a calciot....
És ha nem kötjük az ebet a karóhoz, nem mentek volna bele a szimpla Higuaín-kölcsönvételbe? Nekik valószínűleg teljesen mindegy volt, hogy Bonuccival vagy Caldaraval kezdik az idényt, Bonucci kavart be itt, Higuaínnal erősödnek, ez a konstrukció meg egyszerűen nekik tökéletes. Csak halkan jegyzem meg, Milinkovic-Savic leigazolásán is dolgoznak valami hasonló konstrukció keretében, csak kissé nagyobb tételekkel...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 20:00
Tankcsapda írta:
Szerintem Vidal a jelenlegi Barcaba még jó igazolás is lehet. Nyilvánvalóan jobb, mint Paulinho, aki azért nem nyújtott rossz teljesítményt. Valverde a siker érdekében simán meg meri lépni, hogy három, védekezni is tudó középpályást egyszerre küld pályára, illetve ugye előző szezonban negyediknek Iniesta volt még ott. De a cél érdekében simán összeállhat a Vidal-Busquets-Rakitic trió, előttük a Coutinho-Messi-Suárez hármassal, azért nem lenne gyenge.
Szerintem Nedved nyilatkozata arra utalhatott, hogy eladások lesznek, az is játékosmozgás. Én kétlem, hogy Pjanicot, Sandrot vagy Dybalat beáldoznánk egy topvételért, hiszen eleve kétséges lenne az erősödés. Chiellini tényleg azt nyilatkozta, hogy Caldara Ronaldo érkezésének volt a vesztese? Már nem azért mondom, de mintha valaki mással lett egy az egyben elcserélve...
Közvetetten lett a vesztese...el kellett adni a malacot, akiért vissza kellett hozni a patkányt, akit csak Caldaráért adtak....
Jól lenne már megszabadulni (pénzért) Stuanitól mert már csak 11 nap van a mercatóból.
Amúgy lesz még felhozó meccs vagy már csak az egymás elleni buzulás?
Ja és kurvára felbasz, hogy még mindig semmi konkrét infó arról, hogy hol nézhetjük jövőre a calciot....
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 19:29
Szerintem Vidal a jelenlegi Barcaba még jó igazolás is lehet. Nyilvánvalóan jobb, mint Paulinho, aki azért nem nyújtott rossz teljesítményt. Valverde a siker érdekében simán meg meri lépni, hogy három, védekezni is tudó középpályást egyszerre küld pályára, illetve ugye előző szezonban negyediknek Iniesta volt még ott. De a cél érdekében simán összeállhat a Vidal-Busquets-Rakitic trió, előttük a Coutinho-Messi-Suárez hármassal, azért nem lenne gyenge.
Szerintem Nedved nyilatkozata arra utalhatott, hogy eladások lesznek, az is játékosmozgás. Én kétlem, hogy Pjanicot, Sandrot vagy Dybalat beáldoznánk egy topvételért, hiszen eleve kétséges lenne az erősödés. Chiellini tényleg azt nyilatkozta, hogy Caldara Ronaldo érkezésének volt a vesztese? Már nem azért mondom, de mintha valaki mással lett egy az egyben elcserélve...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 19:03
Vidal szerint valóra vált az álma, mindig is itt szeretett volna játszani! Mintha egyszer már előtte volna ezt!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 16:15
Nyaralás után is hányingerem van a patkánytól. Pfej.
Vidal a Barcaban érdekes lesz, nem igazán érzem kompatibilisnek ott, bár Valverdevel már nem ugyanazt nyomják mint korábban.
Witselnek gyorsan elege lett Kínából, a Dortmundba igazolt 20 millióért és lényegesen kevesebb fizetésért.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 10:24
Krisz írta:
A mai Gazzetta Pjacat már fixen a Fiorba rakta, mondjuk azt a 'prestito 2' nem tudom mit jelent pontosan. 2 évre adtuk kölcsön vagy 2 milláért? (Máshol a sima kölcsön x pézért dealt nem így írták). Ez amúgy azért érdekes, mert sem a klubtól nem hallottam semmi konkrétumot és egyéb oldalakon (pl transfermarkt) sincs ez fent.
Én legutóbb úgy olvastam, hogy 2 milláért megy kölcsönbe, de lesz rá opciója a Fiornak nekünk meg "visszaopciónk" Viszont így idén belőle sem látunk pénzt Hasonló volt a szitu Mandragoránál is, ő már le is játszotta első meccsét az Udinében és csak másnap lett "hivatalos" az igazolása.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-06, 09:34
A mai Gazzetta Pjacat már fixen a Fiorba rakta, mondjuk azt a 'prestito 2' nem tudom mit jelent pontosan. 2 évre adtuk kölcsön vagy 2 milláért? (Máshol a sima kölcsön x pézért dealt nem így írták). Ez amúgy azért érdekes, mert sem a klubtól nem hallottam semmi konkrétumot és egyéb oldalakon (pl transfermarkt) sincs ez fent.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-05, 18:17
s4tch írta:
amit én olvastam tőle, az inkább arról szólt, hogy szerinte már így is kompetitív a keret, de a klub intézi a mercatót.
edit: https://www.football-italia.net/125756/allegri-no-more-signings ezek retardáltak, allegri nem is mondta azt, ami a címben szerepel.
Ugyan, 1 hete még a védelmünk is rendben volt és kész volt, aztán tudjuk mi lett...
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-08-05, 14:35
EsztéNégy írta:
A Hal szerint nem lesz már több érkező. RIP Polip
amit én olvastam tőle, az inkább arról szólt, hogy szerinte már így is kompetitív a keret, de a klub intézi a mercatót.
edit: https://www.football-italia.net/125756/allegri-no-more-signings ezek retardáltak, allegri nem is mondta azt, ami a címben szerepel.