Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+22Téjlor89 Malloy boric imate juventute _Tyler virracocha _DREAM_ simoon Tankcsapda laac Petike007 EsztéNégy bombahoppa exchaby zetterberg40 kilopo tjunior CsT rakkenroll s4tch LeRoi10 26 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 14:17 | |
| Szerintem a Halnak is van beleszólása ebbe a dologba, de én sem nagyon látom Piggy helyét ebben a csapatban. A támadó szekcióból három embernek egyszerűen kötelező játszani, ezek CR, Dybusz és Costa. Lehetséges lenne papíron, hogy 4-2-3-1 legyen elöl a disznóval és mögötte a hármassal, de nagyon kétlem, hogy Ronaldot a szélre vettük volna. 4-3-3 esetén is inkább center lesz szerintem CR és mögötte/mellette kötetlen poszton Dybala, a szélen meg Costa. Ha valamiért 4-4-2-t szeretnénk játszani, akkor Dybalának nincs helye, csak ha centerbe toljuk CR mellé.
Akárhogy teszem fel a fiúkákat a pályára, Malac egyszerűen nem fér be a kezdőbe. Úgy meg, hogy CR mögött a legmagasabb a bérköltsége, lehetetlenség megtartani. Én azt sem hiszem, hogy ennyire nem kell senkinek, a mai piacon 45 milla környékén ajándék egy olyan csatár, aki 35 gólban közreműködik egy defenzívebb bajnokságban. Ha hatvanért nem is, annyiért szerintem több PL csapat is elvinné. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 13:22 | |
| - CsT írta:
- Valami nagyobb nevet muszáj eladni és ez inkább a malac legyen mint valaki más, nem hiszem, hogy sokat játszana Ronci cseréjeként, azt sem, hogy Maxi együtt játszaná őket, szóval szép dolog a work rate meg minden, de 90/7,5 milláért fontos gólokat vár az ember, erre Mandzu inkább képes és harmad annyiba se kerül a klubnak.
+1 |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 13:22 | |
| - s4tch írta:
- egyébként ha beleférne a büdzsébe, megtartanám higanyt. tavaly nagyon komoly workrate-je volt egész évben, végig tudja tolni a szezont sérülés nélkül, és azért csak rugdossa a gólokat. simán tudná azt a szerepkört, amit cr mellett benzema hozott madridban. van egy olyan érzésem, hogy vissza fogjuk őt még sírni, még azok is, akik évek óta dagadt disznózzák.
én bírom piggy-t, de szerintem roncica érkezésével egyszerűen nem marad számára levegő eddig ő volt a top gun, idén másodhegedűsnek viszont kurva drága lenne |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 13:10 | |
| Valami nagyobb nevet muszáj eladni és ez inkább a malac legyen mint valaki más, nem hiszem, hogy sokat játszana Ronci cseréjeként, azt sem, hogy Maxi együtt játszaná őket, szóval szép dolog a work rate meg minden, de 90/7,5 milláért fontos gólokat vár az ember, erre Mandzu inkább képes és harmad annyiba se kerül a klubnak. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 12:54 | |
| - s4tch írta:
- guardiola sosem a labda megszerzésére, hanem inkább a megtartására helyezte a hangsúlyt a védekezésnél. nem kell szerelned, ha eleve nincs az ellenfélnél a labda. pjanic meg labdatartásban nagyjából bárkinél jobb, akit nem kroosnak hívnak. de bruyne jóval előrébb játszik, nem egy poszt a két ember.
Jó jó, de ütközni akkor is kell néha, meg nem minden meccsen birtokolják 70%ban a labdát. Pont ezt szopták be a Liverpool ellen a PLben és a BLben is. Fernandinho totál más karakter mint Pjanic, Jorginho meg talan a kettő között van. Én a Pjanic-City dologtól egyáltalán nem tartok. A Malac megtartása szerintem hatalmas hiba lenne. Egyrészt egy rakat pénztől esünk el, amit más játékos eladásból hozunk be. Másrészt meg hogy teljesítene cserecsatárként béka segge alatti motivációval? Úgy is fogalmazhatok, hogy mennyi big macet zabálna naponta, ha tudná, hogy Ronci mellett esélye sincs a kezdőre, ez az utolsó állomása kína előtt mielőtt lepörög a szerződése? FM univerzumban gondolkodva zseniális cserecsatár lenne (bár kétlem hogy Ronci mellett sok szükség lenne rá akármennyire is 33 éves), de a valóságban a bankszámláján (és a pocakján) kívül mindenkinek lúzer biznisz lenne. 1 év múlva meg tényleg csak aprópénzt kapnánk érte. Én amúgy akarmennyire is istentelen gondolat inkább belemennék egy Bonucci ide, Malac oda, Benatia/Pjaca el dealbe, mint hogy ránk rohadjon a Malac és Ruganit (+Caldarat?) áldozzuk be. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 12:42 | |
| - s4tch írta:
- egyébként ha beleférne a büdzsébe, megtartanám higanyt. tavaly nagyon komoly workrate-je volt egész évben, végig tudja tolni a szezont sérülés nélkül, és azért csak rugdossa a gólokat. simán tudná azt a szerepkört, amit cr mellett benzema hozott madridban. van egy olyan érzésem, hogy vissza fogjuk őt még sírni, még azok is, akik évek óta dagadt disznózzák.
engem már rég megvett, de szerelmem Mandzsué | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 12:40 | |
| Mandragorával mi a helyzet? Mert nem olvastam, hogy hivatalosan kölcsön/el adtuk volna, de tegnap már játszott edzőmeccsen az Udinesében. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 12:13 | |
| guardiola sosem a labda megszerzésére, hanem inkább a megtartására helyezte a hangsúlyt a védekezésnél. nem kell szerelned, ha eleve nincs az ellenfélnél a labda. pjanic meg labdatartásban nagyjából bárkinél jobb, akit nem kroosnak hívnak. de bruyne jóval előrébb játszik, nem egy poszt a két ember.
az a probléma, hogy bár érzem a fals logikát benne, de én is ott tartok, ahol barzagli, amikor pogba visszatéréséről kérdezték: a cr-transzfer után már semmire nem lehet azt mondani, hogy nem lehetséges. teljesen kiszámíthatatlan a mercato.
akit most biztos maradónak sejtek: - mindhárom kapus - chiellini, barza, cancelo, de sciglio, ceruzával sandro és caldara - can, bentancur, khedira, matuidi - dybala, costa, berna, cuadrado, cr
hogy a többivel mi lesz, fasztuggya. az se lepne meg, ha nem tudnánk végül senkire rásózni higgyt, és improvizálnánk egyet pjanic és mandzukic eladásával, megvennénk rabiot-t, és várnánk a csodát. tudom, baromság, de ettől még nem lepne meg.
egyébként ha beleférne a büdzsébe, megtartanám higanyt. tavaly nagyon komoly workrate-je volt egész évben, végig tudja tolni a szezont sérülés nélkül, és azért csak rugdossa a gólokat. simán tudná azt a szerepkört, amit cr mellett benzema hozott madridban. van egy olyan érzésem, hogy vissza fogjuk őt még sírni, még azok is, akik évek óta dagadt disznózzák. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 11:42 | |
| - s4tch írta:
jorginhót minek akarták volna megvenni? fernandinho nagyon hullámzó, talán ő a kezdőjük leggyengébb pontja.
thiagót nekünk kéne elhozni, akkor legalább lenne értelme rugani beáldozásának. hagyni sms-t és pogbát a gecibe, megtartani pjanicot, hozni mellé thiagót, elengedni higuaint akárhová akár 20 millióért, ruganit vigye a chelsea 60-ért, és indulhat a szezon. Pjanic a 3asból inkább Silva vagy De Bruyne helyére lenne jó, Fernandinhoera semmiképp. Jorginho azért sokkal többet tud hozzátenni a védekezéshez, amire Pjanic kevés. Mindenesetre nekem nincs okom megkérdőjelezni amit Pep nyilatkozott. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 11:29 | |
| - CsT írta:
Én valahol 26.-t olvastam. thx |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 11:06 | |
| - Krisz írta:
- Állandóan, de amúgy azt sem látom hogy minek kellene nekik Pjanic. A Fernandinho-De Bruyne-David Silva sor mellett van Gündogan, egy raklap szélső Jesus es Agüero plusz a fiatalok. Vagy 433 vagy 4231 lesz ebből, és akármelyikhez akarnak igazolni azt Fernandinhoval kell kezdeni, a VBn jól látszott hogy megkopott rendesen. Mindenképpen olyan kell aki tud valamennyire ütközni is, ami nem Pjanic. Sokkal logikusabb lenne Thiago Alcantara aki pont ilyen emellett Pep eternal lieblingje.
jorginhót minek akarták volna megvenni? fernandinho nagyon hullámzó, talán ő a kezdőjük leggyengébb pontja. thiagót nekünk kéne elhozni, akkor legalább lenne értelme rugani beáldozásának. hagyni sms-t és pogbát a gecibe, megtartani pjanicot, hozni mellé thiagót, elengedni higuaint akárhová akár 20 millióért, ruganit vigye a chelsea 60-ért, és indulhat a szezon. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 10:35 | |
| - jackie_d írta:
- btw: sorsolás nincs még? elvileg 20-án ki kellett volna jönnie
Én valahol 26.-t olvastam.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-07-25, 11:11-kor. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 10:24 | |
| btw: sorsolás nincs még? elvileg 20-án ki kellett volna jönnie |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 09:55 | |
| - Krisz írta:
Kilincs és Szilva is besült, nem kérdés hogy el kell őket adni. Az amcsik nyomnak pénzt a csapatba, ha akarják szerintem simán meg tudják venni.
Amúgy mikor zár idén a mercato? A kevés idő nagyobb probléma mint a pénz. Normál esetben a vezetőség már jó ideje dolgozna ezen de Mirabelliék szerintem totál beleszartak a végén az egészbe az FFP cirkusz közepette meg tudván hogy ki lesznek baszva. A Chelsea tuti nem adja el Moratat amíg nincs a helyére más, a Milannál meg akár olyan kapkodós igazolás is lehet a Malac mint anno nekünk Hernyó. Asszem az első bajnoki meccs előtti nap éjfélkor zár a piac nekünk, ami olyan aug 19-20. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 09:46 | |
| - s4tch írta:
- jaja, még tegnap este azzal zárt a sky, hogy higany nem kell nekik, és vélhetően moratára ugranak rá. nem mintha vele sokkal beljebb lennének, a milan nem kontracsapat.
Ha Morata elmenne a Chelseaból akkor a malacnak lenne helye. Ha meg nem akkor most szoptuk be gigantikusan a megvételét. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 09:42 | |
| - CsT írta:
- Higuain-nal kapcsolatban nekem Sarri meg a Chelsea az egyetlen reményem. BL győzelemre vágyó csapat nem fogja őt leigazolni, a többieknek meg egyszerűen drága. Talán a régi a régi szerelem a bagóssal és Abra pénze ami elmozdíthatja innen.
A Milannak nem hiszem, hogy lenne pénze rá + van 3 befejező csatáruk, ebből 40 millás André Silva 2 gólig jutott a bajnokságban, Kilincs meg 0-ra írta magát a vébén, szóval még arra se nagy esély van, hogy pénzt kapjanak valamelyikükért. Kilincs és Szilva is besült, nem kérdés hogy el kell őket adni. Az amcsik nyomnak pénzt a csapatba, ha akarják szerintem simán meg tudják venni. Amúgy mikor zár idén a mercato? A kevés idő nagyobb probléma mint a pénz. Normál esetben a vezetőség már jó ideje dolgozna ezen de Mirabelliék szerintem totál beleszartak a végén az egészbe az FFP cirkusz közepette meg tudván hogy ki lesznek baszva. A Chelsea tuti nem adja el Moratat amíg nincs a helyére más, a Milannál meg akár olyan kapkodós igazolás is lehet a Malac mint anno nekünk Hernyó. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 09:34 | |
| - s4tch írta:
te még sose mondtál olyat, hogy a csajokat szereted? Állandóan, de amúgy azt sem látom hogy minek kellene nekik Pjanic. A Fernandinho-De Bruyne-David Silva sor mellett van Gündogan, egy raklap szélső Jesus es Agüero plusz a fiatalok. Vagy 433 vagy 4231 lesz ebből, és akármelyikhez akarnak igazolni azt Fernandinhoval kell kezdeni, a VBn jól látszott hogy megkopott rendesen. Mindenképpen olyan kell aki tud valamennyire ütközni is, ami nem Pjanic. Sokkal logikusabb lenne Thiago Alcantara aki pont ilyen emellett Pep eternal lieblingje. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 09:27 | |
| Pjancsi távozását nem érteném, ő a csapat esze, a legstabilabb pontja, most végre kap maga mellé egy fiatalabb, kanosabb Khedirát és olyan csatárt aki talán a ki-ki meccseken is lő majd gólokat. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 09:20 | |
| Higuain-nal kapcsolatban nekem Sarri meg a Chelsea az egyetlen reményem. BL győzelemre vágyó csapat nem fogja őt leigazolni, a többieknek meg egyszerűen drága. Talán a régi a régi szerelem a bagóssal és Abra pénze ami elmozdíthatja innen.
A Milannak nem hiszem, hogy lenne pénze rá + van 3 befejező csatáruk, ebből 40 millás André Silva 2 gólig jutott a bajnokságban, Kilincs meg 0-ra írta magát a vébén, szóval még arra se nagy esély van, hogy pénzt kapjanak valamelyikükért. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 09:10 | |
| - Krisz írta:
- ...Pep megmondta hogy nem igazolják le Pjanicot...
te még sose mondtál olyat, hogy a csajokat szereted? kellemetlen érzéseim vannak pjaniccsal és caldarával kapcsolatban is. azt hittem naivan, hogy anélkül nem igazoljuk le ronaldót, hogy nem tudjuk, kik távoznak, és hová, most meg úgy tűnik, mintha piggyt nem tudnánk senkire rásózni, ezért elkezdtünk kapkodni, hogy azért a könyvek rendben legyenek. pár éve hasonló kényszerhelyzetben vettük meg hernanest... márpedig ha higuain tényleg nem kell a cselzinek, vagy a milan azzal csuklóztatja marottát, hogy higuaint csak akkor viszik, ha caldarát vagy ruganit is megkapják, akkor szarban vagyunk, pláne, ha még a pogbacket is le kell zongorázni. - CsT írta:
- A SKY szerint ma újabb tali lesz, viszont már csak a csicska visszatérése a téma, Caldara és a malac már nem.
Milanos haverom szerint az Elliot fiatalabb és kevésbé nagy bérigényú csatárt szeretne mint a malac. jaja, még tegnap este azzal zárt a sky, hogy higany nem kell nekik, és vélhetően moratára ugranak rá. nem mintha vele sokkal beljebb lennének, a milan nem kontracsapat. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 09:06 | |
| A SKY szerint ma újabb tali lesz, viszont már csak a csicska visszatérése a téma, Caldara és a malac már nem.
Milanos haverom szerint az Elliot fiatalabb és kevésbé nagy bérigényú csatárt szeretne mint a malac. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 08:43 | |
| sőt, azt is lehet, hogy a san siro névhasználati jogáról tárgyalt (megveszzük és átnevezzük stadio vaffanculo-ra) esetleg együtt epiláltattak, vagy csak simán buzultak egyet
igazából bármit el tudok képzelni, ronci leigazolása után meg végképp... |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 08:35 | |
| - CsT írta:
- Olvasgatva viszont úgy jön le az egész, hogy mi mentünk oda a patkányért nem pedig a milan jött Piggyért. Úgy tűnik Caldarát nem adjuk, a malac pedig nem kell a milannak, úgyhogy még zátonyra is futhat az egész, de jó lenne!
de akár az is lehet, hogy marotta egy háromszög-deal-t egyeztetett, aminek a keretében leo+cash megy manchester-be, pogba jön hozzánk, a malac meg megy milánóba |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 08:01 | |
| - s4tch írta:
- http://www.tifosibianconeri.com/forum/topic/486605-il-topic-degli-insiders/?page=1221&tab=comments#comment-19551778
ajánlom a topik első oldalát is, csak hogy tudjuk hová tenni a csávó értesüléseit.
annyira tartja magát a pogba pletyka, hogy simán elképzelhetőnek tartom, hogy bonucci is a pjanic-pogba csere járulékos része: bonucci fog passzolni hátulról, és regista nélkül fogunk játszani.
mikor azt gondolná az ember, hogy végre úgy tudunk erősödni, hogy közben meg is tartjuk végre az értékeinket, mindig jön szembe valami faszság. lehet, hogy én vagyok teljesen vakon, de szerintem pjanic abszolút top játékos, modricon kívül senki nem jobb nála a posztján, csak épp modric 33 éves. senkire nem cserélném le lufifejet. Valami biznisz tuti lesz a Milannal, nem szoktak csak úgy spontán együtt kávézni a vezetők. Szerintem a Milannak nagyon is kell a Malac, tekintve hogy Cutrone ki tudta szorítani Kilincset és Szilvát is. A többi meg kurva nagy bullshit, de vaktában lövöldözés minimum. Pep megmondta hogy nem igazolják le Pjanicot, ahova elférne az a Barca (bár szerintem Coutinhot szánják Iniesta helyére), Mourinhonak kellett egy belső kp, de miután leigazolták Fredet csak akkor lenne benne logika ha elengednék a világbajnok Pogbat. Szerintem ez esélytelen akármennyire kapálózik Raiola. Caldara megmondta hogy nem megy sehova. Szóval ami tuti eddig, hogy mi a Malacot el akarjuk adni, Bonucci menne a Milanból, Caldara marad a seggén és Pepnek nem kell Pjanic. A többi meg a bohócok fantáziája papírra vetve. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 06:51 | |
| Olvasgatva viszont úgy jön le az egész, hogy mi mentünk oda a patkányért nem pedig a milan jött Piggyért. Úgy tűnik Caldarát nem adjuk, a malac pedig nem kell a milannak, úgyhogy még zátonyra is futhat az egész, de jó lenne! | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 00:41 | |
| - s4tch írta:
- http://www.tifosibianconeri.com/forum/topic/486605-il-topic-degli-insiders/?page=1221&tab=comments#comment-19551778
ajánlom a topik első oldalát is, csak hogy tudjuk hová tenni a csávó értesüléseit.
annyira tartja magát a pogba pletyka, hogy simán elképzelhetőnek tartom, hogy bonucci is a pjanic-pogba csere járulékos része: bonucci fog passzolni hátulról, és regista nélkül fogunk játszani.
mikor azt gondolná az ember, hogy végre úgy tudunk erősödni, hogy közben meg is tartjuk végre az értékeinket, mindig jön szembe valami faszság. lehet, hogy én vagyok teljesen vakon, de szerintem pjanic abszolút top játékos, modricon kívül senki nem jobb nála a posztján, csak épp modric 33 éves. senkire nem cserélném le lufifejet. Én mára feladom, úgy sem leszünk ma már okosabbak. Pjanic az egyetlen pótolhatatlan játékosunk, Bonucci pedig finom fogalmazva is a legkevésbé visszavárt exszeretőnk. Én ehhez már nem tudok mit hozzászólni. Remélem egyszer ezt az egészet valaki majd megmagyarázza. Mert gondolom Bonucci sajtótájékoztatóján minden el lesz intézve egy "az már a múlt, a jövőre szeretnék koncentrálni és a közös sikereinkre egy új érában…" szintű, szar közhellyel. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 00:21 | |
| http://www.tifosibianconeri.com/forum/topic/486605-il-topic-degli-insiders/?page=1221&tab=comments#comment-19551778
mikor azt gondolná az ember, hogy végre úgy tudunk erősödni, hogy közben meg is tartjuk végre az értékeinket, mindig jön szembe valami faszság. lehet, hogy én vagyok teljesen vakon, de szerintem pjanic abszolút top játékos, modricon kívül senki nem jobb nála a posztján, csak épp modric 33 éves. senkire nem cserélném le lufifejet. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-24, 23:36 | |
| A SKY-on most azt magyarázzák, hogy Caldara semmiképpen sem eladó. De ami még furcsább, hogy úgy beszélnek a dologról mintha ez nem is Higanyról szólna, hanem kifejezetten Bonucciról. A SKY információja szerint Paraticiék bedobták Sturarot és Pjacát is Bonucci ellenértékének. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-24, 22:56 | |
| Mondjuk Caldara azt nyilatkozta, hogy nem készül sehová. Ettől függetlenül nagyon nyugtalanít a sztori... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-24, 22:46 | |
| A geciért nincs vége még ennek a rohadt mercatónak! Hétköznap ivásra készteti az embert.... | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-24, 22:32 | |
| Tartok tőle én is, hogy Bonucci jönni fog. Ez minden lenne, csak jó nem. Ha van egy volt játékosunk, akit semmi esetre nem akarok viszontlátni a csapatnál, az Bonucci. Nem azért, mert az alapcsapatból igazolt el, nem azért, mert a Serie A-n belül váltott klubot. Azért viszont nagyon is, hogy nem mert kiállni és elmondani címszavakban sem a váltása tényleges okát, és ő azért a többi eladottal ellentétben juventinonak állította be magát, nagyon komolyan elkötelezettnek tűnt. Caldarat beáldozni? Most mutatkozhatna be, miért adnánk tovább? Az meg, hogy a Milan mit akar, kit érdekel? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|