Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+22Téjlor89 Malloy boric imate juventute _Tyler virracocha _DREAM_ simoon Tankcsapda laac Petike007 EsztéNégy bombahoppa exchaby zetterberg40 kilopo tjunior CsT rakkenroll s4tch LeRoi10 26 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 15:13 | |
| - Krisz írta:
- Azért azt se felejtsük el, hogy Ronci a spanyol NAVtól is menekült, pont most rakták ki hogy két év felfüggesztettet kapott meg 19 milla bírságot.
Jogos, de ha CSAK a fizut nézte volna, akkor nyilván PL,Párizs,Kína kacsingatott volna. Belőle tényleg kinézem, hogy a standing ovation meg az, hogy megmutassa, hogy ő máshol is tud nyerni (ellentétben a kis rohadék törpével) nyomott annyit a latba mint a fizu. De lehet ez csak ilyen magamfajta szentimentális buzulás... | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 14:54 | |
| Azért azt se felejtsük el, hogy Ronci a spanyol NAVtól is menekült, pont most rakták ki hogy két év felfüggesztettet kapott meg 19 milla bírságot. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 14:53 | |
| - CsT írta:
- ...Szóval szerintem az "okos" játékos az fizetés+koncepció alapján dönt és csak fizetés alapján. Persze vannak Carrascok meg Oscarok akik leszarják a pályafutást, de azért még nem ez a jellemző. Nyilván ha nagy a különbség a régi és az új fizu között, akkor nincs miről beszélni.
nyilván van ilyen is, pont ebből indultunk ki jackie maslow-piramisánál. nem általánosítottam, sőt, arra az általánosításra hoztam pár ellenpéldát, amit jackie felvázolt. amúgy azt is meg lehetne nézni, ki az, aki elsősorban pénz alapján dönt: az idősebb, vagy mondjuk úgy, már befutott játékosok, akik tudják, hogy vélhetően az utolsó nagy szerződésükre hajtanak, valószínűleg bevállalnak bármit a nagyobb fizetésért. pjanicnál is szerintem ez játszhat: ha kap egy erősebb ajánlatot mondjuk a cselzitől (ami most épp a foci hierarchia alacsonyabb szintje, mint a juve) 5 évre, akkor el fog húzni. évi nettó 3 milla különbség 5 év alatt már 15m, ezen csak a ronaldo kategória nem gondolkodik el. a fiatalok ugyanakkor tudják, hogy a játéklehetőség fontosabb nekik, mint a lóvé. pl. zaza ezért akart lelépni, berardi ezért nem jött hozzánk, és valószínűleg caldarát is ezért szeretné mindenáron mozdítani az ügynöke. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 14:40 | |
| - s4tch írta:
engedelmeddel, a faszt
ronaldónak nem emelt tovább a madrid, lelépett. pedig a realhoz képest presztízsben nincs följebb. asamoah dupla annyit kapott az izétől, lelépett. lehetőségek, presztízs? bonuccit tavaly nyáron mi hajtotta, a 3,5m -> 7,5m lehetőségen kívül? a juve pizsis emre can 16 millás aláíráspénzt követelt, de persze a lehetőségnek is biztos nagyon örül.
...és akkor ez csak 4 transzfer, a juve háza tájáról, a nagyon közeli múltból. |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 13:58 | |
| - s4tch írta:
engedelmeddel, a faszt
ronaldónak nem emelt tovább a madrid, lelépett. pedig a realhoz képest presztízsben nincs följebb. asamoah dupla annyit kapott az izétől, lelépett. lehetőségek, presztízs? bonuccit tavaly nyáron mi hajtotta, a 3,5m -> 7,5m lehetőségen kívül? a juve pizsis emre can 16 millás aláíráspénzt követelt, de persze a lehetőségnek is biztos nagyon örül.
...és akkor ez csak 4 transzfer, a juve háza tájáról, a nagyon közeli múltból. Nyilván a fizu a legnagyobb motivátor, de azért nem minden. - Puli visszajött kevesebbért mert szarul érezte magát Londonban, keveset játszott, nem ment neki. - A csicska is szívesen jönne vissza, pedig valszeg nem adunk neki annyit mint amennyit a milán, ráadásul tudja, hogy az egész város gyűlöli, mégse akarja az utolsó éveit egy koncepciótlan középcsapatban tölteni. - de pl most olvasom, hogy Golovin a Monacoba megy a Chelsea helyett, mert ott jobb koncepciót vázoltak fel neki, pedig valszeg a Cselzi fizuban tudott volna többet adni. - sőt Roncinak is adtak volna tripla fizut Kínába, de ő is még focizni akar nem haknizni, pedig ha valaki megtehetné, hogy már semmit nem csinál csak pénzt keres az ő. De ugye az EGÓ! Szóval szerintem az "okos" játékos az fizetés+koncepció alapján dönt és csak fizetés alapján. Persze vannak Carrascok meg Oscarok akik leszarják a pályafutást, de azért még nem ez a jellemző. Nyilván ha nagy a különbség a régi és az új fizu között, akkor nincs miről beszélni. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 13:38 | |
| - jackie_d írta:
- viszont (sokunkkal ellentétben) az ő motivációjuk a maslow piramis tetejéről jön
magyarul nem az összeg nagysága, hanem a lehetőség ill. a presztízs hajtja őket pont ezért értelmetlnek a "há' minek igazolt el +1 milláért, miko' úgyis van neki má' 500" kérdések engedelmeddel, a faszt ronaldónak nem emelt tovább a madrid, lelépett. pedig a realhoz képest presztízsben nincs följebb. asamoah dupla annyit kapott az izétől, lelépett. lehetőségek, presztízs? bonuccit tavaly nyáron mi hajtotta, a 3,5m -> 7,5m lehetőségen kívül? a juve pizsis emre can 16 millás aláíráspénzt követelt, de persze a lehetőségnek is biztos nagyon örül. ...és akkor ez csak 4 transzfer, a juve háza tájáról, a nagyon közeli múltból. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 13:24 | |
| - EsztéNégy írta:
- Persze, ahogy mi egy szó nélkül húzunk el másik helyre melózni +20% fizuért, ugyanezt megteszik a profi sportolók is (csak náluk ez csupán eurómilliókat jelent, mi azért nagyobb tétekkel játszunk a biankanénin).
viszont (sokunkkal ellentétben) az ő motivációjuk a maslow piramis tetejéről jön magyarul nem az összeg nagysága, hanem a lehetőség ill. a presztízs hajtja őket pont ezért értelmetlnek a "há' minek igazolt el +1 milláért, miko' úgyis van neki má' 500" kérdések |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 12:27 | |
| - jackie_d írta:
nálam még is rajta lenne ezen a listán Meg Bernárd... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 12:26 | |
| - jackie_d írta:
- nálam még is rajta lenne ezen a listán
teljesen jogos | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 12:22 | |
| Persze, ahogy mi egy szó nélkül húzunk el másik helyre melózni +20% fizuért, ugyanezt megteszik a profi sportolók is (csak náluk ez csupán eurómilliókat jelent, mi azért nagyobb tétekkel játszunk a biankanénin). _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 12:10 | |
| - s4tch írta:
valóban pontatlanul fogalmaztam, a lényeg az, hogy nem kellett őt árulnia a romának, könnyű volt egy jobb ajánlattal megmozdítani. (egyébként a leigazolása előtt jelezte is a roma boardnak, hogy lépni fog.)
nincsenek illúzióim, pjanic is csak egy zsoldos. aki szerintem valamilyen szinten ragaszkodik magához a klubhoz, az nyilván marchisio, rajta kívül chiellini, barza, mandzukic, spinazzola, és kb. ennyi. a többieknek valószínűleg pont mindegy lenne, hogy ugyanezt a pénzt madridban vagy londonban keresi-e meg. nálam még is rajta lenne ezen a listán |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 11:53 | |
| - EsztéNégy írta:
- Én úgy emlékszem, hogy release clause volt amit letettünk az asztalra, kb. beleszólása sem volt a Lómának a dologba.
valóban pontatlanul fogalmaztam, a lényeg az, hogy nem kellett őt árulnia a romának, könnyű volt egy jobb ajánlattal megmozdítani. (egyébként a leigazolása előtt jelezte is a roma boardnak, hogy lépni fog.) nincsenek illúzióim, pjanic is csak egy zsoldos. aki szerintem valamilyen szinten ragaszkodik magához a klubhoz, az nyilván marchisio, rajta kívül chiellini, barza, mandzukic, spinazzola, és kb. ennyi. a többieknek valószínűleg pont mindegy lenne, hogy ugyanezt a pénzt madridban vagy londonban keresi-e meg. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-26, 06:56 | |
| - EsztéNégy írta:
Én úgy emlékszem, hogy release clause volt amit letettünk az asztalra, kb. beleszólása sem volt a Lómának a dologba. Így van, kivásároltuk. A leigazolása után azt nyilatkozta Pjancsi azért jött el Lómából, mert úgy érezte, hogy átbaszták, végig azt mondogatták, hogy megfelelően erősítik a csapatot, de mindig inkább gyengültek. Ha itt most nem lát előrelépést, koncepciót és elmegy +2-3 millióéért akkor nem kell sajnálni, de nekem ő ennél okosabb fiúnak tűnik. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 23:57 | |
| fake news, marotta valószínűleg senkinek sem nyilatkozott ma este. az egyik stáb elkapta egy étteremből kifelé jövet, annyit mondott, hogy holnap a sorsolás után fog beszélni. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 23:54 | |
| “Leonardo wants to come to us and we want to satisfy him,” Marotta is quoted as saying TopCalcio24.“It’s a complicated negotiation though. We’re trying and we’ve offered [Gonzalo] Higuain to the Rossoneri, but without a positive result.
https://www.football-italia.net/124969/marotta-%E2%80%98bonucci-wants-juventus-return%E2%80%99 _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 22:33 | |
| - s4tch írta:
- pjanic 2 éve maga kérte a roma vezetőit, hogy engedjék el ide.
Én úgy emlékszem, hogy release clause volt amit letettünk az asztalra, kb. beleszólása sem volt a Lómának a dologba. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 22:19 | |
| A Chelseat érdekli Rugani, de sem a játékos sem mi nem akarjuk eladni nekik
Ennyit az Agresti és társairól. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 21:49 | |
| pjanic 2 éve maga kérte a roma vezetőit, hogy engedjék el ide. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 21:34 | |
| - bombahoppa írta:
De Te pénzzel dolgozol, ő meg futball-labdával. Remélem, nem úgy gondolja, ahogy gondolod, még ha ez is a realitás. viszont van egy ügynöke aki szintén pénzzel dolgozik... |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 19:45 | |
| - s4tch írta:
- ha a city vagy a barcelona letesz az asztalra évi nettó 8-9 milliót 5 évre, mi meg max. 6 millát szánunk a témára, akkor pjanic akkor is lelép, ha közben leigazoljuk messit, pogbát meg sergio ramost. pjanic 28 éves, annál többet legfeljebb kínában kereshet, mint amit most ajánlanak neki az európai csúcsklubok. a bl mindenképp lutri, a pénzt meg biztosan megkapja.
De Te pénzzel dolgozol, ő meg futball-labdával. Remélem, nem úgy gondolja, ahogy gondolod, még ha ez is a realitás. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 17:37 | |
| ha a city vagy a barcelona letesz az asztalra évi nettó 8-9 milliót 5 évre, mi meg max. 6 millát szánunk a témára, akkor pjanic akkor is lelép, ha közben leigazoljuk messit, pogbát meg sergio ramost. pjanic 28 éves, annál többet legfeljebb kínában kereshet, mint amit most ajánlanak neki az európai csúcsklubok. a bl mindenképp lutri, a pénzt meg biztosan megkapja. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 16:18 | |
| Engem meglepne, ha bárki pont idén nyáron akarna lelépni, szerintem ez most már kimondottan egy BL-esélyes keret. Pjanicsot nehéz lenne pótolni, de ha nem akar ebben a csapatban játszani, felesleges lenne motiválatlanul megtartani. Tudom, hogy nyomi vagyok, de nekem még mindig feláll Pogeszre (a VB-n is elég nagyot játszott, számokat nem ismerek de szemre brutál mennyiségű kulcspasszt adott). Megnézném a Pjanics-Can kettőst, de Pogba-Can is horzsolna. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 16:01 | |
| - s4tch írta:
- ismered a policyt: addig nem adunk el senkit, amíg maga a játékos nem kéri, hogy távozhasson. ha pjanic szólt, hogy menne, fel fogjuk rá adni a kabátot.
Ez így rendben van, de akkor Sándor, mit csinál még itt? Mert amit előadott, abból nem az jön le, hogy foggal körömmel itt akar maradni. Szerintem Maradni fog Pjancsika. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 15:59 | |
| ismered a policyt: addig nem adunk el senkit, amíg maga a játékos nem kéri, hogy távozhasson. ha pjanic szólt, hogy menne, fel fogjuk rá adni a kabátot. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 15:58 | |
| - s4tch írta:
- https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1022109535710978048
nálam itt bassza meg a kurva ég az egész mercatót. abban bízom, hogy ez a gyökér tancredi palmeri már elég sokat tévedett.
viszont ha ez igaz, akkor szóljatok, ha bl-t nyerünk, addig elmegyek duzzogni. Most mindenki ír össze vissza. Nagy számok törvénye. Előbb utóbb valami bejön. Egy dolog, Beppe nagyon keményen kijelentette, hogy nem adjuk el Pjancsikát. Eddig nem nagyon kamuzott az öreg. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 15:53 | |
| https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1022109535710978048
nálam itt bassza meg a kurva ég az egész mercatót. abban bízom, hogy ez a gyökér tancredi palmeri már elég sokat tévedett.
viszont ha ez igaz, akkor szóljatok, ha bl-t nyerünk, addig elmegyek duzzogni. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 15:27 | |
| https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37770430_1933847383344935_8159607950164361216_n.jpg?_nc_cat=0&oh=86dcee2f6c8f8f51ee7d3ba7921d5150&oe=5BD34699 | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 15:16 | |
| Céró hiába 33, fizikailag iszonyúan toppon van, megnéztem kb 200 perccel játszott kevesebbet a szezonban mint a malac, akit mi szarásig hajtottunk. A Real meg nyugodtam pihentethetett mert a bajnokságot elég gyorsan elbukták. Ketten együtt meg max 4-4-2 (4-2-3-1)-ben lennének a pályán, de akkor hova tesszük Dybalát? Akárhogy osztok-szorzok nekem mindig az jön ki, hogy a malacot eladni a legideálisabb. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 14:57 | |
| - s4tch írta:
benzema is kurvasokat játszott a realban, sőt, akkor is pályán volt, amikor látszólag nem tett hozzá semmit a játékhoz. benzema intelligensen mozog, jól nyitotta a tereket ronaldónak és bale-nek is. másrészt ha valaki azt hiszi, hogy a 33 éves ronaldót évi 50 meccsen keresztül fogjuk hajtani, az nagyon csalódott lesz. szerintem ha piggy maradna, többet lenne a pályán, mint ronaldo.
egyébként nyilván el kell adni piggyt, tisztában vagyok vele. ezért is írtam, hogy "ha beleférne a büdzsébe". de azon azért gondolkodjunk el, hogy fog-e hiányozni. szerintem igen. és nem egy bl-negyeddöntőről, mert az ronaldo hazai pályája. viszont egy szezonban játszunk legalább 25-30 olyan meccset, ami piggynek eléggé fekszik. higuain nyilván pótolható, allegri valahogy megoldja ezt is, de nem roni fogja egy személyben pótolni, sem a mezőnymunkáját, sem az évi 45 meccsét. Mandzukic lesz a mi Benzemank. Amúgy meg én úgy emlékszem, hogy Benzema akkor játszott inkább amikor két csatárral játszottak, azon kivül meg pad. Szerintem amúgy simán 50 meccset fog Ronci tolni hacsak az Allegri rontás el nem kapja. Ha a Malac szezonokon keresztül ezt nyomta akkor ő is - meg merem kockáztatni hogy fizikálisan jobb állapotban van Ronci mint a Malac. Szerintem nem hiányozna, cserecsatárra rengeteg az opció Mandzukictól - Keanig. De vehetünk is egyet apróért ha arról van szó. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 14:50 | |
| - CsT írta:
- ...nem hiszem, hogy sokat játszana Ronci cseréjeként, azt sem, hogy Maxi együtt játszaná őket...
benzema is kurvasokat játszott a realban, sőt, akkor is pályán volt, amikor látszólag nem tett hozzá semmit a játékhoz. benzema intelligensen mozog, jól nyitotta a tereket ronaldónak és bale-nek is. másrészt ha valaki azt hiszi, hogy a 33 éves ronaldót évi 50 meccsen keresztül fogjuk hajtani, az nagyon csalódott lesz. szerintem ha piggy maradna, többet lenne a pályán, mint ronaldo. egyébként nyilván el kell adni piggyt, tisztában vagyok vele. ezért is írtam, hogy "ha beleférne a büdzsébe". de azon azért gondolkodjunk el, hogy fog-e hiányozni. szerintem igen. és nem egy bl-negyeddöntőről, mert az ronaldo hazai pályája. viszont egy szezonban játszunk legalább 25-30 olyan meccset, ami piggynek eléggé fekszik. higuain nyilván pótolható, allegri valahogy megoldja ezt is, de nem roni fogja egy személyben pótolni, sem a mezőnymunkáját, sem az évi 45 meccsét. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-25, 14:17 | |
| Szerintem a Halnak is van beleszólása ebbe a dologba, de én sem nagyon látom Piggy helyét ebben a csapatban. A támadó szekcióból három embernek egyszerűen kötelező játszani, ezek CR, Dybusz és Costa. Lehetséges lenne papíron, hogy 4-2-3-1 legyen elöl a disznóval és mögötte a hármassal, de nagyon kétlem, hogy Ronaldot a szélre vettük volna. 4-3-3 esetén is inkább center lesz szerintem CR és mögötte/mellette kötetlen poszton Dybala, a szélen meg Costa. Ha valamiért 4-4-2-t szeretnénk játszani, akkor Dybalának nincs helye, csak ha centerbe toljuk CR mellé.
Akárhogy teszem fel a fiúkákat a pályára, Malac egyszerűen nem fér be a kezdőbe. Úgy meg, hogy CR mögött a legmagasabb a bérköltsége, lehetetlenség megtartani. Én azt sem hiszem, hogy ennyire nem kell senkinek, a mai piacon 45 milla környékén ajándék egy olyan csatár, aki 35 gólban közreműködik egy defenzívebb bajnokságban. Ha hatvanért nem is, annyiért szerintem több PL csapat is elvinné. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|