Estére felerősödtek a hírek, hogy Marci távozhat a következő hetekben. Két ajánlatról írnak, egyrészt a Monacot említik lehetséges kérőnek, de egy erős dubajozás is benne van a pakliban.
Az Udinese Mandragora után Favillit is vinné. Szintén visszavásárlási opcióval. Kb. 10-12 milliót fizetnének érte.
Az megvan, hogy múlthéten, szépen csendben vettünk egy Giangiacomo Magnani nevezetű 22 éves középhátvédet a Perugiától? A srácnak 47 Serie C meccse van, a tavasszal összegyűjtött 15 Serie B-s mellett. Utánpótlás válogatott nem volt semmilyen korosztályban. 5 millió euró volt az ára.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 23:26
Még nem volt real edző jó pár meccsen lehetett látni, valahol azt is olvastam, hogy Agnellivel jó kapcsolatot ápol.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 23:07
Not confirmed yet, but a report that #CR7 will be presented Monday, July 16th at 21:00 at the Allianz Stadium, entry fee ranging between €5.00 and €15.00 with gadgets and Various gifts included with the entry cost.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 23:02
rakkenroll írta:
Oké, ez csak hipotézis részemről, de ha nekem Zidane az edzőm és tudom, hogy a Juvéban játszott 5 évet, azért csak kikérem a véleményét egy ilyen döntésnél. Szerintem a MU is szívesen látta volna, és az sem kisebb kihívás, meg a stex is több.
A kis cukorfalat a VB-n is nagyot játszott szerintem, jópáran besárgultak róla.
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 20:38
Oké, ez csak hipotézis részemről, de ha nekem Zidane az edzőm és tudom, hogy a Juvéban játszott 5 évet, azért csak kikérem a véleményét egy ilyen döntésnél. Szerintem a MU is szívesen látta volna, és az sem kisebb kihívás, meg a stex is több.
Zidane távozása óta azért eltelt néhány év, nem valószínű, hogy ő bármilyen képet tudott volna adni a klubról. Az sem biztos, hogy tájékozódott, annyira ő is képben lehet a projektről, mint mi, és azt kérdés nélkül tudhatta, hogy egy működőképes projekt van folyamatban. Szerintem is mi voltunk egy egyetlen opció, de inkább azért, mert amíg a Bayern és a PSG nem lenne kihívás, mert bajnoki ellenfelük nincs, addig a Serie A erősen felfutóban, és neki a pénzzel együtt kell a kihívás. A PL már megvolt, a La Liga megvolt, jöhet Olaszország, és azért egy sorozatban hétszeres bajnokhoz igazolni nem hangzik rosszul. Nekünk meg kell az a fránya BL, Ronaldonak meg minden kell.
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 20:01
Krisz írta:
Hát nem hiszem. Szerintem ha jól körbenézünk akkor kiderül hogy csak hozzánk jöhetett. Azok közül a csapatok közül akik perspektívát jelentenek neki kb csak mi nem esünk bele a gentleman's agreementbe (MU, P$G, City, Chelsea, Bayern kiestek), a maradéknak meg mi vagyunk a csúcsán. Zidane annyira távol került a klubtól hogy kötve hiszem hogy minket ajánlgatott volna.
Lehet, de kizárt, hogy nem kérte ki a véleményét, és ha rosszat mondott volna rólunk, nem igazán vágyott volna ide. Emlékeim szerint, Zizou mindig tisztelettel nyilatkozott a Juventusról.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 19:27
rakkenroll írta:
-mehetett volna BÁRHOVA-, valószínűleg Zizounak is nagy szerepe volt.
Hát nem hiszem. Szerintem ha jól körbenézünk akkor kiderül hogy csak hozzánk jöhetett. Azok közül a csapatok közül akik perspektívát jelentenek neki kb csak mi nem esünk bele a gentleman's agreementbe (MU, P$G, City, Chelsea, Bayern kiestek), a maradéknak meg mi vagyunk a csúcsán. Zidane annyira távol került a klubtól hogy kötve hiszem hogy minket ajánlgatott volna.
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 15:59
LeRoi10 írta:
A maradék 50%-ból 30 meg Buffonról szólt. Én is sajnáltam, bízok benne, hogy hamar lefut ez a szenzáció és majd később CéeR is beáll a sorba valamilyen szinten. Nagy meló lesz ez Allegrinek.
Nem hiszem, hogy ezzel gond lesz, egyrészt CR nem az a lusta típus, másrészt szerintem tudja mire számíthat itt, ha mástól nem, akkor Zizoutól -abban, hogy a Juvét választotta -mehetett volna BÁRHOVA-, valószínűleg Zizounak is nagy szerepe volt.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 15:33
Krisz írta:
Szegény Perin sajtótajékoztatóját jól széttrollkodták a firkászok. A kérdések fele Ronciról szólt, rájuk is kellett szólni. Nem volt túl boldog a kölyök.
A maradék 50%-ból 30 meg Buffonról szólt. Én is sajnáltam, bízok benne, hogy hamar lefut ez a szenzáció és majd később CéeR is beáll a sorba valamilyen szinten. Nagy meló lesz ez Allegrinek.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 15:14
Szegény Perin sajtótajékoztatóját jól széttrollkodták a firkászok. A kérdések fele Ronciról szólt, rájuk is kellett szólni. Nem volt túl boldog a kölyök.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 13:54
CsT írta:
Hát egy Marcelo, Costa balszél valószínűleg tényleg nem a védekezésről szólna, a halnak kellene 4-5 zakó meccsenként!
A malac árából meg a feleslegből azért le lehetne a mercatot valami olyan szintre pénzügyileg is ami már elviselhető. Közben már pedzegetik Marcelot, CR legnagyobb spanját....bírom a csókát amúgy de veédekezni nem tud. Nem nagyon illik a Juventusba, persze én CRt sem tudtam elképzelni.
Hát egy Marcelo, Costa balszél valószínűleg tényleg nem a védekezésről szólna, a halnak kellene 4-5 zakó meccsenként!
tényleg, nem fenyeget minket fair trade (vagymianeve) szakció, ha pl. valamiért a malac rajtunk ragad?
Ettől én is parázok kicsit, régebben ezt Moggi állítólag remekül tudta kezelni (vagyis a felbérelt emberei :DDDD)
Guest Vendég
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 09:43
tényleg, nem fenyeget minket fair trade (vagymianeve) szakció, ha pl. valamiért a malac rajtunk ragad?
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 09:31
A malac árából meg a feleslegből azért le lehetne a mercatot valami olyan szintre pénzügyileg is ami már elviselhető. Közben már pedzegetik Marcelot, CR legnagyobb spanját....bírom a csókát amúgy de veédekezni nem tud. Nem nagyon illik a Juventusba, persze én CRt sem tudtam elképzelni.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 09:14
CsT írta:
A malacot mindenképpen el kell adni, mert luxus 7,5 millás fizuval valakit a padon tartani, másrészt most még talán lehet érte 45-50 milliót kapni és akkor kb nullszaldósan szállunk ki belőle.
Én nem adnám oda csak úgy Roncinak a 7-es mezt, vegye el pulitól egy iszapbirkózó meccsen ha nem sikerül akkor változtasson nevet és legyen mondjuk CR18
Balbekk szerintem nem kell Szandi mögé, DS megoldja addig amíg Spina felépül, jobbra meg ott lesz Cancelo és Puli.
Nyilván -t kellene eladni és nem Ruganit, de erre kevés esélyt látok.
A franc tudja már, hogy állunk anyagilag ha sikerülne őket eladni: Cerri (15) Stuani (15) Pjaca (20), Kean (15) Mandra (20) (utóbbi kettőt szigorúan visszavételi opcióval) + a malacot azzal lehet meg lehetne oldani a mercatot, persze kérdés mit akar Rugani.
szerintem rugani nem bajnok matéria, én nem sírnék érte
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 09:13
nem vágom honnan ez a mánia hogy Cuadradonak a 7es a szerencseszáma
A malacot mindenképpen el kell adni, mert luxus 7,5 millás fizuval valakit a padon tartani, másrészt most még talán lehet érte 45-50 milliót kapni és akkor kb nullszaldósan szállunk ki belőle.
Én nem adnám oda csak úgy Roncinak a 7-es mezt, vegye el pulitól egy iszapbirkózó meccsen ha nem sikerül akkor változtasson nevet és legyen mondjuk CR18
Balbekk szerintem nem kell Szandi mögé, DS megoldja addig amíg Spina felépül, jobbra meg ott lesz Cancelo és Puli.
Nyilván -t kellene eladni és nem Ruganit, de erre kevés esélyt látok.
A franc tudja már, hogy állunk anyagilag ha sikerülne őket eladni: Cerri (15) Stuani (15) Pjaca (20), Kean (15) Mandra (20) (utóbbi kettőt szigorúan visszavételi opcióval) + a malacot azzal lehet meg lehetne oldani a mercatot, persze kérdés mit akar Rugani.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 06:53
Na instán 24 óra alatt összeszedtünk 1milliót követőt.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 05:16
Júl 11 - Perin nap Júl 12 - Cancelo Júl 13 - Caldara Júl 16 - CR
2 éve Higany érkezésekor volt emlékeim szerint a legnagyobb őrület. Mi lesz CR-nél?
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 01:06
Óriásit villantott ma a klub, teljesen mindegy, hogy Ronci be fog-e végül válni (be fog), felkerültünk a világ térképére. Szerintem nincs még egy olyan játékos, akinek a leigazolása ezt az eredményt még el tudja érni. Ronaldo a futball arca évek óta, százmilliónyi hűséges rajongóval és követővel. Innentől sokkal könnyebb dolgunk lesz szerintem a mercatókon is, kiemelkedtünk a langyos középmezőnyből és a gigaklubok nyomdokaiba léptünk, ahonnan már önmagában a megkeresés is megtiszteltetés.
Én azt se bánom, ha beáldozzuk Ruganit ezért a transzferért. Én sajnos nem látom benne a klasszis matériát, egyszerűen nem tartom annyira karakteres védőnek, mint egy Chiellinit vagy akár Caldarát. Utóbbi fejlődését nem kis mértéken fogja megdobni, hogy nagyjából a világ legjobb csatára ellen védekezhet nap mint nap edzéseken...
A másik meg röfi, akinek így sajnos nincs maradása. Kár érte, én bírtam a búráját, de lehetetlennek tartom, hogy Ronaldo nem centerbe érkezett. Úgy meg luxus mögé a padra , ahhoz rengeteget keres. Jól fog járni vele a Chelsea, szerintem bajnokesélyesek lehetnének vele (bár Pep Cityje eléggé bedarálta idén a szigetországot).
Szandi mögé miért kell balbekk? Ott van vészmegoldásnak Spina és DS. Amúgy jelenleg gy látom, ha a Pjanics-Dybala-Sandro-Costa négyes marad (Bernát és Can gondolom nem dobbant egyből, a védelemből max Rugani), akkor ez egy bivalyerős keret lesz, még a Hal játékosamortizáló tempójával is simán BL esélyesek leszünk. Amit lássuk be, a két BL-döntő ellenére sem lehetett kijelenteni 2006 óta. Nálam 10/10 eddig a mercato, Buffon emléke jobban hiányzik, mint az utóbbi időben bemutatott bratyizása vagy a teljesítménye...
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-11, 00:29
s4tch írta:
lehet, hogy szarul hangzik, de engem pont nem érdekel buffon bl-címe. megvolt az esélye 3 döntőben is, és idén ott lehetett volna a 4., tetszett volna jobban védeni a real ellen torinóban. vagy tetszett volna elfogadni agnelli marasztalását, és versenyezni szczesnyvel a kezdő posztért. persze ha meglesz neki párizsban, nem fogom tőle sajnálni. más kérdés, hogy szerintem a real elhozhatja a neymar-mbappe kettős egyikét, és onnantól a psg egyetlen kiemelkedő csapatrésze is meggyengül.
a mercato további részétől nem várok sokat. adjuk el piggyt (adódik, hogy ő legyen az áldozat cr érkezése oltárán), tartsuk meg a többi kulcsembert, menjen még sturaro, jöjjön egy bal bekk szandi mögé, és induljon a szezon.
így van, gigi tőlem is bekaphatja, ha nem remegett volna meg a legfontosabb meccseken akkor (akár már több) bl címe lehetne, most így hirtelen úgy érzem lehet meg sem érdemelné...
azért most nem lennék val’szeg elég kutyául érzi magát
s4tch Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-10, 23:48
lehet, hogy szarul hangzik, de engem pont nem érdekel buffon bl-címe. megvolt az esélye 3 döntőben is, és idén ott lehetett volna a 4., tetszett volna jobban védeni a real ellen torinóban. vagy tetszett volna elfogadni agnelli marasztalását, és versenyezni szczesnyvel a kezdő posztért. persze ha meglesz neki párizsban, nem fogom tőle sajnálni. más kérdés, hogy szerintem a real elhozhatja a neymar-mbappe kettős egyikét, és onnantól a psg egyetlen kiemelkedő csapatrésze is meggyengül.
a mercato további részétől nem várok sokat. adjuk el piggyt (adódik, hogy ő legyen az áldozat cr érkezése oltárán), tartsuk meg a többi kulcsembert, menjen még sturaro, jöjjön egy bal bekk szandi mögé, és induljon a szezon.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-10, 23:15
Az az érzésem, hogy Ronaldo leigazolásával is csak elindítunk egy újabb folyamatot. Nem nagyon lehet jobb játékost jelenleg igazolni, mint őt, de hosszabb távon gondolkodva igen. A transzfernek szerintem az lesz a vonzata, hogy a következő 2-3 évben elkezdünk nagyon komoly, fiatalabb neveket igazolni. Én sokáig nem akartam örülni a szerződtetésének, soha nem kedveltem a feltűnési viszketegségben szenvedő játékosokat. Ettől függetlenül az érkezése azt vetítheti elő, hogy a Real BL-uralmát meg akarjuk törni, és nem csak egyetlen szezonra tervezünk az élen maradni.
Eddig 10-ből 9 a mercato. Több nem is lehet, mert Buffont hihtetetlen nem Juve-mezben látni, és lehet, hogy a maradásával neki is meglett volna a BL. Vagyis éppen meglehet neki, csak most már ne legyen.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-10, 22:58
sneco7 írta:
Vajon Cuadrado mennyire boldog,hogy le kellett mondjon a 7-esről? Bár ő lehet leszarja,hogy milyen számmal játszik.
Pulika már üdvözölte Roncit twitteren.
Amúgy mi van, ha Szandit tényleg eladjuk, de valójában azért mert Marcelot is elhozzák a Kobráék Madridból? A bankár szerint Marcelo a következő név, Ronci legjobb barátja, megy a nyomásgyakorlás a fürtösre.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-10, 22:55
Vajon Cuadrado mennyire boldog,hogy le kellett mondjon a 7-esről? Bár ő lehet leszarja,hogy milyen számmal játszik. Amúgy így már jobban el tudom képzelni,hogy őt is visszateszi a Hal jobbhátvédnek... Roncival kicsit át kell alakítani az alapfelállást. Gyanítom a így távozik, felesleges őt itt tartani a padon. Csak Rugani maradjon könyörgöm.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-07-10, 22:40
Cancelo érkezésekor egészen röhejesnek tűnt a maroknyi Juve szurkolók skandálása Mendesnek, hogy Ronaldot akarják. Erre tessék, tényleg hihetetlen.