Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+15
Petike007
zetterberg40
LeRoi10
_Tyler
CsT
EsztéNégy
Téjlor89
bombahoppa
Tankcsapda
fktgbr
Malloy
s4tch
Krisz
exchaby
tjunior
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 16:22

zetterberg40 írta:
Mourinhot még pletyka szintjén sem gondolhatják komolyan.

Én amúgy egy anti-barca rögeszme előtti Mourinhot sunáznék, viszont a mostani mentális épsége mellett szerintem hatalmas bukta lenne. Inzaghitól kicsit tartok mire menne egy ekkora csapatnál, eléggé más, mint egy underdog csapattal behúzni pár nem várt győzelmet.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 15:59

Mourinhot még pletyka szintjén sem gondolhatják komolyan.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 14:44

Én is azon a véleményen voltam, hogy eljött az edzőváltás ideje, de most jön a "félelem" időszaka, hogy ki lesz az utód. Az időzítés alapján, és hogy eddig húzták, talán várható is volt, hétvégén az utolsó hazai bajnoki, lesz lehetősége búcsúzni. Annak ellenére, hogy jó döntésnek tartom, nagyon sajnálom Maxi távozását. A következő edzőt vagy az utolsó bajnoki után fogják bejelenteni, vagy a BL-döntő után, nyilván arra az esetre, ha Pochettinoval sikerül(t) megegyezni (bár neki hosszútávú szerződése van). Bár igazából én két opciót tartok esélyesnek: Conte és Inzaghi. Előbbivel a 10 scudettora is elég jó esély lesz, bárki is kerül a Zinter padjára helyette, tulajdonképpen biztonságos megoldás lenne őt választani. Inzaghi a költségtakarékosság miatt is eleve már jelölt lehet, plusz azért a Lazioval rendre sikeres szezonokat produkált, most így a Coppa Italiaval a tarsolyban, viszont jó kérdés, hogy meg fog-e tudni birkózni a feladattal, ha őt jelentik be végül. Rizikós, de van benne fantázia. Deschampsot szerintem kihúzhatjuk a listáról, ő az EB előtt nem fog lelépni a válogatottól, Guardiolat nem hozzuk el ebben a szezonban, annyi szinte biztos, Pochettinora a szerződése miatt kisebb esély van, más meg nagyon nincs a pakliban.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 14:33

Szerintem ebből Maxinak PSG lesz. Hogy az edzőnk ki lesz arra tippelni sem tudok.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 14:31

Na igen, erre írtam,hogy új impulzus...nem egy régit kell visszahozni,hanem valakit aki újat tud adni a csapatnak. Ebből a szempontból DD kakukktojás,de néhány helyen őt írták,hogy akár holnap be is jelentik. De én szívesen vennék valakit az új hullámból,frissebb,lendületesebb taktikával. Mondjuk ha már a kontrákat begyakoroltatja,akkor az plusz lesz Maxhoz képest a támadásépítést tekintve.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 14:31

zetterberg40 írta:

Szerintem is, de ugyanakkor bízom benne, hogy Agnelli tudja mit csinál.
Maxot nagyon megszerettem, hiányozni fog. 

Momblanonak megint igaza lett.
Én egyre kevésbé hiszem ezt. Pár éve azt mondtam, hogy nekünk van az egyik legjobb vezetőségünk a világon. Kihúzták a kasgyvaszból a csapatot és európa egyik legjobbjává tették. Azóta viszont a BL győzelem hajhászása kóros mértéket öltött.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 14:13

tjunior írta:
Ne legyen igazam de vissza fogjuk sírni Maxot.

Ha Conte lesz az edző akkor mindenképp. Engem a "stagnálásnál" és a nézhetetlen játéknál jobban zavar az, hogy Contenek egy szint felett egyszerűen nincs válasza taktikailag. Ugyanazzal a fos 352vel szaladt neki a Bayernnek, amitől kiszoptunk az odavágón, Allegrinek mindig megvolt a válasza és többnyire be is jöttek a húzásai.
Kíváncsi leszek...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 14:12

Kis Inzaghira tippelek mint új edző. Paratici és Nedved spanja, olasz, olcsó, kézenfekvő.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 13:59

Én is azon a véleményen voltam/vagyok, hogy szüksége van a csapatnak változásra. 
Ettől még elismerem Allegrit, mint az egyik legjobb edzőt, és hálás vagyok neki az elmúlt évekért. 
Nem látunk bele a mindennapokba a csapat körül, de jól érezhetően elfáradt a kapcsolat edző-klub/játékosok között. 
Meglátjuk mi lesz, mindenesetre a hazai dominanciához adott minden továbbra is. 
A BL meg lutri mindig. Én csak annyit kérek, hogy ne alibizzünk. Ha ez a keret mindig kiadja magából ami benne van, már jók az esélyeink.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 13:55

tjunior írta:

Szerintem is, de ugyanakkor bízom benne, hogy Agnelli tudja mit csinál.
Maxot nagyon megszerettem, hiányozni fog. 

Momblanonak megint igaza lett.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 13:29

s4tch írta:
https://www.juventus.com/it/news/news/2019/nota-della-societ-.php

banyek
ajvé
http://windholz.wix.com/windholz
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 13:27

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 13:08

Pont ezt akartam én is betenni...lehet találgatni  az utódot.
Amellett,hogy én is ki volt akadva az elmúlt 2 év stagnálása miatt...most kicsit csalódott vagyok. De reméljük egy új impulzus átlendíthet minket a következő szintre.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-17, 13:05

https://www.juventus.com/it/news/news/2019/nota-della-societ-.php

banyek
http://bianconeri.taccs.hu
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 21:44

CsT írta:
Pjanci szerintem is inkább regista mint trequartista típus.

így van. pjanicnak egy komoly hátránya van, ami gyakorlatilag alkalmatlanná teszi arra, hogy trequartistát játsszon: lassú.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 21:33

Hivatalos: A mercato július 1-től szeptember 2-ig tart Olaszországban idén.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 15:05

Téjlor89 írta:

A mostanában alatt az elmúlt két évet értem igazából, nem az elmúlt 4-5 meccset Smile

Sztem a tavalyi Spurs is vállalhatalan volt, az idei madridi túrával egyetemben. És ezek nem uncsi agyonynert sorozatok voltak. Igazából a kivétel a kevés sajnos.
Azért ez nagyon egyoldalú. Az elmúlt 2 évbe beletartozik a Real,Valencia,MU elleni meccsek vagy az oda-vissza Napoli, ezeket azért vállalhatatlan játékkal nem lehetett volna hozni. Ha mérleget csinálunk, mindkét oldalt nézzük! Wink

Pjanci szerintem is inkább regista mint trequartista típus. Nem is lenne ezzel gond ha 2 fasza box-to-box lenne mellette.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 14:49

a spurs kurvára nem volt vállalhatatlan. csak a helyzetkihasználásunkon múlott, hogy az odavágó első félideje nem volt 4-0, és végül idegenben mentünk tovább úgy, hogy a spori bevallottan nem adott meg londonban egy tizit. hogy a spurs sokat futott? na bumm, mire mentek vele.

csak gyorsan, mert dolgozni is kéne: alapvetően szembeáll egymással a rohanós és a kontrollra épülő foci. az angolok és az ajax is az előbbit játsszák, a juventus meg az utóbbit, ahogy mondjuk a real is tette az elmúlt években. nekünk ehhez hiányzik legalább 2 középpályás, a futógépek viszont megvannak az angoloknál, így ha találkozunk velük, nyilván lesz némi előnyük. ezzel együtt én nem szeretném, hogy alapvetően kifordítsuk a juventust a bundájából, és a klub átálljon erre a rohanós, agyament, kiszámíthatatlan játékra. ebből a brancsból egyedül a liverpool emelkedik ki, márpedig azzal, hogy baszott jól védekeznek, különösen van dijk hihetetlenül stabil. nyilván el kell mozdulni a gyorsabb foci irányába, de ha az angol focit tekintjük példaképnek, akkor nagyon rossz utat választunk. lippi juventusát inkább próbálnám követni, mint a futóbolondokat.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 13:55

s4tch írta:
pont ez az egyik legnagyobb probléma a mostani juventus szurkolói megítélésében: abból indulunk ki, ahogy az utóbbi hetekben játszunk.

minden idők egyik leggyengébb bajnokságát megnyertük már decemberre. mi a lófaszt akarunk látni? szántsuk fel a pályát a bohócligában a semmiért? én pont leszarom, hogy játszunk tavasszal.

az ajax elleni kiesés, ott is a 2. félidő az idei szezon egyetlen vállalhatatlan epizódja. még az atalanta elleni kupazakó is benne van a pakliban: 4 évig mindent nyertünk, előbb-utóbb szükségszerűen elkapják a csapatot.

A mostanában alatt az elmúlt két évet értem igazából, nem az elmúlt 4-5 meccset Smile

Sztem a tavalyi Spurs is vállalhatalan volt, az idei madridi túrával egyetemben. És ezek nem uncsi agyonynert sorozatok voltak. Igazából a kivétel a kevés sajnos.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 13:45

pont ez az egyik legnagyobb probléma a mostani juventus szurkolói megítélésében: abból indulunk ki, ahogy az utóbbi hetekben játszunk.

minden idők egyik leggyengébb bajnokságát megnyertük már decemberre. mi a lófaszt akarunk látni? szántsuk fel a pályát a bohócligában a semmiért? én pont leszarom, hogy játszunk tavasszal.

az ajax elleni kiesés, ott is a 2. félidő az idei szezon egyetlen vállalhatatlan epizódja. még az atalanta elleni kupazakó is benne van a pakliban: 4 évig mindent nyertünk, előbb-utóbb szükségszerűen elkapják a csapatot.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 13:35

s4tch írta:

dehogy van védekezésre kárhoztatva. a regista poszt lényege, hogy a védelem előtt játszik az ember. ezzel garantált a kontroll, ugyanakkor kiszámíthatóbb lesz tőle a csapat.

egyébként volt ő trequartista a lyonban, és nagyon távol állt attól a megbízható szinttől, amit nálunk hoz. a romában is már hátrébb játszott, és úgy is tudott 10g+10a szezont tolni. ez taktika kérdése. amikor ronaldo ott van a pályán, nyilván máshogy játszik a csapat.

bernardeschivel kapcsolatban sem értünk egyet. a liláknál stabil kezdő volt, közelebb játszott a kapuhoz, kevesebbet kellett visszalépnie, nyilván jobbak voltak a támadó statisztikái. ugyanakkor azt a mezőnymunkát, amit most elvégez, 3 éve képtelen lett volna megoldani. fizikailag is rengeteget fejlődött, sokkal jobb párharcokban, mint korábban. a formája ingadozik, ezen muszáj dolgozni, amúgy én elégedett vagyok vele.

Én mondjuk mindent érzek mostanában csak kontrollt nem. Buta, frusztrációból fakadó szabálytalanságokat Pjanic részéről és védelemre lendületből ráfutó Empoli támadókat annál inkább. Ez nálam nem kontroll.

Pirlo is regista volt, mégis sokkal több ereje maradt előrefelé játszani. Nem poszt függő ez, hanem játékfelfogás. Mivel mostanában képtelenek vagyunk kezdeményezni, így egyértelmű, hogy Pjanics energiáját a labda kergetése emészti fel és ő nem erre való. Fizikálisan sem és fejben sem.

Egyértelmű, hogy Pirlonak könnyebb dolga volt Vidallal és Marcival, de ha valamire ez a Can / Matuidi középpálya jó lenne, az pont az az elmebeteg presszing, amit egyszer láttunk is az Atleti ellen. Akkor Pjanicből előre is sokkal több kijött. Szerintem őt taktikailag kinyírtuk a regista poszton ezzel a játékfelfogással.

A Lyonban lehet, hogy azért nem volt megbízható elől, mert még csikó volt - ki tudja. A Romaban pedig egyáltalán nem regista volt, sokkal előrébb játszott, azért is jöttek ki belőle a gólpasszok. 

Bernardeschinek tök jó, hogy jobbak a védekező statjai, csak az a probléma, hogy minden kreatív játékosból a védekező statokat akarjuk kihozni (Pjanic, Berna) a támadó statok kárára, ami szerintem a csapat játékának romlásához és alapvetően reaktív játékhoz vezet. Ez már Allegri preferenciája.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 13:20

Téjlor89 írta:
...Védekezésre kárhoztatjuk...

dehogy van védekezésre kárhoztatva. a regista poszt lényege, hogy a védelem előtt játszik az ember. ezzel garantált a kontroll, ugyanakkor kiszámíthatóbb lesz tőle a csapat.

egyébként volt ő trequartista a lyonban, és nagyon távol állt attól a megbízható szinttől, amit nálunk hoz. a romában is már hátrébb játszott, és úgy is tudott 10g+10a szezont tolni. ez taktika kérdése. amikor ronaldo ott van a pályán, nyilván máshogy játszik a csapat.

bernardeschivel kapcsolatban sem értünk egyet. a liláknál stabil kezdő volt, közelebb játszott a kapuhoz, kevesebbet kellett visszalépnie, nyilván jobbak voltak a támadó statisztikái. ugyanakkor azt a mezőnymunkát, amit most elvégez, 3 éve képtelen lett volna megoldani. fizikailag is rengeteget fejlődött, sokkal jobb párharcokban, mint korábban. a formája ingadozik, ezen muszáj dolgozni, amúgy én elégedett vagyok vele.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 13:00

Téjlor89 írta:

Kicsit ennél azért összetettebb a munkavállalók motiválása.

[list=margin-top]
[*]Biztos vagyok benne, ha ezek a játékosok még nem lettek volna korábban olasz bajnokok, akkor egy szavuk sem lenne egy ha megnyerték volna idén az első címüket fos játékkal. Azonban amint az olasz trófeákat kipipálták a listán, nem dőlnek hátra, hanem új impulzusokat keresnek és új címeket szeretnének nyerni, ami eddig még nem volt meg nekik. Ezen a ponton már nem túl erős motiváló tényező még egy Scudetto mondjuk 3-4 után. Ezt lehet úgy kezelni, hogy felfrissítjük a keretet és új, éhes játékosokat hozunk, vagy hitelesen demonstráljuk a játékosoknak, hogy képes lesz még innen is előrelépni a klub, hogy még nagyobb esélye legyen mondjuk a BL-re. Utóbbi az elmúlt két évben szerintem nem sikerült.
[*]A másik, hogy hiába vagy egy fasza munkahelyen, fasza környezetben, jó fizetéssel ha olyan munkát végeztetnek veled, ami nem neked való és ezért nem is élvezed. Ha én egy laza nagy dumás értékesítő vagyok (nem vagyok), akkor ne rakjanak már be egy monitor mögé excelezni. Ideig óráig lenyeli ezt az ember, de hosszú távon nagyon frusztráló, ha nem tudsz azonosulni azzal, amit csinálsz.
[/list]

Nem látnak fejlődési lehetőséget, nem tudnak azonosulni azzal, amit a pályán csinálunk. Ezért lépni akarnak, miután már itt mindent megnyertek, amit szerintük megnyerhetnek. Azt majd őszre meglátjuk, hogy hányan vannak így. Dybala confirmed egyelőre. Lehet, hogy ő az egyetlen, lehet, hogy nem. Roni sem tűnik boldognak és Pjanicról is leírtam a véleményem. Nem természetes ennyi formán kívüli játékos egy csapatban…
Szerintem ez embertípusonként eltérő, én pl jobban szerettem az előző munkámat/környezetemet, de kb harmad ennyit kerestem. Akkor az anyagiak frusztráltak jobban, most meg a meló. Very Happy 22-es csapdája. Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 12:57

Téjlor89 írta:

Szerintem bántóan nem hozzuk ki Pjanicban, ami benne van. Védekezésre kárhoztatjuk és így semmi ereje nem marad arra, hogy kihozza magából a kreatív állatot. Tudásban klasszis, az idei pályán mutatott teljesítménye alapján kevésbé sajnos.

Berna meg olyan, mint egy partra vetett hal, amikor felküldjük éknek, háttal a kapunak. A fejlődését én megkérdőjelezném. A Fiorentinában hatékonyabb és eredményesebb volt. Lehet, hogy ez a taktikai szerepköre megváltozásával magyarázható, de akkor megint ott vagyunk, ahonnan kiindult az egész.
Ezzel a kp állománnyal nehéz lenne többet kihozni Pjancsiból, ahhoz, hogy támadóbb felfogásban játszhasson vagy olyan kellene mellé aki jobb védekezésben vagy olyan aki tud a védelem előtt játszani olyan szinten mint ő. Ez inkább mercatóval orvosolható nem új edzővel.

Ez a Bernát  meg jobb volt a fióban dolog, olyan Giovinco effektus...kis csapatban sokkal könnyebb húzóembernek lenni, szerintem is fejlődött, több poszton bevethető, de valóban elég ingadozó a formája. Halkan mondom a válogatottban is így van vele, tehát ez sem feltétlenül csak Allegri sara lehet.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 12:13

CsT írta:

Szerintem ha megkérdeznek 100 játékost, hogy "tanácstalan" játékkal akar-e scudettót nyerni vagy szép játékkal gólkirály lenni és mondjuk egy ezüstöt, nem hiszem, hogy bármelyik is választaná a másodikat.

Akit ez nem motivál arra rá kell adni kabátot és próbáljon szerencsét máshol. Mivel Dybalán kívül más durcizást nem láttam, nem hiszem, hogy másnál lenne ilyen probléma, persze ez nem zárja ki további játékosok távozását, de inkább a több pénz, új kihívás (=több pénz) lesz a fő motiváló ok, nem pedig a játékunk milyensége. Wink

Kicsit ennél azért összetettebb a munkavállalók motiválása.

[list=margin-top:0in]
[*]Biztos vagyok benne, ha ezek a játékosok még nem lettek volna korábban olasz bajnokok, akkor egy szavuk sem lenne egy ha megnyerték volna idén az első címüket fos játékkal. Azonban amint az olasz trófeákat kipipálták a listán, nem dőlnek hátra, hanem új impulzusokat keresnek és új címeket szeretnének nyerni, ami eddig még nem volt meg nekik. Ezen a ponton már nem túl erős motiváló tényező még egy Scudetto mondjuk 3-4 után. Ezt lehet úgy kezelni, hogy felfrissítjük a keretet és új, éhes játékosokat hozunk, vagy hitelesen demonstráljuk a játékosoknak, hogy képes lesz még innen is előrelépni a klub, hogy még nagyobb esélye legyen mondjuk a BL-re. Utóbbi az elmúlt két évben szerintem nem sikerült.
[*]A másik, hogy hiába vagy egy fasza munkahelyen, fasza környezetben, jó fizetéssel ha olyan munkát végeztetnek veled, ami nem neked való és ezért nem is élvezed. Ha én egy laza nagy dumás értékesítő vagyok (nem vagyok), akkor ne rakjanak már be egy monitor mögé excelezni. Ideig óráig lenyeli ezt az ember, de hosszú távon nagyon frusztráló, ha nem tudsz azonosulni azzal, amit csinálsz.
[/list]

Nem látnak fejlődési lehetőséget, nem tudnak azonosulni azzal, amit a pályán csinálunk. Ezért lépni akarnak, miután már itt mindent megnyertek, amit szerintük megnyerhetnek. Azt majd őszre meglátjuk, hogy hányan vannak így. Dybala confirmed egyelőre. Lehet, hogy ő az egyetlen, lehet, hogy nem. Roni sem tűnik boldognak és Pjanicról is leírtam a véleményem. Nem természetes ennyi formán kívüli játékos egy csapatban…
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 12:11

s4tch írta:

berna idén kurvasokat fejlődött, sokoldalúbb és stabilabb lett, mint korábban volt. pjanic szintén hozza magát, labdatartásban és passzjátékban továbbra is masszív európai élmezőny a figura. dybala meg megkapta maga mellé a világ egyik legjobb támadóját, akivel a pályán nehéz összehozni őt. a látványos szenvedés nagyjából dybalánál van meg, de ő egy ilyen alkat. ő akkor is hisztizett, amikor bőven 20 gól fölött lőtt egy szezonban.

Szerintem bántóan nem hozzuk ki Pjanicban, ami benne van. Védekezésre kárhoztatjuk és így semmi ereje nem marad arra, hogy kihozza magából a kreatív állatot. Tudásban klasszis, az idei pályán mutatott teljesítménye alapján kevésbé sajnos.

Berna meg olyan, mint egy partra vetett hal, amikor felküldjük éknek, háttal a kapunak. A fejlődését én megkérdőjelezném. A Fiorentinában hatékonyabb és eredményesebb volt. Lehet, hogy ez a taktikai szerepköre megváltozásával magyarázható, de akkor megint ott vagyunk, ahonnan kiindult az egész.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 11:59

Téjlor89 írta:
...Sok játékos láthatóan szenved a rá szabott szerep miatt, ami nem feltétlenül illik hozzájuk és nem is tudják legjobbjukat nyújtani (Pjanics, Dybala, Bernardeschi)...

berna idén kurvasokat fejlődött, sokoldalúbb és stabilabb lett, mint korábban volt. pjanic szintén hozza magát, labdatartásban és passzjátékban továbbra is masszív európai élmezőny a figura. dybala meg megkapta maga mellé a világ egyik legjobb támadóját, akivel a pályán nehéz összehozni őt. a látványos szenvedés nagyjából dybalánál van meg, de ő egy ilyen alkat. ő akkor is hisztizett, amikor bőven 20 gól fölött lőtt egy szezonban.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 11:39

Téjlor89 írta:

Sajnos annyival nem lehet mindent elintézni, hogy nyerünk Olaszországban, ezért minden játékosnak kuss a neve. Egy idő után ez már motivációs szempontból sem elég. Kurva jó dolog, de mindig szükségük van fejlődésre, új motivációra. Sok játékos láthatóan szenved a rá szabott szerep miatt, ami nem feltétlenül illik hozzájuk és nem is tudják legjobbjukat nyújtani (Pjanics, Dybala, Bernardeschi). Miután megnyertek pár Scudetto-Kupa kombót, megértem, hogy előtérbe kerülnek ezek a dolgok.
Szerintem ha megkérdeznek 100 játékost, hogy "tanácstalan" játékkal akar-e scudettót nyerni vagy szép játékkal gólkirály lenni és mondjuk egy ezüstöt, nem hiszem, hogy bármelyik is választaná a másodikat.

Akit ez nem motivál arra rá kell adni kabátot és próbáljon szerencsét máshol. Mivel Dybalán kívül más durcizást nem láttam, nem hiszem, hogy másnál lenne ilyen probléma, persze ez nem zárja ki további játékosok távozását, de inkább a több pénz, új kihívás (=több pénz) lesz a fő motiváló ok, nem pedig a játékunk milyensége. Wink
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 11:18

CsT írta:

Nagyon frusztráló érzés lehet folyamatosan scudettókat, olasz kupákat, szuperkupákat nyerni....

Ha ebből indulunk ki, mit szóljanak pl a milan v Ellenség játékosok. Laughing Laughing

Sajnos annyival nem lehet mindent elintézni, hogy nyerünk Olaszországban, ezért minden játékosnak kuss a neve. Egy idő után ez már motivációs szempontból sem elég. Kurva jó dolog, de mindig szükségük van fejlődésre, új motivációra. Sok játékos láthatóan szenved a rá szabott szerep miatt, ami nem feltétlenül illik hozzájuk és nem is tudják legjobbjukat nyújtani (Pjanics, Dybala, Bernardeschi). Miután megnyertek pár Scudetto-Kupa kombót, megértem, hogy előtérbe kerülnek ezek a dolgok.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 11:01

Téjlor89 írta:
Simán el tudom képzelni, hogy sok játékost frusztrál a pályán mutatott tanácstalanság az elmúlt két évben.
Nagyon frusztráló érzés lehet folyamatosan scudettókat, olasz kupákat, szuperkupákat nyerni....

Ha ebből indulunk ki, mit szóljanak pl a milan v Ellenség játékosok. Laughing Laughing
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-05-16, 10:04

Ezt mondta állítólag Dybi bátyja és ügynöke: "Let's say that Paulo is no longer at ease and happy, as many other Juventus players are no longer well. He is not the only one who will leave."

Ez gondolom nagyrészt hangulatkeltés, de azért nem kéne 100%-ig elmenni mellette. Simán el tudom képzelni, hogy sok játékost frusztrál a pályán mutatott tanácstalanság az elmúlt két évben.

Viszont szerintem akkor Dybi iránt van nagyon konkrét érdeklődés. Egyébként nem mondana ilyeneket a bátyus. Vagy full hülye, mint Wanda.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
8 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: