Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+15
Petike007
zetterberg40
LeRoi10
_Tyler
CsT
EsztéNégy
Téjlor89
bombahoppa
Tankcsapda
fktgbr
Malloy
s4tch
Krisz
exchaby
tjunior
19 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
LeRoi10
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 20:06

nem teljesen tudom követni a dolgot. Először még arról van szó, hogy az elmúlt 2 évben messze voltunk a csapat potenciáljától. A bajnoki címekkel ne foglalkozzunk, mert a többi csapat Olaszországban értékelhetetlen.

A következő pillanatban meg a legalkalmasabb jelölt(ek között van) kis Inzaghi, aki még BL-t csak a TV-ben látott. A "holtgyenge" bajnokságban pedig 36 meccsen 52 gólt rúgtak, a 40 kapott mellé és a 8. helyen állnak. Ő lenne a dinamikus focit játszató anti-Allegri?

Vagy az idei évet ne nézzük, csak  a tavalyit? Amikor a bajnokság végére totál összeomlottak és lecsúsztak a BL-ről?

(A coppát meg sem említem, hiszen az is csak addig nem ért semmit, amíg egyszer ki nem estünk)
Vissza az elejére Go down
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 18:28

Ha úgy küldtük el Allegrit hogy nincs még meg a helyettese hanem most akarunk kukázni valakit, akkor szerintem k.ott amatőrök vagyunk. 

Lehet hogy Inzaghi a B terv (mert ő tutira ugrana, nyilván hatalmas lehetőség lenne neki) és előbb megpróbálunk valami nagy nevet leakasztani, de szerintem ez akkor is nagyon gáz ha így lesz. Kicsit arra hasonlít amikor utolsó pillanatban ledraftolunk valakit az átigazolási szezon legvégén. Persze nem tudjuk hogy mi lehet a háttérben, meglássuk.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 17:43

zetterberg40 írta:

Egyetértek mindennel. 

Kis Inzaghi a tippem és őt is szeretném a lehetséges opciók közül.
pontosan, plusz ha a filozófus) muhaha) a cél, akkor pláne Inzaghi az ideális jelölt
kap két évet és vagy marad vagy jöbet a nagy név

bár ha én döntenek, megadnám DD-nak ami jár
http://windholz.wix.com/windholz
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 17:33

s4tch írta:
sarri számomra a lista legalján van, kb annyira illik a juventus stílusához, mint mourinho. sarri egy bigott, nőgyűlölő, faragatlan faszkalap, örökké kifogásokat keres, semmi stílusa nincs, egyáltalán nem való hozzánk.

a napoli kb ugyanazt játssza a malaccal, mint vele. ő meg a chelsea padján kb nézhetetlen, passzív, balfasz focit játszik, ami kevésbé eredményes, mint allegrié.

Egyetértek mindennel. 

Kis Inzaghi a tippem és őt is szeretném a lehetséges opciók közül.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 17:28

CsT írta:

Meglepett volna ha akár egy értékelhető infót is kapunk a sajt. tájból, a szokásos egymás körbeszopkodása helyett...

Nedved kb minden egyes nyilatkozatában elmondja ezt a kurva jó ez a keret, nehéz erősíteni dolgot.

Én megérteném ha azt mondja Agnelli, hogy megegyeztem xy-al aki felvázolt nekem egy olyan koncepciót amit jobbnak tartok a mostaninál, de így, hogy kibasszuk MAxit aztán majd lesz valahogy inkább tűnik gyógyszer elgurulásnak mint tudatos döntésnek.

Én most már Contéban reménykedek, de csak azért, hogy akkor nem megy az indába (pedig nekik sokkal nagyobb nyereség lenne mint nekünk).

Sarri is jó lenne, el lehetne adni 6-7 játékost mert neki egy 14-es keret elég egy évre! Smile

Pedig szerintem kaptunk. Allegri es Agnelli nyilatkozatából is az jön le, hogy Agnellinek kristálytiszta elképzelése és stratégiája van a klub jövőjéről. Az, hogy leigazoljuk de Ligtet meg Kantet pedig a firkászok stílusa, ilyen konkrét dolgokat felesleges volt várni. Én személy szerint inkább azt hiszem el, ami Allegri és Agnelli szájából jön, nem az unatkozó tehetségtelen újságíróktól.

Sarrinak egyedül a suttyó lúzer lényével van gondom, anélkül pont jó váltás lenne Allegri stílusától, egy dinamikusabb modernebb felfogásra. Persze azt érdemes hozzátenni, hogy Allegri is bőszen bírózott a Milanban, ez akár policy kérdése is lehet. Be kéne jelentkezni Zidaneért és megnézni, hogy mit is ér igazából, vagy Pirlot visszahozni a jövőből edző licenseszel.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 17:27

sarri számomra a lista legalján van, kb annyira illik a juventus stílusához, mint mourinho. sarri egy bigott, nőgyűlölő, faragatlan faszkalap, örökké kifogásokat keres, semmi stílusa nincs, egyáltalán nem való hozzánk.

a napoli kb ugyanazt játssza a malaccal, mint vele. ő meg a chelsea padján kb nézhetetlen, passzív, balfasz focit játszik, ami kevésbé eredményes, mint allegrié.

A hozzászólást s4tch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-05-18, 17:29-kor.
http://bianconeri.taccs.hu
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 17:19

Én csíptem Sarri Napoliját, megnézném mit kezd ezzel a kerettel, bár tudom hogy nem az a gentleman alkat, mint Max. Agnelli olyat is nyilatkozott football-italia szerint, hogy azért erős csapat a Juve, mert mindig előre tervez a többiekhez képest. Lássuk, megállja-e a helyét ez a nyilatkozat az edzőkérdés rendezését illetően...

Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 17:12

Krisz írta:

Azt hiszem most viszont elég közel kerültünk a triplázó ínter szabadeséséhez. Van egy kis zavar az erőben, ami minden nagyobb változás velejárója, ez könnyedén elmélyülhet, ha a klub #1 nem választ megfelelő utódot #2 elhiszi, hogy a keret rendben van, csak Allegri sara volt az "alulteljesítés". Tessék ránézni a Realra, mekkora szemétdomb volt idén, mert nem volt Zidanenak megfelelő utódja.

Meglepett volna ha akár egy értékelhető infót is kapunk a sajt. tájból, a szokásos egymás körbeszopkodása helyett...

Nedved kb minden egyes nyilatkozatában elmondja ezt a kurva jó ez a keret, nehéz erősíteni dolgot.

Én megérteném ha azt mondja Agnelli, hogy megegyeztem xy-al aki felvázolt nekem egy olyan koncepciót amit jobbnak tartok a mostaninál, de így, hogy kibasszuk MAxit aztán majd lesz valahogy inkább tűnik gyógyszer elgurulásnak mint tudatos döntésnek.

Én most már Contéban reménykedek, de csak azért, hogy akkor nem megy az indába (pedig nekik sokkal nagyobb nyereség lenne mint nekünk).

Sarri is jó lenne, el lehetne adni 6-7 játékost mert neki egy 14-es keret elég egy évre! Smile
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 16:52

Max wub
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 16:20

tjunior írta:
Nagyon úgy tűnik hogy Marottával a józanság is távozott a klubvezetésből. Ez az egész ügy hogy van kezelve? Max pár napja még azt mondta 100 hogy marad, gondolom így is gondolta. Erre tessék. Fix hogy nincs utód. Nedved nyomatja mitomén Contét meg a kis Inzaghit. Agnelli Guardiolát akarja Paratici ki tudja. Majd lesz valaki aztán reménykedjünk hátha. Úgy tűnik nagyon küzdünk pár év sikertelenségért hogy újra értékelni tudjuk a mostani helyzetünket....

Na jó, azért ne essünk túlzásokba és tegyük azt is félre, hogy a firkászok meg a megmondóemberek mit hordanak össze a médiában (akik az összes variációt és permutációt leírják, majd mikor az egyik bejön verik a mellüket).

Szerintem ez a lényeg: "intelligent people look at a situation and decide to end on a high rather than drag it forward."
Agnelli press conference

Én továbbra is tartom hogy a vezetőségnél nem gurult el a gyógyszer és nagyon is tudatosan és objektíven mérlegelve irányítják a csapatot. Ez nem egy Lotito féle impulzus döntés, inkább az Ajax utáni nyilatkozatban hangoztatott megerősítés volt az illetve ott és akkor nem igazán volt lehetősége mást mondani.

Azt továbbra is tartom, hogy nem ez volt a megfelelő döntés, mert kétlem hogy lesz bárki jobb Allegrinél - vagy Contenél, aki csapat nélkül egyértelmű jolly joker, ha egyik épp hypeolt edzőt se sikerül elhozni. Az hogy a Pool meg a Spurs kerete ugyanolyan erős a kpn, mint a mienk, az megint csak szemellenzős megállapítás. Mi nem angol kick&runt játszunk, amire ők (és a mi kpnk is) alkalmas, illetve ne is akarjunk olyat játszani, a tradíciók sárba tiprása álljon meg a bohóc mezünknél.

Azt hiszem most viszont elég közel kerültünk a triplázó ínter szabadeséséhez. Van egy kis zavar az erőben, ami minden nagyobb változás velejárója, ez könnyedén elmélyülhet, ha a klub #1 nem választ megfelelő utódot #2 elhiszi, hogy a keret rendben van, csak Allegri sara volt az "alulteljesítés". Tessék ránézni a Realra, mekkora szemétdomb volt idén, mert nem volt Zidanenak megfelelő utódja.

Visszatérve Agnelli szavaira, ez egy remek hozzáállás alapvetően (nagyon kevesen tudják a csúcson abbahagyni, lásd pl Del Piero, Buffon) és egy ilyen lépés is megállja a helyét, ha egy tiszta stratégia része. Erre várom a vezetőség válaszát még júniusban legkésőbb.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 15:57

Ekézni Nedvedet meg Agnellit... moratti

Ugye most nem ugyanazok siratják Allegrit akik a Póba akarták vetni magukat a kinevezése után? Mert én a pokolba kivántam a fickót, aztán itt van, 5 bajnoki meg egy rakás egyéb serleg bezsákolva, ráadásul nem kevésszer volt is mire büszkének lenni. Mille grazie és viszlát. Agnelli bevallása szerint eddigi legnehezebb döntése volt mióta elnök, gondolom nem átgondolatlanul hozta meg.

Nem tudtam megnézni a sajttájékoztatót, de a a football-italia alapján szép beszédeket mondtak.

Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 15:24

Végignézve a sajttájt Allegri egy igazi gentleman. És az elmúlt 5 évben végig az is volt. Kösz mindent Mister! Holnap folyjon a pezsgő!
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 14:44

Nagyon úgy tűnik hogy Marottával a józanság is távozott a klubvezetésből. Ez az egész ügy hogy van kezelve? Max pár napja még azt mondta 100 hogy marad, gondolom így is gondolta. Erre tessék. Fix hogy nincs utód. Nedved nyomatja mitomén Contét meg a kis Inzaghit. Agnelli Guardiolát akarja Paratici ki tudja. Majd lesz valaki aztán reménykedjünk hátha. Úgy tűnik nagyon küzdünk pár év sikertelenségért hogy újra értékelni tudjuk a mostani helyzetünket....
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 13:15

Hagyjuk már ezt az Olaszországban megnyert minden dolgot. Tényleg szép eredmény, de azért kicsit árnyalja a képet az, hogy a többi csapat a béka segge alatt van... 
A saját nevemben szeretek beszélni, ezért így mondom: Én sokszor szégyelltem magam Juve meccs közben azért ahogy "játszottunk". Az volt a duma, hogy spórolunk az erőnkkel a Bl-re! Ahol aztán a tinik körbefutották a csapatot simán. 
A koncepció hiánya viszont tényleg probléma.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 13:07

Ha Nedved ért a focihoz, menjen edzőnek. Nekem akkor tűnne tökösnek ha kiállna és elmondaná a véleményét, nem pedig a meccsek alatt suttogna Agnellinek meg Paraticinek. Amikor meg kérdezik valamiről akkor a közhely szótárból idézget.

Ha szebb játékkal esünk ki akkor Allegri jobb edző lenne?

A több van a keretben mit jelent? Több pontot szerezzünk a bajnokságban? Ne legyen ilyen sok vereségünk (3) egy szezonban? Miért nem nyertük meg idén is kupát? BL győzelmet? Mert azon kívül minden megvolt az elmúlt 5 évben.

Ha tényleg az a gond, hogy a hal bele akart szólni az igazolásokba akkor viszont kurva nagy a baj, mert normális edző nem fog ide jönni és továbbra marad, hogy a hiányposzt helyett a jó lehetőségekre megyünk rá. Vajon az új edzőnek kell csilliárdos fizujú Ramsey? scratch

Kicsit koncepciótlan az egész nekem, mert ha van jobb alternatíva akivel már biztos az egyezség akkor legyen, de így egyik napról a másikra, 2 meccsel a szezon vége előtt....főleg úgy, hogy most nézünk szét, hogy ki ér rá.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 12:07

Most mindenhol azt látom, hogy Nedvedet kutyázzák, amiért állítólag "ultimátumot" adott a klubnak, hogy Ő vagy Allegri. 
A probléma, hogy nem látunk bele a mindennapokba. Nem tudjuk pontosan mi Nedved feladata. Lehet, hogy Ő a kapocs a csapat és a vezetőség között. Lehet neki mondták el a játékosok, hogy semmi kedvük 90 percig a saját kapunk előtt tömörülni az Empoli ellen... és lehet nem csak Dybala, meg Cancelo mondta ezt neki, hanem a fél csapat mondjuk. 
Amit viszont mostanában megfigyeltem, hogy a meccseken, főleg a bekapott gólok után, mikor a vezetőséget mutatta a kamera, Nedved mindig magából kikelve magyarázott a többieknek. 
Szerintem a vezetőségből Ő ért a focihoz a legjobban. Agnelli egy fasza CEO, Paraticinek előlegezzük meg, hogy remek sportigazgató. Nedved valószínű ismeri a játékosokat, tisztában van a keretben rejlő lehetőségekkel, és kiborítja meccsről-meccsre ez a nézhetetlen fos, amire euro százmilliókat költött a klub. 
Én tisztelem azért, mert kiállt a véleménye mellett a végsőkig (ha valóban így történt).
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 11:50

LeRoi10 írta:
De attól félek, hogy még sehogy sem állunk vagy  fent elhiszik, hogy ez egy BL győztes keret.

Lehet, hogy nem mainstream a véleményem, de szerintem semmivel sem jobb a Pool, pláne nem a Spurs kerete a mienknél. A Pool konkrétan úgy fordított meg egy párharcot 3-0-ról a Barca ellen, hogy Origik, Hendersonok, Milnerek, Matipok, Wijnaldumok játszottak a sztárjaik helyett. Pochettino és Klopp is hibátlanul motivál, a játékosok jó formában vannak, Európa-kompatibilis az identitás, csak hogy a legfontosabb gondolatokat említsem, amikben szerintem Max elmarad tőlük.

Igen, irreális elvárás volt, hogy Ronaldo leigazolásával azonnal nyerjünk BL-t. De az már nem hiszem, hogy irreális elvárás, hogy az év végére találjunk egy olyan játékrendszert, taktikát, hogy a legjobb játékosaink erényei kidomborodjanak. Szerintem jócskán több van ebben a keretben annál, amit idén kihozott belőle Max. Meglátjuk, ki lesz az új edző és merre indul el a klub, én a magam részéről izgatott és bizakodó vagyok az edzőkérdés tekintetében.

Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 09:38

Szülinapoztam és aludtam egyet a dologra, de én még mindig mérges vagyok. Részben a sajtóra, a telhetetlen, irreálisan gondolkodó szurkolókra és Agnellire. Mert a végső döntés tuti az övé volt.

Innentől kíváncsian várom, hogy:
- mikor lesz meg az új edző
- mikor igazoljuk le, akiket szeretnénk. Lezárjuk-e július közepéig, vagy augusztusban még kapkodunk
- Mi lesz Khedirával, Matuidivel és úgy összességében a középpályával

szeptember elejéig csendben leszek és majd utána értékelem a folyamatot. De attól félek, hogy még sehogy sem állunk vagy  fent elhiszik, hogy ez egy BL győztes keret.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 09:30

_DREAM_ írta:
Nagyon sok helyen olvasni hogy Nedved volt a fő szrkeverő az ügyben.. kíváncsi vagyok kit tudunk leakasztani a piacról.

Nagyon sok helyen nagyon sok mindent lehet olvasni.

Ami a vélményem.

Allegri elfáradt. 5 évet volt a csapatnál. Köszönünk nekik mindent. Eredményeket ért el, két BL döntőt játszhattunk mondhatni talán erőn felül?

Allegri alatt a Juve újra az európai elitbe érkezett meg. Le tudtuk igazolni CR-t így a reputációnk is megérkezett a várt szintre. Mindig is hálásak leszünk neki emiatt.

Viszont Cardiff óta valami elromlott. Az eredmények jöttek még valahogy, de a miként az kérdéses volt. Leginkább a játék tanácstalansága, a játékosok fejetlensége ami szemet szúrt. Folyamatosan sérült volt majdnem mindenki, sokszor vért kellett izzadni, hogy egy egészséges kezdőt ki tudjunk rakni.

Lehet mondani, hogy a kp rém gyenge volt.? Lehet de felesleges. Nem hinném, hogy Pjancsika rosszabb járékos lenne, mint 2 éve. Can is tudja azt a szintet hozni mint a Poolban (ahol CSK is volt egy időre ez azért sokmindent elmond). Matyika is a francia csapat motorja tudott lenni.

Nem volt játékunk, nem volt stílusunk. Cserébe játéksookat is inkább le, mint felépítettünk. Dybusz vergődése, Kancellár tavaszi formája stb.

MAgam részéről hiszek abban, hogy Allegri lesz még a Juve edzője. Ahogy anno Lippi is visszajött. (Aki amúgy az ellenségbe ment mégis legenda). Sok sikert neki a továbbiakban. A Juve nem egy emberől szól.

Bárki lesz az edzőnk eredmények tekintetében magasan van a léc.

Viszont a vezetőségnek innentől nem lehet kibújni bármi felelősség alól. Pavel, PAratici, és Agnelli számukra megfelelő edzőt választ. A keretet is neki kell összepattintani. Viszont ezt már nem lehet Allegrire kenni. Ha szopunk a BL-ben az a triumvirek felelőssége. Ha tényleg szar lesz a kp. Akkor az is Pinyőt, akarom modani Allegrit igazolja. 

Jövőre minden kiderül.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 09:23

Nekem is az jön le, hogy néhány elégedetlen játékos (Kanca,Dyb) helyzete (magyarul, hogy vagy őket adod el vagy az edzőt baszod ki) és Pável folyamatos fúrása vezetett idáig.A Corriere szerint egyenesen Nedved ajánlotta fel, hogy vagy ő vagy Allegri (ez azért oltári gáz lenne, ha tényleg így volt).

Gondolom a mai press conferencen is csak egy szokásos tartalom nélküli maszlagot kapunk válaszul az igazság helyett.

Viszont az tisztán látszik, hogy nem azért lett kivágva a hal mert már megtaláltuk az utódját, hanem még most jön a keresgélés és ez egyből egy rossz pont Agnellinek, mert ebből szoktak lenni a last day transferek...mert ha 2-3 kiszemelt nemet mond, akkor jön a futottak még kategória.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 08:47

Nagyon sok helyen olvasni hogy Nedved volt a fő szrkeverő az ügyben.. kíváncsi vagyok kit tudunk leakasztani a piacról.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-18, 07:28

Ha Cancelo még egyszer eljátszik egy edzőbuktatást, akkor nem lófejet kap tőlem, hanem Agnelli kapja meg tőlem a KanceLÓ fejet. Evil or Very Mad

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 22:04

EsztéNégy írta:
Köszi mindent Max! Az eredményei és sikerei elismerése mellett én örülök, hogy más ül majd a padon jövőre, elfáradt ez a kapcsolat és a keretnek szüksége van egy új impulzusra. Remélem az erőnléti stábot is elküldjük, azért ez egy hihetetlenül bő keret még mindig, ha nincs dögrováson 6-7 ember folyamatosan.

Izgatottan várom a mercatót. Ha vezéráldozat kell a szintlépéshez, remélem Dybala megy. Egy jó box2box középpályást hoznék még, meg egy elit középső védőt, előre talán egy jobbszélsőt (valami low risk/high reward playert, mondjuk Pepét vagy Lozanot), aztán uccu neki a következő szezonnak.

Dybala már nem vezéráldozat, ahhoz első körben konstans kezdőnek kellene lennie. Én nagyon remélem, nem azért nem marad Allegri, mert szerette volna megújítani a keretet, többek között Dybala, Costa és Mandzukic lecserélésével. Szerintem igazából csak Dybala az, akit el kellene adni, nem ér annyit, amennyit kaphatnánk érte, de a megújulás tetszett volna, illetve tetszene is. Sarri? Hát lenne néhány jobb jelölt, inkább jöjjön vissza Conte.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 22:03

Szerintem Dybala így már nem fog távozni, gyakorlatilag mondhatjuk azt, hogy őt választotta a vezetőség Maxi helyett.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 18:52

Köszi mindent Max! Az eredményei és sikerei elismerése mellett én örülök, hogy más ül majd a padon jövőre, elfáradt ez a kapcsolat és a keretnek szüksége van egy új impulzusra. Remélem az erőnléti stábot is elküldjük, azért ez egy hihetetlenül bő keret még mindig, ha nincs dögrováson 6-7 ember folyamatosan.

Izgatottan várom a mercatót. Ha vezéráldozat kell a szintlépéshez, remélem Dybala megy. Egy jó box2box középpályást hoznék még, meg egy elit középső védőt, előre talán egy jobbszélsőt (valami low risk/high reward playert, mondjuk Pepét vagy Lozanot), aztán uccu neki a következő szezonnak.

Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 18:19

Ha már nagyon  lemegyünk bulvárba, 3-4 napja valahol olvastam olyat egy "jól értesült illetőtől", hogy Agnelli megegyezett Pep-pel, de ő csak 2020-tól tudna jönni, ezért akarunk még 1 évet Maxival, viszont ő 2 v 3 szezonra akart szerződést így Agnelli ki fogja baszni. Így az is elképzelhető, hogy 1 évre hozunk valami szinten tartó edzőt (innen a Sarris tippem) aztán jön a szürke pulcsis. Remélem kamu Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 18:10

tjunior írta:

Én is olvastam ezt, nem tudom mennyi az igazság de ettől függetlenül Nedvedet ki kellene már vágni a vezetőségből.
Hú de egy rugóra jár az agyunk! Smile

Pont ezt akartam írni, hogy vajon kiderül-e valaha, hogy a fúriának mennyi köze van Maxi kibaszásához, de amennyiben a következő szezonban se nyerünk BL-t, akkor remélem ő lesz az első akinek megköszöni Agnelli.

Az is érdekelne mi lesz Agnelli indoka, ha előveszi a sérüléseket, akkor valamennyire megértem, ha azt mondja több van/volt ebben a a keretben akkor nem.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 17:48

LeRoi10 írta:

Agrestinél olyan verzió is kering, hogy Allegri ráncfelvarrást kért a kereten, de Nedvedék szerint a keret elég jó, nehezen erősíthető...

Én is olvastam ezt, nem tudom mennyi az igazság de ettől függetlenül Nedvedet ki kellene már vágni a vezetőségből.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 17:03

Én nem is tudok mit mondani, az eddig szóban forgó edzők egyikének sem örülnék igazán:

-Conte Ritzes nyilatkozata még mindig felbasz, az is, hogy ő saját magát egy taktikailag megújuló, a kerethez alkalmazkodó edzőnek tartja (ebből én mindenhol egy 3-5-2-őt láttam ami vagy működött vagy nem, de a következő meccsen ugyanaz volt megint. Max annyiből örülnél, hogy a trágyadomb meg a félszemű hoppon maradna.

- kis Inzaghi, szerintem kurva nagy kockázat, BL meccset max a lelátóról nézett eddig, mellesleg másfél éve ő is csukott szemmel teszi fel a 3-5-2-őt...

- DD egyrészt nem hiszem, hogy otthagyná válogatottat másrészt ő nagyon hasonló felfogású mint Allegri, szóval neki meg nem sok értelme van.

- Mourinhot csak akkor fogadnám szeretettel ha hozná Icardit is Very Happy

- Mihálylovicsot még kommentálni sem szeretném. Talán ezzel az emotikonnal tudnám kifejezni az érzéseimet. monkey

Más magyar juvés fb kommentekben böngészve egyre több olyan van, hogy vissza kell hozni edzőnek Del Pierót! Very Happy Very Happy

Titkos tipp: Sarri Suspect

"Minél több ismeretlenes az egyenlet, annál jobban tetszik. Szeretem, amikor új dolgokat kell kitalálni, amikor a játékosokat különböző posztokra lehet beállítani, különben az egész futball unalmas lesz…" - Köszi mindent mester! Crying or Very sad Crying or Very sad
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 16:23

Sajnálom, de én végtelenül bús panda lettem. bízom benne, hogy bárki is követi, legalább ennyire sikeres lesz. Akkor baj már nem lehet.

Innentől minden évben irány a BL döntő! És a bajnokságban lőtt 100 gól!

Sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan hogyan született meg a döntés, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy leginkább külső nyomásra (média+szurkolók). Kíváncsian várom a szombati sajttájt.

Agrestinél olyan verzió is kering, hogy Allegri ráncfelvarrást kért a kereten, de Nedvedék szerint a keret elég jó, nehezen erősíthető...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2019-05-17, 16:22

zetterberg40 írta:
Mourinhot még pletyka szintjén sem gondolhatják komolyan.

Én amúgy egy anti-barca rögeszme előtti Mourinhot sunáznék, viszont a mostani mentális épsége mellett szerintem hatalmas bukta lenne. Inzaghitól kicsit tartok mire menne egy ekkora csapatnál, eléggé más, mint egy underdog csapattal behúzni pár nem várt győzelmet.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
7 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: