Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Mindenféle pletykák, hírek

Go down 
+24
fktgbr
Juve1974
bombahoppa
LeRoi10
CsT
_DREAM_
tjunior
vektra
Joe111
DartagnanX
simoon
laac
Petike007
virracocha
Tankcsapda
Malloy
zetterberg40
Téjlor89
sneco7
_Tyler
Krisz
EsztéNégy
s4tch
exchaby
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2020 8:14 am

bombahoppa írta:

Sztem ez a szerencsénk, mert az uefa őket nem ejtheti ki, ergo ők a mi precedensünk.
Ugyanez jutott eszembe, úgyhogy iszok is egy újabb meggy pálinkát! (Azt olvastam, hogy véd a korona ellen, lehet, hogy fakenews de kit érdekel! Very Happy
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2020 6:41 am

CsT írta:
Közben a Real is karanténba vonul mert egyik kosaras (akik ugyanott edzettek) is pozitív mintát produkált, szerintem a BL is halasztódik/törlődik.
Sztem ez a szerencsénk, mert az uefa őket nem ejtheti ki, ergo ők a mi precedensünk.

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2020 6:34 am

Gabbiadini

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 12, 2020 12:22 am

Közben a Real is karanténba vonul mert egyik kosaras (akik ugyanott edzettek) is pozitív mintát produkált, szerintem a BL is halasztódik/törlődik.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzer. Márc. 11, 2020 6:47 pm

Igen, itt vége az idénynek. Őszintén szólva nem is izgat. Amikor az olasz kórházakban állítólag szelektálják a betegeket, akkor semmi jelentősége egy BLnek.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzer. Márc. 11, 2020 11:41 am

Akkor kiestunk. Már ha folytatják egyáltalán a Bl-t. Őszintén már nem is érdekel. Hagyjuk a focit szerintem most pár hónapra.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzer. Márc. 11, 2020 11:13 am

CsT írta:
Rugani koronavírusos lett...
Az kemény, mert így valószínűleg ki sem állhatunk a Lyon ellen...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzer. Márc. 11, 2020 11:09 am

Rugani koronavírusos lett...
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 05, 2020 11:00 pm

Petike007 írta:
Ami számomra a legaggasztóbb, hogy a klubot milyen negatív gazdasági hatások érik a Koronahiszti miatt.

FFP ügyileg így is nagyon vékony jégen táncoltunk. félek, hogy emiatt nyáron nem nagy előrelépés lesz, hanem áldozat.

Ki kell lobbizni a kluboknak, hogy a korona-hatást vegyék figyelembe a FFP P&L számításakor. Nagyvállalati körökben ez viszonylag bevett gyakorlat, ha valami ilyen jellegű teljesen váratlan dolog üt be.

Jelen állás szerint három zárt kapus meccsünk lesz. A merda kapcsán 5 milla bevételkiesésről van szó (persze ha visszafizetjük a megvett jegyek árát Very Happy ), plusz még van egy BL meccsünk, meg egy bajnoki. A BL-meccsekre ugye nincsenek bérletes helyek, tehát az megint sok lóvé. Bőven10 milla fölötti bevételkiesésről lesz szó. És mindez azt feltételezve, hogy tényleg csak 30 napig tart ez a korlátozás.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 05, 2020 10:42 pm

Ami számomra a legaggasztóbb, hogy a klubot milyen negatív gazdasági hatások érik a Koronahiszti miatt.

FFP ügyileg így is nagyon vékony jégen táncoltunk. félek, hogy emiatt nyáron nem nagy előrelépés lesz, hanem áldozat.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 05, 2020 7:55 am

Téjlor89 írta:

Fú, ez tényleg nagyon gáz. 

“We must also protect investment and costs." WTF, ezzel gyakrolatilag el is ismerte, hogy a klubok anyagi helyzete kell arról döntsön, hogy a BL-ben játszanak-e. Mekkora faszság. Az Atalanta az idei BL-szezon legüdébb színfoltja és jó esélyük van a 8 közé jutásra...
Totál meg van zakkanva mostanában, pár napja a 10 ojrós kifogásgenerátort meg szemétdomb elnökét szopkodta az égig...

Amúgy érdekes egy vírus, úgy tűnik a serie b-s klubokra és szurkolókra nem annyira veszélyes.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 05, 2020 7:24 am

LeRoi10 írta:
https://www.football-italia.net/150852/agnelli-should-atalanta-be-champions-league

Azért ez így elég nagy Csubakka Agnellitől. De most komolyan, ezt így miért?

Fú, ez tényleg nagyon gáz. 

“We must also protect investment and costs." WTF, ezzel gyakrolatilag el is ismerte, hogy a klubok anyagi helyzete kell arról döntsön, hogy a BL-ben játszanak-e. Mekkora faszság. Az Atalanta az idei BL-szezon legüdébb színfoltja és jó esélyük van a 8 közé jutásra...
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 05, 2020 6:46 am

Most hétvégén zárt kapus zinter??

Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeCsüt. Márc. 05, 2020 5:57 am

https://www.football-italia.net/150852/agnelli-should-atalanta-be-champions-league

Azért ez így elég nagy Csubakka Agnellitől. De most komolyan, ezt így miért?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeKedd Márc. 03, 2020 8:51 am

Jelen állás szerint nem lesz Juve-Milány meccs se...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeKedd Márc. 03, 2020 12:55 am

Ronci anyját meg stroke gyanúval kórházba szállították, így ő jó eséllyel kihagyja a holnapi meccset.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2020 9:32 pm

Jelenleg annyi tűnik biztosnak, hogy holnap játszunk a milány ellen, az még kérdéses, hogy nézők lehetnek-e, óránként más olvasok. Wink

Én már kezdem elveszteni a fonalat, olyat is olvastam, hogy május helyett márc 9.-én lenne a derby (természeten Conte már sirat, hogy az nekik nem jó, mert mennyi fontos meccs közé esne Very Happy Very Happy )

Remélem a szövetség tud találni egy olyan időpontot, ahol mi mondjuk 1 napot pihenhetnénk ők meg 2 hetet mert úgy talán belemennének. Wink

Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 Rubb870bc512151b48a7
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2020 3:49 am

Téjlor89 írta:
Biztos olvastátok, hogy az Ellenség vezetősége, szurkolói, szertárosai, takarítói mind-mind kikeltek magukból, hogy elhalasztották végül a meccset ahelyett, hogy zárt kapuk előtt játszották volna le.

Én nagyon igyekszem levenni a Juve fan szemüvegem, de egyáltalán nem gondolom úgy, hogy igazuk lenne.

Szerintem pusztán annyiról van szó, hogy reménykedtek benne, hogy kapnak egy ajándék előnyt (torinói zárt kapus meccs), ami végül nem jött össze. Emiatt nyilván frusztráltak, de én nem érzek igazságtalanságot.

A tények:
- A szövetség a meccset megelőző napon hozta meg a döntést, hogy mégsem zárt kapus meccs lesz, hanem halasztás. Ez nyilván nagyon későn van, de erre alapozva összeesküvés-elméleteket gyártnai szerintem nagyon erős.
- Az Ellenség bajnoki formája: DDWWL; a miénk: LWLWW. Itt alapvetően nem látok hatalmas különbséget, így szerintem az az érv is erejét veszti, hogy forma szempontjából nekünk kedvező a halasztás.
- És szerintem a legfontosabb: az összes Észak-Olaszországban rendezendő bajnokit halasztották konzisztensen. Ezek tényleg azt szerették volna, ha csak ezt az egyet megtartják üres stadionban, mert ők már beleélték magukat?

Szóval a kérdésem igazából az, hogy van amit kihagytam a releváns tények felsorolásából, amibe kapaszkodhat a csürhe? Túlságosan is szubjektív szurkolói szemmel nézem a dolgokat? Vagy esetleg ezek a retkes lúzerek már előre kifogásokat keresnek?
A hibát ott követted el, hogy érveket soroltál fel. Minek? Ha valaki nem nekik kedvez az a Jvuentus hibája. Hozzák az igazi hibátlan interlúzer mentalitást. Marrottán kicsit meglepődtem, ő is elkapta ezt a kórt (na nem a koronavírust). Igazi, hitvány útszéli cigány banda, de legalább már megvan az ok ha a végén nem ők futnának be.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2020 1:32 am

Krisz írta:

Naa ez nagyon gáz...
Nem azért mert nincs középpályánk, hanem mert ilyen széthúzás van. Így sanszosan nem nyerünk idén semmit, ami megint csak nem tragédia (kivéve ha a férgek behúzzák), viszont ha ezt menedzsment szinten nem kezeljük/nem tudjuk lereagálni akkor könnyen visszacsúszhatunk egy delneris szériába egy egekbe szopott payroll mellett.
Szerintem ezen nem kell izgulni, Sarri világéletében remekül kezelte az ilyen szitukat! Very Happy Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2020 1:31 am

Téjlor89 írta:
Biztos olvastátok, hogy az Ellenség vezetősége, szurkolói, szertárosai, takarítói mind-mind kikeltek magukból, hogy elhalasztották végül a meccset ahelyett, hogy zárt kapuk előtt játszották volna le.

Én nagyon igyekszem levenni a Juve fan szemüvegem, de egyáltalán nem gondolom úgy, hogy igazuk lenne.

Szerintem pusztán annyiról van szó, hogy reménykedtek benne, hogy kapnak egy ajándék előnyt (torinói zárt kapus meccs), ami végül nem jött össze. Emiatt nyilván frusztráltak, de én nem érzek igazságtalanságot.

A tények:
- A szövetség a meccset megelőző napon hozta meg a döntést, hogy mégsem zárt kapus meccs lesz, hanem halasztás. Ez nyilván nagyon későn van, de erre alapozva összeesküvés-elméleteket gyártnai szerintem nagyon erős.
- Az Ellenség bajnoki formája: DDWWL; a miénk: LWLWW. Itt alapvetően nem látok hatalmas különbséget, így szerintem az az érv is erejét veszti, hogy forma szempontjából nekünk kedvező a halasztás.
- És szerintem a legfontosabb: az összes Észak-Olaszországban rendezendő bajnokit halasztották konzisztensen. Ezek tényleg azt szerették volna, ha csak ezt az egyet megtartják üres stadionban, mert ők már beleélték magukat?

Szóval a kérdésem igazából az, hogy van amit kihagytam a releváns tények felsorolásából, amibe kapaszkodhat a csürhe? Túlságosan is szubjektív szurkolói szemmel nézem a dolgokat? Vagy esetleg ezek a retkes lúzerek már előre kifogásokat keresnek?
Ez ilyen tipikus indás viselkedés, hogy még le sem zajlott a meccs de már vinnyognak valamiért és utólag ha mi nyerjük a derbit, biztosak lehetünk benne, hogy majd erre fognak mutogatni, hogy "bezzeg ha most lett volna, akkor...".

Egyébként így, hogy gyakorlatilag az összes "északi" régiós meccset törölték nem értem mi a fasz gondjuk van. Nyilván mi örülünk neki de nem azért mert rettegnénk tőlük, hanem mert nekünk a zárt kapu elég előnytelen lett volna abból a szempontból, hogy a jegyek árát vagy vissza kellett volna téríteni vagy másik meccsre áttenni...stb. Így nekünk a halasztás a kevésbé rossz megoldás.

Ha jól tudom akkor az indának két delegáltja is van a liga vezetőségében (az egyik épp a kancsal) így arra hivatkozni, hogy őket nem/későn értesítették eléggé röhejes. Very Happy

Félelmetes, hogy a 10 eurós és a félszemű is hónapok alatt átvedlett igazi vinnyogós lúzerré.

Mellesleg remélem az elnöküket kurvára be sem engedik a derbire, de még a városba se. Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeHétf. Márc. 02, 2020 12:45 am

Téjlor89 írta:

A tények:

Független szemmel nézve. Nincsen siralmasabb, mint egy üres stadion. Egy Derby a foci ünnepe, amit az egész világon néznek. Adjuk meg ami jár a nézőknek. Hangulat feszültség. Szopórellerező ellenség.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeVas. Márc. 01, 2020 11:31 pm

A tények:

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 29, 2020 11:23 pm

Malloy írta:
Kikerült a netre egy videó a Lyon elleni meccs félidejéből, amin Ronaldo meg Dybala vitatja meg, hogy szart se ér a középpályánk... 😀

Naa ez nagyon gáz...
Nem azért mert nincs középpályánk, hanem mert ilyen széthúzás van. Így sanszosan nem nyerünk idén semmit, ami megint csak nem tragédia (kivéve ha a férgek behúzzák), viszont ha ezt menedzsment szinten nem kezeljük/nem tudjuk lereagálni akkor könnyen visszacsúszhatunk egy delneris szériába egy egekbe szopott payroll mellett.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 29, 2020 8:06 am

zetterberg40 írta:

Nem tudom, de érzésem szerint mindegy a dolog. A problémáink addigra sem fognak megoldódni.
Amúgy a twitteren már nyomják agyba-főbe, hogy ezt a halasztást is elintézte nekünk Moggi. Természetesen csalunk megint.

Más: ez a Lazio simán bajnok lehet Leicester módra.
hát csak izé ne legyen a tíz ojtós csalódással
http://windholz.wix.com/windholz
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 29, 2020 7:27 am

Kikerült a netre egy videó a Lyon elleni meccs félidejéből, amin Ronaldo meg Dybala vitatja meg, hogy szart se ér a középpályánk... 😀
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 29, 2020 3:40 am

simoon írta:

Sarrival?

Nem tudom, de érzésem szerint mindegy a dolog. A problémáink addigra sem fognak megoldódni.
Amúgy a twitteren már nyomják agyba-főbe, hogy ezt a halasztást is elintézte nekünk Moggi. Természetesen csalunk megint.

Más: ez a Lazio simán bajnok lehet Leicester módra.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 29, 2020 2:13 am

zetterberg40 írta:
Nem lesz holnap meccs. Május 13-a az új időpont.
Sarrival?
http://windholz.wix.com/windholz
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 29, 2020 12:41 am

Nem lesz holnap meccs. Május 13-a az új időpont.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeVas. Feb. 23, 2020 8:45 pm

bombahoppa írta:

Mire gondolsz pontosan?

19/20-as pénzügyi helyzet eddig. Ezt jelentősen befolyásolja a BL pénz. Viszont ez rávilágít arra, hogy BL nélkül mennyire sebezhetőek vagyunk. Egyszer lesz olyan, hogy nem jön a lap.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeVas. Feb. 23, 2020 3:42 am

Petike007 írta:
Ezeddig -50M. Ebből nem Pogback meg MEssi in lesz, hanem valami ami sokkal jobban fáj.
Mire gondolsz pontosan?

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitimeVas. Feb. 23, 2020 3:26 am

Ezeddig -50M. Ebből nem Pogback meg MEssi in lesz, hanem valami ami sokkal jobban fáj.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 25 I_icon_minitime

Mindenféle pletykák, hírek
Vissza az elejére 
25 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Mindenféle pletykák, hírek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Hírek, pletykák - minden, ami nem mercato-
Ugrás: