Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+39
_DREAM_
EsztéNégy
Murasaki
Latya
juventute
Norbee82
HungarianMotorMouse
JuveTaka
Krisz
kilopo
exchaby
Godbluff
Joseph Ducreux
Quagliarescu
farturo
tcs19
enzogigi
virracocha
balazs91
.bb.
s4tch
pietro10
tjunior
baggiofan
cortamelasombra
CsT
AndreasMatri
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
zetterberg40
andree10
Juve=scudetto
_benito
daneeka
laac
_Tyler
DartagnanX
Admin
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-05, 17:53

cortamelasombra írta:
Ogbonna megvásárlásának egy igazán és azonnali jó hatása lenne: a liga egyik legjobb és legfiatalabb belső védője nem erősitene másik csapatot. De ezen kivül...mert hogy azért előreláthatóan még 2-3 évig nem kell nagyon variálni a védelmen, legalábbis szerintem. Persze ki tudja, a srác nagyon tehetséges, és az ilyeneket jobb zebrában látni. Végülis 23 (vagy hány) évesen se túl öreg ahoz hogy rögtön költsönadjuk, egy komolyabb csapatba mint a Toro. Visszajöhet aztán 26 évesen is akár, átvenni valakitől a stafétabotot.

Ogbonna 25 éves. Ha jönne, a korának fényében biztosan nem menne tovább kölcsönbe.
Valamiért azt hittem, ő bevethető a védelem szélén is, de utánanézve mégsem, maximum kényszerből. Szerintem semmi szükségünk rá, s őszintén szólva nem is hiszek a tegnapi pletykának.

A Sportmediaset 3 héttel ezelőtt még arról írt, hogy Jovetics ügynöke Londonban véglegesíti a transzfert az Arsenallal. Egy héttel később ugyanez a forrás Juventus mezbe öltöztette a montenegróit. Ma meg már azt írják, hogy Marotta mindenben megegyezett Tevezzel, csupán a City visszajelzésére várnak. Minden nap mindenféle szart összehordanak, szóval ennyit a pletykákról.
Vissza az elejére Go down
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-05, 17:39

Ogbonna megvásárlásának egy igazán és azonnali jó hatása lenne: a liga egyik legjobb és legfiatalabb belső védője nem erősitene másik csapatot. De ezen kivül...mert hogy azért előreláthatóan még 2-3 évig nem kell nagyon variálni a védelmen, legalábbis szerintem. Persze ki tudja, a srác nagyon tehetséges, és az ilyeneket jobb zebrában látni. Végülis 23 (vagy hány) évesen se túl öreg ahoz hogy rögtön költsönadjuk, egy komolyabb csapatba mint a Toro. Visszajöhet aztán 26 évesen is akár, átvenni valakitől a stafétabotot.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-05, 11:59

_Tyler írta:
mostanában rendre felmerül Biabiany neve. nos, őt leigazolni olyan lenne, mintha leigazolnánk a reaktivált Mracskót vagy Kristont

Szerintem az hatalmas kamu, neki is kb 1 értékelhető skillje van, a gyorsasága, Conte mellett az ilyen játékosok nem is a padon, hanem a lelátón rohadtak meg (Elia, Krasic).
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-05, 11:57

EsztéNégy írta:
Valszeg Barza helyére, ő azért igencsak öreg. Chiellini meg sérülékeny. De ha nem is játszik annyit Ogbonna, akkor sem erősít közvetlen riválist, szerintem ő a következő pár év meghatározó sziklája lehet nálunk.

Barza öreg? Ezt még véletlenül se mondanám. Továbbra sem a kor számít egy játékos megítélésénél, hanem a tudás, tapasztalat, kondíció és motiváltság, a kor így nem faktor, csak egy mutatószám aminek a pályán semmilyen hatása nincs. Lehet valaki 28 évesen is kiégve és 35 évesen is kifogástalan állapotban (pl Ronaldinho vs Zanetti). Neki bőven vannak még évei, ezt a csapatorvos is kiemelte, hogy nagyon odafigyel a kondícióra, étkezésre és fizikálisan remek állapotban van. Azért meg leigazolni valakit, hogy más ne tehesse eszement dolog, ilyet még a Real-féle pénzverő csapattól se tudnék elképzelni. A 3 középső védő a dupla terhelés mellett se volt rotálva, úgy hogy azért voltak alkalmas helyettesek (Caceres, Marrone), a 4 védős felálláshoz meg már eleve a mostani 3ból a padra kell ültetni valakit. Ezért érthetetlen számomra az egész. Inkább a szélekre kellenének emberek, mert ott vékonyak vagyunk és a minőség se a legjobb.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-05, 09:47

mostanában rendre felmerül Biabiany neve. nos, őt leigazolni olyan lenne, mintha leigazolnánk a reaktivált Mracskót vagy Kristont
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-04, 18:00

Krisz írta:
Di Marzio a hivatalos oldalán tette közzé hogy a Juventus megállapodott a Torinóval Ogbonna ügyében, 12 millió eurót fizetnek Marottáék plusz kapnak játékost is, hogy kit, melyik játékost arról még tárgyalnak de az átigazolási szakértő szerint Ogbonna zebra lesz jövőre.

Ezt nem igazán tudom hova tenni. Oké, fasza játékos, de van 3 betonkezdő középső védőnk, minek még 1?

Valszeg Barza helyére, ő azért igencsak öreg. Chiellini meg sérülékeny. De ha nem is játszik annyit Ogbonna, akkor sem erősít közvetlen riválist, szerintem ő a következő pár év meghatározó sziklája lehet nálunk.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-04, 17:53

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=467899473289701&set=a.107369469342705.16282.107074546038864&type=1&theater
Nekünk viszont van már egy nagy spílerünk idén.Jó a poszt,remélem jót tesz a támadószekciónknak.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-04, 17:50

Di Marzio a hivatalos oldalán tette közzé hogy a Juventus megállapodott a Torinóval Ogbonna ügyében, 12 millió eurót fizetnek Marottáék plusz kapnak játékost is, hogy kit, melyik játékost arról még tárgyalnak de az átigazolási szakértő szerint Ogbonna zebra lesz jövőre.

Ezt nem igazán tudom hova tenni. Oké, fasza játékos, de van 3 betonkezdő középső védőnk, minek még 1?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-04, 15:39

Idén sok Bundesliga meccset láttam, s ebből az összeállításból De Bruyne nekem tetszett a Bréma meccsein. Nagyon ügyes, s ennek ellenére valószínűleg nem tartanak majd rá igényt a Chelseaben.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-04, 15:04

juve 1974 írta:
http://www.whoscored.com/Blog/cryg0plv_ee-zihb3rohqw/Show/Player-Focus-WhoScoreds-Under-21-Team-of-the-Season
Azért innen már tudnánk szemezgetni(ha lenne pénz)a csapat építéséhez,fiatalításához.

Carvajal fele a Reálé, tudtommal vissza is veszik most a másik felét, mert nagyon jól játszott németországban. A többiek közül több ember is beleillene a csapatba szerintem, de gondolom egyelőre nem ezekhez az igazolásokhoz nyúlna a vezetőség.

By the way, állítólag a City leigazolta Mr. "Sevilla vér folyik az ereimben" Navast, 24 milla körül. Persze tudom, nekünk ennyi csatárra is igen nehézkesen futja, de iszonyat nagy spíler Jézus.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-04, 09:02

A gazzetta azt írja, a Stoke City vinne 3 embert: DC, Sörensen, Boakye. Igazából egyikhez sem muszáj ragaszkodni, mind a hárman egyelőre max. kiegészítő emberek lehetnének, DC később sem lesz több.
http://bianconeri.taccs.hu
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-03, 19:23

http://www.whoscored.com/Blog/cryg0plv_ee-zihb3rohqw/Show/Player-Focus-WhoScoreds-Under-21-Team-of-the-Season
Azért innen már tudnánk szemezgetni(ha lenne pénz)a csapat építéséhez,fiatalításához.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-03, 08:37

Sajnos a tuttosport írja, szóval kacsa, de felizgatott: Cuadrado! A szezon legfontosabb igazolása lenne. Egy Licht-Cuadrado jobb oldalt oda lehetne tenni az élvonal mellé (kivéve Lahm-Robben).
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-01, 18:28

http://football-italia.net/34865/marotta-marchisios-intention-counts

Nem tudom, hogy ez most miféle célzás akar lenni.
Norbee82

Norbee82

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-06-01, 12:42

http://www.football-italia.net/34842/only-%E2%82%AC30m-cash-jovetic

Lehet még se lesz belőle semmi...
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-31, 20:29

Jojo a beceneve már elég régóta Very Happy Mellesleg én bírnám, jó játékosnak tartom és nagyon jó korban van, lehet rá építeni /ez Q-ról már nem mondható el, szóval én örülök, hogy őt szervezték be/
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-31, 18:33

Hát ez szerintem egy álom üzlet lenne, nem hiszem el hogy ennyirt megkapjuk. Ok Marrone játékjoga később akár 10 milliót is érhet (még egy olasz piacon is), de Q-ban már nincs nagy érték, 10 millió meg aprópénz a liga egyik legjobb csatáráért.
Persze Jovetic oldaláról egyértelmű döntés, BL lehetőséget kap, jobb fizut nyilván.

Kiváncsi vagyok ezek után kell e nekünk Higany.
Én azt mondom az összes lehetséges 'top csatár' közül aki elérhető messze Jovetic a legjobb megoldás. Adja az ég hogy ide jöjjön!

(viszont becenevén el kell kezdeni filózni mert már ebben az egy hozzászólásban elegem lett a nevéből :DD)

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-31, 17:18

http://www.whoscored.com/Blog/ojfri4p8qkwdglx_nmw96a/Show/Player-Focus-Juve-Switch-Most-Likely-for-Jovetic
Norbee82

Norbee82

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 23:11

s4tch írta:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=142133

Elvileg megállapodott a két klub, Joveticsért odaadjuk Q-t, Marrone felét, és 12 milliót. Bár Marronéért konkrétan meghasad a szívem, alapvetően vállalható biznisznek tűnik.

Egyenlőre csak a fele játék jog az övék Marrone-ból, ami még biztató. Szerintem a rendszeres játék lehetőség miatt lett ez így kialakítva, esélyt adva, hogy csúnyán lehúzzanak majd minket ha tényleg kijön belőle a várt potenciál.

Egy befejező csatár off, így Matri maradhat, viszont Vuci kapott egy elég nagy vetélytársat, ha egyáltalán marad...
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 21:51

s4tch írta:

Elvileg megállapodott a két klub, Joveticsért odaadjuk Q-t, Marrone felét, és 12 milliót. Bár Marronéért konkrétan meghasad a szívem, alapvetően vállalható biznisznek tűnik.

azért ez a deal quagliarellát is elég csúnyán beárazza Crying or Very sad
Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 21:31

s4tch írta:
...és idén zokszó nélkül lecserélték Mandzukicra, aki ugyan kevesebb gólt lő, viszont nagyságrendekkel többet és hasznosabban védekezik.

Igen, nyilván ezzel nem azt akartam mondani, hogy például Gomez jobb, mint Mandzukic, félre ne érts. Smile Csak azt írtad, hogy a BL-ben nem mennétek sokra egy ilyen csatárral. És erre írtam, hogy ez a csapattól és legfőképpen a középpályától is függ. Mert Gomez 10 gólja azért nem kevés a BL-ben. Ha valahol jól megszervezett a középpálya és a vkp-k a támadásokhoz is hozzá tudnak tenni (mint nálatok Vidal), akkor nem olyan biztos, hogy nem mentek sokra egy olyan csatárral, aki kevésbé jól védekezik, viszont jól érkezik és belövi, amit be kell. Smile
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 21:03

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 20:52

s4tch írta:
A nemzetközi fociban roppant kevés klasszikus center tud manapság sikeres lenni. Nem azért, mert kiöregedtek, és nincs utánpótlás, hanem azért, mert a játék megváltozott. Ettől még egy 20 körüli, Trez típusú csatár a bajnokságban el tudna érni +20 gólt (ezért is csípném Belfodilt), csak a BL-ben nem mennénk egy ilyennel túl sokra. Örülnék azért, ha Llorente lenne erre a 2 méteres cáfolat.

én is kb. így érveltem volna, ha nem lettem volna rá lusta alien
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 20:49

...és idén zokszó nélkül lecserélték Mandzukicra, aki ugyan kevesebb gólt lő, viszont nagyságrendekkel többet és hasznosabban védekezik.
Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 19:18

s4tch írta:
A nemzetközi fociban roppant kevés klasszikus center tud manapság sikeres lenni. Nem azért, mert kiöregedtek, és nincs utánpótlás, hanem azért, mert a játék megváltozott. Ettől még egy 20 körüli, Trez típusú csatár a bajnokságban el tudna érni +20 gólt (ezért is csípném Belfodilt), csak a BL-ben nem mennénk egy ilyennel túl sokra. Örülnék azért, ha Llorente lenne erre a 2 méteres cáfolat.

Nem tudom, szerintem ez a középpályától is függ. Nálunk a csatárok elég sokat járnak vissza labdáért. De nézd meg mondjuk a Bayernben Gomezt. Hát nem egy cselgép, viszont tényleg az a típus, akinek a hátáról is a kapuba pattan a labda, amikor lehajol bekötni a cipőjét. És tavaly 30 gólt lőtt a bajnokságban, meg tán 10-et a BL-ben.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 18:15

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 17:57

tjunior írta:
jackie_d írta:

azért nekem eléggé úgy tűnik, hogy a trez féle csatároknak a mai futballban leáldozott
10 emberrel már nem lehet meccset nyerni
Egy Trez kaliberű csatárnak, aki ugyan nem nagyon védekezik, meg 5szor ér labdába egy félidőben, de gól/meccs átlaga van sosem fog leáldozni.

disagree
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 17:26

Egy fiatal Trez-ért a fél kezemet adnám.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 16:13

jackie_d írta:
tjunior írta:
Emlékezzünk Trezeguetre aki életében nem csinált egy tisztességes cselt Smile
Én nem nagyon látom azt hogy annyira el akarnánk adni Matrit, persze van 1-2 hír, de Vucinicről pláne Quagliarelláról sokkal több. Szerintem 2 csatár megy, az pedig Mirko és Fabio lesz.

azért nekem eléggé úgy tűnik, hogy a trez féle csatároknak a mai futballban leáldozott
Egy Trez kaliberű csatárnak, aki ugyan nem nagyon védekezik, meg 5szor ér labdába egy félidőben, de gól/meccs átlaga van sosem fog leáldozni.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 15:03

tjunior írta:
Emlékezzünk Trezeguetre aki életében nem csinált egy tisztességes cselt Smile
Én nem nagyon látom azt hogy annyira el akarnánk adni Matrit, persze van 1-2 hír, de Vucinicről pláne Quagliarelláról sokkal több. Szerintem 2 csatár megy, az pedig Mirko és Fabio lesz.

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2013-05-30, 15:00

Norbee82 írta:
Így van, a kreativitása kellene, de nem a mentalitása és pont ebből jönnek a számok is. Mások harmad annyi játék lehetőséggel tudtak ugyan annyit tenni a csapatért, így tőle kell megválnunk, mert belőle lehet a legtöbb pénzt kihúzni.

Érdekes a Kicsi ugyan ez a fajta, kreatív, 2-3 védő a nyakán a kaputól viszonylag messzebb, ő is mellé durrogtatta a lehetőségek nagy részét, mégis mindenki ekézte egész végig és szabadulna tőle, pedig benne látni a legtöbb fantáziát...

elfelejtetted kitenni a végére smájlit
legalábbis remélem...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
6 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: