Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+39_DREAM_ EsztéNégy Murasaki Latya juventute Norbee82 HungarianMotorMouse JuveTaka Krisz kilopo exchaby Godbluff Joseph Ducreux Quagliarescu farturo tcs19 enzogigi virracocha balazs91 .bb. s4tch pietro10 tjunior baggiofan cortamelasombra CsT AndreasMatri juve 1974 Arnijuve el_ceRebr0 zetterberg40 andree10 Juve=scudetto _benito daneeka laac _Tyler DartagnanX Admin 43 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-30, 15:00 | |
| - Norbee82 írta:
- Így van, a kreativitása kellene, de nem a mentalitása és pont ebből jönnek a számok is. Mások harmad annyi játék lehetőséggel tudtak ugyan annyit tenni a csapatért, így tőle kell megválnunk, mert belőle lehet a legtöbb pénzt kihúzni.
Érdekes a Kicsi ugyan ez a fajta, kreatív, 2-3 védő a nyakán a kaputól viszonylag messzebb, ő is mellé durrogtatta a lehetőségek nagy részét, mégis mindenki ekézte egész végig és szabadulna tőle, pedig benne látni a legtöbb fantáziát... elfelejtetted kitenni a végére smájlit legalábbis remélem... |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-30, 14:23 | |
| - s4tch írta:
- ...
Emlékezzünk Trezeguetre aki életében nem csinált egy tisztességes cselt Én nem nagyon látom azt hogy annyira el akarnánk adni Matrit, persze van 1-2 hír, de Vucinicről pláne Quagliarelláról sokkal több. Szerintem 2 csatár megy, az pedig Mirko és Fabio lesz. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-30, 12:14 | |
| - s4tch írta:
- - Joveticsért a legújabb ajánlat 18M + Marrone. Sírok.
Én is, ha ez igaz. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-30, 09:03 | |
| - cortamelasombra írta:
- ...Ezzel szemben Matri mindig a 16os pont környékén operál és ha véletlenül szökőévente sikerül meg tartania egy labdát akkor általában mellélövő 5 méterről...
Ahogy Norbi is írta, Matri a leghatékonyabb a csatáraink közül. Hagyjuk már a kutyázását: mezőnyben tényleg használhatatlan, de gólérzékenységben kevesen veszik fel vele a versenyt. Inzaghi sem azért tartozott az élvonalba éveken keresztül, mert őrületes cselsorozatok végén lőtt orbitális gólokat, hanem azért, mert a helyzeteket jó arányban használta ki. Ebben Matri a jelen keretet figyelembe véve a legjobb, sőt, a bajnokságban is élmezőnyben van. Már korábban írtam hasonló statot (kb. 4-5 oldalt kell visszalapozni), Norbi is erre utalt, íme a cudar számok. Lövések, gólok száma, arány: Matri 34-8-24% (azaz a lövései 24%-a gól) Cavani 156-29-18% (tizik nélkül 148-22-15%) Balotelli 77-12-15% (tizik nélkül 71-6-8%) Di Natale 132-23-17% (tizik nélkül 127-19-15%) Satöbbi. Matri bánik a legjobban a játékperceivel, és ahhoz képest, hogy mekkora ökör helyzeteket ki tud hagyni, még így is ő bánik a legjobban a helyzeteivel is. Ezt a faszit akarjuk odaadni bárkinek egy zsák labdáért? Erről írjuk, hogy a Pápába talán beférne, meg egy kalap szar, egy béna falábú? Izé. Ha érkezik Jovetics, akkor én elsőként Vucsinics eladásán gondolkodnék. Hasonló karakter, hasonló játékstílus mindkettő, csak Jovetics jobb. Nem tudom, hogy férnének meg egy csapatban, ill. nem tudom, Vucsi ereje teljében vállalná-e a versenyt, adott esetben a padozást. A helyében már szóltam volna az ügynökének, hogy keressen B-verziót. ---------------------------------- Friss nyúz: - Joveticsért a legújabb ajánlat 18M + Marrone. Sírok. - Higuainnal kapcsolatban holnap újra randi a madridiakkal, most épp Milánóban: ők 29-et kérnek, a Juve 21-nél tart, van miről beszélni. | |
| | | Norbee82
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-30, 08:57 | |
| - cortamelasombra írta:
- Norbee82 írta:
- Mirko 91 -szer engedte el a labdát, ebből 39 ment kapu fele,
Mirko-t meg kell tartani mert kell a kreativitása, Így van, a kreativitása kellene, de nem a mentalitása és pont ebből jönnek a számok is. Mások harmad annyi játék lehetőséggel tudtak ugyan annyit tenni a csapatért, így tőle kell megválnunk, mert belőle lehet a legtöbb pénzt kihúzni. Érdekes a Kicsi ugyan ez a fajta, kreatív, 2-3 védő a nyakán a kaputól viszonylag messzebb, ő is mellé durrogtatta a lehetőségek nagy részét, mégis mindenki ekézte egész végig és szabadulna tőle, pedig benne látni a legtöbb fantáziát... | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-30, 08:35 | |
| - Norbee82 írta:
- Mirko 91 -szer engedte el a labdát, ebből 39 ment kapu fele,
És itt jön be az hogy a statisztika olyan mint a tanga, valamit sejtet ugyan de a lényeget nem látod. Mert Mirko alapvetően nem csatár, illetve legtöbbször már jóval a 16os elött megkapja a labdát és a helyzetei nagy része onnan jön hogy betör, vagy rögtön rázúzza. Általában úgy hogy már 2 védő lóg is a nyakán. Ezzel szemben Matri mindig a 16os pont környékén operál és ha véletlenül szökőévente sikerül meg tartania egy labdát akkor általában mellélövő 5 méterről... Q érzi talán a legjobban a kaput, ezt se mutatják a számok, mert a szar formája ellenére is amikor megkapta a lehetőséget akkor vágott gólt (ugye a BL veretlenségünket leginkább neki köszönhetjük) Végülis szerintem mindegy, egyik se Juve szintű játékos, legalábbis ami a jövőre formálódó BL cimet is hajszoló gárdát illeti. Kezdőd 11 már biztos nem. Mirko-t meg kell tartani mert kell a kreativitása, Q-t azért mert pénzt úgyse kapunk érte szóval legroszabb esetbe formába lendül újra és majd akkor adjuk el/játsztajuk és nyerünk vele kupát. Matri viszont mehet 2 zsák labdáért, de annyit se fognak érte adni... _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Norbee82
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 23:31 | |
| Úgy néz ki, Jovetic biztos távozik a Fiorentina-ból, már csak az a kérdés hova...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
A statisztikai dömpinghez... Q és Matri összesen nem kapott annyi időt, mint Vuci, mégis 8 ill 9 gólt vágtak, míg a montenegrói 10 et. Érdemes a próbálkozásokat is nézni, Mirko 91 -szer engedte el a labdát, ebből 39 ment kapu fele, Q 71-36 arányban tolta ugyanezt, míg Matri 34-15 be ( gyak. minden 4ik lövése gól... )
Persze számít a pályán mutatott játék is, de egy csatárnál sztem a hatékonyság a legfontosabb, főleg ilyen erős középpályával támogatva. Matriban és Q-ban látom a potenciált, ha kapnának elég játék lehetőséget.
Más csapatok csatárainak hasonló mutatói: Seria A -ból:
Cavani 156 lövés, 70 kapura 29 gól Jovetic 114 lövés, 43 kapura 13 gól Olyanok akik voltak már tervben ill vannak:
Higuaín 54 lövés, 28 kapura 15 gól Van Persie 141 lövés, 65 kapura 26 gól Dzeko 94 lövés, 40 kapura 14 gól
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 20:07 | |
| "Lehet, hogy a következő év legalább annyira útkeresés lesz, mint a 2011-12 volt." Valószínűleg így lesz,de a poén az,hogy a bajnokságot még így is megnyerjük nagy eséllyel ismét. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 19:54 | |
| - juve 1974 írta:
- Nekem ez a dupla stratégia is magas.Egy a bajnokságra,egy a BL-re?
Ezt szerintem - hasonlóan a klubbal kapcsolatosan megjelenő cikkek 90%-ának - csak a firkászok találgatják. Ha Conte ezt elmondja egy interjúban, akkor el lehet azon gondolkodni, van-e ennek értelme. Amúgy szerintem sincs; annak viszont van, hogy legalább 2 stratégiát tudjon a csapat. Ja, amúgy a 3-5-2 és a 4-2-3-1 teljesen más játékosokat követel. Kezdjük ott, hogy utóbbihoz szükség lenne két inverted wingerre, és jelenleg ilyen nem nagyon van a keretben. Talán Pepével és Giovincóval lehetne ilyet játszatni. Ezen kívül a 4-2-3-1 mai modern felfogásban elöl védekező, hátulról támadó rendszer, azaz a támadók azonnal elkezdik zavarni az ellenfél labdakihozatalát, és a szélső védők aktívan részt vesznek a támadásokban - nálunk mindkettő necc. Ráadásul meccs közben sem lenne egyszerű váltani, hacsak nem Chiellini játszana a négyvédős rendszerben balbekket (nem a legjobb ötlet). Lehet, hogy a következő év legalább annyira útkeresés lesz, mint a 2011-12 volt. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 19:20 | |
|
"Azért ez a kérdést fordítva is fel lehetne tenni, vajon azért nem játszott Matri decemberig mert olyan formában volt hogy felborult a labdában, vagy azért volt ilyen formában mert nem játszott? Ezt sosem tudjuk meg. Matrit amúgy én nem adnám el, mind 4-3-3 mind a 4-2-3-1 középcsatár posztja feküdne neki, ezért tartom pl. Higuiant leigazolást kicsit fölöslegesnek, még úgy is hogy jobb játékosnak tartom az argentint, de Llorente és Matri mellett minek?"[/quote] Szerintem nagy a nyomás a klubbon,hogy igazoljunk egy sztárjátékost. JoJo-nak lenne értelme,az argentin nagy változást szerintem sem fog hozni,főleg ennyi pénzért.Inkább játszassa az indiánt+vegyünk egy jó szélsőt.
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 19:04 | |
| Nekem ez a dupla stratégia is magas.Egy a bajnokságra,egy a BL-re?Nyilván ezt Conte nálam jobban tudja,de pl a bajorok egy formációban erős rotálással nyertek BL-t.Azt értem,hogy nem olyan hosszú a padunk,mármint minőségi játékosokkal,de nem egyszerűbb egy szisztémára felkészülni,és eszerint szerződtetni a játékosokat? | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 18:50 | |
| - s4tch írta:
- tjunior írta:
- Finoman szólva is hullámzik a teljesítményük.
Melyik volt az előbb, a tyúk vagy a tojás? Azért hullámzik a teljesítményük, mert hullámzóan játszatják őket, vagy fordítva?
Mártit eladjuk a Fiorentinának, jövőre végignyomja a szezont, és lő 22 gólt.
-----------------------
Higuain twitben köszönt el a spanyol szurkolóktól. Azért ez a kérdést fordítva is fel lehetne tenni, vajon azért nem játszott Matri decemberig mert olyan formában volt hogy felborult a labdában, vagy azért volt ilyen formában mert nem játszott? Ezt sosem tudjuk meg. Matrit amúgy én nem adnám el, mind 4-3-3 mind a 4-2-3-1 középcsatár posztja feküdne neki, ezért tartom pl. Higuiant leigazolást kicsit fölöslegesnek, még úgy is hogy jobb játékosnak tartom az argentint, de Llorente és Matri mellett minek? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 18:36 | |
| - tjunior írta:
- Finoman szólva is hullámzik a teljesítményük.
Melyik volt az előbb, a tyúk vagy a tojás? Azért hullámzik a teljesítményük, mert hullámzóan játszatják őket, vagy fordítva? Mártit eladjuk a Fiorentinának, jövőre végignyomja a szezont, és lő 22 gólt. ----------------------- Higuain twitben köszönt el a spanyol szurkolóktól. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 18:31 | |
| - juve 1974 írta:
- Még ha hullámzó is a teljesítmény,én fázok egy kicsit a komplett támadósor likvidálásától.
akkor lehet szerintem értelme, ha idén teljesen mást játszunk, mint eddig |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 18:25 | |
| Még ha hullámzó is a teljesítmény,én fázok egy kicsit a komplett támadósor likvidálásától. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 18:19 | |
| - s4tch írta:
- A hozzászólók a forrást emlegetik, némi gúnnyal
Vágom,csak azért másoltam be mert Ő volt a téma.Egyébiránt idén tényleg egyetemes őrület a mercato.A tragédiáról szóló poszt viszont nagyon korrekt volt,én még nem olvastam ezidáig,még most is beleborzongok,ha eszembe jut. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 17:38 | |
| - s4tch írta:
- A bajnokság játékperc/mezőnygól szempontjából 10 leghatékonyabb játékosa:
Ezzel azért lehet házalni. jó azért tegyük hozzá, hogy Quagliarella összesen 6 meccsen lőtt gólt a bajnokságban 4. forduló 2 gól a Chievonak, 10. forduló 1 a Bolognának, 12. forduló mesterhármas a Pescaranak, 22., 30., 38., forduló 1-1 gól a Genoának, Internek, Sampnak Matri meg a 18-24 forduló közt lőtte a 8 góljából 5öt. Finoman szólva is hullámzik a teljesítményük. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 15:10 | |
| A bajnokság játékperc/mezőnygól szempontjából 10 leghatékonyabb játékosa: Ezzel azért lehet házalni. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 12:55 | |
| A hozzászólók a forrást emlegetik, némi gúnnyal | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 12:31 | |
| http://www.vecchiasignora.com/topic/250732-calciomercato-juventus-vucinic-al-tottenham-affare-fatto-per-20-milioni-di-euro/page__pid__11308205#entry11308205 | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-29, 12:20 | |
| Öregszel, husi? A csatársorból egyértelműen őt lenne legnehezebb pótolni. Mondjuk a formaingadozásainak tökéletesen megfelel Jovetics sérülékenysége. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-28, 20:44 | |
| - s4tch írta:
- Kiegészítettem teljes szezonra vonatkozóan a Vucsi-excelemet. Szezon összes meccse, játékpercek és gólok vele és nélküle
nem lesz tőle erekcióm, hiába is próbálkozol |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-28, 16:02 | |
| Kiegészítettem teljes szezonra vonatkozóan a Vucsi-excelemet. Szezon összes meccse, játékpercek és gólok vele és nélküle: | |
| | | Murasaki
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-27, 19:46 | |
| "Májusban lezáródjon? Még csak most kezdődött a mercato, augusztus végéig menni fog az agymenés..."
Van egy olyan érzésem, hogy ebben az ügyben nem. Hamarosan be fogják jelenteni nálunk az új edzőt, mert június 16-án elnökválasztás is lesz és addigra Pereznek már elő kell rukkolnia valamivel. Még akkor is, ha gyakorlatilag nincs ellenfele. Szóval bejelentik az új edzőt, még vele beszélnek Higanyék, aztán meglesz az üzlet. Ha hozzátok jön. Szerintem elengedik 25-ért is. Bár a Real részéről ez nagy balgaság. ÉS biztos vagyok ebben, hogy Higu papa és Higany is arra törekszik, hogy az argentin a felkészülést már az új csapatában kezdhesse meg, hogy minél hamarabb megtörténjen a beilleszkedés meg minden.
| |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-27, 14:24 | |
| - Murasaki írta:
- http://www.marca.com/2013/05/27/futbol/equipos/real_madrid/1369642458.html
Na egy újabb variáció. Állítólag eladnátok Vucsinicset az Internek, hogy meg legyen a pénz Higuaínra. Én már tényleg csak azt szeretném, hogy ez a dolog lezáródjon. Ha aláír hozzátok, akkor neki is és a Juvénak is az az érdeke, hogy a felkészülési szezont már nálatok kezdje meg. Májusban lezáródjon? Még csak most kezdődött a mercato, augusztus végéig menni fog az agymenés... | |
| | | Murasaki
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-27, 12:15 | |
| http://www.marca.com/2013/05/27/futbol/equipos/real_madrid/1369642458.html
Na egy újabb variáció. Állítólag eladnátok Vucsinicset az Internek, hogy meg legyen a pénz Higuaínra. Én már tényleg csak azt szeretném, hogy ez a dolog lezáródjon. Ha aláír hozzátok, akkor neki is és a Juvénak is az az érdeke, hogy a felkészülési szezont már nálatok kezdje meg. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-26, 17:13 | |
| Ahogy lehetett rá számítani, jönnek a veszettnél veszettebb pletykák: a tuttosport szerint a Real 40 milliót ajánlott Vidalért azon a tárgyaláson, amin igazából Higuain iránt érdeklődtünk. Ezt az állítolagos ajánlatot Marotta visszautasította. Azt mondjuk tudjuk, hogy mindenkinek megvan az ára, de ez a Juventus még annyira nem áll jól, hogy elkezdje eladogatni a legjobbjait. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-25, 12:29 | |
| - Murasaki írta:
- A Sky Sports szerint kifizetitek a 25 kilót Higuaínért és 4-5 év alatt rendezitek a számlát.
Közben meg Dima neve is szóba került.Mondjuk őt valószínűleg eladjuk, kíváncsi vagyok, hogy tényleg nektek-e.
Egyébként már csak azért sem érdemes hinni az ilyen pletykáknak, mert simán lehet elterelő hadművelet is. A Higuaín iránti érdeklődés lehet valós, ugyanakkor benne van, hogy ez a sakkozás része, és valójában Jovetics a fő célpont. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-24, 19:12 | |
| Nem teljesen vág ide, de a Monaco most baszott ki hetven millát az ablakon a Moutinho - Rodriguez kettősért. Ez valszeg azt is jelenti, hogy Jackson Martinez marad, akit így jövő nyáron megint 30-ért passzolnak el valami újgazdag klubnak. | |
| | | Murasaki
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-24, 09:54 | |
| A Sky Sports szerint kifizetitek a 25 kilót Higuaínért és 4-5 év alatt rendezitek a számlát. Közben meg Dima neve is szóba került.Mondjuk őt valószínűleg eladjuk, kíváncsi vagyok, hogy tényleg nektek-e.
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-23, 20:12 | |
| [quote="s4tch"] Ezek szerint Diamanti lesz a nyári sztárigazolásunk,Pirlo helyére természetesen. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|