Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+39_DREAM_ EsztéNégy Murasaki Latya juventute Norbee82 HungarianMotorMouse JuveTaka Krisz kilopo exchaby Godbluff Joseph Ducreux Quagliarescu farturo tcs19 enzogigi virracocha balazs91 .bb. s4tch pietro10 tjunior baggiofan cortamelasombra CsT AndreasMatri juve 1974 Arnijuve el_ceRebr0 zetterberg40 andree10 Juve=scudetto _benito daneeka laac _Tyler DartagnanX Admin 43 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-13, 20:21 | |
| Rooneyt jómagam is sunáznám, de tényleg álomkategória.
Diamanti ennyire képben van? Már Chiellini is róla beszél. | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-13, 14:08 | |
| - juve 1974 írta:
- Shrek-et viszi a Psg,mi meg visszahozzuk Ibrakadabrát. http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ibra-oltozoi-uvoltozessel-unnepelte-a-bajnoki-cimet-2244435
Hogyan rugasd ki magad a munkahelyedről 101: 16. számú tipp, üvöltsd le egy semmiség miatt a kisgóré fejét :DD asszem Ibra is keményen dolgozik ezen a Juve transzferen _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-13, 12:35 | |
| Az hülyeség lenne, hogy a 4-2-3-1-ben Vidal a 3-ban legyen középen? Amolyan olasz 4-2-3-1 lenne egy védekező/szerelni tudó ember 1 igazi támadó helyett. És így lenne egy hely a 2-ben. Mondjuk marcsinak. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-13, 11:55 | |
| - cortamelasombra írta:
- Ha tényleg 4-2-3-1 lesz az nagyon bejövős. Látszik hogy jövőre már igyekszünk nem Pirlo köré épiteni a csapatot. CDM-nek Marrone tökéletes lesz, Vidal ugyanúgy bár szerintem jövőre is nyomhatjuk feljebb nyugodtan, hátha 9 fölé jut.
Asamoa szerintem jó a szélre, az az igazi posztja, a Kicsi szintén, a haja már igyis Robbenre hajaz :DD
Viszont Marcsi az elmúlt meccseken egyáltalán nem győzött meg annyira elöl. Oda kéne egy kreativ, gyors emberke aki ráadásul technikás is. Nyári lecke Marottának. És akkor nagy csatár igazolás nem is kell, mert ehez Llorente tökéletes, Boakye meg valaki még jöjjön vissza, esetleg Q-nak adjunk még egy évet. A megspórolt pénzem meg hozzunk egy James Rodrigezt vagy egy Cuadrado-t (vagy hogy irják)
Egy ilyen felállást már aláirnék. 4-2-3-1et a hírek és a realítások alapján kb így képzelnék el Buffon - Asamoah,Chiellini,Bonucci/Barzagli,Lichtsteiner - Pirlo,Vidal - Giovinco/Vucinic, Marchisio, ??? - Higuan Storari - Peluso,???, Bonucci/Barzagli, Caceres - Poli/Lodi,Pogba - Giovinco/Vucinic, Diamanti, Pepe - Llorente Asamoah balbekkbe logikus lépés nekem is eszembe jutott már, a védekezést megoldja, Lichtinek is jőt tenne ha lassan 30 évesen kevesebbet kellene futnia, jobb szélen nekem is Cuadrado a favoritom, nagyon tetszik a játéka, de bonyolult a megszerzése, a Fionak opciós joga van rá, hülyék lennének nem élni vele, kéne még egy csere középső védő, lehetőleg bal lábas, a Doria gyerekről szóltak a hírek egy időben, vagy esetleg Masi, bár őt nem követtem nagyon a nyár óta, meg nem is ballábas | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-13, 08:07 | |
| Shrek-et viszi a Psg,mi meg visszahozzuk Ibrakadabrát. http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ibra-oltozoi-uvoltozessel-unnepelte-a-bajnoki-cimet-2244435 | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-13, 06:16 | |
| - s4tch írta:
- SAF utolsó hazai bajnokija, Rooney a padon sincs. Észnél kell lenni, csatárposzton komoly mozgás lesz a piacon: Cavani, Falcao, Lewandowski szinte biztosan klubot vált, meg itt van Rooney is - egy jó lepattanóval (Dzeko elsősorban) akár jól is lehetne járni.
kár, hogy Rooney mind az árát, mind a fizetését tekintve elérhetetlen a mostani Juventusnak. kurva nagy igazolás lehetne. persze álmodozni lehet: Vucsinicset és mondjuk 30 milliót felajánlva lehet, hogy el lehetne hozni | |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-12, 20:53 | |
| Egyébként régen írtátok már itt a fórumon Suarezt. Igaz, én annyira nem kedvelem őt. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-12, 18:36 | |
| SAF utolsó hazai bajnokija, Rooney a padon sincs. Észnél kell lenni, csatárposzton komoly mozgás lesz a piacon: Cavani, Falcao, Lewandowski szinte biztosan klubot vált, meg itt van Rooney is - egy jó lepattanóval (Dzeko elsősorban) akár jól is lehetne járni. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-12, 13:15 | |
| Majd Beppe rárepül,és véletlenül Mancinit igazolja le. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-12, 10:27 | |
| Dzeko nagy szerelmem, már évekkel ezelőtt rácsúsztam volna. Olyan típus, mint a most befutott Mandzukic, Lewandowski: jól tartja a labdát, tud passzolni, dinamikus, szinte elnyomhatatlan, és a Wolfsburgban erősen melós játékos volt. A Cityben Mancini teljesen mást játszat vele, ez annyira nem fekszik a bosnyáknak, de még így sem rossz a Cityben. Úgy házi gólkirály, hogy jóval kevesebbet játszott, mint Tevez vagy Aguero. Ha van európai statisztika a csereként lőtt gólokról, abban Dzeko biztos nem rossz. | |
| | | Murasaki
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-12, 09:02 | |
| Igen persze, de hát Kun meg Tevez még mindig ott van és van egy olyan érzésem, hogy ha egy csatár a Cityben létszámfelettivé válik, akkor az Dzeko lesz. Nem tudom. Nálunk is sok minden függ még a következő edzőtől. Mindenesetre én megpróbálnám a Juvéba Dzekot elhozni. Szerintem jönne, ha tudja hogy kezdő. Érted, itt most gyakorlatilag bizonytalant a biztosra cserélne.
| |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-11, 21:25 | |
| Az a baj, hogy ezzel szerintem biztos lesz, hogy máncsínit elküldik. Így pedig felvetődik a kérdés, hogy ki megy a helyére.
| |
| | | Murasaki
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-11, 21:20 | |
| Kicsit offolok, bár annyira nem is off. Nézte valaki fél szemmel a FAkupát? Mancini miért hozta le 0-0-nál Tevezt és állított be egy középpályást, mikor ott volt Dzeko a padon?A Juve vezetőségének a helyében tényleg rárepülnék nyáron a csávó átigazolására, mert szerintem örömmel menne Torinóba.
| |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-11, 11:32 | |
| - zetterberg40 írta:
- ... Nem szeretem a mercatót. Amint kezdetét veszi, bárcsak egy csettintésre le is zárulna.
Én csak a kamu híreket nem szeretem. Amikor 2 hétig tolják, hogy már nagyon közel a megállapodás, ígymegúgy, aztán semmi sem lesz belőle... A legjobb példám Bastos. Emlékeztek még? | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-11, 11:27 | |
| Murasaki-nak üzenném, az olasz lapok megbízhatósága okán, a mai címlapokon ezek szerepelnek: Tuttosport: 5 éves, 33 millás szerződés Cavaniért, Jovetic örül az érdeklődésnek Corriere dello Sport: a Juve Ibrát akarja La Gazetta: közel állunk Higuain megszerzéséhez Négy topcsatár is érkezik, jó lesz :D | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-11, 10:41 | |
| Tényleg, Pogba az ellenpélda, a kivétel, aki erősíti a szabályt Szerintem Conte egyelőre nem nagyon akarja teljesen kivenni Pirlot a játékunkból, tény és való hogy ő az agy a középpályán, ő mozgatja a csapatot. Idén viszont a BL miatt hamarabb elfáradt, a második félévben meglátszott ez a teljesítményén. Amúgy azért sem egyszerű a helyzet, mert nincs igazi helyettesünk rá, Marronét sokáig annak gondoltuk, de végül nem nyújtott kiemelkedőt Pirlo poszton /bár hozzáteszem, nem kapott túl sok esélyt rá/, Pogba is arra a posztra lett beharangozva, aztán igen hamar kiderült, hogy ő is inkább Marchisio / Vidal posztja, ami annyira nem baj, hiszen van egy nagyon stabil és megbízható csereemberünk, ha valamelyikük épp nem bevethető. Verratti jó lett volna, de most már szerintem keresztet vethetünk rá. | |
| | | Murasaki
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-11, 07:06 | |
| "Azért ha Higany távozására egy Bale a gyógyir akkor azért nincs miért sirni....:DD" Hogy őszinte legyek, amíg itt van a Madridban CR, addig én nem igazolnám le Balet. Balenek is inkább az az igazi posztja, mint CRnek. Egy vérbeli középcsatárt, mint amilyen Higu, nem fog tudni helyettesíteni. CR-t is kipróbáltuk már középcsatárban és nem igazán vált be a dolog. Padra meg nem igazolnék 60-70 millióért játékost, akkor inkább beépíteném Jesét. CR meg nem hiszem, hogy visszamegy a MU-ba főleg, hogy SAF visszavonult. "Nincs még egy ilyen sikeres 19 éves az Európai topligákban, legalábbis csodálkoznék ha lenne..." Varane! Na de ez egy Juve blog, nem egy Real! Tennék egy észrevételt. Pogba és Vidal jövőre már elférnének egymás mellett a középpályán, nem? És akkor nem kellene feltétlenül (az általam egyébként nagyra becsült) Pirlora építeni, hanem szépen lassan átadhatná a helyét és a tudását a fiataloknak. anélkül, hogy hirtelen kéne éles váltás. Mi valahogy ugyanígy vagyunk Xabi Alonsoval. Csak nekünk nincs aki őt helyettesíteni tudná jelenleg a keretben. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-11, 01:08 | |
| - EsztéNégy írta:
- Aha, sorba álltak érte az olasz klubok, akik rögtön kölcsön adták volna fele játékjogával együtt, vagy ami még rosszabb, padozhatott volna vagy két szezont. Jó kis Pirlo utód lett volna nálunk, az öreg még akkor is végigtolja a meccset ha már matematikailag is behúztuk a bajnokságot. Nem hibáztatom a srácot, szerintem jól döntött, mikor a PSG-hez igazolt, ott legalább van egy tökös edző, aki játszatja a kora ellenére /ez a faktor azért Contében, lássuk be, egyelőre nincs meg, ő Marronét is indokolatlanul sokszor jegeli/.
És Pogba? Ő még csak 19 és simán stabil kerettag lett, és ugyan 'bérelt' helye nincs még a kezdő 11-be de éppen átváltoztatták a formációt 3-5-1-1re hogy ő is a pályán lehessen. Nincs még egy ilyen sikeres 19 éves az Európai topligákban, legalábbis csodálkoznék ha lenne... Veratti is megkapta volna a lehetőséget, és Pirlónak meg már úgyis max 1 szezonja van. Mellette viszont többet tanult volna mint bárhol máshol. Pogba is többször lenyilatkozta hogy már azzal rengeteget fejlődik hogy többek közt Pirlo-val edzhet együtt, és hogy Conte is mennyit dolgozik vele külön hogy a hibáit kijavitsa. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-11, 00:30 | |
| Aha, sorba álltak érte az olasz klubok, akik rögtön kölcsön adták volna fele játékjogával együtt, vagy ami még rosszabb, padozhatott volna vagy két szezont. Jó kis Pirlo utód lett volna nálunk, az öreg még akkor is végigtolja a meccset ha már matematikailag is behúztuk a bajnokságot. Nem hibáztatom a srácot, szerintem jól döntött, mikor a PSG-hez igazolt, ott legalább van egy tökös edző, aki játszatja a kora ellenére /ez a faktor azért Contében, lássuk be, egyelőre nincs meg, ő Marronét is indokolatlanul sokszor jegeli/. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 23:00 | |
| - juve 1974 írta:
- A baj csak az,ha a disznó megy Madridba, viszi Marco Verratti-t is.
Szerintem biztos hogy nem. A Reálban nem szoktak fiatalokat vinni, csak már kipróbált (és drága) játékosokat. Szerencsére a saját nevelésben is biznak ugye Raul óta, ezért nem 100% undoritó egy csapat, nem úgy mint mondjuk a PSG. Őszintén szólvan szerintem tőlünk és Olaszországból túl messze került már Veratti. Persze még dönthet úgy h hazatér, de lehet hogy ez csak akkor következik be 30 éves kora elött ha valami törés van a karrierjében, pl egy komoly sérülés. (Rossi ugyebár, bár ő Jersey-ből jött, de a többi stimmel) (nem a nemlétező próféta beszél belőlem, aki 20 éves korában a pénzt választja, stabil játéklehetőség és tapasztalat szerzés helyett attól jobbat nem várok. sorban álltak érte az olasz csapatok, csak választania kellett volna. erre egy ilyen bohóc csapathoz megy...ez nem csak az ügynökének a sara) _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 21:53 | |
| A baj csak az,ha a disznó megy Madridba, viszi Marco Verratti-t is. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 21:10 | |
| - Murasaki írta:
- Ha lehetek őszinte, én már tényleg nagyon félek, hogy Higu átmegy tőlünk hozzátok. Nekem minden évben rémálom az átigazolási szezon.
Szerintem meg most izgalmas lesz de jó értelembe. Az új edző mindenképpen át fogja alakitani a keretet méghozzá gyökeresen (a tippem az hogy Ancelotti lesz a befutó) Portugálok mehetnek vissza ahonnan jöttek és biztos hogy lesz legalább 2 nagy igazolás. Azért ha Higany távozására egy Bale a gyógyir akkor azért nincs miért sirni....:DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 20:52 | |
| Azt hinném,hogy cr7 miatt aggódsz:hisz a kis hisztis lehet,hogy dobbant vissza a Mu-ba. | |
| | | Murasaki
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 20:25 | |
| Ha lehetek őszinte, én már tényleg nagyon félek, hogy Higu átmegy tőlünk hozzátok. Nekem minden évben rémálom az átigazolási szezon. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 17:52 | |
| Ha tényleg 4-2-3-1 lesz az nagyon bejövős. Látszik hogy jövőre már igyekszünk nem Pirlo köré épiteni a csapatot. CDM-nek Marrone tökéletes lesz, Vidal ugyanúgy bár szerintem jövőre is nyomhatjuk feljebb nyugodtan, hátha 9 fölé jut. Asamoa szerintem jó a szélre, az az igazi posztja, a Kicsi szintén, a haja már igyis Robbenre hajaz :DD
Viszont Marcsi az elmúlt meccseken egyáltalán nem győzött meg annyira elöl. Oda kéne egy kreativ, gyors emberke aki ráadásul technikás is. Nyári lecke Marottának. És akkor nagy csatár igazolás nem is kell, mert ehez Llorente tökéletes, Boakye meg valaki még jöjjön vissza, esetleg Q-nak adjunk még egy évet. A megspórolt pénzem meg hozzunk egy James Rodrigezt vagy egy Cuadrado-t (vagy hogy irják)
Egy ilyen felállást már aláirnék. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 17:36 | |
| - EsztéNégy írta:
Murasaki: Ibrának szerintem senki sem tudna szívből örülni. Nem a múltja miatt, hanem mert nem mai gyerek már, és erősen szembe menne a csapatépítési törekvéseinkkel. Én azért örülnék neki,ha nem is mai gyerek!Zlatan soha sem volt az a rohangálós típus(visszafutni védekezni),öreg korára pláne nem lesz az,bár hozzátenném az utóbbi időben mind psg mind válogatott meccseken sokat ment hátra besegíteni a védekezésben,ami arra enged sejtetni,h még mindig fejlődik! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 15:51 | |
| Hivatalos találkozó Higuaínért? Legalábbis Di Marzio szerint. Nem szeretem a mercatót. Amint kezdetét veszi, bárcsak egy csettintésre le is zárulna. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 15:21 | |
| Kwadcsi balbekkben nagyon nagy királyság lenne. Bal oldalon a védekezést ő úgyis nagyon jól meg tudja oldani. A gond itt már megint az, hogy a három belső védő közül kit raksz padra. Chiellini a legmagasabban értékelt a posztján, Barza elenyésző hibával hozta le az elmúlt két évet, Bonucci pedig felnőtt melléjük és idén már ő is nagyon erős átlagot hozott. Az a baj, hogy pl Barzaglit én nem tudnám elképzelni jobbhátvédnek, szerintem kicsit lassú lenne már a balszélsők ellen. Meg különben is, a nemzetközi jobbhátvéd-felhozatalt nézegetve nem túlzás kijelenteni, hogy ezen a poszton Lichti világklasszis lehetne. | |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 11:54 | |
| - s4tch írta:
-
Azért ez elég sok változtatásnak tűnik persze mikor máskor kéne változtatni, ha nem a nyáron. - _DREAM_ írta:
-
Egy csatár kell, aki kegyetlenül beveri a gólt, amit éppen kell. Andi a VB-ig ki akarja húzni, ez elég nagy motiváció neki. | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 11:41 | |
| Csak én érzem úgy hogy Pirlo helyett kellene találni valakit, aki tudja majd pótolni? Ne legyen igazam, de félek hogy a köv. szezonban már csak az utolsó meccseken megszokott nyugdíjas lötyögését fogja hozni (igen, láttam a Matrinak adott gólpasszát, de ettől eltekintve szerintem félelmetesen szarul nyomta az elmúlt meccseken). Én az ő helyettesítését(?) is egy nagy problémának érzem. Marcsi Vidal jó, Pogba még szerintem nem képes felnőni a feladathoz, Marrone lehetne még opció - mert amikor Conte középpályán játszatta valamikor még a szezon elején szerintem k. jól nyomta, de hát láttuk hogy rá inkább a védelemben számít.
Mindenki arról beszél hogy milyen csatár jöjjön, repkednek a nagyobbnál nagyobb nevek (amiből szerintem k.ra nem lesz semmi), de szerintem jó lenne a középpályát is átgondolni, mert félek hogy a köv. szezonban sokkal nehezebb dolgunk lesz mint idén volt (mármint a SeriaA-ban). Szóval el kellene gondolkodni azon hogy ki lehet majd az, aki Pirlo helyébe lép mert előbb utóbb ki fog öregedni teljesen Andi. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2013-05-10, 10:47 | |
| Két védekező középpályásra van egy valagnyi emberünk: Vidal, Marcsi, Pirlo, Pogba, Kwadcsi, Marrone A 3 támadó középpályás már veszélyesebb terület. Középre talán be lehet nyomni Marcsit, esetleg Pogbát. Szélre Kwadcsit tudnám egyedül elképzelni, tekintve, hogy a 4-2-3-1-ben a két szélsőnek igenis kutya kötelessége visszalépni védekezni, és a támadni valamilyen szinten képes szélsőink közül erre csak ő képes. Ja, és Giak, meg ha felépül, Pepe. Csatárunk van annyi, mint a rojt... Giovinco méreténél fogva alkalmatlan 1 szem centernek, hamarabb fog ő Robben-módra visszajönni védekezni a szélen, minthogy beálljon őrlődni a védők közé. Viszont Llorente, Matri, Vucs, és talán Q is tudna csatárt játszani ebben a rendszerben. Matri lenne az első számú választásom a jelenlegi állományból.
Hány ember kellene? Kettő minimum: két szélső. Nem ártana egy középső támadó kp sem, Marcsi azért nem feltétlenül ez a poszt. A bal bekk is kérdéses: vagy Pelust megtanítjuk beadni, vagy bízunk Caceresben, vagy Kwadcsit átneveljük bal hátvédnek (ami _beni felvetése, és szerintem kurvajó gondolat). Ja, és persze a Bonu, Barza, Chiello trióból ki kéne tenni valakit a kezdőből. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|