Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+39
_DREAM_
EsztéNégy
Murasaki
Latya
juventute
Norbee82
HungarianMotorMouse
JuveTaka
Krisz
kilopo
exchaby
Godbluff
Joseph Ducreux
Quagliarescu
farturo
tcs19
enzogigi
virracocha
balazs91
.bb.
s4tch
pietro10
tjunior
baggiofan
cortamelasombra
CsT
AndreasMatri
juve 1974
Arnijuve
el_ceRebr0
zetterberg40
andree10
Juve=scudetto
_benito
daneeka
laac
_Tyler
DartagnanX
Admin
43 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-23, 20:12

[quote="s4tch"]
Ezek szerint Diamanti lesz a nyári sztárigazolásunk,Pirlo helyére természetesen. Smile
Vissza az elejére Go down
Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-23, 19:32

Higuék megvárják, mit mondd az új edző, de nálunk sok függ Pereztől is. Márpedig Benzema Perez embere és nagy kedvence, nem Higuaín, szóval ha rajta múlik, akkor Higuaínt engedik el. És akkor Vidal nélkül is elengedik, ezen szerintem nem fog múlni az üzlet. Főleg ha Higura nem számít kezdőként a Real, mert akkor ő maga is jönni akar majd a Juvéba. Mourinhonak Június 2.-ig tart a mandátuma, utána már bejelentik az új edzőt, szóval szerintem másfél héten belül eldől, hogy jön e hozzátok az argentin vagy sem. Én úgy érzem, hogy ezt az üzletet a Real és a Juve most meg fogja kötni. Tavaly is csak Higuaín klubhűségén múlott a dolog.
És az én megérzéseim is jók szoktak lenni...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-23, 19:06

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=141240

Ennek a palinak emlékeim szerint nem rosszak a megérzései, ezért talán nem lényegtelen, mit mond. Ezt:
- Jovetics ide akar jönni, Marotta már többször beszélt az ügyvédjével, viszont Della Valle túl sokat kér érte. Cashben nem fogjuk tudni kifizetni.
- Higuain nem a legfőbb célpont, ha nem jön össze, az sem baj. Vidalt semmiképp nem adjuk oda érte, végső esetben Pirlo mehet Madridba, de ez függ Ancelotti érkezésétől is.
- Diamantit nem lenne nehéz leigazolni, már csak azért sem, mert van pár függő ügye a két klubnak, pl. Gabbiadini.
http://bianconeri.taccs.hu
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-23, 14:13

s4tch írta:
Dzeko évek óta birizgálja a fantáziámat, és Mandzukic, Lewandowski sikere is mutatja, mennyi mindent lehet csinálni egy nagy darab centerrel, ha be tudja vonni a csapat a mezőnymunkába.

A mai gazzetta ír a tegnapi megbeszélésekről. Ha létrejön a biznisz, Higuain évi 4,5M-t kereshet, ami bónuszokkal 6M is lehet. A Real állítólag vagy Vidalt, vagy 30M-t kér cserébe, amiből nyilván Vidalt ki lehet húzni, szóval tulajdonképp a pénzről vitatkozunk: a Juve max. 25M-t fizetne. Ha ez nem elterelő hadművelet, hanem tényleg az argentin a célpont, akkor ezt egész gyorsan le lehetne zárni.
Higuain testvére meg azt mondta hogy nincs semmiféle megállapodás a Juvéval. Na ezt sakkozza ki az ember.
Addig nem is lesz amíg ki nem derül ki lesz a Real edzője és hogy mit akar, de szerintem még ennél is fontosabb hogy mit akar Perez, június 16án meg elnökválasztás.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-23, 11:32

Dzeko évek óta birizgálja a fantáziámat, és Mandzukic, Lewandowski sikere is mutatja, mennyi mindent lehet csinálni egy nagy darab centerrel, ha be tudja vonni a csapat a mezőnymunkába.

A mai gazzetta ír a tegnapi megbeszélésekről. Ha létrejön a biznisz, Higuain évi 4,5M-t kereshet, ami bónuszokkal 6M is lehet. A Real állítólag vagy Vidalt, vagy 30M-t kér cserébe, amiből nyilván Vidalt ki lehet húzni, szóval tulajdonképp a pénzről vitatkozunk: a Juve max. 25M-t fizetne. Ha ez nem elterelő hadművelet, hanem tényleg az argentin a célpont, akkor ezt egész gyorsan le lehetne zárni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-23, 11:04

s4tch írta:
Moggi szerint Higuain kb. Q-Matri szint, szerinte inkább Tevezre kéne rámozdulni. Szerintem Tevez mentalitása nem való a csapatba, amúgy valóban jobb csatár.

Bárki jön, kapjon bizalmat és rengeteg forintos labdát!!!4

Higany nekem sem a szívem csücske, Matriéknál azért szerintem valamivel jobb. Jobban örültem volna ha Dzekora mozdulunk rá...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-23, 09:34

Moggi szerint Higuain kb. Q-Matri szint, szerinte inkább Tevezre kéne rámozdulni. Szerintem Tevez mentalitása nem való a csapatba, amúgy valóban jobb csatár.

Bárki jön, kapjon bizalmat és rengeteg forintos labdát!!!4
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-23, 00:10

juve 1974 írta:
Egyértelműen jó igazolás lenne,én örülnék.

a youtube-os videókat nézve bohócvédők között tényleg jól mozog, reméljük a calcio "favágóit" is bírni fogja
nekem eddig tetszik, sunáznám
Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 21:36

EsztéNégy írta:
Higuain egy kurvajó csatár, egyértelműen óriásit húznánk vele /szerintem méltánytalanul keveset játszik Benzema mellett, aki sokkal kisebb spíler a szememben/.

Úristen, bárcsak több Real Madrid szurkolótól olvashatnék ilyet. Ezt köszönöm neked de komolyan. Csak mert én is így gondolom.
A BL-ben gyenge volt eddig, de senki nem hiszi el nekem, hogy egy erősebb középpályával, vagy kétcsatárosban, ha tényleg érzi a bizalmat az edzőtől, akkor ott is javulni fognak a mutatói.
A bajnokságban viszont minden együtt lejátszott évükben jobb, mint Benzema, beleértve azt az évet is, amikor porckorongsérv műtéte volt és 4 hónapot ki kellett hagynia.
Na majd meglátjuk mi lesz, de mindenesetre tényleg köszönöm. Az én szememben is jobb, mint Benzema.

Coentrao valóban Mourinho embere egyébként, és mondom, Mendes a menedzsere, de ettől még furcsállnám ha elengednék, mert akkor arra az oldalra csak Marcelo marad nekünk. Szerintem ez még későbbi sztori lesz. Meg attól is függ mit akar a következő edzőnk, aki 99% valószínűség szerint Ancelotti lesz.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 20:53

Higuain egy kurvajó csatár, egyértelműen óriásit húznánk vele /szerintem méltánytalanul keveset játszik Benzema mellett, aki sokkal kisebb spíler a szememben/.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 20:34

Egyértelműen jó igazolás lenne,én örülnék.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 19:34

s4tch írta:
https://www.facebook.com/vecchiasignora.forum/posts/462263087186673

Ezek szerint Higuain sleppjével sikerült megegyezni, most jön a klubja.

Higuaínnal kapcsolatban nekem olyan érzésem van, hogy nem igazán tett jót neki Mourinho madridi munkássága. Szerintem jó képességű játékos, tavaly nyáron szívesen láttam volna.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 17:15

https://www.facebook.com/vecchiasignora.forum/posts/462263087186673

Ezek szerint Higuain sleppjével sikerült megegyezni, most jön a klubja.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 15:13

Sneijdert sem azért adta el a Real, mert nem tudta volna hasznát venni a csapat. Az elmúlt 20 év madridi átigazolásaiból számomra az derül ki, hogy ott nem kizárólag tudatos csapatépítés folyik. Ha valahol, Madridban nyer értelmet a "tisztogatás" kifejezés. Követhetetlen... Amúgy Coentrao portugál, Mourinho embere, ő meg most ott az antikrisztus, Sztálin és Hitler egy személyben. Ez a dalocska is róla szól:

Ha valakit érdekel, olvasgassa a tuttojuvét: http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=141054 Közvetítenek Marottáék madridi kalandjairól. rabbit
Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 13:47

Coentraot nálunk először vkp-n erőltette Mourinho de az nem igazán ment neki. Most Marcelo sérült volt, így Coentrao játszott a helyén és ott nyújtott igazán jó teljesítményt.
Ugye szó van arról, hogy a Mendes pártfogoltak közül elmennek páran és MacGyvernek (Coentrao Very Happy )is Mendes a menedzsere. De 15 M alatt tuti nem kapnátok meg még akkor sem, ha elengedjük. Bár nem tudom minek engednénk el, mikor így is hiányos a két szél nálunk.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 13:44

cortamelasombra írta:
Ez igaz, de azért az olasz liga annyira más mint a többi, szerintem egy fiatalnak aki otthon akar befutni megéri inkább egy középcsapatban akár kiesőjelöltben minden héten vért izzadnia a 30+ esztendős védők ellen mint hogy külföldön a Bundásba nyomja esetleg a Bohócligába, ahol lőhet 4 gólt meccsenként de milyen védelmek ellen...

...mondjuk Veratti-ról beszélünk. nemhiszem hogy a srác valaha is vissza fog térni Olaszba, max levezetni. ha meg ez a terve akkor igaza van.

Előttünk a lehetőség, hogy ezen változtassunk, csak el kell kezdeni. Ilyen egyszerű. Nyilván az elején lesznek nehézségek, de ahogyan a fritzek és spanyolok meg tudták ezt oldani, az olaszoknak sem lehetetlen. Kb ugyanolyan ez, mint a saját stadion. Bele kell fogni és végig kell vinni.

Giovinco jó példa erre. Ha annak idején nem a padon jegelik meg kölcsönadogatják, hanem kap 1 (2) szezont bizonyítani, akkor simán kiderült volna, hogy megüti-e a mércét vagy sem. És akkor most a Parmaban építené a szobrát local heroként, nekünk meg 10 millával több lenne a kasszában.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 13:41

A Real viszonylag kulturált áron szokta elengedni a bizalmi körből kirugdalt játékosait, lásd Sneijder 15M, an der Vaart 10M, Lass 5M, Soldado 6M, Cassano ~3M, ilyenek. 15M alatt Coentrao nagyon olcsónak számítana 25 évesen, stabil portugál válogatottként. Mondjuk ha átadólistára teszik a fél Premier League (az angol és az orosz is) rácuppan.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 13:31

s4tch írta:

Coentrao elsőre kacsának tűnik. Mondjuk játszott ő korábban bal szélsőt, szóval...

ott kezdte a margitban, ami meccsét láttam és emlékszem rá ott éppen wingback-et játszott. szerintem jó játékos és kellene is a csapatba. (főleg a másik szélre, de hátha megoldja)
viszont az ára szerintem biztos elrettentő lesz.
bár most ugye hallani ilyesmiket hogy az új edző érkezésével kikukázzák az egész Portugál kontingens Pepével az élen. nemtudom ebből mennyi az igaz, de akkor Coentrao-t is el leheten hozni vmi nyomott áron.

cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 13:29

Krisz írta:
tjunior írta:
Lealinak azért még 1 évet egy Seria As csapatban, aztán jövőre meglátjuk.
Kevés esélyt látok rá, de én Mirantét hoznám vissza.

Ezért tart ott az olasz foci, ahol. Verratti a legjobb példa, a PSG-ben kapott huszonX meccset és megállta a helyét. Egész biztosan többet fejlődött, mintha egy kiesőjelölt olasz csapatban kínlódott volna.

Ez igaz, de azért az olasz liga annyira más mint a többi, szerintem egy fiatalnak aki otthon akar befutni megéri inkább egy középcsapatban akár kiesőjelöltben minden héten vért izzadnia a 30+ esztendős védők ellen mint hogy külföldön a Bundásba nyomja esetleg a Bohócligába, ahol lőhet 4 gólt meccsenként de milyen védelmek ellen...

...mondjuk Veratti-ról beszélünk. nemhiszem hogy a srác valaha is vissza fog térni Olaszba, max levezetni. ha meg ez a terve akkor igaza van.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 13:25

Az hiteles infónak tűnik, hogy a Juve részéről egy küldöttség Madridba utazott. Csatárt mindenképp fog venni a Juve, Benzema nem eladó, szóval marad Higuain.

Coentrao elsőre kacsának tűnik. Mondjuk játszott ő korábban bal szélsőt, szóval...
Murasaki

Murasaki

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 12:45

Lehet hinni annak, hogy ma tényleg tárgyal a két vezetőség meg Higu faterja?Bocs hogy ennyit írom ezt ide, de már nagyon érdekel, hogy mi lesz!Bárcsak már inkább ma lenne valami hivatalos bejelentés és nem kéne még ki tudja meddig várni!
A másik, hogy állítólag Coentrao ügyében is tárgyaltok velünk.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 10:22

tjunior írta:

Ezért tart ott az olasz foci, ahol. Verratti a legjobb példa, a PSG-ben kapott huszonX meccset és megállta a helyét. Egész biztosan többet fejlődött, mintha egy kiesőjelölt olasz csapatban kínlódott volna.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 09:27

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 08:25

Hozzuk fel 2.nak kupába+pár meccsre,ha visszamegy a jólfésült a sampba.Így járna mindenki a legjobban szerintem.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 08:18

kilopo írta:
Nem vágom, hogy mikor vannak a meccsek a tarcsiban, de szerintem nem olyan egyszerű összeegyeztetni, mint megye 3-ban.

Amúgy Buffon 35 éves. Nem tudom miért várjátok annyira, hogy elmenjen/visszavonuljon. Van der saar 40+ ig aktív volt.

Olaszországban nincs tartalékcsapat (ez amúgy komoly probléma, de jellemző módon csak pofáznak arról, hogy változtatni kellene, ahelyett, hogy cselekednének), csak a primavera, ahol 20 év alattiak játszhatnak, illetve lehet két túlkoros a kieséses szakaszban. az idén 20 éve Leali tehát nem sokat védhetne a "tarcsiban"
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 07:40

Szerintem Giggi saját magát fogja nyugdijazni, mondjuk egy nagyon jó BL szezon és még 1 VB után, tehát legkésöbb 2015-ben.
Ahogy Pirlo is bejelentette hogy ez az utolsó világversenye, szerintem ő is hasonlóan éli át a dolgot, tudja hogy teret kell nyújtania a fiataloknak.
Különbenis, mehet haza spagettizni meg limoncellózni.
De ahogy a mentalitását ismerem kb. 2 hetet birni ki úgy aztán menne vissza valami pálya mellé. Ha most van olyan a keretbe akiből szerintem 20-30 év múlvára edző legenda lesz az Pirlo és Giggi. Esetleg még Marcsiról el tudom képzelni hogy egy olasz középcsapat padján kalimpál. De a másik kettő 'can go all the way'.

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 05:54

én mindig kicsit gyanakvó vagyok a Serie B-ben brillírozó új sztárokkal kapcsolatban. lehet belőlük Verratti (bár ha maradt volna Olaszországban, még mindig a Pescarában játszott volna kölcsönjátékosként, vagy a padon ült volna valamelyik nagyobb klubnál), de Immobile is, aki a tavalyi szenzációs évének a közelébe sem ért az idén. ahogy Jackie is írta, a másodosztály lassabb, technikailag gyengébb a Serie A-nál, és inkább a fizikai erőre, a küzdelemre épít. ráadásul szerintem Buffon teljesen más kaliber, mint a feltörekvő fiatalok. 18 évesen az akkor erős Parma kezdőkapusa volt, 19 évesen válogatott volt. egy olyan időszakban, amikor az olasz foci sokkal erősebb volt, mint ma. kicsit hasonló a helyzet vele, mint DP-vel: akárki is jön utána, úgysem érhet a nyomába
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 01:14

Storari a bajnokságban idén kapott 6 meccset, és övé volt a kupa (további 3 meccs). Szerintem Leali inkább ezt választaná, mint egy komplett évadot a [tetszőleges_kiscsapat]ban.t
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 00:47

EsztéNégy írta:
Elég nagy dilemma ez a Leali kérdés. Buffon nem lesz fiatalabb, de lehet még benne 3-4 jó év, azonban egy komolyabb sérülés az ő korában bármikor benne van. Kapus szempontból szerintem amúgy tök mindegy, hogy Serie B vagy A, ha kölcsönadásról van szó, sőt, a másodosztályban még többet is védhet, ami kulcsfontosságú az ő esetében. Okosan kell ezt a helyzetet menedzselni, majd Conte eldönti, mi lesz, én bízom benne!

azért nem teljesen mindegy, van egy (fél) sebesség különbség a két osztály között
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-22, 00:27

Elég nagy dilemma ez a Leali kérdés. Buffon nem lesz fiatalabb, de lehet még benne 3-4 jó év, azonban egy komolyabb sérülés az ő korában bármikor benne van. Kapus szempontból szerintem amúgy tök mindegy, hogy Serie B vagy A, ha kölcsönadásról van szó, sőt, a másodosztályban még többet is védhet, ami kulcsfontosságú az ő esetében. Okosan kell ezt a helyzetet menedzselni, majd Conte eldönti, mi lesz, én bízom benne!
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2013-05-21, 23:52

kilopo írta:
Nem vágom, hogy mikor vannak a meccsek a tarcsiban, de szerintem nem olyan egyszerű összeegyeztetni, mint megye 3-ban.

Amúgy Buffon 35 éves. Nem tudom miért várjátok annyira, hogy elmenjen/visszavonuljon. Van der saar 40+ ig aktív volt.

ha kell megoldható, lehet eleget játszatni
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
8 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: