Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
virracocha
_Tyler
Téjlor89
DartagnanX
Malloy
CsT
zetterberg40
Petike007
tjunior
sneco7
_DREAM_
bombahoppa
Juve1974
LeRoi10
Tankcsapda
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Malloy
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 21:11

Krisz írta:

Az a helyzet, hogy most egyáltalán nem vagyunk kényszerpályán, sőt, inkább ő van azon, szóval semmi nem indokolja, hogy becsicskuljunk. Itt az ideje "my way or the highwayre" váltani. Még egy évet nem baszhatunk el az építkezéssel csak azért mert ránkrohad, behúz centerbe vagy marad a lelátón.
Szerintem Mendes már felmérte a lehetőségeket, pontosabban azok hiányát. 
Innen jött a “jól érzem itt magam, hosszabbítsunk szerződést” dolog. 
Ha lenne lehetősége eligazolni a MU-ba vagy a Psg-be már nem lenne itt…
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 18:48

_DREAM_ írta:
Ronci témához, valahol olvastam már pletyka szinten (Around Turin? Football Italia? Ridikül? ki tudja már) hogy Maxi 433-at akar, középen a díszbuzival centerben. Szerintem erre amúgy tökéletes lenne, az a baj hogy ő ezt sose fogja elismerni. Ő még mindig a szélen játszana, hogy minden támadást megakasszon, csináljon 2 felesleges biciGlicselt, majd passzoljon egy alibit 3 méterre. 

A legjobb az lenne ha el tudnánk adni mert akkor hatalmas bérköltség szabadulna fel, de nem hiszem hogy a PSG-n kívül bárki is le akarná igazolni ekkora bérrel. Szóval szerintem hozzá lehet szokni hogy rajtunk rohad. Akkor viszont jó lenne ha kihoznánk belőle a MAXImumot (érted??), ezt szerintem a centerpossztal lehetne összehozni. 

A kérdés hogy mit akar a primadonnánk, belemegy-e, vagy jön a hisztike, durcika, mezdobálás. Nagyon remélem hogy nem ő fog diktálni.

Az a helyzet, hogy most egyáltalán nem vagyunk kényszerpályán, sőt, inkább ő van azon, szóval semmi nem indokolja, hogy becsicskuljunk. Itt az ideje "my way or the highwayre" váltani. Még egy évet nem baszhatunk el az építkezéssel csak azért mert ránkrohad, behúz centerbe vagy marad a lelátón.

Malloy likes this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 18:38

Ronci témához, valahol olvastam már pletyka szinten (Around Turin? Football Italia? Ridikül? ki tudja már) hogy Maxi 433-at akar, középen a díszbuzival centerben. Szerintem erre amúgy tökéletes lenne, az a baj hogy ő ezt sose fogja elismerni. Ő még mindig a szélen játszana, hogy minden támadást megakasszon, csináljon 2 felesleges biciGlicselt, majd passzoljon egy alibit 3 méterre. 

A legjobb az lenne ha el tudnánk adni mert akkor hatalmas bérköltség szabadulna fel, de nem hiszem hogy a PSG-n kívül bárki is le akarná igazolni ekkora bérrel. Szóval szerintem hozzá lehet szokni hogy rajtunk rohad. Akkor viszont jó lenne ha kihoznánk belőle a MAXImumot (érted??), ezt szerintem a centerpossztal lehetne összehozni. 

A kérdés hogy mit akar a primadonnánk, belemegy-e, vagy jön a hisztike, durcika, mezdobálás. Nagyon remélem hogy nem ő fog diktálni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 17:26

Ja amúgy meg ezen a Doku gyereken el lehetne gondolkodni, 1 vs 1ben kb tarthatatlan, most még lehet nem csillagászati az ára.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 16:26

CsT írta:

1. Szerintem ő élvezi a visszalépkedést, ott van hely lehet csinálni pár értelmetlen biciklicselt és egy látványos de hasztalan sarkazást a legközelebbi emberhez, szerintem ez is az imidzs része. Középen sokkal többet kellene birkóznia amit nem hiszem, hogy szeretne és kevesebbet is lenne játékban (nyilván eredményesség szempontjából jobb lenne). Én úgy vélem Maxinál azért többet lesz középen.

2. A szabikról nem hiszem, hogy lemond, esetleg addig míg Dybala kettőt nem basz bele a sorfalba...aztán jönni fog ő rúgni megint. Egyébként nekem rémlik, hogy volt ilyesmi anno MAxnál, hogy nem ő rúgta pár meccsig..

3. Nehéz kérdés, mert ha el is menne innen nem hiszem, hogy 15M-től többet kapna bárhol is (főleg a Covid helyzet után). Mivel pl az insta reklámokból is több jön neki mint az itteni fizuja (ami azért nálam WTF) akár bele is mehetne a csökkentésbe. Szerintem inkább az a kérdés, hogy boldog-e itt? Én nem tudom eldönteni hiszen itt gyakorlatilag kimaxolta a bajnokságot, megnyert mindent amit itt meg lehet, a BL-t meg velünk valszeg sose fogja. Szóval én azt nem látom mi fogja motiválni...

Itt nem is az a kérdés hogy bevállalná-e vagy sem, hanem hogy nekünk ezek a feltételek kb a minimumot jelentik és nincs vesztenivalónk, mivel nem tudjuk tartani és a mostani formájában nem lehet a csapatban használni ha eredményesek akarunk lenni. Innentől meg ennek kell meghatározni a tárgyalást: 1) megmondjuk neki hogy eladnánk  (ha egyáltalán lenne érdeklődő) mert túl drága a) elfogadja akkor pipa b) maradna akkor jönnek feltételek. Ha nem tetszenek neki akkor lelátó. Mi a csapatjáték felturbózasából eredő extra hatékonysággal/eredményességgel tudjuk kompenzálni a hiányát, a PR részleg rendezi a rinyát. Itt most ő adná be hamarabb a derekát, mert nem bír fél évet a lelátón ülni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 15:57

Krisz írta:
Mit szólnátok egy olyanhoz, hogy következő szezonban CR klasszikus center, nem lő szabikat és mondjuk keres nettó 15öt?

Ugye bedobták hogy hosszabbítana. Nekem ilyen feltételek mellett vállalható lenne, még ha a core valuek meg hozzáállás nem is teljesen egyezik a csapattal.
1. Szerintem ő élvezi a visszalépkedést, ott van hely lehet csinálni pár értelmetlen biciklicselt és egy látványos de hasztalan sarkazást a legközelebbi emberhez, szerintem ez is az imidzs része. Középen sokkal többet kellene birkóznia amit nem hiszem, hogy szeretne és kevesebbet is lenne játékban (nyilván eredményesség szempontjából jobb lenne). Én úgy vélem Maxinál azért többet lesz középen.

2. A szabikról nem hiszem, hogy lemond, esetleg addig míg Dybala kettőt nem basz bele a sorfalba...aztán jönni fog ő rúgni megint. Egyébként nekem rémlik, hogy volt ilyesmi anno MAxnál, hogy nem ő rúgta pár meccsig..

3. Nehéz kérdés, mert ha el is menne innen nem hiszem, hogy 15M-től többet kapna bárhol is (főleg a Covid helyzet után). Mivel pl az insta reklámokból is több jön neki mint az itteni fizuja (ami azért nálam WTF) akár bele is mehetne a csökkentésbe. Szerintem inkább az a kérdés, hogy boldog-e itt? Én nem tudom eldönteni hiszen itt gyakorlatilag kimaxolta a bajnokságot, megnyert mindent amit itt meg lehet, a BL-t meg velünk valszeg sose fogja. Szóval én azt nem látom mi fogja motiválni...
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 14:58

Krisz írta:
Mit szólnátok egy olyanhoz, hogy következő szezonban CR klasszikus center, nem lő szabikat és mondjuk keres nettó 15öt?

Ugye bedobták hogy hosszabbítana. Nekem ilyen feltételek mellett vállalható lenne, még ha a core valuek meg hozzáállás nem is teljesen egyezik a csapattal.
Pont ezt írtam 1-2 hónapja. Ha betakarodik középre és elfelejti a Tour de France-t széleken, kisebb fizetéssel még a hosszabbításban is lehet ráció.  Egyből feleződik az amortizáció és kisebb a bérköltség. De eléggé meglepődnék ha ezt az egészet engedné az egoja.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 13:15

Malloy írta:

Három oka van, hogy ez nem jön létre:
1. Nem megy be középre, ha megszakad sem. 
2. A szabikat kurv@ élet, hogy nem engedi át 
3. Nem mond le a fele fizetéséről. 

Egyébként nekem így sem kellene már.

Pusztán szurkolói szemszögből nekem se kellene, de ha nem lehet eladni és/vagy hosszabbítani akar, akkor azért vannak olyan paraméterek amelyek mellett pénzügyi és szakmai oldalról is elfogadható.
Ha a 3 pontot nem tudja teljesíteni akkor nekünk nincs veszteni valónk, megmondjuk neki, hogy 'Ronci, ha nem vagy hajlandó alárendelni magad a csapatnak akkor a lelátóra kerülsz'. Ő pedig nem az a kategória, mint Khedira aki röhögve elhokizik fél évet-1 évet.

Amúgy állítom hogy az 1-2-vel 2szer annyi gólt lőne (szabiknál mehetne lepattanóra vagy kombinaciókat lehetne rá kijátszani, tuti eredményesebb lenne mint 72szer ugyanúgy a falba baszni, center poszton meg közelebb lenne a kapuhoz és nem akasztaná meg a támadasépítést), ez kb közös érdek, még ha a tufa agyával ezt képtelen is felfogni. Nyilván a 3. az már nehéz dolog, de ha hosszabbítani szeretne akkor az kb csak így megoldható: itt lehetsz még egy évet diszkont áron.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 13:01

Krisz írta:

Három oka van, hogy ez nem jön létre:
1. Nem megy be középre, ha megszakad sem. 
2. A szabikat kurv@ élet, hogy nem engedi át 
3. Nem mond le a fele fizetéséről. 

Egyébként nekem így sem kellene már.

bombahoppa likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 12:38

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-04, 10:24

CsT írta:
Trez is távozik....tényleg mindenkit kibaszunk csak a szőke szlovákot nem. 🤔

Trezt minden bizonnyal nem kibasztuk, hanem elment, hogy értelmesebb dolgokat csináljon. Amennyire tudom, végzett valami managersulit és szeretne előre lépni a karrierjében ilyen téren. Ő is ilyesmit nyilatkozott.

Malloy likes this post

http://bianconeri.taccs.hu
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-03, 10:12

Petike007 írta:

Magam részéről vallom, hogy a mostani költségvetésünkön lévő gigantikus lyuk a rossz játékosvásárlási politikánk eredménye. Olyan játékosokat vettünk akiknek a jövőbeni értéke nulla. MAtyika vagy Higany esetén konkrétan minusz, mert minusvalenza-val mentek el.

Ezek alapján a Dortmund féle vonal járható. Anno Pogesz eladása sem esett rosszul a klubkasszának. De mi nem Barella féle igazolásokra költöttük, vettünk egy dagadt 90 Millás 30 plusszos argentínt. Meg CÖRÖ7-et gigantikus fizuval. Innentől a költségvetés kényszerpályán mozog minden évben, és alig vagy nincs is lehetőség valós erősítésekre.

Az első bekezdést adom, sok esetben tényleg a korából fakadóan eladhatatlan játékosokat igazoltunk. Matuidi, Ronaldo, Higuaín, Ramsey, Khedira, Danilo, Hernanes, és még lehetne sorolni. Cuadrado túlzottan bevált ahhoz, hogy ebbe a körbe bevigyem. De amúgy Ronaldo leigazolásáig ez tartható felfogás volt. Senkinek a megtartása végett nem kellett lejjebb építenünk a keretet előtte. Marrotta meg nem eladni nem tudott, hanem eladhatatlansággal kalkulálva (?) igazolt. Ezt Paratici sem tudta kiküszöbölni, Ramsey és Danilo már az ő nevéhez fűződik. De a Dortmund-vonalat ne erőltessük. Ők eladják a nem német legjobbjaikat...bár mondjuk olyan szempontból mégis, hogy olaszosítani kellene, kár, hogy az EB után legalább másfélszeres pénzt kérnek el kb. bármelyik olasz válogatott, vagy olasz válogatott közeli játékosért.

Cherubini néhány napja tett nyilatkozatából meg pár dolgot levonnék:

• sokkal inkább Marrottas nyilatkozat volt ez, óvatosan fogalmaz, nehéz erősíteni a kereten, stb., míg Paratici kicsit keménykedősebb és kevésbé megfontolt volt
  • Allegri a középpontban
  • akarunk mi igazolni, de csak néhány játékos miatt érdemes változtatni a keret összetételén, mert: 1. ezt a szintet nem könnyű elérni, 2. nem fogunk felelőtlenül belemenni 60 millás igazolásokba, 3. egy adott életkor fölött már nem nézelődünk

Én a pár évvel korábbi Real-stratégiát erőltetném. Van egy alapkezdő, és a padra olyan játékosokat igazolunk, akik potenciálisan kiszoríthatják a kezdőcsapat tagjait. Mondjuk ez utóbbi része csak félig-meddig sikerült, de nekik olyan alapcsapatuk volt, amibe bekerülni nagyon magas szint kellett. Nekünk 2 vagy 3 játékos kellene most a kezdőbe, ezt leszámítva viszont inkább a cserepad mélyítésében kellene gondolkodni.

A másik, amit érdemes lenne követni, az a Liverpool átigazolási stratégiája. Mindent, de tényleg mindent Klopp elképzelései alapján csinálnak, az általa megkívánt kvalitásokkal rendelkező játékosokat veszik meg, és meg is lett az eredménye. Remélem, a négyéves kontraktus Allegrinél is valami hasonlót sugall, és olyanok érkeznek, akiket ő akar a saját rendszerébe beilleszteni.

Malloy likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 22:30

Trez is távozik....tényleg mindenkit kibaszunk csak a szőke szlovákot nem. 🤔
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 16:27

zetterberg40 írta:
Mindeközben természetesen Ramos is a PSG-be igazol két évre.
Hakimit bónuszokkal együtt 71 millióért veszik meg.

Barzamackó pedig mégsem lesz Allegri stábjának tagja. Kommentátorként vállal szerepet.

Sima liba mint az FFP a párizsiban.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 15:38

Mindeközben természetesen Ramos is a PSG-be igazol két évre.
Hakimit bónuszokkal együtt 71 millióért veszik meg.

Barzamackó pedig mégsem lesz Allegri stábjának tagja. Kommentátorként vállal szerepet.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 14:23

Krisz írta:

Persze hogy járható a Dortmund vonal, de az már megvolt. Pár éve mindenki Marottan sopánkodott, nem tud eladni, túl kicsiben gondolkodik, meg kell hódítani Európát. Én nem hiszen hogy ehhez kellene visszatérni, hanem valami mást kellene kitalálni a Dortmund meg a galaktijus kukázás között.

Ha csapatot akarunk építeni a Dortmund vonal hibridet adom. Csak nem kell utána eladni a legjobbakat áron alul.

A Beppe nem tudott eladni Pogeszt is a pizzás hajtotta el a giga jutalékért cserébe. Ezt ne felejtsük el.

Alapjában véve, ha valaki elmegy kibírom, csak ne 30+-os kiégett giga fizus jöjjön helyette, vagy egy primadonna, aki megmondja, hogy hol hajlandó játszani, és nem védekezik mert kecske. Ezt a vonalat annyira nem érzem.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 14:11

Petike007 írta:

Magam részéről vallom, hogy a mostani költségvetésünkön lévő gigantikus lyuk a rossz játékosvásárlási politikánk eredménye. Olyan játékosokat vettünk akiknek a jövőbeni értéke nulla. MAtyika vagy Higany esetén konkrétan minusz, mert minusvalenza-val mentek el.

Ezek alapján a Dortmund féle vonal járható. Anno Pogesz eladása sem esett rosszul a klubkasszának. De mi nem Barella féle igazolásokra költöttük, vettünk egy dagadt 90 Millás 30 plusszos argentínt. Meg CÖRÖ7-et gigantikus fizuval. Innentől a költségvetés kényszerpályán mozog minden évben, és alig vagy nincs is lehetőség valós erősítésekre.

Persze hogy járható a Dortmund vonal, de az már megvolt. Pár éve mindenki Marottan sopánkodott, nem tud eladni, túl kicsiben gondolkodik, meg kell hódítani Európát. Én nem hiszen hogy ehhez kellene visszatérni, hanem valami mást kellene kitalálni a Dortmund meg a galaktijus kukázás között.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 13:19

Krisz írta:

Jó, ezt a Dortmund modellt se szeretném, 10 év alatt besikerült egy bajnoki cím kb. Vagy lásd az Arsenalt. Gazidis alatt hozták konstans a semmit nem érő 4. helyeket meg valamit a BLben, kiszolgálták a nagyobb klubokat bejáratott spílerekkel meg évről évre jött a pluszos mérleg. Pont elég volt arra, hogy a bohóc brandet megszilárdítsák.

Mondjuk az angol csapatok más kategória. Ha seggutolsóként (Sheffield) is annyi lóvét basznak hozzád a tv szerződések, mint nekünk 9 bajnoki 2 BL döntő után CRrel a csapatban, akkor azzal nem sok mindent lehet kezdeni.

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 12:17

Krisz írta:
Petike007 írta:
Dortmund spent £32m on Sancho, Dembele, Aubameyang and Pulisic.

They’ve made £309m. That’s how you run a football club 🤑

(Via ESPN FC)

Lehet nem Higanyra kellett volna költeni.

Cerberusz nyilatkozata igazi bullshit. Loca jön es ennyi. Nekünk eladni kellene a méreg drága de szar játékosokat. Pl Szakács. Addig amíg Cr meg a luxi fizus selejtes itt vannak nem lesz semmi változás.

Jó, ezt a Dortmund modellt se szeretném, 10 év alatt besikerült egy bajnoki cím kb. Vagy lásd az Arsenalt. Gazidis alatt hozták konstans a semmit nem érő 4. helyeket meg valamit a BLben, kiszolgálták a nagyobb klubokat bejáratott spílerekkel meg évről évre jött a pluszos mérleg. Pont elég volt arra, hogy a bohóc brandet megszilárdítsák.

Mondjuk az angol csapatok más kategória. Ha seggutolsóként (Sheffield) is annyi lóvét basznak hozzád a tv szerződések, mint nekünk 9 bajnoki 2 BL döntő után CRrel a csapatban, akkor azzal nem sok mindent lehet kezdeni.

Ez nagyon tetszik, írhatna egy szakmai (menedzsement és marketing témában), aminek az a címe: "A bohóc brand megszilárdítása - tippek, trükkök és esettanulmányok".

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 11:12

Petike007 írta:

(Via ESPN FC)

Cerberusz nyilatkozata igazi bullshit. Loca jön es ennyi. Nekünk eladni kellene a méreg drága de szar játékosokat. Pl Szakács. Addig amíg Cr meg a luxi fizus selejtes itt vannak nem lesz semmi változás.

Malloy likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-02, 07:35

(Via ESPN FC)

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-01, 19:58

Cherubini kb lenyilatkozta, hogy nem igazolunk senkit. Remélem azért Locatelli belefér.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-01, 17:12

Állítólag Ronci nem kapott ajánlatot sehonnan és ő se jelezte távozási szándékát..
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-01, 15:29

Petike007 írta:
Nem számítok nagy érkezőkre, remélem a galaktikus korszakunkat elfelejtjük egy életre.

Még lecserélhetjük Roncit Messire, vigyázz! Very Happy Very Happy Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-01, 11:06

Petike007 írta:
Arrivabene érkezésével kőkemény pragmatizmust várok. Anno a Ferrari is alatta kezdett értékelhető lenni. Majd jött a Scuderia Paraticije és kitúrta Mauricio-t.

A tőkeemelés hatalmas fegyvertény lévén, hogy mindenki anyagilag dögrováson van. Nem számítok nagy érkezőkre, remélem a galaktikus korszakunkat elfelejtjük egy életre. Nem jött be.

Amit várok olaszok, tehetségek és grinta. Ha ez megvan, én már boldog vagyok. Persze az sem árt, ha bajnokok vagyunk.

Én azt se bánnám, ha még megnyernénk a BLt mielőtt bezárják.

bombahoppa likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-01, 10:29

Arrivabene érkezésével kőkemény pragmatizmust várok. Anno a Ferrari is alatta kezdett értékelhető lenni. Majd jött a Scuderia Paraticije és kitúrta Mauricio-t.

A tőkeemelés hatalmas fegyvertény lévén, hogy mindenki anyagilag dögrováson van. Nem számítok nagy érkezőkre, remélem a galaktikus korszakunkat elfelejtjük egy életre. Nem jött be.

Amit várok olaszok, tehetségek és grinta. Ha ez megvan, én már boldog vagyok. Persze az sem árt, ha bajnokok vagyunk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-07-01, 08:06

Viszont Pável testvér megint jól helyezkedett! Very Happy

_DREAM_ likes this post

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-06-30, 21:54

sneco7 írta:
zetterberg40 írta:
https://www.juventus.com/en/news/articles/board-meeting-press-release

400 milliós tőkeemelés.
Remélem ez nem azt jelenti ,hogy Ronci marad
Nem, legfőképpen azt jelenti, hogy nem megyünk csődbe Very Happy
Az idény során valami 300+ milliós bukóban van a csapat.

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-06-30, 21:30

zetterberg40 írta:

400 milliós tőkeemelés.
Remélem ez nem azt jelenti ,hogy Ronci marad
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-06-30, 21:13

Krisz írta:

Meg Arrivabene hivatalos. Remélem kőkemény pragmatizmust hoz magával.

Legyen úgy (bár Carnevalinak egy fokkal jobban örültem volna).
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime2021-06-30, 20:24

zetterberg40 írta:

400 milliós tőkeemelés.

Meg Arrivabene hivatalos. Remélem kőkemény pragmatizmust hoz magával.

Amúgy azt figyelitek, hogy a Tottenham (Paratici) vadássza a mi potencialis (többnyire Serie As) célpontjainkat? Most épp a bolognás japán védő van terítéken, aki amellett, hogy jó lenne az ázsiai piacra még tehetséges is.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 7 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
7 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: