Bakker, akit szóba hoztak velünk is Szandi mögé a Leverkusenbe igazolt 7 milláert. A PSGs emberkereskedelem jól muzsikál, ingyen az Ajaxból, majd 1600 játékperc után 7 milla a zsebbe.
Remélem csak a neve zseniális és nem maradunk le semmiről.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-13, 07:49
Krisz írta:
Depál - Atletico hivatalos.
A firkászok kitalálták már Allegri mit fog játszani? Trequartista posztra nem hiszem hogy sok jobb opció van ár/érték arányban, szóval remélem arra nem lesz szüksége.
35 M a mai piacon nem is túlzás érte. Kár hogy mi inkább Ramsey féle igazolásokat mentünk rá
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-12, 19:40
Depál - Atletico hivatalos.
A firkászok kitalálták már Allegri mit fog játszani? Trequartista posztra nem hiszem hogy sok jobb opció van ár/érték arányban, szóval remélem arra nem lesz szüksége.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-12, 10:07
CsT írta:
Cselló tőlem 2 évre is aláírhat és Bonu is tökös lenni!
A lendület szerintem már elviszi a VBig.
bombahoppa likes this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-12, 09:50
CsT írta:
Az éves hosszabbítás teljesen rendben van. Ha bírja a teste még 2022 után is, akkor jövőre ugyanúgy hosszabbíthat.
Loca pedig pihenje ki magát, mert legkésőbb augusztus elején jelenése van a Continassában
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-12, 00:42
Petike007 likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-12, 00:35
Malloy írta:
Nah, ramsey is bejelentette, hogy nem akarja elhagyni a J medicalt…Ideje lenne tájékoztatni, hogy a Seria C-ben fog maximum játszani ha marad.
Nem jobb mint 7 milláért bármit csinálni mint 3-ért focizni?
Petike007 and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-11, 19:42
Nah, ramsey is bejelentette, hogy nem akarja elhagyni a J medicalt…Ideje lenne tájékoztatni, hogy a Seria C-ben fog maximum játszani ha marad.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-09, 09:15
virracocha írta:
Hysaj még szabadon igazolható vagy már van csapata? Fizetése nem tudom mennyi volt a Napolinál, de gondolom kevesebbet keres mint Emerson. Egyébként meg Frabotta jó lesz Szandi mögé szerintem.
Hysaj a Laziohoz igazol Sarri miatt, Frabotta pedig a Genoahoz kerül kölcsönben.
Én úgy vagyok Szandival mint a belső középpályásainkkal. A nemzetközi szinthez kevés, úgyhogy cserélném, de persze világos, hogy nem fogjuk.
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-09, 09:06
Hysaj még szabadon igazolható vagy már van csapata? Fizetése nem tudom mennyi volt a Napolinál, de gondolom kevesebbet keres mint Emerson. Egyébként meg Frabotta jó lesz Szandi mögé szerintem.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-08, 21:40
Pellegrininél már csak azért is jó lenne ha keretben lenne jövőre, hogy eldőljön, mi a lőcsöt kell vele kezdeni. Az a helyzet, hogy az iyen lófasz csapatoknál kölcsönjáték semmit nem jelent, mert negyedannyit se fejlődnek, mintha nálunk lennének valakinek a cseréi, a teljesítményük meg nem sok konkrétummal szolgál, pl Rugani kb a liga legjobb védője volt az Empoliban, Kula nagyot ment tavaly a Parmaban, de lehet mondani Caldarat, Gagliardinit, stb stb. Emellett néhány spílernél a sérülések is átalakították a pályájukat. Na ezek alapján Pellegrini rosszabb, mint Ramsey:
Volt pár játékos aki 1-2 év keserves kínlódás után azért fizikálisan vissza tudott térni egy élsport szintre, de a legtöbbjük nem. 2025ig van szerződése, a mostani állapotában eladhatatlan, ha egészséges akkor most eldőlhet, hogy Ramsey lesz belőle, vagy tisztességes balhátvéd vagy legalább azt a szintet megüti, hogy el lehet adni vagy eltűnik a süllyesztőben mint De Ceglie vagy Marco Motta.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-08, 21:11
CsT írta:
Azzal azért ne nagyon kalkuláljunk, hogy egy alapvetően sérülékeny játékos majd pont Maxinál nem lesz az. Nyilván olcsóbb megoldás mint Emerson, de ha a szezon 80%-ban sérült lesz, ahogy a Genoánál akkor csak adtunk egy pofont a szarnak.
Egyébként jövő szerdán indul a felkészülés egy nagyon hiányos kerettel. Eddig egy Monza és egy Bárka elleni edzőmeccs van lekötve.
Biztos, hogy olcsóbb? Vagy legalábbis sokkal olcsóbb? Emerson a Chelseaben 3. számú balbekk, meg kellene próbálni kölcsönvenni. Tény, csak Sandro cseréjének érkezne, de pont annyit tehermentesítene, amennyire szükség lenne (kupameccsek, kb. 10 bajnoki és 1-2 BL-meccs, ha nagyon muszáj). Plusz valahogy nem tudom elképzelni, hogy Pellegrini annyira jó lenne nálunk, amikor igazából egy éppen középcsapatból sem tűnik ki felfelé. Akkor már inkább Frabotta kapja meg azt a néhány száz percet. Amúgy szerintem Emersont Spalletti a Napolihoz fogja vinni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-08, 20:28
Azzal azért ne nagyon kalkuláljunk, hogy egy alapvetően sérülékeny játékos majd pont Maxinál nem lesz az. Nyilván olcsóbb megoldás mint Emerson, de ha a szezon 80%-ban sérült lesz, ahogy a Genoánál akkor csak adtunk egy pofont a szarnak.
Egyébként jövő szerdán indul a felkészülés egy nagyon hiányos kerettel. Eddig egy Monza és egy Bárka elleni edzőmeccs van lekötve.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-08, 18:42
Petike007 írta:
Én látom benne a logikát. Emerson sokkal nagyobb rezsivel megy mint Pellegrini, aki egy év alatt vagy sül, vagy nem. A vagy az biztos.
Cserébe lehet, hogy a minimális igazolásra szánt pénz értelmesen kerül elköltésre.
Loca és Kean érkezése. Illetve Szakács és még egy pár selejt távozása pénzért 10/10 lenne számomra. A többit Maximus megoldja. Ha Cörö hosszabbít kisebb fizuval és hajlandó centert játszani akkor tagdíjat is fizetek.
A rezsinél sem jön ki a matek. Pellét 22 milliórt vettük, 4,4 az évi amortizációja, Emersont egy évvel a szerződese lejárta előtt bagóért meg lehetene szerezni, persze lehet hogy tévedek de könyveket biztos nem terhelné meg úgy mint Pelle. Nyilván a fizetése több, kb nullára jönnénk ki összességében de ha kicsit többe is fáj, 25 kihagyott meccs 3 sérés alkalmával vs 0-0 az előző idényben. Nyilván nem prioritás a megszerzése csak egy jó squad player jutányos áron.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-08, 16:39
tjunior írta:
Pellegrini egy Spina 2.0 vagy inkább light, támadásban egész jó de védekezésben nulla de legalább sérülékeny. Allegri egy Cancelot is partvonalra tett mert nem tudott védekezni. Mondanám, hogy adjuk el és az árából a lejáró szerződésű Emersont igazoljuk le, ő legalább nem sérül le ha megbotlik egy fűszálban, de úgysem tudjuk eladni. Megjegyzem ettől függetlenül nem értem miért nem akarjuk Sanyi mögé megszerezni Emersont, teljesen logikus döntés lenne és olcsó.
Én látom benne a logikát. Emerson sokkal nagyobb rezsivel megy mint Pellegrini, aki egy év alatt vagy sül, vagy nem. A vagy az biztos.
Cserébe lehet, hogy a minimális igazolásra szánt pénz értelmesen kerül elköltésre.
Loca és Kean érkezése. Illetve Szakács és még egy pár selejt távozása pénzért 10/10 lenne számomra. A többit Maximus megoldja. Ha Cörö hosszabbít kisebb fizuval és hajlandó centert játszani akkor tagdíjat is fizetek.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-08, 16:09
Petike007 írta:
Pellegrini kiegészítő embernek tökéletes és INGYÉ van. Gosens ellenben érthetetlen igazolás lenne, mert Szandi baszott jó játékos, aki csapágyasra van hajtva. A középpályára kellene egy nagyobbacsak összeg, illetve a támadó sorba egy fizikális center.
Ha ez megvan Allegri egyből rendet rittyent.
Pellegrini egy Spina 2.0 vagy inkább light, támadásban egész jó de védekezésben nulla de legalább sérülékeny. Allegri egy Cancelot is partvonalra tett mert nem tudott védekezni. Mondanám, hogy adjuk el és az árából a lejáró szerződésű Emersont igazoljuk le, ő legalább nem sérül le ha megbotlik egy fűszálban, de úgysem tudjuk eladni. Megjegyzem ettől függetlenül nem értem miért nem akarjuk Sanyi mögé megszerezni Emersont, teljesen logikus döntés lenne és olcsó.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-08, 11:10
sneco7 írta:
Ha nem Szandival egyszerre sérül meg akkor pont jó
Pellegrini kiegészítő embernek tökéletes és INGYÉ van. Gosens ellenben érthetetlen igazolás lenne, mert Szandi baszott jó játékos, aki csapágyasra van hajtva. A középpályára kellene egy nagyobbacsak összeg, illetve a támadó sorba egy fizikális center.
Ha ez megvan Allegri egyből rendet rittyent.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-07, 22:33
CsT írta:
Több helyen azt olvasni, hogy Pellegrinit hozzuk vissza Szandi mögé. Az egyetlen gondom ezzel, hogy kb 10 meccset játszott a Sampdoriában a többin sérült volt...
Most ezzel mi a baj, beleillik a csapatba!
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-07, 21:57
CsT írta:
Több helyen azt olvasni, hogy Pellegrinit hozzuk vissza Szandi mögé. Az egyetlen gondom ezzel, hogy kb 10 meccset játszott a Sampdoriában a többin sérült volt...
Ha nem Szandival egyszerre sérül meg akkor pont jó
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-07, 21:54
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-06, 19:24
Ezt a brazil Kylo Ren gyereket már régóta mondogatják, statok alapján nem tűnik nagy eresztésnek, valaki esetleg tud valamit róla?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-05, 13:37
A Toro leigazolta Berishát, így könnyen lehet, hogy Sirigu tényleg ide tart.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 23:05
Krisz írta:
Ja amúgy meg ezen a Doku gyereken el lehetne gondolkodni, 1 vs 1ben kb tarthatatlan, most még lehet nem csillagászati az ára.
Valószínűleg nagyon sokba fájna a leigazolása. 26 millióért vette a Rennes, most a köztudatba került, 2025-ig van szerződése, nyilván lenne 3-4 komoly érdeklődő rajtunk kívül, legalább 50 millió lenne szerintem. Bár a Rennes nem szokott borzalmasan sokat kérni a játékosaiért, és nem is ment valami csodás szezont klubszinten, de erre a teljesítményre akkor is felfigyeltek. Damsgaardot reálisabbnak érzem, ha akarunk előre igazolni valakit, oda viszont szerintem darabra megvagyunk, és csak akkor fogunk venni bárkit a támadósorba, ha eladunk. Én még kicsit mindig remélem, hogy Ronaldot sikerül elpasszolni, de ha nem, akkor Dybalatól kellene megválnunk, de a legvalószínűbb, hogy a támadósor marad ugyanaz.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 22:37
Malloy írta:
Nem. Szerintem ha visszahozzuk, akkor a nagy irányváltásnak annyi is… Pont most kell arra az útra lépni, hogy kiszórni az idős sokat kereső játékosokat és fiatal a projektbe illő játékosokat hozni, illetve beépíteni. Szerintem a jó irány az, hogy megtartjuk Fagiolit és Rovellát, és adunk nekik 800-1000 percet minimum a szezonban.
Szerintem meg az a jó irány, ha veszünk egy játékszervezőt Maxinak, és ha mondjuk két szezonra kölcsönvesszük Pjanicot, akkor abban semmi kivetnivaló nem lenne, ingyen meg bőven megérné. Locatellit Toni Krooshoz kezdik hasonlítani, és amúgy nem is hülyeség, annyira komplex középpályás, és talán korlátozná Allegri őt azzal, ha a védelem elé tenné irányítani, ezért nem ártana mondjuk a bosnyák. Bentancur a védelem előtt...kiráz a hideg a gondolattól is. Másfelől viszont nem bánnám, ha legalább az egyik fiatal olasz az A-keret állandó tagja lenne, építeni kell a jövőt.
Cherubini lenyilatkozta, hogy nem leszünk feltétlenül aktívak a mercato alatt, de a megfelelő lehetőségeket figyelik. Pjanic lehet egy ilyen megfelelő lehetőség, viszont ehhez az is kell, hogy ne akarjon 5-6 millánál többet. A szakitól és a csillagászati fizetésétől meg kell szabadulni, mellette Arthurt vagy McKenniet kellene még eladni, viszont a brazilt baromi nehéz lenne eladni. Mondjuk az sem lenne rossz, ha őt tenné Maxi a védelem elé, a minimalista focijával és a passzpontosságával hasznos lehetne.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 22:32
LeRoi10 írta:
Belebegtették, hogy Pjanic annyira létszámfeletti a Barcában, hogy ingyen is lepasszolnák. Visszavennétek Lufifejt?
Én sem örülnék ennek az iránynak, de Remzitől vagy az alibikirálytól még ő is hasznosabb lenne.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 22:20
LeRoi10 írta:
Belebegtették, hogy Pjanic annyira létszámfeletti a Barcában, hogy ingyen is lepasszolnák. Visszavennétek Lufifejt?
Nem. Szerintem ha visszahozzuk, akkor a nagy irányváltásnak annyi is… Pont most kell arra az útra lépni, hogy kiszórni az idős sokat kereső játékosokat és fiatal a projektbe illő játékosokat hozni, illetve beépíteni. Szerintem a jó irány az, hogy megtartjuk Fagiolit és Rovellát, és adunk nekik 800-1000 percet minimum a szezonban.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 22:09
_Tyler írta:
én nem venném vissza, az elmúlt években erőteljesen zuhant a teljesítménye, szerintem ő már soha nem lesz azon a szinten, mint 4-5 éve volt.
Azon az áron, hogy a gót többet nem lő szabit, bármikor!
_________________ a televizenyős düggönypakli
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 22:04
LeRoi10 írta:
én nem venném vissza, az elmúlt években erőteljesen zuhant a teljesítménye, szerintem ő már soha nem lesz azon a szinten, mint 4-5 éve volt.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 21:53
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 21:47
Malloy írta:
Szerintem Mendes már felmérte a lehetőségeket, pontosabban azok hiányát. Innen jött a “jól érzem itt magam, hosszabbítsunk szerződést” dolog. Ha lenne lehetősége eligazolni a MU-ba vagy a Psg-be már nem lenne itt…
Szerintem az EB+nyaralás végéig alapból nem foglalkozott ezzel senki, max mi Paratici hátrahagyott noteszében rajzolgattuk az eshetőségeket, de most majd lassan be kéne indulnia a gépezetnek.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-04, 21:11
Krisz írta:
Az a helyzet, hogy most egyáltalán nem vagyunk kényszerpályán, sőt, inkább ő van azon, szóval semmi nem indokolja, hogy becsicskuljunk. Itt az ideje "my way or the highwayre" váltani. Még egy évet nem baszhatunk el az építkezéssel csak azért mert ránkrohad, behúz centerbe vagy marad a lelátón.
Szerintem Mendes már felmérte a lehetőségeket, pontosabban azok hiányát. Innen jött a “jól érzem itt magam, hosszabbítsunk szerződést” dolog. Ha lenne lehetősége eligazolni a MU-ba vagy a Psg-be már nem lenne itt…