Amúgy Morcit véglegesítenétek 45M-ért? Én pont azt a clutch playert nem látom benne amiért régen imádtam.
Alkudnék belőle 15öt. Ne felejtsük, a clutch player csere kéne legyen, ő meg pont nem beszálló volt a szezonban, Paola hiánya miatt. Őt még mindig szeretem egy kicsit, Paolát már nem.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 21:17
CsT írta:
Én előbb adnám el Artúrt, de nem hinném ennyiért kellene valakinek is alibizni. A szakácsot akár ingyen is elengedném...
Van a Herthának elég brazilja? Khedira bejött nekik?
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 21:14
Amúgy Morcit véglegesítenétek 45M-ért? Én pont azt a clutch playert nem látom benne amiért régen imádtam.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 21:06
Krisz írta:
Bentancur, Rabiot?
Én előbb adnám el Artúrt, de nem hinném ennyiért kellene valakinek is alibizni. A szakácsot akár ingyen is elengedném...
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 18:47
Krisz írta:
Bentancur, Rabiot?
Rabiot fizuja magas, ő szerintem nehezebben eladható és kevesebbért is mint a török.
Bekúr fizuja ugyan emészthetőbb, de egyrészt szerintem nem igazán piacképes, másrészt kérdéses, hogy tartozunk e még a Bocanak 50 százalékkal az eladásából.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 18:44
zetterberg40 írta:
Tegnap már 100 millió plusvalenzát írtak, amit június 30-ig hozni kell. Ehhez szerintem nem lesz elég egyetlen játékoscsere, emellett szükség lesz piacképes játékos eladására is. Demiral tűnik ilyennek az utóbbi hónapok hírei alapján.
Bentancur, Rabiot?
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 18:43
Tegnap már 100 millió plusvalenzát írtak, amit június 30-ig hozni kell. Ehhez szerintem nem lesz elég egyetlen játékoscsere, emellett szükség lesz piacképes játékos eladására is. Demiral tűnik ilyennek az utóbbi hónapok hírei alapján.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 12:03
Malloy írta:
Most bedobták a Bernát-Romagnoli cserét. Mindkettőnek egy év van a szerződéséből, mindkettő szar éven van túl (Bernát nem is eggyen) és mindkettőnek Raiola az ügynöke. Én simán elfogadnám. Mondjuk Bernatot bárkire elcserélném már.
Teljesen jó csere lenne. Ez nem olyan, mint az Arthur-Pjanic csere, ezzel kb mindenki nyerne. Demiral eladását én is támogatom, nem egy stabil védő, ha 40 milla bejön érte, már azt is el kell fogadni, ha több, akkor csak jobban járunk. Az Evertonnak nagyon kellett korábban a pletykák szerint, ha esetleg Kean még nincs veszve, rá el lehetne cserélni.
Amúgy csereügyletekbe érdemes lenne belemenni, Dybala, Demiral, Ronaldo, Ramsey, Rabiot szerintem bevonhatók lehetnének. Kell még a PSG-nek Ronaldo? Verratti jöhetne helyette.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 10:00
tjunior írta:
Romagnoli is ballábas mint Chiellini, szerintem egyértelmű, hogy Chiellini helyére jönne. Az más kérdés hogy Cselló visszavonul-e vagy marad X.edig védőnek.
Cselló szerintem az öltözőnek kell. Láttuk mekkora pisztolyt hord alapból. Én sem mernék megmukkanni a jelenlétében.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 09:48
Krisz írta:
Vagy Chiellini visszavonulását.
Romagnoli is ballábas mint Chiellini, szerintem egyértelmű, hogy Chiellini helyére jönne. Az más kérdés hogy Cselló visszavonul-e vagy marad X.edig védőnek.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 09:32
CsT írta:
Egyébként most megint bedobták Calhanoglu nevét aki még mindig nem hosszabbított a milánnyal, Remzi helyett simán jó lenne.
Csalfa több kulcspasszt oszt le egy meccs alatt, mint a mi egész középpályás sorunk egy egész szezon alatt. Ez kurvára nagy felkiáltójel. Magam részéről ha választani kéne, továbbra is azt modnom a saját bajnokságunkat kellene lerabolni. Ezáltal voltunk sikeresek.
Illetve ki kéne találni valamiféle koncepciót, hogy mit akarunk játszani és kivel.
A hullarablók ezzel tudtak elénk menni. Conte 3-5-2 amit játszatt erre könnyebb igazolni, mint a hibridnek nevezett fejetlenségre ami nálunk van.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 09:20
Fene tudja, Cselló azért kisebb meccsekre még bőven jó lehet jövőre is, de nyilván csak utolsó számú védőnek
Demiralt simán el lehetne adni, mivel Bonucci úgy is marad és szerintem a török nem fogja kiszorítani a kezdőből (Danilot meg főleg nem) így annál, hogy padoztatjuk sokkal jobb lenne érte 40-50 milla.
Egyébként most megint bedobták Calhanoglu nevét aki még mindig nem hosszabbított a milánnyal, Remzi helyett simán jó lenne.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 09:15
Malloy írta:
Valahol olvastam, hogy legalább 80millio plusvalenza kell június végéig, szóval nem elképzelhetetlen. Ha valaki ad Demiralért 50-et akkor mehet nyugodtan. Engem nem győzött meg.
Demiral valahogy engem sem győzött meg. A 80 millás plusvalenza meglesz. Két ifistát elcserélünk a Barcával 80-ba okosba, és meg is van.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 07:27
zetterberg40 írta:
Pjanics-Arthur csere 2.0 lenne a könyvek miatt, ami szerintem Demiral pénzzé tételét is előre vetítené.
Vagy Chiellini visszavonulását.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 07:27
zetterberg40 írta:
Pjanics-Arthur csere 2.0 lenne a könyvek miatt, ami szerintem Demiral pénzzé tételét is előre vetítené.
Valahol olvastam, hogy legalább 80millio plusvalenza kell június végéig, szóval nem elképzelhetetlen. Ha valaki ad Demiralért 50-et akkor mehet nyugodtan. Engem nem győzött meg.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 07:23
Malloy írta:
Most bedobták a Bernát-Romagnoli cserét. Mindkettőnek egy év van a szerződéséből, mindkettő szar éven van túl (Bernát nem is eggyen) és mindkettőnek Raiola az ügynöke. Én simán elfogadnám. Mondjuk Bernatot bárkire elcserélném már.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-07, 07:14
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-02, 16:35
LeRoi10 írta:
A firkászok össze is hozták az álom mercatot nyárra ha összejön a BL Ha összegyúrjuk a pletykákat:
- Donna ingyen jön , Csecs pénzért megy - Chiellini visszavonul, nem a kezdőbe igazolunk hanem a padra. Lovato célpont - Alex Sandro megy, Gosens jön - Ronaldo visszatér Madridba - Dybalát cseréljük mindenképpen. Vagy Pogbára vagy PlaySation-ös Dembelére a barcával - Depay ingyen jön - Rabiot és Ramsey kézenfogva megy az Evertonba, Kean cserében visszatér - Buffon megy/visszavonul, Mirante ingyen jön a helyére - Moratát nem vesszük meg, Agüero ingyen jön - Locatelli prioritás
Donna, Mirante, Pinsoglio
Danilo, Bonucci, De Ligt, Demiral, Dragusin, Lovato,
Tiszta Fifa manager, de a matek kijönne. Realitása nincs de az a vicces, hogy én ezt így alá is írnám
Ezt még fifában (bár én inkább PES-ben) is csak max cheat-el.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-02, 16:34
Krisz írta:
Nekem egyedül a sérülékenységével van bajom. Az ilyen játékosokat messziről el kell kerülni.
+ a nem ismeri az olasz közeget dolgot is hozzá lehet tenni. Föl lehet hozni a Tevez hasonlatot, de ő olyan 28-29 volt amikor jött és kb harmad ennyi fizuért. Egyébként Romano szerint nincs is képben nálunk. Remélem igaza van.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-02, 15:09
zetterberg40 írta:
Agüero számomra 33 évesen értelmezhetetlen, pláne ilyen 10 millió feletti fizuval és Ronaldo maradásával együtt (valszeg marad).
Az talán jó hír, hogy egyhangúan írják, Locatelliért megkezdődtek a tárgyalások a licitháború megelőzése érdekében. Fagioli (és Frabotta) mehet ellenkező irányban.
Nekem egyedül a sérülékenységével van bajom. Az ilyen játékosokat messziről el kell kerülni.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-02, 14:36
Agüero számomra 33 évesen értelmezhetetlen, pláne ilyen 10 millió feletti fizuval és Ronaldo maradásával együtt (valszeg marad).
Az talán jó hír, hogy egyhangúan írják, Locatelliért megkezdődtek a tárgyalások a licitháború megelőzése érdekében. Fagioli (és Frabotta) mehet ellenkező irányban.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-01, 13:05
LeRoi10 írta:
A firkászok össze is hozták az álom mercatot nyárra ha összejön a BL Ha összegyúrjuk a pletykákat:
- Donna ingyen jön , Csecs pénzért megy - Chiellini visszavonul, nem a kezdőbe igazolunk hanem a padra. Lovato célpont - Alex Sandro megy, Gosens jön - Ronaldo visszatér Madridba - Dybalát cseréljük mindenképpen. Vagy Pogbára vagy PlaySation-ös Dembelére a barcával - Depay ingyen jön - Rabiot és Ramsey kézenfogva megy az Evertonba, Kean cserében visszatér - Buffon megy/visszavonul, Mirante ingyen jön a helyére - Moratát nem vesszük meg, Agüero ingyen jön - Locatelli prioritás
Tiszta Fifa manager, de a matek kijönne. Realitása nincs de az a vicces, hogy én ezt így alá is írnám
ahogy írjátok többen is, ennek nem sok realitása van, de amúgy én is aláírnám. mondjuk még Bonuccit basznám ki, Kulusevskit meg két évre kölcsönadnám a Bundesligába, hogy valami tempót tapasztaljon, hátha gyorsabb lesz a gondolkodása. Bonucci helyre meg jöhetne Romagnoli, de abba is hagyom, mert álmodozásnak is durva lenne. a realitás az kb 2 középpályás igazolás, egy cserecsatár, meg egy Dybala pótlék érkezése. CR marad, szerintem már senkinek nem ér meg annyit, amenyit kérne.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-01, 10:11
Ennek a fotón szereplő Lovatónak kb. annyit csökkent hat év alatt az esztétikai értéke, mint Higanynak. Morálisan nem tudok ítéletet alkotni, mert nő. Nagyon különbözünk, hogy viszonyulhat vajon a nyolcvanas évekhez, amikor én szocializálódtam? Begyöpösödött boomer lettem.
Szerk.: Duplán hátrányos helyzetű, középkorú, vidéki lakos.
_________________ a televizenyős düggönypakli
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-04-01, 08:24
LeRoi10 írta:
Én Lovatónak örülnék!
Bár ez egy 2015-ös kép.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Malloy likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-31, 20:46
LeRoi10 írta:
Frabottat lehagytad, pedig ő a csodafegyver. Plusz a Goretzka-Bentancur csere, vagy Romagnoli ismét előkapva, és még 1-2 csodás pletyka.
Amúgy ez nem lenne annyira jó keret:
Széleken hullagyengék lennénk, lenne összesen 2 normális szélső hátvédünk, ez a megye 1-ben is baromi kevés lenne.
Elől Kean az egyetlen erős játékos. Ronaldo vagy Morata marad, ezt szerintem nyugodtan vegyük készpénznek. Plusz Depay is túl van egy elég komoly sérülésen (mondjuk ebben a szezonban tolja rendesen), Agüero meg eleve sérülékeny.
Más mondjuk nem jut eszembe, az olaszosítás tetszik, két saját nevelés jó lenne (egynek is örülnék), a középpályára a két talán legjobb opció érkezne...túl szép már ez is. Meg ahogy írtad, irreális, 9 új játékos biztos nem fog érkezni.
Amúgy lehet, vissza kellene kicsit térni a Serie A-ban való garázdálkodáshoz. Csatárposztra Vlahovicot el tudnám képzelni, jobb oldalra Wilfried Singo egész jó opció lenne, a védelembe Milenkovic szintén elég jó megoldás lehetne. A másik stratégia pedig a nagyágyúk padmelegítői lehetnének, amihez visszatérhetnénk. Most pl. Isco jut eszembe, hogy jó eséllyel diszkont áron meg tudnánk szerezni, vagy van de Beek is megoldás lenne a Ramsey-posztra (őt be is dobták), őt egyébként kölcsön + opcióval is el tudnám képzelni.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-31, 18:32
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-30, 10:18
DartagnanX írta:
Számomra is meglepő volt. Bár talán kaphatott volna kicsit több meccset, de az azért erős elképzelés, hogy a következő idényben valahova eligazol, ahol kezdő kapus akar lenni.
Mondjuk Nápolyban?
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-30, 00:31
Krisz írta:
Mirante szvsz egy nagyon alulértékelt kapus, de ha van is különbség az 52 éves Buffonhoz képest az se sok. A másik dolog, meg hogy ha volt is pár csapat korábban, akik próbálkoztak 2 prémium kapus között felosztani az idényt, mára már senki nem csinálja. Nekünk is úgy kell számolni, hogy van az 1. számú kapus, aki véd a meccsek 95%án, a másik meg a kupában meg esetleg ajándék meccseken a szezon végén. Erre Mirante még mindig tökéletes.
Cserének jöhet felőlem, pláne, ha Buffon tényleg menni akar a játéklehetőség miatt. Mondjuk ennél azért kicsit többet is kaphatna, csak minden negyedik meccsen véd, viszont azokon semmivel nem rosszabb, mint Szczesny. Tény, a sorozatterhelést nem bírná, de azért ettől messze van.
Amúgy tényleg semmi bajom Miranteval, én évek óta aggódom amiatt, hogy magasról teszünk a saját nevelésekre, most meg reálisan tényleg csak egy cserekapust tudnánk hozni pluszba. Mirante vagy Audero, bár utóbbinak 2026-ig van szerződése a Samppal.
Egyébként kiket lehetne még saját nevelésként visszahozni?
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-29, 22:54
CsT írta:
Ez a Buffon többet akar játszani dolog valós lehet? :O (nem tudom milyen smiley illene ide )
Számomra is meglepő volt. Bár talán kaphatott volna kicsit több meccset, de az azért erős elképzelés, hogy a következő idényben valahova eligazol, ahol kezdő kapus akar lenni.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-29, 22:29
Ez a Buffon többet akar játszani dolog valós lehet? :O (nem tudom milyen smiley illene ide )
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-03-29, 20:31
DartagnanX írta:
Állítólag már kivásároltuk magunkat az 50%-os klauzulából.
Akkor jó hülyék a Bokánál, bár biztos így is sok kokain kijött belőle!