Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
virracocha
_Tyler
Téjlor89
DartagnanX
Malloy
CsT
zetterberg40
Petike007
tjunior
sneco7
_DREAM_
bombahoppa
Juve1974
LeRoi10
Tankcsapda
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
LeRoi10
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 14 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-30, 20:49

Nem kell minden pletykát elhinni, de szerintem itt már sok minden le volt zsírozva, ami csak a BL-helyen múlt.

Agresti szerint amúgy megvan az egyezség Moratáról, ismét 10 millióért marad további 1 évre.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-30, 15:33

Én nem hiszem, hogy nagyon tárgyalnánk bárkivel, amíg nincs meg hivatalosan a management. Lehet Cherubini lesz, lehet nem, lehet hogy ő most az acting CFO, lehet nem, lehet hogy ő azért már tárgyal, de lehet nem.

Aligha kell bármilyen pletykának nagy jelentőséget tulajdonítani, amíg nincsenek meg ezek a kinevezések. Persze lehetnek korábbi dealek korábbi targyalasokból (pl Locatelli, esetleg Donna meg talán a Raiola kliensek), de aligha konkrét.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-30, 14:39

LeRoi10 írta:
A pletykák megint jók:

- Demiral egy nagyon jó ajánlatért eladó (legalább 30-35 millió)
- Morata marad
- Allegri ragaszkodik Dybalához
- Ha Ronci megy, akkor helyére (Morata mögé/mellé) Malen vagy Kean a kiszemelt (mindkettő Raiola játékosa)
- Locatelli első számú opció a középpályára
- Ronci a MU-ba mehet, Pogba leigazolásába vonnánk be
- Donnarumma a terítéken, de csak akkor ha Csecsnek lesz már új csapata
- Chiellini marad még egy évre
- Bonuccinak egyáltalán nincs biztos helye a jövőévi projektben, de az elképzelhetlen, hogy ő és Demiral is menjen
- Calhanoglu egy konkrét ötlet Ramsey helyére, szintén ingyen igazolható
- Az Atleti érdeklődik Be'kúr után, csak cserebizniszről lehet szó, Saúl jöhet helyette. (erről nem tudom mit gondoljak)

Hét elején lesz egy nagy találkozó Raiolával ahol Pogba, Malen, Kean és Donnarumma is terítéken lesz.
Persze semmi biztosat nem tudunk a Hal szándékairól, de ezek szinte kivétel nélkül pozitív hírek. Szóval biztos kamu a nagy része  flower

Ezek nagyrészt szépen hangzanak, de ha a fele összejönne, már örülnék. Kicsit bezsongtam, mióta Allegri visszatérése valószínűvé vált, nagyon kíváncsi vagyok, milyen elképzelései vannak.

Kapusposzt: Donnarumma szerződtetése remek döntés lenne, cseréjének meg hozzák el Mirantet (nem marad Rómában), két ingyenes kapussal elég jól néznénk ki. Viszont Szczesny nem fogja ezt olyan simán hagyni szerintem. Vagy legalábbis nem lesz egyszerű olyan csapatot találni, amelyik állná a jelenlegi fizetését, és ha nem lesz ilyen csapat, akkor marad 1. számú kapus valószínűleg, Donnaról meg lecsúszunk.

Védelem: de Ligt szerencsére úgy tűnik, hogy marad, Chiellinivel hosszabbítunk, ez elég jó. Bonuccitól szerintem nem szabadulunk olyan könnyen, pláne, ha Chiellini a maradásához kiköti a barátja maradását is. Én Demiral eladására voksolnék, helyette Romagnoli szerintem tökéletes lenne. Viszont ha Demiral marad és Bonu megy, akkor én Boatengnél érdeklődnék, két szezonra még elég jó megoldás lehetne. Sanszos, hogy Cuadrado-Danilo jobbhátvéd páros lesz, viszont a balra kellene valaki cserének, kétlem, hogy Frabottaval képzeli el Allegri a következő szezont.

Középpálya: ellentmondásos pletykák sora. Részben az megy, ami tavaly Pirloval, akkor a volt csapattársakat dobták be (Morata mondjuk visszatért), most Allegri volt játékosait, előbb Pogba, most Pjanic. Nem csodálkoznék, ha az Arthur-Bentancur duóhoz valóban jobban ragaszkodna, a Saúl-Bentancur csere túl szép lenne. Saúl Niguez bőven jobb játékos, mint Bentancur, viszont nem tudom elképzelni, hogy őt elengedjék az Atleticotól. Én nagyon örülnék neki, de sok esély nincs rá. Calhanoglu szerintem hosszabbítani fog a Milannal, jó játékos, remek szabadrúgáslövő, de nem tudom...valahogy hiányérzetem van vele kapcsolatban.
Locatelli helyzete érdekes. Ha képes a Shakhtarhoz követni De Zerbit, akkor az olyan játékosra nincs is szükség, aki ennyire a potenciálja alá helyezi magát. Viszont egyébként meg szükség lenne egy ilyen játékosra, aki a játékunkat tudná kormányozni.

Támadók: itt vannak a legnehezebb kérdések. Ronaldo nélkül vagy Ronaldoval? (valószínűleg nélküle) Dybala nélkül vagy Dybalaval? Ez fogósabb kérdés. Az a bajom vele, hogy csak Sarrinál tudott egyenletesen jó szezont lehozni, és inkább tudnám elképzelni Guardiola Cityjében, mint Allegri csapatában. Abban a négy szezonban nem igazán hozta a tőle elvárt teljesítményt, csak néhány hónapokra villantotta meg tudását. Én kicsit Mandzukic példáját elé állítanám, aki a Milanban a kevés játék miatt lemondott három havi fizetéséről. Ő nyilván nem tenne ilyet, hiába két és fél hónapot sérült volt, és amúgy sem volt nagyon a csapat hasznára, de ha maradni akar, akkor fizetésemelés nélkül hosszabbítson, nem érdemli meg a pluszpénzt. Jut eszembe, cserecsatárnak még nem lenne rossz az öreg Mario.
2, esetleg 3 okos igazolásra lenne szükség. Chiesat véglegesíteni kell, Morata kapjon még egy szezont, ezen felül Kean nyilván a legésszerűbb megoldás lenne mindent egybevéve. Én Hazard kölcsönvételét elég jó döntésnek tartanám, de egyébként is érdemes lenne az erősebb (gazdagabb) klubok feleslegessé váló játékosai között mazsolázgatni.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-30, 12:26

A pletykák megint jók:

- Demiral egy nagyon jó ajánlatért eladó (legalább 30-35 millió)
- Morata marad
- Allegri ragaszkodik Dybalához
- Ha Ronci megy, akkor helyére (Morata mögé/mellé) Malen vagy Kean a kiszemelt (mindkettő Raiola játékosa)
- Locatelli első számú opció a középpályára
- Ronci a MU-ba mehet, Pogba leigazolásába vonnánk be
- Donnarumma a terítéken, de csak akkor ha Csecsnek lesz már új csapata
- Chiellini marad még egy évre
- Bonuccinak egyáltalán nincs biztos helye a jövőévi projektben, de az elképzelhetlen, hogy ő és Demiral is menjen
- Calhanoglu egy konkrét ötlet Ramsey helyére, szintén ingyen igazolható
- Az Atleti érdeklődik Be'kúr után, csak cserebizniszről lehet szó, Saúl jöhet helyette. (erről nem tudom mit gondoljak)

Hét elején lesz egy nagy találkozó Raiolával ahol Pogba, Malen, Kean és Donnarumma is terítéken lesz.
Persze semmi biztosat nem tudunk a Hal szándékairól, de ezek szinte kivétel nélkül pozitív hírek. Szóval biztos kamu a nagy része  flower
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 17:04

_DREAM_ írta:
Donna mint kapus óriási igazolás lenne, olyan akivel kb. örökéletre meg lenne az első számú kapusunk. Ami probléma van vele az a g.ciputtony ügynöke és az állandó szarkavarása a kétéves szerződésekkel, meg az ügynöki jutalékával..

Ami kifejezetten jó hogy rögtön lezavartuk az edzőcserét, ez egyrészt azért jó mert Allegrire nem rabolt rá senki Very Happy másrészt hogy lesz idő csapatépítésre, stb. 

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Maxinak nagyobb beleszólása lesz az igazolásokba. Tehát ha minden jól megy akkor most nem az az elmebeteg módszer lesz hogy rárepülünk az olcsó/ingyen igazolható játékosokra aztán majd Maxi úgyis kihoz belőle valamit, hanem lesz egy alaptaktikta és ahhoz igazolunk. Persze ennek így kellene mennie normáiséknál, de hát látjuk hogy nem ez volt.

Valahogy meg kellene értetni Donnarummaval, hogy ki kell rúgnia Raiolat...na nem mintha az olyan egyszerű lenne. Mármint persze csak akkor, ha hozzánk igazol, az nem érdekel, hogy más csapatról mennyit gombol le. De ha a Milan nem akart magas fizetést adni neki (és nem biztos, hogy rosszul tette), akkor legyen megint a miénk az első számú olasz kapus.

Allegrinek baromira örülök, messze a kedvenc edzőm. Remélem, ő is megújult a pihenő alatt, és remélem, a vezetőség is kellő teret ad neki a csapatépítésben. Lesznek népszerűtlen döntései, mint amikor Khedirat kezdette, de ezt el kell fogadni. Mondjuk ha Ramsey lesz az új Khediraja, akkor azt azért velem nehéz lesz elfogadtatni. Viszont akármekkora edző is, előzetesen ne várjuk szerintem tőle a trón azonnali visszaszerzését, 4 évre jött, neki ezalatt a cél az, hogy visszakerüljünk Európa legjobbjai közé, és megint a legjobb olasz csapat legyünk, plusz a megindított generációváltást egyenesbe hozza, befejezze. Nálam az elvárás a biztos BL-hely, harcban a scudettoért.

Amit a keretfrissítéstől várok:

- két középpályás
- jobbhátvéd (kivéve, ha Daniloval ott számol)
- balhátvéd (Sandro magában kevés)
- Ronaldo helyett egy csatár
- de Ligtet meg kell tartani (bár van az az ajánlat...)

Donnarumma egyelőre inkább csak vágyálom. Egyébként okosan kell igazolni, nem hiszem, hogy meg kellene rettenni a kölcsönvétel gondolatától, a gazdagabb klubok között lehetne keresni kevésbé igénybe vett játékosokat. Pl. Hazard egy szezonra jó lehetne, akármilyen hitványul is játszott a Realban, vagy a Chelseaből Ziyech sem lenne rossz. Az olasz vonalon mozogva Donna, Locatelli, Romagnoli, Florenzi (ha még nem írt alá máshová), Calabria és Kean elérhetőségét vizsgálnám, plusz kíváncsi lennék, Rovella kölcsönét le lehet-e rövidíteni. Csak azért kérdezem, mert az utolsó fordulóban nyomott egy 99 százalékos passzpontosságú meccset, szóval annyira rossz már most sem lehet.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 16:40

Imádom ezt a twitter bejegyzést a klub részéről:

https://mobile.twitter.com/juventusfcen/status/1398255236217819138

Laughing 10 wub

Krisz, simoon, Petike007 and LeRoi10 like this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 16:03

Donna mint kapus óriási igazolás lenne, olyan akivel kb. örökéletre meg lenne az első számú kapusunk. Ami probléma van vele az a g.ciputtony ügynöke és az állandó szarkavarása a kétéves szerződésekkel, meg az ügynöki jutalékával..

Ami kifejezetten jó hogy rögtön lezavartuk az edzőcserét, ez egyrészt azért jó mert Allegrire nem rabolt rá senki Very Happy másrészt hogy lesz idő csapatépítésre, stb. 

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Maxinak nagyobb beleszólása lesz az igazolásokba. Tehát ha minden jól megy akkor most nem az az elmebeteg módszer lesz hogy rárepülünk az olcsó/ingyen igazolható játékosokra aztán majd Maxi úgyis kihoz belőle valamit, hanem lesz egy alaptaktikta és ahhoz igazolunk. Persze ennek így kellene mennie normáiséknál, de hát látjuk hogy nem ez volt.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 15:08

Allegri hivatalos

Petike007, LeRoi10 and Malloy like this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 14:12

Most azt írják, hogy Carnevalit akarjuk elhozni Marotta posztjára a Sassolból. Szerintem ez egy kifejezetten okos döntés. Agnelli rájött, hogy kellenek a jó pénzügyi szakemberek is!
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 13:24

_DREAM_ írta:

Remzinek takarodnia kell, ez alap. Ő amúgy valami angol középcsapatban nagy király lehetne szerintem. Very Happy 
A Pogesz-CR csere meg túl szép hogy igaz legyen. Very Happy

Angol nagycsapatnál is, ha egészséges tud maradni hosszabb intervallumokra. De pl ilyen BL környékén ólálkodó csapatoknál (West Ham, Aston Villa, Everton) ideális lenne mindkét félnek.

CRnél az a sejtésem, hogy az ő bérterhét nem akarjuk majd elosztani új igazolásokra, Pogba is biztosan kérne vagy 15öt mimimum.

Én inkább a Csecs elpaterolását és Donna leigazolását tartom prioritásnak.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 13:11

_Tyler írta:

Ramsey, Bonucci, CR meg Bentancur mehetnének - de szép is lenne! főleg, ha normális játékosok jönnének a helyükre. simán elfogadnám a Pogba-CR cserét, Locatellinek is örülnék, elölre meg szerintem nem lenne rossz megoldás Giroud
Igen, Ramsey alap! Rajta kívül Bernát a másik akinek mennie kell mindenáron! Bentancur szerintem Allegri alatt, meg esetleg egy Locatellivel és Pogbával az oldalán nem lenne rossz. Tavaly 3 fős középpályán jó volt ne feledjük! 
Mekkora lenne, ha összejönne a CR-Pogba csere! Simán aláírnám!
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 13:10

_Tyler írta:

Ramsey, Bonucci, CR meg Bentancur mehetnének - de szép is lenne! főleg, ha normális játékosok jönnének a helyükre. simán elfogadnám a Pogba-CR cserét, Locatellinek is örülnék, elölre meg szerintem nem lenne rossz megoldás Giroud
Remzinek takarodnia kell, ez alap. Ő amúgy valami angol középcsapatban nagy király lehetne szerintem. Very Happy 
A Pogesz-CR csere meg túl szép hogy igaz legyen. Very Happy
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 12:47

Malloy írta:
Ha sikerülne megszabadulni Ronaldotól meg Bonuccitol az hatalmas előrelépés lenne!

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 12:45

Malloy írta:
Ha sikerülne megszabadulni Ronaldotól meg Bonuccitol az hatalmas előrelépés lenne!
Ugye Romagnolinak lejár jövőre a szerződése, de kérdés hogy mennyire lennénk beljebb, vagy egy Bonu2 lenne. Az idei szezonban darabos a srác mint a körtebefőtt és úgy fordul mint a csuklós busz. De egy pár éve mit nem adtam volna érte. Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 12:44

_DREAM_ írta:

Szerintem egy ideális világban az lett volna a forgatókönyv hogy Pirlo Allegri (vagy más..?) mellett másodedzőként kitanulja a szakmát, U23, aztán a nagycsapat. Ehhez képest bizonyos okok miatt (amik még számomra mindig nem teljesen tiszták a pénzt kivéve) be lett dobva a mélyvízbe. Így utólag ahhoz képest még óriási mákkal nem jöttünk nagyon rosszul a dologból, de még egy ilyen évet nem szabad megkockáztatni. 

Közben nagyon zajlik az élet, Pirlo ugye out, Maxit hamarosan bejelentik. Közben állítólag Bonu se biztos abban hogy ha Maxi jön akkor ő marad.. Ha megtudjuk oldani a pótlását akkor felőlem mehet amerre akar, lehet CSK Afrikában, ott még úgyse volt.

Meg elvileg CR se örül neki, de szerintem ő amúgy is menne.
Az bravúros lenne, ha két ekkora féket még június elején el tudnánk passzolni.

A kérdés nálam Dybala, az ő kapcsolata elég hisztis volt Allegrivel.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 12:36

_Tyler and bombahoppa like this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 12:19

Krisz írta:

Kíváncsi vagyok, hogy a következő állomásán hogy teljesít majd. Egy év Sassol után azért sanszosan be lehet majd lőni, hogy milyen jövő vár rá edzőként - bár nem tudom, Gattusonak én ilyen Seedorf, Pippo vonalat vagy alattit jósoltam volna, ahhoz képest azért sokat fejlődött és a kukásoknál se volt teljesen reménytelen.
Szerintem egy ideális világban az lett volna a forgatókönyv hogy Pirlo Allegri (vagy más..?) mellett másodedzőként kitanulja a szakmát, U23, aztán a nagycsapat. Ehhez képest bizonyos okok miatt (amik még számomra mindig nem teljesen tiszták a pénzt kivéve) be lett dobva a mélyvízbe. Így utólag ahhoz képest még óriási mákkal nem jöttünk nagyon rosszul a dologból, de még egy ilyen évet nem szabad megkockáztatni. 

Közben nagyon zajlik az élet, Pirlo ugye out, Maxit hamarosan bejelentik. Közben állítólag Bonu se biztos abban hogy ha Maxi jön akkor ő marad.. Ha megtudjuk oldani a pótlását akkor felőlem mehet amerre akar, lehet CSK Afrikában, ott még úgyse volt.

bombahoppa and Malloy like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 11:52

CsT írta:
Közben kibasztuk Pirlót.

Kíváncsi vagyok, hogy a következő állomásán hogy teljesít majd. Egy év Sassol után azért sanszosan be lehet majd lőni, hogy milyen jövő vár rá edzőként - bár nem tudom, Gattusonak én ilyen Seedorf, Pippo vonalat vagy alattit jósoltam volna, ahhoz képest azért sokat fejlődött és a kukásoknál se volt teljesen reménytelen.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 11:38

Közben kibasztuk Pirlót.

_Tyler likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 06:57

CsT írta:
Romano szerinte az első dolga az lesz, hogy maradásra bírja Csellót.

Cselló hatalmas puskajara szükség van a zuhanyzóban. 

Szundi Sass. Ennek is örülök. Nem penetráns szar csapat. De nem is Juve szint elvárások. Szerintem ott fejlődhet.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 06:53

Romano szerinte az első dolga az lesz, hogy maradásra bírja Csellót.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-28, 00:17

Contenál szerintem ez belefér, csinált ő már futballkörökben elítélendőbbet is. De amúgy meglepne, ha Perez tényleg bevállalná a rinyálását.

Amúgy nem gondoltam, hogy végül Maxit vissza tudjuk hozni. Én nagyon várom már, hogy mit fog tudni kihozni ebből a keretből, plusz néhány igazolással. Kiket várhatunk? Baromi jó kérdés, hogy Allegri melyik csapatrészt tartja gyenge pontnak, hova akar erősíteni, mire fektetné a hangsúlyt.

Donnarumma, Locatelli jó lenne, de már annak örüljünk, ha egyikük érkezik. Kíváncsi vagyok, kik lesznek a piacon a prioritások.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 23:53

Bedobták a firkászok Contet a Realnál. Igazán gennyes dolog lenne felvenni 7 millát a férgektől a semmiért, meg 15ért elvállalni a Realt.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 23:20

zetterberg40 írta:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Maurizio_Arrivabene

Igen, ezt néztem én is, de sokat nem mond. Juve board member 2012 óta meg volt Ferrari chief, ez utóbbit jól csinálta? Mert Marchionne tette oda, azóta viszont leváltották és tudtommal a Ferrari F1 vagy 10 éve vegetál.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 23:15

Krisz írta:

Hirtelen azt hittem, hogy Chief Financial Officer. Ki ez az Arrivabene?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Maurizio_Arrivabene
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 23:10

zetterberg40 írta:
Arrivabene (bár a Sassolból Carnevalit is emlegették) lesz elméletileg az új CEO, Cherubini pedig a CFO.

Hirtelen azt hittem, hogy Chief Financial Officer. Ki ez az Arrivabene?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 23:00

Arrivabene (bár a Sassolból Carnevalit is emlegették) lesz elméletileg az új CEO, Cherubini pedig a CFO.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 21:52

_DREAM_ írta:
Na elvileg aláírt! 

Inzaghi pedig ment a férfekhez. Murinnyo Roma, Spalt Afrikába, fasza kis szezon lesz ez. Smile
Muszáj innom valamit, izgalmas napunk volt.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 21:25

Na elvileg aláírt! 

Inzaghi pedig ment a férfekhez. Murinnyo Roma, Spalt Afrikába, fasza kis szezon lesz ez. Smile

Petike007, LeRoi10 and bombahoppa like this post

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 20:00

Még mindig bizsergek.

De azért ma az is eszembe jutott, hogy milyen szar lehet afrikainak lenni. Nélkülük ki tudja merre indultunk volna.

Pirloval pedig remélem úgy válunk el, hogy még lehet visszaút. Szinte biztosra veszik, hogy a Sassolba megy. A lehető legjobb döntés lenne neki.

CsT likes this post

laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime2021-05-27, 17:14

A hal visszatérésével remélem Dibusz marad!!!A többi mehet.

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 14 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
14 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: