Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
virracocha
_Tyler
Téjlor89
DartagnanX
Malloy
CsT
zetterberg40
Petike007
tjunior
sneco7
_DREAM_
bombahoppa
Juve1974
LeRoi10
Tankcsapda
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-03-02, 19:55

tjunior írta:

Szerintem inkább a Aguero/Belotti/Icardi trió a reális. Mbappé teljesen eséyltelen, Haaland is csak Raiola miatt egy minimálisan, de nem hiszem, hogy lenne 10 milliónk az ügynöki díjára

Agüero fizikailag elfogyott, remélem leszoktunk mostanra az öreg, állandóan sérült játékosok kukázásáról. Icardi formában szvsz a tökéletes igazolás lenne, de annyira rühellem a kis patkányt, hogy inkább kihagynám. Belottit nem bánnám amúgy, a 16osra érkezésben patent, budget megoldás és ha nem tudja meglépni a local hero szintet, akkor se lenne rossz squad player.

Ha esetleg Kent vissza lehetne csábítani az optimális igazolás lehetne, saját nevelés, a P$Gben elég jól keni, fiatal és nem egy Haaland ára lenne.
Vissza az elejére Go down
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-03-02, 18:26

Sajnos azt tudom,hogy Mbapoé,Haaland irreális és nem csak pénzügyi szempontból...mindenesetre én Ronaldotól szabadulnék és bízom benne ,hogy nem egy Pogba-Higibébi szerű csere keretein belül.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-03-02, 18:12

sneco7 írta:

Ha helyette jön Agüero,Depay,Haaland,Mbappé négyesből 2 akkor igen...meg amúgy is...pénzügyi szempontból tudom ,hogy jó nekünk,de csapatépítés szempontjából nem annyira.
Szerintem inkább a Aguero/Belotti/Icardi trió a reális. Mbappé teljesen eséyltelen, Haaland is csak Raiola miatt egy minimálisan, de nem hiszem, hogy lenne 10 milliónk az ügynöki díjára
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-03-02, 18:03

sneco7 írta:

Ha helyette jön Agüero,Depay,Haaland,Mbappé négyesből 2 akkor igen...meg amúgy is...pénzügyi szempontból tudom ,hogy jó nekünk,de csapatépítés szempontjából nem annyira.

Aki azt hiszi, hogy Haaland vagy Mbappé megszerzésére van esélyünk, az erdőben van.

CsT and bombahoppa like this post

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-03-02, 17:08

Krisz írta:
Beckham vajon fizetne CRért?

Ha nem, akkor is elengednétek?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-03-02, 14:53

Beckham vajon fizetne CRért?

Ha nem, akkor is elengednétek?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-03-01, 15:54

CsT írta:
Egyre több helyen olvasni olyan cikkeket amelyben Locatelli és a Real neve is szerepel... scratch

Man City is volt sok helyen. Itt még akkor is sokat számíthat az, hogy a játékos mit akar, illetve, hogy mióta tárgyalunk ezzel kapcsolatban a Sassollal, ha anyagilag ránk ígérnek. Ez amúgy a Margitnál lehet nem is opció, mert a covid még a miénknél is nagyobb hiányt generált náluk.

Emellett, simán lehet csak ilyen kamuhír, hogy feljebb verjék az árát.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-03-01, 15:13

Egyre több helyen olvasni olyan cikkeket amelyben Locatelli és a Real neve is szerepel... scratch
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-26, 11:47

Krisz írta:
"In addition, without prejudice to the continuation of business activitaies - despite a context influenced by reduced liquidity in tahe system as a result of the protracted crisis - Juventus could dispose of players' registration rights."

A deficit csökkentése érdekében eladhatunk játékosokat - feltételezem, hogy nem Bernátra és Ramzira gondoltak.
Kár hogy nem mi döntünk Ronci sorsáról, a fizetésétől meg az amortizációjától megszabadulva, még ha Aguerot is hozzuk a helyére, a deficit jó része eltüntethető lenne.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-26, 09:48

"In addition, without prejudice to the continuation of business activitaies - despite a context influenced by reduced liquidity in tahe system as a result of the protracted crisis - Juventus could dispose of players' registration rights."

A deficit csökkentése érdekében eladhatunk játékosokat - feltételezem, hogy nem Bernátra és Ramzira gondoltak.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-23, 07:42

Tankcsapda írta:
Egy ilyen fél szezon után még nem söpörték le az asztalról Dybala hosszabbítását? Ha valami olyat tesz a szezonban, ami miatt lehet rá építeni, akkor talán érdemes számolni vele, de amúgy meg el kellene adni a francba.
Kellett nekünk kilobbizni a tavalyi MVP címet neki.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-22, 23:28

Tankcsapda írta:

Akkor sajnos annyit kapunk érte, de még mindig jobb, mintha ezért a semmiért megemelnénk a fizuját, rohadtul nem érdemelte ki, és csak ránk fog rohadni. Oké, nem Ramsey- vagy Khedira-kategória, de akkor is hiba lenne szerintem.

Túl fiatal ahhoz, hogy ne érje meg anyagilag, még egy lefloppolt 2. év után is.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-22, 21:42

Krisz írta:

Mindkét opciónál muszáj hosszabbítani, különben max ilyen 30 millás ajánlatokra számíthatunk.

Akkor sajnos annyit kapunk érte, de még mindig jobb, mintha ezért a semmiért megemelnénk a fizuját, rohadtul nem érdemelte ki, és csak ránk fog rohadni. Oké, nem Ramsey- vagy Khedira-kategória, de akkor is hiba lenne szerintem.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-22, 21:40

Tankcsapda írta:
Egy ilyen fél szezon után még nem söpörték le az asztalról Dybala hosszabbítását? Ha valami olyat tesz a szezonban, ami miatt lehet rá építeni, akkor talán érdemes számolni vele, de amúgy meg el kellene adni a francba.

Mindkét opciónál muszáj hosszabbítani, különben max ilyen 30 millás ajánlatokra számíthatunk.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-22, 20:46

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-22, 19:47

bombahoppa írta:

Dybcsi az új Kebab?!  monkey
Nálam arra a posztra Remzi pályázik, eddig sikerrel. Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-22, 19:31

bombahoppa írta:

Majd 30 után
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-22, 18:37

CsT írta:
Momblano szerint Dibcsi rá fog bólintani a 9+1 millás új szerződésére.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-22, 13:16

Momblano szerint Dibcsi rá fog bólintani a 9+1 millás új szerződésére.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-18, 14:36

Hát mondjuk, ha kiesünk a Porto ellen és csak egy 4. hely jön össze a bajnokságban, szerintem nem kérdés, hogy Pirlónak repülnie kell. Akinek viszont mindenképp mennie kellene, az Paratici és Nedved. Már Marotta is csinált hülyeségeket (az üveglábú D. Costa leigazolása, Khedira szerződéshosszabbítása pl.), de ami mostanában zajlik, az olyan, mintha a férgek tervezték volna meg a klub lezüllesztését. Visszahozzuk a műmájer Bonuccit, kiemelt fizetéssel idehozzuk Ramseyt, Rabiot-t, eladjuk Keant, aki saját nevelésűként nem foglalt helyet a keretben, elszalasztjuk Barellát, Hakimit vagy Haalandot, akik simán megszerezhetőek lettek volna. Közben kölcsön+opcióval előre elköltjük a jövő évi átigazolási keretet is Kulusevskire, Chiesára, Moratára, McKennie-re. Egyikük sem rossz vagy tehetségtelen játékos (sőt), de erősen kényszerpályán vagyunk a jövőt illetően. 
Tegyük még hozzá, hogy nyárig ugyan elodáztuk De Sciglio, D. Costa meg Rugani ügyét, de hát jó eséllyel nem sok pénzt látunk belőlük (tavaly összesen 12,5 milliót kerestek + Perin 2,3, vagy Pjaca 2 millióját se feledjük). Mint ahogy mestermunka kellene Ramsey, Rabiot, Bernardeschi vagy Bonucci eltakarításához is. Szar játékosok, kiemelkedő fizetéssel (a calcioefinanza szerint összesen nettő 24,5 millió eurót keresnek, az adó ugye nem ugyanannyi a két külföldi esetében a kedvezmény miatt, így itt nem működik, hogy nagyjából a dupláját számoljuk a klub költségeként). Nekem Bentancur sem hiányozna, régóta úgy gondolom, hogy semmi különleges nincs benne, sokadik cserének jó lenne, aki néha kezdő, hogy pihenjenek a nagyfiúk, de ennyi. Ja, remélem, annyi eszük lesz, hogy Dragusint a klubhoz kötik hosszú időre, a srác nem tűnik ügyetlennek. Már kerülgeti fél Európa, a nyáron lejár a szerződése.

CsT, _DREAM_ and Petike007 like this post

Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-18, 12:09

Krisz írta:

A mostani helyzet volt kb az első gondolata mindenkinek, amikor Pirlo szóba került, annyira nyilvánvaló és magas kockázat volt. Ha ezek után kibasszuk az a világ szégyene lenne. Szerintem amúgy egy vártnál jóval rosszabb eredmény mellett sem lesz edzőkérdés, mellesleg a jóllakottságot és a motiválatlanságot is megoldaná egy rosszabb eredmény. 

Viszont én még mindig azt mondom, hogy ha mi képesek leszünk egyenletesen magas szinten játszani a háralévő meccseken, akkor még a scudetto sincs veszve. Még egy ilyen 3 hetes erőltetett menet nem lesz.

Hát szerintem egy teljesen félresikerült szezon (elbukott scudetto, kiesés a Porto ellen), amikor játékban sem lesz semmi előrelépés elég lesz ahhoz, hogy kitegyék Pirlot.

Ha továbbmegyünk a BL-ben, akkor simán lehet még ilyen sűrű periódusunk. Van idén még három hétközi Serie A forduló (ha jól számoltam), mellé egy Coppa döntő, a Napoli ellen bepótolandó meccs, meg esetlegesen a BL. Mindez persze a hétvégi bajnokik mellett. Plusz egy válogatott szünet.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-18, 12:00

Téjlor89 írta:
Pirlo munkásságát nyilván a szezon végén kell értékelni.

Viszont ha kudarc lesz ez az idény és menesztjük, akkor én egyértelműen egy olyan edzőt szeretnék, aki ORDÍT. Én a csapat minden hibáján túl tudom tenni magam, de az a leszarom hozzáállás, amit a srácok nagy része előad meccsről-meccsre, beleértve a rangadókat és a sorsdöntő BL-találkozókat, teljesen elfogadhatatlan és borzasztóan dühítő. Leszegett fejek, sétálgatás, kocogás - elég volt ebből.

Simone Inzaghi lesz a mi emberünk, érzem!

Persze kívánom, hogy Pirlo fordítsa meg a hajót, sikerüljön jól ez a szezon és ne legyen edző kérdés.

A mostani helyzet volt kb az első gondolata mindenkinek, amikor Pirlo szóba került, annyira nyilvánvaló és magas kockázat volt. Ha ezek után kibasszuk az a világ szégyene lenne. Szerintem amúgy egy vártnál jóval rosszabb eredmény mellett sem lesz edzőkérdés, mellesleg a jóllakottságot és a motiválatlanságot is megoldaná egy rosszabb eredmény. 

Viszont én még mindig azt mondom, hogy ha mi képesek leszünk egyenletesen magas szinten játszani a háralévő meccseken, akkor még a scudetto sincs veszve. Még egy ilyen 3 hetes erőltetett menet nem lesz.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-18, 10:36

Pirlo munkásságát nyilván a szezon végén kell értékelni.

Viszont ha kudarc lesz ez az idény és menesztjük, akkor én egyértelműen egy olyan edzőt szeretnék, aki ORDÍT. Én a csapat minden hibáján túl tudom tenni magam, de az a leszarom hozzáállás, amit a srácok nagy része előad meccsről-meccsre, beleértve a rangadókat és a sorsdöntő BL-találkozókat, teljesen elfogadhatatlan és borzasztóan dühítő. Leszegett fejek, sétálgatás, kocogás - elég volt ebből.

Simone Inzaghi lesz a mi emberünk, érzem!

Persze kívánom, hogy Pirlo fordítsa meg a hajót, sikerüljön jól ez a szezon és ne legyen edző kérdés.

bombahoppa likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-15, 07:05

A sportitalia szerint Marrotta visszatérhet ha Paratici távozik. Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-13, 22:13

Amúgy a Ronaldóval való hosszabbításról mi a vélemény? scratch
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-12, 18:51

Krisz írta:
Belottinak örülnénk? Vagy Ogbonna 2?
Számoktól függ, meg attól, mennyire hat rá, hogy itt nem lenne fix kezdő. Mennyit rontana a teljesítményén ha nem hétről hétre játszik mindig, hanem egyik héten 20 perc, a következőn kezdőn az azutánin meg egyáltalán nem játszik.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-12, 18:20

Krisz írta:
Nálam a második. Igazi középcsapatos local heronak tűnik, persze ha ideadják 10-15 milláért (22-ben lejár a szerződése) egy próbát megér.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-12, 17:32

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-01, 20:38

Mandragora kölcsön + opcióval a Torinoé, emellett kötelező ha bizonyos dolgok teljesülnek (gondolom az egyik, hogy nem esnek ki).
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-01, 20:33

CsT írta:
Viszlát bajnok! Kösz a semmit! Smile 

Szerintem a tiszteletére a monkey emoticont vissza lehetne vonultatni. Very Happy 

A

Az a Galliani fej rendesen büntet.  Laughing
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime2021-02-01, 19:56

CsT írta:
Viszlát bajnok! Kösz a semmit! Smile 

Szerintem a tiszteletére a monkey emoticont vissza lehetne vonultatni. Very Happy 

Olyan lesz mintha el se ment volna... már ha értitek. 

Közben Rugany Cagliarit írnak.

Petike007 and bombahoppa like this post

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 24 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
24 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: