Én azon kapok agyfaszt, hogy ő 2 (kettő) sérülésekkel teli szezonról beszél, de igazából az egész profi karrierje erről szól. Amúgy mi voltunk a faszok, hogy ha már leigazoltuk ennek fényében akkor nem nyomtuk tele ehhez kapcsolódó záradékokkal.
Paratici nyugodtan vihetné magával bárhova is megy. Igazoltunk egy olasz foci idegen angolt aki egy lejátszott meccsre 3-5 között sérült. Mindezt horror fizu mellett.
Para takaroggy.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-01, 16:45
CsT írta:
Ramsey épp tegnap nyilatkozott, hogy az EB után visszatér Torinóba és a Juventus játékosa marad. Ramsey =
Én azon kapok agyfaszt, hogy ő 2 (kettő) sérülésekkel teli szezonról beszél, de igazából az egész profi karrierje erről szól. Amúgy mi voltunk a faszok, hogy ha már leigazoltuk ennek fényében akkor nem nyomtuk tele ehhez kapcsolódó záradékokkal.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-01, 15:59
_DREAM_ írta:
Ami aggasztó, Bernicicától úgy tűnik nem szabadulunk, legalábbis ha hinni lehet a pletykáknak, Maxi nagy szerelme Berni és bízik benne.
Közben Ancelotti megy a Real-ba. Kíváncsi vagyok mi lesz Conte sorsa.
Bernicica Allegrinél nem volt olyan rossz, a válogatottban meg egyenesen jó. A bagósnál meg Pirlonál züllött le a mostani fogyatékos szintre (mindkettő meg akarta találni a posztját). Kb eladhatatlan, szóval ha Allegrinek van valami konkrét terve az csak pozitívum, más oka nem lehet, hogy ragaszkodik hozzá.
A következő Bosman szabálynak valami olyannak kéne lennie, hogy teljesítménytől függően lehetne fizetést csökkenteni, vagy szerződést annulálni. Különösen úgy, hogy manapság ezerféle metric van megbízható algoritmussal. Az ilyen Ramsey/Khedira féle piócákat ki lehetne rakni és a klubok nem lennének továbbá a játékosok & ügynökök csicskái. Milyen cégnél van olyan, hogy pusztulatosan alulteljesítesz, de 3 évig még azért euró milliókat fizetnek neked?
bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-01, 15:04
Krisz írta:
A firkászok egy Artúr-Verratti cserét pörgettek ki. Az igazán bravúros lenne
Én egy ajándék Ramseyt is adnék a PSGnek ha sikerülne.
Ramsey épp tegnap nyilatkozott, hogy az EB után visszatér Torinóba és a Juventus játékosa marad. Ramsey =
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-01, 15:02
_DREAM_ írta:
Ami aggasztó, Bernicicától úgy tűnik nem szabadulunk, legalábbis ha hinni lehet a pletykáknak, Maxi nagy szerelme Berni és bízik benne.
Conte-nak nem tök mindegy két évre hova megy? Első év szigor második bajnoki cím aztán csá gyíkok leléptem. Ha valamit kihagytam bocs.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-01, 15:01
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-01, 14:56
Krisz írta:
Jóóóó!! CR-t meg elcseréljük Pogbara.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-06-01, 14:52
bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 23:41
Kicsit meglepődtem, hogy Pellegrini csak 629 percet játszott a nem túl veretes Genoaban. Ennél még Frabotta is több lehetőséget kapott. Nem bánnám, ha eldöntenénk mit akarunk vele, és inkább eladjuk, ez az évről-évre pakolgatás nem hiszem, hogy bárkinek is jó.
Edit: most látom, hogy 24 meccset volt sérült
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 21:02
Malloy írta:
Igazoltunk valami kínai védőt ingyen. Elvileg a legjobb védő Ázsiában…
Erősen kezdi a hal mercatót!
laac likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 20:51
Malloy írta:
Elvileg a legjobb védő Ázsiában…
That's like saying I have a bigger cock than anyone in the Unsullied army.
Malloy likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 20:37
Igazoltunk valami kínai védőt ingyen. Elvileg a legjobb védő Ázsiában…
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 16:33
A klub felbontja Sarri szerződését, amiért 2,5 milliót kell fizetni a bagósnak.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 14:46
Krisz írta:
Kölyök még, letisztul majd a játéka, ennyi idősen Giorgio is nagyon nyers volt (meg balbunkó, hahaha). Demiral, akivel amúgy csak a sérülékenysége (meg az ügynöke) a bajom, szvsz ugyanolyan durva, mint ő.
Persze simán lehet, de nem hinném, hogy az Atalanta lemondana róla. Inkább kifizetik és utána eladják 1 év múlva +15 milláért.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 14:00
CsT írta:
Nah én most írtam be a másik topicba. Megint feleslegesen gépeltem fél percet.
Én amúgy imádok siránkozni az elkótyavetyélt tehetségeinken, de vele kivételt teszek, szerintem ő nem ide való. 1 vs 1-ben kiváló, viszont eléggé durva (jó pár meccse volt narancssárgás amit láttam), illetve a passzmutatóban bőven alámegy még Csellónak is, aki azért nem egy zsonglőr. Szerintem neki pont egy ilyen fizikális csapat való mint az Atalanta.
Kölyök még, letisztul majd a játéka, ennyi idősen Giorgio is nagyon nyers volt (meg balbunkó, hahaha). Demiral, akivel amúgy csak a sérülékenysége (meg az ügynöke) a bajom, szvsz ugyanolyan durva, mint ő.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 13:52
Krisz írta:
Sergio Romerot választották meg a liga legjobb védőjének idén. Ez nyilván szubjektív bizonyos mértékig, de nagyjából megállja a helyét. Mi sikeresen elkótyavetyéltük - esetleg ki lehetne fizetni őket, hogy ne aktiválják az opciót, lehet jobb választás, mint Demiral.
Nah én most írtam be a másik topicba. Megint feleslegesen gépeltem fél percet.
Én amúgy imádok siránkozni az elkótyavetyélt tehetségeinken, de vele kivételt teszek, szerintem ő nem ide való. 1 vs 1-ben kiváló, viszont eléggé durva (jó pár meccse volt narancssárgás amit láttam), illetve a passzmutatóban bőven alámegy még Csellónak is, aki azért nem egy zsonglőr. Szerintem neki pont egy ilyen fizikális csapat való mint az Atalanta.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 13:38
Sergio Romerot választották meg a liga legjobb védőjének idén. Ez nyilván szubjektív bizonyos mértékig, de nagyjából megállja a helyét. Mi sikeresen elkótyavetyéltük - esetleg ki lehetne fizetni őket, hogy ne aktiválják az opciót, lehet jobb választás, mint Demiral.
Nem valami jó színben tünteti fel emberünket a cikk. Ennek ellenére beszédes, hogy az elmúlt évtizedben az ő ideje alatt teljesített legjobban a Ferrari.
Érdekes mert Harry Potter alatt egy kupleráj lett a Scuderia. Ergo nem biztos, hogy Arrivabene volt a hunyó.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 13:18
Petike007 írta:
Fartúr szerintem nem rossz játékos, viszont SZundi és MAxi között a legnagyobb differencia, hogy MAx megtalálja a játékosok optimális helyét, ahol a rendszer az erősségeikre épül, míg Szundi egy fantasy football amit nyom.
Nem azt mondom, hogy Andika még nem lehet nagy edző, hanem azt, hogy basszák meg, hogy most nevezték ki, mert nem volt rá még készen.
én azt javaslom, hogy felejtsük el egy pillanatra, hogy Pirlo milyen játékos volt. és így ítéljük meg az edzői munkáját. én semmi olyat nem láttam tőle, ami bármiféle edzői tehetségre utalna. ha nem az olasz futball közkedvelt legendájáról lenne szó, szétszedte volna a sajtó és a közvélemény. lehet, hogy normális edző lesz belőle, de nálunk nagyon durván megbukott, egyáltalán nem tűnt ígéretes edzőnek. teljesen érdemtelenül kapja a sok pozitív megnyilvánulást az elmúlt napokban, arrogáns és fogalmatlan volt, teljes tévedés volt azt gondolnia, hogy ezzel a teljesítménnyel maradhatna a csapat élén. rég láttam a Juventustól olyan szánalmas dolgot, mint az örömködés a negyedik hely "kivívása" után. szerencsére ez az ambíciótlanság valószínűleg eltűnik Pirlóval együtt a csapattól. lehet, hogy Allegrivel sem végzünk előrébb, de azért valószínűleg nem pazaroljuk el az évet minden előrelépés nélkül, mint az most történt
_DREAM_, Petike007 and Malloy like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 13:07
Krisz írta:
Eladni meg Moggi óta egyáltalán nem tudunk (szerencsére Marotta a férgeknél se teljesít jobban ebben az aspektusban).
Nem valami jó színben tünteti fel emberünket a cikk. Ennek ellenére beszédes, hogy az elmúlt évtizedben az ő ideje alatt teljesített legjobban a Ferrari.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 12:35
CsT írta:
Vágyom már látni a csillogó szemeit!
Hozzád hasonlóan gondolkodnak a klubnál is.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 12:06
Petike007 írta:
Fartúr szerintem nem rossz játékos, viszont SZundi és MAxi között a legnagyobb differencia, hogy MAx megtalálja a játékosok optimális helyét, ahol a rendszer az erősségeikre épül, míg Szundi egy fantasy football amit nyom.
Nem azt mondom, hogy Andika még nem lehet nagy edző, hanem azt, hogy basszák meg, hogy most nevezték ki, mert nem volt rá még készen.
Jó nyilván igazad van valamilyen szinten, de egy lehetetlen szituban (totál kiegyensúlyozatlan keret) Allegri se váltotta volna meg a világot, persze biztosan többet hozott volna ki belőle Pirlonál.
Amúgy most is azon áll vagy bukik az egész, hogy mennyire jól tudunk majd eladni. Mert kinéz pár kurvajó lehetőség a mercaton, de baszhatjuk ha a selejt miatt nem lehet majd rámozdulni senkire (Csecs, Ramzi, Bernát, Bonucci, meg az idén kölcsönben vegetálók) + CR. Eladni meg Moggi óta egyáltalán nem tudunk (szerencsére Marotta a férgeknél se teljesít jobban ebben az aspektusban).
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 11:45
Krisz írta:
Szerintem itt pont én alapítottam az anti-artúr klubot, de most mégis picit óvatosan kezelném. Egyrészt nagyot lehet vele szopni a könyvekben (amit máshol kompenzálnánk), másrészt meg van egy világelit skillje, a labdatartás és a rövid passzok (ez nem mondható el Khediraról vagy Gordonról). Sarri rendszerében pl Pjanicnak pont annyi dolga lett volna, hogy megtartja a labdát, a legközelebbi embernek odapasszolja, majd fut a 3szöghöz (védekezésben meg a két gépállat mezzala Benő/Rabiot melózik, ő max sávot zár minden más bónusz), na most ezekben Pjanic nem rossz, de nem is top, illetve a kreativitása parlagon hever, a másik oldalon meg Artúr erre van kitalálva. Pont Allegrinél tudom elképzelni, hogy be tudja illeszteni Artúrt egy rendszerbe ami kihangsúlyozza az erősségeit és elrejti a gyengéit. Legalább egy évre, hogy egy kis keresletet generáljunk és/vagy feljebb húzzuk az árát. Persze, hogyha ez khedira szitut eredményezne akkor inkább szopjunk a könyvekkel...
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 11:24
CsT írta:
Szerintem most még nagyobb a bullshit generálás mint eddig, mivel még az új board sem állt fel hivatalosan így nem hiszem, hogy túl sok releváns infója lenne a firkászoknak.
Gyakorlatilag tényként kezelik Cherubini és Arrivabene "érkezését". A CV-jük alapján a focihoz nem sok közük van így valóban sanszos, hogy Maxi kap majd manager fokozatot. Izgi lesz az biztos.
Közben Rabbi lenyilatkozta, hogy anno Allegri miatt választott minket (és nem a 9 millás fizu miatt ).
Szerintem a mercatot egy dolog fogja meghatározni, az pedig Ronci helyzete. Ha ő megy akkor lehet komolyabb átalakulás, ha marad akkor 2-3 igazolásnál én nem várok többet, mert egyszerűen nem lesz mozgásterünk.
Bár a tavalyi nyár is a túlfizetett hulladék kiszórásáról szólt(Kebab,Higany,Matyi), de idénre is felgyülemlett egy adag (Bonu,Remzi,+ nálam Artúr is ez a kategória).
Egyébként lesz a halnak valamikor hivatalos bemutatása? Vágyom már látni a csillogó szemeit!
Szerintem itt pont én alapítottam az anti-artúr klubot, de most mégis picit óvatosan kezelném. Egyrészt nagyot lehet vele szopni a könyvekben (amit máshol kompenzálnánk), másrészt meg van egy világelit skillje, a labdatartás és a rövid passzok (ez nem mondható el Khediraról vagy Gordonról). Sarri rendszerében pl Pjanicnak pont annyi dolga lett volna, hogy megtartja a labdát, a legközelebbi embernek odapasszolja, majd fut a 3szöghöz (védekezésben meg a két gépállat mezzala Benő/Rabiot melózik, ő max sávot zár minden más bónusz), na most ezekben Pjanic nem rossz, de nem is top, illetve a kreativitása parlagon hever, a másik oldalon meg Artúr erre van kitalálva. Pont Allegrinél tudom elképzelni, hogy be tudja illeszteni Artúrt egy rendszerbe ami kihangsúlyozza az erősségeit és elrejti a gyengéit. Legalább egy évre, hogy egy kis keresletet generáljunk és/vagy feljebb húzzuk az árát. Persze, hogyha ez khedira szitut eredményezne akkor inkább szopjunk a könyvekkel...
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 11:21
Paratici kapcsán egy picit olyan érzésem van mint a Scuderiánál ami zajlott.
Arrivabene egy kegyetlen kemény CEO volt. Binotto meg egy baszott jó mérnök ellenben szar vezető.
Nálunk is Beppe egy kemény állat volt PAratici meg egy jó seftes, de nem stratéga, hanem végrehajtó. Az kettő kabát együtt nagy méret volt neki.
Nagyon várom az új szezont. Allegri, és a dupla varrásos Trussardi öltönyöket.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 10:40
CsT írta:
Egy forma1 buzi ismerősöm szerint anno nagyon mélyről húzta fel újra versenyképessé a Ferrarit (Nekem a forma1 nagyjából Sennától-Schumiig tartott, azóta nem igazán követem). De valami olyasmi rémlik, hogy a Covid járványban beállt önkéntes mentősnek a fickó, szóval tényleg ilyen tökös gyereknek tűnik.
Pável távozásáról nincs hír, eszerint ő megint jó helyre dugta a nyelvét (vagy elvitette a balhét Paraticivel ).
A halat én meztelenül vonultatnám fel egy 6 lovas hintóval a stadionban. Ja a trussardi meg kezdjen el erősebb anyagú öltönyöket gyártani mert szükség lesz rá.
Szerintem Nedvedre egyetlen dolog miatt van szükség.... Raiola miatt.
Krisz and Petike007 like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 10:06
Petike007 írta:
Maxi dekázni fog a sok tízezer szurkoló előtt félmeztelenül. Testét baracklekvárral kenegeti PAvel.
A manager pozi állítólag a deal része volt. Aminek örülök. Arrivabene egy kőkemény pali jó érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Egy forma1 buzi ismerősöm szerint anno nagyon mélyről húzta fel újra versenyképessé a Ferrarit (Nekem a forma1 nagyjából Sennától-Schumiig tartott, azóta nem igazán követem). De valami olyasmi rémlik, hogy a Covid járványban beállt önkéntes mentősnek a fickó, szóval tényleg ilyen tökös gyereknek tűnik.
Pável távozásáról nincs hír, eszerint ő megint jó helyre dugta a nyelvét (vagy elvitette a balhét Paraticivel ).
A halat én meztelenül vonultatnám fel egy 6 lovas hintóval a stadionban. Ja a trussardi meg kezdjen el erősebb anyagú öltönyöket gyártani mert szükség lesz rá.
Krisz and _DREAM_ like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 09:32
CsT írta:
Szerintem most még nagyobb a bullshit generálás mint eddig, mivel még az új board sem állt fel hivatalosan így nem hiszem, hogy túl sok releváns infója lenne a firkászoknak.
Gyakorlatilag tényként kezelik Cherubini és Arrivabene "érkezését". A CV-jük alapján a focihoz nem sok közük van így valóban sanszos, hogy Maxi kap majd manager fokozatot. Izgi lesz az biztos.
Közben Rabbi lenyilatkozta, hogy anno Allegri miatt választott minket (és nem a 9 millás fizu miatt ).
Szerintem a mercatot egy dolog fogja meghatározni, az pedig Ronci helyzete. Ha ő megy akkor lehet komolyabb átalakulás, ha marad akkor 2-3 igazolásnál én nem várok többet, mert egyszerűen nem lesz mozgásterünk.
Bár a tavalyi nyár is a túlfizetett hulladék kiszórásáról szólt(Kebab,Higany,Matyi), de idénre is felgyülemlett egy adag (Bonu,Remzi,+ nálam Artúr is ez a kategória).
Egyébként lesz a halnak valamikor hivatalos bemutatása? Vágyom már látni a csillogó szemeit!
Maxi dekázni fog a sok tízezer szurkoló előtt félmeztelenül. Testét baracklekvárral kenegeti PAvel.
A manager pozi állítólag a deal része volt. Aminek örülök. Arrivabene egy kőkemény pali jó érzéseim vannak vele kapcsolatban.
_DREAM_ likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-31, 08:34
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-05-30, 20:49
Nem kell minden pletykát elhinni, de szerintem itt már sok minden le volt zsírozva, ami csak a BL-helyen múlt.
Agresti szerint amúgy megvan az egyezség Moratáról, ismét 10 millióért marad további 1 évre.