Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
virracocha
_Tyler
Téjlor89
DartagnanX
Malloy
CsT
zetterberg40
Petike007
tjunior
sneco7
_DREAM_
bombahoppa
Juve1974
LeRoi10
Tankcsapda
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-08, 12:53

Petike007 írta:

Bírom Q-t, de lassan Alexot is reaktiválhatnánk. 

Magam részéről ami érdekes, hogy most anyagilag ennyire nyakig ér a szar? Közben volt egy 300 millás tőkeemelés. Így viszont nem értem.

Az olyan típusú spílerek amik nekünk kellenek általában nem elérhetőek téli bizniszben, emellett szvsz ha tervben is van mondjuk Locatelli meg Pogba, akkor is előbb meg kell szabadulnunk Khediratól és Dybalatól. Szóval amennyiben nem távozik senki én csak ilyen maszatolásra számítok - pár fiatal a ligából (Rovella, esetleg Lovato), meg valami tescos csatár amire nem tudom mi szükség van.

Amúgy a tőkeemelés mellett az új Jeep deal (ami nagyjából annyi, mint amennyit a 3 fizet a Chelseanek) is ott van, de az csak következő szezonban indul be - ezért is várok nagyobb mozgást nyáron.

A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-01-08, 12:59-kor.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-08, 11:11

Petike007 írta:

Magam részéről ami érdekes, hogy most anyagilag ennyire nyakig ér a szar? Közben volt egy 300 millás tőkeemelés. Így viszont nem értem.
Télen pang a piac, ilyenkor a mercato általában csak lyukak betöméséről szól, ezért kerülnek előtérbe az idősebb de már bizonyított játékosok + ugye nálunk a BL keret is telített és még Kebab sem ment el. Smile
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-08, 11:04

Petike007 írta:

Új stadiont építünk a Milannak és  a Napolinak.  lol!

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-08, 10:49

CsT írta:
Dreamgoal nem jön vissza.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-07, 21:02

Dreamgoal nem jön vissza.

Petike007 likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-06, 09:27

virracocha írta:
Lehet, hogy Pellegrinit visszarendeljük, ami nem rossz ötlet, Frabotta viszont kölcsönbe mehet. Ami mondjuk így egy kicsit laczkó, hogy idény elején pont ellenkezőleg döntött a vezetőség.
Viszont azóta látták Frabottát játszani. Smile
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-06, 08:48

Lehet, hogy Pellegrinit visszarendeljük, ami nem rossz ötlet, Frabotta viszont kölcsönbe mehet. Ami mondjuk így egy kicsit laczkó, hogy idény elején pont ellenkezőleg döntött a vezetőség.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-05, 20:45

LeRoi10 írta:
...bedobták Q nevét is. Viccen kívül, ha van bármi mód arra, hogy fél évre kölcsönben jöjjön, tőlem jöhet.
Naná, egy ILYEN MÚZSA!

Minden héten elolvasom ezt az alapművet!

LeRoi10 likes this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-05, 20:40

LeRoi10 írta:
Azt írják Rovelláért kipengetünk 10 milliót, majd kölcsönadjuk a Genoának 18 hónapra. Plusz Portanovát eladjuk a Genoának 7 millióért egy (természetesen) teljesen különböző tranzakció részeként.

Bernátot a HERTHA, ismétlem, a HERTHA (WTFF??) vinné.

A firkászok szerint a lehetséges cserecsatárok sora tovább bővült: Pavoletti, Pellé, Milik, Llorente, Giroud után végre bedobták Q nevét is. Viccen kívül, ha van bármi mód arra, hogy fél évre kölcsönben jöjjön, tőlem jöhet.
A kis cigó tőlem is visszajöhetne, nagyon csipáztam anno és nem sokat fogtak rajta az évek.

De ilyen Pelléket nem már könyörgöm...akkor inkább boruljon le a vezetőség Manzsu elé és kérjen bocsánatot.

Malloy likes this post

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-05, 20:01

Azt írják Rovelláért kipengetünk 10 milliót, majd kölcsönadjuk a Genoának 18 hónapra. Plusz Portanovát eladjuk a Genoának 7 millióért egy (természetesen) teljesen különböző tranzakció részeként.

Bernátot a HERTHA, ismétlem, a HERTHA (WTFF??) vinné.

A firkászok szerint a lehetséges cserecsatárok sora tovább bővült: Pavoletti, Pellé, Milik, Llorente, Giroud után végre bedobták Q nevét is. Viccen kívül, ha van bármi mód arra, hogy fél évre kölcsönben jöjjön, tőlem jöhet.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-05, 15:12

CsT írta:

Lehet csinálunk amerikai futballcsapatot? Very Happy

Egyébként a felfutó szélsővédőt szokták offensive fullback-nek hívni, lehet az amcsi csávóra gondoltak. Very Happy

Vágom a fullbacket, de az mennyiségileg eléggé telített (Cuadrado, Szandi, Chiesa, Kula, Bernát, Zambrotta + Danilo és Pelle). Annyira rühellem a mercatot, mikor lesz már vége?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-05, 14:10

Krisz írta:

Mi a csöcsnek kell nekünk fullback?
Lehet csinálunk amerikai futballcsapatot? Very Happy

Egyébként a felfutó szélsővédőt szokták offensive fullback-nek hívni, lehet az amcsi csávóra gondoltak. Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-05, 11:31

CsT írta:
Bazze lehet tényleg elkezdhetik gyártani a Pellé mezt? Akkor már tényleg jöjjön Papu inkább.

Demiral ügynöke is benyögte, hogyha védence nem kap elég játékpercet (hogy tudjon menni az Eb-re) akkor inkább távozik, ez mondjuk elég fura úgy, hogy nagyjából egy éve folyamatosan sérült. Very Happy

Ami fájó, hogy középpályásról semmi hírfoszlány sincs.

Bevásárlóközpont - Page 28 135462317_3856336147720290_1112406568833876187_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=9vUM7gqxyloAX8fehjC&_nc_ht=scontent-vie1-1

Mi a csöcsnek kell nekünk fullback?
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-05, 10:39

CsT írta:

Demiral ügynöke is benyögte, hogyha védence nem kap elég játékpercet (hogy tudjon menni az Eb-re) akkor inkább távozik, ez mondjuk elég fura úgy, hogy nagyjából egy éve folyamatosan sérült. Very Happy
Ezt inkább a védencével kellene megbeszélnie. Legyél már kicsit egészséges. Megnéztem 20 meccsünk volt idén abból 9et hagyott ki ( 8at sérülés 1 piros lap miatt), a bevethető 11 meccsből 9szer kezdett. Akkora bullshit amiről az ügynöke beszél, hogy vagy az egész kamu vagy full idióta a pali. Amúgy meg, jó lenne ha Jumurdzsák kiszorítaná Bonuccit a kezdőből.

bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-05, 09:01

Bazze lehet tényleg elkezdhetik gyártani a Pellé mezt? Akkor már tényleg jöjjön Papu inkább.

Ami fájó, hogy középpályásról semmi hírfoszlány sincs.

Bevásárlóközpont - Page 28 135462317_3856336147720290_1112406568833876187_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=9vUM7gqxyloAX8fehjC&_nc_ht=scontent-vie1-1
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2021-01-03, 10:03

CsT írta:

Ha mégis leigazolnánk Graciano Pellét, az egyértelműen Krisz hibája lesz. Very Happy Máskor majd nem festi a falra az ördögöt! Smile Smile

lol!
Oké akkor újrakezdem
Hirtelen azt hittem, hogy Locatelliről meg Pogbáról beszélsz

bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-31, 16:25

Malloy írta:

Agresti olvassa a fórumot, csak nem teljesen ért mindent.
Azért a biztonság kedvéért megírta, hogy Pellé fel lett ajánlva a Juvénak! 😂
Ha mégis leigazolnánk Graciano Pellét, az egyértelműen Krisz hibája lesz. Very Happy Máskor majd nem festi a falra az ördögöt! Smile Smile

Malloy likes this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-31, 16:14

Krisz írta:

Hirtelen azt hittem Graziano Pelleről beszélsz - valami felfoghatatlan okból kell még egy csatár, meg Matri óta nincs igazán jóképű olasz játékosunk, de azért na...

Ez rendben van, de minek hosszabbítottunk? Ez az egyetlen dolog, ami nem illik a képbe, mert azt, hogy soha nem játszik nálunk meg lehet magyarázni a könyveléssel, de a hosszabbítás így sem indokolt.

Agresti olvassa a fórumot, csak nem teljesen ért mindent.
Azért a biztonság kedvéért megírta, hogy Pellé fel lett ajánlva a Juvénak! 😂
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-31, 12:37

Krisz írta:

22 milla volt, ez 4 évre amortizálva, évi 5.5 milla, 1.5 év ment le a szerződéséből, a mostani hosszabbítás után akkor 13.75 millát amortizálunk 4.5 évre, ez 3.05 milla, tehát 2.45 millával csökken az amortizáció ha jól számoltam. Szóval majdnem a fele, közben 1.5 milla a fizuja aminek a felét a Genoa fizeti. Gondolom a hosszabbítással kap 2-t, tehat a fizujával együtt kölcsönben is évi 5 milla a könyvekben. Ha mondjuk eladjuk 15 milláért a nyáron (ennél aligha kapunk többet érte akkor ez biztosan deficites). Tehát felmerül a kérdés: hosszabbítás helyett miért nem adjuk el simán? Ha meg bízunk benne akkor miért kinlódunk a kölcsönökkel bohóc csapatokban?

Lehet még nem tudják mi lesz belőle. Ezért inkább megnyújtották a gondolkodási időt, kisebb éves költség mellett.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-31, 12:00

Malloy írta:

Szerintem azért hosszabbítottunk vele, mert nagy összeggel nyomja a könyveket. Valami 30+ millió volt, ha jól emlékszem. Ha hosszabbítunk, azzal az amortizációját jobban szét tudjuk osztani!

22 milla volt, ez 4 évre amortizálva, évi 5.5 milla, 1.5 év ment le a szerződéséből, a mostani hosszabbítás után akkor 13.75 millát amortizálunk 4.5 évre, ez 3.05 milla, tehát 2.45 millával csökken az amortizáció ha jól számoltam. Szóval majdnem a fele, közben 1.5 milla a fizuja aminek a felét a Genoa fizeti. Gondolom a hosszabbítással kap 2-t, tehat a fizujával együtt kölcsönben is évi 5 milla a könyvekben. Ha mondjuk eladjuk 15 milláért a nyáron (ennél aligha kapunk többet érte akkor ez biztosan deficites). Tehát felmerül a kérdés: hosszabbítás helyett miért nem adjuk el simán? Ha meg bízunk benne akkor miért kinlódunk a kölcsönökkel bohóc csapatokban?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-31, 11:16

Malloy írta:

Szerintem azért hosszabbítottunk vele, mert nagy összeggel nyomja a könyveket. Valami 30+ millió volt, ha jól emlékszem. Ha hosszabbítunk, azzal az amortizációját jobban szét tudjuk osztani!
Én is ilyesmire gondolok (remélem a fizuja azért nem nagyon lett megemelve) de úgy rémlik 22 körül fizettünk érte és 30 körülit kaptunk Spináért cserébe.

Agresti szerint Frabottát biztosan kölcsönadjuk télen.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-31, 09:45

Krisz írta:

Hirtelen azt hittem Graziano Pelleről beszélsz - valami felfoghatatlan okból kell még egy csatár, meg Matri óta nincs igazán jóképű olasz játékosunk, de azért na...

Ez rendben van, de minek hosszabbítottunk? Ez az egyetlen dolog, ami nem illik a képbe, mert azt, hogy soha nem játszik nálunk meg lehet magyarázni a könyveléssel, de a hosszabbítás így sem indokolt.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-31, 07:12

CsT írta:

Pelléről azt mondta Paratici a szezon elején, hogy kölcsönadjuk, mert kell neki a játékperc (nyilván egyből jött Murphy barátunk és a kövi meccsen le is sérült Szandi) illetve szerintem volt egy olyan terv, hogy bepróbáljuk Frabottát hátha beválik (mivel őt be tudjuk húzni a saját nevelés listára ellenben Pellegrinivel).

Rovella szerződése egyébként nyáron lejárt volna (így különösen soknak tűnik az a 10-es), de gondolom az lehet a sztoriban, hogy majd ők is adnak Pjacáért ennyit a szezon végén. Smile

Szerintem nagyrészt azért is szállunk bele pénzzel ezekbe a fiatal olaszokba, mert így lehet őket különböző üzletekbe bevonni, így kozmetikázni lehet a könyveken, nem csak nekünk hanem a másik félnek is.

Pl azt nem nagyon hiszem, hogy Mandragorát vissza akarnánk hozni, mégis megvettük viszont ha esetlegesen jönne DePál, akkor ő lehet egy csökkentő tényező.

De igazából én is kíváncsi lennék egy kimutatásra mondjuk az elmúlt 10 évből, hogy mennyi ment el (és jött be) olyanokból akik fel se vették ezt a csodálatos mezt! Smile

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-30, 22:14

Krisz írta:

Én arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e valakit megvenni, úgy hogy soha nem játszik nálunk és nem is robban be - ő most nem az ilyen 18 évesen Serie Bből összekukázott wannabe, mert 10+ millát pengettünk érte. Tehát, elég jó, akkor miért nincs a keretben, ha meg nem elég jó, akkor minek hosszabbítunk?
Pelléről azt mondta Paratici a szezon elején, hogy kölcsönadjuk, mert kell neki a játékperc (nyilván egyből jött Murphy barátunk és a kövi meccsen le is sérült Szandi) illetve szerintem volt egy olyan terv, hogy bepróbáljuk Frabottát hátha beválik (mivel őt be tudjuk húzni a saját nevelés listára ellenben Pellegrinivel).

Rovella szerződése egyébként nyáron lejárt volna (így különösen soknak tűnik az a 10-es), de gondolom az lehet a sztoriban, hogy majd ők is adnak Pjacáért ennyit a szezon végén. Smile

Szerintem nagyrészt azért is szállunk bele pénzzel ezekbe a fiatal olaszokba, mert így lehet őket különböző üzletekbe bevonni, így kozmetikázni lehet a könyveken, nem csak nekünk hanem a másik félnek is.

Pl azt nem nagyon hiszem, hogy Mandragorát vissza akarnánk hozni, mégis megvettük viszont ha esetlegesen jönne DePál, akkor ő lehet egy csökkentő tényező.

De igazából én is kíváncsi lennék egy kimutatásra mondjuk az elmúlt 10 évből, hogy mennyi ment el (és jött be) olyanokból akik fel se vették ezt a csodálatos mezt! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-30, 20:39

Malloy írta:
Pellegrini hosszabbítása a jó teljesítményének szól vagy a könyveknek?

Én arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e valakit megvenni, úgy hogy soha nem játszik nálunk és nem is robban be - ő most nem az ilyen 18 évesen Serie Bből összekukázott wannabe, mert 10+ millát pengettünk érte. Tehát, elég jó, akkor miért nincs a keretben, ha meg nem elég jó, akkor minek hosszabbítunk?

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-30, 18:34

Pellegrini hosszabbítása a jó teljesítményének szól vagy a könyveknek?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-30, 17:52

CsT írta:
A Gazella szerint 10M-ért megvesszük Rovellát a Genoatól, de egyelőre marad is ott.

Nem ártana olyat is venni, aki a keretbe is bekerül...

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-30, 17:21

A Gazella szerint 10M-ért megvesszük Rovellát a Genoatól, de egyelőre marad is ott.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-30, 09:49

Tankcsapda írta:

Márpedig valószínűleg remélhetjük, hogy beválik, elvileg jön télen, kölcsönadva a Cagliarinak tavaszra. Szerintem elég ügyesnek tűnik, és igazából Pirlonál azért lenne hasznos, mert a videók alapján elég jó labdaszerző a pozíciójából való kitöréseivel. Amúgy Cuadradoval is elég sok meló volt, hogy a mostani kiforrott klasszisa meglegyen, szerintem van perspektíva Reynoldsban.

Az amikkal kapcsolatban nagyrészt egyetértek, azért is írtam, hogy nagyon jó csapatokban játszanak. Ez a Reyna elég ügyes gyerek, benne van kreatív potenciál is. Az azért eléggé feltűnő, mennyire megindultak az utóbbi másfél-két évben.
Na pont a videó az, ami alapján szerintem manapság semmit nem lehet megítélni, mert egy 5 percet bárkiről össze lehet vágni úgy, hogy klasszisnak tűnjön. A statjai nem túl veretesek, tényleg inkább atlétának tűnik, a passzpontosság nem az erőssége, a kulcspasszok sem. Védekezésben is igencsak elmarad Pulitól a tackle&interception kombóban és mindezt a nem túl veretes MLS-ben (ahol még Giovinco is király volt Very Happy).
Szóval első bliccre sima középszer a srác. Az, hogy egyből kölcsön is basznánk valahova logikus lenne, hogy szokja egy kicsit az olasz konyhát viszont tavaszra nem lennénk kisegítve mert ugyanúgy nem lenne alternatíva RB-ben.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-30, 00:08

Krisz írta:

Azért a legtöbb amcsi focista (mellesleg Dest kb annyira amcsi, mint Giuseppe Rossi) elég masszivan overrated, élen Pulisiccsel, aki még statok alapján is rettenetesen átlagos. Azt adom, hogy fizikálisan és mentálisan nagyon jól fel vannak építve, azaz kitűnő "atléták" - ez persze az amcsi rendszer egyenes következménye - viszont egyetlen igazi "játékos" sincs köztük. Azokon a posztokon amiknél erősen dominál a fizikum (egyszerű DM vagy esetleg mezzala, CB, RB), azaz javarészt rombolni kell és nagyon keveset kell építeni jók lehetnek, a többi már erősen kérdéses részemről. Pl ez a Reynolds gyerek nekem nem tűnik különösebben se gyorsnak, se ügyesnek, csak masszívnak, lehet RBben remek lehet, de RWBben... háát, max kölcsön+opcióval.

Márpedig valószínűleg remélhetjük, hogy beválik, elvileg jön télen, kölcsönadva a Cagliarinak tavaszra. Szerintem elég ügyesnek tűnik, és igazából Pirlonál azért lenne hasznos, mert a videók alapján elég jó labdaszerző a pozíciójából való kitöréseivel. Amúgy Cuadradoval is elég sok meló volt, hogy a mostani kiforrott klasszisa meglegyen, szerintem van perspektíva Reynoldsban.

Az amikkal kapcsolatban nagyrészt egyetértek, azért is írtam, hogy nagyon jó csapatokban játszanak. Ez a Reyna elég ügyes gyerek, benne van kreatív potenciál is. Az azért eléggé feltűnő, mennyire megindultak az utóbbi másfél-két évben.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime2020-12-29, 19:13

DartagnanX írta:

Azonnal leigazolnám.

Szerintem is poén lenne! A mostani bíráskodás mellett 3 meccsen 4szer állítanák ki  Laughing

Egyébként azt még mindig nem értem, hogy miért keresünk csatárt, miközben a középpályán kevesen is vagyunk és egyértelműen a leggyengébb csapatrész évek óta (kivéve ha valóban készül a Dybala - Pogba csere).
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 28 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
28 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: