Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
virracocha
_Tyler
Téjlor89
DartagnanX
Malloy
CsT
zetterberg40
Petike007
tjunior
sneco7
_DREAM_
bombahoppa
Juve1974
LeRoi10
Tankcsapda
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Bevásárlóközpont - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-29, 19:13

DartagnanX írta:

Azonnal leigazolnám.

Szerintem is poén lenne! A mostani bíráskodás mellett 3 meccsen 4szer állítanák ki  Laughing

Egyébként azt még mindig nem értem, hogy miért keresünk csatárt, miközben a középpályán kevesen is vagyunk és egyértelműen a leggyengébb csapatrész évek óta (kivéve ha valóban készül a Dybala - Pogba csere).
Vissza az elejére Go down
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-29, 17:04

CsT írta:
Diego Costát kibaszta az Atma, gondolom a tuttonál már írják a cikket! Smile Very Happy
Azonnal leigazolnám.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-29, 15:02

Diego Costát kibaszta az Atma, gondolom a tuttonál már írják a cikket! Smile Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-29, 14:02

Tankcsapda írta:

Videók alapján nagyon ügyes, baromi jó sebessége van, gyors labdaszerzésekben nagyon jeleskedik, ezek alapján a jelenlegi játékrendszerbe nagyon is illeszthető. Hátha fognánk vele egy olyat, mint Daviesszel a Bayern. Egyébként az amiknál van egy nagyon erősen feltörekvő generáció, McKennie, Dest, Pulisic, Reyna és Adams már nagyon jó csapatoknál játszanak, és a Bayernben Richards is időnként szerepet kap, de törhetnek még fel jó kis játékosok. Mindenesetre a VB-n még akár érdemes is lesz odafigyelni rájuk.

Azért a legtöbb amcsi focista (mellesleg Dest kb annyira amcsi, mint Giuseppe Rossi) elég masszivan overrated, élen Pulisiccsel, aki még statok alapján is rettenetesen átlagos. Azt adom, hogy fizikálisan és mentálisan nagyon jól fel vannak építve, azaz kitűnő "atléták" - ez persze az amcsi rendszer egyenes következménye - viszont egyetlen igazi "játékos" sincs köztük. Azokon a posztokon amiknél erősen dominál a fizikum (egyszerű DM vagy esetleg mezzala, CB, RB), azaz javarészt rombolni kell és nagyon keveset kell építeni jók lehetnek, a többi már erősen kérdéses részemről. Pl ez a Reynolds gyerek nekem nem tűnik különösebben se gyorsnak, se ügyesnek, csak masszívnak, lehet RBben remek lehet, de RWBben... háát, max kölcsön+opcióval.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-29, 09:30

Persze röpködnek poénosabb nevek is a levegőben mint Lóri, Zaza és Pavoletti. Smile (Illenének a Bendtner, Anelka, Borriello vonalba).

A sky szerint 10 millát ajánlottunk Dybalának, ami teljesen korrekt lenne bár ellentmondana Agnelli nyilatkozatának mert ezzel nem lenne a 20 legjobban fizetett labdarúgó között (persze lehet lennének benne bónuszok is).

Úgy tűnik Papu barátunk milánó hulladékabb felére költözik.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-29, 00:27

CsT írta:
Még egy usás?

https://www.whoscored.com/Players/364716/Show/Bryan-Reynolds

Videók alapján nagyon ügyes, baromi jó sebessége van, gyors labdaszerzésekben nagyon jeleskedik, ezek alapján a jelenlegi játékrendszerbe nagyon is illeszthető. Hátha fognánk vele egy olyat, mint Daviesszel a Bayern. Egyébként az amiknál van egy nagyon erősen feltörekvő generáció, McKennie, Dest, Pulisic, Reyna és Adams már nagyon jó csapatoknál játszanak, és a Bayernben Richards is időnként szerepet kap, de törhetnek még fel jó kis játékosok. Mindenesetre a VB-n még akár érdemes is lesz odafigyelni rájuk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-28, 23:22

Még egy usás?

https://www.whoscored.com/Players/364716/Show/Bryan-Reynolds
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-28, 00:50

Krisz írta:

CR PRja inkább pont az ellenkezőjét sugallja, a pletyka meg az angol firkászok koholmányának tűnik. Emellett keretet mélyíteni aligha fogunk, viszont egy kreatív kpt jó lenne venni, mert az egyáltalán nincs - De Pál felkészül kölcsön+opcióval, ilyen biznisz amúgy is rég volt már az Udinesevel. Khedira szvsz tuti lép januárban (különösen ha az Everton pletyka is valós), ha nem akar Mandzukic sorsára jutni, aki olyan szinten feledésbe merült a fél év seggvakarás meg pár hónap katari zsebhoki után, hogy most valami horvát konditeremben lődörög.

A Pirlo téma nagyon ócska szvsz. Jönnek a statokkal, de a Fior meccs előtt egy nappal 7-6-0 volt az állás (meg egy BL csoportelsőség), ami a körülmények tekintetében minimum vállalható vagy egyenesen tisztességes, aztán jött a mindenható szövetség és elmart tőlünk 6 pontot. Erre meg azt böfögték fel, hogy Sarrinak tavaly 10zel több pontja volt ilyenkor (miközben kb innentől kezdett lefelé ívelni a röppályánk). Pirlo meg nem állt bele a bíróba, hanem saját magunkkal foglalkozott és egyébként semmi másra nincs szüksegünk (tisztességes bíráskodáson kívül). Nem voltunk egyáltalán reménytelenek így decemberben, most egy kis szusszanás után mindenki tutira extra motiváltan fog visszatérni a bajnokságba. 2015ben is annyi dolgunk volt, hogy saját magunkra koncentráljunk (nyertünk is zsinórban 25 meccset), most se kell más, a többiek is fognak pontokat veszíteni, emellett januárban pont a legfőbb riválisok jönnek majd szembe. Agnelli kommunikációjából sem az jött le, hogy minden áron BLt kell nyerni, bármi más fejvesztést von maga után, kötve hiszem, hogy Pirlo pozíciója minimalisan is veszélyben lenne.

Pirlo pozíciója szerintem csak akkor lesz veszélyben, ha nem lesz BL, vagy ha lesz is, akkor sem látható tavasszal játékban további előrelépés, de ettől nem tartok. Én sokkal több potenciált látok a jelenlegi csapatban, mint amit Sarri tavaszi csapatában láthattunk, Pirlo sokkal inkább igazítja a kerethez az elképzeléseit, mint a bagós, és próbálja a játékosok erősségeit kiaknázni, erre Danilo a legjobb példa. A szomorú az, hogy a tavaly BL-keretből kimaradt Can és Mandzukic is illenének ehhez a játékstílushoz. Spinazzola szintén, Kean szintén jó lett volna...na mindegy, rossz belegondolni, hogy nem Sarri volt az előző szezon legnagyobb hibája, hanem tulajdonképpen a komplett transzferpolitikánk.

Nem várok scudettot, illetve várok, de nem varrnám Pirlo nyakába kezdő edzőként, ha nem lesz meg. De egy Pogba-Dybala cserével és egy minőségi cserecsatárral szerintem meglehet az a tavasz, amit szeretnénk.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-27, 21:33

Tankcsapda írta:
Most a legújabb pletyka, amit bedobtak, az a Ronaldo-Pogba csere. Ha anyagilag nem bírjuk a portugált, akkor érthető, de semmilyen más ok nem fogadható el, és szerintem mindenki betéve tudja, hogy Pogba megszerzését Dybala elcserélésével lenne célszerű megvalósítani. Khedira remélhetőleg belátja, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha már télen távozik, persze ez kevésbé fog nekünk fájni, mint neki, ettől függetlenül az akaratereje elismerésre méltó, ennyi sérülés után is csak Pirlo tette ki a kezdőből. Viszont kell a tapasztalat a középpályára, én nyáron Rakiticnek is örültem volna, két szezonra tökéletes megoldás lehetett volna. De ha hosszabb táv, akkor Pogesz. Megvan a kellő tapasztalat, vezéralkat is tud lenni, a klasszisa pedig egyértelmű, de a ManU-ban ezt soha nem fogja tudni kihozni magából.
Én három helyre igazolnék még a tökéletes januárhoz, de ha kettő + a fenti csere összejönne, egy rossz szavunk ne legyen. Kell egy támadó, lehetőleg egy cheap option, engem az sem zavarna, ha csak tavaszra érkezne...de azért Llorentenél jobb legyen, őt ugye bedobták.
A másik egy Cuadrado-helyettes...ami jelenleg nincs. Akkor játszhat ott Chiesa is, ha a másik oldalon Sandro kap lehetőséget, de egyelőre kellene egy alternatíva. Lazzari nagyon jó megoldás lenne, kár, hogy elég valószínűtlen a megszerzése, viszont vagy egy hasonló, jobb oldalt teljesen bejátszó játékos kell, vagy egy olyasvalaki, aki a bal oldalon is megállja a helyét. Frabotta miatt szerintem sokkal fontosabb, hogy a jobbra jöjjön valaki. Nyilván eladás is kellene, ez esetben Bernardeschitől kellene megválni.
A védelembe szintén kellene valaki...illetve nem kellene, ha Chiello és Demiral a meccsek háromnegyedében rendelkezésre állnának, de erre szerintem a szezon hátralévő részében sem kellene alapozni.
Ha ebből három összejön, akkor szuper januárt produkálunk, ha kettő, már az is jó lenne. Meg nyilván az sem segít, hogy a BL-keret limithez patentra össze van rakva a keret, ezt csak eladás útján lehet fenntartani. Alakul a Pirlo-team, kérdés, hogy időben beérik-e vagy bukjuk a 10. scudettot. Még mindig azt mondom, hogy elég jó esélyeink vannak, de akkor egy Allegri-tavaszra lesz szükség.

CR PRja inkább pont az ellenkezőjét sugallja, a pletyka meg az angol firkászok koholmányának tűnik. Emellett keretet mélyíteni aligha fogunk, viszont egy kreatív kpt jó lenne venni, mert az egyáltalán nincs - De Pál felkészül kölcsön+opcióval, ilyen biznisz amúgy is rég volt már az Udinesevel. Khedira szvsz tuti lép januárban (különösen ha az Everton pletyka is valós), ha nem akar Mandzukic sorsára jutni, aki olyan szinten feledésbe merült a fél év seggvakarás meg pár hónap katari zsebhoki után, hogy most valami horvát konditeremben lődörög.

A Pirlo téma nagyon ócska szvsz. Jönnek a statokkal, de a Fior meccs előtt egy nappal 7-6-0 volt az állás (meg egy BL csoportelsőség), ami a körülmények tekintetében minimum vállalható vagy egyenesen tisztességes, aztán jött a mindenható szövetség és elmart tőlünk 6 pontot. Erre meg azt böfögték fel, hogy Sarrinak tavaly 10zel több pontja volt ilyenkor (miközben kb innentől kezdett lefelé ívelni a röppályánk). Pirlo meg nem állt bele a bíróba, hanem saját magunkkal foglalkozott és egyébként semmi másra nincs szüksegünk (tisztességes bíráskodáson kívül). Nem voltunk egyáltalán reménytelenek így decemberben, most egy kis szusszanás után mindenki tutira extra motiváltan fog visszatérni a bajnokságba. 2015ben is annyi dolgunk volt, hogy saját magunkra koncentráljunk (nyertünk is zsinórban 25 meccset), most se kell más, a többiek is fognak pontokat veszíteni, emellett januárban pont a legfőbb riválisok jönnek majd szembe. Agnelli kommunikációjából sem az jött le, hogy minden áron BLt kell nyerni, bármi más fejvesztést von maga után, kötve hiszem, hogy Pirlo pozíciója minimalisan is veszélyben lenne.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-27, 19:48

Én semmilyen igazolásra nem számítok januárban. A legnagyobb baj szerintem továbbra is a 70 millás topfizus Artúr, aki fél szezon alatt kb 1 meccsen játszott az árához mérten. A scudetto szerintem elment, Pirlónak kellene valami nagyot alakítani a BL-ben, mert nem hiszem, hogy egy bronzéremmel lehet valaki a következő szezonban is Juve edző. Lassan pedig Dibcsi válasza is megjöhetne a jövőt illetően.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-27, 19:22

Most a legújabb pletyka, amit bedobtak, az a Ronaldo-Pogba csere. Ha anyagilag nem bírjuk a portugált, akkor érthető, de semmilyen más ok nem fogadható el, és szerintem mindenki betéve tudja, hogy Pogba megszerzését Dybala elcserélésével lenne célszerű megvalósítani. Khedira remélhetőleg belátja, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha már télen távozik, persze ez kevésbé fog nekünk fájni, mint neki, ettől függetlenül az akaratereje elismerésre méltó, ennyi sérülés után is csak Pirlo tette ki a kezdőből. Viszont kell a tapasztalat a középpályára, én nyáron Rakiticnek is örültem volna, két szezonra tökéletes megoldás lehetett volna. De ha hosszabb táv, akkor Pogesz. Megvan a kellő tapasztalat, vezéralkat is tud lenni, a klasszisa pedig egyértelmű, de a ManU-ban ezt soha nem fogja tudni kihozni magából.
Én három helyre igazolnék még a tökéletes januárhoz, de ha kettő + a fenti csere összejönne, egy rossz szavunk ne legyen. Kell egy támadó, lehetőleg egy cheap option, engem az sem zavarna, ha csak tavaszra érkezne...de azért Llorentenél jobb legyen, őt ugye bedobták.
A másik egy Cuadrado-helyettes...ami jelenleg nincs. Akkor játszhat ott Chiesa is, ha a másik oldalon Sandro kap lehetőséget, de egyelőre kellene egy alternatíva. Lazzari nagyon jó megoldás lenne, kár, hogy elég valószínűtlen a megszerzése, viszont vagy egy hasonló, jobb oldalt teljesen bejátszó játékos kell, vagy egy olyasvalaki, aki a bal oldalon is megállja a helyét. Frabotta miatt szerintem sokkal fontosabb, hogy a jobbra jöjjön valaki. Nyilván eladás is kellene, ez esetben Bernardeschitől kellene megválni.
A védelembe szintén kellene valaki...illetve nem kellene, ha Chiello és Demiral a meccsek háromnegyedében rendelkezésre állnának, de erre szerintem a szezon hátralévő részében sem kellene alapozni.
Ha ebből három összejön, akkor szuper januárt produkálunk, ha kettő, már az is jó lenne. Meg nyilván az sem segít, hogy a BL-keret limithez patentra össze van rakva a keret, ezt csak eladás útján lehet fenntartani. Alakul a Pirlo-team, kérdés, hogy időben beérik-e vagy bukjuk a 10. scudettot. Még mindig azt mondom, hogy elég jó esélyeink vannak, de akkor egy Allegri-tavaszra lesz szükség.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-22, 20:40

DartagnanX írta:

Én őszintén nem értem, hogy merülhet fel egyáltalán egy olyan játékos leigazolásának ötlete, aki konkrétan megpróbálta megverni az edzőjét, akinek élete eredményeit köszönheti.
Menjen a picsába szerintem.

Biztosan két oldala van a sztorinak, emellett ez ugyanaz a dilemma, mint Suarez - ha lehet garantálni, hogy hasonló kihágás nálunk nem fordul majd elő elfelejtjük-e a múltat? Én Icardit nem tudnám elfogadni, de a másik kettőt igen.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-22, 18:38

Krisz írta:
tjunior írta:
Egy jó kis Paput?

Pont ma gondoltam rá én is. 10 millát kérnek érte, de gondolom a mostani helyzetben meg 2022ben lejáró szerződéssel már 5ért el lehet vinni. Most keres kettőt, 3ba gondolom belemenne. A zsuga tuti menne neki, meg csatár poszton elég brutál csere lenne, a védekezés meg a hibrid Ramsey poszt már erősen kérdéses. Azt tuti hozná amit Dybala, negyedannyiért, szerintem elférne, viszont mindenképp helyet kellene neki csinálni, azt meg nehezen látom, hogy januárban ez milyen módon oldható meg.
Én őszintén nem értem, hogy merülhet fel egyáltalán egy olyan játékos leigazolásának ötlete, aki konkrétan megpróbálta megverni az edzőjét, akinek élete eredményeit köszönheti.
Menjen a picsába szerintem.

simoon, CsT, Petike007, LeRoi10 and bombahoppa like this post

http://bianconeri.taccs.hu
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-21, 21:30

Krisz írta:

Pont ma gondoltam rá én is. 10 millát kérnek érte, de gondolom a mostani helyzetben meg 2022ben lejáró szerződéssel már 5ért el lehet vinni. Most keres kettőt, 3ba gondolom belemenne. A zsuga tuti menne neki, meg csatár poszton elég brutál csere lenne, a védekezés meg a hibrid Ramsey poszt már erősen kérdéses. Azt tuti hozná amit Dybala, negyedannyiért, szerintem elférne, viszont mindenképp helyet kellene neki csinálni, azt meg nehezen látom, hogy januárban ez milyen módon oldható meg.

Én is gondoltam arra, hogy ha esetleg januárban leigazolnánk, másfél, esetleg 2,5 szezonra lehetne minőségi csere. Nem mindegy, hogy valaki 3 milláért tehermentesíti Moratat és Ronaldot, vagy 15 milliós fizetést akar kicsikarni gyenge teljesítmény ellenére. Illetve Dybala tagad, szóval ez csak feltételezés. A rendszerbe abszolút illene, és bár nem vagyok nagy rajongója az Atalanta-játékosok leigazolásának, mivel elég kedvező konstrukciókkal érkezne, nem bánnám. Százszor inkább ő, mint Milik, én nem akarom, hogy egy potenciális kórházi ágyas játékossal nőjön a keret létszáma, még ha egyébként a játéktudásával nincs is gondom.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-21, 20:07

tjunior írta:
Egy jó kis Paput?

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-21, 19:51

Egy jó kis Paput?
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-17, 08:13

tjunior írta:
Kis adalék ehhez a Dybala sztorihoz
Első 100 meccs 52 gól
Következő 140 meccs 45 gól.

Örök ígéret. Magam részéről jó pénzért eladnám.

bombahoppa likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-16, 16:23

Kis adalék ehhez a Dybala sztorihoz
Első 100 meccs 52 gól
Következő 140 meccs 45 gól.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-16, 12:17

Krisz írta:

Hát nem tudom, Ronaldo ennek a császára, miközben kb 13szor fordult elő ilyen összesen mióta befutott és lassan 40 éves lesz. Viszont emellett bőven vezér egyéniség és rendszeresen a hátára kapja a csapatot (anno Real, Juve és a válogatott egyaránt) ha arról van szó.

Dybalaval se alapvetően a durci a baj, nekem nem az jön le, hogy egy vezér egyéniség és mentálisan sem a legerősebb.
Nem is akarunk kapitányt csinálni Ronaldóból (Legalábbis remélem).

Bár nálam olyan se lehetne, aki elmegy a milanba és az ultrák előtt ünnepli a gólját. Very Happy

bombahoppa and Malloy like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-16, 11:25

CsT írta:
Olyanból ne legyen csk aki durcizik ha lecserélik...

Hát nem tudom, Ronaldo ennek a császára, miközben kb 13szor fordult elő ilyen összesen mióta befutott és lassan 40 éves lesz. Viszont emellett bőven vezér egyéniség és rendszeresen a hátára kapja a csapatot (anno Real, Juve és a válogatott egyaránt) ha arról van szó.

Dybalaval se alapvetően a durci a baj, nekem nem az jön le, hogy egy vezér egyéniség és mentálisan sem a legerősebb.

bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-15, 22:12

Olyanból ne legyen csk aki durcizik ha lecserélik...

LeRoi10 likes this post

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-15, 17:40

Téjlor89 írta:

Csak Sarri alatt? 168 meccsen 69 gólt lőtt a fiú eddig a Juventusban. Allegri alatt bőven kulcsjátékos volt egy a mostaninál (meg a tavalyinál) sokkal jobban játszó Juventusban, az utolsó szezonját leszámítva.

Allegri nyilatkozata kicsit aggasztó. Abban egyetértek, hogy itt most ferdít kettejük közül valaki.

Igen, ezért nagyon jó játékos, de ha valaki támadóként a csapat kulcsjátékosa akar lenni, annak minimum 0,5 legyen a meccsenkénti gólátlaga, ettől azért elég messze van. Egyébként pontosítok: ez a bajnoki statisztika, hozzá 32 gólpasszal. A teljes stat 240 meccs 97 gól 38 gólpassz. Nagyon jó, de nem elég, ha csapatkapitányt akarnak faragni belőle (amire nem is igazán alkalmas). Ronaldo 100 meccs 79 gól 19 gólpassz, szóval még a gólpassz-átlaga is jobb Roncinak. Ha csak gólokban lenne jobb a portugál, nem mondanék semmit, de a gyengeségében is veri La Joyat. Mert azért Ronaldo tartott meg az önzőségéből, még ha tényleg javult is elég sokat benne az évek során, és így is jobb. Sarrinál is sok idő volt, mire meglett Dybala helye, de Allegri idején nem volt egy olyan szezonja sem, mikor konzisztensen jól játszott volna.

Csak azért mondom ezt, hogy tényleg megéri vesződni egy olyan játékos miatt, aki miatt hónapokba telik, hogy lássunk valamiféle esélyt arra, hogy van posztja? Itt van Morata, itt van Ronaldo, mindketten klasszist nyújtanak, mellettük ott van egy 27 éves tehetség. Meddig kellene még arra várni, hogy előjöjjön belőle az igazi klasszis? Már ha egyáltalán van benne ilyen. Az biztos, hogy Pirloval kapcsolatban igazat mondott, hogy sokat foglalkozik vele, ahogy odaszaladt hozzá a gólja után, a bizalom köztük mindenképpen megvan. És így is most volt az első értékelhető meccse a szezonban. Kicsit kevésbé igaz rá, de ő is hasonló, mint Özil és James, iszonyatosan tehetségesek, piszok jól bánnak a labdával, de a modern foci egyes játékelemeit nem képesek magas szinten hozni. A pressing, a védekezésben való részvétel, a magas tempó, ezek a fizikális tulajdonságok Dybalaban sincsenek meg magas szinten. Pirlo taktikájába meg láthatóan fokozottan szükség van erre, és sokkal jobban fekszik még Kulusevskinek is, akinél viszont a korára tekintettel tényleg nem lehet elvárni a folyamatos jó teljesítményt.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-15, 14:03

Agnelli azért diplomatikusan elküldte a picsába Dybalát.
Ez a " úgy tudom hogy küldtünk neki ajánlatot és várjuk a választ" lefordítva azt jelenti, hogy ne kamuzz kiscsákó tudod mi a felállás. 
Dybala is így szereti úgy szereti a klubot de azért minden eurocentet ki akar vasalni a Juventusból. Amiért persze az vesse rá ez első követ...csak hagyjuk már ezeket a bullshit szövegeket. Mert azon meg már megsértődök ha hülyének néznek.

bombahoppa likes this post

Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-15, 09:28

CsT írta:

Mit nyilatkozott már a jó öreg Maxi? Smile Gondolom Agnellit akartál írni Very Happy Egyébként én nehezen hiszem, hogy az elnök úr ferdítene. Dybala (és az ügynöke) megkapta az ajánlatot amivel Agnelli szerint a legjobban kereső 20 futballista közé kerülne (Ez nagyjából a  sokat emlegetett 15 milla körül lehet). Viszont lehet, hogy Dibcsi is érzi, hogy a Pirlós fociban mindig ő ül majd a padon fontos meccsen és nem Ronaldo és Morata.

A padoztatása ugyanannyira szólhat a jelenlegi formájának, mint a rendszerrel való kompatibilitásának. Arról semmi infónk nincs, hogy egy formában lévő Dybala hogyan muzsikál Pirlo rendszerében.

Nagyon érdekelne, hogy mi az igazság. Persze nyilván sosem fogjuk megtudni.

Az viszont számomra is egyértelmű, hogy 15 millát nem érdemel. Nagyon max 10-et, amíg ennyire inkonzisztens.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-14, 23:07

Téjlor89 írta:

Csak Sarri alatt? 168 meccsen 69 gólt lőtt a fiú eddig a Juventusban. Allegri alatt bőven kulcsjátékos volt egy a mostaninál (meg a tavalyinál) sokkal jobban játszó Juventusban, az utolsó szezonját leszámítva.

Allegri nyilatkozata kicsit aggasztó. Abban egyetértek, hogy itt most ferdít kettejük közül valaki.
Mit nyilatkozott már a jó öreg Maxi? Smile Gondolom Agnellit akartál írni Very Happy Egyébként én nehezen hiszem, hogy az elnök úr ferdítene. Dybala (és az ügynöke) megkapta az ajánlatot amivel Agnelli szerint a legjobban kereső 20 futballista közé kerülne (Ez nagyjából a  sokat emlegetett 15 milla körül lehet). Viszont lehet, hogy Dibcsi is érzi, hogy a Pirlós fociban mindig ő ül majd a padon fontos meccsen és nem Ronaldo és Morata.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-14, 22:15

Tankcsapda írta:

Kérdés, hogy mi igaz abból, amit mond, és mi az, amit a másik oldal - az egyik biztosan hazudik. Dybala benyögte a sajtónak, hogy nem az ő hibája, hogy még nem volt hosszabbítás, Agnelli meg csk-t, top 5 futballistát lát benne. Ha Agnelli ezt gondolja, akkor az már kapásból nem jó, de ha mindkét oldal igazat mondott, akkor a hosszabbítás már megtörtént volna.

A sajtó azért dobálja rá a sarat, mert a tízes meznek megfelelő elvárásokat nem tudja teljesíteni. Nagyon jó játékos, de szerintem itt soha nem fog kiteljesedni, vagy ezen a szinten nem is tud. Neki egy létrafokkal lejjebb kellene adnia, vagy egy sokkal testhezállóbb csapathoz igazolnia, a Juve csak Sarri alatt volt neki megfelelő stílusú, és az a baj, hogy iszonyatosan kell igazítani hozzá a taktikát. Oké, elvileg Pirlo sokat foglalkozik az ő beillesztésével, de szinte az összes játékosnál annyival könnyebben megy ez (még Arthurral is egyszerűbb), hogy kérdés, érdemes-e ezzel márciusig (áprilisig) húzni az időt. Moratat vétek lenne kihagyni, Ronaldoról nem is beszélve, több helye neki nincs, a trequartista posztot felejtsük el, nem tud védekezni.

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-14, 21:55

Téjlor89 írta:

Ez szerintem nem feltétlenül van így. Azt mondta, hogy rengeteg alaptalan hír kering a hosszabbításáról - jó eséllyel a rebesgetett 15 millás fizetési igényekre célozva. 2019 nyarán Paratici minden követ megmozgatott, hogy eltűntesse a csapattól, tehát nem előzmény nélküli a dolog.

Én el tudom fogadni, hogy úgy ítéljük meg, hogy túl inkonzisztens, vagy túl nagy fejfájást okoz taktikailag és nincs helye a csapatban, de akkor ez legyen a narratíva. Emellett minden megnyilvánulásában mindig nagyon lojális volt a klubhoz és ezt a tettei is tükrözték, például amikor nem volt hajlandó elmenni a Unitedhoz, aztán következő évben Serie A MVP lett.

Engem csak az zavar, hogy a sajtó dobálja rá a sarat, amire semmivel nem szolgált rá. Nekem nagyon nem úgy tűnik, hogy rajta múlna a hosszabbítás.

Kérdés, hogy mi igaz abból, amit mond, és mi az, amit a másik oldal - az egyik biztosan hazudik. Dybala benyögte a sajtónak, hogy nem az ő hibája, hogy még nem volt hosszabbítás, Agnelli meg csk-t, top 5 futballistát lát benne. Ha Agnelli ezt gondolja, akkor az már kapásból nem jó, de ha mindkét oldal igazat mondott, akkor a hosszabbítás már megtörtént volna.

A sajtó azért dobálja rá a sarat, mert a tízes meznek megfelelő elvárásokat nem tudja teljesíteni. Nagyon jó játékos, de szerintem itt soha nem fog kiteljesedni, vagy ezen a szinten nem is tud. Neki egy létrafokkal lejjebb kellene adnia, vagy egy sokkal testhezállóbb csapathoz igazolnia, a Juve csak Sarri alatt volt neki megfelelő stílusú, és az a baj, hogy iszonyatosan kell igazítani hozzá a taktikát. Oké, elvileg Pirlo sokat foglalkozik az ő beillesztésével, de szinte az összes játékosnál annyival könnyebben megy ez (még Arthurral is egyszerűbb), hogy kérdés, érdemes-e ezzel márciusig (áprilisig) húzni az időt. Moratat vétek lenne kihagyni, Ronaldoról nem is beszélve, több helye neki nincs, a trequartista posztot felejtsük el, nem tud védekezni.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-14, 15:48

tjunior írta:

Jó hát ez csak annyit jelent a saját feltételei szerint szívesen hosszabbítana. A klub nem véletlenül nem erőlteti a témát.

Ez szerintem nem feltétlenül van így. Azt mondta, hogy rengeteg alaptalan hír kering a hosszabbításáról - jó eséllyel a rebesgetett 15 millás fizetési igényekre célozva. 2019 nyarán Paratici minden követ megmozgatott, hogy eltűntesse a csapattól, tehát nem előzmény nélküli a dolog.

Én el tudom fogadni, hogy úgy ítéljük meg, hogy túl inkonzisztens, vagy túl nagy fejfájást okoz taktikailag és nincs helye a csapatban, de akkor ez legyen a narratíva. Emellett minden megnyilvánulásában mindig nagyon lojális volt a klubhoz és ezt a tettei is tükrözték, például amikor nem volt hajlandó elmenni a Unitedhoz, aztán következő évben Serie A MVP lett.

Engem csak az zavar, hogy a sajtó dobálja rá a sarat, amire semmivel nem szolgált rá. Nekem nagyon nem úgy tűnik, hogy rajta múlna a hosszabbítás.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-14, 15:27

Téjlor89 írta:

Úgy tűnik, hogy az a probléma, hogy bár ő mindenképp hosszabbítana, a klub nem feszegeti a témát.

Persze nem tudjuk, hogy mi az igazság, de ő gyakorlatilag ezt mondta bele a kamerákba.
Jó hát ez csak annyit jelent a saját feltételei szerint szívesen hosszabbítana. A klub nem véletlenül nem erőlteti a témát.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-14, 15:23

bombahoppa írta:
Én bakker most untam meg ezt a kiscsákót. Idén volt már 3 gólja. Ejha. Megkapta bakker a tízest. És szerintetek velünk jönne a bébe, ha úgy alakulna? Khedira előbb. Ebből a csapatból egyedül CR7 az, akinek genetikailag felmentése lenne a bé alól, de sztem még ő is előbb jönne velünk.

Írjon alá, vagy húzzon el a picsba. Már készítem a lófejet. Twisted Evil
 Úgy tűnik, hogy az a probléma, hogy bár ő mindenképp hosszabbítana, a klub nem feszegeti a témát.

Persze nem tudjuk, hogy mi az igazság, de ő gyakorlatilag ezt mondta bele a kamerákba.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2020-12-14, 15:01

Én bakker most untam meg ezt a kiscsákót. Idén volt már 3 gólja. Ejha. Megkapta bakker a tízest. És szerintetek velünk jönne a bébe, ha úgy alakulna? Khedira előbb. Ebből a csapatból egyedül CR7 az, akinek genetikailag felmentése lenne a bé alól, de sztem még ő is előbb jönne velünk.

Írjon alá, vagy húzzon el a picsba. Már készítem a lófejet. Twisted Evil

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
29 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: