Lovato ha minden igaz 11 millió + bónuszokért megy Bergamóba. Az Atalanta nem véletlenül fentarthatóan jó. Ha ez így igaz, az kiváló biznisz. Van egy olyan érzésem, hogy pár év múlva rajta is tízmilliókat kereshetnek.
Juve1974
Posts : 29 Join date : 2020. Jul. 05. Location : Kuala Lumpur, Malaysia
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-30, 17:50
Krisz írta:
Én azt nem értem, hogy most akkor ilyen 10 millán megy a cigánykodás egy 400 millás tőkeemelés után?
Abból ha jól olvastam 320 megy a lyukak betömködésére, csúnya könyvelő bácsik benyelik. Maradék megy CR fizura meg a Blog tagdíjra.
Petike007 likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-30, 16:58
Petike007 írta:
16 évesen nem írhatott alá olyan szerződést így igazából a Santos szopo ágon van.
Loca helyzete jobban aggaszt.
Én azt nem értem, hogy most akkor ilyen 10 millán megy a cigánykodás egy 400 millás tőkeemelés után? Csak mert pl egy ilyen Loca bizniszt emiatt veszni hagyni elég nagy faszság lenne, különösen úgy, hogy nem basszák épp ránk az ajtót a hitelezők. Vagy Moggi visszatért és a mercató utolsó napján majd bejelentenek 3 giga igazolást? Nem lenne utolsó, hogy az augusztus 22-i rajt fényében a jövő héten már nálunk edzene.
Amúgy meg a mi a csecsnek nekünk még egy csatár (Kailo Ren) ha CR marad?
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-30, 14:25
CsT írta:
Közben bonyolódik az ügy, mert a Szántosz szerint 2023-ig van érvényes szerződése és ők 15M-át szeretnének érte kapni!
16 évesen nem írhatott alá olyan szerződést így igazából a Santos szopo ágon van.
Loca helyzete jobban aggaszt.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-30, 10:53
Petike007 írta:
Láttam már élesben nem tehetségtelen. MEntalitását tekintve fasz tudja. Ha Allegri alatt nem válik be, akkor úgyis mindegy.
Ingyen nem nagy kockázat.
A brazilokkal kapcsoloatban azért Sándor és Danilo sem rossz. PErsze a bukó sor hosszabb nálunk
Közben bonyolódik az ügy, mert a Szántosz szerint 2023-ig van érvényes szerződése és ők 15M-át szeretnének érte kapni!
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-29, 17:46
CsT írta:
De amúgy ő is CF és mivel Ronci,Dibcsi marad valamint Morcit is meghosszabbítottuk így adja magát a kérdés, hogy 2 csatáros játék lesz
Én Loca ügyben kezdek picit türelmetlen lenni (vagy inkább fosok, hogy a türköt nem viszi el senki akkor nem lesz pénzünk rá).
Nyugalom, csak megvárjuk az olimpia végét. Ne vonja el semmi a szurkolástól a figyelmét. Másnap leigazoljuk. Mondjuk az nekem is kérdéses hogy a mostani vagy 24es olimpia után.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-29, 12:57
Frabotta --> Hellas
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 19:00
Pjaca --> Toro kölcsön
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 14:26
Krisz írta:
Ha ócccón meg lehet oldani (elengedi ingyér a bárka, nálunk meg áláír ilyen 3-4 milláért) akkor szerintem kár lenne kihagyni. A bárkában nem igazán azt játszatták vele, mint amiben jó (ahogy a bagós sem), szóval nekem annyira nem mérvadó az ucsó 2 éve.
Engem inkább az foglalkoztat, hogy Kenőt tegnap külön kiemelte, azt hittem, hogy az alapkezdőben szán neki szerepet (Loca, Kenő, Rabiot). Érdekes amúgy, hogy Bentancurról nem esett szó, pedig a standard mezzala poszt szerintem nagyon jól állna neki.
Meglátásom szerint a középpálya nem annyira gyenge mint ahogy látszott az elmúlt nyócév akarom mondani két évben.
Bagós egy sematikus edző Pirlo meg nem edző. Maxi alatt lesz mérvadó mennyit is èr valójában.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 13:28
zetterberg40 írta:
Sima ügy:
Nella testa di #Allegri c’è questo centrocampo: #Pjanic regista con #Locatelli e #Rabiot mezzali. #Juventus al lavoro per accontentarlo: domani summit col #Sassuolo per chiudere l’acquisto dell’italiano. Ad agosto punta a ottenere il prestito biennale del bosniaco dal #Barça
Pjancsit mondjuk nem erőltetném már.
Ha ócccón meg lehet oldani (elengedi ingyér a bárka, nálunk meg áláír ilyen 3-4 milláért) akkor szerintem kár lenne kihagyni. A bárkában nem igazán azt játszatták vele, mint amiben jó (ahogy a bagós sem), szóval nekem annyira nem mérvadó az ucsó 2 éve.
Engem inkább az foglalkoztat, hogy Kenőt tegnap külön kiemelte, azt hittem, hogy az alapkezdőben szán neki szerepet (Loca, Kenő, Rabiot). Érdekes amúgy, hogy Bentancurról nem esett szó, pedig a standard mezzala poszt szerintem nagyon jól állna neki.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 12:10
CsT írta:
Én Loca ügyben kezdek picit türelmetlen lenni (vagy inkább fosok, hogy a türköt nem viszi el senki akkor nem lesz pénzünk rá).
Sima ügy:
Nella testa di #Allegri c’è questo centrocampo: #Pjanic regista con #Locatelli e #Rabiot mezzali. #Juventus al lavoro per accontentarlo: domani summit col #Sassuolo per chiudere l’acquisto dell’italiano. Ad agosto punta a ottenere il prestito biennale del bosniaco dal #Barça
Pjancsit mondjuk nem erőltetném már.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 11:40
De amúgy ő is CF és mivel Ronci,Dibcsi marad valamint Morcit is meghosszabbítottuk így adja magát a kérdés, hogy 2 csatáros játék lesz
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 10:24
Krisz írta:
Vele kapcsolatban én nagyon szkeptikus vagyok. Statok alapján nagyon átlagosnak (sőt!) tűnik... Persze ingyen/pár gurigáért mindenképp jó igazolás.
Láttam már élesben nem tehetségtelen. MEntalitását tekintve fasz tudja. Ha Allegri alatt nem válik be, akkor úgyis mindegy.
Ingyen nem nagy kockázat.
A brazilokkal kapcsoloatban azért Sándor és Danilo sem rossz. PErsze a bukó sor hosszabb nálunk
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 09:03
CsT írta:
A nagy számok törvénye alapján egyszer egy brazilnak is be kell válnia végre!
Vele kapcsolatban én nagyon szkeptikus vagyok. Statok alapján nagyon átlagosnak (sőt!) tűnik... Persze ingyen/pár gurigáért mindenképp jó igazolás.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 07:54
Petike007 írta:
Ingyen ha megszereztuk az egyik legnagyobb tehetséget az korántsem rossz.
Allegri alatt pofás kis játékos lehet. Locatelli mellett meglepikre számítok. Nagy nevekre semmiképpen sem
Remzi takaroggy természetesen.
A nagy számok törvénye alapján egyszer egy brazilnak is be kell válnia végre!
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-28, 07:23
fktgbr írta:
Olyat is olvastam, hogy K.J. aláírt januártól, és ezzel a papírral odamentünk a Santoshoz, hogy egy kellően jelentéktelen összeget mégis hagynánk náluk, ha már most elengednék a fiút.
Ingyen ha megszereztuk az egyik legnagyobb tehetséget az korántsem rossz.
Allegri alatt pofás kis játékos lehet. Locatelli mellett meglepikre számítok. Nagy nevekre semmiképpen sem
Remzi takaroggy természetesen.
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-27, 14:59
CsT írta:
[...]
Most nagyon elkezdte nyomatni a sajtó, hogy lecsaptuk a milány kezéről ezt a Kaio Jorge gyereket és decemberben érkezik ingyen ( a brazilok nálunk mindig beválnak ) [...]
Olyat is olvastam, hogy K.J. aláírt januártól, és ezzel a papírral odamentünk a Santoshoz, hogy egy kellően jelentéktelen összeget mégis hagynánk náluk, ha már most elengednék a fiút.
Petike007 likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-27, 14:20
Krisz írta:
Bedobták, hogy Paratici szeretné Ramseyt Londonba vinni. Ha ez összejön, akkor engem senki nem fog tudni meggyőzni, hogy nincs továbbra is a klub alkalmazasában és nem kettős ügynök a PLben.
Mindenesetre az egyetlen értelmes belsővédőjüket már eladta 13 milláért az araboknak illetve lekoppintotta a tavalyi Artúr-Pjancsi cserét a Bryan Gil - Lamela duóval
Ha remzit elvinné nagyot nőne a szememben.
Most nagyon elkezdte nyomatni a sajtó, hogy lecsaptuk a milány kezéről ezt a Kaio Jorge gyereket és decemberben érkezik ingyen ( a brazilok nálunk mindig beválnak )
Közben az Atalanta kölcsönvette Pezzellát a Parmától, így Frabotta oda már tuti nem megy.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-27, 13:34
Bedobták, hogy Paratici szeretné Ramseyt Londonba vinni. Ha ez összejön, akkor engem senki nem fog tudni meggyőzni, hogy nincs továbbra is a klub alkalmazasában és nem kettős ügynök a PLben.
CsT, Petike007, sneco7 and Malloy like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-26, 20:07
OFF: Varane -> United, 50 millió körül. Mindenki lelép onnan? Szerintem Ancelotti még karácsony előtt repülni fog.
Krisz Takaroggyon!!!
Én akkor sem esnék kétségbe hogyha Demiral helyét Rugani+Dragusin venné át. Még azt sem tudjuk, hogy Allegri mit szeretne de Danilo mocsok jó volt 3 védő szélén és Sandro sem volt rossz.
Demiralt csípem, de egész évben ment a hiszti. Pedig amikor egészséges volt, akkor játszott. Tavaly a török 24 meccsen játszott ~1600 percet. 17 meccsen a keretbe sem került be sérülés miatt (ebből 1 volt a Covid). 5-ször volt sérült.
Majd a Hal eldönti
Danilo lehet a hibrid védő, mint Barzagli Allegrinél. Kicsit leegyszerüsítve, Pirlo elméleti rendszere meg amennyit megépített belőle + néhány penge kp + Allegri magic =
Én akkor sem esnék kétségbe hogyha Demiral helyét Rugani+Dragusin venné át. Még azt sem tudjuk, hogy Allegri mit szeretne de Danilo mocsok jó volt 3 védő szélén és Sandro sem volt rossz.
Demiralt csípem, de egész évben ment a hiszti. Pedig amikor egészséges volt, akkor játszott. Tavaly a török 24 meccsen játszott ~1600 percet. 17 meccsen a keretbe sem került be sérülés miatt (ebből 1 volt a Covid). 5-ször volt sérült.
Majd a Hal eldönti
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-24, 13:45
Malloy írta:
Egyre erősebben érdeklődik az Atalanta Demiral iránt. Én lehet odaadnám nekik 30-ért, de beletennék egy 40-es Buy back opciót és egy továbbértékesítés esetén mondjuk 25%-os opciót is.
Mennyi? Harminc? Én nem opcióznék. Térdeszakadt és tavaly majdnem annyit volt sérült, mint a Capitano. Harmincért menjen, és vegyünk helyette kettő fiatal keleteurópai favágót max bukta de akkor is. Legyünk őszinték. Nyígott, amikor nem játszott. A török válogatottat sem cipelte a hátán. Ennyit Rugani is tud. Toricelli jr. nincs a piacon? Van, aki tud négy osztályt ugrani!
_________________ a televizenyős düggönypakli
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-24, 11:34
Egyre erősebben érdeklődik az Atalanta Demiral iránt. Én lehet odaadnám nekik 30-ért, de beletennék egy 40-es Buy back opciót és egy továbbértékesítés esetén mondjuk 25%-os opciót is.
LeRoi10 likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-24, 10:36
CsT írta:
A firkászok szerint Paratici 50-60 millát akar adni azért a Romeróért, akit tavaly 16-ért adott el.
Remziért gondolom a kétszeresét is megadná.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-22, 23:05
A firkászok szerint Paratici 50-60 millát akar adni azért a Romeróért, akit tavaly 16-ért adott el.
Krisz, Petike007 and LeRoi10 like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-22, 19:31
Pjanic is kitett egy insta postot azzal, hogy Calma.
Szóval együtt jönnek Locaval.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-21, 15:46
Legutóbb 1 éves szerződéshosszabbítást írtak Roncival kapcsolatban, amivel éves szinten 20 millióra csökkentené a klub a fizuját.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-21, 15:27
Szerintem is eldőlt, ez volt a legrosszabb kimenetel: Marad és jövőre megy ingyen...ettől talán az is jobb lett volna ha hosszabbít fele pénzért (mint a hobbit) vagy ingyen elmegy.
Nekem úgy jön le, hogy Perint tartjuk meg cserekapusnak, aminek egyáltalán nem örülök. Szerintem ő tipikus kiscsapatos kapus, akinek az áll jól ha 18-at lőnek neki kapura egy meccsen mert abból pár nagy bravúrt be tud mutatni, viszont ide olyan kellene aki azt a 3-4 labdát fogja ami egy meccsen szembejön. Főleg a kijöveteleknél volt olyan mint a 40 kilós szőke tini a bangbros castingon.
Demiralért a hírek szerint 40M-et szeretnénk (ezen még én is röhögtem ).
Artúrka faszságával Remzi távozásáról is kevesebb hallani.
Én kicsit kezdem úgy érezni, hogy Locára sincs meg a zsé, ezért buziskodunk különféle perememberek bevonásával. Mert amúgy egy Sasol az eladó és ide is akar jönni a játékos,magyarul nem túl nehéz biznisz. Oké, hogy a Szarzenálba nem megy el, de nehogy előbb-utóbb betoppanjon egy nagyobb hal.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-21, 14:09
Krisz írta:
A portugál fürdőskurvát mikor tervezzük megregulázni? Lassan lepörög a mercato, mi meg itt állunk tétlenül, mint fasz a lakodalomban. Most már EB sincs, hogy zavarnánk a kis lelke egyensúlyát, szóval rég eldönthette volna, hogy marad és játszik a mi szabályaink szerint, vagy eltakarodik ahova akar.
Szerintem már eldőlt, hogy marad. 26-án csatlakozik a kerethez.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-21, 13:26
A portugál fürdőskurvát mikor tervezzük megregulázni? Lassan lepörög a mercato, mi meg itt állunk tétlenül, mint fasz a lakodalomban. Most már EB sincs, hogy zavarnánk a kis lelke egyensúlyát, szóval rég eldönthette volna, hogy marad és játszik a mi szabályaink szerint, vagy eltakarodik ahova akar.