A portugál fürdőskurvát mikor tervezzük megregulázni? Lassan lepörög a mercato, mi meg itt állunk tétlenül, mint fasz a lakodalomban. Most már EB sincs, hogy zavarnánk a kis lelke egyensúlyát, szóval rég eldönthette volna, hogy marad és játszik a mi szabályaink szerint, vagy eltakarodik ahova akar.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-21, 09:41
zetterberg40 írta:
Frabotta a Genoa helyett az Atalantanál köthet ki.
Szombaton lesz az első sörmeccs 18:00-kor a Cesena ellen a Continassaban.
Nézők nélkül. LEgalább szokják a hangulatot a srácok.
Nekem elég megdöbbentő, hogy Frabottában fantáziát lát az Atalanta. Én nem láttam benne semmi extrát. Viszont Gasp és köcsög (év vége óta nálam az izé alatt vannak egy szinttel) csapata nem nagyon szokott mellényúlni.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-21, 08:36
Frabotta a Genoa helyett az Atalantanál köthet ki.
Szombaton lesz az első sörmeccs 18:00-kor a Cesena ellen a Continassaban.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-18, 21:12
Krisz írta:
2023ban jár le a szerződése, tehát a Sassolnak eladási kényszere van, jövőre, 1 év múlva lejáró szerződéssel 10-15 millára számíthatnak max, most meg 30-40ről van szó. Augusztus 31en 30 millát gyönyörtől remegő kezekkel írnának alá. Most majd megegyeznek 35 millában heteken belül, mert nem hajlandó máshova menni.
ÁMEN
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-18, 21:06
zetterberg40 írta:
Pontosan.
Szó sincs itt Real Madridról. Az Arsenal és a Dortmund mozgolódik, de se Angliába, se Németországba nem akar igazolni. Hamarabb fog maradni a Sasolban, ha valamilyen váratlan dolog miatt nem tud a Juventusba szerződni.
2023ban jár le a szerződése, tehát a Sassolnak eladási kényszere van, jövőre, 1 év múlva lejáró szerződéssel 10-15 millára számíthatnak max, most meg 30-40ről van szó. Augusztus 31en 30 millát gyönyörtől remegő kezekkel írnának alá. Most majd megegyeznek 35 millában heteken belül, mert nem hajlandó máshova menni.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-18, 19:32
CsT írta:
Nem kis kaliberű vendég látogatta meg ma az edzést!!!
Azt írják, hogy Allegri segítője lesz
CsT, Petike007 and bombahoppa like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-18, 19:32
Krisz írta:
De pont ez az, hogy a végén az ő döntése, nem kötelező most csapatot váltania. Pont ugyanúgy sírhat ki minket, mint Cuadrado.
Pontosan.
Szó sincs itt Real Madridról. Az Arsenal és a Dortmund mozgolódik, de se Angliába, se Németországba nem akar igazolni. Hamarabb fog maradni a Sasolban, ha valamilyen váratlan dolog miatt nem tud a Juventusba szerződni.
Szerk: Loca szerint sincs ok az aggodalomra. Nyugi van https://twitter.com/ForzaJuveEN/status/1416823752642420737
A hozzászólást zetterberg40 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-07-18, 21:05-kor.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-18, 12:15
Remélem azt dönti el, hogy eltakarodik a P$Gbe.
bombahoppa and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-18, 00:08
Nem kis kaliberű vendég látogatta meg ma az edzést!!!
Krisz, zetterberg40, laac, Petike007, LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-17, 14:54
Tankcsapda írta:
De még mindig nem biztos, hogy meglesz a pénzügyi keret a megszerzésére. Ha mondjuk Demiralt eladjuk, akkor nem kérdés, viszont ez korántsem biztos, akkor meg marad az, hogy megy máshova. Az Arsenal nem vonzó opció, azzal biztosan kivár, ha egyáltalán oda akarna menni, de ha mondjuk egy Real-ajánlat fut be, akkor nem fog augusztus közepéig várni.
De pont ez az, hogy a végén az ő döntése, nem kötelező most csapatot váltania. Pont ugyanúgy sírhat ki minket, mint Cuadrado.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-17, 14:23
Krisz írta:
Ha Loca nem akar az Arsenalba vagy bármely más csapatba menni, akkor a Sassol semmit nem tud tenni. Onnantól meg ott tartanak, hogy van egy demotivált játékosuk, aminél megint jobb opció, hogy Arsenal bid-5 milláért eladják nekünk.
De még mindig nem biztos, hogy meglesz a pénzügyi keret a megszerzésére. Ha mondjuk Demiralt eladjuk, akkor nem kérdés, viszont ez korántsem biztos, akkor meg marad az, hogy megy máshova. Az Arsenal nem vonzó opció, azzal biztosan kivár, ha egyáltalán oda akarna menni, de ha mondjuk egy Real-ajánlat fut be, akkor nem fog augusztus közepéig várni.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 19:38
Tankcsapda írta:
Miért is? Ha nem ajánlunk egy normális összeget a Sass-nak, akkor semmit nem ér, hogy ide akar igazolni. Az a fix, hogy Loca el fog igazolni, de kérője van bőven, szóval ha nem teszünk le x ideig egy olyan ajánlatot, amit el lehet fogadni, akkor megy a Realba, a Citybe, a Chelseabe, a Bayernbe, vagy ahova éppen akar. Ancelotti pl. elvileg ki is szemelte, szóval ne ringassuk magunkat abba a hitbe, hogy sima ügy.
Ha Loca nem akar az Arsenalba vagy bármely más csapatba menni, akkor a Sassol semmit nem tud tenni. Onnantól meg ott tartanak, hogy van egy demotivált játékosuk, aminél megint jobb opció, hogy Arsenal bid-5 milláért eladják nekünk.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 18:29
zetterberg40 írta:
Locanak esze ágában sincs a Juven kívül máshova igazolni, szóval easy. Végre egyszer mi is nyerő pozícióban vagyunk ilyen tekintetben.
Miért is? Ha nem ajánlunk egy normális összeget a Sass-nak, akkor semmit nem ér, hogy ide akar igazolni. Az a fix, hogy Loca el fog igazolni, de kérője van bőven, szóval ha nem teszünk le x ideig egy olyan ajánlatot, amit el lehet fogadni, akkor megy a Realba, a Citybe, a Chelseabe, a Bayernbe, vagy ahova éppen akar. Ancelotti pl. elvileg ki is szemelte, szóval ne ringassuk magunkat abba a hitbe, hogy sima ügy.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 10:46
CsT írta:
Én már simán aláírnám azt a mercatót, hogy csak Loca jön, de ő jöjjön.
Viszont ha nem akkor érdekes lenne a szitu mert gyakorlatilag megnézhetnénk mire megy a hal azzal a kerettel amivel Pirlo.
Locanak esze ágában sincs a Juven kívül máshova igazolni, szóval easy. Végre egyszer mi is nyerő pozícióban vagyunk ilyen tekintetben.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 09:36
Én már simán aláírnám azt a mercatót, hogy csak Loca jön, de ő jöjjön.
Viszont ha nem akkor érdekes lenne a szitu mert gyakorlatilag megnézhetnénk mire megy a hal azzal a kerettel amivel Pirlo.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 09:27
bombahoppa írta:
Azért a 8-10 millió hogy elég lenne, kétlem. Hiszen az évi 30 gólját nem rúgja meg akárki. És egyböl ellent is mondok magamnak: - 5 gólunk lenne szabiból - a büntetöket más is berúgná, legyen ez is 5 - legalább 10 gólt nem lövünk, mert mindent rá jászunk ki
Vagyis elég egy 10-15 gólos fiatal kiscsávó, akinek van fasza és nem fél megmutatni.
Bernardeschi for középcsatár!
A tiziket nem rúgja be más Dibcsi és a malac is mindig kihagyta amikor nem kellett volna!
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 08:43
tjunior írta:
Jó de a PSG felmentést kapott mindenből. Csak a látszat miatt psg a neve nem pedig katari labdarúgó nonprofit zrt
vagy éppen islamOIL ngo
CsT likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 08:26
DartagnanX írta:
Leszámítva a PSG-t, akik ingyen megszerezték Wijnaldumot, Ramost és Donnarummát. A Barcelona szintén ingyen igazolt négyet (fel nem sorolom őket, az egyik Depay, és végülis Messit is ide lehet számolni ). De tény, hogy nincs nagy pörgés. Hacsak azt nem vesszük még, hogy a Chelsea megpróbál kurvasok pénzt elkölteni vagy Haalandra vagy Chiesára.
Jó de a PSG felmentést kapott mindenből. Csak a látszat miatt psg a neve nem pedig katari labdarúgó nonprofit zrt
CsT likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 06:11
Tankcsapda írta:
Kétlem, hogy Locatellin kívül bárki érkezne...már ha egyáltalán ő jön, ez is nagy kérdés. Mivel Arthur kibulizta magát, majd októberig pihen, ezért senki nem fog menni a középpályáról, így ha van keret Locara, akkor jön, ha nem, akkor lehet, hogy új név nélkül maradunk.
Esetleg abban bízhatunk még, hogy Mbappé le akar lépni Párizsból, így Ronaldo leigazolása kézenfekvő lenne nekik, nálunk meg egy 8-10 milliós fizetésű játékos is beleférhet a pótlására.
Azért a 8-10 millió hogy elég lenne, kétlem. Hiszen az évi 30 gólját nem rúgja meg akárki. És egyböl ellent is mondok magamnak: - 5 gólunk lenne szabiból - a büntetöket más is berúgná, legyen ez is 5 - legalább 10 gólt nem lövünk, mert mindent rá jászunk ki
Vagyis elég egy 10-15 gólos fiatal kiscsávó, akinek van fasza és nem fél megmutatni.
Bernardeschi for középcsatár!
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-16, 00:20
CsT írta:
Hát ilyen csendes mercatónk már régen volt, még bullshitet is alig olvasni.
Kétlem, hogy Locatellin kívül bárki érkezne...már ha egyáltalán ő jön, ez is nagy kérdés. Mivel Arthur kibulizta magát, majd októberig pihen, ezért senki nem fog menni a középpályáról, így ha van keret Locara, akkor jön, ha nem, akkor lehet, hogy új név nélkül maradunk.
Esetleg abban bízhatunk még, hogy Mbappé le akar lépni Párizsból, így Ronaldo leigazolása kézenfekvő lenne nekik, nálunk meg egy 8-10 milliós fizetésű játékos is beleférhet a pótlására.
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-15, 18:41
tjunior írta:
CsT írta:
Nem csak a mienk az egész európai húspiac is takaréklángon ahogy látom.
Leszámítva a PSG-t, akik ingyen megszerezték Wijnaldumot, Ramost és Donnarummát. A Barcelona szintén ingyen igazolt négyet (fel nem sorolom őket, az egyik Depay, és végülis Messit is ide lehet számolni ). De tény, hogy nincs nagy pörgés. Hacsak azt nem vesszük még, hogy a Chelsea megpróbál kurvasok pénzt elkölteni vagy Haalandra vagy Chiesára.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-15, 16:35
CsT írta:
Nem csak a mienk az egész európai húspiac is takaréklángon ahogy látom.
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-15, 14:29
LeRoi10 írta:
Bernicica ma házasodott, pedig én tényleg azt hittem, hogy ő .... na értitek. uno di noi.
Tudom, hogy idén már lemondtam róla, de van még aki nem képes elengedni ? Nem akarom, hogy elmenjen.
Szerintem ez csak a társadalmi elvárások miatt történt. Mondjuk elég CSINOS a felesége. Van még esélyed!
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-15, 14:20
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-14, 21:01
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-14, 16:30
zetterberg40 írta:
Chiesa igencsak kelendő lett. A Bayern után most a Chelsea 100 milliós árajánlatáról beszélnek.
Chiesa véres bokával volt a meccs egyik legjobbja. Az ilyen spílereket (ráadásul olasz) gyűjteni kell nem eladni. Felőlem jöhet érte 200 millió is, azt is visszadobnám.
bombahoppa and Malloy like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-14, 14:09
Chiesa igencsak kelendő lett. A Bayern után most a Chelsea 100 milliós árajánlatáról beszélnek.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-13, 23:14
LeRoi10 írta:
Bernicica ma házasodott, pedig én tényleg azt hittem, hogy ő .... na értitek. uno di noi.
Tudom, hogy idén már lemondtam róla, de van még aki nem képes elengedni ? Nem akarom, hogy elmenjen.
Hát nekem így dobta fel a hírt a facebook:
DartagnanX, zetterberg40 and bombahoppa like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-13, 20:53
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-13, 18:59
Krisz írta:
Bakker, akit szóba hoztak velünk is Szandi mögé a Leverkusenbe igazolt 7 milláert. A PSGs emberkereskedelem jól muzsikál, ingyen az Ajaxból, majd 1600 játékperc után 7 milla a zsebbe.
Remélem csak a neve zseniális és nem maradunk le semmiről.
Kérdés, mit ad majd ezért cserébe a Leverkusen. Semmi sincsen ingyen.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-07-13, 11:52
Bakker, akit szóba hoztak velünk is Szandi mögé a Leverkusenbe igazolt 7 milláert. A PSGs emberkereskedelem jól muzsikál, ingyen az Ajaxból, majd 1600 játékperc után 7 milla a zsebbe.
Remélem csak a neve zseniális és nem maradunk le semmiről.