Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
EsztéNégy
virracocha
Tankcsapda
fktgbr
Téjlor89
Malloy
sneco7
LeRoi10
tjunior
zetterberg40
_DREAM_
CsT
bombahoppa
Petike007
_Tyler
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Malloy
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-04, 07:40

Nézegetem a keretet, és igazából a középpályán nyáron le kell cserélni Arturt meg Rabbit Rovellára meg Fagiolira. A két eladásának kellene hoznia min. 40 milliót és a fizetéseken is meg lehet spórolni további 10 milliót (nettó). 
És akkor már csak kellene hozni egy igazi vezérbikát (SMS). 
Lenne egy Locatelli, Zakaria,SMS, Fagioli, Rovella, Mekkeni sor. Jobban nézne ki, mint az elmúlt években…
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-03, 19:50

A Kulu biznisz részletei:
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1489296315196579841?cxt=HHwWgoC5ifXGhaspAAAA

CsT likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-03, 14:58

Morcinak mindig akkor ment amikor nem ő volt az elsőszámú gólfelelős (Tevez-Cr). Most valószínű kikerül balszélre (ha jól tippelnek a firkászok). Sebessége, technikája, mezőnymunkája megvan hozzá. Az Atleticoval biztos lehet tárgyalni, nyilván ha van miért és Alvaro jó tavaszt hoz. Szélső mindenképpen kell nyáron. A kérdés az, hogy lesz-e pénz egy normálisra, a 30 éves Morcira költsünk mint olcsó megoldást, vagy Akét megpróbáljuk.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-03, 13:50

CsT írta:

Abból a 35-ből kellene egy 15-öt lealkudni vagy megtanítani néger Kent focizni. Szerintem az első a könnyebb. Smile

Ken az egyik olyan kevés játékosunk aki legalább papíron európai szintű és saját nevelés. Nem lehet nem foglalkozni vele amíg az utánpótlás rendszerünk nincs Bayern szinten. A FIFA/UEFA nem fog nagyon változtatni a szabályzatukon csak hogy praktikusabb legyen a való életben. Amíg ez így van és amíg ugyanezek a szervezetek a 40 bajnoki meccs mellett még 20szal terhelik a játékosokat, addig #1 nem lehet a szezont 1nél több fronton sikeresen venni egy 25+ fős keret nélkül #2 ezt a keretet nem lehet összehozni, saját nevelésű játékosok nélkül. Ki kell hozni a kölykeinkből a maxot, hogy legalább squad playernek jók legyenek.

_Tyler likes this post

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-03, 13:41

CsT írta:
Krisz írta:

Na igen, ez 75 millás teher egy 4 éves szerződéssel egy alapvetően cserecsatárnak, miközben a védelem lassan kiöregszik és a kpn is lenne még munka.
Abból a 35-ből kellene egy 15-öt lealkudni vagy megtanítani néger Kent focizni. Szerintem az első a könnyebb. Smile

Őszintén szólva nem tudom, hogy mennyi pénzt tartanék érdemesnek Moratáért kifizetni.
20 millióért is sokallom.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-03, 13:40

Krisz írta:

Na igen, ez 75 millás teher egy 4 éves szerződéssel egy alapvetően cserecsatárnak, miközben a védelem lassan kiöregszik és a kpn is lenne még munka.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-03, 13:22

DartagnanX írta:

Moratával nem az a legnagyobb baj, hogy 5 milliót kell neki fizetni, hanem az, hogy 35 milliót (vagy mennyit is?) az Atletinek.

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-03, 12:49

Krisz írta:
CsT írta:

Nekem a neve miatt nem szimpi. Very Happy Ő igazából Desicglio helyére lenne jó, kezdő LB-nek jó lenne egy rutinosabb játékos, mert Pelle is elég szertelen és sérülékeny is. De igazából úgyis hosszabbítani fogunk a kislánnyal mert Maxi szereti (szerintem a zabigyereke lehet Very Happy).

Középre a Rovella-Artúr csere kötelező, azzal nem leszünk gyengébbek de 5-6 millát megspórolunk évente.

Zaniolo nagyon passzolna hozzánk, de tényleg ijesztő, hogy ilyen fiatalon már kétszer szakadt szét a térde.

Kp-re és előre meg majd attól függ, hogy Maxi milyen felállást akar. Szélre Luis Diaz jó lett volna kár, hogy Koloppék lenyúlták, Raspadóriba én semmi extrát nem látok (azt se igazán tudnám megmondani, hogy mi lenne a posztja SS? CF? szélső? De a Kulu ügylet után azért vigyázzunk ezekkel "volt 1 jó szezonja egy középcsapatban" dologgal.

Obama Barcába igazolásával szerintem Morci távozása sem biztos, én őt sem írnám még le teljesen ha esetleg sikerülne egy alacsonyabb összeget kialkudni az Atmával, cserecsatárnak azért jó lenne.
főleg ha Ken tavasszal is ennyit tud felmutatni.

Kíváncsi leszek Gattival mi a terv, egyik megközelítésben csak "cserealapnak" vettük Bremerhez, a másik szerint benne látjuk az új Bonuccit mivel évekig trequartistaként játszott, így jóval technikásabb egy átlag védőnél.

Jó ilyeneken elmélkedni 1 nappal mercato zárása után. Very Happy Very Happy

Gatti remélem jövőre Bonuccival fog küzdeni a kezdőért. Chiellininek a mostani év már olyan mint Barza utolsó éve volt, elfogyott fizikálisan az élsporthoz, Rugani az Rugani, Danilo lehet jobbhátvéd lesz és De Ligt lehet lép nyáron. Gatti végigjárt mindem ligát, Allegri erre már nem foghatja.

Ami a balhátvéd kérdést illeti, Gosens evidens lett volna ha eladjuk Szandit, de szerintem csak simán hagyjuk majd lejárni a szerződését. Nem sok elérhető tapasztalt és penge balhátvéd van a piacon (vagy akár jobbhátvéd), szóval ilyen körülmények között én megértem hogy Cambiaso egy opció (szerintem akkor is megéri olcsón elhozni ha nem klasszis matéria). Gondolom nyáron inkább csak maszatolunk majd a mercaton hacsak nem bankolunk nagyot De Ligten.

Raspadori nekem ilyen Di Natale kategória, max egy kisebb szemétdomb local heroja lehet. Ken nagyon egydimenziós, összjátékban kell építeni rajta és akkor minimum cserecsatárnak jó. Morataval az a bajom, hogy egy alapvetően csereembernek szánt játékosnak kellene 5 millát fizetni, azt a pénzt én inkább másnak adnám. Azt meg remélem hogy nem tartjuk meg csak azért hogy Allegri Mandzukicot csináljon belőle (szélső iparos).

Moratával nem az a legnagyobb baj, hogy 5 milliót kell neki fizetni, hanem az, hogy 35 milliót (vagy mennyit is?) az Atletinek.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-02, 17:29

Bremer 2024-ig hosszabbított a Toroval.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-02, 12:19

CsT írta:

Nekem a neve miatt nem szimpi. Very Happy Ő igazából Desicglio helyére lenne jó, kezdő LB-nek jó lenne egy rutinosabb játékos, mert Pelle is elég szertelen és sérülékeny is. De igazából úgyis hosszabbítani fogunk a kislánnyal mert Maxi szereti (szerintem a zabigyereke lehet Very Happy).

Középre a Rovella-Artúr csere kötelező, azzal nem leszünk gyengébbek de 5-6 millát megspórolunk évente.

Zaniolo nagyon passzolna hozzánk, de tényleg ijesztő, hogy ilyen fiatalon már kétszer szakadt szét a térde.

Kp-re és előre meg majd attól függ, hogy Maxi milyen felállást akar. Szélre Luis Diaz jó lett volna kár, hogy Koloppék lenyúlták, Raspadóriba én semmi extrát nem látok (azt se igazán tudnám megmondani, hogy mi lenne a posztja SS? CF? szélső? De a Kulu ügylet után azért vigyázzunk ezekkel "volt 1 jó szezonja egy középcsapatban" dologgal.

Obama Barcába igazolásával szerintem Morci távozása sem biztos, én őt sem írnám még le teljesen ha esetleg sikerülne egy alacsonyabb összeget kialkudni az Atmával, cserecsatárnak azért jó lenne.

Kíváncsi leszek Gattival mi a terv, egyik megközelítésben csak "cserealapnak" vettük Bremerhez, a másik szerint benne látjuk az új Bonuccit mivel évekig trequartistaként játszott, így jóval technikásabb egy átlag védőnél.

Gatti remélem jövőre Bonuccival fog küzdeni a kezdőért. Chiellininek a mostani év már olyan mint Barza utolsó éve volt, elfogyott fizikálisan az élsporthoz, Rugani az Rugani, Danilo lehet jobbhátvéd lesz és De Ligt lehet lép nyáron. Gatti végigjárt mindem ligát, Allegri erre már nem foghatja.

Ami a balhátvéd kérdést illeti, Gosens evidens lett volna ha eladjuk Szandit, de szerintem csak simán hagyjuk majd lejárni a szerződését. Nem sok elérhető tapasztalt és penge balhátvéd van a piacon (vagy akár jobbhátvéd), szóval ilyen körülmények között én megértem hogy Cambiaso egy opció (szerintem akkor is megéri olcsón elhozni ha nem klasszis matéria). Gondolom nyáron inkább csak maszatolunk majd a mercaton hacsak nem bankolunk nagyot De Ligten.

Raspadori nekem ilyen Di Natale kategória, max egy kisebb szemétdomb local heroja lehet. Ken nagyon egydimenziós, összjátékban kell építeni rajta és akkor minimum cserecsatárnak jó. Morataval az a bajom, hogy egy alapvetően csereembernek szánt játékosnak kellene 5 millát fizetni, azt a pénzt én inkább másnak adnám. Azt meg remélem hogy nem tartjuk meg csak azért hogy Allegri Mandzukicot csináljon belőle (szélső iparos).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-02, 11:20

Krisz írta:

Én remélem hogy az új rezsimmel együtt bevezettük azt a policyt is, hogy szétszakított térdű/sérülékeny játékost nem igazolunk. Én kihagynám, még ha jól mutatna az olaszosítás projektben.

Viszont Cambiaso nekem tetszik, most van azon a szinten 21 évesen ahová Szandi lecsúszott, kétlábas, gondolom a kieső Genoaból nem kerül majd sokba elhozni.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-02, 10:58

tjunior írta:

Inkább akkor már Raspadori. De alapból kétségem van, hogy ilyen tipusú játékosra szükségünk van-e? Nekünk vagy szélső kell vagy egy olyan CM aki AM poszton nem csak az utolsó passzokat tudja kiosztani de védekezésben is jó, az meg van: Locatelli ( és talán Fagioli).

De Jong vagy SMS.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-02, 09:34

_DREAM_ írta:
Nyárra egy Zaniolo? Bevallom nekem nagy szerelmem, kár hogy szarrá ment a térde, így azért necces lenne egy valag pénzt kiadni érte.
Inkább akkor már Raspadori. De alapból kétségem van, hogy ilyen tipusú játékosra szükségünk van-e? Nekünk vagy szélső kell vagy egy olyan CM aki AM poszton nem csak az utolsó passzokat tudja kiosztani de védekezésben is jó, az meg van: Locatelli ( és talán Fagioli).
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-02, 08:09

Krisz írta:

Én remélem hogy az új rezsimmel együtt bevezettük azt a policyt is, hogy szétszakított térdű/sérülékeny játékost nem igazolunk. Én kihagynám, még ha jól mutatna az olaszosítás projektben.

Viszont Cambiaso nekem tetszik, most van azon a szinten 21 évesen ahová Szandi lecsúszott, kétlábas, gondolom a kieső Genoaból nem kerül majd sokba elhozni.

Zaniolot én is kihagynám, pedig én is csípem a srácot. Eleve egy szakadás után is már lényegesen nagyobb a kockázat a mai orvostudomány mellett, nem még két szakadás után.

Destiny Udogie neve is többször előkerül mostanában, idén korrekt szezont fut az Udineseben.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-02, 00:20

_DREAM_ írta:
Nyárra egy Zaniolo? Bevallom nekem nagy szerelmem, kár hogy szarrá ment a térde, így azért necces lenne egy valag pénzt kiadni érte.

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-01, 21:37

LeRoi10 likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-01, 18:17

Bevásárlóközpont - Page 16 272904812_4774793895930141_5909084206226294787_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=a26aad&_nc_ohc=mm5hXGte52MAX-O07a9&_nc_ht=scontent-vie1-1

LeRoi10 likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-01, 15:34

Krisz írta:
Bevásárlóközpont - Page 16 Screen56

Ez az utolsó 2 mondat instant merevedés.

Sokat várok a sráctól, ott kell legyen a világ top3 csatára között.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-01, 14:19

Bevásárlóközpont - Page 16 Screen56

Ez az utolsó 2 mondat instant merevedés.

zetterberg40 and bombahoppa like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-01, 10:49

Krisz írta:

Én az olyan felállásokat első körben ki is zárnám amikben vannak játékosok akik nem a legjobb poaztjukon játszanak. Pl Danilo szélső védőként max közepes volt, középen vagy hibrid poszton meg kiemelkedett. Nyilván ha Cuadrado szélsőt játszik és Danilo vagy DSből lehet csak válogatni akkor nincs mit tenni.

Ennek megfelelően talán a 352 az ahol mindenki a helyén van és cserélni is tudunk.
Alapból én is a 352-őt látnám legmegfelelőbbnek a posztok alapján, de szerintem Maxitól az áll a legtávolabb, bár anno amikor átvette Conte csapatát, akkor sokáig abban nyomtuk, és utána is előkapta párszor (pl az ATMA ellen, EmreCsan egyetlen vállalható meccsén Very Happy)de többször is nyilatkozta már, hogy nem igazán szeret 3 védővővel játszani mivel azzal még senki nem nyert BL-t (tavaly ugye ez megdőlt Very Happy).

Azt is kizártnak tartom, hogy felboruljon nála a balance és támadóbbak legyünk a kelleténél. Ezért nem tartom valószínűnek, hogy Ken vagy Morata szélsőt fog játszatni, vagy, hogy együtt lenne fenn a Dyba-Morat,.Vlaho trió, a szezonban eddig egy valami volt állandó, hogy 4-4-2-ben védekezünk, ehhez a két szélre olyan ember kell aki visszafelé is szokott futni.

Szerintem sajnos nagyon is sokszor látjuk majd a Kenő/Rabbi duó valamelyik tagját a szélen.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-01, 10:29

CsT írta:
Az a baj, hogy Kulu távozásával és Chiesa sérülésével tovább szűkül a taktikai repertoár. A két érkező erősítést jelent, de mindkettő "egyposztos" játékos. A keretünk legnagyobb baja még mindig az, hogy borzasztó szerteágazó, egy erős kezdőt 4-5 féle formációban is fel lehet rakni, de ha bele kell cserélni/rotálni/sérülés miatt változtatni akkor azt nagyon nehéz 1 alapfelálláshoz igazítani.

Én az olyan felállásokat első körben ki is zárnám amikben vannak játékosok akik nem a legjobb poaztjukon játszanak. Pl Danilo szélső védőként max közepes volt, középen vagy hibrid poszton meg kiemelkedett. Nyilván ha Cuadrado szélsőt játszik és Danilo vagy DSből lehet csak válogatni akkor nincs mit tenni.

Ennek megfelelően talán a 352 az ahol mindenki a helyén van és cserélni is tudunk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-01, 10:05

Az a baj, hogy Kulu távozásával és Chiesa sérülésével tovább szűkül a taktikai repertoár. A két érkező erősítést jelent, de mindkettő "egyposztos" játékos. A keretünk legnagyobb baja még mindig az, hogy borzasztó szerteágazó, egy erős kezdőt 4-5 féle formációban is fel lehet rakni, de ha bele kell cserélni/rotálni/sérülés miatt változtatni akkor azt nagyon nehéz 1 alapfelálláshoz igazítani.

Bevásárlóközpont - Page 16 Allf54aeed66dc26b57
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-02-01, 08:19

CsT írta:
Keant és Moratát max 4-3-3-ban tudnám elképzelni szélen, amikor mondjuk van mögöttük egy Loca-Zaka-Kenő kp, 4-2-3-1-ben már neccesebb lenne a dolog védekezésben a szélen, Maxi arra mindig nagy hangsúlyt fektet.

Én inkább ezt tippelném:

Bevásárlóközpont - Page 16 4231

Aztán amikor lesérül Dybala akkor jöhet a 4-3-3 vagy a 4-4-2 elől Moratával és Vlahoval együtt. Smile

Nálam az a kérdés, hogy Zakariás jó-e a védelem előtt, mert ha igen, akkor a 3kp Zakariás-Loca-Kenő fix lenne és visszatérnénk a 4-3- meglátjuk felálláshoz. Úgy hogy Chiesa kiesett, Kulát eladtuk, a fiatalokhoz meg csak apokalipszis után nyúlunk így Bernát meg Cuadrado marad csak a szélre, én így nem nagyon számolnék a 4231gyel. Meg pontosan a szélsőhiány miatt lehetne 352t játszani ugyanezzel a 3 kpval, nyilván ez attól függ hogy van-e elég egészséges védőnk.
Ilyen Rabiot-Kenő a szélen kényszermegoldásokat viszont semmiképp se szeretnék látni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-01-31, 22:43

sneco7 írta:
Hivatalos Gordon távozása...első! 😅
Az év legjobban várt képe:

Bevásárlóközpont - Page 16 272997115_4821067321306206_6013926958917248693_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=2c4854&_nc_ohc=Ow7c582Eky0AX9K65eG&_nc_oc=AQlIFJVf8evBHLoqUxUzatdlgifiLXHI-ir4KyP0C1VsO82rED9f2h4p7r4LfXccfq1Phsu6tyDAMOV_DPTEU6Jy&_nc_ht=scontent-vie1-1

Krisz, virracocha, sneco7, bombahoppa and Malloy like this post

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-01-31, 22:41

Hivatalos Gordon távozása...első! 😅

CsT, bombahoppa and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-01-31, 21:30

Keant és Moratát max 4-3-3-ban tudnám elképzelni szélen, amikor mondjuk van mögöttük egy Loca-Zaka-Kenő kp, 4-2-3-1-ben már neccesebb lenne a dolog védekezésben a szélen, Maxi arra mindig nagy hangsúlyt fektet.

Én inkább ezt tippelném:

Bevásárlóközpont - Page 16 4231

Aztán amikor lesérül Dybala akkor jöhet a 4-3-3 vagy a 4-4-2 elől Moratával és Vlahoval együtt. Smile
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-01-31, 20:42

CsT írta:

Szerintem is elfért volna Nández (vagy valaki más szélső), mert azért a széleink miatt nem vagyok nyugodt, Puli és Bernát ketten maradtak + ugye Kenő v Rabbi amolyan félmegoldásként.

Viszont fizikálisan erősödtünk, ami nagyon ránk fért már Vlaho ás Zaka is 190 centi (sőt Gatti is Very Happy).

Agresti szerint Kaiozsorzs marad, mert Maxi számol vele, ami azért elég furán hangzik. Smile
Morata szerintem kimegy szélre, de Kean is játszott ott tavaly.
Valami ilyesmit képzelek el
4-2-3-1ben

Vlahovic
Morata-Dybala-Cuadrado
   Zakaria-Locatelli

vagy egy ilyet
           Vlahovic
Morata-Locatelli-Dybala
      Zakaria-Kenő

és nyilván Aké és Soule is kaphat több jázékpercet.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-01-31, 20:21

zetterberg40 írta:
Szerintem Nandez elfért volna még sima kölcsön formájában, ami nyilván a Cagliari részéről nem volt reális.

Ettől függetlenül ez évek óta a legjobb transzferidőszaka volt a klubnak. Nyáron remélhetőleg tovább folytatódik a takarítás Szandival, Rabbival, Artúrral.

Nyáron jó lenne balhátvédet és egy középpályást igazolni a kezdőbe, és persze imádkozni, hogy a műtét ne törje ketté Chiesa pályafutását.

A Swiss Ramble a Vlahovics igazolásról:
https://twitter.com/SwissRamble?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1488045668967014400%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

Szerk: Remzi átment az orvosi vizsgálatokon!  cheers
Szerintem is elfért volna Nández (vagy valaki más szélső), mert azért a széleink miatt nem vagyok nyugodt, Puli és Bernát ketten maradtak + ugye Kenő v Rabbi amolyan félmegoldásként.

Viszont fizikálisan erősödtünk, ami nagyon ránk fért már Vlaho ás Zaka is 190 centi (sőt Gatti is Very Happy).

Agresti szerint Kaiozsorzs marad, mert Maxi számol vele, ami azért elég furán hangzik. Smile
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-01-31, 19:26

zetterberg40 írta:

Úgy olvastam, hogy szex: Remzi átment... ám legyen!

egy éhes disznó

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-01-31, 18:59

Szerintem Nandez elfért volna még sima kölcsön formájában, ami nyilván a Cagliari részéről nem volt reális.

Ettől függetlenül ez évek óta a legjobb transzferidőszaka volt a klubnak. Nyáron remélhetőleg tovább folytatódik a takarítás Szandival, Rabbival, Artúrral.

Nyáron jó lenne balhátvédet és egy középpályást igazolni a kezdőbe, és persze imádkozni, hogy a műtét ne törje ketté Chiesa pályafutását.

A Swiss Ramble a Vlahovics igazolásról:
https://twitter.com/SwissRamble?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1488045668967014400%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

Krisz, CsT, kilopo, fktgbr and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime2022-01-31, 17:58

Remélem pár nappal ezelőtt már küldtünk egy beépített orvost Celticbe, mert máshogy a szakács nem megy át. Very Happy

Közben már mindenki hivatalos Gatti, Zakaria, Benta, Kulu.

A szakácsra várunk még, Nándezről letettünk mert nem kell Maxinak...valszeg ő "B"-terv volt ha nem jön Zakariás.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 16 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
16 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: