Pogba szerintem totális zsákutca leginkább a sérüléseinek és a fizetési igényének kombinációja miatt. Ha még mellé a járókeretes Di Maria is jön, akkor nagyon rossz az irány. Ha SMS nem opció, akkor én is inkább Frattesit kérem.
ha a cél Soulé fokozatos beépítése, akkor nekem Di Maria belefér 1-2 évre
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-16, 08:57
_Tyler írta:
simán benne van, hogy a jutalékokkal együtt Pogba és SMS ugyanannyiba kerül - akkor viszont szerintem egyértelmű, hogy SMS-t kellene választani. Pogba nagyjából dupla annyit volt sérült az elmúlt 3 évben, mint Dybala
Pogba szerintem totális zsákutca leginkább a sérüléseinek és a fizetési igényének kombinációja miatt. Ha még mellé a járókeretes Di Maria is jön, akkor nagyon rossz az irány. Ha SMS nem opció, akkor én is inkább Frattesit kérem.
bombahoppa likes this post
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-16, 08:27
tjunior írta:
Azért a játékoseladásból is jönne be pénz, Kulut, Demiral és Mandragorat is megveszik a kölcsön után. Ezzel együtt ez a Pogba vs Sms dolog elég bonyolult kérdés. Pogesz jövőre 30 a fizetése magas, viszont ismeri a közeget, Allegrit és ingyér van, gyakorlatilag nem kell amortizálni. Sms, baromi jó, de ne feledjük, hogy csak két évvel fiatalabb a franciánál. Fizetési igényei kisebbek de azért így is keres 3 millát a lációban ergo 5-6 alatt nem úsznánk meg az éves fizetését. Kurva drága, megint egy játékos aki horror összeggel szerepelne a könyvekben és horror az éves amortizációja. Igazából a srácot 2-3 éve kellett volna leigazolni. Szerintem ez a kérdést Pogesz bérigényei fogják eldönteni, ha 7-8 millával megleégszik akkor ő fog jönni. Mind a kettő baromi jó játékos, erősődnénk velük de azért én mégis Frattesit igazolnám le,
simán benne van, hogy a jutalékokkal együtt Pogba és SMS ugyanannyiba kerül - akkor viszont szerintem egyértelmű, hogy SMS-t kellene választani. Pogba nagyjából dupla annyit volt sérült az elmúlt 3 évben, mint Dybala
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-16, 06:45
CsT írta:
Csak én nem látom azt, hogy mégis miből vennénk meg SMS-t? Egy olyan év után ahol télen kicsaptuk a brét Valhovicsért, ki kell fizetni Chiesát, véglegesíteni kell(?) Moratát és a BL-ből idén (is) extra alacsony bevétel jött.
Cselló és Dyba ingyen megy, valszeg Remziért és a rögbisért se kapunk egy vasat se.
Egy ilyen kaliberű üzletet max egy topjátékos eladásából tudnánk fedezni, aki nálunk egyedül De Ligt.
Azért a játékoseladásból is jönne be pénz, Kulut, Demiral és Mandragorat is megveszik a kölcsön után. Ezzel együtt ez a Pogba vs Sms dolog elég bonyolult kérdés. Pogesz jövőre 30 a fizetése magas, viszont ismeri a közeget, Allegrit és ingyér van, gyakorlatilag nem kell amortizálni. Sms, baromi jó, de ne feledjük, hogy csak két évvel fiatalabb a franciánál. Fizetési igényei kisebbek de azért így is keres 3 millát a lációban ergo 5-6 alatt nem úsznánk meg az éves fizetését. Kurva drága, megint egy játékos aki horror összeggel szerepelne a könyvekben és horror az éves amortizációja. Igazából a srácot 2-3 éve kellett volna leigazolni. Szerintem ez a kérdést Pogesz bérigényei fogják eldönteni, ha 7-8 millával megleégszik akkor ő fog jönni. Mind a kettő baromi jó játékos, erősődnénk velük de azért én mégis Frattesit igazolnám le,
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-15, 23:05
Csak én nem látom azt, hogy mégis miből vennénk meg SMS-t? Egy olyan év után ahol télen kicsaptuk a brét Valhovicsért, ki kell fizetni Chiesát, véglegesíteni kell(?) Moratát és a BL-ből idén (is) extra alacsony bevétel jött.
Cselló és Dyba ingyen megy, valszeg Remziért és a rögbisért se kapunk egy vasat se.
Egy ilyen kaliberű üzletet max egy topjátékos eladásából tudnánk fedezni, aki nálunk egyedül De Ligt.
_DREAM_ likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-15, 22:46
Nem örülök ennek a Pogba-pletykának. Én kicsit naivan még bízom Milinkovic-Savic megszerzésében, de nyilván Pogbaval párban nem fog jönni, posztban ütik is egymást. Nem biztos, hogy jó taktika a korábbi játékosainkat visszahozni. Bonucci még rendben is van, bár pont a milánói eltévelyedése miatt soha nem lesz igazi klublegenda. Morata megint olyan, hogy éppen belefér, de nem lendítette előrébb a csapatot, nem lettünk vele erősebbek. Pogbaval ugyan erősebbek lehetünk, ha a francia válogatott formáját vagy a korábbi Juves formáját hozza, de ugye az utóbbi már régen volt, sokat volt sérült...SMS jobb lenne. Persze ha Pogba érkezik, és tudná a legjobbját nyújtani, akkor jöjjön, de ha nem akarunk nagy rizikót vállalni, akkor 3 éves szerződésnél hosszabbat ne adjanak neki.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-15, 19:05
Állítólag holnap már találka is lesz Pogba ügyben.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-15, 18:00
Csicskakapitány csak vett magának karszalagot. Nem vagyok elégedett
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-15, 08:07
LeRoi10 írta:
Sarri Fagyit és Arthurt akarja. Ők lehetnek a kulcs SMS-hez.
Ha elkúrjuk Fagyit borzasztóan csalódott leszek.
Attól én nem félek, hogy Artúr a Lazioba megy tekintve a fizetési igényeit.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-14, 22:35
LeRoi10 írta:
Ha elkúrjuk Arthur eladását heteró, incel panda leszek.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-14, 18:44
Krisz írta:
Én igazából azt nem értem, hogy miért nem őt vagy az ő edzésmódszereivel dolgozó másik szakembert alkalmazunk. Tisztán látszik, hogy akárhova megy nincs izomsérülés és többet futnak a játékosok. Az meg hogy rinyálnak vagy beszólogatnak egy cseppet sem érdekel. Én minden rinyálást aránytalanul nagy faszkorbáccsal büntetnék, amellett, hogy aki itt rinyál az nem is ide való.
Lippi idejében volt már a Juve erőnléti edzője (3 Bl döntő zsinórban khmmmm….) illetve a Seria B-s idényben is itt dolgozott.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-14, 18:40
Malloy írta:
Ez is az ő munkáját dicséri. Két évben egymás után ugyanazzal a kezdő 11-el (a legerősebbel) felállni a BL döntőben, és nyerni.
Én igazából azt nem értem, hogy miért nem őt vagy az ő edzésmódszereivel dolgozó másik szakembert alkalmazunk. Tisztán látszik, hogy akárhova megy nincs izomsérülés és többet futnak a játékosok. Az meg hogy rinyálnak vagy beszólogatnak egy cseppet sem érdekel. Én minden rinyálást aránytalanul nagy faszkorbáccsal büntetnék, amellett, hogy aki itt rinyál az nem is ide való.
Malloy likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-14, 15:20
Ez is az ő munkáját dicséri. Két évben egymás után ugyanazzal a kezdő 11-el (a legerősebbel) felállni a BL döntőben, és nyerni.
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-14, 14:34
LeRoi10 írta:
Le kell alkudni csak Artúrra. Ő egyébként a Sarriballra lett teremtve, ott a védelem előtt pont rögbizni kell csak, Pjanicot is állandóan basztatta Sarri hogy ne passzoljon hosszan.
Az első igazolásunk ő legyen
bombahoppa and Malloy like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-14, 13:06
Krisz likes this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-13, 16:36
zetterberg40 írta:
Di Maria és Pogba neve nagyon felpörgött. Szerintem utóbbi egyáltalán nem jó irány, és az argentinért sem vagyok oda.
Nyilván egy formán kívüli Pogba is erősítés lenne erre a középpályára, de szerintem nem kell tartani tőle h idejön. Én se örülnék neki, nem hiszem hogy nagyon motivált lenne itt nálunk.
Fénykorában imádtam a brazilt, de szerinten nálunk már a szerződés aláírása közben lesérülne.
Krisz likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-13, 16:32
Tardelli szerint mégis leül mégegyszer a klub Dybalával a szezon végén. Ezek szerint a kutyának sem kell/illetve neki is felfordul a gyomra a férgektől.
laac likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-13, 14:12
Di Maria és Pogba neve nagyon felpörgött. Szerintem utóbbi egyáltalán nem jó irány, és az argentinért sem vagyok oda.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-12, 09:04
zetterberg40 írta:
Baromi nehéz szezonra számítok jövőre. Egy újabb fontos öltözői figura távozik.
Másrészt ezt a keretet nem lehet egy átigazolási szezon alatt ráncba szedni. Szerintem ha minden jól alakul, akkor is még 2-3 évre szükség van.
Annyit bőven lehet, hogy ebben a mezőnyben meg legyen a scudetto. Már 1 vagy 2 játékos a megfelelő posztra hatalmas ugrás lenne.
Amúgy meg minden a bírókon múlik, ha a 2-3 egyértelműen elcsalt meccsünket tisztán játszuk le, még így is a scudettoért hajtanánk.
Malloy likes this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-12, 08:37
CsT írta:
Cselló távozik. Hivatalos, Sírok.
Baromi nehéz szezonra számítok jövőre. Egy újabb fontos öltözői figura távozik.
Másrészt ezt a keretet nem lehet egy átigazolási szezon alatt ráncba szedni. Szerintem ha minden jól alakul, akkor is még 2-3 évre szükség van.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-12, 00:18
Cselló távozik. Hivatalos, Sírok.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-11, 14:51
Mivel szóba került SMS kicsit ránéztem, 24ig van szerződés 3 millás bérrel, Lotito meg 100 milláért adná csak el. Én nem értem a Laziosokat. Lófasz pénzért játszanak egy ilyen faszkalap alkalmazásában. Érthetetlen, hogy miért hosszabbított ennyiért. Most 27 évesen kereshetne akár 2-3szor ennyit és játszhatna a BL-ben meg a scudettoért.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-06, 13:10
Krisz írta:
Ha oda is kerül nem tudhatjuk hogy fog viselkedni, mert ha visszaköpköd és olyan türhő módon viselkedik mint Calhanoglu akkor szerintem is jogos ez, egyébként meg nem hiszem (attól függetlenül hogy tuti mesterhármasokat szórna ellenünk). Akárhova is megy, feltételezem, hogy a legjobb ajánlatot választja majd. Ha ez 6 milla 4 évre a férgektől, akkor az nekünk is kínos, mert mi is felajánlhattunk volna neki ilyen 5-6 millát, amiért talán meg is érte volna, viszont mi szimplán útnak eresztettük. Értem hogy sérülékeny, meg nehéz a posztját megtalálni, de utóbbi sem lehetetlen (Sarrinál MVP volt és Allegri is tudta alkalmazni), a sérülékenységben meg félig tutira benne van a kretén erőnléti/orvosi stáb is.
Én ebben konzisztens vagyok. Aki odaigazol, az rohadjon meg! Nem érdekel mit kommunikál visszafelé, Asamoaht is rühelltem anno, pedig 2 derbin is róla rúgtuk a gólt.
Emersont nem veszi meg Lyon, a lapok szerint ő a top target LB-nek (ennek annyira nem örülök).
Morci meg állítólag 20-ra akarjuk lealkudni 35-ről, ami szerintem vállalható lenne.
LeRoi10 and bombahoppa like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-06, 13:06
Krisz írta:
Ha oda is kerül nem tudhatjuk hogy fog viselkedni, mert ha visszaköpköd és olyan türhő módon viselkedik mint Calhanoglu akkor szerintem is jogos ez, egyébként meg nem hiszem (attól függetlenül hogy tuti mesterhármasokat szórna ellenünk). Akárhova is megy, feltételezem, hogy a legjobb ajánlatot választja majd. Ha ez 6 milla 4 évre a férgektől, akkor az nekünk is kínos, mert mi is felajánlhattunk volna neki ilyen 5-6 millát, amiért talán meg is érte volna, viszont mi szimplán útnak eresztettük. Értem hogy sérülékeny, meg nehéz a posztját megtalálni, de utóbbi sem lehetetlen (Sarrinál MVP volt és Allegri is tudta alkalmazni), a sérülékenységben meg félig tutira benne van a kretén erőnléti/orvosi stáb is.
Egyszerűen nincs más opciója, az izén kívül kb. senkinek sem kell, ráadásul szerintem a kiscsávó nem is akarja elhagyni Olaszországot.
Amúgy a Gazzetta meg szokás szerint nyilván nyomja ezt a vonalat a kupadöntő előtt. Hát persze.
_DREAM_ likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-06, 11:14
CsT írta:
Gazetta szerint Dybala az interbe megy, de nem az itt kért 10M/évért hanem csak 6-ért.
Számomra mindenki féreggé válik aki tőlünk a merdához igazol, még akkor is ha a klub nem marasztalja.
laac likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-06, 10:27
Gazetta szerint Dybala az interbe megy, de nem az itt kért 10M/évért hanem csak 6-ért.
Számomra mindenki féreggé válik aki tőlünk a merdához igazol, még akkor is ha a klub nem marasztalja.
DartagnanX, laac and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-06, 10:20
Malloy írta:
Már csak az erőnléti edzőt kell kivágni.
Végre!
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-06, 08:14
Már csak az erőnléti edzőt kell kivágni.
Krisz, CsT and bombahoppa like this post
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2022-05-03, 11:56
#MilinkovicSavic vorrebbe rimanere in Italia. L'interesse della #Juventus c'è - e a lui la #Juve piacerebbe - ma la trattativa al momento non è semplice perché ci sarebbero diversi ostacoli da superare. Tuttavia c'è ancora tempo, il #calciomercato deve ancora entrare nel vivo.