Mennyire elképesztő belegondolni, hogy idejött a féreg, nem játszott 1 jó meccset sem, de igazából tulajdonképpen semmit sem csinált itt. És most kér KÉT ÉS FÉL MILLIÁRD forintnak megfelelő eurót csak azért, hogy elmenjen a gecibe.
És értem, hogy jogilag ez "rendben van". De tényleg nonszensz, hogy 0 teljesítmény mellett történik ez. Egyszerűen nevetségesen tragikus.
Véletlenül sem állítom, hogy ez erkölcsileg igazolható vagy akár csak korrekt lenne. Remzit nem köti ide semmi, pénz keresni jött, nem egy Chiellini vagy egy Mandzukic. A hibás az aki szerződést ajánlott neki.
Persze, de azért hihetetlen, hogy egy ilyen szerződésben nincs olyan kitétel, hogy a fizetésért dolgozni is kell. Ha átlag vállalkozók ilyen szerződéseket tudnának kötni, cudar világ lenne mindenfelé.
Petike007, bombahoppa and Malloy like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-17, 06:48
DartagnanX írta:
Mennyire elképesztő belegondolni, hogy idejött a féreg, nem játszott 1 jó meccset sem, de igazából tulajdonképpen semmit sem csinált itt. És most kér KÉT ÉS FÉL MILLIÁRD forintnak megfelelő eurót csak azért, hogy elmenjen a gecibe.
És értem, hogy jogilag ez "rendben van". De tényleg nonszensz, hogy 0 teljesítmény mellett történik ez. Egyszerűen nevetségesen tragikus.
Véletlenül sem állítom, hogy ez erkölcsileg igazolható vagy akár csak korrekt lenne. Remzit nem köti ide semmi, pénz keresni jött, nem egy Chiellini vagy egy Mandzukic. A hibás az aki szerződést ajánlott neki.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-17, 06:44
DartagnanX írta:
Ha nem tesztek semmi Mogginak kezdem utalni a tagdíjakat
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-16, 23:15
tjunior írta:
Malloy írta:
Igen, csak az konkrétan a jövőévi bére. Akkor már inkább tartsuk itt, ne játszon de minden válogatott szünet előtt rúgja agyon Chiellini edzésen!
Nem, ez egy évi bére és még másfél év szerződése van. Tehát még így is megspórolnánk 4-5 millát arról nem beszélve, hogy gondolom erről még alkudozni fognak. Nyilvánvaló volt, hogy a két szép szemünkért nem fogja ingyen felbontani a szerződését. Miért tenné? Én se tenném, senki sem. Szerintem nem állunk úgy, meg elég gyerekes is lenne csak azért is ittartani, hogy megszivassuk. Menjen isten hírével amilyen hamar csak tud.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-16, 21:21
Manolasz --> Olympiakos. Ezt valahogy nem láttam jönni!
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-16, 15:44
Malloy írta:
Igen, csak az konkrétan a jövőévi bére. Akkor már inkább tartsuk itt, ne játszon de minden válogatott szünet előtt rúgja agyon Chiellini edzésen!
Nem, ez egy évi bére és még másfél év szerződése van. Tehát még így is megspórolnánk 4-5 millát arról nem beszélve, hogy gondolom erről még alkudozni fognak. Nyilvánvaló volt, hogy a két szép szemünkért nem fogja ingyen felbontani a szerződését. Miért tenné? Én se tenném, senki sem. Szerintem nem állunk úgy, meg elég gyerekes is lenne csak azért is ittartani, hogy megszivassuk. Menjen isten hírével amilyen hamar csak tud.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-16, 14:03
CsT írta:
Akkor viszont miért engednénk el? Le kell baszni az u23-ba, aztán ott készülhet a Velsz meccsekre.
U21 vagy 19 jó mélyre el kell dugni
És vkinek adnék egy első csapat tagságot, ha edzés közben véletlen eltörik a bokája...
Szerk: előbb válaszoltam, mint hogy végigolvastam volna a kommentláncot. Ahogy látom egyezik a véleményem szinte mindenkivel.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Malloy likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-16, 11:45
Krisz írta:
Amúgy komolyan nem értem, hogy ezt miért nem csináljuk meg. Még csak azt se lehet mondani, hogy ilyen eszközökhöz nem folyamodunk, mert megcsináltuk ezt Jorge Marinezzel, Iaquintaval, Mottaval?, Mandzuval , stb. Egyébként Dybala nagyjából ugyanolyan mintázatban sérült mint Gordon volt az Arsenalban. Annyira fázok ettől a 10 millás hosszabbítástól... A másik meg ha van valami ismert kínja akkor minél előbb meg kéne műtetni, bevállalva akár egy hosszabb kimaradást, mint ezt a 3 meccs játék 3 meccs sérülés szarság.
Magam részéről lehet belemennék abba, hogy nem adok neki fizetést, ha nincsen munkaképes állapotban.
Anno a Bosman szabály a kiszolgáltatott játékosok miatt lett meghozva. Mára a klubok vannak kiszolgáltatva a z ügynököknek és a játékosoknak. Felháborító, hogy nem hajlandó valaki játszani, miközben a csillagászati fizetését felveszi.
Amennyiben ez a verenyszférában történik, simán szerződést bontanak beperelnek stb...
Én U16-ba raknám, és 2-3 verőembert csak arra tartanék, hogy agyonrúgja megalázza minden lehetséges módon emberünket. Teljes terror amit a léhűtőkkel szemben alkalmaznék. Ebben a fizikai és lelki nyomás minden formáját szélses alkalmaznám.
Díbusz szerződése:
Szar kimondani, a kevés piacképes játékosunk egyike, de nem tud egy évben nemhogy jól játszani konstans, hanem egyáltalán játszani. Egy ilyen játékossal 10M éves értékben hosszabbítani szimpla hülyeség. Risk management szempontból katasztrófa. A szerződéskori várható értéke nulla. Addig kerül adókkal együtt kb 60-80M EUR-ba. Azt azért lehet inkább a mostani keretre kellene költeni.
Illetve, ha neki 10M jár, akkor mi lesz ha mondjuk Chiesa fogja azt mondani, hogy hé srácok faszért keresek csak ennyit! neki mennyit adunk?
Az összes nagykeresetű játékost kibasznám, bevezetném a fizetési sapkát, és komoly teljesítmény bért. Legyen bónusz a fizetés 2-3X-osa, de akkor szakadjon meg ha idejött.
Krisz, bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-15, 23:32
CsT írta:
Akkor viszont miért engednénk el? Le kell baszni az u23-ba, aztán ott készülhet a Velsz meccsekre.
Amúgy komolyan nem értem, hogy ezt miért nem csináljuk meg. Még csak azt se lehet mondani, hogy ilyen eszközökhöz nem folyamodunk, mert megcsináltuk ezt Jorge Marinezzel, Iaquintaval, Mottaval?, Mandzuval , stb. Egyébként Dybala nagyjából ugyanolyan mintázatban sérült mint Gordon volt az Arsenalban. Annyira fázok ettől a 10 millás hosszabbítástól... A másik meg ha van valami ismert kínja akkor minél előbb meg kéne műtetni, bevállalva akár egy hosszabb kimaradást, mint ezt a 3 meccs játék 3 meccs sérülés szarság.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-15, 23:02
tjunior írta:
Várható volt. Majd hülye lenne lemondani euromilliókról a klub kedvéért. Köszi Paratici.
_DREAM_ and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-15, 22:49
Malloy írta:
Remzi 7 milliót kér, hogy felbontsa a szerződését. (Meg a jó kurv@ anyját)
bombahoppa likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-15, 21:50
Malloy írta:
Várható volt. Majd hülye lenne lemondani euromilliókról a klub kedvéért. Köszi Paratici.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-15, 19:35
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-15, 06:12
Malloy írta:
Az amortizációval számolva 60 millióra tartjuk (elvileg). Luis Albertot meg 40-re értékeli a Juve. Ha szőrén sikerülne elcserélni az is hatalmas biznisz lenne, de hogy még a Lazio fizessen rá, az teljesen esélytelen
Adjuk oda trippert Luis ért és egy karton szabadkai marbit dobjunk hozzá
Malloy likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-14, 22:55
vektra írta:
Most mennyire árazzuk be? Lesz belőle 100milliós játékos???
Az amortizációval számolva 60 millióra tartjuk (elvileg). Luis Albertot meg 40-re értékeli a Juve. Ha szőrén sikerülne elcserélni az is hatalmas biznisz lenne, de hogy még a Lazio fizessen rá, az teljesen esélytelen
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-14, 21:32
vektra írta:
Jó a gondolatmenet! Ő lehetne az új Messi Neymar! Legyen 300!
_________________ a televizenyős düggönypakli
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-14, 21:12
Malloy írta:
Állítólag a Lazioval akarjuk elcserélni Artúrt Luis Albertora….
Petike007 and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-14, 20:03
Malloy írta:
Ámen!
Ebben annyi lehet a ráció, hogy anno Artúr Sarrinak lett idehozva viszont nyilván a fele fizuról le kellene mondania a kis tripperesnek.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-14, 15:53
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-12-14, 14:05
A sertés Nedveddel vacsizott. Remélem Haalandról és VerrattirólGravenberchről meg Romagnoliról tárgyalnak.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-14, 13:48
_DREAM_ írta:
Kérem tegyék meg tétjeiket hogy mikor fog újra “megsérülni”.
Amint leszáll a gépről Torinoban, csak hogy lehessen minket okolni mindenért is.
_DREAM_ and bombahoppa like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-14, 13:02
Krisz írta:
Ramseyt valahogy a walesi válogatottnak kellene eladni. Most is betalált, jól játszik mindig, ott megértik, 1-2 havonta kell egészségesnek lenni, mi meg megszabadulunk a fizetésétől. Win-win.
Kérem tegyék meg tétjeiket hogy mikor fog újra “megsérülni”.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-14, 07:00
Ramseyt valahogy a walesi válogatottnak kellene eladni. Most is betalált, jól játszik mindig, ott megértik, 1-2 havonta kell egészségesnek lenni, mi meg megszabadulunk a fizetésétől. Win-win.
Malloy likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-13, 07:46
CsT írta:
Ránéztem, eddig 11 meccsen 1 gólja van a serie c-ben, annyira nem bika stat!
Del Pieronak meg 14 meccsen volt 1 gólja a Padovában mielőtt leigazoltuk.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-12, 22:38
tjunior írta:
Soulét
Ránéztem, eddig 11 meccsen 1 gólja van a serie c-ben, annyira nem bika stat!
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-12, 12:28
CsT írta:
Én még néha látok benne fantáziát azt viszont nem látom, hogy valaha is fog nálunk a posztján játszani...persze ha jó pénzt adnak érte menjen, de ilyen Demiral szerű balfaszkodásba kár bevonni + ugye a leglényegesebb kérdés, hogy kit tudunk a helyére a hozni?
Soulét
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-12, 11:35
_DREAM_ írta:
Sunáznám, nekem az Atletiben nagyon tetszett (és a játéka is).
Kulukulu-t nagyon írják a Tottenhamre még a télen. Tavaly még láttam benne néha fantáziát, de idén annyira k.ottul fogalmatlan ostoba játékosnak tűnik hogy csak annyit kérdeznék hogy hol kell aláírni?
Én még néha látok benne fantáziát azt viszont nem látom, hogy valaha is fog nálunk a posztján játszani...persze ha jó pénzt adnak érte menjen, de ilyen Demiral szerű balfaszkodásba kár bevonni + ugye a leglényegesebb kérdés, hogy kit tudunk a helyére a hozni?
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-12, 08:08
Malloy írta:
Saullal mi történt? Az Atletiben egy klasszis középpályás volt, aztán olcsón kölcsönadták a Chelseabe, ahonnan már küldenék is vissza…
Sunáznám, nekem az Atletiben nagyon tetszett (és a játéka is).
Kulukulu-t nagyon írják a Tottenhamre még a télen. Tavaly még láttam benne néha fantáziát, de idén annyira k.ottul fogalmatlan ostoba játékosnak tűnik hogy csak annyit kérdeznék hogy hol kell aláírni?
Malloy likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-11, 09:18
Saullal mi történt? Az Atletiben egy klasszis középpályás volt, aztán olcsón kölcsönadták a Chelseabe, ahonnan már küldenék is vissza…
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-10, 17:17
CsT írta:
Krisz írta:
Szerintem nincs kisebb eredménykényszer egy top PL klubnál sem, ott mégsem az a felfogás, hogy végig kell járni a cigányligákat mielőtt a nagycsapatban a pályára lépnél. Itt nekem az a legfőbb problémám, hogy a tehetségesebb spílereket is így kezeljük - nekem az a legnagyobb agyfasz, hogy elvileg Haaland is azért ment Dortmundba mert mi le akartunk vele huzatni egy évet a C-ben. Emellett a silány minőségű utánpótlásunk se biztos olyan gyenge. A Milannál amikor már nem volt Silvio papa és kénytelenek voltak az utánpótláshoz nyúlni, rögtön feltűnt Donna, Loca, Calabria, de még Cutrone is lehet hozna egy Morata szintet, továbbra sem hiszem, hogy pont akkor sikeredett be egy prémium generáció, amikor elfogyott a pénz. A cigányligák helyett mondjuk 5 meccsen a nagycsapatban százezerszer többet fejlődne egy Fagioli, mintha a Catanzaroban vitézkedne. Illetve miért kell először mindenképp a C-be meg a B-be kölcsönözni? Rovella pl simán kiemelkedik (egy két rutinosabb veterán mellett) a Genoaból. Az ilyenekből kell fiókcsapatot csinálni nem a B-t is ritkán látó Cittadellakból. Chiesa hol lenne ha mondjuk nálunk nevelkedik, de a nagycsapat helyett 3 szezont a C-ben meg a B-ben bohóckodik? Azt viszont adom, hogy az U23nak kellene egy kis lökés hogy legalább a B-ben tudjunk kísérletezni.
Vlahovicnál meg továbbra sem értem mi motiválná, hogy most ide igazoljon pl egy Atletico helyett.
Szerintem aki igazán tehetséges azt mi se basszuk le a Bé-be vagy Cosenzába. Anno Pogba,Coman is simán ilyen senkiként jött és gondolom az első pár edzésen lehetett látni, hogy belőlük lehet valami, ezért nem küldtük őket a tarcsiba. Ellenben pl Dragusin vagy Frabotta azért kerültek be néhány meccsen mert valamelyik poszton elfogytunk. Nekem egyetlen elpocsékolt tehetség se ugrik be az elmúlt évekből, sőt én Ken visszatérésének se örültem tiszta szívből, mert benne is max egy squadplayert látok nem egy klasszist és úgy rémlik magasan ő volt az elmúlt 5-6 év legnagyobb tehetségnek kikiáltott játékosa.
Hát ki tudja, hogy kit hova baszunk le. Az biztos, hogy igazán nagy tehetséget nem igazoltunk az elmúlt években, így ez nem is annyira tud kiderülni
Azért bosszant Allegri szövege (pedig mindenben egyetértek vele!!!), mert ennek a feltételrendszernek nem felel meg például Del Piero sem, de Pogba sem úgy jött ide, hogy lezavartuk a Serie B-be baszakodni. A Dortmundban 20 éves gyerekek mennek akkorákat, hogy összeszarnánk magunkat, ha nálunk tennék. El tudom képzelni, hogy ezeket a sorokat olvasva egy Haaland aszondja, hogy inkább nem vállalja a rizikót, hogy csak úgy kölcsönadjuk, ha ő inkább 50 gólt rúg 20 meccsen a Dortmundban.
Ilyen hülye nyilatkozatot adni...
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-11-10, 14:33
CsT írta:
Szerintem aki igazán tehetséges azt mi se basszuk le a Bé-be vagy Cosenzába. Anno Pogba,Coman is simán ilyen senkiként jött és gondolom az első pár edzésen lehetett látni, hogy belőlük lehet valami, ezért nem küldtük őket a tarcsiba. Ellenben pl Dragusin vagy Frabotta azért kerültek be néhány meccsen mert valamelyik poszton elfogytunk. Nekem egyetlen elpocsékolt tehetség se ugrik be az elmúlt évekből, sőt én Ken visszatérésének se örültem tiszta szívből, mert benne is max egy squadplayert látok nem egy klasszist és úgy rémlik magasan ő volt az elmúlt 5-6 év legnagyobb tehetségnek kikiáltott játékosa.
Dragusinból meg Frabottaból akár lehetne egy Calabria is, de nem a Speziaban. Már az is előrelépés lenne ha megbízható squadplayereket tudnánk B listára tenni. Erre amúgy Frabotta nem jó példa, mert túl későn igazoltuk, szóval az a modell se működik, hogy 20 éveseket veszünk. Itt mindenképp kulcs az U23as csapat amivel el kellene jutni oda, hogy 15 évesekkel kísérletezzünk 1-2 szezonon keresztül a B-ben, hogy 17-18 évesen akár kezdőbe lehessen dobni, mint Pedrit. Ken ügye kicsit bonyolult, mert ő nem egy univerzális játékos, mint Chiesa, nincs is olyan work ethicje meg karaktere (hajlamos bulikázni), egy jó Juveben ahol a posztja létezett is 500 perc alatt vert 6 gólt. Erre elküldtük a PL posványba, majd egy jobb csapatban (PSG) megint jól teljesített - az nekem mindegy hogy 2 méterről lőtte a gólok felét, pont az kéne Morata helyett, aki, nem ér oda, vagy lesen van, vagy odaér de kihagyja. Egyébként Keant annak idején amikor első 2000es spílerként vert gólt egyből lepasszoltuk egy szezonra Veronaba, közben simán volt olyan szinten, mint akiket a Bárka, City, MU, stb simán bedobál a kezdőbe 500-1000 percre szezononként.
Csak azt akarom mondani, hogy még ha prémium is lenne az utánpótlásunk akkor is a 30 éves módit követjük, még egy olyan zseni is, mint Allegri. Ez a gáz.