Azért ez fáj, simán hozható lett volna Rugani és/vagy valamelyik fiatal bevonásával.
Mondjuk az Arsenal még nálunk is kétszer lúzerebb a közelmúltat és a jelent tekintve egyaránt. Ők nem baszták ki a Pirlojukat, aminek 3 meccs 0 pont -9es gólkülönbség, utolsó hely az eredménye, úgy hogy ők költötték a legtöbbet idén nyáron a PLben. Lehet el tudjuk velük cserélni télen Tamagocsit Ramseyra
Közben Camavingat behúzta a Margit, na valami hasonló spíler kellett volna nekünk is
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 16:26
A jelenleg szarul kinéző játékosaink szerződéséből hátralévő évek száma: - De Sciglio 1 - Bernardeschi 1 - Rugani 2 - Ramsey 2 - Rabiot 2 - Bentancur 3 - Szczesny 3
Reálisan az utolsó háromért lehetne 10 milla fölötti összeget kapni. Viszont Rabiot és Szczesny esetében simán benne van, hogy "tiszteletben akarják tartani majd a szerződésüket", mivel máshol ennyit nem fognak keresni, mint itt. A harmadik horror fizus Ramseyt én tuti kihaynám a BL keretből idén, hátha az távozásra ösztönzi.
Amíg ezeket a problémákat nem oldjuk meg és a bevételeink nem állnak vissza egy normál szintre (#covid), addig ilyen mercatokra számítok, mint ez az idei volt.
Maxon nagy a felelősség - valahogy a meglévő és nem reménytelen fiatal játékosainkat (Chiesa, De Ligt, Kulusevski, McKennie, Kean, Locatelli, Arthur) kellene magasabb szintre emelni az itt lévő érett játékosokból pedig ki kéne hozni a maxot (Dybala, Cuadrado, Bonucci, Morata).
Ha csak a játékosmozgásokat nézem, akkor Kean és Locatelli a megfelelő irány. A távozók közül Ronaldo nyilván nagy érvágás, de láttuk, hogy vele sem megy a csapat - a mostani Juventusba ő egy megengedhetetlen luxus.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 16:05
zetterberg40 írta:
A mercatonknak vége, nem lesz több érkező.
Közben Tomiyasu -> Arsenal 20+3 millióért.
Azért ez fáj, simán hozható lett volna Rugani és/vagy valamelyik fiatal bevonásával.
Krisz likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 14:45
Fagyi --> Cremonese, azért ez nem túl biztató, hogy a fiataljaink még egy ócska kiesőjelölt serie A-s csapathoz sem kellenek..
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 14:41
CsT írta:
Transfermarkt szerint megvettük a holland csávót, de gondolom adjuk is tovább
Persze, őt behúztuk és küldjük tovább a Sampdoriahoz, ahova végül Dragusin is kerül.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 13:54
zetterberg40 írta:
Transfermarkt szerint megvettük a holland csávót, de gondolom adjuk is tovább
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 13:13
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 12:33
CsT írta:
Franc tudja, azért Cérót is sikerült, Maxi anno lenyilatkozta, hogy el kellene adni, az első meccsen padra baszta és már ment is Akit kicsapsz a keretből azért előbb-utóbb elmegy (ahogy Kebab is, mert meggyőződésem, hogyha Pirlo számít rá lehet még most is itt lenne ) és nyilván az ügynöke is aktívabb lett volna a piacon, de így elüldögélt itt továbbra is a langyos vízben.
Hát ja, csak Ramsey ebből él 10 éve. Most reálisan nézve 30 évesen (Decemberben 31) milyen perspektívája van a karrierjére? Itt már kizárt hogy valami olyan csapathoz kerüljön ahol nyerhet is valamit, illetve az is kizárt, hogy ennél többet keressen. 2 év múlva amikor lejár a szerződése 33 lesz. Az már visszavonulós kor (főleg olyan fizikummal mint neki), esetleg még ráhúzhat egyet a Cardiffban levezetés gyanánt. Ha most kibasszuk az ifibe az neki csak kevesebb melót jelent, semmi más paraméter nem változik. Viszont mi leszünk a mocskok akik tiszteletlenek, pénzéhesek, stb stb és nem is nyerünk vele semmit. Viszont a méltatással meg motiválással egy nagyon halovány esélyt adunk neki, hogy valami hasznunkra legyen illetve hogy valaki esetleg megvegye.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 11:59
Krisz írta:
Szerintem az egyértelmű, hogy elüldözni nem fogjuk tudni, akkor meg nincs értelme basztatni, a legtöbb amit tehetünk, hogy inspiráljuk, motiváljuk és hátha lesz valami haszna.
Franc tudja, azért Cérót is sikerült, Maxi anno lenyilatkozta, hogy el kellene adni, az első meccsen padra baszta és már ment is Akit kicsapsz a keretből azért előbb-utóbb elmegy (ahogy Kebab is, mert meggyőződésem, hogyha Pirlo számít rá lehet még most is itt lenne ) és nyilván az ügynöke is aktívabb lett volna a piacon, de így elüldögélt itt továbbra is a langyos vízben.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 11:48
CsT írta:
Ezt a szezon első napján kellett volna megtenni (mármint az ifibe küldést) de Maxi inkább áradozni kezdett róla és az első meccsen kezdőbe is rakta...ugyan miért távozna valahova ahol max fele ennyi pénzt kap.
Szerintem az egyértelmű, hogy elüldözni nem fogjuk tudni, akkor meg nincs értelme basztatni, a legtöbb amit tehetünk, hogy inspiráljuk, motiváljuk és hátha lesz valami haszna.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 10:26
Én azon csodélkozom, hogy Umtiti neve még fel sem merült ha már ennyire tárgyalunk a Barcaval. Sérülékeny, sokat keres, beillene a profilba.
_DREAM_ likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 10:06
zetterberg40 írta:
Közben Kean érkezése is hivatalos. Két évre kölcsönbe érkezik 7 millióért, majd bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelezően véglegesíteni kell 28 millióért (3 év alatt fizetve), ami további 3 millióval emelkedhet. Nem lett olcsó.
Hát kurvára nem, egy olyan játékosért aki szerintem nem lesz kezdő.
Közben Ranocchia --> Vicenza, egy serie B-s kiesőjelölt csapat. Pedig a edzőmeccseken egész biztató volt.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 10:04
Petike007 írta:
Magam részéről is azt mondom várjunk csak vele. Bárcába nem kell el kell takarítaniuk, viszont az idő nekünk dolgozik. Ha Jancsika jönni akar, a Bárca van kényszerben.
Remzit is el kellene valahogy paterolni. Magam részéről leraknám az ifi csapatba, felnőttbe még keretbe sem.
Ezt a szezon első napján kellett volna megtenni (mármint az ifibe küldést) de Maxi inkább áradozni kezdett róla és az első meccsen kezdőbe is rakta...ugyan miért távozna valahova ahol max fele ennyi pénzt kap.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 09:55
Krisz írta:
Sokat mondjuk nem számít melyik csapat sérült listáján szerepel, a pénzét meg ugyanúgy kapja.
Rájöttem túl jó nők a nővérkék ezért ragaszkodik hozzájuk mindenki. Conte alatt biztos, hogy ótvar szőrös nővérek voltak, egyből nem akart senki oda kerülni. Remzyt is minden alkalommal amikor sérült el kellene küldeni mindenféle tükrözésre. Egyből renben lenne minden
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 09:51
Petike007 írta:
Magam részéről is azt mondom várjunk csak vele. Bárcába nem kell el kell takarítaniuk, viszont az idő nekünk dolgozik. Ha Jancsika jönni akar, a Bárca van kényszerben.
Remzit is el kellene valahogy paterolni. Magam részéről leraknám az ifi csapatba, felnőttbe még keretbe sem.
Sokat mondjuk nem számít melyik csapat sérült listáján szerepel, a pénzét meg ugyanúgy kapja.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 09:42
tjunior írta:
Várnék még ezzel. Egyszerűen senkinek sem az érdeke, hogy maradjon a Barcában. Szerintem csak kivárunk. Azt nem mondom, hogy jönni fog, meg vannak kétségeim, hogy minek. De lehet olyan konstrukció a végén, ami Remzi mellett is lehetővé teszi az igazolását a legvégén.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 09:38
CsT írta:
Nem, állítólag Kenő vagy Remzi távozása lett volna az érkezés feltétele. De egyikük sem akart menni és ajánlat sem jött értük.
Szerintem ez a mercato ennyi volt.
Várnék még ezzel. Egyszerűen senkinek sem az érdeke, hogy maradjon a Barcában. Szerintem csak kivárunk. Azt nem mondom, hogy jönni fog, meg vannak kétségeim, hogy minek. De lehet olyan konstrukció a végén, ami Remzi mellett is lehetővé teszi az igazolását.
A hozzászólást tjunior összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-08-31, 10:13-kor.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 09:20
Közben Kean érkezése is hivatalos. Két évre kölcsönbe érkezik 7 millióért, majd bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelezően véglegesíteni kell 28 millióért (3 év alatt fizetve), ami további 3 millióval emelkedhet. Nem lett olcsó.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 09:04
zetterberg40 írta:
Ronci eladása hivatalos a klub részéről: 15 millió (5 év alatt fizetve) + 8 millió bónusz. 14 milliós minusvalenza.
Ez kb. olyan deal,amin az látszik,hogy nekik sem kellett igazán,de évi 3 millióért azt mondták na jó,talán a mezeladásokból meglesz ez.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 08:57
sneco7 írta:
Pjanic instan fekete-fehér fotót osztotta meg egy emojival...sejtelmes,most akkor behúzzuk?
Nem, állítólag Kenő vagy Remzi távozása lett volna az érkezés feltétele. De egyikük sem akart menni és ajánlat sem jött értük.
Szerintem ez a mercato ennyi volt.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 08:55
zetterberg40 írta:
Ronci eladása hivatalos a klub részéről: 15 millió (5 év alatt fizetve) + 8 millió bónusz. 14 milliós minusvalenza.
Jut is marad is.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 08:41
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 22:29
Pjanic instan fekete-fehér fotót osztotta meg egy emojival...sejtelmes,most akkor behúzzuk?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 19:58
Petike007 írta:
Lenyilatkozta a csapat orvosa, hogy miert nem lehetett műteni. Nem a tripperes hibája. Így emiatt nem fair elővenni.
Na ez nekem új, én a mindenképpen műtét nélküli megoldást akar sztorit ismerem csak.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 19:46
CsT írta:
Én inkább lennék bajnok Icardival minthogy valamelyik hullarabló horda a pofánkba röhögjön megint, én már ebben a pizsi, klubhűség...stb dolgokban nem hiszek. Nyilván bárki másnak jobban örülnék, de szerintem ez az Allegris foci egy valamirevaló center nélkül (aki a levegőben is jó és verekedik is a védőkkel) nem fog igazán működni. Nálam az emberi hulladékok sorába Artúr is belefér a kis homeopátiás trükkjével. Mezzalaként nem hiszem, hogy használható lenne mert két dolgot nem tud támadni meg védekezni.
Lenyilatkozta a csapat orvosa, hogy miert nem lehetett műteni. Nem a tripperes hibája. Így emiatt nem fair elővenni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 19:06
Téjlor89 írta:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy az idő megszépíti az emlékeket Pjanic kapcsán. Nem csak az utolsó szezonjában volt értékelhetetlen, hanem az utolsó 1,5-ben legalább. A nagyon sokba kerülő agymenéseit meg nem lehet azzal magyarázni, hogy "nem operálhatott hosszú passzokkal". A Romaban és a Juvés korszaka elején egy kiváló spíler volt, de gyanítom, hogy az ő ideje lejárt. Persze, ahogy írtátok, láttunk már Pirlo-féle feltámadásokat.
Ha kellene választanom, hogy ötödikek legyünk, vagy Icardi Juve-mezt húzzon magára, az előbbit választanám. Amellett, hogy egy emberi hulladék, mostanában non-stop sérült és Kean konkrétan erősebb szezont futott a PSG-ben, mint ő.
Nagyon nem szeretném, hogy idős / drága játkosokat kapkodva megvegyünk a mercato utolsó napjában. Ezek állítanak minket mindig kényszerpályára, mert aztán nem tudunk tőlük szabadulni. Használjuk csak Locatellit szépen a védelem előtt, ahol a Sassuoloban is focizott és pakoljunk elé két mezzalat. Ramsey és Bekúr nálam kuka - előbbit még a BL-be sem nevezném 'a la Emre Can'. De a Rabiot/McKennie/Arthur hármasból meg kell próbálni kihozni a maximumot. Én eskü megtartanám Fagiolit utolsó esélynek - ha mindenki nagyon besül, akkor hátha...
De Max persze jobban tudja, mint én
Én inkább lennék bajnok Icardival minthogy valamelyik hullarabló horda a pofánkba röhögjön megint, én már ebben a pizsi, klubhűség...stb dolgokban nem hiszek. Nyilván bárki másnak jobban örülnék, de szerintem ez az Allegris foci egy valamirevaló center nélkül (aki a levegőben is jó és verekedik is a védőkkel) nem fog igazán működni. Nálam az emberi hulladékok sorába Artúr is belefér a kis homeopátiás trükkjével. Mezzalaként nem hiszem, hogy használható lenne mert két dolgot nem tud támadni meg védekezni.
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 18:07
Én is azon a véleményen vagyok, hogy az idő megszépíti az emlékeket Pjanic kapcsán. Nem csak az utolsó szezonjában volt értékelhetetlen, hanem az utolsó 1,5-ben legalább. A nagyon sokba kerülő agymenéseit meg nem lehet azzal magyarázni, hogy "nem operálhatott hosszú passzokkal". A Romaban és a Juvés korszaka elején egy kiváló spíler volt, de gyanítom, hogy az ő ideje lejárt. Persze, ahogy írtátok, láttunk már Pirlo-féle feltámadásokat.
Ha kellene választanom, hogy ötödikek legyünk, vagy Icardi Juve-mezt húzzon magára, az előbbit választanám. Amellett, hogy egy emberi hulladék, mostanában non-stop sérült és Kean konkrétan erősebb szezont futott a PSG-ben, mint ő.
Nagyon nem szeretném, hogy idős / drága játkosokat kapkodva megvegyünk a mercato utolsó napjában. Ezek állítanak minket mindig kényszerpályára, mert aztán nem tudunk tőlük szabadulni. Használjuk csak Locatellit szépen a védelem előtt, ahol a Sassuoloban is focizott és pakoljunk elé két mezzalat. Ramsey és Bekúr nálam kuka - előbbit még a BL-be sem nevezném 'a la Emre Can'. De a Rabiot/McKennie/Arthur hármasból meg kell próbálni kihozni a maximumot. Én eskü megtartanám Fagiolit utolsó esélynek - ha mindenki nagyon besül, akkor hátha...
De Max persze jobban tudja, mint én
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 17:27
zetterberg40 írta:
Agresti szerint a klub úgy döntött, nem szerződteti Pjanicsot semmilyen formában.
Okés, csak akkor ne az legyen, hogy Ramseyval meg Daniloval bohóckodunk.
Egyébként bedobták, hogy Kulukult eladnánk az Atalantának. Parádés lenne, kb viszatöltjük a CR7 előtti mentést...
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 16:26
Agresti szerint a klub úgy döntött, nem szerződteti Pjanicsot semmilyen formában.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 16:02
LeRoi10 írta:
Ranocchia -> Vicenza Dragusin -> Cagliari Fagioli -> Cremonese Delli Carri -> Salernitana Pellegrini -> West Ham or Sampdoria
Ma/ holnap ezeket jelentik be... vicc.... Középpályán se Ranocchia, se Fagyi nem lesz. Védelemből kölcsönadjuk Dragusint. Tényleg marad a 4 védő: Rugani, Bonucci, Chiellini, De Ligt és a 4 szélsővédő: Alex Sandro, DS, Danilo, Cuadrado.
Úgy, hogy látjuk, hogy Cuadrado elől még életveszély lenne.... Nem értem már az egészet... De persze, majd De Winter...
A kp így is tele lesz, ha Pjanic jön 7 középső középpályásunk lesz. Dragusin meg nem veszteség, semmi extra a gyerek, egy fiatalabb Rugani. De Winter nem tudom mit tud, de a drakulageci nem tette magasra a mércét. Pellegrini kaphatna egy esélyt de hát védekezni ő se tud.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-30, 15:19
Ranocchia -> Vicenza Dragusin -> Cagliari Fagioli -> Cremonese Delli Carri -> Salernitana Pellegrini -> West Ham or Sampdoria
Ma/ holnap ezeket jelentik be... vicc.... Középpályán se Ranocchia, se Fagyi nem lesz. Védelemből kölcsönadjuk Dragusint. Tényleg marad a 4 védő: Rugani, Bonucci, Chiellini, De Ligt és a 4 szélsővédő: Alex Sandro, DS, Danilo, Cuadrado.
Úgy, hogy látjuk, hogy Cuadrado elől még életveszély lenne.... Nem értem már az egészet... De persze, majd De Winter...