- Romagnoli szerinte ingyen igazolható lesz jövőre. A Juventus kiváló célpont lenne. (valószínűleg csak pénzt akarnak, bár van egy tendencia, hogy a milantól ingyen megpattan aki csak teheti). Mindenesetre sunáznám Romagnolit - De Ligt távozhat jövőre. (Ezt mondjuk pont nem érteném... Szerintem jól érzi itt magát és ennél jobb helye nem igen lehetne.) - Pogba kapható lenne egy Pogback 2.0-ra de zsét kéne viritania a juvénak. ( most már ne jöjjön. jövőre 29 lesz, majd ránk rohadna ő is. Benne nem látom azt, hogy 33 évesen még a csúcson lesz...)
Romagnolit szerintem már nyáron lezsírozták legalább olyan szintre, mint 1 éve Locat. De Ligtnek kellene egy szintlépős szezon, hogy valaki komolyabb pénzt meg több fizut adjon neki, anélkül ez csak szarkavarás. Pogbaval kapcsolatban viszont nem értek egyet. Most ha kötünk vele egy 4 éves szerződést akkor az pont kitart addig amíg klasszis szinten tudja nyomni. Ingyen jönne Csak a sertésnek kellene tejelni valamennyit azon túl meg egy ésszerű fizut kell neki ajánlani, ha elfogadja királyság, ha nem, akkor mehet a PSGbe vagy hosszabbithat mencseszterben.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-18, 14:35
Raiola keveri a szart:
- Romagnoli szerinte ingyen igazolható lesz jövőre. A Juventus kiváló célpont lenne. (valószínűleg csak pénzt akarnak, bár van egy tendencia, hogy a milantól ingyen megpattan aki csak teheti). Mindenesetre sunáznám Romagnolit - De Ligt távozhat jövőre. (Ezt mondjuk pont nem érteném... Szerintem jól érzi itt magát és ennél jobb helye nem igen lehetne.) - Pogba kapható lenne egy Pogback 2.0-ra de zsét kéne viritania a juvénak. ( most már ne jöjjön. jövőre 29 lesz, majd ránk rohadna ő is. Benne nem látom azt, hogy 33 évesen még a csúcson lesz...)
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-09, 13:14
Téjlor89 írta:
Keanben bőven van potenciál. Én Kean és Romero elbalfaszkodását tartom Paratici legnagyobb bűneinek. Bár Kean esetében, lehet, h Raiola kényszerítette ki a távozását.
Tény, hogy fejben javulnia kell és meg kell értenie, hogy játszhat az erősségeire, de a tavalyi PSG-s év szerintem sokat segített neki ebben.
Meg kell adni az esélyt neki, hátha...
Az olasz válogatott pedig a mai napig nem értem, hogy nyerhetett EB-t ilyen csatárjátékkal. Belotti és Immobile abszolút hitvány válogatott szinten, nettó emberhátrány mindkettő. Szerintem Mancini is így gondolja, úgyhogy lehet, hogy a Raspadoriké és Keaneké a közeljövő is.
Azért mert center poszttól lefelé minden nagyon durván patent volt, különösen amíg Spina nem szakította szét magát.
Kennek meg remélem lesz valami mentora házon belül, nehogy a Raiola influence meg a bulikázás kerekedjen felül. Ez a baja egyedül és amúgy nekünk is az a baj, hogy kb 1 db Chiellini van erre a feladatra, esetleg Bonucci, Chiesa meg Loca akik alapból rendben vannak fejben meg még túl fiatalok vagy nem rég vannak a csapatnál.
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-09, 11:22
Keanben bőven van potenciál. Én Kean és Romero elbalfaszkodását tartom Paratici legnagyobb bűneinek. Bár Kean esetében, lehet, h Raiola kényszerítette ki a távozását.
Tény, hogy fejben javulnia kell és meg kell értenie, hogy játszhat az erősségeire, de a tavalyi PSG-s év szerintem sokat segített neki ebben.
Meg kell adni az esélyt neki, hátha...
Az olasz válogatott pedig a mai napig nem értem, hogy nyerhetett EB-t ilyen csatárjátékkal. Belotti és Immobile abszolút hitvány válogatott szinten, nettó emberhátrány mindkettő. Szerintem Mancini is így gondolja, úgyhogy lehet, hogy a Raspadoriké és Keaneké a közeljövő is.
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-09, 00:25
CsT írta:
A kurvanyázás mindig célba ér De majd Nápolyban is verjen egy ilyet
Azért Morci elég clutch spíler volt az első itteni időszakában
Amúgy Ken szélsőt játszik vagy csak eredmenyek.com hülye megint?
A 130 centis Raspadori volt középen, Ken kb CR pozicióban nyomta. Igazából mindkettőnél (CR és Ken) az a lényeg, hogy a 16oson belülre kerüljenek, csak Ken nem csinál felesleges és balfasz szobabicikliket.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-08, 21:42
Krisz írta:
Nyilván fostalicska ellenfél, sanszosan kiesnének a Serie Aból Crotone style, de Ken mindkét góljánál látszik a predator befejezés. Ezért a skilljéért Morata 3szor állna sorba.
A kurvanyázás mindig célba ér De majd Nápolyban is verjen egy ilyet
Azért Morci elég clutch spíler volt az első itteni időszakában
Amúgy Ken szélsőt játszik vagy csak eredmenyek.com hülye megint?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-08, 21:21
CsT írta:
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy Belotti a jelenlegi támadókhoz képest verekedős csatár Amiért igazán kellene szerintem az a fejjáték, mert abban szinte minden támadónk atomgyenge, Maxi focijánál azért az az ívelések központi szerepet szoktak kapni, emlékezzünk Manzsu hány labdát készített le fejjel a támadóknak anno.
Romagnolit az össze milanos ismerősöm szidja (kb úgy mint mi Bonuccit), sérülés ide vagy oda, ahogy jöttek jobb képességű védők a milanba egyből kiszorult, squad playernek jó lehet, de ha benne látjuk Cselló utódját, annak szerintem kevés.
Meglátjuk Ken mire egy betömörülő védelem ellen, itt az lesz a gyakoribb és kevésbé az, hogy vezetünk 2-0-ra és lehet majd a kitámadó ellenfélre kontrázni mert ő abban lenne igazán jó.
Nyilván fostalicska ellenfél, sanszosan kiesnének a Serie Aból Crotone style, de Ken mindkét góljánál látszik a predator befejezés. Ezért a skilljéért Morata 3szor állna sorba.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-08, 12:40
CsT írta:
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy Belotti a jelenlegi támadókhoz képest verekedős csatár Amiért igazán kellene szerintem az a fejjáték, mert abban szinte minden támadónk atomgyenge, Maxi focijánál azért az az ívelések központi szerepet szoktak kapni, emlékezzünk Manzsu hány labdát készített le fejjel a támadóknak anno.
Romagnolit az össze milanos ismerősöm szidja (kb úgy mint mi Bonuccit), sérülés ide vagy oda, ahogy jöttek jobb képességű védők a milanba egyből kiszorult, squad playernek jó lehet, de ha benne látjuk Cselló utódját, annak szerintem kevés.
Meglátjuk Ken mire egy betömörülő védelem ellen, itt az lesz a gyakoribb és kevésbé az, hogy vezetünk 2-0-ra és lehet majd a kitámadó ellenfélre kontrázni mert ő abban lenne igazán jó.
Ahhoz hogy beszorítsunk egy csapatot kellene egy domináns középpálya az meg nemigazán van. Majd Remzi megoldja.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-07, 12:55
Krisz írta:
Romagnolit az utolsó két szezonja miatt mindenki köpködi, de szerintem pont ennek nincs jelentősége, távozás előtt áll, a tavalyit leszámítva a liga legnagyobb szemétdombja volt a csapat, tavaly sok sérüléssel bajlódott, az ilyen kilépőben lévő spílerek teljesítménye az esetek többségében nagyot javul ha posztra érkeznek. Amúgy csak hogy megnyugtassam magam csináltam egy comparisont Bonuccival és a mervadó statok közül a long ballt leszámítva (4.5 vs 3.8, szóval ez sem ég és föld) mindben jobb Romagnoli. Szerintem nemcsak amiatt lenne jó vétel mert olasz meg ingyen van.
Belotti amúgy verekedős csatár? Csak mert ha igen akkor nem túl hatékony, nem egy Mandzukic vagy Zaza szint ebben, így meg sok értelmét nem látom, ahogy annak sem, hogy felhalmozunk sok közepes játékost (főleg ha Ken is annak bizonyul).
Ken egy finisher, szerintem most ő az egyetlen ilyen a csapatban és ebben szvsz akár kiemelkedő is lehet. Emellett ügyes a labdával, good 1st touch, és van sebessége, sok mindent ki lehet belőle hozni ha a bulikázás helyett a sportra fókuszál. Ha nem lesz belőle klasszis akkor is saját nevelés és legrosszabb esetben is egy jó squad player. Majd ha kijön a GDS fizu cikke pár héten belül akkor kiderül mennyit szakít. Az biztos hogy a befejezés és a 16oson belüli érkezés egyik játékosunknak se az erőssége, és az eddigi összes meccset elnézve plusz a tavalyi szezon ahol CR baszott behúzni középre kurvára hiányzik elég régóta. Erre szerintem Ken egy nagyon jó opció, engem nem érdekel, ha 15-20 gólt 4-5 méterről seggel be.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-07, 11:27
CsT írta:
Cselló szerint Akanji fasza lenne utódjának, pont jó korban van és tényleg patent kis játékos én támogatnám, Romagnoli egyetlen indoka nálam, hogy olasz, amúgy egy Bonucci klón, 1vs1-ben könnyen faszra húzzák és minden meccsen benne van 1 faszság. Nyilván ingyen Rugáni helyett kötelező vétel lehet.
Vlahovic ha hoz még egy ilyen szezont akkor szerintem indul érte a licitháború, amiben nincs esélyünk, ha meg nem hoz, akkor meg kell gondolni az 50 millát. Bernát óta óvatosabb vagyok a firenzei topspílerekkel.
A kakas szerintem hasznos lenne, mindenképpen kellene (sőt kellett volna) egy verekedős, fejjel is veszélyes csatár. Őt akár olcsón is meg lehetne úszni (otthagyjuk érte Mandragorát vagy vmi...) és szerintem fizuban sem lenne vészes.
Ken jó? Ezt tényleg kérdezem, mert mióta innen elment nem nagyon láttam játszani, leginkább az rémlik, hogy a karantén alatt ő is bulizázott párszor (gondolom itt majd Kenő lesz a nagy spanja). A PSG-s góljainak 85%-át nagyrészt 4-5 méterről passzolta a kapuba, Allegrinél azért nem lesz ilyen tiki-taka. A sebessége biztos jól jön, esze anno nem nagyon volt meglátjuk fejlődött-e azóta. Őszintén szólva azért kurva drágán jött vissza, anno valami 27-ért adtuk el és most 7+28+3-ért hozzuk vissza (+ sanszosan az Ihattaren üzlet is miatta kellett ami megint csak +5,5 milla) ami összesen 43,5 milla és gondolom az Evertonnál kapott 3,2millás fizujából sem igen engedett.
Romagnolit az utolsó két szezonja miatt mindenki köpködi, de szerintem pont ennek nincs jelentősége, távozás előtt áll, a tavalyit leszámítva a liga legnagyobb szemétdombja volt a csapat, tavaly sok sérüléssel bajlódott, az ilyen kilépőben lévő spílerek teljesítménye az esetek többségében nagyot javul ha posztra érkeznek. Amúgy csak hogy megnyugtassam magam csináltam egy comparisont Bonuccival és a mervadó statok közül a long ballt leszámítva (4.5 vs 3.8, szóval ez sem ég és föld) mindben jobb Romagnoli. Szerintem nemcsak amiatt lenne jó vétel mert olasz meg ingyen van.
Belotti amúgy verekedős csatár? Csak mert ha igen akkor nem túl hatékony, nem egy Mandzukic vagy Zaza szint ebben, így meg sok értelmét nem látom, ahogy annak sem, hogy felhalmozunk sok közepes játékost (főleg ha Ken is annak bizonyul).
Ken egy finisher, szerintem most ő az egyetlen ilyen a csapatban és ebben szvsz akár kiemelkedő is lehet. Emellett ügyes a labdával, good 1st touch, és van sebessége, sok mindent ki lehet belőle hozni ha a bulikázás helyett a sportra fókuszál. Ha nem lesz belőle klasszis akkor is saját nevelés és legrosszabb esetben is egy jó squad player. Majd ha kijön a GDS fizu cikke pár héten belül akkor kiderül mennyit szakít. Az biztos hogy a befejezés és a 16oson belüli érkezés egyik játékosunknak se az erőssége, és az eddigi összes meccset elnézve plusz a tavalyi szezon ahol CR baszott behúzni középre kurvára hiányzik elég régóta. Erre szerintem Ken egy nagyon jó opció, engem nem érdekel, ha 15-20 gólt 4-5 méterről seggel be.
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 22:05
Cselló szerint Akanji fasza lenne utódjának, pont jó korban van és tényleg patent kis játékos én támogatnám, Romagnoli egyetlen indoka nálam, hogy olasz, amúgy egy Bonucci klón, 1vs1-ben könnyen faszra húzzák és minden meccsen benne van 1 faszság. Nyilván ingyen Rugáni helyett kötelező vétel lehet.
Vlahovic ha hoz még egy ilyen szezont akkor szerintem indul érte a licitháború, amiben nincs esélyünk, ha meg nem hoz, akkor meg kell gondolni az 50 millát. Bernát óta óvatosabb vagyok a firenzei topspílerekkel.
A kakas szerintem hasznos lenne, mindenképpen kellene (sőt kellett volna) egy verekedős, fejjel is veszélyes csatár. Őt akár olcsón is meg lehetne úszni (otthagyjuk érte Mandragorát vagy vmi...) és szerintem fizuban sem lenne vészes.
Ken jó? Ezt tényleg kérdezem, mert mióta innen elment nem nagyon láttam játszani, leginkább az rémlik, hogy a karantén alatt ő is bulizázott párszor (gondolom itt majd Kenő lesz a nagy spanja). A PSG-s góljainak 85%-át nagyrészt 4-5 méterről passzolta a kapuba, Allegrinél azért nem lesz ilyen tiki-taka. A sebessége biztos jól jön, esze anno nem nagyon volt meglátjuk fejlődött-e azóta. Őszintén szólva azért kurva drágán jött vissza, anno valami 27-ért adtuk el és most 7+28+3-ért hozzuk vissza (+ sanszosan az Ihattaren üzlet is miatta kellett ami megint csak +5,5 milla) ami összesen 43,5 milla és gondolom az Evertonnál kapott 3,2millás fizujából sem igen engedett.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 18:42
tjunior írta:
Egyrészt Vlahovic sem bizonyított még semmit nemzetközi szinten másrészt maradjunk a realitásoknál. A szerb jobb mint Belotti? igen. Több potenciál van benne? of course. Ha Vlahovic csinál még egy olyan szezont mint az előző, minden esély meg van rá, akkor az amúgy is borsos ára tovább emelkedik. Egy év múlva el kell kezdeni csengetni Chiesa árát, a védelem fiatalítása már nem tűrhet halasztást. Ha nem is leszünk olyan szegényház mint idén erősen kétlem, hogy lesz pénzünk rá.
Vlahovicnak 2023ig van szerződése, garantált, hogy max jövő nyáron eladja a Fior mert nem akar majd hosszabbítani. Kétlem, hogy neki is juvés pizsije lenne, mint Locanak, de ettől függetlenül el lehetne kezdeni bűvölni, hogy hozzánk akarjon jönni (nyilván árversenybe nem fogunk belemenni ezért neki kell majd visszautasítania azokat a magasabb összegeket amiket Fior elfogadna más csapatoktól). Az viszont biztos hogy 1 évig élő szerződéssel neki se lesz csillagászati ára.
Belottinál Ken szerintem jobb, de minimum egy kategória (persze majd ez a szezon végén derül ki igazán). Az lenne a sorsa előbb-utóbb, mint Perinnek - nem elég jó/kinőtte a csapat és évente pakolgathatjuk balra-jobbra az olasz középcsapatokhoz. Egyébként ilyen Morata féle játékoslízing konstrukciókat meg lehetne játszani tapasztaltabb spílerekkel (szerintem a kurvanagy fiatalítás mellett nagyon kellenek). Pár millás kölcsönpénz kockázat mellett találhatunk hosszabb távra megoldásokat anélkül, hogy ránk rohadnának, mint Ramsey. Ez lenne a Marotta/Paratici kukázásmódszer upgradelt verziója.
A védelem fiatalítását gyakorlatilag egy Romagnolival meg lehet oldani, a szélek meg nem hiszem, hogy annyira sürgősek, illetve sok opció se nagyon van amire ki lehetne baszni a pénzt.
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 17:51
tjunior írta:
Egyrészt Vlahovic sem bizonyított még semmit nemzetközi szinten másrészt maradjunk a realitásoknál. A szerb jobb mint Belotti? igen. Több potenciál van benne? of course. Ha Vlahovic csinál még egy olyan szezont mint az előző, minden esély meg van rá, akkor az amúgy is borsos ára tovább emelkedik. Egy év múlva el kell kezdeni csengetni Chiesa árát, a védelem fiatalítása már nem tűrhet halasztást. Ha nem is leszünk olyan szegényház mint idén erősen kétlem, hogy lesz pénzünk rá.
Az elmúlt évek alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem cash flow alapon hozunk pénzügyi döntéseket elsősorban.
Illetve Vlahovicra is lehetne egy Chiesahoz, Locatellihez hasonló dealt kötni. Jelenleg 40 milla az ára elvileg, sztem 50-ért a szezon végén is el lehet hozni, ami azért elfogadható lehet.
Abban viszont teljesen egyetértek, hogy 1-2 éven belül nagyon komoly lyukak lesznek (vagy már most is vannak) ebben a keretben: Bonucci, Sandro, Szczesny, két középpályás poszt, Cuadrado, Morata. És akkor még szó sem volt Dybala végletekig inkonzisztens teljesítményéről - sztem egyre inkább benne van a pakliban, hogy ingyen lelép a srác.
Ha nem tudnak a fiataljaink szintet lépni, akkor még akár a jelenleginél sokkal nagyobb gondban is lehetünk.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 17:36
Krisz írta:
Hát én remélem a Serie Ahoz Ken is elég lesz. Ha meg Moratat lecseréljük akkor Vlahovic felé kell orientálódni hasonló taktikával mint Loca esetében.
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 17:34
Krisz írta:
Hát én remélem a Serie Ahoz Ken is elég lesz. Ha meg Moratat lecseréljük akkor Vlahovic felé kell orientálódni hasonló taktikával mint Loca esetében.
Szerintem is Vlahovic lesz a jó irány - már ha nem derül ki idén, hogy csak egy 'one season wonder' volt. Haalandon nagyon meglepődnék, ha idejönne, plusz ha még esetleg jönne is, pénzünk szerintem nem lesz rá. Mást pedig nem látok, aki viszonylag jó korban van, mozdítható és jó eséllyel meg tudná ugrani a Juve-szintet.
Aztán ki tudja, lehet, hogy Kean idén lesz világklasszis
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 17:29
Egy gondolat. Ha Szczesny úgy folytatja a szezont, ahogy elkezdte, illetve nem lesz pénzünk sztárkapust leakasztani akkor érdemes lenne Sommeren elgondolkodni. Szerintem borzasztóan alulértékelt és ezt most nem csak az EB-teljesítménye alapján mondom. Nem hiszem, hogy túl drága lenne (Transfermarkton 6 milla a piaci értéke) és a Gladbachból talán mozdítható is lehet. 32, de kapusnál az nem kor és megérdemelne egy esélyt, hogy "sztárcsapatnál" védjen - már ha mi még ebbe a kategóriába tartozunk.
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 16:04
tjunior írta:
Belotti a Serie Aban tökéletes, megbízható és ismeri a közeget.
Malloy and Téjlor89 like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 11:55
Krisz írta:
Az a bajom Belottival, hogy minden aspektusban pehelysúlyú, ez az EBn is tisztán látszott. Akkor inkább már valami benga toronyra menjünk rá. Pellegrini akkor lenne jó ha valami 4231 félét akarnánk játszani és kellene egy trequartista, meg nem hiszem, hogy az új csapásirány lehetővé teszi, hogy fizuban annyit kínáljunk neki, hogy ide jöjjön. Romagnolit viszont még télen elcserélném Ramseyra Bernátra.
Belotti a Serie Aban tökéletes, megbízható és ismeri a közeget.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 10:37
tjunior írta:
Belottival kapcsolatban megint felröppentek a pletykák. Kedvelem az ilyen verekedős csatárokat. Moratát amúgy sem hiszem, hogy megtartjuk. Ennek apropóján ránéztem a transferen a lejáró szerződéső olasz játékosokat. https://www.transfermarkt.com/transfers/endendevertraege/statistik?plus=0&jahr=2022&ausrichtung=alle&spielerposition_id=alle&altersklasse=alle&land_id=75&yt0=Show Azért egy Belotti-Romagnoli-Pellegrini trió fincsi lenne. De mielőtt még bilibe ér a kezem, felvetődik bennnem, Pellegrini minek jönne ide a Rómából?
Az a bajom Belottival, hogy minden aspektusban pehelysúlyú, ez az EBn is tisztán látszott. Akkor inkább már valami benga toronyra menjünk rá. Pellegrini akkor lenne jó ha valami 4231 félét akarnánk játszani és kellene egy trequartista, meg nem hiszem, hogy az új csapásirány lehetővé teszi, hogy fizuban annyit kínáljunk neki, hogy ide jöjjön. Romagnolit viszont még télen elcserélném Ramseyra Bernátra.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-06, 10:09
Belottival kapcsolatban megint felröppentek a pletykák. Kedvelem az ilyen verekedős csatárokat. Moratát amúgy sem hiszem, hogy megtartjuk. Ennek apropóján ránéztem a transferen a lejáró szerződéső olasz játékosokat. https://www.transfermarkt.com/transfers/endendevertraege/statistik?plus=0&jahr=2022&ausrichtung=alle&spielerposition_id=alle&altersklasse=alle&land_id=75&yt0=Show Azért egy Belotti-Romagnoli-Pellegrini trió fincsi lenne. De mielőtt még bilibe ér a kezem, felvetődik bennnem, Pellegrini minek jönne ide a Rómából?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-04, 14:22
zetterberg40 írta:
2,6 milliót áll a fizujából a Besiktas.
Egyébként Covid helyzet ide vagy oda, ez azért alátámasztja, amit itt páran írtunk. Pjancsinak lefőtt a kávé. Távolról sem az a szint, mint 3-4 évvel ezelőtt.
Szerintem ez azért nem annyira fekete-fehér. A sok Calma, meg üzenet után nyilvánvaló volt, hogy ide akar jönni, a paramétereivel (fos szezon, 30+ kor, magas fizetés) azok akik meg tudják fizetni, nem egészen ilyen profilt keresnek. Aztán addig húzták, hogy a végén, amikor bezártak a nyugati mercatok, maradtak a törökök nincs ló szamár is jó alapon. Tavaly előtti gazdasági környezetben a mostani szintjén is sanszosan több kérője lett volna szvsz, még akkor is ha valószínűleg már nem egészen az a szint mint Allegrinél volt. A török bajnoknál néhány leírt spílernek fordult már meg a karrierje. Majd elválik a BLben, hogy mi is az igazság.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-09-03, 15:20
CsT írta:
Pjancsi --> Besiktas
2,6 milliót áll a fizujából a Besiktas.
Egyébként Covid helyzet ide vagy oda, ez azért alátámasztja, amit itt páran írtunk. Pjancsinak lefőtt a kávé. Távolról sem az a szint, mint 3-4 évvel ezelőtt.
Szerintem maga Bappé sem akar(t) idén nyáron csapatot váltani. Jövőre kvázi bárhová aláírhat, és a szerződésére kb. olyan összeget írathat, amit nem szégyell. Ráadásul a PSG-ből azt is kinézem, hogy a kiscsávó kap egy 50 millás ajánlatot a Citytől, és erre azt mondják, hogy megduplázzák
Én a mi keretünket nem tartom drasztikus downgradenek egyébként, nem versenyezhetünk angol topklubokkal meg a PSG-vel, de az alapok szerintem rendben vannak. Egy okos edző (és Maxi kétségkívül az) rengeteget ki tud hozni ebből a garnitúrából, szerintem az olasz bajnokságban mélyebb keret nem is nagyon van, ami az értékelhető/bevethető játékosokat illeti. Persze nem ártana szintet lépni sokaknak (de Ligt, Kula, Dibusz, BÁRKI a középpályáról) ahhoz, hogy tényleg egy ütőképes csapatunk legyen, de nyertünk úgy bajnokságokAT, hogy Padoin volt a leginkább foglalkoztatott csereemberünk.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 22:05
most így végigpörgettem transfermarkt-on. Szerintem ez az elmúlt 10 év leggyengébb kerete. De cáfoljatok rám.
Mindenesetre fiatalok vagyunk, nagy a potenciál, lehet fejlődni. Stb..
Szép kis kihívás maxinak
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 21:17
zetterberg40 írta:
Természetesen a Real 200 millió körüli Mbappéra tett ajánlatát is teljességgel leszarják, inkább ingyen engedik el jövőre.
Az Ffp jegyében.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 20:43
Hát ez megint egy gyenge közepes mercato nálam (Nem vágom, hogy ebben a covid témában hogy tudott az eddig BL-t nélkülöző milan pl 70 millát lazán elverni).
De nézzük:
1.Kapusposzton mindenképpen gyengültünk Gigi egy isten 100 évesen is, Perin egy balfasz kiscsapatos kapus aki akkor tud jól védeni ha 15-öt lőnek neki kapura és abból 12 megfog. A lengyel meg szarik bele mert mindenképpen ő lesz a kezdőkapus.
2.A védelem is gyengült mert a Danilo, Cselló, csicska, Puli, Szandi sornak nem tett jót a +1 év. A Rugany - Demiral csere egyértelműen visszalépés, a töröknek legalább töke volt ha esze nem is, és mindezen nyertünk kb 3 millát. DS-el és (a felkészülési meccsek alapján) Pellegrinivel is max többen lettünk.
3.Kp: Loca suna, viszont irányító továbbra sincs és a feleslegből sem sikerült lejjebb adni. Kenő véglegesítése kicsit lackó mert szerintem Maxinál nem sok sót eszik meg azért a 21 milláért.
4.Támadósor: a páva - Balotelli2 Kean hatalmas downgrade, Kulu, Bernát továbbra is hatalmas kérdőjel, ahogy a 60.perces Dibcsi és a depi Morata is. Kájózsorzsnak nagyjából 7 meccset és 1 gólt jósolok.
Edző: Na az Upgrade, de hogy mire lesz elég?
Én a pesszimista fajtához tartozom, szóval én egy harmadik helyet jósolok.
Offtopic: Nálam a legnagyobb lackó, hogy Mbappét nem adták 200M-ért...inkább elengedik jövőre ingyen? Ez már olyan megvesszük a pénzed dolog...
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 19:09
Téjlor89 írta:
A jelenleg szarul kinéző játékosaink szerződéséből hátralévő évek száma: - De Sciglio 1 - Bernardeschi 1 - Rugani 2 - Ramsey 2 - Rabiot 2 - Bentancur 3 - Szczesny 3
Reálisan az utolsó háromért lehetne 10 milla fölötti összeget kapni. Viszont Rabiot és Szczesny esetében simán benne van, hogy "tiszteletben akarják tartani majd a szerződésüket", mivel máshol ennyit nem fognak keresni, mint itt. A harmadik horror fizus Ramseyt én tuti kihaynám a BL keretből idén, hátha az távozásra ösztönzi.
Amíg ezeket a problémákat nem oldjuk meg és a bevételeink nem állnak vissza egy normál szintre (#covid), addig ilyen mercatokra számítok, mint ez az idei volt.
Maxon nagy a felelősség - valahogy a meglévő és nem reménytelen fiatal játékosainkat (Chiesa, De Ligt, Kulusevski, McKennie, Kean, Locatelli, Arthur) kellene magasabb szintre emelni az itt lévő érett játékosokból pedig ki kéne hozni a maxot (Dybala, Cuadrado, Bonucci, Morata).
Ha csak a játékosmozgásokat nézem, akkor Kean és Locatelli a megfelelő irány. A távozók közül Ronaldo nyilván nagy érvágás, de láttuk, hogy vele sem megy a csapat - a mostani Juventusba ő egy megengedhetetlen luxus.
Allegrinek minden eddiginél nehezebb feladata lesz. Ez a keret szerintem semmilyen poszton (védelem, középpálya, támadósor) nem a liga legjobbja, ami önmagában még nem jelent semmit, de nem látom reálisnak a bajnoki címet. Ahhoz tényleg extra kell.
(Én Bekúrról és Rabbiról teljesen lemondtam, eskü Artúrban jobban bízom)
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 19:04
Krisz írta:
Közben Camavingat behúzta a Margit, na valami hasonló spíler kellett volna nekünk is
Ráadásul teljesen jó áron (31 millió, ami bónuszokkal 40-ig mehet el).
Arról már nem is beszélve, hogy a PSG sima kölcsönben elvitte 7 millióért a jelenleg legtehetségesebb balbekknek tartott Nuno Mendest a Sportingtól. Kölcsönvették, értitek??? 40 millióért véglegesíthetik, de még csak nem is kötelező véglegesítés, hanem sima opció a hírek szerint. Természetesen a Real 200 millió körüli Mbappéra tett ajánlatát is teljességgel leszarják, inkább ingyen engedik el jövőre.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2021-08-31, 18:34
tjunior írta:
Azért ez fáj, simán hozható lett volna Rugani és/vagy valamelyik fiatal bevonásával.
Mondjuk az Arsenal még nálunk is kétszer lúzerebb a közelmúltat és a jelent tekintve egyaránt. Ők nem baszták ki a Pirlojukat, aminek 3 meccs 0 pont -9es gólkülönbség, utolsó hely az eredménye, úgy hogy ők költötték a legtöbbet idén nyáron a PLben. Lehet el tudjuk velük cserélni télen Tamagocsit Ramseyra
Közben Camavingat behúzta a Margit, na valami hasonló spíler kellett volna nekünk is