Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bevásárlóközpont

Go down 
+16
EsztéNégy
virracocha
Tankcsapda
fktgbr
Téjlor89
Malloy
sneco7
LeRoi10
tjunior
zetterberg40
_DREAM_
CsT
bombahoppa
Petike007
_Tyler
Krisz
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
LeRoi10
Segédedző
Segédedző

Bevásárlóközpont - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 15:19

Ranocchia -> Vicenza
Dragusin -> Cagliari
Fagioli -> Cremonese
Delli Carri -> Salernitana
Pellegrini -> West Ham or Sampdoria

Ma/ holnap ezeket jelentik be... vicc.... Középpályán se Ranocchia, se Fagyi nem lesz. Védelemből kölcsönadjuk Dragusint. Tényleg marad a 4 védő: Rugani, Bonucci, Chiellini, De Ligt és a 4 szélsővédő: Alex Sandro, DS, Danilo, Cuadrado.

Úgy, hogy látjuk, hogy Cuadrado elől még életveszély lenne.... Nem értem már az egészet... De persze, majd De Winter...
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 14:57

CsT írta:

Játszani még nem láttam, de manager játékokban ilyen igazi jolly joker! Smile
19 éves, holland válogatott. A PSV-ben 56 meccsen 6 gólt vágott két év alatt.

Középpályás. Ezekkel a statokkal simán jöhet Ramsey helyére.

szerk: A quick and skilful midfielder, Ihattaren is mainly as a playmaker but can play most attacking positions.[22] Instinctive and skilled in passing, he has been compared to fellow countryman Memphis Depay.[

A hozzászólást bombahoppa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-08-30, 15:42-kor.
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 14:41

tjunior írta:
Vettünk egy Mohamed Ihatteren nevű holland srácot aprópénzért. Lesz belőle jó kis plusvalenza pár év múlva és a pizzás is lehajol az apróért.
Játszani még nem láttam, de manager játékokban ilyen igazi jolly joker! Smile
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 14:38

_DREAM_ írta:

és kölcsön is adjuk a Sampnak.
Majd beleszámítjuk Damsgaardba vagy valami ilyesmi.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 14:14

tjunior írta:
Vettünk egy Mohamed Ihatteren nevű holland srácot aprópénzért. Lesz belőle jó kis plusvalenza pár év múlva és a pizzás is lehajol az apróért.
és kölcsön is adjuk a Sampnak.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 13:17

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 11:27

_Tyler írta:

Pjanic utolsó éve már nálunk is igen gyenge volt, szerintem még az is kétséges, hogy a mostani, egyébként vállalhatatlan középpályánkon erősítene-e valamit. Semmi szükség rá, ő már lefelé tart a pályafutásában egy ideje, mostanra szerintem az MLS-ben kellene gondolkodnia. Önmagához képest is lassú, motiválatlan, fizikailag leépült. Ettől függetlenül valószínűnek tartom, hogy ő jön, más nem nagyon elérhető a piacon.

Szerintem ez így sarkítva nem igaz. Pirlo utolsó éve a Milannal is gyenge volt, a többit tudjuk. Persze Pjanic közel sem akkora klasszis, de az ő szituációja is hasonló, mint ami Pirloval történt, akit Allegri kirakott a szélre amire alkalmatlan és az erősségei nem érvényesülnek. Sarri rendszerében egy olyan kp kellett, mint Artúr, aki jól tartja meg a labdát és rövid zero risk passzokkal tovább adja gyorsan. Pjanic nem gyors és nem olyan elit labdatartásban, mint Artúr, ezért gyenge volt az utolsó évben, viszont jól lát a pályán és jók a hosszú passzai és tud szervezni, Allegri rendszerében meg pont erre lenne leginkább szükség. Valószínűleg nem váltja meg a világot, de szerintem simán erősítés lenne és olyan konstrukcióban is elérhető ami nem jelent hosszú távú elkötelezettséget (1 év kölcsön, kötelező opció nélkül) és a mostani helyzetben valószínűleg a fizuja is masszívan alku képes. Ha a fürdőskurva hamarabb jelenti be hogy lelép akkor gondolom jobb opcióink lettek volna és lehet Pjanic képbe sem kerül, viszont szerintem lehet benne perspektíva, mivel gyorsabb nem lesz az tuti, viszont Allegrinek most leginkabb hideg fej és szervezés kell
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 10:35

_Tyler írta:

Pjanic utolsó éve már nálunk is igen gyenge volt, szerintem még az is kétséges, hogy a mostani, egyébként vállalhatatlan középpályánkon erősítene-e valamit. Semmi szükség rá, ő már lefelé tart a pályafutásában egy ideje, mostanra szerintem az MLS-ben kellene gondolkodnia. Önmagához képest is lassú, motiválatlan, fizikailag leépült. Ettől függetlenül valószínűnek tartom, hogy ő jön, más nem nagyon elérhető a piacon.
Icardi amúgy azért nem kell, mert elsősorban nem a csatársorban van a baj. Ezek a csatárok egy Vidal, Pogba, Pirlo, Marchiso középpályával fosnák a gólokat. Persze, amúgy egy féreg is az argentin, ráadásul a játékstílusa a mai fociban már nem megfelelő: alig ér labdába, a csapatjátékban nulla, nem segít be a védekezésbe, a támadásépítésbe. Ez a lesipuskás stílus ma már megengedhetetlen luxus. Szóval ő sem kellene.
Ahogy azt a múltkor is írtam, nem egy év lesz helyrehozni, amit Paratici idefosott a klubhoz. Tele vagyunk eladhatatlan, sokat kereső játékosokkal, akiktől jó eséllyel csak akkor szabdulunk majd meg, ha lejár a szerződésük: De Sciglio, Szczesny, Perin, Rugani, Bernardeschi, Arthur, Ramsey, Rabiot, Alex Sandro. De Kulusevskit is odaadnám egy zsák krumpliért bárkinek. Az lehet még, hogy kölcsön tudunk néhány játékost adni -igyen, vagy 1-2 millióval, ami elvileg nem számít minusvalanzának, gyakorlatilag azért az. 
Azért milyen már, hogy Higuain, Romero, (valószínűleg) CR, Matuidi, Khedira és Douglas Costa esetében olyen minusvalenzát és felesleges bérkiadást, végkielégítést hoztunk össze, amiből a Serie A csapatainak nagy része egy fél kezdőcsapatot igazol?
Pjancsit az utolsó évében azért a bagós erősen kiherélte azzal, hogy 10 méternél nem passzolhatott messzebbre, a Barcánál szintén ez a stílus dívik (Artúr meg pont azért szar itt mert ő meg 3 méteres oldalpasszokra van specializálódva). Valóban le van lakva egy kicsit a szlovén, de Maxinak nagyon kellene egy regista mert eddig Ramzi lett ott kipróbálva (aki a szezon 70%-át sérülten tölti majd, illetve Danilo aki nem odavaló meg valószínűleg a védelembe is többször lesz rá szükség. Bekúr nem a védelem elé való azt többször bebizonyította és Allegri is lenyilatkozta, Rabbi kvalitásai is inkább mezzalában tudnak érvényesülni és az eddig látottak alapján Locával is inkább ott fog számolni.

Krisz likes this post

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-30, 09:45

Krisz írta:

Én azt nem értem, hogy Brozovicot miért nem környékeztük még meg, 2022ben jár le a szerződése, tökéletes lenne a posztra. Szóval minimum zavart keltenénk az erőben a férgeknél, jó esetben meg lerabolnánk vagy januárban vagy jövő nyáron ingyen (most keddig aligha).

Egyébként Pjancsinak milyen skillje hanyatlott meg azóta, hogy eladtuk? Mert azon túl, hogy a bárkába nem illett és hozott egy fos szezont én nem hiszem hogy különösebb baj lenne vele, a bagósnál is az volt a baja, hogy nem operálhatott hosszú passzokkal. Ráadásul a bárkától kb ingyen is el tudnánk hozni és/vagy kölcsönbe nem kötelező opcióval.

Amúgy Kentől miért fázik mindenki annyira? Oké hogy nem egy szint (még) Icardival, de egy echte finisher típus (nem a Morata/Dybala féle értelmezhetetlen fajta). Az Empolinál gondolom nem az volt a gond, hogy egy Ken szintű center nem lett volna elég, mert CRre van szükség, hanem, hogy semmilyen centerünk nem volt, akinek a 16os az élettere.
Szerintem sokkal fontosabb előbb szerkezetileg kiegyensúlyozni a keretet, mint a minőséget fejleszteni.

Icardi amúgy azért nem kell, mert elsősorban nem a csatársorban van a baj. Ezek a csatárok egy Vidal, Pogba, Pirlo, Marchiso középpályával fosnák a gólokat. Persze, amúgy egy féreg is az argentin, ráadásul a játékstílusa a mai fociban már nem megfelelő: alig ér labdába, a csapatjátékban nulla, nem segít be a védekezésbe, a támadásépítésbe. Ez a lesipuskás stílus ma már megengedhetetlen luxus. Szóval ő sem kellene.
Ahogy azt a múltkor is írtam, nem egy év lesz helyrehozni, amit Paratici idefosott a klubhoz. Tele vagyunk eladhatatlan, sokat kereső játékosokkal, akiktől jó eséllyel csak akkor szabdulunk majd meg, ha lejár a szerződésük: De Sciglio, Szczesny, Perin, Rugani, Bernardeschi, Arthur, Ramsey, Rabiot, Alex Sandro. De Kulusevskit is odaadnám egy zsák krumpliért bárkinek. Az lehet még, hogy kölcsön tudunk néhány játékost adni -igyen, vagy 1-2 millióval, ami elvileg nem számít minusvalanzának, gyakorlatilag azért az. 
Azért milyen már, hogy Higuain, Romero, (valószínűleg) CR, Matuidi, Khedira és Douglas Costa esetében olyen minusvalenzát és felesleges bérkiadást, végkielégítést hoztunk össze, amiből a Serie A csapatainak nagy része egy fél kezdőcsapatot igazol?
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 21:22

virracocha írta:

Lehet, hogy Icardi gólerős, jól fejel, stb, de azért eddig nem kéne lesüllyedni. Inkább bukjuk a scudettot, minthogy Juve mezben lássam ezt a nyomorékot.
Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy erősítés lenne. Ha Morata összeszedi magát fejben, simán jobb.
Morata? Ne vicceljünk már! Mikor volt utoljára értelmes megmozdulása football pályán? 

Abban egyetértünk, hogy Icardi egy gyökér, de nélküle nemhogy scudetto nem lesz, de a BL-ben sem vagyok biztos. 

Amúgy pont most sérült le 1 hónapra ő is. Ez egyértelmű jele annak, hogy ide jön! 😀
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 21:16

Malloy írta:

Tegnap én is arra a következtetésre jutottam elnézve a nem létező csatárjátékunkat, hogy felőlem megk*rhatja mindenki feleségét, csak jöjjön mert így esélyünk sincs.

Lehet, hogy Icardi gólerős, jól fejel, stb, de azért eddig nem kéne lesüllyedni. Inkább bukjuk a scudettot, minthogy Juve mezben lássam ezt a nyomorékot.
Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy erősítés lenne. Ha Morata összeszedi magát fejben, simán jobb.

Téjlor89 likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 15:36

CsT írta:
Wiccelt nem hiszem, hogy elengedi a Dortmund mert jelenleg 7 sérült védőjük van (ebből 4 középső védő) így a boglyas hajú holland a szezon elejétől belső védőt játszik, nélküle gyakorlatilag ki sem tudnának állni. 33 éves játékost max 1 év kölcsönbe szabadna igazolni, de ez nyilván nem érné meg a Dortmundnak.

Pjancsi jöhet mert nincs registánk, bár a hal agyon dicsérte Remzit és Danilot is azon a poszton a statok kurvára nem ezt mutatják. Locát pedig inkább mezzalaként favorizálja majd szerintem.

Ha Kenőért jönne ajánlat tőlem simán mehetne, ha ezt a támadó kp posztot képzelte neki a mister, arra nem igazán van felállásunk.

Csuamenit nagyon sunáznám, valamikor a nyár közepén pár napig volt hallható a neve, de jelenleg nem realitás.

Végül addig is eljutottam, hogy Icarditól se hánynék nyilvánosan (csak otthon csendben a sarokba) de kell egy center (aki tud fejelni és leköti a védőket) mert ez így nagyon vérszegény.

Én azt nem értem, hogy Brozovicot miért nem környékeztük még meg, 2022ben jár le a szerződése, tökéletes lenne a posztra. Szóval minimum zavart keltenénk az erőben a férgeknél, jó esetben meg lerabolnánk vagy januárban vagy jövő nyáron ingyen (most keddig aligha).

Egyébként Pjancsinak milyen skillje hanyatlott meg azóta, hogy eladtuk? Mert azon túl, hogy a bárkába nem illett és hozott egy fos szezont én nem hiszem hogy különösebb baj lenne vele, a bagósnál is az volt a baja, hogy nem operálhatott hosszú passzokkal. Ráadásul a bárkától kb ingyen is el tudnánk hozni és/vagy kölcsönbe nem kötelező opcióval.

Amúgy Kentől miért fázik mindenki annyira? Oké hogy nem egy szint (még) Icardival, de egy echte finisher típus (nem a Morata/Dybala féle értelmezhetetlen fajta). Az Empolinál gondolom nem az volt a gond, hogy egy Ken szintű center nem lett volna elég, mert CRre van szükség, hanem, hogy semmilyen centerünk nem volt, akinek a 16os az élettere.
Szerintem sokkal fontosabb előbb szerkezetileg kiegyensúlyozni a keretet, mint a minőséget fejleszteni.

Petike007 likes this post

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 13:35

CsT írta:
...

Végül addig is eljutottam, hogy Icarditól se hánynék nyilvánosan (csak otthon csendben a sarokba) de kell egy center (aki tud fejelni és leköti a védőket) mert ez így nagyon vérszegény.
Ettől az Icardi dumától elsírom magam. De kezdek én is így érezni. Most ebédeltem, talán bent marad.

Keantől egyelőre Amauri-dezsavut kaptam, csúnya devla egy kórság.

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 10:31

CsT írta:

Tegnap én is arra a következtetésre jutottam elnézve a nem létező csatárjátékunkat, hogy felőlem megk*rhatja mindenki feleségét, csak jöjjön mert így esélyünk sincs.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 10:10

Wiccelt nem hiszem, hogy elengedi a Dortmund mert jelenleg 7 sérült védőjük van (ebből 4 középső védő) így a boglyas hajú holland a szezon elejétől belső védőt játszik, nélküle gyakorlatilag ki sem tudnának állni. 33 éves játékost max 1 év kölcsönbe szabadna igazolni, de ez nyilván nem érné meg a Dortmundnak.

Pjancsi jöhet mert nincs registánk, bár a hal agyon dicsérte Remzit és Danilot is azon a poszton a statok kurvára nem ezt mutatják. Locát pedig inkább mezzalaként favorizálja majd szerintem.

Ha Kenőért jönne ajánlat tőlem simán mehetne, ha ezt a támadó kp posztot képzelte neki a mister, arra nem igazán van felállásunk.

Csuamenit nagyon sunáznám, valamikor a nyár közepén pár napig volt hallható a neve, de jelenleg nem realitás.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 09:52

Amúgy Ronci távozása az utolsó napokban rendesen odavágott a mercatonknak. Ha a nyár elején távozik, egészen biztosan máshogy alakítják a dolgokat Cherubiniék. Morcit aligha kölcsönöztük volna még egy évre, hanem már most rámozdultunk volna egy olyan csatárra, aki hosszabb távon megoldást jelent. Plusz szerintem a középpályát is jobban frissítettük volna. Így marad minden fronton a kapkodás, kényszermegoldások.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 09:44

Witseltől 33 évesen sokat nem várhatunk. Pjancsi fiatalabb, de ő is jelentősebben megindult a lejtőn, mint azt a többség gondolja.

Locát leszámítva az összes középpályásunkat odaadnám Csuameniért, csak sajnos nem reális. 

Ha tippelnem kellene, Icardi + Witsel lesz ebből az utolsó napokban.

Kean örökli meg Ronci 7-es mezét.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 01:30

Nem fogom bánni, ha jön Witsel. Erre a középpályára nagy erősítés lesz még ő is. És igen, Pjanic is az lenne. Egyszerűen minősíthetetlen továbbra is az a csapatrész
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 00:35

Krisz írta:

Akkor De Wintert próbálgassuk majd amikor a fél védelem kidől, ne Kenő legyen rögtönzött védő.

Közben Ken leszállt Torinoban. Én örülök ennek a mercatonak, fiatalítunk, olaszosítunk és a sok hulladék ellenére a keret szerkezete sokat fejlődött.
Dragusin 2 évre kerül Cagliariba ha minden igaz, én alapból örülnék Kennek ha nem Ronaldo pótlására érkezne...így szerintem ez nagyon vékony.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-29, 00:30

CsT írta:
Dragusint tuti kölcsönadjuk, a mai meccskeretbe se került be. Maxi inkább De Wintert akarja ötödik védőnek.

Akkor De Wintert próbálgassuk majd amikor a fél védelem kidől, ne Kenő legyen rögtönzött védő.

Közben Ken leszállt Torinoban. Én örülök ennek a mercatonak, fiatalítunk, olaszosítunk és a sok hulladék ellenére a keret szerkezete sokat fejlődött.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 19:07

Dragusint tuti kölcsönadjuk, a mai meccskeretbe se került be. Maxi inkább De Wintert akarja ötödik védőnek.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 19:00

LeRoi10 írta:

Hát, azt írják, hogy Ramsey bármiért mehet, az igazi probléma, hogy igazából senkinek sem kell, illetve a fizetését sem fogja máshol megkapni. Két évig van még szerződése, hülye lenne nem kitölteni.  Ennek ellenére Ronci miatt 1 középpályás még jöhet: Pjanic vagy Tolisso még beeshet az utolsó 3 napban. Pjanic felezett fizetéssel kölcsönben nem lenne rossz üzlet. Csak hosszútávon ne számoljunk már vele.

Nekem az az érdekes, hogy a védelmet mennyire elhanyagoljuk.  Dragusin kölcsönben valószínű, hogy Cagliariban köt ki. Ugyan 3 védős rendszerben Danilo és DS is bevethető, illetve Sándor is játszott már ott tavaly nem annyira rosszul, de azért mégiscsak 4 középhátvéddel neki vágni egy szezonnak.... eléggé kockázatosnak tűnik.

Nettó kihagyott meccsek 20/21-es szezonban sérülések miatt (ebben nincs benne, amikor félsérülten ültek a padon 20-30 perc játékra alkalmasan). Tavalyi évben 52 tétmeccsünk volt (Rugani nem nálunk játszott, de nála is hadd legyen ez a szám a bázis).

-Chiellini --> Kihagyott meccsek: 21 meccs  --> Rendelkezésre állás: 60% 
- Rugani --> Kihagyott meccsek: 17 meccs -->  Rendelkezésre állás: 67%
- De Ligt --> Kihagyott meccsek: 16 meccs --> Rendelkezésre állás: 69% --> Covid nélkül: 77%
- Bonucci --> Kihagyott meccsek: 13 meccs --> Rendelkezésre állás: 75% --> Covid nélkül: 81%

Ami a védelmet illeti, nyugodtan ide sorolhatjuk a kapus posztot is, ami akkora szemétdomb, hogy az első két kapusunk összesen nem ér annyit mint az 50 éves Buffon. De Ligtnél a vállműtétes lábadozás kicsit torzítja a statot, benne lehet bízni szerintem a többiek viszont problémasak. Chiellini totál lutri, a parádés EB győzelem után méltósággal "a csúcson" vonulhatott volna vissza, szerintem sanszosabb, hogy Barzás kínlódás lesz neki a következő szezon, mint hogy lenyom 40 meccset. Bonucci talán kevésbé esélyes a sérülésekre, de ő emberhátrány ha nem az EBs formájában nyomja. Danilo 4 védős rendszerben nem biztos hogy akkora király mint tavaly volt 352ben, múlt héten totál homály volt pl. Ruganitól sajna meg sokat nem várhatunk. Szóval itt ha a De Ligt-Chiellini páros megbomlik, hatalmas szopás jöhet. Szandinak is minden évben vannak hosszabb sérülései, meg 4 védős rendszerben ő sem biztos hogy túl jó megoldás. Remélem Dragusint nem adjuk kölcsönbe.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 18:07

Krisz írta:

Tetszik nekem ez a mercato, ha még esetleg valahogy elpaterolnánk Ramseyt tökéletesnek is mondanám.
Hát, azt írják, hogy Ramsey bármiért mehet, az igazi probléma, hogy igazából senkinek sem kell, illetve a fizetését sem fogja máshol megkapni. Két évig van még szerződése, hülye lenne nem kitölteni.  Ennek ellenére Ronci miatt 1 középpályás még jöhet: Pjanic vagy Tolisso még beeshet az utolsó 3 napban. Pjanic felezett fizetéssel kölcsönben nem lenne rossz üzlet. Csak hosszútávon ne számoljunk már vele.

Nekem az az érdekes, hogy a védelmet mennyire elhanyagoljuk.  Dragusin kölcsönben valószínű, hogy Cagliariban köt ki. Ugyan 3 védős rendszerben Danilo és DS is bevethető, illetve Sándor is játszott már ott tavaly nem annyira rosszul, de azért mégiscsak 4 középhátvéddel neki vágni egy szezonnak.... eléggé kockázatosnak tűnik.

Nettó kihagyott meccsek 20/21-es szezonban sérülések miatt (ebben nincs benne, amikor félsérülten ültek a padon 20-30 perc játékra alkalmasan). Tavalyi évben 52 tétmeccsünk volt (Rugani nem nálunk játszott, de nála is hadd legyen ez a szám a bázis).

-Chiellini --> Kihagyott meccsek: 21 meccs  --> Rendelkezésre állás: 60% 
- Rugani --> Kihagyott meccsek: 17 meccs -->  Rendelkezésre állás: 67%
- De Ligt --> Kihagyott meccsek: 16 meccs --> Rendelkezésre állás: 69% --> Covid nélkül: 77%
- Bonucci --> Kihagyott meccsek: 13 meccs --> Rendelkezésre állás: 75% --> Covid nélkül: 81%

Krisz likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 14:20

zetterberg40 írta:
Kean 20 millióért viszont nagyon korrekt biznisz.

Ebben már benne vannak a traktorok?

CsT and bombahoppa like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 14:13

zetterberg40 írta:

Tetszik nekem ez a mercato, ha még esetleg valahogy elpaterolnánk Ramseyt tökéletesnek is mondanám.

Malloy likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 13:55

Krisz írta:
Nézem, hogy mindenhol 433ban rakják fel Roncit centerben. A MUnál beszéltek vele, hogy ő nem szélső lesz vagy az még hátra van? 🤣

Szegény Bruno Fernandes akit 65 milláért vettek és eddig a tizikből élt Smile Smile Smile

bombahoppa likes this post

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 13:39

Krisz and Petike007 like this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 13:20

Kean Baba done! Holnap orvosi.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 12:31

Kean nagyon közel. A Juventus kölcsön+opciót szeretne, az Everton kölcsön+kötelező véglegesítést.  Nagy valószínűséggel félúton lesz a megoldás: kölcsön + kötelező véglegesítés bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Egybehangzó vélemények szerint nem volt tervben Ronci eladása. 10 milliót buktunk azon, hogy nem július elején takarodott el.... De az újjáépítés tervben volt, semmiképpen sem hosszabbítottunk volna vele.  Érdekes projekt.

Keannel a az U25-ös részlegünk :
5/6 közülük simán állandó kezdő része lehet

- Dragusin 19
- Kaio Jorge 19
- Fagioli 20
- Ranocchia
- Kean 21
- Kulukuluklulu 21
- De Ligt 22
- Pellegrini 22
- McKennie 23
- Locatelli 23
- Chiesa 23
- Be'kúr 24
- Arthur 25

25 és 28 között:
-Rabiot 26
-Rugani 27
- Berni 27
-Dybala 27
- Perin 28
- Morata 28
- DS 28

+ Kölcsönben:
-Rovella 20

_DREAM_, Petike007 and sneco7 like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-28, 09:37

Nézem, hogy mindenhol 433ban rakják fel Roncit centerben. A MUnál beszéltek vele, hogy ő nem szélső lesz vagy az még hátra van? 🤣

Petike007 and LeRoi10 like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime2021-08-27, 22:07

Remélem a hetes mezt megkapja Loca

bombahoppa likes this post

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 29 I_icon_minitime

Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
29 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont
» Bevásárlóközpont

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: