Elég sokoldalúnak néz ki a srác, hogy gyorsan beilleszkedjen, engem egyedül az anyagiak zavarnak ebben a dealben. Muriqi csak nem lesz belőle. Mondjuk a Roma ha tényleg kölcsönveszi 2 milláért 13 millás opcioval Baldanzit akkor az meg pont az a deal, amit nekünk kellene inkább (kellett volna) a teniszező helyett. Az már külön plusz, hogy a transfermarkton is 15 az értéke, így nem járna érte pontlevonás.
Egyébként Giuntolinak ruppótlanul elég nagy blama lenne, ha az első nagyobb igazolása egy 50 millás bukta lenne. Pragmatikus embernek gondolom, egy pragmatikus ember meg ilyen szituban nagy kockázatot nem vállal fel - nagyon biztosnak kell lennie magában...
Baldanzi egy AM, secunda Punta, prima punta keverék, arra meg nekünk ott van Yildiz. Az inkább érdekes, hogy ilyen kondíciókkal, 3-4 milla kölcsön szezon végén kurvasok még annál is több pénz, nem lehetett volna elhozni Koopit Atlantából?
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 18:31
Krisz írta:
Elég sokoldalúnak néz ki a srác, hogy gyorsan beilleszkedjen, engem egyedül az anyagiak zavarnak ebben a dealben. Muriqi csak nem lesz belőle. Mondjuk a Roma ha tényleg kölcsönveszi 2 milláért 13 millás opcioval Baldanzit akkor az meg pont az a deal, amit nekünk kellene inkább (kellett volna) a teniszező helyett. Az már külön plusz, hogy a transfermarkton is 15 az értéke, így nem járna érte pontlevonás.
Egyébként Giuntolinak ruppótlanul elég nagy blama lenne, ha az első nagyobb igazolása egy 50 millás bukta lenne. Pragmatikus embernek gondolom, egy pragmatikus ember meg ilyen szituban nagy kockázatot nem vállal fel - nagyon biztosnak kell lennie magában...
várjuk meg a hivatalos bejelentést, ennyire csak nem vagyunk hülyék ha BL induláshoz kötött opció van 49 millára az nagyon gáz lenne, ha csak sima opció, akkor az megint más, akkor ez egy sima kölcsön
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 18:26
CsT írta:
Ráadásul a TM szerint csak 15 millát ér, gondolom mi a minusvalenzáért is kapunk majd büntetést.
Nekem totál csubakka ez a mercato, a csávónak lesz fél éve bizonyítani egy teljesen új közegben, ha netán sikerül akkor meg 50 millát kérnek majd érte...de ahhoz szerintem nagyon nagyot kellene alakítani és hát ha még a Sotonban sem volt kihagyhatatlan akkor ezt nehéz elképzelni. Ha meg csak fél évre kerestünk embert, hogy meglegyünk darabra akkor egy rutinos, ligát ismerő Bonaventura sokkal értelmesebb döntés lett volna.
Abban is hatalmas kétségeim vannak, hogy Djalót a sérülése után majd a mi orvosi stábunk építi fel újra.
Én bús panda vagyok.
Bane.Davids.89 likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 17:47
Nico írta:
Szokás szerint több lett: 3.7 + 49 (!)
Ráadásul a TM szerint csak 15 millát ér, gondolom mi a minusvalenzáért is kapunk majd büntetést.
Nekem totál csubakka ez a mercato, a csávónak lesz fél éve bizonyítani egy teljesen új közegben, ha netán sikerül akkor meg 50 millát kérnek majd érte...de ahhoz szerintem nagyon nagyot kellene alakítani és hát ha még a Sotonban sem volt kihagyhatatlan akkor ezt nehéz elképzelni. Ha meg csak fél évre kerestünk embert, hogy meglegyünk darabra akkor egy rutinos, ligát ismerő Bonaventura sokkal értelmesebb döntés lett volna.
Abban is hatalmas kétségeim vannak, hogy Djalót a sérülése után majd a mi orvosi stábunk építi fel újra.
Én bús panda vagyok.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 15:21
40 millát egy kockázatmentes betonbiztos dealre adhatunk ki szvsz, mint Brémer volt. A Kvara párhuzam itt azért eléggé sántít, mert őt 13 milláért vették meg. Nem is értem ezt az összeget, mert ha még olyan játekosról lenne szó, akiért fél Európa sorbanáll, akkor talán, de tegnapig csak a teniszezőről hallottam, így nem áll össze a kép.
CsT likes this post
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 13:18
_DREAM_ írta:
Nekem ez teljesen Csubakka egyelőre.
Hát ez nekem is...vagy van valami mocsok nagy kalaptrükk a színfalak mögött, legalábbis remélem!
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 13:06
tjunior írta:
bónuszként már azt is írják, hogy kötelezővé válik az opció ha megvan a BL, ami hát már most kötelező opciónak hat. Így azért más a leányzó fekvése, gyakorlatilag megvettük a középpályást akivel nyáron számoltunk. Nem lesz itt Koopmeiners sem senki, ha ez igaz, ha igaz. Hallod Giuntoli, ne keljen csalódnom benned!
Ennyiért ha veszünk a másodosztályból… Oke, anno így szivtuk meg a Kvaraval, hogy nem fizettük ki amit kértek, de akkor is 53 milla?!
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 12:57
tjunior írta:
bónuszként már azt is írják, hogy kötelezővé válik az opció ha megvan a BL, ami hát már most kötelező opciónak hat. Így azért más a leányzó fekvése, gyakorlatilag megvettük a középpályást akivel nyáron számoltunk. Nem lesz itt Koopmeiners sem senki, ha ez igaz, ha igaz. Hallod Giuntoli, ne keljen csalódnom benned!
Nekem ez teljesen Csubakka egyelőre.
CsT and Bane.Davids.89 like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 12:43
Nico írta:
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 12:11
tjunior írta:
Alcazar már E FATTA! Elvben 2 milláért jön, 35ért vehető, nem egyértelmű hogy euro vagy font. Mindenhol bevethető, ha kell akkor szertárost is tud játszani vagy meccs után lemasszírozza a csapatot. Kíváncsi volnék ebből az egész Bonaventura - Pereyra (Koopmeiners) sztoriból mennyi volt a valóság és mennyi megint a firkász kamu. (persze a holland még bőven jöhet nyáron).
CsT likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 11:57
Alcazar már E FATTA! Elvben 2 milláért jön, 35ért vehető, nem egyértelmű hogy euro vagy font. Mindenhol bevethető, ha kell akkor szertárost is tud játszani vagy meccs után lemasszírozza a csapatot. Kíváncsi volnék ebből az egész Bonaventura - Pereyra (Koopmeiners) sztoriból mennyi volt a valóság és mennyi megint a firkász kamu. (persze a holland még bőven jöhet nyáron).
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 10:34
Nico írta:
Nekem ez a formula nem tetszik, ingyen tuti nem adják oda, ha meg beválik akkor fizethetünk 40+ milliót. Rabiot-t nem tudjuk megtartani, de őt Fagioli pótolja , simán jöhetne most olyan játékos aki jövőre is megoldás.
A Paratici érában ez egy teljesen elképzelhető forgatókönyv lenne, azonban nem gondolom, hogy Giuntoliék most ennyire átgondolatlanok lennének. A viszonylagosan gyorsan sínre állított és elindított gazdasági folyamatok mellett hiszem azt, hogy az Alcaraz és a Djalo transzfer is profin meg van komponálva.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 09:55
Bane.Davids.89 írta:
Elviekben ma át is esik az orvosi vizsgálatok egy részén már Londonban. Én valahogy jót érzek ezzel a transzferrel kapcsolatban és azt várom, hogy ez már egy kis ízelítő lesz a Giuntoli Magic-ből.
Nekem ez a formula nem tetszik, ingyen tuti nem adják oda, ha meg beválik akkor fizethetünk 40+ milliót. Rabiot-t nem tudjuk megtartani, de őt Fagioli pótolja , simán jöhetne most olyan játékos aki jövőre is megoldás.
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 07:27
tjunior írta:
Mivel elvben nem kerül semmibe és az opció sem kötelező, semmi kockázat sincs benne. Samardzic meg pénzbe kerülne, amúgy sem meggyőző, legalábbis nekem.
Elviekben ma át is esik az orvosi vizsgálatok egy részén már Londonban. Én valahogy jót érzek ezzel a transzferrel kapcsolatban és azt várom, hogy ez már egy kis ízelítő lesz a Giuntoli Magic-ből.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 07:16
Nico írta:
kölcsön + 40 millás opció egy angol2-es középcsapat cseréjéért? hmmm, akkor már inkább Samardzic vagy játszon Nicolussi
Mivel elvben nem kerül semmibe és az opció sem kötelező, semmi kockázat sincs benne. Samardzic meg pénzbe kerülne, amúgy sem meggyőző, legalábbis nekem.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 06:43
tjunior írta:
https://www.sofascore.com/player/carlos-alcaraz/1017392 Carlos Alcaraz. Állítólag Giuntoli régi lieblingje. A Southamptonban sem egyértelmű kezdő.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 06:40
tjunior írta:
https://www.sofascore.com/player/carlos-alcaraz/1017392 Carlos Alcaraz. Állítólag Giuntoli régi lieblingje. A Southamptonban sem egyértelmű kezdő.
kölcsön + 40 millás opció egy angol2-es középcsapat cseréjéért? hmmm, akkor már inkább Samardzic vagy játszon Nicolussi
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-31, 06:36
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 22:41
LeRoi10 írta:
Családegyesítés
Az első képet akartam én is bemásolni, de ez a fórum mindig kifog rajtam. De ez a válogatás sokkal szofisztikáltabb!
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 20:15
Családegyesítés
[url=https://servimg.com/view/19563398/197][/url]
_DREAM_, bombahoppa and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 18:35
Itt a megoldás.
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 17:11
Krisz írta:
Miretti amúgy nagy kérdőjel, mert az biztos, hogy nem ugyanarra való, mint Rabiot, az a poszt/szerepkör amiben elvileg kiemelkedőt tudna nyújtani itt jelenleg nincs. Én azt simán el tudom képzelni, hogy ha lenne Fagyi (esetleg Pogba) akkor ő már valahol kölcsönben nyomná erre a fél évre. A fejlődéséhez is kellene, meg ahhoz is, hogy felmérjük mi lehet belőle hosszabb távon. Nekem ő egy Marcsi vonal, aki évekig poszton kívül operált, míg nem Conte kitalálta, Allegri meg tovább dolgozta. Nyilván ebben a kp helyzetben nem fogjuk kölcsönadni, még ha ezen paraméterek mellett mindenkinek ez is lenne az optimális. Bonaventura papíron fél évre remek lenne, viszont az ilyen bizniszek mostanában nagyon nem jöttek be nekünk (pl. Paredesnél is nagyon a lista alját kapargattuk a kereterősítés okán, eléggé bukó volt).
Mirettivel kapcsolatban abszolút egyetértek, viszont szerintem egy Bonaventura ügylet sokkal megalapozottabb lenne, mint a Paredes féle volt. Paredes maximum profilban volt kecsegtető, de ő az első Római időszaka után mindenhol csak keresgélte önmagát, Bonaventura pedig mind a Milanban, mind a Fiorban az erősen megbízható kategóriát képviselte mindeddig, plusz messze nem sérlülékeny, nem úgy mint Parádé volt.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 16:56
Bane.Davids.89 írta:
Szerintem annyiban van valóságalapja, hogy rohadtul látja Allegri is, hogy alkalmanként Rabiot kiesésével és Miretti kényszer kezdetésével mekkorát esik a kp-nk súlya, nem véletlenül volt jegelve jó ideig Miretti. Persze a Mister védi a játékosait a nyilatkozataiban, de ez csak kifelé megy és pontosan tudja, hogy Miretti nem üti meg a szintet és biztos vagyok benne hogy szüksége lenne egy Serie A tapasztalt rutinos középpályásra .
Miretti amúgy nagy kérdőjel, mert az biztos, hogy nem ugyanarra való, mint Rabiot, az a poszt/szerepkör amiben elvileg kiemelkedőt tudna nyújtani itt jelenleg nincs. Én azt simán el tudom képzelni, hogy ha lenne Fagyi (esetleg Pogba) akkor ő már valahol kölcsönben nyomná erre a fél évre. A fejlődéséhez is kellene, meg ahhoz is, hogy felmérjük mi lehet belőle hosszabb távon. Nekem ő egy Marcsi vonal, aki évekig poszton kívül operált, míg nem Conte kitalálta, Allegri meg tovább dolgozta. Nyilván ebben a kp helyzetben nem fogjuk kölcsönadni, még ha ezen paraméterek mellett mindenkinek ez is lenne az optimális. Bonaventura papíron fél évre remek lenne, viszont az ilyen bizniszek mostanában nagyon nem jöttek be nekünk (pl. Paredesnél is nagyon a lista alját kapargattuk a kereterősítés okán, eléggé bukó volt).
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 16:32
_DREAM_ írta:
Bármennyire is undorító a múltja (Milan, Fior ) én sunáznám Bonát még ennyi évesen is.
Szerintem mindkettő kimondottan jól mutatna epizódistaként a JELENLEGI Juventusban. Plusz Pereyra már anno is tűrte itt ezt a szerepkört és nagyon megbízható volt. Bármelyikük okos húzás lenne rövidtávon.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 16:01
Bane.Davids.89 írta:
Szerintem annyiban van valóságalapja, hogy rohadtul látja Allegri is, hogy alkalmanként Rabiot kiesésével és Miretti kényszer kezdetésével mekkorát esik a kp-nk súlya, nem véletlenül volt jegelve jó ideig Miretti. Persze a Mister védi a játékosait a nyilatkozataiban, de ez csak kifelé megy és pontosan tudja, hogy Miretti nem üti meg a szintet és biztos vagyok benne hogy szüksége lenne egy Serie A tapasztalt rutinos középpályásra .
Bármennyire is undorító a múltja (Milan, Fior ) én sunáznám Bonát még ennyi évesen is.
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 14:17
tjunior írta:
Majd kicseréljük kölcsönbe Bonaventurára, legalábbis most ezt mondják. Keannál érdekesebb szerintem, hogy ezzel az utolsó pillanatban kölcsönvett középpályással csak magukat szórakoztatják a firkászok, vagy van valóságalapja?
_DREAM_ likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 13:39
Bane.Davids.89 írta:
Agresti: Kean-t mégsem viszi az Atleti, nem akarnak várni 1hónapot, amíg újra pályára léphet, ezért megszakították a tárgyalásokat.
Majd kicseréljük kölcsönbe Bonaventurára, legalábbis most ezt mondják. Keannál érdekesebb szerintem, hogy ezzel az utolsó pillanatban kölcsönvett középpályással csak magukat szórakoztatják a firkászok, vagy van valóságalapja?
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-30, 12:59
Agresti: Kean-t mégsem viszi az Atleti, nem akarnak várni 1hónapot, amíg újra pályára léphet, ezért megszakították a tárgyalásokat.
fethiye
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-29, 09:15
Én is úgy gondolom
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2024-01-26, 06:35
Krisz írta:
Az elég ciki lenne, ha olyan lenne a szerződése, hogy egy doppingvétség és 2 éves eltiltás okán ne tudnánk "ingyen" felbontani.
Viszont ha nincs konkretizálva akkor egy kellemes per elé nézhetünk ( mint pl. Jorge Andrade esetében) aminek a vége úgy is valami megegyezés. A legjobb lenne ha legalább 3 évre tiltanák el, úgy még maradha is a csapatnál, kapja a minimálbért ha éppen azt szeretné vagy vissza is vonulhat.
Krisz Takaroggyon!!!