Mirettinek nagyon kéne egy év Max nélkül, csak játszon
Egy Max nélküli év sok mindenkinek jót tenne!
Közben Nkunku fél évre kidőlt, na most fog a Chelsea rábólintani a Vlaho-Lókaka cserére
Malloy likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-08, 11:23
zetterberg40 írta:
A Salernitana csomagban vinné kölcsönben a Miretti, Nicolussi, Facundo Gonzalez triót. Ha garantálni tudják, hogy Mirettivel kezdőként számolnak, akkor szerintem ez egy jó megoldás lehet.
Mirettinek nagyon kéne egy év Max nélkül, csak játszon
bombahoppa and Malloy like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-08, 10:27
A Salernitana csomagban vinné kölcsönben a Miretti, Nicolussi, Facundo Gonzalez triót. Ha garantálni tudják, hogy Mirettivel kezdőként számolnak, akkor szerintem ez egy jó megoldás lehet.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-08, 07:49
Aké -> Udinese. Kölcsön.
Amúgy az megvan, hogy Audero lesz a hullarablók 2. számú kapusa? Természetesen kölcsön + opcióval.
A 34 éves Sommert pedig 6 millióért vették meg a kezdőbe. Klasszik Marotta.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 21:52
CsT írta:
Ha Sandrot nem akartuk megtartani elég lett volna az utolsó pár meccsen nem játszatni, gondolom ha a vezetőség úgy döntött volna akkor rászólnak Maxira.
Én simán el tudom képzelni, hogy a mercatoba Allegrinek nincs beleszólása, a meccselésbe meg a vezetőségnek - és talán így is van rendjén. Az már más kérdés, hogy Allegri szerint Szandi jobb, mint Gatti vagy akár Rugani...
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 21:47
Nico írta:
Ezt a plusz-mínusz matekot felejtsük már el, nem az számít mennyiért veszünk vagy adunk el, hanem, ha cash flowban nézzük akkor az eddig vett játékosok utáni idei részletet kell nézni illetve az eladási oldalon is.
Na jó, de ki tudja azt lekövetni? Azért nem ad annyira torz képet ha a nyári balanceot nézzük feltéve, hogy nagyjából egyforma mercatokat produkálunk.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 20:01
tjunior írta:
Most nem azért de arról az Allegriről beszélünk aki soha egy szava nem volt ahhoz, hogy eladták a Milanban meg itt is a kulcsjátékosait. Aztán amióta visszajött hirtelen kiderült, hogy mindent ő irányít meg minden a kedve szerint van. VAGY ez az egész megint a szokásos újságírói bullshit. Mi a valósíznűbb, hogy ebben a szar pénügyi helyzetben a vezetőség minden idegszálával Allegri kvánságait lesi és tartja meg pl. Sandrot vagy szimplán csak arról, hogy Sándorunk totál eladhatatlan, a szerződés meg szerződés.
Ha Sandrot nem akartuk megtartani elég lett volna az utolsó pár meccsen nem játszatni, gondolom ha a vezetőség úgy döntött volna akkor rászólnak Maxira. Ő viszont játszatta, sőt kinevezte másodkapitánynak. Rabbi 1 éves hosszabbításában semmi logika nincs viszont ő maga nyilatkozta le, hogy Allegri miatt marad, aki még a nyaralásán is sms-ekkel bombázta.
A milanos meg az előző Juvés korszaka teljesen más volt. Ott Berluék még azt is megmondták néha, hogy 4-3-1-2-ben kell játszani, Marrotánál nyilván nem sok beleszólása lehetett a dolgokba, mert a kobra vérprofi volt. Itt viszont Cherubini láthatóan nem igazán volt jártas a fociban inkább a gazdasági/üzleti vonalat vitte, az új vezetőségben meg csak kockák vannak. Nekem speciel sokkal logikusabb, hogy az ő tanácsára igazolunk és nem a marketingesére meg a könyvelőére...
Giuntoli meg túl későn jött ahhoz, hogy forradalmat csináljon. Elég ha szemét nagy részét el tudja takarítani.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 19:35
Ezt a plusz-mínusz matekot felejtsük már el, nem az számít mennyiért veszünk vagy adunk el, hanem, ha cash flowban nézzük akkor az eddig vett játékosok utáni idei részletet kell nézni illetve az eladási oldalon is. Ha viszont az eredményt nézzük akkor az amortizáció illetve a bérköltség változás a fontos, ezt könnyebb megbecsülni: bérben tuti van spórolás, amortizációban az újak valamennyit hozzatesznek, de Kulu eladása biztosan pluszos, mig Zak eladása újabb szép plusvalenzat hozna. Szóval ez eddig biztosan pluszos mercato, amire szükség is van a BL pénzek hiánya miatt
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 19:15
Már csak kölcsönt írnak Zakariás ügyében kötelező véglegesítéssel.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 15:50
tjunior írta:
De a vezetőség nem azt nézi hanem az összképet, az meg azt mutatja, hogy nincsennek BL bevételek
Ez azért elég sokféle lehet és sok dologtól függ. Egyébként Vlahot pont úgy vettük, hogy elvileg semmj lóvénk nem volt, egy középtávú tervben, meg jóvá volt hagyva egy ilyen beruházás, ezért betoltuk rá a 80 millát. Ha jövőre BLben leszünk, akkor meg feltételezem, hogy jó lenne erősíteni, megint csak arról van szó, hogy egy pénzköltést előrehozunk (jelen esetben a jövő évi bevételek balanszolnák a költségvetést). Ugyanakkor Vlaho már csak azért is esélyes lenne az eladásra, mert jelenleg 3 centerünk van egy posztra, de ebben az esetben a Lukaku résznek nincs alapja (amúgy is wtf) és nem is jön senki más.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 15:37
CsT írta:
Ha azt nyilatkozná, hogy nagyon kell zsé, akkor egyből underdog pozícióba kerülne az eladásoknál. Engem továbbra is meglepne ha nem lenne vezéráldozat. Aki nálam 95%, hogy Vlahovic lesz és nem is az a szörnyű, hogy távozik mert közel sem nyújtotta azt amit vártam tőle (mondjuk nálam ez inkább Allegri sara) hanem hogyha tényleg az Ellenség címert csókolgató bengát hozzuk helyette az vállalhatatlan húzás lesz.
Eddig abszolút Allegri igényeit elégítjük ki a mercato alatt. Sandro is miatta marad a csillagászati fizujával, Rabbit is miatta írta alá a +1 évet és szerintem Kenőt is miatta tartjuk majd itt jövőre és inkább valamelyik fiatalt passzoljuk le kölcsönbe (Miretti és/vagy Rovella).
Most nem azért de arról az Allegriről beszélünk aki soha egy szava nem volt ahhoz, hogy eladták a Milanban meg itt is a kulcsjátékosait. Aztán amióta visszajött hirtelen kiderült, hogy mindent ő irányít meg minden a kedve szerint van. VAGY ez az egész megint a szokásos újságírói bullshit. Mi a valósíznűbb, hogy ebben a szar pénügyi helyzetben a vezetőség minden idegszálával Allegri kvánságait lesi és tartja meg pl. Sandrot vagy szimplán csak arról, hogy Sándorunk totál eladhatatlan, a szerződés meg szerződés.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 15:18
CsT írta:
Ha azt nyilatkozná, hogy nagyon kell zsé, akkor egyből underdog pozícióba kerülne az eladásoknál. Engem továbbra is meglepne ha nem lenne vezéráldozat. Aki nálam 95%, hogy Vlahovic lesz és nem is az a szörnyű, hogy távozik mert közel sem nyújtotta azt amit vártam tőle (mondjuk nálam ez inkább Allegri sara) hanem hogyha tényleg az Ellenség címert csókolgató bengát hozzuk helyette az vállalhatatlan húzás lesz.
Eddig abszolút Allegri igényeit elégítjük ki a mercato alatt. Sandro is miatta marad a csillagászati fizujával, Rabbit is miatta írta alá a +1 évet és szerintem Kenőt is miatta tartjuk majd itt jövőre és inkább valamelyik fiatalt passzoljuk le kölcsönbe (Miretti és/vagy Rovella).
De ha ez így van, akkor miért nincs még lezsírozva? Elvileg olyan transferről van szó, amit nem júliusban találtak ki, ha az a szitu lenne, mint De Ligtnél, akkor már rég hivatalos lenne. Egyébként meg Giuntoli pontosan úgy fogalmazott, hogy nem eladó Vlaho és Chiesa, de ribanc sok pénzért megfontoljuk. Itt ha a pénz mozgatja a dolgokat, akkor egy Vlaho-Lukaku csere nem illik a képbe, ha meg Allegri, akinek az 5 sikeres éve alatt is 0 beleszólása volt a mercatoba, az elég valószínűtlen, hogy majd most ilyen dealeket diktál. Ha mégis akkor meg minden mindegy és úgy is meg kell baszódnunk.
Malloy likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 15:13
Krisz írta:
Kulát megvette a Spurs 30ért, így Zakariás nélkül -40en áll a mercatonk a Loca & Ken kiadások miatt. Ha valóban eladta 20ért Giuntoli, akkor annyira nem állunk rosszul. Kérdés, hogy a maradék selejtért lehet-e idén pénzt kapni, vagy csak a kölcsön(+opcióban) lehet őket elpasszolni (ha egyáltalán). Azt azért megjegyzem, hogy a Kenő + Zakariás kombó kb 40 milla körül hozna, szóval ha csak a mercato bottom lineját nézzük akkor sem kell feltétlenül Vlahot eladni.
De a vezetőség nem azt nézi hanem az összképet, az meg azt mutatja, hogy nincsennek BL bevételek
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 15:06
tjunior írta:
Ha Vlahot eladjuk annyiért amennyiért vettük, akkor több legyet ütünk egy csapaásra ha a pénzügyeket nézzük. Másfél évnyi amortizáció egyből plusvalenzaban jelentkezik, kiesik a könyvekből az óriási értéke és nem kell amortizálni plusz a keret legnagyobb bére túnik el (majd 13 millió euro). Aminek adunk a szarnak egy pofont ha lukakát hozzuk ide. A mai nap kamuja amúgy is a Gravenberch + péz biznisz, ami jóval szimpatikusabb.
Kulát megvette a Spurs 30ért, így Zakariás nélkül -40en áll a mercatonk a Loca & Ken kiadások miatt. Ha valóban eladta 20ért Giuntoli, akkor annyira nem állunk rosszul. Kérdés, hogy a maradék selejtért lehet-e idén pénzt kapni, vagy csak a kölcsön(+opcióban) lehet őket elpasszolni (ha egyáltalán). Azt azért megjegyzem, hogy a Kenő + Zakariás kombó kb 40 milla körül hozna, szóval ha csak a mercato bottom lineját nézzük akkor sem kell feltétlenül Vlahot eladni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 15:05
Krisz írta:
Giuntoli nyilatkozatából nekem az jött le, hogy nem feltétlenül kell idén kibalanszolni a mínuszokat. Persze lehet eladjuk valamelyiket, de szerintem nemcsak wishful thinking az hogy maradnak.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 14:59
Petike007 írta:
Dzsúdló 20M-ba eladta Zakariást a Monaco-ba több helyen is olvastam. A transfermarkt-on csak 18-at ér, aggódom.
Loca 30M KEN 30M (bazz) Weah 11,3 Milka 6,3
Eddig közel 40M a minusz a mercaton. BL nélkül ez még szupibb. (Ha Zakariás elmegy akkor csak 20M a bukfenc)
Valahogy azt érzem a végén fájni fog nekünk ez az egész. Minimum el kellene adni +40-60 környékére. Amire nagyon nem látok piacképes játékosokat. Vlaho, vagy Géza lesz ebbű more.
Ha Vlahot eladjuk annyiért amennyiért vettük, akkor több legyet ütünk egy csapaásra ha a pénzügyeket nézzük. Másfél évnyi amortizáció egyből plusvalenzaban jelentkezik, kiesik a könyvekből az óriási értéke és nem kell amortizálni plusz a keret legnagyobb bére túnik el (majd 13 millió euro). Aminek adunk a szarnak egy pofont ha lukakát hozzuk ide. A mai nap kamuja amúgy is a Gravenberch + péz biznisz, ami jóval szimpatikusabb.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 14:30
Petike007 írta:
Dzsúdló 20M-ba eladta Zakariást a Monaco-ba több helyen is olvastam. A transfermarkt-on csak 18-at ér, aggódom.
Eddig közel 40M a minusz a mercaton. BL nélkül ez még szupibb. (Ha Zakariás elmegy akkor csak 20M a bukfenc)
Valahogy azt érzem a végén fájni fog nekünk ez az egész. Minimum el kellene adni +40-60 környékére. Amire nagyon nem látok piacképes játékosokat. Vlaho, vagy Géza lesz ebbű more.
Giuntoli nyilatkozatából nekem az jött le, hogy nem feltétlenül kell idén kibalanszolni a mínuszokat. Persze lehet eladjuk valamelyiket, de szerintem nemcsak wishful thinking az hogy maradnak.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 13:57
zetterberg40 írta:
Kessie -> Al Ahli. Lehúzható a listáról.
Mostanában mindenki a mesterséges intelligencia csapatokhoz igazol...
tiszta mátrix...
_________________ a televizenyős düggönypakli
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-07, 13:51
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-04, 18:28
bombahoppa írta:
Krisz Petike007 CsT (háttal)? bombahoppa? (Pont szétvágja a családi nyaralást ami még nincs is de csak 18-19-20-21 lehet...)
Mennék én is, buzikáim. Kár, hogy épp szabadságon leszek, ezért nem fog összejönni.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-04, 18:23
Kessie -> Al Ahli. Lehúzható a listáról.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-04, 17:46
Allegri meccs utáni nyilatkozata instant vérnyomás emelkedést okoz:
- Sandro lesz a második számú kapitány - Kenővel nagyon elégedett - Meg kell érteni a szurkolóknak, hogy néha lassítani kell a játékot (néha= szinte mindig ) - Ő sohasem mondta, hogy a scudettóért fogunk harcolni, majd márciusban kell erre a kérdésre visszatérni...
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-03, 13:30
Petike007 írta:
bombahoppa írta:
Tartsuk már ezt a közös meccsnézést evidenciában, hány jelentkező lenne?
Bp? Van tipp, hogy hol legyen?
Bp akkor megyek
Ha épp ráérek, akkor megyek!! (Nyilván nem leszek ott, de értesítsetek majd!)
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Matteo Labdaszedő
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-03, 12:30
Ha nem lennék migráns biztos jönnék én is, de valakinek aludnia kell a madridi metróban
bombahoppa likes this post
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-02, 20:15
bombahoppa írta:
Krisz Petike007 CsT (háttal)? bombahoppa? (Pont szétvágja a családi nyaralást ami még nincs is de csak 18-19-20-21 lehet...)
én ráerek. Ha szar a meccs, akkor helyette _beni olvashatna fel fejezeteket az új _kurvajó_ könyvéből
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-02, 19:58
bombahoppa írta:
Én csak vicceltem, Balatonon leszek megint. Az én nyaralásomat nem cseszi szét az Allegriball.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-02, 19:57
bombahoppa írta:
Nekem nem jó sajnos. Nyaralas utolsó napja
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-02, 19:30
Petike007 írta:
Bp akkor megyek
_________________ a televizenyős düggönypakli
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-02, 18:49
bombahoppa írta:
Tartsuk már ezt a közös meccsnézést evidenciában, hány jelentkező lenne?
Bp? Van tipp, hogy hol legyen?
Bp akkor megyek
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-02, 16:30
CsT írta:
Mint pl amikor Nedved megerősítette a pozíciójában Sarrit aztán két nap múlva kirúgtuk? Aztán a következő évben meg Pirloval csináltuk ugyanezt.
Mondjuk nálunk erre egy ideje nem lehet alapozni, mert a vezetőségből komolyabban nem szólalt meg senki december óta, max Elkann nyomta a szokásos sablondumát.
Mindig ugyanazzal az esettel megy a példálózás. Hát ja, semmi sem 100%. Viszont inkább hiszek egy valami hivatalos figurának mégha ez sem a tökeletes megbízható módszer mint olyan alakoknk higgyek akiknek nem a tényszerű tájékoztatás hanem a minnél több kattintászám, like stb. stb. az érdekük.
Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2023-08-02, 16:03
CsT írta:
Én csak akkor mennék ha nem kötelező nézni a meccset!